Új privát üzeneted érkezett!

Liv:
esetleg említsd meg, hogy nem lehet-e gond a pajzsmirigyeddel! Nálam ez okozott magas vérnyomást a terhesség végén, vizesedés, más nem volt.
Üdv, Bepa
bepa

Sziasztok!
Voltam Vidánál, vérvétel, labor, uh. A babával és a lepénnyel is minden rendben, de holnap be kell feküdnöm, hogy levigyék a vérnyomásom. De már nem pánikolok, mert az orvos mondta, hogy a férjem egész nap velem lehet. Kép
Igy, hogy nyugodtabb vagyok, mire hazajöttünk, a vérnyomásom is lejjebb ment. Kép (De még mindig magas, mert 140/92, csak a mostani 150-esekhez képest jó.)
Majd jelentkezem.
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Szia Liv!

Örülök, hogy valamelyest siekrült megnyugodnod! Minden rendben lesz! Biztos nem tartanak bent sokáig!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok !

Timóca vagy Efgabi, nekem is el tudjátok küldeni azt a bizonyos listát?

Köszi előre is.
isthar

Sziasztok!

Isthar: persze, de nem tudom az e-mail címed (a profilodban nem találtam)Kép. De ha írsz egy mailt, akkor válaszban elküldömKép.

T.

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Nekem is el tudnátok küldeni a listát? Nagyon szépen megköszönöm.

Liv: Ne aggódj, nem lesz semmi baj és szerintem sem kell sok időt bent töltened.

Ágnes: Úgy néz ki a dolog, hogy a második babóm is császáros lesz. Ilyenkor is lehet alapítványi szobát kérni, vagy jobb ha az osztályon vagyok?
Előre le kell foglalni vagy ráérek befekvéskor rákérdezni, hogy van-e üres hely?
Köszönöm szépen válaszát.

Kati
kfk

Isthar
Hajrá gátvédelem! Én is készítgettem magam, olaj, tágítás, intimtorna, aztán a fiam olyan rakétaként jött a maga 2900 gramm súlyával, hogy azért kellett gátmetszés (nem olyan vészes, nem is érezni, mikor vágnak). különben szétrepedek, ami ugye sokkal rosszabb. én úgy voltam vele, ameddig lehet, addig gátvédelem. úgy is volt, de aztán a fiam közbeszólt, pedig szinte ülve szültem.
Rákóczi Ági profi a gátvédelemben, keresd szerintem őt.

Minden szülésznő kedves ezt nem mondanám, voltak páran elég morcik a ctg-n velem. Azokat ki is kötöttem a dokimnak, hogy na, ezzel és ezzel nem, mert nem szimpatikus.

Málnalevél
Én ittam a 35. héttől kezdve napi 7 dl-t hűtve, mert szerintem pocsék íze van, mint nálam általában a gyógyteáknak. Hát nem tudom ez segített- e hipergyors szülésemhez, de mindenesetre legközelebb is inni fogom.

Halszi
ez a te eseted, sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy, de hasonló esetben én is uezt mondtam volna.
nekem meg pont az ellenkezője történt. Mészáros végig bent volt a szülésemkor (honnan tudod, hogy tv-t nézett?), beszélgettünk - pedig megjegyzem, addig az egész terhesség alatt nem kapott tőlünk pénzt, csak a szülés után, azt is mi gondoltuk. és úgy varrt össze, hogy semmit nem éreztem közben, nem gyulladt be a sebem, és semmi gondom vele, ma már a heg sem látszik, a szex is csak jobb lett azóta. minden orvosnak lehet rossz napja, mint ahogy nem mindig sikerül minden uúgy az életben sem. tudom ez téged nem vigasztal, mert így jártál. Mészáros hozzám is minden nap bejött a szülés után megnézni minket.

Liv
Én is nagyon szorítok, olvastam a mailed, csak szabin voltam és még nem tudtam válaszolni. Fő, hogy pozitívan lásd a dolgokat és ne a rosszat vetítsd ki! Bár tudom, ebben a helyzetben őrjítő tud lenni. A pajzsmirigyről én is hallottam, azt is nézesd meg, mert az is ludas lehet a vérnyomásban!!!! Aztán gyere ismét, mi újság!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Szia KFK!
Bár Ágnestől kérdezted,én azért válaszolok neked.
Én is császáros voltam,alapítványi szobában.Szerintem szuper volt,mert a párom végig az első perctől bent volt velem.Ha bármi kellett,inni stb.. rögtön kéznél volt,és az idő is jobban,vidámabban telt így.Nem is beszélve arról,hogy a babával két óra múlva már együtt lehettünk hármasban.Csodálatos órák voltak!Nem is tudom elképzelni,hogy egyedül,kiterítve fekszem bent az osztályon távol a családomtól,a páromtól.később a szüleim is bejöttek,és együtt voltunk estig.Másnap pedig már a család többi tagja is meglátogatott.Tehát csak ajánlani tudom neked az alapítványi szobákat!
szióka Alma
UI:a nővérek így is bejöttek kb félóránként,egyáltalán nem voltam elhanyagolva
almavirág

Sziasztok!

Kati, mailben elküldtem a listát!

Timi

Kép
Kép
timóca

HalihóKép

Timi
Légy szíves nekem is küldd el a listátKép Előre is kösziKép

LányokKép
Farfekvés ügyben van valakinek tapaszalata? Bár még befordulhat, most kezdem a 34. hetet. Ha nem fordul be, mi a szokás a kórházban? Műtét, vagy lehet természetes szülés is esetleg?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy: kéne neked az e-mail címed! (vagy az enyémre küldjél valamit)

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Timóca a listát, megkaptam.

Almavirág: Szupi, hogy ilyen gyorsan választ kaptam a kérdésemre. Köszönöm szépen!Kép
Arról nem tudsz valamit, hogy előre be kell jelentkezni oda vagy elég befekvéskor?

Kati
kfk

Sziasztok!

A Kútvölgyiben szültem 6 hónapja. A szülésznőm a Rákoczi Ági volt, mindenkinek tudom ajánlani. Bármit meg lehet vele beszéni, éjjel- nappal hívható volt, mai napig is őt hívom ha valamit nem tudok. Nagyon segítőkész, ő ajánlotta az intim tornát, aminek köszönhetem hogy nem kellett gátat metszeni. Mindenkinek sok sikert kivánok!
hju

Azért ne feledjétek az intimtorna sem mindenható eszköz! Én is időben elkezdtem, mégis gátmetszés lett a vége. Sokmindentől függ, szövetektől, egyéni adottságoktól stb. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom, mert nemcsak a szülésnél seít, de a későbbi regenerálódásban is, szexuális életben. sajnos ez pont olyan testrész, amire nagyon sokan nem figyelnek, így meggyengül illetve meg sem erősödik, mint az általános torna során a többi testrészünk.
férjeknek is kiváló, akár ők is csinálhatják!

KépKép
KépKép
gumicukor

Szia Kati!
Bejelentkezhetsz előre,de azt mondják nincs sok értelme,mert hát ugye a szülést nem nagyon lehet előre kiszámítani.Már nem a tiédet,hanem másokét.előfordulhat,hogy foglaltak lesznek a szobák.De azért próbáld meg előre bejelenteni az igényedet.Én nem is készültem oda,felvételkor spontán jött az ötlet,és pont akkor költöztek ki.Sok sikert!!
Alma
almavirág

Sziasztok !

Gumicukor, tudom, hogy jobb, ha vágják, mintha repedne, de mindenesetre én úgy megyek be, hogy én felkészítettem magam, rajtam nem múlott! Bár amit a szexről mondtál (azóta jobb) elgondolkoztatottKépRákóczi Ágiról én is csak jókat olvastam itt a fórumon, de még semmilyen kapcsolatom nem volt vele. Mondjam az orvosomnak, hogy hozzon össze vele ?

Timóca, küldtem egy e-mailt, remélem megkaptad.

Juti, én ma kezdem a 34. hetet, de fogalmam sincs, hogy megfordult-e már (viszont lehet, hopgy találkozunk szülésnél). Te mostanában voltál UH-on? Elvileg meg tudják fordítani az orvosok, nem?

Én napról-napra izgatottabb vagyok, az egyik kolléganőm testvére most szült, és kapott fájáserősítőt, meg epidurális érzéstelenítőt, így viszonylag könnyen megúszta az egészet. Állítólag akik nem kaptak, azok úgy visítottak, mint a disznó, rossz volt hallgatni. Gondolom erről is mindenkinek más a véleménye, de szívesen meghallgatom bárkiét.
isthar

Sziasztok!

Köszi Almavirág, én is így gondoltam hogy majd akkor jelzem az igényemet ha be kell feküdnöm. Ha lesz üres szoba lesz, ha nem nem. Az osztályon is nagyon jól éreztem magam, de most ezt is szívesen megpróbálnám.

Kati
kfk

IstharKép: Igen, megkaptam a mailt, válaszoltam is!

Kép
Kép
timóca

Isthar
Én mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem, egyedül oxitocint kaptam. Nemmondom, hogy nem voltak bikák a fájások, mert fájt, az tény, de nem sikongattam, hozzáteszem mindig jól bírtam a fájdalmakat, nagyon ritkán vettem csak be fájdalomcsillapítót. Amit a kismama tornán (MÁV) tanultam relaxációs légzést az is nagyon jó volt a szülés alatt, és még utána is, amikor a szopival kínlódtunk az elején, na az nekem sokkal jobban fájt, de akkor sem szedtem be semmiféle szert, ott is a légzést használtam és azt tudatosítottam magamban, hogy ez jó a babámnak, hogy szopizhat és ez adott erőt, szüléskor pedig, hogy segítsek neki. én el sem tudom képzelni letompítva epidurállal hogyan tudnék szülni.
De hát mindenki más, mindenkinek más a fájdalom tűrési küszöbe.

Nem tudjátok mi van Livvel? Én jövő héten megyek úgyis a Kútvölgyibe receptért, ha még akkor is bent van, lehet meglátogatom.Remélem minden ok.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Azt tudom Livről, hogy tegnap kellett befeküdnie és előre láthatólag csak pár napig tartják bent, amíg beállítják a vérnyomását!

Györesz

Kép
Kép
györesz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:23-kor.
Vendég

IstharKép
Én egy hete voltam uh-n, akkor még fejjel felfelé csücsült a babám, de a doki is azt mondta, hogy még 2* is megfordulhat a szülésig, hát remélem így lesz. Gergő mindig fejfekvésű volt, csak azért fura most a faros fekvés.
Lehet, hogy találkozumnk, nekem okt 11 a kitűzött célKép Ki a dokid?
Én sem kaptam fájdalomcsillapítót, sőt egyáltalán semmit, 2,5 óra alatt meg lett Gergő, és nem adtam ki hangotKépKép Sőt, a kitolásnál még a hlak nyögdécselésemet is leintették, hogy nem célszerű.
Szerintem nekem is a málnalevéltea segített, meg a fiam aprócska méretei.

Timi
Küldtem mélt, megkaptad?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Az őszi topikba üzent Liv a férjével!

Bemásolom ide:
Sziasztok!

Én a Liv férje vagyok és ő bizott meg, hogy a következő üzenetet írjam meg nektek:
'Fehérje van, de ami fontosabb: máj- és veseműködés rendben. Minimum egy hétre befektettek + Dopegyt + Corinfal + Magne B6 + diéta.

Találkoztam a Maccsal, gyönyörű a babája ma mentek haza.'

Izgulok Liviért meg a kicsiért, de meg kell őrizni a nyugalmat, csak tudnám mivel nyugtathatom meg magunkat.
Majd holnap is biztos üzen valamit Liv.

Biztos minden rendben lesz, jó kezekben vannak!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Judy: megkaptam a mailt, most megnéztem, de otthon van letöltve a kórházi listám (most dolgozok), úgyhogy csak délután tudom elküldeni. Remélem, az még nem késő!

Timi

Kép
Kép
timóca

Nekem pl. a tolófájás már megkönnyebbülés volt, a testem szinte magával ragadott, lökte ki magából a pici testet, gyorsan túl voltunk rajta, szinte alig kellett nyomnom. Nekem a tolófájásig 1 óra volt rossz, amikor nagyon fájt, addig csak fájdogált, mint egy menszi, csodálkoztam is, hogy ez a vajúdás. emlékeim szerint a tolófájás és a vajúdási fájdalom között éles határ húzódik, egyszer csak jöttek a tolófájások és nem volt megállás, feszített, de kit érdekelt, amikor a fiam már a finisben volt. Na meg aztán amikor a férjem mondta, hogy már látja a kis fejét a hatalmas erőt adott.
hasonlókat kívánok nektek is, szülés előtt állók!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Judy: Most értem csak hazaKép, és küldtem a mailtKép!

Timi

Kép
Kép
timóca

Liv!

Bár most ezt nem olvasod, illetve remélem, minél előbb hazaengednek, DE NE IDEGESKEJD! Nekem a várandósságom 14. hetétől magas volt a vérnyomásom, sem előtte soha ilyen problémám nem volt, sem azóta /pedig elég migrénes vagyok/. Mészáros doktor nagyon megijedt, hogy már olyan korán jelentkeztek a tünetek, a "klasszikus" toxémiánál később kezd felkúszni a vérnyomás. Azonnal dopegytet rendelt, végig szedtem napi 1 szemet, és Julcsi szuper egészségesen született. A kórházban, ahova a kiírás előtt egy héttel befektettek, még corinfart is kaptam, mert akor már 160-at is produkáltam, de tudom, a kórházi környezet miatt. A doki végig nagyon szoros kontroll alatt tartott, gyakori labor és uh; a toxémia /engem is ezzel vettek fel, pedig a közelében sem voltam/ akkor veszélyes, ha nem kezelik. Te most jó helyen vagy, odafigyelnek rád, és minden rendben lesz! Szorítok nektek!

/Valaki el tudná küldeni ezt Livnek vagy a férjének, hogy ő is olvashassa, hogymegnyugodjon?/

Anita
anita30

Sziasztok !

Köszönöm a sok jó tanácsot a fájdalmocsillapítással kapcsolatban. SZóval legyek hős!Kép Megpróbálom.
Juti, látom már egyszer megállapítottuk, hogy ugyanannyi idősek vagyunk, nekem október 13 a bűvös dátum és Sipos doktornál fogok szülni. A teát mindenképpen inni fogom. A Te 2. babád kisfiú vagy kislány lesz? AZ enyém hol ez, hol azKép de mostmár nem is akarom tudni.
Azt sem tudom, hogy befordult-e már a pici, de biztosan be fog fordulni, ügyes kisbabaKép
isthar

Kedves Gumicukor
Onnan tudom, hogy a tévét nézte, hogy telefonon szólt oda a szülőszobára és a Vida vette fel a telefont, hallottam a válaszait "gyere ide és nézd meg, ne a tv-t bámuld", majd mikor letette a telefont felháborodva mesélte a szülésznőnek. A rossz nap kifogás valóban nem vígasztal, hiszen nekem ez volt a (egyik) legfontosabb napom az életemben, és ha ezt egy orvos nem így fogja fel akkor keressen más pályát, ahol a rossz napok nem befolyásolják mások életét. Én nem akartam senkit ijesztgetni, csak én is szeretném tudni a választott orvosomról a negatív élményeket is, akkor elkerülhető lett volna ez az egész cirkusz.
Halszi
halszi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:23-kor.
Vendég

Kedves Lilluska!
Szerintem félreérted a dolgot, hiszem én senkit sem beszéltem le arról, hogy ehhez az orvoshoz forduljon. Ami a szándékom volt, az az hogy ne csak azok írjanak, akik meg voltak elégedve, hanem a negatív élmények is napvilágot lássanak. Így könnyebb a választás és talán kevesebb kismamát ér kudarc. Szerencsére (kicsit későn), de én is megtaláltan azt az orvost akiben megbízhatok és akinek a kismama az első és nem a TV-ben bármilyen műsor. Ennél az orvosnál most fogom szülmi a harmadik gyermekemet és még soha nem éreztem rajta sem azt hogy anyagiakért tenné sem azt, hogy rossz napja lenne. Szerintem ilyen egy jó orvos!
halszi
halszi

Kedves Halszi!
Úgy olvastam, hogy a fogadott orvosod nem ment be a szülésedre. Megkérdezhetem, hogy ő ki volt? Csak a teljesség kedvéért, hogy azokat a kismamákat se érje kudarc, akik szintén azt az orvost választották, ők is megtudhassák a negatív tapasztalatokat.
Valóban sokkal fontosabb egy szülő nő és a gyermeke, mint egy TV-műsor, de általában az először szülő nőknél sokáig nem történik semmi, ezért szokták az orvosok a szülésznőkre bízni. Velem is így történt az első szülésem alkalmával egy másik kórházban, másik orvosnál, egész éjjel egyedül feküdtem a szülőszobában, csak néha jött oda az ügyeletes szülésznő kicserélni alattam a lepedőt, amit a magzatvíz eláztatott.
De azt hiszem az a legfontosabb, hogy végül megtaláltad a neked szimpatikus orvost, és most harmadszor is megtapasztalhatod a csodát!Kép

Alma!
Bocs, hogy még nem válaszoltam a leveledre, csak elutaztunk, és most főiskolán vagyok. Jövő héten már otthon leszünk, akkor írok.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok,
Csak most talaltalak meg Benneteket, de nagyon megorultem amikor vegigolvastam a hozzaszolasokat. En meg az elejen vagyok a dolognak, marciusra varjuk a babat. En a Kutvolgyiben Szabo doktornal fogok szulni. Tudtok segiteni abban, hogy mikor kell szulesznot valasztani, es hogy lehet e barkit, vagy az orvos szabja meg? Szabo doktornal szult valaki?

Koszi elore is, es gratulalok azoknak akik mar tul vannak a nagy esemenyen Kép
carezza

szia Carezza,
en sajnos ugyanugy vagyok vele, mint Te, azaz nem tudom, hogy merre hany meter a szuleszno valasztasban, de remelem mas majd valaszol neked.
En Sandor doktornal fogok szulni, ha minden jol megy...

Kép
babarozsa

Carezza,

Habár az én előző szülésem már rég volt, (2001. nov.) második pedig kicsit odébb van (2005. márc. vége) engedd meg, hogy leírjam tapasztalataimat a szülésznő kérdésben:
Ákos születésénél eszembe sem jutott, hogy szülésznőt válasszak, de szerencsémre egy nagyon szimpatikus hölgyet sikerült "kifognom": Várnainé Gabit. Szolgálatban volt még Keszeg Éva is, aki szintén egy bűbáj, és szakmailag is nagyon jó. Volt azonban még 2 másik is "műszakban" akkor, na amikor őket megláttam, azt gondoltam, hogy a Jóisten mentsen meg ezektől, olyan ellenszenvesek voltak! Ha nem is a Jóisten, de Mészáros doktor megmentett tőlük. Kép
Nagyon fontos a szülésznő, pláne ha profi gátvédelemben, szakmája egyéb területein és emberileg is a "helyén van". Meg vagyok győződve róla, ha a 2 másik hölgyből választ a dokim, akkor nem 3 óra alatt szülök meg. (elejétől-végéig). Mostani babám születésénél is Gabi vagy Keszeg Éva lesz velem, mert most felkérem majd valamelyiküket.

Szerintem majd az utolsó hetek alatt kérdezd meg a választott orvosod, hogy ő kivel szeret dolgozni, illetve ahogy már többen is írtuk, a CTG-k alkalmával figyeld a szülésznőket, melyik szimpi, és esetleg beszéld meg vele, hogy kíséri-e a szülésedet.

Bocs, ez kicsit hosszú lett.

Zsu
tothzsuzsi

Kedves Efgabi!
Köszönöm, hogy figyelmeztettél, hiszen a legetikátlanabb valóban az az orvos volt aki nem jött be a szülésre, főleg azok után, hogy a terhesgondozás során egy kisebb vagyont hagytam nála. Ez pedig Dr Kovács Attila akinek Budaörsön van (volt) a magánrendelője.
halszi
halszi

Szia BabarozsaKép Én is a Sándor dokinál fogok szülni ha minden oke... Te mikor? Neked ez az elso?

Kép
vaktyuk

Szia VaktyukKép
igen sajnos az elso, mar volt egy sikertelen terhessegemKép
febr. 10 korul
Te mikor?
es mit tudsz rola, hogy milyen elvei vannak a szulesnel?
a baratnom szult nala, Ő meg volt elegedve vele

Kép
babarozsa

Babarozsa, Tothzsuzsi,
Koszonom a segitseget, jo, hogy irtatok. Kép En marciusra varom az elso babat, es ezert egy csomo kerdes felmerul bennem, de a legtobbre kaptam valaszt.

Szuleszno kerdesben meg nem erdeklodtem az orvosomnal, meg elegge az elejen vagyunk, de idokozben ra fogok nala is kerdezni.

Nagyon jo, hogy itt irtatok az alapitvanyi lehetosegrol, ezt is meg fogom kerdezni.

A tanfolyamokrol mar van egy prospektusom, de azt nem tudom, hogy mikor erdemes elkezdeni, illetve hogy a ferjem pl. johet e szuloszobat latogatni, vagy mi az, ami neki is erdekes vagy fontos lehet.
De idovel biztos mindent megtudok Kép

Koszi megegyszer, es kellemes hetet Nektek!
carezza

Szia Carreza!

Én is Szabó doktornál szültem elsQ babámat 2003 februárjában, most pedig márciusra várjuk a tesót. Én nagyon elégedett voltam az orvossal, minden kérdésemre válaszolt, szülésnél is bátorított, mondta mit-hogy csináljak. Nekem is Várnainé Gabi volt a szülésznQm, igaz én már választottam öt, barátnQm javaslatára. Nagyon jó érzés hogy rábízhattam magam, biztos kezekben voltam, szülés után is ha dolgozott meglátogatott bennünket. Biztos vagyok benne hogy most is öt választom. Én ma megyek a Szabó doktor rendelésére, remélem egyszer nála is összefutunk.

Üdv: Edina
antaledi

Szia Edina,
Lehet, hogy mar ossze is futottunk, csak nem tudjuk ki kicsoda Kép En is a magan rendelobe jarok, es en is marciusra varom a babat. Szinten nagyon jo velemenyem van Szabo doktorrol, evek ota jarok hozza, de ez az elso baba, ugyhogy szuleses tapasztalatom nincs vele... Kép
Egyebkent egy Marciusi Babavarok foruma van a noklapjace -n, en ott szoktam diskuralni a lanyokkal, ha van kedved nezz be oda is Kép
Remelem egyszer tenyleg osszefutunk!
carezza

Carezza
szerintem a ferjed eleg, ha csak szuleskor latja a szuloszobat, Te viszont nezd meg szerintemKép meg en sem lattam

Kép
babarozsa

Tudtok valamit Livről? Írtam neki mailt, hátha a férje olvassa, de nem válaszolt senki. Remélem minden ok velük!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Szia Babarozsa,
A ferjem a szuleskor a tervek szerint nem fogja latni a szuloszobat, mert nem birja az "orvosos" dolgokat Kép A tanfolyammal kapcsolatban igazad van, hogy arra akkor nem erdemes bemmenie, csak gondoltam hatha van olyan info, ami neki is hasznos lehet... Mikor erdemes elkezdeni ezeket a tanfolyamokat?
carezza

Gumicukor
Liv férje írt az őszis topikban, megszületett a kisfiuk a 34. héten (nem a Kútvölgyiben), sajnos nincs túl jól a hírek szerint, drukkolunk nekik nagyon, hogy mielőbb rendbe jöjjön.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Carezza, szerintem ahogy idod van, mert van 4-5 eloadas, most nem tudom pontosan mennyi, es hogy beleferjen mind

en mar lehet, hogy megyek az egyikre nemsokara
kaptal te is tjekoztato prospektust?

kulonben ma voltam a dokinal, minden ok

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Carezza: az én férjem eddig minden előadásra eljött, és nem bánta meg Kép. Örül neki, hogy nem marad ki semmiből, és ő is tudja előre nagyjából, mire számítson. (nálunk apás szülés lesz) Én agusztusban "jártam be" a tanfolyamokat (most vagyok 29. héten) - de van olyan (pl. étrendi tanácsok), amire érdemes mielőbb elmenni, aztán van olyan is (pl. gyermekágyas rész), amit ráér (szerintem) a terhesség vége felé. Egyébként én mindegyiket hasznosnak találtam!

Holnap du. megyünk az utolsóra, a szülőszoba látogatásra. Már olyan kíváncsi vagyok!

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Juti: Majd ha tudsz bővebbet Livről akkor írd meg ide is légyszíves. Sajnálom, hogy előbb jött a baba, de biztosan nem lesz semmi baj és jó kezekben lesz.

Kati
kfk

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Dr. Tóth Ferencnél szült-e már valaki? Mi a véleményetek róla?
Patri
patri

Patri
Tóth Ferencről már többen írtak ide a topicba, olvass vissza az archívban, csak, hogy nem ismételgessük vég nélkül ugyanazt.

Liv
Ha olvasod, akkor remélem minden rendben van/lesz veletek. Szorítok nagyon, és ha majd tudsz, írj mailt, bár tudom ez még nem most lesz, addig is vigyázzatok magatokra nagyon!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?