Ja! és ma varrtam terítőt, mert nem lehet akkorát kapni, mint amekkora kell nekem.
Bepipultam és vettem szép anyagot a Megbolondultunk boltba tegnap, oszt végighúzattam a varróládán. Csókolom!
Babe:
Nagyon szép mnyh-át és tüszőt növesztettél, gratulálok hozzá! Szurkolok keddre!
Rágjáááá vasat!
A túró, tonhal, pempős méz frankó mnyh-át csinál, ezekkel jól beágyazhatsz a picinek.
Andrea:
Lehet, hogy nem is utrót nyomtam fel magamba, hanem véletlenül Duracell elemet?
Azééé, te se panaszkoggyááá, nálad is csattognak a kerekek veszettül!
Navared:
Szia ikrem!
Ezt tanultad, vagy csak megérzés volt? Laptetű-ügyben nem merek rácuppanni, mert nekem már sok van.
Bírom a hosszú magánhangzóidat, tiszta távirati style!
Vicky:
Túrós tonhalat fogok enni mosmá mindég, sok sajtos méhpempővel!!! Nemértem, mi ebben a rossz?:) Úgyis sűrűn van sz@rulásom...
Tényleg a kicsi hercegnőnek is sok boldog névnapot kívánok!!! Elmondhatod neki, hogy az életkorához képest eggyel többször kívántak már neki boldog névnapot, mert anya hasijában is bulizott rá. Remélem rendben vagytok és még jól elvan odabent.
Muzsi:
Én bizti nem mentem volna az oroszlánhoz, csak úgy... Azért szép történet kerekedett belőle.
Lukácsné:
8 és 9 sejtesek? Azta, nagyon szuper, gratulálok!!!
És még jégovis is lett? Ez nagyszerű!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Eszter-kismami:
Klassz lett a vonalzód!:)
Heni:
Az IR miatt is jár az ingyen oltás, hiszen az is krónikus betegség - a gyógyszert is rendszeresen szeded!!! Mi a francot akar még a körzetid, ez miért nem elég? Kérdezz rá mégegyszer, hátha... Szorítok!:)