Susy: örülök, hogy nem az új influenza!! jobbulást Neked!
csics: Neked is jobbulást!
Oltásról: (se ellene, se mellette
) épp hezitálok, de holnap kitalálom, mi legyen
Kombinált/integrált tesztek: én a korom miatt Fruzskával voltam méhlepény-mintavételen, akkor a dokim rábeszélt. Most dokit váltottam, és mivel már van Fruzska, nem vállalok mintavételt, sőt, annyira "merész" vagyok, hogy csak a kombinált tesztet terveztük, aztán, ha esetleg az afp-nek nem lesz jó az eredménye, akkor elmegyek az integráltra.
Torna/jóga: ügyesek vagytok! én most azt tervezem, hogy péntek délutánonként lesz kismama-hastánc (
), és azt kipróbálom. Régebben jártam hastáncra (is), és emlékszem, nagyon jó volt. Jól megmozgatott mindent. Ha valakit érdekel, írjon privit!
Szülésfelkészítő: ezeken a tanfolyamokon olyan témák szoktak lenni (legalábbis a Kútvölgyiben), hogy terhesség, szülés, szoptatás, gyermekágy, szülőszoba-látogatás. Ezek előadások, kivéve persze a szülőszoba-látogatást. Javaslom, hogy aki elsőszülő, és apás szülést tervez, az vigye el magával a párját, mert a pasik általában (tisztelet a kivételnek) nem nagyon merülnek el az elméleti részében a gyermekáldásnak
Ezeken az előadásokon pedig a mindenképp hasznos infók elhangoznak.
Hasfájás: nekem a jobb petefészkem környékén szúrt az elmúlt két napban. Mi lehet??? Mondjuk, emlékszem Fruzskával is volt ilyen.
AFP: szerdán voltunk Fanettával vérvételen. Szerintetek mennyi idő alatt van kész az eredmény? Már nem emlékszem...