Kedves Visszeresek és Aggódók!
Megfogott amiket írtatok, sok a közös vonás, bár hálég nekem "csak" a lábamon van. Az nem a terhességtől jött ki, hanem még előbb, az intim féltekén nagyon kellemetlen lehet, csak reménykedem, hogy nekem nem lesz, elvileg nem ritka jelenség. A lábamra én is a Venorutont használom, amikor épp fáj vagy viszket (az első igaz reklám, amikor a csajszinak betonlábai lesznek, tán stewardess??, azt leomlik a kenőcstől.Jól érzékelteti.)Még lábra nagyon jó a hideg vizes tusi is, de ODA?? Hát azt nem tudom
Az aranyérre is azt mondják, h bármikor kijöhet, akár szülés alatt is az erőlködéstől, szóval nem fenékig tejfel a dolog.
Aggódás? Nos, abból is van, szépen. Én manapság kezdtem aggódni (26 hetesen), mert ha most születne meg, idézem: "Már lenne esélye az életbenmaradásra..."(szakirodalom), de kösz, az életbenmaradás elég kevés, mert lehet még egymillió baja, vakság, gyenge tüdő, idegrendszeri nyavaják, stb. Minden eltelt hét után pezsgőt szeretnék bontani, hogy hála, megint fejlődtünk és közelebb értünk a célhoz.
Szerintem addig aggódunk most már, amíg csak élünk, a pici kisfiunk vagy kislányunk miatt, és ez természetes. Én is elkezdtem ezt pár napja, de tegnap belegondoltam, h most már folyton aggódni fogok érte.Amikor először oviba megy, majd dizsibe, táborba... Most az igazi, amíg a pocakomban cipelem mindenhová.
)
Zsebi, Ildi76, kösz a hozzászólást, hát meglátjuk, legfeljebb tornára nem, csak szülni jön velem a barátnőm. De az hogy van? Amíg vajúdsz(akár órák hosszat)addig a folyosón is sétálhatsz (ha nincs baj), addig lehet ott akárki, vagy már csak az, akivel szülsz? És amikor már a kitolás fázisába érsz (az már nem sok, ugye??), akkor se zavarják ki? Vagy az van csak a szülőszobában, és oda jöhet be az az egy személy, akit te választasz?? Vagy hogy van ez? Van valakinek kapcsolódó, nem túl régi, szentimrés tapasztalata? Szívesen olvasnék erről!
Na, ez picit hosszúra sikerült, de legalább volt mondanivalóm! Örültök?
)
Legyetek jól, és no para!
neet(27)