Új privát üzeneted érkezett!

ettol még teljesen hiteles az az info h igenis halnak meg egészségesek, de ez azon nem vàltoztat h sokaknak nem kéne megalniuk, pl ha elmennének dokihoz (SUZY HOL VAN?????) vagy nem kapjàk meg a virusolot vagy nem oltanak (mindneki huzza alà amit akar). és ez engem felhàborit mert ez csak sok felesleges kifogàs, a lényeg elmarad belole. Te, én, mi itt olyan mintha cukorbetegek lennénk vagy immunhiànyosak, ezt minden orvos mondja, a nagyonyvben is benne van h csokken az immuntevékenység terhesen h ne lokd ki a gyereket. nem véletlen fàzunk meg sokan sokkal tobbet terhesen.
Vendég

Azért kellene az ő véleménye, mert egyedül nem tudok dönteni, s ha nem döntök, akkor ugye nem adatom be magamnak, tehát a döntésképtelen helyzetben tulajdonképpen a nemleges válasz mellett döntök. :? Mert ugye olyan nincs, hogy beadatom, s közben még nem döntök. nem egyszerű az egész. De rengeteg érv és ellenérv is van, de azt tény, hogy a sajtóban már nem hallok ellenérveket, kizárólag mellette szólókat. Korábban, kb. még egy hónapja jóval többet lehetett olvasni az ellenzésről is. De az összes vélemény elemzésébe bele is lehetne őrülni... gondolom, más fórumokon is ez a téma.
Vendég

Nem tudom én se, hogy Suzytunder merre lehet, de szerintem ennyi idő alatt még nincs meg az eredmény.
Vendég

a nemleges vàlasz az nem nem-dontés hanem a nem mellett dontés, igy is felfoghatod ;)

ellenérv kevesebb lett mert sulyosabb a dolog mint hitték. azért amikor sokat làtott orvosok azt mondjàk h ok ilyen roncsolàst virustol tudoben nem làttak ilyen gyorsan;, ami aztàn a vesére megy, az nekem érv... bàr én elotte dontottem
Vendég

Ann nekem talan ketokldalt a legjobban a petefeszkek korul!
Remelem csak nyomja a dolgokat!
Hetfon megyek ,de lehet holnap felhivom Misit vagy irok neki mailt...-hazudnek ,ha aztmondanam ,hogy nem aggodok!

Kriszta
schat

olyan nekem a bal oldalt van néha, napobta pàrszor, én gyanitom h a gyerek rugdos valamit mert mostanàban arrafelé érzek ilyeneket meg mocorgàst nem elol, ahogy 1 héttel ezelottig. remélem
Vendég

Szerintem felesleges már a h1n1 oltásról ennyit vitázni, egymást úgysem tudjuk és szabad meggyőzni sem ellene, sem mellette...
Ez mindenkinek a saját a döntése, és mindenki a legjobbat akarja babának, ez természetes!
Én az orvosaimra hallgattam, nekem is mondtak minden félét a családban...
De nem akartam a vírustól rettegve eltölteni az ünnepeket, amikor rokonokhoz megyünk, és hozzánk jönnek...
És mikor szülünk, talán már nem lesz veszély a vírustól, de egészen addig parázni tőle szerintem ideg őrlő...
Nyugodtabb vagyok mióta oltattam...
De ezt mindenki maga dönti el...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hát, nem tudok mit mondani, mint hogy majd meglátjuk, mi lesz.
Vendég

na nekem a macska belesétàlt a pociba, de cak annyira mint amennyire a doki nyomkodja meg vizsgàlatkor szoval igyekszem nem aggodni

sellon: àmen. valahigy ugyis lesz, ugy még nem volt h ne legyen sehogy, tartjuk mi bolcsészek ;)
Vendég

Schat: Nem tudom milyen hasfájásra gondolsz! Nekem olyan van, hogy esténként nagyon feszül. Egyik este órákon át szendevtem ezzel. Olyan puffadásszerű érzés, nyom, nagyon feszes és kemény a hasam. Ez ellen annyit tettem, hogy pár napja nem eszem egyszerre annyit. A főétkezéseim adagját jócskán lecsökkentettem. Úgy látszik ez megoldás, mert így má nem érzem ezt a kellemetlenséget!

Jaj Lányok! A nagy H1N1 mizériában el is felejtettem újságolni, hogy elkezdtem tornázni. 3szor jógáztam, ami nagyon jólesett, de nekem ez kevésnek tűnik, mert olyan mint egy bemelegítés és semmi több. Ezért tegnap háromnegyed órát eliptikus tréneren töltöttem. Hogy az milyen jól esett!!! Teljesen feltöltődtem! Kimondhatatlanul hiányzott a mozgás. Mostantól nem hagyom ki, rendszeresen edzeni fogok!

KépKépKép
bogme

Bogme, azért csak óvatosan :wink:

Már én is mennék valamerre mozogni, de még az amnio miatt félek, nem akarom megerőltetni magam, nehogy abból legyen a baj...

Szülésfelkészítőre én is szeretnék majd járni, meg előtte van kismama torna...tök jó árban, a kettő együtt 5000.- és 10 alkalom a szülés előtt...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Talan olyan ,mit mikor megjon az elso napon...nem tudom pontosan korul irni!
Orvosilag akkor van baj ,ha szur is ,de nekem ez sem teszik!

Bogme hajra! En jovoheten kezdek uszni jarni!

Kriszta
schat

Bogme,
korábban is jógáztál, vagy most kezdted el? Hol tanultad?

Kép

Kép

Kép
lyly

Megjártam a kispesti sztk-t cirka 1.5órába telt megkapnom az AFP beutalót! A doki majdnem kidobott, h. miért nem oda megyek ahol szülni fogok, dobálta a papirjaimat, iszonyat bunkó volt. EZ még hagyján , mert többet nem megyek oda az biztos oda.
A másik ami miatt fejfájásom van, h. hétfőn afp, reggel 7re kell menni sorszámért, majd labor. Terheseket nem engedik előre!!!!! Otthon alapban előreveszik a kismamákat a laborban, itt meg az influenza is kevés hozzá??? Én és a többi egészséges kismama álljak sorba a beteg emberek között! Na, eldurrant az agyam! Megkérdezném az Antsz főorvost, h. rendben van, h. én felelőtlen kismama vagyok, mert nem oltatom magam, de az eü. intézményeknek nem kellene intézkedéseket tenni???? Ha a kismamákra 10szeresen veszélyes a virus, nem kellene őket talán megóvni???? Vagy az Ántsz-re csak annyi vontatkozik, h. javasolják az oltást prevenció az nuku? Basszus ezen totál ki vagyok akadva. Ha be is lennék oltva ma, hétfőre akkor sem lennék védett!

Maszkot és kézfertőtlenitőt biztos osztanak az ajtóban! Nem kellene alkalmazkodni a körülményekhez és a kismamák vérvételét megoldani a várandós rendelésen ami házon belül van?
Holnap felhivom az Antsz-t. Hogy van pofája a tv-ben az arcát adni a főorvosnak ahhoz amit mondott és ők a másik oldalon a kisujjukat nem mozditják. Tényleg nagyon fontosak nekik a kismamák...

Lehet, h. én látom rosszul, de nagyon felháborit ez a hozzáállás!

Ha normálisan kommunikálták volna az oltás fontosságát nem lenne ez a kialakult bizonytalanság. Egyik héten bejelentika hiradóban, h rengeteg oltóanyag van, és alig fogy a köv. héten meg már elfogyott. Persze, h gyanakszik az ember!
Ismerőseink Svájcban élnek, nekem a lány már a nyáron mondta, h. az új influenza nagyon veszélyes a kismamákra, ezért nem tudják, h. belevágjanak e a lombikba több ezer frankért.
Itt mondtak valamit a nyáron?

Bocsánat, h. hosszú voltam, de ki kellett adnom magamból a dühömet.

Kép
silva

Silva,
látod, ez a duma. Hogy vigyázzunk magunkra, oltassunk, mert felelőtlenek vagyunk, ha nem, aztán arra sem figyelnek, hogy legalább előre mehessenek a kismamák, vagy fertőtlenítő legyen. A legtöbb kórházban szörnyű állapotban vannak a mosdók: nincs csaptelep (rendszeresen ellopják), nincs kézmosó, fertőtlenítő, wc-papír, kéztörlő. A papírtörlő a leghigiénikusabb, de ennek ellenére még mindig a légfúvásos van sok helyen, ami ontja a bacikat.

Kép

Kép

Kép
lyly

az a baj h szerintem ezek helyi szintu dolgok, nyugodtan hivd fel az ANTSZt és kérd ki magadnak, Silva.
amugy elvileg a légfuvàsos nem gàz, a leggàzabb a rendes anyagtorolkozok amik vannak sok kozhelyen

az két kulon oltoanyag, az egyik a szezonàlis, na abbol az omninvestes nincs, a tobbi van, a màsikbol van elég miota rendes a logisztika. ennyit tudtam meg hétfon

amugy az tuti h lehetne ingyen maszk meg fertotlenito osztàs a kozhelyeken vagy nem tuom
és az meg h egy sztkban nem engednek elore terheseket - nàlunk simàn pedig itt sem egy udvarias népség van a labor korul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.03 15:10-kor.
Vendég

Ann,
még olyan is van? :shock:

Kép

Kép

Kép
lyly

Silva: Én is minden alkalommal felidegesítem magam, ha a kórházi keretek között intézendő vizsgálatok vannak :) Minden olyan ésszerűtlen, hogy hihetetlen! Csak nyugi, nem érdemes ezen mérgelődni :)

KépKépKép
bogme

o hogyne, és szappan sehol. én vettem a DMben egy fél literes fertotlenitot, adagolosat, azzal toltom utàn a Dechatlonos fertotlenito tubusàt és napi 30szor azzal mosom a kezem, plàne ilyen helyeken. katasztrofa, de ez olyan amit csomo helyen mikor megy az ellenorzés rendbetesznek, mert sugnak nekik, aztàn vissa azt ami olcsobb. de meg fogom kérdezni a bnomet aki anno volt ANTSZ ellenorzo h hogy megy ez

amugy mondtak nyàron itt is sokmindent de azonnal jott az omninvestbe valo belekotés. szoval mondhat itt igazat is az ember, szart sem ér, ha meg hazudik az is olyan h most tudjuk mi azt? na ezért aki tud màs nyelven az olvasson utàna ott, mert ez itt màr nagyon elég nekem.
Vendég

Hú, azért ez nagyon durva!
Szerencsétlen egészségügyisek, nem a "közkatonákkal" van a baj, ők megvívják a mindennapi harcaikat a bürokráciával és a betegekkel is.

Kép

Kép

Kép
lyly

oh, azért ne féltsd oket, nem mindenki harcol, valaki csak beleul, jo lesz az neki. mesélhetnék kinek mibol lett villàja a kozegugyben ahol olyan rémes minden, de hagyjuk

amugy a rémhirekre, rosszhirekre visszatérve a szenzàcio mellett az is benne van (remélem) h sokan azt mondtàk eddig h nàlunk semmi nagy baj nem volt, nem is lesz. és sokan mondjàk h veluk nem torténhet meg. én biztosra veszem h a kismamàk meg fiatalok bàrhol a vilàgon ugyanezt mondtàk, meg hallgattak valakire, és nem ugy lett, veluk is megtortént. ez nem jelenti azt h nem kell hallgatni valakire vagy nem kell biznia magàban az embernek, de tudomàsul kell venni h bizony nem kerul el mindenkit mindezek ellenére ez a fos dolog. ezért eszmélt fel szerintem sok doki és màr minimum nem ellenzi az oltàst, mert ugye az oltàsnàl alàirsz elvileg egy papirt h vàllaod, tehàt megussza mindenki, de ha nem kezel vagy lebeszél és te belehalsz az neki nagy baj.
engem még mindig kikészit h nem kezelték az egyik not a dokijànàl. nekunk pont azért h ilyen ne legyen is dokiismerosnél van a virusellenes cuccbol, ha kellene, làz van csak szolni kell neki...
Vendég

Ann, felhivom az Antsz-t, bár a választ előre tudom. Annyira ki tudnak boritani az ilyen dolgok. :(

Bogme, én is voltam jógán. :) Képzeld, nekem a tornát a doki 20. héttől mondta. Addig csak a jógát javasolta. :o
Bár sok mindent nem is birnék most, utoljára juniusban futottam, azóta csak fenéknövesztés van. :)

Lyly, igen , ez a helyzet sajna.

Hibernia
, Üdv itt! :) Én is a Praxisba megyek majd 4D-re Hajdú Krisztinához.

Na, kitakaritom a fürdőszobát, mire végzek a dühöm is el fog szállni egy időre biztosan. :)

Ann
, kiprobáltam, h. nem tettem öblitőt a mosógépbe, hanem ecetet. Nem lett ecetszagú a ruha és meglepő módon puha!
Itt a panelban sajnos iszonyat kemény a viz. Szinte fáj a bőröm zuhanyzás után.
Olvastam, h. lehet mosószódával mosni, lehet, h. azt is kipróbálom és van valami mosódió. Tudsz róla vmit?
Tiszitószerből zöldbékásat vettem, az elvileg nem olyan gyilkos.
A háztartás egy vegyszerraktár, nem vagyok allergiás szerencsére semmire, de most,h babát várok igyekszem nem érintkezni, beszivni ezeket a mérgeket. Még ha megtévesztő módon jóillatúak is.

Suzy, remélem minden Ok veled?!

Kép
silva

a mosodio klassz, nekem volt egy fél kilo és egy évet hasznàltam d ekell mellé fehéritone valami, de abbol is van bio cucc. és nem dràga, netenn lehet rendelni, keress rà igy h szappanfa vagy mosodio.
Vendég

húúúú ,forr a hangulat.

A Fluval-hú le lehet írni- :roll: dobozát én megnéztem,mielőtt beadattam magunknak.20-al van csomagolva.a dobozon kívül van a lejárati idő.

Cziezel meg merem kockáztatni a világ egyik legjobb szakemberei közé tartozik.Őt leírni?? :roll:
Nekem az Ő véleménye is nagyon sokat számított.

Svédországban 92% az oltottság,Olaszországban 60%.

Szerintem ne vitatkozzunk erről a dologról.mindenki a legjobb belátása szerint döntsön.

Suzy:várunk!!!!!jelentkeZZ,majd!!!!!

Norci
Kép
Kép
norci2007

huh, kifuj levego, megjott a melanoma szuros eredmény, tpvàbbra is semmi gàz, napra ezentul sem megyek ha nem muszàj szoval nem gond h 50 faktoros krém kell és nincs rizikos anyajegyem. megkonnyebultem ismét
Vendég

Lyly: Próbáltam már a jógát, de évekkel ezelőtt. Ezt a netről töltöttem: Lombos Melinda Kismama jóga.

KépKépKép
bogme

Köszönöm az aggódást lányok, sima inflienzám van, csak ráment az izületeimre...tuti hogy a múlt héten a heim pálba szedtük össze. Feküdni kellene, de após közölte velem, hogy aludjak Kristóffal és elment, hát ez nagy pihenés volt, de jól esett. Aludtam egy jót, most kicsit még kimegyünk levegőzni. Holnapi afp áttéve hétfőre, rremélem akkorra megjavulok.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
már ez is jó, hogy nem az új influenza! És ezzel is feküdni kellene, az a legjobb orvosság rá!

Bogme,
simán le lehet tölteni?

Kép

Kép

Kép
lyly

Suzytunder,
hála az égnek! De az influenza valóban olyan, nekem is volt 6 évvel ezelőtt. Még a fejbőröm is fájt, ha mostam a hajamat. Mikor beleereszkedtem egy kád vízbe, szó szerint fájdalmat éreztem a bőrömön.

Ezt a H1N1-et szerintem is be kellene fejezni, hiszen ez egy ide-oda húzódó vita, úgysem lesz egységes álláspont ezzel kapcsolatban sem a kismamák körében, sem az orvosok körében.

Én ma megint gyümölcslevest főztem, mert úgy megkívántam, illetve tojásos nokedlit salátával. Most azt tervezem, hogy főzés után felmosom a lakást hipós vízzel, és megint szellőztetek egy jót.

Ti hogy vagytok a kicsi mozgásával kapcsolatban? Nekem szinte egész nap mozog. :D Különböző időpontokban, mindig érzek egy-egy mozdulatot, van, hogy egymás után többet is. Pedig úgy olvastam, hogy első terhességnél általában a 20. héttől lehet érezni a mozgásokat, ehhez képest én már napok óta rendszeresen érzem.
Vendég

Sziasztok!
Csak egy mondat erről: Egyetértek Picilu-ékkal, én is nagyon féltem a kicsit az oltástól és annak mellékhatásaitól!

Schat! Nekem görcsölget néha a hasam meg húzódik, de azt mondta a nőgy., hogy ez normális, a méh igénybevételéről, ill. növögetéséről van szó! Sok magnézium rá, meg nospa, mert az nem jó, ha görcsölni hagyom!

Holnap megyek AFP-re, meg a szokásos vérvét-re! Szerencsére nálunk a kismamáktól külön helyen veszik a vért, így csak a kismamák várakoznak egy helyen! :lol: Különös, nekem azt mondta a védőnő + a doki, hogy még aznap reggel is nyugodtan egyek!???? Ti hogy voltatok ezzel?

Suzy! Örülök, hogy nincs komoly baj! Azért vigyázz magadra!

Kép
klaccc

Klacc: Igen, afp előtt lehet enni, inni.
jaimee1

na nekem erre azt mondtàk h éhgyomor, ha vérvételrol van szo... szuper
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok rajta. Oltattam. Remélem nem lesz baj :shock:

Hibernia! Üdv Nálunk!

Suzytunder! Izgultam Érted nagyon! Örülök,hogy"csak"influenza.

Hné! Jó régen voltál már itt :wink: .

Puszi

Kép
szilvancs75

Ann: hehe....megnéztem, megoszlanak a vélemények. Ki azt mondja lehet, ki azt hogy nem. :shock: :shock: Kafa. :twisted:

Susy: Jobbulást! +++++++++++

Hibernia: üdv és jó utat!
jaimee1

Ann: Magzati fehérjét néznek, úgyhogy....
jaimee1

Susy: Jobbulást kívnánok. Akkor nagy megkönnyebbülés hogy sima influ. Remélem sikerül pihenned. :)

Itt nálunk éhgyomorral csak a cukorterheléses vizsgálatra kell menni, az összes többi vérvételre teljesen "normálisan".

Mozgásokról csak annyit hogy nekem sincs még semmi :(

KépKép
picilulu

suzynak asszem még azt is mondtàk h elotte lévo nap ne egyen tejterméket, szoval hagyjuk, ez sem lesz tiszta. nekem mindegy, az AFP amugy is elég kétes hiru dolog
Vendég

mozgàs nekem van olyan nap h van és tuti a baba, van olyan nap h leàllok vele dumàlni h akkor most mozogjon màr h ne legyen az enyja pànikban. és mikr aztàn nem koncentràlok rà akkor érzek mozgàsokat
Vendég

Suzy:örülök,hogy nincs komolyabb baj! :) Kár,hogy messze vagy,én vigyáznék Kristófra szívesen. :cry:
mielőbbi fegyógyulást.

Lehet afp előtt enni,inni.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Ann, lehet, h. néznek lesz egy rutin is, azért kell az éhgyomor, nem? Nekem most lesz a cukor is, mármint a terheléses. Kétszer szúrnak :cry:

Bogme, letöltöttem a jógát, de valami error van, mert megnyitni nem tudom. :(

Suzy, Jobbulást! Én tavaly voltam influenzás 3 nap alatt kikúráltam magam, 4000mg Cvitamin, lázcsillapitás, nagyon rossz volt, minden porcikám fájt. A gyors gyógyuláshoz hozzásegitett, h. megvolt a jegyem Lisszabonba, és egy vagyon lett volna megváltoztatni a jegyet. Igy kénytelen voltam összerakni magam.

Kép
silva

Silva!
Nem lepődtem meg,hogy mennyit vártál.
Én is 2 órákat szoktam ott ülni már látom,hogy hétfőn is az vár rám. :evil:
Ki volt a doki?Csak nem Ita?
Ha gondolod privibe is írhatod. :wink:
nem kell 7re menned4Menj 8ra és nem kell sokat várnod!10ig van vérvétel.Én már kipróbáltam.Ha kettő lesz akkor 8ra menj ha csak 1 akkor 9re és semmit nem kell várnod. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

ann9
én is ugy számoltam hogy még 10hétig dolgozok aztán vége ennyit még kibir a hátam remélem .

bögme
nekem ez a hét volt huzos mert majd minden napra jutott valami fontos és halaszthatatlan elintézni valo igy mára már végképp elfáradtam :( délelött labor utána munka .oltoponton pénzért lehet oltatni .
csics

sellon
én a héten voltam igy, jövöhéten csak a ideggyogyászhoz kell menem meg a házi orvoshoz .
csics

Susy: Szerencsére ez még a kisebb rossz hír! Pihenj sokat! Gyógyulj meg hamar!

Lyly: Igen le lehet tölteni. Nagyon sokáig tart, de szerintem megéri!
http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/03 ... ktato.html

Sellon: Én még mindig nem éreztem a picit egyértelműen. A tied nagyon izgága ezek szerint :)

Nálam jókai bableves volt és rétes. Holnapra lencsefőzi lesz.

H1N1: Hát én felhívtam a dokit meló után. Egyértelműen, hezitálás nélkül mondta, hogy oltassak, úgyhogy el is mentem és beoltattam magam. Ezzel a kérdés el van döntve! Anyukám nem nagyon örült neki, mert félt engem, hogy mi lesz, de a párommal megkönnyebbültünk!

Klacc: Nekem senki nem mondta, hogy éhgyomorra kell menni AFP-re és én ettem néhány szem kekszet reggel. Az eredményem holnap lesz meg, még nem tudom, hogy befolyásolta-e ezen felelőtlen tettem :)

Silva: Nézd meg, hogy a crc kiterjesztésű fájlon kívül minden fájl azonos méretű-e, ha nem akkor azt, ami nem töltsd le újra, mert valamiért nem jött le rendesen. És total commanderrel két klikk szintén a crc kiterjesztésűre és összerakja a fájlokat. Ha nem megy írj nyugodtan, segítek.

KépKépKép
bogme

schat
nekem igen sajna most nagyon szarul vagyok :(
csics

silva
én ma voltam afp és én nem kértem sorszámot mert nem 7re mentem hanem fél9 mert még a gyerekeimet is elvitük iskolába ,ovodába ,és ha nem lett volna terheléses cukor is akor félóra alatt kész letem volna és nem volt köhögös ember egysem .de melyik doki volt ilyen bunko ? .

klacc
csak akor egyél ha nincs olyan vizsgálat kiirva ami éhgyomora csinálnak ,nekem amugy mindig éhgyomora kell menem multkor is meg most is .

én ma voltam afp,hepatitisz,terheléses cukron,stb és ÉHGYOMORA KELETT MENEM és silva tej és zsömle terheléses cukornál az étel leveszik az első vért és utána leküldenek tejet és zsömlét enni utána 1 óra mulva ujabb vérvétel ,és ne menny 7re ráérsz 8ra menni vagy fél9 is .
csics

Sziasztok!

Én egész nap érzek rúgásokat pláne ha nem figyelek oda meg ha ülök akkor.Bezzeg ha odateszem a kezem semmi! :?

Szerintetek érdemes venni baby őrt?A tesz veszen van már 4800-tól.
gtimi83
Győr

suzynak asszem még azt is mondtàk h elotte lévo nap ne egyen tejterméket, szoval hagyjuk, ez sem lesz tiszta. nekem mindegy, az AFP amugy is elég kétes hiru dolog

Ann
Ezt mire érted? Nem igazán értelek.

Lányok ez a h1n1 dolog olyan, mint az össze többi, eltérőek a vélemények. Minek erőltetni? Koncentráljunk a babáinkra, egymás örömére, cseréljünk tapasztalatot, de hagyjuk már ezt... szét fog széledni a mi kis csapatunk. Nem vagyunk egyformák, minek érvelni?

afp- re nekem azért kell éhgyomorra mennem, mert teljes vérképet is néznek.

Kép
Kép
susytunder

Susy: örülök, hogy nem az új influenza!! jobbulást Neked!

csics: Neked is jobbulást!

Oltásról: (se ellene, se mellette ;) ) épp hezitálok, de holnap kitalálom, mi legyen

Kombinált/integrált tesztek: én a korom miatt Fruzskával voltam méhlepény-mintavételen, akkor a dokim rábeszélt. Most dokit váltottam, és mivel már van Fruzska, nem vállalok mintavételt, sőt, annyira "merész" vagyok, hogy csak a kombinált tesztet terveztük, aztán, ha esetleg az afp-nek nem lesz jó az eredménye, akkor elmegyek az integráltra.

Torna/jóga: ügyesek vagytok! én most azt tervezem, hogy péntek délutánonként lesz kismama-hastánc ( :shock: :lol: 8) ), és azt kipróbálom. Régebben jártam hastáncra (is), és emlékszem, nagyon jó volt. Jól megmozgatott mindent. Ha valakit érdekel, írjon privit!

Szülésfelkészítő: ezeken a tanfolyamokon olyan témák szoktak lenni (legalábbis a Kútvölgyiben), hogy terhesség, szülés, szoptatás, gyermekágy, szülőszoba-látogatás. Ezek előadások, kivéve persze a szülőszoba-látogatást. Javaslom, hogy aki elsőszülő, és apás szülést tervez, az vigye el magával a párját, mert a pasik általában (tisztelet a kivételnek) nem nagyon merülnek el az elméleti részében a gyermekáldásnak ;) Ezeken az előadásokon pedig a mindenképp hasznos infók elhangoznak.

Hasfájás: nekem a jobb petefészkem környékén szúrt az elmúlt két napban. Mi lehet??? Mondjuk, emlékszem Fruzskával is volt ilyen.

AFP: szerdán voltunk Fanettával vérvételen. Szerintetek mennyi idő alatt van kész az eredmény? Már nem emlékszem...
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?