Sziasztok....megint!
Hát az én alvásomnak löttek
, ugyanis Jázmin 3/4 óra alvás után... fél 3-kor.... felkelt, pont mikor Adrit lefektettem! Úgy hogy Kiskislányom elszórakoztatott....közben majd leestem magam mellé
..... Adri viszont nyomott egy 3 órás
alvást! Most kelt fel, 3/4 6-kor!
Na akkor, akik kimaradtak délután!
Orsi!
Szerintem fényképek azért "foltosak", mert valszeg optika össze van valamivel fröcskölve és rászáradt. Nézzétek meg!
Egy jó puha ronggyal töröljétek le és szerintem jó lesz! Ha nem, akkor passzolok!
Egyébként "zöld szobában" lévő plafonlámpa naggyon ott van a szeren!!!!!
Az nagyon tetszik! Hol vettétek?
"kék szoba" is jó! És melyik kié lesz? Mármint úgy értem, hogy a Fiúk külön szobában lesznek vagy egyben? Mert akkor gondolom a kék a Tiétek lesz!
Ha vígasztal, én sem tudom, mik azok a jósló fájások, mert nekem is jöttek a fájásokkal együtt a Lányok is!
Jó husiban van Kistöki is!
És akkor a neve már eldöntött dolog vagy marad most is a szülőszobára?
Autóddal meg remélem minden okés lesz!
Te leveledet is igyekszem elolvasni!
Kriszta!
Nekem is megfordult a fejemben az influ, de igazából nem tudom. Ha ma este is "tökig" megy a láza,akkor holnap felhívom doki bácsit és megkérdezem tőle, hogy nem lehet-e az a baja!
Hát igen, Jáz jó súlyban van! Ebben sem hasonlítanak egymásra Adrival!
Adri 1 évesen volt 8760 g és 74 centi.
De ez nem baj!!! Istenke tartsa meg jószokásást és egyen mindig ilyen jól!
Bár azért ebben a "jólevésben" azért a végletekig nem hiszek. Se Apája, se én nem voltam jó evő, úgy hogy passz, hogy kitől örökölhette ezt. Ha felkel, mindjárt mondja, hogy mamamamamama. Ez Nála az evést jelenti!
Pankának jobbulást! Petya jól van?
Vezetés hogy megy? Tessék menni ótóval télen is!
Nem feladni nekem, ha már ennyit "fejlődtél"!
Bocsánat, de erre most nem találtam jobb szót! De remélem érted, hogy nem bántásnak szántam!
Judy!
Hazaértél már Régióból? Remélem kaptál azt amiért mentél!
Majd mesélj, hogy mi volt. Egyébként egyedül mentél vagy Ancsával?
Sissy!
Köszönjük a kimerítő választ!
És tényleg mondtuk már egy párszor, hogy gyere/gyertek nyugodtan. Ahogy Judy is mondta, senki nem született ebbe a topikba! És hidd el, szerintem két hét után már simán vágni fogod, hogy ki kicsoda!!!
Örülök, hogy minden okés Veled és KisTomival is!
Steff!
Hát szerintem nagygéphez én max. akkor jutok, ha Apa fürdeti a Lányokat! Legalábbis megpróbálok kilógni fürdetésről és akkor legalább már annyival "beljebb" leszek, hogy elolvasom a leveledet.
De megígérem, hogy igyekszem a válasszal is!
Bár lehet, hogy az már csak holnap lesz! Jóesetben.....
Tenci!
Köszi a híreket Ancsáról! Meg a képet is!
Láz általában este szokta felütni a fejét. Nagyjából mindenkinél.
Én örülök neki, hogy Adri "tud" lázas lenni, mert így tényleg dolgozik az immunrendszere, nem is beszélve arról, hogy pizsamája és hálózsákaj is egy merő víz, mikor felébred!
Te megőrültél?!?!?!?!
Szerinted hogy lehet különválasztani Őket?! A külön annyiban nyilvánul meg, hogy mindkettőnek van saját szobája és abban alszanak. Egyébként....mikor nem alszanak.....egész nap egymáson lógnak!
Szerintem Jáz nem fogja érteni majd jövő 7en, hogy hol lehet Adri, ha majd megy/mehet oviba!
Egyébként, most is amikor felébredt délután, első útja a lépcsőhöz vezetett és kiabálta, hogy Adi!
Tudja, hogy hol keresse, ha nincs lent!
Most megyek, és megnézem a Tényeket, hogy mikkel rémisztgetik az embereket!
Aztán vacsi és vele együtt természetesen jön Balázs is!
Szép estét Mindenkinek!