Andrea:
A recepten a Pregnyl és a Choragon neve is szerepel, majd azt kapod a gyógyszertárban, amelyik van (ha mind2, akkor a a Pregnylt).
Frodó???
Nagggyon ott van!!!
Nekem a 9 mm-esről valami pisztoly, vagy golyó/lövedék jutott eszembe, lehet, hogy fiú lesz...
Avarka:
Á, értem, akkor tabletta. Köszi!
Babe:
Miért ne az első sikerülne? Gratula a laptetődhöz!
Kényelmi okokból tényleg jobb, ha otthon intézheti az ember a szurikat. A hormonoktól lehet étvágyad, de mindenkire másként hat. Nálam az elején banyalázasdi, az utóbbi kettőnél kutya bajom sem volt és a szurik után mindezek ellenére olyan energikusnak, dögösen nőcisnek éreztem magam - ezt biztos csak beképzeltem...
Navared:
Miért kérdezted a horoszkópom? Mi vagy te, látnok?
Tényleg ikrek vagyok, szűz aszcendenssel. Hát nem a legszuperebb párosítás?!
És te?
Heni:
Fúj túróóó!
Éljen a túróóó!
Gyereket akarok, most!!!
A H1N1 oltás és a többi (merthogy 3-félével oltanak be és két bökést kapsz) is ingyen jár nekünk, én is így kaptam. Ráadásul az IR miatt is simán jár, meg az összes krónikus betegnek is - én így tudom.
Nekem egyből belőtték a rendelőben, mert volt készleten oltóanyag, nem kellett patikába menni érte.
KPN:
A francba!!!!
Én már úgy szeretném, hogy a pocakod előrébb legyen, mint az orrod!
Ne hagy itt nagyon minket, úgy kellesz ide, mint libegőbe a túrista! Különben üres lenne az ülés nélküled, majd mi elkezdjük felfelé húzni a libegődet és egyszer úgyis felérsz a hegyre te is!
Próbáltál beszélni a dokkerral, hogy lehetne inkább a következő lombik?
Vörösmacska:
Köszi a napocskát, raktam el belőle mára is, mert ma sem fűtenek, de legalább víz van.
Gratulálok a szurizáshoz, nagyon ügyes vagy!
Muzsi:
Na, volt mosolygás az uhu alatt? Örülök, hogy jól viselted a vizsgálatot. Szerintem az a jó, hogy Sz. doki rá se néz az emberre ilyenkor (lmax. az arcodra), pikk-pakk megcsinálja úgy, hogy a monitort nézi végig és így nem kellemetlen a lelkemnek a bládis uhu.
Figyu, én imádom a ködöt!
Olyan sejtelmes... Az meg nagyon teszik, hogy "felhőkben járunk" - jó duma.
Eszter ikrei nemtom kire ütöttek, de tuti nem Konc tanárúrra és a Misibára!!!
Szerintem csodaszép babák lesznek!!!
Eszter:
Ha nem így lesz, akkor átvenném a lurkókat szívesen
Félre a tréfával, remélem nem bántottalak meg...
GRATULÁLOK!!! Szuper hírek!
Jól összehoztátok a két gyerkőcöt, a fotókat alig várom!
Babe:
Én régen hőmérőztem, de semmi hasznát nem vettem...
Woody:
9,3 mm-es? Gyönyörű!!! Még a gondolata is csodálatos, gratulálok!
Vicky:
Ez a vámpír-szöveg és kép oltári!
Mako:
Akkor most a 2 tündérkére és magadra tessék nagyon vigyázni! Gratulálok!
Pihenj és élvezd ezt az állapotot! Sok sikert és küldök egy kis babaragacsot a megtapadáshoz: