Sziasztok,
DIta,
nekem is anyu volt a legfőbb támaszom, meg apukám aki amikor Magyarországon van minden nap jön és vigyáz egy ppár órát Dancira.
Danci kb 1 hós volt amikor csináltam egy rizseshúst. Addig egyszerűen nem fért bele nekem a főzés.
HÁt nekem is a fejés vette el a legtöbb időt, ennek az egynek nem örülök, hogy nyártól megint ez lesz
Meg nekem a szopatatás első 3 hónapja is rémálom maradt, mert annyira fájt.... Nem tudom, hogy most másodszor hogy lesz
Vius,
nagyon sajnálom a hasfájást
Nem lehet tudni, hogy mitől fáj a hasuk, Danci extra durván hasfájós volt, és az is előfordult, hogy 3 napig csak vajaskenyeret ettem, hogy még véletlenül se ártsak és akkor is ugyanúgy fájt neki
Mi egy nagyon rossz éjjelen vagyunk túl, Danika 20 percenként zokogva ébredt. Éjfélig bírtam a visszaaltatást, de aztán átvittem hozzánk, hát hajnal egyig sírdogált, de aztán elaludt. NÉgykor visszavittem a kiságyba, 6-kor már újra szívettépően zokogott. És annyira sem engedte lerakni magát, hogy legalább teát melegíthessek neki, mert rögtön zokogott és kiabálta, hogy Ana-Ana...
Délelőtt elkezdett iszonyúan folyni az orra, és úgy látom mintha jönne neki a 9. foga, a szemfog felül. MOndták, hogy ezzel extrán megszenvednek a babák, na de ennyire....
A megfázást a páromtól kapta el, mert ő már egy hete fújja az orrát és köhög, csak idő kérdése volt, hogy mikor kapja el valamelyikünk.
Nagyon haragszom rá emiatt, mert múl szombaton mártírkodott kint, hogy kamiont szerel és az esőben elázott, azóta beteg. Ez elkerülhető lett volna...
Most alszik Danci, de ha felébred indulunk az orvoshoz, a hétvégének nem megyek úgy neki, hogy nem látta a dokinéni.
Úgyhogy kivagyok mint a liba... Rengeteg a munkám is, dec 20-ig hihetetlen sokat kell dolgozni... ÉS hát délutánonkánt állandóan hányingerem van és szédülök, már ahogy elütötte a delet az óra, rettegek, hogy mennyire leszek rosszul.
MOst jól kipanaszkodtam magam, elnézést...