Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megkaptam a H1N1-es szurit... Párom el kezdett parázni, ezért beadatjuk. Ingyen megkaptam, mert aki a következő 2-3 hónapban babásodni szeretne, annak ingyen jár!
Nekem megelőlegezte a háziorvosom a babásodást :lol:
avarka

Hát Én tipródok, hogy mit is kezdjek ezzel az oltással.
Többiek?

Hol vagytok???!!!! Ebédszünet?

Én már túl vagyok rajta, sóskát ettem főtt krumplival (tegnap este ezt főztem).

Lányok,
van itt Valaki, aki nagyon vashiányos? Mert Én az vagyok, csak azért kérdem. Ennek van köze a meddőséghez szerintetek? Esetleg nehezebben leszek tőle Babás?
:oops:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Szerintetek petevezetők nélkül maradhat az ember lánya spontán terhes?
avarka

avarka: Sajnos ilyenről még nem hallottam, bár a két elzáródott petevezeték nem akadály, mert a sógornőm így lett spontán terhes három sikertelen lombik után. De hogy olyankor hogy jutna fel a sperma és le az embrió?! Ezt nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Azért lehetnek csodák.. nem? :oops:
avarka

Sziasztok!
Megérkeztem. 10-re mentem, de így is 1 órát vártam.
A dokinő nem volt. Zekéhez kerültem és a lényeg, hogy van 1 db 9mm-es petezsákom! :D :D :D :D
Most behívták uh közben a biológust is, és nagyon aranyos volt mindenki. És mindent rendben talált Zeke doktor.

Szívhangra nem jövő héten kell menni, mivel szerinte akkor még nem biztos, hogy lehet hallani, hanem a következő héten hétköznap valamikor.

Találkoztam Eszterrel is, ő csak később lesz ma, de mondta, hogy írjam meg nektek, hogy 2 baba van IKREK! És persze nála is minden ok.
woody

woody, eszter: Nagyon örülök, megint bővül odaát a bagázs!!! :D :D Régóta várjuk már az új tagokat. Gratula mindkettőtöknek.
vicky79
Budapest III. kerület

De jót nevettem.. ahogy Vicky lecsap a friss prédára :))))))))))))))) bocsi-bocsi, nehogy megsértődjön bárki is:)))))

Woody: gratula a kis 9mm-eshez !!.....Hú .nekünk ha majd egyszer ilyenünk lesz, tuti Frodónak fogjuk hívni :))).... Tudjátok a filmmánia... :)

Eszter: IKREK.. ez csodás!!! :) De jó Nektek!!! :)
andrea-1

Woody, gratulalok a kis 9 mm-eshez :lol: aztan pihizz és lazíts am nekem! 8)

Avarka! Szerintem vannak csodak...az egész élet csodak apró sorozata :D Minden annyira megfejthetetlen, és ha jól belegondolunk, függetlenül attól, hogy a tudomany-technika mennyit fejlödött mióta ember az ember, érzelmileg és problémak tekintetében nem sokat valtoztunk... a hitröl, csodakról, természetfeletti dolgokról sajnos nem sokat tudunk, mégis vannak!
De ez most hogy jutott eszedbe? Csak nincs valami valami???? :lol:
navared
Szfvár

Andrea, nem lenyúlta a "kis 9 mmest", csak egyszerre akkor még a te hsz-et nemlattam :lol: vicces
navared
Szfvár

Úh ez aztan baromi értelmesre sikerült :lol:
Szóval nem akartam lenyúlni, csak akkor még nem volt ott a te hozzaszólasod, pedig 8 perc a különbség...?! :?
navared
Szfvár

Woody,
Én is GRATULÁLOK. Nagyon jó Neked.
Remélem Nekem is lesz ilyenem még kari előtt.

Eszternek is hatalmas GRATULA. Ikrek? Ez igen.

Jaj, már Én is alig várom a holnapot. Nem győzöm mondani, már tuti ki vagytok Tőlem akadva. :wink:

Kép

Kép

babe3

Navared: ......vágom, hogy mit szerettél volna :))))
andrea-1

Sziasztok!

Avarka!
Petevezetők nélkül tuti nem lehetünk terhesek, én is várnék erre ha lehet, de tudom, hogy sajna spontán nem!!!!

H1N1
Eddig én is totál ellene voltam, de annyira nyomta a média, hogy szinte mindenkinek van valami más betegsége is aki elkapta, hogy elkezdtem unszolni a páromat, hogy adassa be magának ( asztmás ) ő meg engem kezdett el noszogatni, hogy akkor én is, hiszen nemsokára kismami leszek :lol:
Nem tudom, lehet bekéne adatnunk. Tényleg nekünk is ingyen jár!!!??? :shock:

Avarka neked ki a házidokid? Nekem miért nem említette meg a köccög, hogy ingyen van. Hiszen tudja mi a pálya, vele íratom ki a Met et is, tudja miért szedem. Meg az összes inszem és lombik után is kiírt betegácsiba......
Na erre sürgősen rákérdezek nála!!!! Ha nem muszály, minek fizessünk? Nem? Nem mintha földhözvágna pár ezer Ft, de így kari előtt az is jól jönne.

Ilyenkor amúgy hogy van? A doki kiírja a receptet, és van rajta olyan rész ahol belehet ikszelni, hogy ingyen adja a patika? Vagy a dokinál van ilyen esetben a vakcina?

Vicky!

Remélem hamarosan rám is lecsapsz :wink:

Woody!
Gratula neked a kis 9 mm eshez!! Én nem tudom honnan vettem, hogy 10-én mész kuksira!!!

Eszter!
Neked is gratula az IKREKHEZ!!!!
Mindkettőtöknek problémamentes boldog pocakos hónapokat kívánok!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Na faca, esküszöm én sem akartam lenyúlni a 9 mm es szöveget!!! De annyira idevaló ez most!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Na Woody babáján mostmár rajtamarad a 9mm-es becenév ????:)))))
andrea-1

Eszter, én csak akkor akartam gratulalni, ha este van és erre jarsz, de mar kezdem szarul érezni magam, h. csak én nem írom, h.:
GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Hat nem 3-an vannak, "csak" 2-en, de az sem rossz :D

Andrea, örülök, h. vagod :)
navared
Szfvár

MINDENKIRE LECSAPOK!!! Mint a vámpír.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom, itt is előkerült az oltásügy. Állást foglalt végre a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium, hátha érdekes Nektek is. Talán segít megnyugodni, dönteni:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0912032

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, talán majd holnap. Voltunk a bmc-ben, 2 pocaklakót kaptam vissza. :D :D Még kettő maradt, holnap kell telefonálnom, hogy le lehet-e őket fagyasztani. Nagyon sokan voltak ma, elég későn került ránk a sor. Majd 14-én kell visszamenni vérvételre, addig izgulhatunk.

Lukácsné holnapra megy a DRUKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
mako30

woody , eszter

nagy gratula nektek

mako
veled minden oké volt reggel uh-on?
én is megyek 7:30-ra remélem odaérek mert képzeljétek el ma 11kor keltem fel....
este megyek háziorvoshoz hogy vegyen tp-re mától viszem magammal a leszíváskor kapott papírt.... így kiír mert van rajta BNO kód.

majd holnap ha hazajövök beszámolok hogy mi volt bár ha nem lesz vv csak uh reggel akkor délig nem tudom mit fogunk csinálni?????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Dia megelőzött, leírta, hogy mi a Szakmai Kollégium javallata oltás ügyben - megfontolandó!

Minden orvosi szakmában az illetékes Szakmai Kollégium javallata alapján gyógyítanak, ebben a legjobb professzorok vannak jelen, akik ma orvosokat oktatnak, klinikákat vezetnek - de persze döntést mindenki maga hozhat ebben a témában.

Költségcsökkentésre már sokszor leírtam egészségpénztár tagság!

Most szereztem egy jó összefoglalót az enyémről, akit érdekel írjon privit benne mail cimmel, elküldöm!

üdv és jó babásodást

kispatak
Vendég

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat.
Az én kis 9mm-esem nevében is. :D :D :D
Na jó, megnéztem a képet és azon 9,3 van rajta. Ez a kis kép lett az én névnapi ajándékom holnapra. Nagyon jó érzés....

Remélem hamarosan, mindenkinek lesz ilyen képe, 1-2 vagy netán 3 petezsákkal! :D :D :D

Lukácsné, ismét drukkolok neked holnapra.

Mako, pihizzél sokat és 14-én tuti szép HCG-d lesz.
woody

woody: Barbara vagy Borbála? A pici lányunknak is holnap lesz a névnapja. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Az a nevem, mint a te kislányodé. :D
És nagyon-nagyon imádom a nevem!
woody

Nekünk is nagyon tetszik, bár az elején kicsit idegenkedtem a Barbi becenév miatt, de utána itt valamelyik fórumon kaptam a Barbus becenevet és ez tetszik. Meg a Barka is. Eddig még mindenkinek tetszett, akinek mondtam. És nincs is túl sok Barbara mostanság.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem a legjobb választás. :D
Én még nagyon szeretem a Barbo-t. Nővérem hív néha így, de inkább mindenkinek Barbi vagyok. Ha régen valami rosszat csináltam, akkor mindig Barbara voltam a szüleimnek. Az olyan keményen hangzik. :)
woody

Sziasztok,

Woody, Eszter: GRATULÁLOK!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Mako: pihenjél nagyon sokat :D :D :D

Hencsi: H1N1: én is beadattam,nehogy januárban amikor elkezdődik a stimu támadjon a korság....nekem sem mondta a dokker,hogy ingyen is megkaphatnám pedig ő is tudja,hogy mi a szitu velem :evil:
az tuti,ha ingyen kapja valaki (Apukám ingyen kapta) akkor ott helyben megkapod...nem kell a patikába rohangálni...
H1N1 mellékhatásai nálam (ettől féltem a legjobban): 3-om napig fájt az oltás helye, a 2. nap este égett a szemem...Viszont védve vagyok és jöhet a pocaklakóm :D :D :D

Andrea: Te is Őrült vagy :D :D :D szeretem olvasni a hozzászólásaidat :D

Babe: üdv nálunk :D :D :D :D én is ilyen kis parázgatós vagyok mint Te....ezért gondolom,hogy meg tudlak abszolúlt nyugtatni..az inszem nem fáj...nekem tényleg hidd el,mert asssszzzemmm itt a fórumon nálam nagyobb para-zitát nem fogsz találni :D :D :D
És még annyit,hogy az éles nyelvünk miatt nem kell megsértődni,mert az poén :D :D :D Navared is baromi aranyos emberke :D :D :D szerintem is jobb bőr alá beadni a szurit,mint izomba,mert azt otthon is tudod intézni...de, az is igaz,hogy neked az első inszem sikeres lesz,és csak 1szer kell ezt a tortúrát (ügyeletre járkálásra gondolok) végigcsinálni :D :D :D

Sztyopáné: ???? mi-zu veled :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sok szerettel gratulálok az ifjú pocaklakóknak és mamáiknak! :lol:

Heni
Tárnokon van a házidokim és szeptembertől dec. 1-ig betegácsiban tartott. 8)
Azt mondta, ha január végén kezdődik a "macera", menjek és kiír!
Apa is ingyen kapja holnap a szurit, mert ducibb a kelleténél :wink:
avarka

[quote="heni77"]
írta:
heni77Avarka!
Petevezetők nélkül tuti nem lehetünk terhesek, én is várnék erre ha lehet, de tudom, hogy sajna spontán nem!!!!

Heni:
És mi van ha elrepíti a huzat a megfelelő helyre? :D

Hugomnak két méhenkívüli terhessége fotytán szintén nincs petevezetője. Az orvosa azt mondta, hogy csekélyke esélye van a teherben maradásnak!
A remény hal meg utoljára! :roll:
avarka

Vörösmacs!Megy ez a szurizás majd mint a karikacsapás…vagy inkább darts…:)

Navared!Köszi, naon ari vagy, a krémről láttam egy riportot, mármint ha ez az a Norvégiában dolgozó hormon-terapeuta csaj által beszerezhető krém. Esetleg tudsz is valakit, aki kipróbálta? Ha tudsz részleteket, akkor érdekel naon!!

Avarka!Hát akkor ez egy tényleg egész komplex nagytakariitás lesz :) Szerintem én is végiggondolom ezt a dolgot. Most lesz majd egy hónapom, hogy felkészüljek a lombikra, s nem lenne rossz egy testi-lelki felfrissülés. Egyébként ezt neked a természetgyógyász álliitotta iigy össze?

Andi!Hát hozzáteszem még a hőmérőzéshez, hogy nekem az egy ollllyan dulva kihiivás volt, hogy reggel felkelés előtt kellett (volna) mérni…Szal én mindig elfelejtettem, kikeltem az ágyból, aztán meg tértem magamhoz, hogy lecsúsztam a jó eredmény esélyéről. A hiba persze az én készülékemben van ilyen téren. Az LH teszt egyébként nekem sem mindig mutatott pozitiiv eredményt, de akkor az is lehet, hogy ennek ellenére volt PÉ. :roll: Mostanra ezek (az a mikroszkóp izé is) kiestek a kosaramból, mert engem tényleg csak stresszeltek.

Avarka! A H1N1es injekcióval én is iigy jártam, szal a házidoki jó fej volt és nekem is megelőlegezte a babust. Reméljük igazuk lesz!!:)

Woooooooody! Nincsen kicsike képecske a petezsákocskáról???(huh, átmentem utyulkaputyulkába, bocs, de olyan jó olvasni, hogy siker van, sikersiker!!!GRATU!)

Eszter jelentést kérünk az ikrekről! Tényleg hasonliitanak?És kire? :)

Heni, az ingyenvakcina a dokinál van (legalábbis az enyémnél iigy volt), szal nem kell vele patikába menni.

Mako, sok pihit neked és gyors beágyazódást a babusoknak!!

Én ma túlvagyok az első bládis vizsgálaton…Végülis folyamatosan teszem túl magam a sokkon... Hozzájárult ehhez, hogy valahogy ma Szücs doki is kedvesebb volt. (Ami semmi extrát nem jelent, csak annyit, hogy kicsit finomabban közölte a tényeket) Sajna maradt vissza valami tüsző, meg endós ciszta is megjelent, szal fogigátlót kaptam. 21-én kell majd mennem kontrollra, hogy aztán eldőljön meddig még a fogigátló; aztán indul végre az én lombikom is!!Hogy ennek is hogy lehet örülni…:)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi!
Természetgyógyász és belgyógyász ajánlásával lett összeállítva a kúra!
avarka

Jó reggelt! :)

Én ma pityergéssel kezdtem a napot, hülye hormonok... Kaptam emilkében és gondoltam megosztom veletek:
Ezek az emberek felneveltek egy árva kisoroszlánt, majd visszaküldték
Afrikába. Egy év múlva elmentek meglátogatni őt - előre figyelmeztették őket, hogy az oroszlán nem fog emlékezni rájuk.
Íme a találkozás:

http://www.cyberthing.net/video-play.php?id=105

Lehet, hogy csak az állatok tudnak ilyen őszintén örülni?

Pá Drágáim!
sajt@

Lanyok, ha leveszitek a hangot a videoról, amit Sajti küldött, akkor talan nem fogtok úgy bögni :) nagyon komoly... még hogy nem emlékszik majd...

Muzsi, elküldök majd mindent priviben, csak most el kell húznom itthonról...

Kiss Angyal, te baromi aranyos emberke :D nem sokat vagy mostanaban itt :cry: ?!

Woody, a húgom is Barbi és mi Barbnak, ill Barbanak is szoktuk hívni (még mindig rossz a billenytüzetem...a+ékezet :lol: ) Megyek is és veszek neki vmi jósagot!

Lukacsné, mi ez a henyélés....? csak nem többen vagyuuuunk :wink: ?
navared
Szfvár

Woody, szóval BOLDOG NÉVNAPOT!
Ennél szebb ajandékot el sem lehet képzelni!
navared
Szfvár

Sziasztok, nem vittem tovább a + hullámot, a 4. sem sikerült.
Szerintetek 35 alatt _tényleg_ végig kell csinálni a 6-ot? Be kell húzni a strigulákat, hogy lehessen lombikozni? Nagyon dühít, hogy még 2x neki kell mennem valaminek, amiben nem hiszek és rengeteg pénzt visz el...

bocs, asszem vissza is vonulok, mertt erre itt nincs szükség :oops: :lol:

Sajt, akkor rajtad a világ szeme...
Woody, örülök neked és Eszternek is 8) 8) 8)
kpn

Sziasztok!

Előszöris köszönöm Woody a jelentést a pocimról... :)
és nagyon nagyon boldog névnapot :)

és MINDENKINEK köszönöm a gratukat :D

KETTEN VANNAK! :D :D :D :D
egyikük 17 mm
másik pöttömkénk 14 mm
(ezt kértem idén a Mikutól és a Jézuskától is, hogy legyen legalább egy Pindúr a hasunkban, és kapjunk róluk képet!!! :) megkaptuk :D :D :D )

Konc Tanárúr azt mondta, hogy ők megtették a magukét sikeresen, nagyon örül és gratulál és vigyázunk magunkra! Mindenképpen kér jelentést a továbbiakról :)
Mondta hogy eredetileg még egyszer jöhetnék a BMCbe, hogy megnézzen, de mikor megtudta hogy egy épülettel odébb, Lintner Tanárúrhoz járok majd 10 éve, és nála is fogok szülni, azt mondta hogy akkor menjek nyugodtan hozzá, de beszámolót kér majd :)

Kaptam 3 képet :D
egyet amin mindketten rajta vannak, és egyet egyet külön, amin lecentizte a Pöttömkéinket Konc Tanárúr :)
Ha Lac haza jön, akkor majd bescanneli, és utána felteszem nektek :) (persze csak ha érdekel :oops: )

Én azóta is 5 percenként megnézem őket :)
olyan kis picikék :)

nekem 9-én szerdán kell mennem már Lintner doktorhoz, és megbeszéljük, hogy hogyan tovább és milyen rendszerességgel szeretne majd látni.
Illetve akkor megyek reggel első trimeszteres vér és vizeletvizsgálatra is :)

De nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy kivel mi történik ezután , úgyhogy igyekszem majd minél többet jönni!
Persze az államvizsgáig még kicsit eltűnt leszek, mert ez nem kis menet most, és már nincs egy hetem addig :shock: :shock: :shock:

Konc Tanárúr azt írta a papíromra, és nyomatékosan el is mondta, hogy ezt nagyon szeretné ha betartanám, hogy maradjak otthon, és betegszabi!!!!

Úgyhogy én ma nem dolgozom már, és elvileg Lac ma elhozza haza a benti laptopomat, így majd itthonról csinálom a dolgokat januárig mindenképpen!

Nem vagyok kibékülve ezzel az oltás dologgal... aztán most meg végképp nem akarom beadatni 5 hetes, 3 napos babákkal a pocimban!

Várom a jóhíreket mindenkitől! :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

KPN!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

ha nem hiszel benne hogy sikerül, akkor szerintem elmondhatod a dokidnak hogy nem szeretnéd végig csinálni mind a 6ot!!!!
Hátha nem kötelező!!!
és akkor irány a lombik!

Ne tűnj el, mert a rossz hírek ugyanúgy hozzátartoznak ehhez a topichoz mint a jók!
Mindenkinek volt már közülünk mély pontja, de épp az a lényeg, hogy ilyenkor is számíthatsz ránk :)

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Vicky!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Barbusodnak :wink: :lol:

Woody!
Neked is nagyon sok boldog névnapot, igen valóban a legszebb ajándékot kaptad az élettől. Ez az igazi ajándék :wink: :lol: :lol: :lol:

Angyalka!
Én is felhívom ma a dokit és rákérdezek az oltásra!!! Hiszen januárban kismami leszek ( de legkésőbb februárban :wink: ) Nehogy akkor kapjon el a nyavalya :shock:

ÓÓÓ Kpn!
Annyira nagyon sajnálom. Szerintem kérdezz rá a dokkernál, nem bizti, hogy végig kell csinálni mind a 6 ot. Én is mondtam anno W. dokinak, hogy én ebben nem hiszek, hogy 1 petevezetővel ez összejöhet ( akkor még volt 1 ) de azt mondta 3 at csináljunk meg. Akkor 30 éves voltam. Na mondanom se kell, hogy a sors fintora, hogy a 3. stimu alatt elzáródott az az 1 szemétke is, így már csak a lombik maradhatott számunkra. Szóval szerintem dönthet úgy a doki, hogy ne csináljátok végig a 6 ot.

Sajtikám!
Én is elpityeredtem a kisfilmen, annyira megható!
Hogy vagy kismami ? :wink:
Tesztelsz 10.e előtt?

Babe!
na mi volt az UH n?

Lukácsné!
Már lehet nagycsaládos vagy :lol:
Neked is és Mako nak is küldöm a babaragacs szállítmányt, egy vagonnal :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

1259920880.5634.xls

heni77

Eszter!

De jó, én mindenképpen szeretnék képet a gyerekekről!!!!!
Puszi

Nagyon vigyázz magatokra!!!!
Látod nem szarozott ez a Mikulás, meg ez a Jézuska, hozott egyet erre is meg arra is :)

heni77

Sziasztok!

Kpn
nagyon sajnálom, tudom milyen nehéz lehet, nekem is 4 sikertelen inszemem volt. Nekem már utána nem csináltak többet, bár ennek lehet oka az endo is. Azért megkérdezheted, hogy nem lehetne inkább lombikot kezdeni, maximum azt mondja a doki, hogy nem. Végülis nincs mit vesztened.

Woody, Eszter gratulálok, vigyázzatok magatokra :lol: :lol:
mako30

Vörösmacska örülök, hogy elkezdték a lombikot. Tényleg fura, hogy már annak is tudunk örülni, ha szurkálhatjuk magunkat (vagy a párunk szurkál). :lol:

H1N1 oltást én még okt. végén beadattam magamnak, pont azért, hogy ne terhesen kelljen. Nekem az oltástól nem lett bajom.

Lukácsné
várjuk a híreket!!!!!!!!!!!! Bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, de későn értünk haza és a bejelentkezés után rögön mentem pihenni. Én kaptam a beültetés előtt infúziót. Csak annyit mondott, hogy nagy a petefészkem, de folyadék nem volt benne. Volt olyan lány, akinek reggel nem kellett uh-ra menni, de ő Zeke dokihoz jár. Szerintem, aki Szűcsnél van, azoknak mind kellett menni uh-ra.

Heni köszi a ragacsot, az most tényleg nagyon kell.

Woody BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :D
Eszter nagyon kíváncsiak vagyunk a lurkókra. :lol:
mako30

Andrea:
A recepten a Pregnyl és a Choragon neve is szerepel, majd azt kapod a gyógyszertárban, amelyik van (ha mind2, akkor a a Pregnylt).
Frodó??? :lol: Nagggyon ott van!!! :lol:
Nekem a 9 mm-esről valami pisztoly, vagy golyó/lövedék jutott eszembe, lehet, hogy fiú lesz... :roll:

Avarka:
Á, értem, akkor tabletta. Köszi! :)

Babe:
Miért ne az első sikerülne? Gratula a laptetődhöz! :)
Kényelmi okokból tényleg jobb, ha otthon intézheti az ember a szurikat. A hormonoktól lehet étvágyad, de mindenkire másként hat. Nálam az elején banyalázasdi, az utóbbi kettőnél kutya bajom sem volt és a szurik után mindezek ellenére olyan energikusnak, dögösen nőcisnek éreztem magam - ezt biztos csak beképzeltem... :lol:

Navared:
Miért kérdezted a horoszkópom? Mi vagy te, látnok? :lol:
Tényleg ikrek vagyok, szűz aszcendenssel. Hát nem a legszuperebb párosítás?! :lol:
És te?

Heni:
Fúj túróóó! :( Éljen a túróóó! :)
Gyereket akarok, most!!! :lol: :lol: :lol:
A H1N1 oltás és a többi (merthogy 3-félével oltanak be és két bökést kapsz) is ingyen jár nekünk, én is így kaptam. Ráadásul az IR miatt is simán jár, meg az összes krónikus betegnek is - én így tudom.
Nekem egyből belőtték a rendelőben, mert volt készleten oltóanyag, nem kellett patikába menni érte.

KPN:
A francba!!!! :twisted:
Én már úgy szeretném, hogy a pocakod előrébb legyen, mint az orrod!
Ne hagy itt nagyon minket, úgy kellesz ide, mint libegőbe a túrista! Különben üres lenne az ülés nélküled, majd mi elkezdjük felfelé húzni a libegődet és egyszer úgyis felérsz a hegyre te is!
Próbáltál beszélni a dokkerral, hogy lehetne inkább a következő lombik?

Vörösmacska:
Köszi a napocskát, raktam el belőle mára is, mert ma sem fűtenek, de legalább víz van.
Gratulálok a szurizáshoz, nagyon ügyes vagy! :)

Muzsi:
Na, volt mosolygás az uhu alatt? Örülök, hogy jól viselted a vizsgálatot. Szerintem az a jó, hogy Sz. doki rá se néz az emberre ilyenkor (lmax. az arcodra), pikk-pakk megcsinálja úgy, hogy a monitort nézi végig és így nem kellemetlen a lelkemnek a bládis uhu.
Figyu, én imádom a ködöt! :) Olyan sejtelmes... Az meg nagyon teszik, hogy "felhőkben járunk" - jó duma.
Eszter ikrei nemtom kire ütöttek, de tuti nem Konc tanárúrra és a Misibára!!! :lol: Szerintem csodaszép babák lesznek!!! :)

Eszter:
Ha nem így lesz, akkor átvenném a lurkókat szívesen :wink: :D
Félre a tréfával, remélem nem bántottalak meg...
GRATULÁLOK!!! Szuper hírek! :D Jól összehoztátok a két gyerkőcöt, a fotókat alig várom! :)
Kép

Babe:
Én régen hőmérőztem, de semmi hasznát nem vettem...

Woody:
9,3 mm-es? Gyönyörű!!! Még a gondolata is csodálatos, gratulálok! :)
Kép

Vicky:
Ez a vámpír-szöveg és kép oltári! :lol:

Mako:
Akkor most a 2 tündérkére és magadra tessék nagyon vigyázni! Gratulálok! :) Pihenj és élvezd ezt az állapotot! Sok sikert és küldök egy kis babaragacsot a megtapadáshoz:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Úgy legyen!
Most úgy gondolom, hogy nem tesztelek, aztán ki tudja? Mindenesetre nem tervezem...
Jól vagyok, köszi. Ugyanazt mondhatom, hogy inszem óta érzem mindkét fészkemet, de ki tudja mitől.. Lehet ez a hormonoktól is... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Hellló Csajok!

Úgylátszik az előbb csak megírtam a magamét, de nem küldtem el.
Tehát: mai UH: 10mm-es endo, bal petefészekbe 17mm-es tüsző. Ma és holnap még kapom a 1/2 ampulla Merional-t. Vasárnap este 8-kor 2 ampulla Choragon popsiba. Kedden inszem. Jaj, Én már annyira izgulok, hogy csak na.
Ezek az eredmények, szerintem jók, nem?

Lukácsnéval talákoztam, minden OK volt Nála. Volt UH-n SZ. Dokinál, nincs túlstimulálva, várt a beavatkozásra.

Nagyon várom már az inszemet, és nagyon reménykedem. De azt hiszem, hogy inkább pozitívan állok hozzá, hisz a remény hal meg utoljára, nem?

Véleményeket kérek.

Woody, nagyon boldog névnapot Neked.

És Vicky a Te Kis Drágádnak is. Küldök egy jó nagy pocaksimit.

Puszi:)

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Kpn: Nagyon sajnálom :( Drukkolok, hogy sikerüljön dokinénivel megbeszélned a dolgot!

Sajti: Látom ma elemedben vagy! :)

Eszter: Ti így együtt nemcsak a mikulást-karácsonyt, hanem az összes jövő évi sátorosünnepet megkaptátok egyben az ikrekkel :)))) Nagyon jó babavárást kívánok ! Várjuk a fotókat.

Woody: Boldog névnapot kívánok Neked, azt hiszem ez most amúgy is megvan :)))..
Eszembe jutott egy régi mesefilm zenéje.. kicsit átköltöltve..
"Tralalla megjött Barba (ra).. mama.. megéééérkezeeeettt ..... :)))

Angyalka:... Hát őrültnek is kell lenni valakinek.. :)))).... Ezt dobta a gép..... De mindenki nem lehet komoly felnőtt.. nemigaz? :)

Vicky pici Barbusának is boldog poci-névnapot :)

andi
andrea-1

Babe,

Jó kis ereedmények ezek... és pikkpakk itt lesz a kedd, és rendben lesz minden. Gondolkozz is csak ilyen pozitívan.. . Tudod, sokminden fejben dől el :)
++++++++++++++++
andrea-1

Eszter! Természetesen varjuk a képeket, nem kell szégyenlösködni :oops: Szuper lesz minden és tökéletesek az ünnepek!

Kpn! Nem lelépni, hanem megosztani velünk mindent!!!
Amúgy nagyon sajnalom, de úgy hiszem, te tudtad mar ezt...?!
Szerintem minden esélyed megvan arra, a korod miatt (is), h. lombikozzatok és ne kelljen még 2 inszem! Kérdezz ra!
Annak idején és sem igazan hittem az inszemben magammal kapcsolatban...egyszerüen nem hittem el h. sikerülhet :cry: lehet, h. ez nagy baj, de ha egyszer nem érzek vmit, akkor nem érzek, ennyi.

Sajti, na mit szólsz???? Ügyi vagyok, mi? Latnok... na azért az még nem, de mostanaban egyre durvabb, mar a férjem is kezd megijedni :lol:
amúgy én is ikrek vagyok, oroszlan aszcendenssel :D
Igazaból a hsz-ok alapjan mindenkiröl van egy "képem" (gondolom masnak is), egy jellemrajz, ami lehet, h. nem egyezik teljesen a valósaggal, de hajaz ra valszín :lol:

Mako, nekem nem csinalt a Szücs doki ET elött uh-t...
navared
Szfvár

Babe, nagyon szuper eredmények! Örülni, nem parazni! :D Minden okés lesz!
navared
Szfvár

Laptetüüüüüüüüüüü :lol: na kinek kell? Sajti? Mako? Lukacsné? STB.?
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?