Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg jók akkor ezek az eredmények? Akkor jól gondoltam Én is.
Jaj, Csajok szurkoljatok kedden.
Egy kérdés: nagyon vérszegény vagyok, ezt már a múltkor is mondta Szűcs Doki, most megint elküldött egy vérvételre, és azt mondta, hogy az eredményt majd kedden megbeszéljük. Ez bezavarhat? Mármint a vérszegénység?
:oops:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

kpn: Én is nagyon sajnálom, talán kérdezz rá hogy nem lehetne-e lombikozni legközelebb.

eszter: Nem csinálsz még új vonalzót? Olyan jó látni, ahogy nő rajta a baba. Én is kaptam minden uh-n képet, az elsőn még ketten vannak és 3,9 mm-es volt a kislányom és 8mm-esek a petezsákok. A másik petezsák sajna akkorra már üres volt, de még ezt is lemérte Zeke doki. Most azért nem bánom, hogy egyedül van, a méhszájam miatt már biztosan megszültem volna.

woody: Boldog névnapot, Isten éltesse a Barbarákat. És persze a Borbálákat is.

sajt: Ha unod a túrót, akkor egyél tonhalat meg sajtot. Persze ne egyszerre, annak nem lehet valami jó íze. :D

babe: Szép eredmények, hajrá sikeres inszem. Pocaksimi átadva, picúr köszöni. Szerintem a vérszegénység a megtermékenyülésnél nem nagyon zavarhat be, de majd terhességed alatt nagyon kell rá figyelni. Szedd a terhes vitamint, abban van valamennyi vas.
vicky79
Budapest III. kerület

Dögösen nőcis Sajt@! :D Engem is megriikatott ez a video. Azért az sem semmi, hogy a gondozók úgy megbiiztak az oroszlánban,hogy elé mertek állni…És az oroszlánku meg hogy megismerte őket…Naon durva.

KPN!! Nem lehet a dokival beszélni arról, hogy lombik legyen inkább? Végülis Woodynak is átfordult az egyik inszem lombikba. Biztos nehéz, de ha marad az inszem, akkor biiznod kell benne!!És van előtted egy csomó sikeres példa is!!(Woody ebben az esetben erre is jó példa!!:)) Fel a fejjel!!

Eszter, kitartás az államvizsgához!!Kérjük a képet mindenKÉPp!!!

Makó!Én is küldök babaragacsot!!!Pihenj sokat! Ugye nem mész dolgozni?

Lukácsné, megy a szoriitás, hogy a picik jól befészkeljék magukat már a legelején!!

Babe, biizz!!:) Amúgy én is vérszegény vagyok, de adtak rá vastablettát és most egy ideje szedek kismamavitamint. Szerintem ezért is lettek jók a véreredményeim.(Ezért adhattam is vért pár hónapja, életemben először). Szerintem ne aggódj emiatt, mert a doki is tudja, hisz mondta is neked, s ha ez most veszélyeztet/ne, akkor tuti ad/na rá valamit!!Azért kedden kérdezz rá mindenképp.

Navared, akkor várom a privit az infókkal!Köi előre is!!

Vicky! Kontrollra milyen gyakran kell járnod most, hogy hazaengedtek?Remélem sokat pihensz!

Bódog névnapot, Barbik!:)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Túró, saj, tonhal? Ezeket kell enni mondjuk lombik és inszem után?
Én a sajt kivételével mindegyiket szeretem.

Kép

Kép

babe3

Huh, Navared, hisz már el is küldted a privit! Köszke!! :)
És már küldtem is a csajszinak emailt a kérdéseimmel.Kiiváncsi vagyok nagyon!!

M
muzsi

muzsi: Nem kell gyakrabban, mint egy normál terhességnél. 14-én lesz a 32 hetes vizsgálat, utána már talán sűrűbben kell menni, mint a megszokott 4 hét. A cukros dokinéninek mondtam a telefonba, hogy nem tudok ezek után 2 hetente bejárni, de azt mondta hogy nem baj, de beszéljünk rendszeresen telefonon.

babe: Az a lényeg, hogy sok legyen benne a fehérje. Igazából a lombikosoknál fontosabb, mert a leszíváskor sok folyadékot és tápanyagot veszítenek és ezt vissza kell ezekkel pótolni, de nekünk inszemeseknek is javasolták a sok fehérjét és a sok folyadékot.
vicky79
Budapest III. kerület

Muzsi, írtam újabb privit :D
Azt hiszem ellopom az ötletedet, mivel még mindig (és a'sszem ez maar így is fog maradni...szal kell egy új) szar a billenytüzetem és pont 3 ékezetes betüt nem ír le, amitööl hülyét kapok :D Tehat a dupla betüük azt fogjaak jelenteni, h. hosszú, ill. ékezetes...
Lehet, h. ez rajtam kívül senkit nem zavar, de nehogy maar azt gondoljaatok milyen tulok vagyok és nem tanultam meg helyesen írni abban a sok iskolaaban :lol:
navared
Szfvár

Nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntést! :D :D :D

Kpn, :( :( :( :( Nagyon sajnálom.
Szerintem megkérdezheted a lombik dolgot, veszteni valód nincs.
De lehet, hogy nem fogja engedni. Nálam is még Koncz engedélye kellett, hogy legyen és ne kelljen abbahagyni. Viszont azt mondták, hogy ezután nem az lesz, hogy lombikozom majd ha nem sikerül, mivel a törvény nem engedi. Be kell fejeznem az inszemeket.

Viszont neked nem volt gond az IR-rel? Mik voltak az eredmények?

babe, a 10-es endo az már nagyon jónak számít, és a 17-is szuper.
woody

sziasztok csajok

köszi mindenkinek az érdeklődését.
jól vagyunk mint nagycsaládosok, Filip mindjárt jön az oviból.
nagyon hamar végeztem már 10:25-kor mehettem beültetésre,
előtte megmutatta a biológus Ilona a babákat.
az egyik 8 sejtes a másik meg 9sejtes volt.
4 maradt az első napos megtermékenyített 5-ből, és a másik napon megtermékenyített 4ből eddig 4maradt azokat holnap reggel fagyasztják le.
szóval van még 6 babócánk a fagyi oviba kistesóknak.

12:30-kor már kint is voltam a kórházból és irány haza.

minden oké nem fáj a hasam és a lényeg

DEC 15 a mi napunk :D :D :D

tegnaptól táppénzen vagyok végig.

woody
boldog névnapot neked kismami a legszebb névnapi ajándékkal.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky!

:D
megvolt a vonalzócsere... már napok óta terveztem :D

szerintem szép lett :D :D :D

eszter

eszter82
Budapest

na remek...csak az szállt el amit előtte írtam... :? :? :? :( :( :( :shock: :shock: :shock:

hááát nem ígérem, hogy mindent ugyanúgy be tudok majd írni, de igyekszem...

Babe

szuperek az eredmények! tényleg!
nyugi, minden rendben lesz! :)
en ezzel a fehérje táblázattal kezdtem minden kaját :)
http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/feherje.html

Vörösmacska!

szuper hogy végre kezdtetek :D
csak ügyesen a szurikkal :)
figyeld meg, már alig kell várnotok és ott lesz a baba a pocakodban :)

Lukácsné!

gratulálok!
nagyon szuper eredmények!!! tényleg!
vigyázz magatokra! :)
és hajrá dec 15!!!!!!!!

úúúúú most nem jut eszembe a többi.... bocsánat... majd igyekszem máskor nem elreptetni az éterben ami eredetileg írtam
:oops: :oops: :oops:

puszi

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, szuper a vonalzód.

Az a vicces, hogy nekem is ezt a dátumot írja ki a naptár. Mivel az utolsó menzi okt. 26. volt és a fogantatás (inszem) nov. 9.
Tehát naptár szerint nekem is aug. 2. Ja és a szülinapom. :D :D :D :D
Tényleg nagy ajándék az élettől ez a baboca!
woody

Woody!

ez nem semmi, névnapra jóhír, szülinapra meg az eredménye!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Eszter!
Sok sok pihi!!!! Szigorúan!!!!! Nagyon cuki a vonalzód!!

Lukácsné, Mako!
Babaragacsok ezerrel mennek, sok sok pihi, fehérje ( túró, sajt, hal ) és rengeteg folyadék!!!!

Képzeljétek felhívtam a házidokit, páromnak ingyenes a H1N1 oltás az asztmája miatt, de nekem nem :shock: :shock: :shock: :shock: Nem tudnak ilyenről, hogy aki babát tervez annak ingyen lenne :shock: :shock: :shock:
Hát nem álltam le vitatkozni nem vág földhöz az a pár ezer.......... csak valahol dühít, hogy van amelyik doki tud erről, az enyém meg soha semmiről nem hallott még.......... :?

Puszi

1259943155.5357.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Wooody nekem is augusztus 2. a szülinapom Kép

Maccs
vörösmacska

Ma már teljesen egyedül szuriztam. Melohelyem egy hatalmas téboly, 9-1/2 10 mir ehazaérek, ehhez 4-kor kelek, hulla vagyok, holnap is jövök, de már csak pér nap, legalábbis remélem, persze gondolom utána sem fognak békénhagyni.

Eszter szép a vonalzód, még egyszer gratulálok neked is!

Pusziak, megyek mert még sok a munka.

Maccs
vörösmacska

Úristen, olyan az írásom mintha megzakkantam volna :shock: . Lehet?

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska, akkor te is oroszlán vagy! Az szuper!!!

Gratulálok a szuridhoz. Nagyon ügyes vagy.
woody

Drágaszááágaim!!! :D

Kódorogtam Pesten a Jókai téri vásárban és mindenféle karácsonyi figuráka vettem potom áron! És most boldog vagyok! Majd jó beleragasztópisztolyozom őket a karácsonyi csokrokba/koszorúkba, klassz kis ajándék lesz, trallalaaa!!! :lol:
Ők 500,-Ft/db-ba kerültek:
Kép
Kép

Malacka hűtőmágnes 200,-Ft
Kép

Síelő rénszarvas 390,-Ft
Kép

Kis(s)Angyal :wink: :lol: 590,-Ft - hát nem drága? :)
Kép

Na erre nem emlékszem pontosan, vagy 390,-, vagy 490,- :roll:
Kép

Fülöncsípett rágcsávó 290,-Ft
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! és ma varrtam terítőt, mert nem lehet akkorát kapni, mint amekkora kell nekem. :twisted: Bepipultam és vettem szép anyagot a Megbolondultunk boltba tegnap, oszt végighúzattam a varróládán. Csókolom!

Babe:
Nagyon szép mnyh-át és tüszőt növesztettél, gratulálok hozzá! Szurkolok keddre!
Rágjáááá vasat! :) A túró, tonhal, pempős méz frankó mnyh-át csinál, ezekkel jól beágyazhatsz a picinek.

Andrea:
Lehet, hogy nem is utrót nyomtam fel magamba, hanem véletlenül Duracell elemet? :roll: :lol:
Azééé, te se panaszkoggyááá, nálad is csattognak a kerekek veszettül! :lol:

Navared:
Szia ikrem! :) Ezt tanultad, vagy csak megérzés volt? Laptetű-ügyben nem merek rácuppanni, mert nekem már sok van. :oops: Bírom a hosszú magánhangzóidat, tiszta távirati style! :lol:

Vicky:
Túrós tonhalat fogok enni mosmá mindég, sok sajtos méhpempővel!!! Nemértem, mi ebben a rossz?:) Úgyis sűrűn van sz@rulásom... :oops: :lol:
Tényleg a kicsi hercegnőnek is sok boldog névnapot kívánok!!! Elmondhatod neki, hogy az életkorához képest eggyel többször kívántak már neki boldog névnapot, mert anya hasijában is bulizott rá. Remélem rendben vagytok és még jól elvan odabent. :)

Muzsi:
Én bizti nem mentem volna az oroszlánhoz, csak úgy... Azért szép történet kerekedett belőle. :)

Lukácsné:
8 és 9 sejtesek? Azta, nagyon szuper, gratulálok!!! :) És még jégovis is lett? Ez nagyszerű!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Eszter-kismami:
Klassz lett a vonalzód!:)

Heni:
Az IR miatt is jár az ingyen oltás, hiszen az is krónikus betegség - a gyógyszert is rendszeresen szeded!!! Mi a francot akar még a körzetid, ez miért nem elég? Kérdezz rá mégegyszer, hátha... Szorítok!:)

Pá Drágáim!
sajt@

Lukacsné! Szuper, nagyon ügyesek vagytok :D ennyi gyereket hova fogtok tenni??? :lol:

Eszter, szép a vonalzód, olyan komoly Eszteres :wink:
nekem nem fér a fejembe, h. miért így szaamoljaak a terhességet, hiszen nyilvan nem lehet még 5 hetes és 4 napos... vagy hülye vagyok??? Tudom, úgy nézik, mintha spontaan lett volna és az utolsó mensit veszik alapul...de miért? Vagy ezt csak én nem értem? :oops:

Heni, nagyon értelmes lehet a haazidokid :( csak keményen, ne hagyd magad!

Vörösmacs, haat nem irigyellek, szegény, ennyit dolgozni :( Mikortól mégy szabira vagy taappénzre? Többet kellene lazítanod!

Sajti, egyél csak össze mindenfélét, hadd csússzon könnyen kifelé :lol:
nem, nem tanultam ezt a horoszkóposdit, csak érdekel és ezért figyelek, lesek, nyitott szemmel jaarok :) elég szokszor bejön, fööleg, ha személyesen ismerem az illetööt! Persze sok múlik az aszcendensen is, de azért alapvetööen a napjegy mar ad egy képet...na meg haat ugye a megérzések :lol:
Szép kis biszbaszokat vettél, nagyon arik!
navared
Szfvár

Eszter!
Gratula az ikrekhez! Meglátod minden rendben lesz!

Woody!
Szeretnél iker babákat? Kívánom, hogy annyi petezsákot lássatok, amennyit szeretnétek!
Boldog névnapot kívánok!

H1N1
Én még október végén beoltattam magam, és csak áldom az eszem miatta. Annyira ki voltam bukva a kismama halála miatt, és a két kis ártatlan magzat! Egyszerűen nem hiszem el, hogy hogyan történhet ez meg!

Sajt!
Köszönöm a privit! Nagyon hálás vagyok érte!
A kis videón még én is bőgtem, pedig nálam most nem annyira tombolnak a hormonok! Gyönyörű a képsor! Ez igazi szeretet!

Kpn!
Nagyon sajnálom! Én is négy sikertelen inszemen vagyok túl, de én hiszek benne!
Hidd el, nektek is összefog jönni.
Nyugodtan gyere, és ha úgy érzed, beszéld ki magadból! Akár priviben is! Tudom tudjuk milyen nehéz is ez! Mi nem csak akkor vagyunk itt egymásnak ha örülni kell- persze ez a jobb – hanem akkor is, ha támogatni kell a másikat! Szóval gyere, nyugodtan!
Én egyébként úgy tudom, hogyha elmúltál 35 éves, akkor 3 vagy 4 sikertelen inszem után jöhet a lombik! Szóval beszélj erről mindenképp a dokiddal!

Babe!
Szerintem is nagyon jók az eredmények! Már jó vastag az endód! A siker záloga a pocidban van!
Nekem ma a 10. napon csak 5 mm-es volt az endom és 18 mm volt a tüszőm, igaz stimu nélkül. És még volt 3-4 db 7-8 mm-es tüszőim is még. Szóval látod, a te endód tökéletes!

Lukacsne!
Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szurkolok! Sok víz, méz, túró!

rodina74

navared: Ha rendes ciklusban a közepén volt a beavatkozás, akkor ugyanúgy számolnak, mintha spontán estünk volna teherbe. Nálam a 23. cn-en volt az inszem és így azt veszik a fogantatás idejének és onnan számolunk vissza 2 hetet. Az utolsó mensim ápr. 27, de így olyan, mintha máj. 6-án lett volna. Nem tudom, hogy másnak is így számol-e a doki, de nekem ehhez szoktuk a baba méretét is nézni és így stimmel.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared, küldtem privit. Nekem csak hosszú i-m nincs. De ez is elég bosszantó. :evil:

Lukácsné! Akkor mostantól mehet a pihi ezerrel!!

Woody! Tuti jó omen, hogy a szülinapodra vagytok kiirva!!És ha tényleg akkor jön a világra, mekkora banzáj lesz nálatok az a nap!!

Vörösmacska! Hát nagyon vigyázz magadra!!Ez a sok meló tuti nem könnyiiti meg a helyzeted. Persze tudom milyen ez…De azért próbálj meg laziitani, ha máshogy nem, akkor vonulj el egy-egy negyedórára a melóhelyen. Nem tervezed, hogy táppénzre menj?

Sajt@!Már a neved is tele van fehérjével, szal nem kell aggódni a kaja miatt annyira!!:)
Naon jól bevásároltál, nekem a tobozos manó a kedvencem…Bár kicsit félreérthetó a toboz helyzete… :oops:

M
muzsi

Zsu1981! Te hol vagy?

M
muzsi

Sziasztok,

Navared: most velem nem nagyon történik semmi,így csak zugolvasok :D

Kpn: sajnálom :cry: kérdezz nyugodtan rá,veszíteni nem fogsz vele...

Sajt: a Kis(s) Angyal a kedvencem :D :D :D ... sikerült ezzel a videóval megríkatnod,pedig nem vok egy síros típus....szerintem ilyen őszíntén csak a gyerekek és az állatok tudnak szeretni :!: :!: :!: ...én is kutya párti vagyok, a cicákat távolról csodálom...a kutyákkal viszont nagyon nagy haverságban vagyok...most,hogy megérkeztünk az "orvos" álltal felírt kiruccanásból a 2 pulim hasonló intezintással szeretet mint ez az édes "dög" a videón :D a pici Cuki kutyám meg úgy sírt mikor meglátott mint egy baba...Imádom az állatokat :D :D :D
Nagyon várom a + tesztedet :!: :!: :!:

Lukácsné: nem semmi mennyiséget raktok oviba :D :D :D pihengessél sokat és ne emelgessed Filipet :!: :!: :!:

Hencsim: szerintem se sajnáld azt a 2.000,- ft-ot , jobb a nyavalyát megelőzni!!!! tornázol otthon :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Angyalkám!
Dehogy sajnálom rá a lóvét, csak bosszant a dolog. És olyan megalázónak tartom, hogy tudom, hogy igazam van, de szinte könyörögnöm kell 2000 ért. Tehát úgy jön le az egész, hogy nincs ennyi pénzem erre. Holott "csak" az igazságérzetem van a padlón. Mindegy mindenképp beadatjuk.
Szobabiciklizek ezerrel. Egyik ismerőstől kértem ( volna ) kölcsön erre mondta, hogy eladó. Na meg is vettük kemény 1000 Ft ért :shock: :shock: :shock: Párom olyan mint egy kocsis c....roma, már égett az arcomról a bőr, ahogy alkudozik. ( többek között ezért sem megyek vele pl piacra :) )
Mondjuk semmi extrát ne képzelj el. 2 pedál van rajta, egy nyereg, meg a fokozatállító, ja és a váz. És!!!! rózsaszínű :shock: :shock: :shock: Valami házigyártmányféle lehet, olyan csúnya szegénykém, de a célnak megfelel tökéletesen!!! Pulzusmérő, km óra meg ilyenek, még csak a közelében sem jártak :lol:

Sajti!
Tök édi cuccokat vettél, és tényleg marha olcsók!!

Na megyek. Kismamiknak pocaksimi, a többieknek babaragacsokat küldöm.:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Aztán jól viselkedni MINDENKINEK, mert a Mitulás báti nagy lókukit fog csak hozni az éjjel!!!!!!!

Jó hétvégét mindenkinek

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kép
Jó reggelt! :)

Rodina:
Szívesen segítettem.
A tüszőid nagyon szépek, a mnyh-ád pedig felturbózhatod túróval, pempős mézzel, tonhallal, igyál sokat. Menni fog! :)

Muzsi:
A manófiú bizony jól a lába közé kapta a tobozkáját! :lol: Ha már ilyen "tökös" legény, fel is lógattam az előszobába őrködni, a csajsz-manót: Mankát a konyhába tettem, tegye szépen a dolgát (ahogy elnézem, nem olyan serény, mert nem mosogatott el...)!

Kiss Angyal:
Kép :)
Pulijaid vannak? Csöp-csöp... Elolvadok... Ők tündériek, imádom ezt a fajtát (is)! Nálunk a kisebb termetű kutyiba szorult egy kis pulivér is - nyomonkövethetetlen szülőktől, mert a Lelencből hozták a Zuramék anno. Nagyon meghálálta már az első este: pár hónaposan azonnal a küszöb elé feküdt és őrizte a házat, majd pár nap múlva a szomszédot is megharapta, aki be akart menni :).

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Nem semmi lehet a Barbie-bicaj! :) A lényeg, hogy használni tudod, a mozgás pedig jót tesz.
Elbizonytalanítottál Mitulát báti lótutijával... :roll: Most akkor legyek rossz? :lol:
Én már láttam errefelé, de nagyon őrzik:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Heni, Heni, te kis piszkos fantaaziajú :oops: lókuki mi...? jaj, ezt én le sem merem írni :lol:

Sajti, te is mekkora lökött egy nööszemély vagy :lol: rosszalkodj csak, hatha csoki helyett lótuti lesz a csizmaacskaadban!
Jó h. beszélünk róla, elfelejtettem venni egy nagy csoki-Mikit a Zuramnak :roll: pedig mindig szoktam tenni vmit a bakkerjaaba! Milyen marha vagyok...

Kiss Angyal, igazaaból velem sem történik semmi, de nem bírom megaallni, h. ne írjak, kissé közlékeny vagyok, h. úgy fogalmazzak! :D Gyere/írj gyakrabban!

Vicky, köszi, valamennyire értem hogyan szaamolnak, csak azt nem fogom fel, h. miért...? Nyilvan ha spontan történik a babaasodaas, akkor nem tudhatjaak pontosan mikor volt sikeres az eksön, tehaat ésszerüü így, de lombiknaal...?

Rodina! Egyél sok méhpempööt, szerintem az tuti mnyh-ra! Csak ügyesen!

Muzsi, gondoltam h. neked is gondjaid vannak a hosszú i-vel :D
Mindjaart küldök privit!
navared
Szfvár

navared: Szerintem a lombiknál is valahogy így kéne számolniuk, csak ott a beültinél már 5 napos terhesnek számolnak+2 hét, vagy ahányadik napon visszakapod őket. Vagy nem? Így lenne logikus, bár az a pár nap már mindegy. Én mindig mondom ha kérdezik, hogy az utolsó mensi április 27, de az inszem május 20. És így mindig hasonló jön ki mindenkinek, különben 2 héttel idősebb terhes lennék.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, köszi :D szerintem lombiknaal ugyanúgy szaamolnak, mint "normaal" esetben! Mondjuk inszemnél kicsit tutibb a dolog, hiszen amikor fellövik a sraacokat, akkor talaalkoznak, ez biztos :D
Na majd raaérek ezen filózni, ha aktuaalis lesz a téma :wink: De szerintem csak én lovagolok ezen a témaan, mindenki maas elsööre felfogja :lol:
navared
Szfvár

navared: Nem biztos, most nekem is el kellett gondolkoznom a dolgon. Bár ha jól emlékszem, akkor egy becsült terhességi héttel bocsájtottak el a bmc-ből, szóval az a mérvadó.
vicky79
Budapest III. kerület

Na hol vagyok? Hát a melóhelyen.
Rendbeszedem magam körül a dolgokat, mert a jövőhéten már nem tudok annyit itt lenni, hisz megyek UH-ra pl hétfőn is, aztán nem tudom mikor legközelebb, gondolom szerdán, de ti ezt jobban tudjátok.
Szóval rendbeszedem magam körül a dolgokat és úgy terveztem, hogy a leszívásig jövök, onnan tp, de anniyra elegem van és én is érzem, hogy ez így nem valami jó, főleg ha hétfőn nem lesznek fényesek az eredményeim, akkor előbb itthagyom őket.

Sajti nagyon pörögsz, tutik a kis mütyűrjeid, imádom az ilyeneket, de az utóbbi években annyit költöttem karácsonyi csingilinikre, hogy megmondtam mindenkinek magam körül, hogy ha az áruházban közelíteni merek ilyen polcok felé, húzzanak el onnan :D

Maccs
vörösmacska

Jó Reggelt!

Én még csak most kászálódtam ki az ágyból, de úgy látom, Ti már "hajnalba" beszélgettetek.

Figyi, Csajok!
Mit vigyek az inszemre? Írjátok le légyszi, hogy fog zajlani. Köszi

Kép

Kép

babe3

babe: Kell az inszemre hálóing, köntös, papucs és esetleg tisztálkodó szerek, de én még sosem fürödtem le utána. Max. vigyél egy kis tusfürdőt meg egy kis törölközőt, bár nem vérzik az ember annyira. Tisztasági betétet azért majd az inszem után tegyél be, mert egy kicsi maszatolás lehet attól, hogy megfogják a méhszájat és egy kicsit megsérülhet. De nekem a 4-ből talán egyszer volt maszatolás. Ja és vinni kell a közjegyzői nyilatkozatot, vagy a házassági anyakönyvi kivonatot. Szóval soron kívül odamegy a párod reggel a recepciósokhoz (ahogy a párom mondta mindig a "soron kívüli sorba" :) ). Mondja hogy inszemetek lesz, aláíratják vele a papírokat aztán mehet játszadozni. :D Te vagy mész reggel vele, vagy akkorra, amikorra visszahívtak. Te is soron kívül mehetsz, bár akkor már nem lesz sor. Aláírod a papírokat, amiket a pároddal is aláírattak reggel. Utána jelentkezni kell a nővérkénél vagy a földszint másik oldalán vagy az emeleten. Megmondják melyik ágy lesz a tiéd, ha lesz. Akkor sincs semmi, ha nem lesz ágyad, akkor valamelyik szobába bemész, átöltözöl a fürdőben és leülsz valahol. Majd szólnak, hogy mikor kell a műtőbe menned. Ezek a földszinten vannak. Bemész, bugyi le, felfekszel arra az asztalra amelyikre mondják, (ha szerencséd van Misibá megkuksiz :) , mint majdnem mindenkit) utána jön a doki, aki lehet hogy uh-val megnézi hogy megrepedt-e a tüsződ. Ezután felhelyezi a katétert, ami nem fáj, csak kicsit talán feszít. A biológus lecsekkolja a férjed mintáját és hogy jót hoztak-e be, ha érdekelnek a paraméterek, akkor tőle nyugodtan megkérdezheted. Fellövik a fickókat és az asztalt úgy állítják, hogy a fejed van lejjebb. Így kell maradnod vagy 5 percig (majd szólnak ha letelt), utána segítenek leszállni és már mehetsz is a szobádba. Azért a köntöst és a bugyit ne hagyd bent. :D Ha van ágyad és nem kell sietned, akkor még 5 percet fekhetsz úgy, hogy a párnát a popsi alá teszed. Visszaöltözöl és leülsz a dokid rendelője elé a zárójelentésedért. Ez akár sokáig is eltarthat. Utána go home és sok pihi. És előtte az utrókat váltsd ki a patikában. És 17 napra rá a pozitív teszt. Bocsi, kicsit hosszú lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaj Vicky, ne légy maar ilyen kis gonosz... M. baacsi csak megnézi, h. minden a helyén van-e :lol:

Ja Babe, csak még annyi, h. szerintem otthon fazonírozz!
navared
Szfvár

Köszönöm szépen. Ki az a Misbá? Mindig beszéltek itt Róla? Az valami perverz kuksizós? :cry:
Szóval csak ennyi az egész. Azért viszek tisztálkodó szereket. Biztos, ami zihher.
Pont most takarítom a fürdőszobát. Nem akarom!!!!!! :x
Vicky, Neked akkor a 4. inszem sikerült? Remélem Nekem nem kell többet menni.
17 nap? Az már pont kari lesz. Mi lesz így Velem? Hogy megyek vissza? Mikor?
:?

Kép

Kép

babe3

Misibá egy 45 év körüli fickó, ő a műtőssegéd. Segíteni mondjuk nem nagyon segít az ottani csajnak csak kukkol. De tudod, megszorítások vannak és neki ez van természetbeni juttatások helyett. :) Egyébként a lombikosokat ő tologatja, szóval szokott azért dolgozni, de az inszemesekkel nincs sok dolga. Ha pont karácsonyra esik, akkor inkább hamarabb hívnak vissza. Engem a 16. napon hívtak be. Ne izgulj, majd mondják. szerintem neked is a 16-on kell majd menni, akkor már nem mutatja a teszt a tüszőrepesztőt. Ha otthon akarsz tesztelni, akkor a 10. nap előtt semmiképp, mert a tüszőrepesztő még nem ürül ki és az is tartalmaz hcg hormont. Félrevezethet. Nekem a 4. inszem volt a befutó idén május 20-án.
vicky79
Budapest III. kerület

Misibá egy bajuszos Muksó? Mert akkor lehet tudom, ki.
Á, Én most elhatároztam, hogy itthon nem fogok tesztelni, se hőmérőzni.
Téged mivel stimuláltak? Nekem holnap este kell beadatni a tüszőrepi szurit: Choragon 2 ampulla. Ezen meglepődtem, hogy miért kettő? Miért nem elég az egy vajon? Már nagy izgalommal várom a keddi napot. Ha ez az inszem nem sikerül, kell valamennyi pihit tartani, vagy januárba mehet a köv.?
Te amúgy teszteltél otthon?
És, ha mégis tesztelnék akkor a 10. nap után már mutathat valamit a teszt?
:roll:

Kép

Kép

babe3

Naná Navared, még jó, hogy "megfodrászkodom" Magam.
:lol:

Kép

Kép

babe3

babe: Igen, Misibá a bajuszos fickó. Nálam mindig merional volt, a sikeres ciklusban puregonnal nyitottunk, de 8 nap alatt nem csinált semmit, úgyhogy vissza a merionalra. Ezért is lett csak a 23. napon az inszem. Nem tudom miért adott 2 choragont, valószínűleg valamelyik hormon értéked miatt. Nekem is volt már 1/2 és 1 is. Én ennél az inszemnél teszteltem a 14. napon, mert nagyon úgy éreztem hogy sikerült. Már látszott a második csík is de csak halványan. Nem akarom ide feltenni, az alábbi linken meg tudod nézni hogy mennyire látszott. Ha csak kedden mész, akkor vagy a 15. napon 23-án, vagy csak 27-én hívnának vissza tesztelni? Kíváncsi leszek melyik nap lesz a befutó. Nekem sajnos minden inszem után maradt cisztám, úgyhogy nekem eddig is ki kellett hagynom mindig egy hónapot amíg eltűnt, de a mostaniak azt mondják, hogy már kötelezően várni kell 1 hónapot két inszem közben. Valami pénzügyi dolog. De legalább van idő kicsit pihenni és felkészülni lelkileg a következő hónapra. De neked sikerülni fog az első, ne is gondolj erre.

A kép: http://www.vicky-proba.extra.hu/HTML/Pi ... so_9_honap

Itt megtalálod az uh képeinket is ha érdekel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Nagyon köszönöm. Jó érzés volt látni. Már most látszik, hogy nagyon szép lesz Barbika.
Nagyon helyes kismami vagy.
Szóval kettő lett volna? Sajnálom a másik Picurt. 23. napi inszem? Nem semmi. Téged nagyon megviseltek a sikertelen inszemek? Én nagyon félek ettől, de azt is megfogadtam, hogy nem fogok kibukni. Persze így könnyű mondani. Mivel teszteltél? Tényleg jó halvány, de látszik. Ez akkor a 14. napi? Akkor előbb nem is érdemes tesztelni szerintem.

Kép

Kép

babe3

babe: Köszi a dicséreteket, én kezdem magam bébibálnának érezni. :D Igen, ketten voltak. De elég hamar kiderült, hogy nem maradtak mindketten velem, mert már az első uh-n üres volt a B petezsák. Most nem bánom, mert nem bírta volna a két babát a méhszájam. Engem az első és a harmadik sikertelensége viselt igazán meg. Az első azért, mert azt hittem, hogy csak ennyi hiányzik a babához, a harmadiknál meg minden olyan szépen alakult, igaz hogy csak 1 tüszőm volt, de az szépen növekedett. Utána meg a negyedikben már egyáltalán nem bíztam, már az foglalkoztatott, hogy hogy fogom a lombik altatását túlélni. És az segített talán hogy ennyire nem foglalkoztam vele, mint egy kötelezően végigjárt úton haladtam volna. Csak azért mert muszáj. És mégis sikerült. Én már nem is emlékszem milyen márkájú teszt volt ez, valami dm-es olcsó. Még mindig meg van. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt: :D :D :D ....1 felkete (Rézi) 1 fehér (Bogi) pulink van :D Ők ketten az udvart bitorolják...a fekete a fehérnek a lánya :D baromi rossz,de imádom...a Cuki pedig a lakásban a góré :D tudom,hogy írtad már,hogy rakjak fel képet a kutyámról,de annyira béna vok,hogy nem tudom hogyan kell :oops: majd ha a családból valamelyik guru megszánja a tehetetlen formámat akkor rakok képet róluk...

Hencsim: értem én,hogy miért vagy dühös,engem is felháborít,de hát ez van...nem tudjuk meggyőzni a házi dokkert,hogy nekünk van igazunk :evil: ...nagyon ügyes a párod,hogy így lesírta a bringa árát :D :D :D ...és minden nap nyomod???hány percet tekersz???

Navared: ha mondandód van a Nép számára akkor ne fogd vissza magad :D :D :D :D nem jó ha az ember lányába beleszorulnak a kimondatlan gondolatok :D :D :D :D jövök majd gyakrabban :D

Sok szép mikut és sok szép virgácsot :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok,

Mikkerre Mindenkinek :)

Kép
andrea-1

Navared:
Bírom a közlékenységedet, add ki magadból nyugodtan! :)

Vörösmacska:
Nekem sem kell már fittyen-futty otthonra, csak a manópárt tartottam meg és a mágneses malacokból párat. A többiek könyörtelenül ajándék karácsonyi asztaldíszben/csokorban végzik majd beragasztópisztolyozva. :lol: Sajnálom, hogy ma melózol, de ha így jobban el tudsz menni tp-re...

Vicky:
Nagyon jól leírtad az inszem menetét. :)

Babe:
Esetleg még annyit, hogy Misibá helyett lehet egy másik fickó is aki szintén kukkol, biztos Misibá tanította be! :twisted:

Kiss Angyal:
Várom a képeket, egyszer majdcsak összejön!!! :)

Andrea:
Macsek hogy örülhetett, látszik rajta a rémület. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

megsúgom nektek hogy Misi bá nem volt a múlt héten biztosan
szabadságon volt, engem az egyik csajszi tologatott, tök aranyos volt a nevét ne kérdezzétek nem tudom csak azt hogy tök rendi volt.

DR Vicky és a többiek
amelyik kezembe kaptam az altatós injekciót és utána a 3üveg infúziót este olyan kemény göd lett rajta hogy tökre fáj, ma reggelre nem múlt el nem tudom mi ez, de most már ittam majdnem 1 liter vizet remélem ez segít ha nem akkor nem tudom mit csináljak.
remélem hogy csak "folyadék hiány miatt" van, valami vérrög vagy mi a csoda lehet.

Kisfiam tök édes megérti hogy most anyának pihenni kell mert fáj a pocakja és eljátszik az apjával jó néha azért én is játszok vele csak módjával.

Sajtikám mindjárt itt a te napod a tesztelés és persze bővül a kismamik köre.

Mako
te hogy vagy pihensz sokat?

mindenkinek köszi hogy szurkoltok.

babe
sok sikert neked és nyugi nyugi nem idegeskedni.

vörösmacska
hagyd azt a munkahelyet a csodába megvár az most kell előtte pár nap kikapcsolódás nem megyünk többet dolgozni, koncentrálunk a baba projektre. én is így voltam vele, már hétfőtől itthon voltam.....

mindenkinek jó 7végét , megyek utrózok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

még jó hogy nem kell ma főznöm mert múlt vasárnap főztem egy csomó húslevest igazi házi csirkéből és maradt amit lefagyasztottam,
majd a fasírtot a kicsi fiam élvezni fogja hogy ő csinálhatja a gombócokat szóval ma hamar meglesz a kaja.

megyek pihenni. jók legyetek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Én leszíváskor(hétfőn) még találkoztam Misis bácsival.

Köszi a biztatást mindenkinek. 2 napot majdnem végig feküdtem ma már megyünk vendégségbe, de ott is csak ülni fogok, de azért sietünk haza. Apósom 60 éves (Mikúlás hozta).

Lukácsné nagyon aranyos kisfiad lehet. :D Pihenj sokat!

Sajt már biztos nagyon izgulhatsz, de már nincs sok hátra. Nekem a nagyhasú rénszarvas tetszik a legjobban. Én is olyan nagy pocakot akarok. :lol:
mako30

Laptetűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Soha jobbkor!!!!!!!!!
mako30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?