Új privát üzeneted érkezett!

Naaaaaaaa, de gyorsan feladtad! :lol: Nincs Boszi, mi? Velem kettesben már nem is jó?!?!?! 8) :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

laptetőd lett Teeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :lol: Lenyuuuuuultad Orsitól! 8)
Add át Neki....Tedög!!!!! :D

Na megyek én is!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ORSIHOZ irányítva!!!!!a tiéd.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Na azééééééééééé!!! Rendes Csaj vagy Te tudom én!!!! :lol: :wink:

Sicc alunnyi! Majd gyere holnap is! :wink:

Szijjjjjaaaaaaaaa! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na neeee, dolgozok kicsit és lekésem a baglyokat??? :D Vagytok még?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, még annyit akartam.....aztán má tényleg megyek 8) ......

Steff!

Martin ovis sztorijával most mi is van? Miért volt váltás? És ilyen rövid idő alatt! :shock: Már Veroval, Tencivel, Judyval meg a Többiekkel tűkön ülünk, hogy mi lehet! Lécciiiiii, ne kínozz minket tovább! :roll:

Most már tényleg mentem alunnyi!

Pussz Mindenkinek!

U.i: Boszi! Hiányoztál a mai bagolykodásból.....is!!!!! :roll: De a lényeg, hogy minden okés legyen Veletek!!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Judy!

Még vagyok egy kicsit, ha gondolod! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Csaj,
lehet hogy nem mert nyüsz van odaát... :roll: 1 perc és kiderül...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Most picit csönd lett... negyed 9 óta nyomja a szundit :D

Szóval a kulcselvételen és is felkaptam a vizet elhiheted. Mondjuk ha sürgősen menni kellett volna, akkor simán kirugdosom anyóst a kocsiból :D Megoldottam volna, de inkább ne legyen semmi ilyen... :?
A kutty meg tényleg alkalmi süket. :D Látnod kéne ahogy hátracsapja pici füleit, hogy ő most nem hall :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Biztos nagyon édes lehet a kutyus! :wink:

Mi a baja Nyüszöginek? :roll: Fáradt, vagy délután "túlaludta" magát és most nem tud könnyen elaludni?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na jó, úgy látszik te is kidőltél :D :D Nem baj, megyek szunyok egyet én is, nem fog megártani :wink: JÓÉJT!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

na de eccerre :D
Nem aludt egész délután... de ilyenkor egy fél percet várni szoktam, mert van hogy csak forgolódás közben nyüsz :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Egyébként, most hogy Adrinak fáj a füle, Ő is süketebb lett! :? De szerintem az antibigyó fog rajta segíteni, mert a fülcsepp ezalatt a 3-4 nap alatt nem sokat ért! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szegény Adri, hogy pont a mikulásbuliról marad le... sok puszi neki!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Okés Judy!

Akkor menjünk és hunyjunk! :wink: Nekem még a zuhi is hátra van! :? 8)
Az előbbi volt még csak az igazán egyszerre!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Szép álmokat! Holnap gyere megint! :wink:
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, hát ez volt még a kisebbik "gondja" szegénykémnek! Hétfőn voltak Cirkuszban. Azt jobban "fájt" Neki! De hál'Istennek hamar túl lett rajta! :D A Mikin annyira nem akadt ki, hisz olvastad, a csomagot úgy is félre teszik Neki az Óvó nénik! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Okés. Délután nem leszek, megnézem azt a Régiót a Pólusban, meg megyek apósért, mert nyugdíjasbulizik :D De délelőtt azért majd jövök!!!
Szép álmokat!! :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Okés! Akkor jó szórakozást holnapra! :wink: Apósnak is ! :lol:
Aztán, ha látsz valami jót Régióban mondjad! :lol:
Ha János itthon marad pénteken a Csajokkal, akkor én pénteken megyek és "bevégzem" a karácsonyi vásárlást! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Neked akartam még....tudom, hogy már alszol :D ..... hogy Adri 4 és fél éve alatt, ez a második alkalom, hogy antibigyót kap! 8) Először akkor kapott, mikor a mandiműtétje volt.......

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Most már tényleg mentem! Szép álmokat Mindenkinek! :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jóreggelt,

látom jól szórakoztatok este. mi megint korán kidőltünk Szabival, szegény még nem tudta kipihenni a keddet, plusz a napi 2x80km gyöngyös is jó fasztó.
ma levitte a gépet, úgyhogy estefelé ha Kolimanó nagyja dobok képeket.

Timi, Adrinak továbbra is jobbulást. közérzete jó? vagy nyűgi? Jáz nem kapta el? szép súlyban van. :)
hát...nem tudom mikor jön kistöki, szerintem ettől még jöhet 2 hét múlva is nem? nekem annyira nincs tapasztalatom jóslókkal, mert Kolossal nem voltak, egyszer csak fájtam és az már AZ volt.
amúgy kedden ott a szülőszobán kicsit elgondolkoztam azon, hogy szólok vlkinek császározzon meg. :oops: tök ciki, mert nem fájt annyira mint Kolossal, nem voltak 2percesek, lehet csak kimerültem meg féltem.... remélem ha élesben megy most már fel leszek készültve rá. :?: :shock:

Tenci, vlhogy Mikey-ban meg Kolosban sok a közös. ő is imádja a mozgólépcsőt, hisztizett mikor nem hagytuk, hogy 50-szer is fel-le menjen a praktikerben. :lol:

Judy, na mit láttál régióban??

mondtam már hogy nem indul az autóm?? tök bezártnak érzem magam. ma jön apa és megnézi. remélem nem semmi komoly.

lépek reggelizni...

ja Vero, remélem jobban lesznek a lányok!!
snooopy

Sziasztok!
Látom, zajlik az (éjszakai) élet.
Pankának hangszálgyulladása van, de ettől még ugyanannyit beszél, mint eddig. :lol: Napok óta hőemelkedés, néha láz, de én nem láttam a torkán semmit. Tegnap doktornéni megerősített, hogy ő sem, de miután tök be van rekedve, meg ugatva köhög, valószínú, hogy lejjebb van a gond. Úgyhogy óvodai Miki nekünk is ugrott.

Ákoséknál újabb bébi? Akkor még van reményem, hátha apa beadja a derekát. Ákos egy évvel idősebb nálunk, a felesége meg, ha jól emlékszem, annyi, mint én.

Jáz méretek dícséretesek. Én kisfiam 15 hónaposan volt 8560 gramm és 78 centi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

Timi!
végül fent voltam éjfélig, de zuhi után már nem jöttem vissza. :oops: Gondoltam már elmentetek! 8)
2 antibio: az tök jó! az nem sok! :D
Adrinak továbbra is jobbulást!!!! :oops:

Kriszta!
szegény PAnka!!!! :oops: neki is sok-sok gyógypuszit küldünk!!! :oops: az meg hogy most is dumál :lol: :lol: :lol: édes! :lol:
+1 gyerek: ne is mond! nekem is olyan űr van a lelkemben, hogy jó lenne még egy baby :oops:

Orsi!
:D rendes anyuci! jelentkezel minden nap!!! :D :wink:

bocsi, ha kihagytam valami fontosat, de agyam helyén most valami más van a taknyos fejemben :? :D (bocsi)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szabi átküldte a képeket. kicsit kupi van, nem jól látszanak a falak...de azért megteszi. ez a két háló amúgy. :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
snooopy

Orsi,
ez nagyon jó!!! Nagyon tetszik :D
Nálunk sima fehér falak vannak, de valamit ki fogok találni, mire megint festés lesz :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

köszi Judy. én sem akartam sima fehéret. szerintem úgy feldobja a gyerekszobát. aztán ha megnőnek le lehet szedni az állatos bordűrt, hogy ne legyen ciki. :lol:

várom apát, hogy megnézze a kocsit, meg kivigyen hozzájuk... Kolos náluk aludt most is. már hiányzik a kisbüdös. :wink:
snooopy

Ja, Orsi, Régióba délután megyek, de a neten láttam egy gyerek dobfelszerelést - nem akarsz olyat Kolosnak? :D Én tuti megbolondulnék, ha egész nap azt ütné :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hát, ha a töltésjelző gyulladt csak ki, akkor lehet hogy csak lemerült az akksi - egy kábel kell hozzá és apukád kocsijáról be lehet indítani. Az olajlámpa már aggasztóbb, de lehet hogy annak is csak utána kell tölteni. Szóval nem tűnik olyan vészesnek :D
Arra figyelj, ha apukád autójáról indítjátok be, akkor nehogy leállítsd pár perc után, mert akkor ugyanott leszel. Legalább negyedórát- félórát járasd a motort, akkor a generátor tölt vissza annyit hogy beinduljon megint :wink: Tavaly télen ezt játszottam a Suzukival, kezdek profi lenni :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

oké prof Judy. :lol: :lol: remélem tényleg csak az aksi. épp most jöttek meg öcsémmel...hoztak bikakábelt...
snooopy

dob: nem kell!!!!! minden rokonnak mondtam, hogy vlmi hasonló dolgot akar venni kolosnak, azzal csak náluk játszhat, hozzánk be nem hozhatja. :lol: :oops: :roll:
snooopy

Na a lányom nem semmi... Fogja a sajtos rudat, járkál vele a lakásban, összemorzsáz mindent, majd mikor a felét megette odasétál a mosogatóhoz, kinyitja alatta a szekrényt, kidobja a maradékot, visszacsukja a szekrényt. És megy az asztalhoz a következő sajtosért... De mindeközben olyan édesen magyaráz, hogy még agyon se lehet csapni rendesen miatta :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci, Judy!
Aranyosak vagytok!!! :)
Gondoltam, hogy nem született senki sem ebbe a topikba, de ti már tényleg annyira összeszokott csapat vagytok, hogy nehéz lépést tartani. :)

De akkor mesélek, hogy mi van velünk mostanság.

Szépen növögetünk hétről-hétre, egyre nehezebben megy, az egyik oldalról a másikra való fordulás. Dehát ez nem meglepő.
A cukorterheléses ereményem teljesen jó lett, pedig kicsit féltem tőle. Remélem majd a következő is jó lesz.
28. héten voltunk fent a kórházban uh-on, ott is minden rendben volt, a manóka még farfekvéses volt, de azt mondták, hogy az még úgyis változik.
30. héten (múlt héten, pont anyum szülinapján, el is vittük magunkkal) voltunk 4D-n. Már szép kis pufóka arca van, s olyan duci szája, hogy nem is tudom kire ütött, mert sem nekem, sem a férjemnek nincs ilyen. De majd meglátjuk milyen lesz, ha kibújik.
Ott is a doki néni azt mondta, hogy minden rendben van, s hogy már befordult.
Viszont megjegyezte, hogy a lepény I-II-es érettségű, s ez egy kicsit korai, mert 36. héttől kellene kezdenie érni. Hát nem tudom.
Kérdezte, hogy milyen lett a cukoreredményem, mondtam, hogy tök jó! Erre kérdezte, hogy szedek pl. kalciumot. Mondtam, hogy igen. S tovább faggatott, hogy mellette vitamint is. Mondtam persze, folsavat (femibiont). Azt mondta, hogy akkor nem kell kalciumot szednem, mert csak lerakódik a lepényben, s nem jó. Felesleges annyit szedni. Még jó, hogy a védőnőm ajánlotta, ez ilyen kalcium-magnézium egyben.
Mondtam neki, hogy két hete voltam a kórházban uh-on, s ott nem mondtak semmi ilyet, pedig nézték a placentát, mert írták is a papírra, hogy hátsó fali. Azt mondta a dokinő, hogy pedig két hét alatt nem jut el ilyen érettségi fokba.
Hát így legyen okos az ember. Mindegy, ma megyek Sándor dokihoz, rá fogok kérdezni, hogy akkor most mi van.
Egyébként utoljára megyek hozzá magánrendelésre, legközelebb már állítólag a kórházba kell felmenni. Hihetetlen!

Hát ez történt velünk! :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Látom jó kis éjszakai buli volt itt. Én akkor aludtam el...

Timi!
Írtam neked e-mailt, leírtam az óvi sztorit meg mást is! Légy szíves, ha tudod olvasd el várom a választ! Adrinak gyors gyógyulást!

Kriszta!
Szegény Panka!

Tenci!
Nagyonv árom a képeket a tetkóról és az elérhetőséget! van valami weblapja a stúdiónak?

Rólunk: na úgy néz ki autó ma kész, hihetetlen. TEgnap elmentünk a dokihoz 1re volt időpontunk, 2után jutottunk be, egészséges rendelésre mentünk, antibiot kap Martin, és ÁNTSZ-hez kell küldeni pisit tenyésztésre.

Autós sztorik: tényleg akkor jók, ha MI nevetünk és nem rajtunk. Remélem 1x én is tudok majd magamon nevetni. Szombaton megyek fordászhoz autóval, izgulok.

Orsi!
Tényleg kezd izgiii lenni. Autóddal mi van? Ez a bezártság tényleg olyan szörnyű!!

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZÓFIA-DORKA :D :D :D Kép

jövök még csak már rohanóba vagyok....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

De édes!!!!! És milyen kis husi! Így erről a képről meg sem mondanám, hogy majdnem egy hónappal hamarabb jött.
Köszi Tenci, hogy tettél fel képet!

Puszi Ancsáéknak!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Én is, én is akarok egy ilyen kis bogyót!!!! :D :D hol osztogatják??? annyira kis zabálni való!!! :lol: :lol: megeszem! :lol: Sok puszi Ancsáéknak!!! :D hogy van Ancsa???? És Babucka? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nekem meg több mint 38 fok a lázam :oops: már csak azt nem tudom, hogy a takonytól vagy a mellemtől, mert hogy tegnap fürdésnél éreztem egy kis tejcsomót benne. Zsófi kb 5-6 napja leállt a cicivel :cry: :cry: :cry: úgy látszik túl hirtelen volt ez nekem :oops: megpróbáltam kifejni, de szinte a kezemben maradt a mellbimbóm. Vérzik. Nem is tudtam teljesen lefejni. :cry: :oops:

meg vagyok én áldva! :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj de kis husi :D :D Nagyon édes!! :D Puszi Ancsáéknak!!!

Vero :( jobbulást!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Szófia Dorka :lol: :lol: mintha Jázmint látnám! :oops: :wink: Nagggyon tudnak hasonlítani egymásra ezek a kis újszülöttek! :wink: 8) Puszi Neki is és Anyukájának is! :lol: :wink:

Steff!

Amint géphez jutottam, elolvasom. Bár János most "dolgozik" rajta....már tegnap óta.....úgy hogy fogalmam sincs mikor kapok engedélyt levelek megtekintésére! :roll: De igyekszem.

Vero! És a Többiek!

Jobbulást Neked...is!!!! Remélem Csajok jobban vannak!
Hát nálunk..... Jánossal fél 3-tól 4-ig fent voltunk és hűtöttük Adrit! :( Én nem értem, hogy mehet fel most már negyedik napja, éjjelente 39, 5 fölé a láza! :shock: Ez szerinted/szerintetek normális???
Úgy ordított a hidegvizes borogatástól meg a kúptól...... :cry: Annyira sajnáltam szegényt! De ha látnád/látnátok, hogy napközben semmi baja sincs!!!! Se hőem, se láz!!! koppkoppkopp!! Tök jó a kedve, eszik-iszik rendesen.....fürdés után elkezd Neki emelkedni a hője, kap nurót és mégis. Na mindegy. Remélem most már hamar túl lesz rajta!
Remélem, hogy a karácsony előtti szokásos 3 napi 40 fokos lázát most "likvidálja" ezzel a mostanival! Cak hogy értsétek, Adri azóta mióta megszületett eddig ezt minden évben "eljátszotta", hogy karácsony előtt kb. 1 héttel 3 napig tényleg 40 fokos láza van és utána mintha elvágták volna, semmi! De nincs se torka begyulladva, se szeme, se füle, SEMMI!!!!! Csak ez a láz 3 napig. Ez szokott lenni Adrinak az "éves szintű betegsége"! :? koppkoppkopp
Na mindegy. Szóval remélem idén nem lesz!

Most menek, majd később jövök még. Megebédelünk Adrival, aztán azt hiszem én is ledőlök Vele, mert ez az éjszakázás kicsit megviselt! Nem vagyok én ehhez hozzászokva!!! 8) koppkoppkop!
Fúúúúúúúj, kisbüdöselkényeztetettanyuka!!! 8)

További szép napot Mindenkinek! Többieknek írok délután vagy este! :wink:

Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.03 13:50-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Nagyon édes ez a lány és tényleg jó kis husi.
asszem a mi manónk is ilyen kis "dagi'" lesz. kedden nézték UHn minden rendben van, jó sok magzatvíz, áramlás is jó, ééésss 3500g! utol akarja érni a bátyját! :roll: :lol:

autó: nagy nehezen beindult magától, elvittük szervizbe, cserélni kellett az akksit és a katalizátort kéne csak azt meg kell rendelni, addig elhoztuk, azt mondták lehet vele járni.

Steff, biztos minden rendben lesz és épségben jut el a fodrászig. Martinnak meg gyógypuszik mennek!!

Judy, édes lehet Ancsi. :lol: kutyát nem szokta etetni?? KOlosnál az is menő, ha eszik egyik falat kutyáé másik Kolosé. :lol: ja meg a plüss állatokat szokta etetni, itatni.

Vero, jaj, szegénykém! :cry: jobbulást! és Zsófi önszántából nem szopizik? lelkednek rossz?
snooopy

Timi, pont egyszerre, Adrinak továbbra is mennek a puszik.
snooopy

Igen Orsi!

Teljesen egyszerre! :lol:
És nagyonrendesAnyuvagy, hogy bejelentkezel minden nap!!! :lol: :wink:
Pussz és hajráááá Mindkettőtöknek! :wink:

Most már tényleg megyek, mert Adri éhes én meg álmos 8) úgy hogy gyors ebéd aztán szunya és délután vagy este még tényleg jövök! :D
És akkor írok még Neked is, meg akikre most nem jutott időm! :wink:

Pussz mégeccer! :lol: Kár, hogy cuppantós jel nincs! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaaaa és Te leveledet is elolvasom, amit engedélyt kaptam Jánostól! :wink:

Szijjjaaa!!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaaaaaa és én lenni szenilka BOCSÁNAT!!!!! 8)

Mindenkinek köszönjük a gyógypuszkókat! Fekvéskor átadom! :wink:

Most már tényleg léptem! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci!
Köszi a képet!

Timi!
Ok várom. Mióta elküldtem ellenőrizgetem a levelezésem, aztán eszembe jutott, hoigy a párod birtokolja a gépet...

Minden betegeskedőnek gyógypusziiiii

Majd jövök még!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tigrincs!
Szegény Adri! Nem lehet, hogy az oltás ellenére ez influenza?
Én Pankánál már teljesen erre gyanakodtam, mert neki meg a torka szokott úgy kinézni minden láznál, hogy még, most meg semmi, tök rózsaszín. Pedig a doktornéni már kitanított, mit kell nézni. Csak azt hittem, hogy az enyhe láz az oltás miatt van.
És nálunk minden délutánra lesz hőemelkedés, de 38-38,2-nél nem megy feljebb. Ez is idegesítő. Pláne, hogy a család össze van trombitálva vasárnapra.
Ja, és enyém lányom is kedveli az év végét, eddig min. háromszor adtuk elő a karácsonyi mandulagyulladást-fülgyulladást. Egyszer antibiotikum-allergiával megspékelve. Ezek a csajok!

Na, mindegy is, Adrinak sok gyógypusszancs innen is.

Ancsa-bébi nagggyon édi. És milyen kis husi.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok.....
szóval Ancsáékról kicsit....ma délelőtt beszéltem vele :D olyan jó volt hallani a hangját :D Ancsa már jól van a körülményekhez képest sétálgat és mint császis kismami szerintem jól veszi az akadályokat....infúziót és szurikat folyamatosan kap trombocita nő...ami nagyon jóóóóó
Szófikát :D ma vitték át kardiólógiai központba megnézik kicsi szívét....reméljük minden okés vele-itt láttak valamit az egyesen és már ma vitték is át....még nem evett-tejci Ancsának még nem indult meg...
ami nagyon szar napi 10percet láthatja kicsicsajt Ancsa....ha nem lenne zárlat akkor is max 20percet :cry: pedig egy szinten vannak egy folyosón....-elvileg2kg felett kihozzák a gyerkőcöket de Ancsáéknál a koraszülés a fő ok....nem tudja mikor adják ki-de bízik,hogy minél hamarabb......-és ez nem Kút-semmit nem kapnak a babák mindent vinni kell nekik a pelustól a ruciig a popsikrémig..... :roll: :roll:
Ancsa készül és bízik...mint mi,hogy minden rendben lesz és jöhetnek minél hamarabb haza!! nagyon köszöni a drukkokat :lol: -és kér méééég............. :wink: :lol: :lol:

TIMI-szegény Adri!!!!!!!!!!!!!!!-és miért csak este megy fel a láza???dokitok mit mond????-végül is azt mondják ha van láz-dolgozik a szervezete :roll: :roll: úgyhogy hajrá kiscsaj!!!! :D
Jáz bírja-vagy külön vannak???-habár ezt elképzelni sem tudom......

ORSI-én dec6-ra drukkolok!!! :wink: kistesó nálatok is jó súlyban van már most is!!! :wink: persze autó a legjobbkor megy gallyra-még jó,hogy akksicsere...-de legalább új-ami pár év bizti :lol:
Gyöngyösön lesz/van kutyus??? :D

VERÓ-látom régóta nyomod a gázt :lol: :lol:és gondolom folyamatos volt...mert ha egyszer valaki ráérez az ízére és élvezi.....-akkor nincs kormányt átadom apának :wink: :lol:
szóval nincs szopi...hát ez is egyszer eljön....majd ha lesz négyeske :roll: ha meg nem....így is boldog lehetsz hiszen nagyon ügyesen és sokáig élhetted át ezt a csodás dolgot :D
jobb már a cickód???-én nem tudom mit kell ilyenkor csinálni :oops:
most Zsófi kap pótlást???
csajok jól vannak???

SISSY-na ez az!!!-köszi,hogy írtál...eredményeid tök jók-és védőnőkön kiigazodni??? :roll: :roll:áááá ne is mondd.... :roll: :D igen izgis-lassan te is mész ctg-re :wink: :wink: van szülésznőd is???
piciTomi AJolie szájjal??? :lol: :lol: nem rossz felállás :wink: :wink: 8)

JUDY-na pont lemaradtam rólad este :roll: de kár....egyébként fent voltam SZF-et néztem :D :D és ki sütötte sajtosrudat??? :D :D
Ancsát megzabálnám én is mikor magyaráz-annyira édesek tudnak lenni.... :wink: :wink: :lol:

STEFF-van oldal -megkeresem...Martin jól van???-és ovissztori nem publikus???-tudod engem is érdekel-lassan mi is odaérünk :roll: :D és jó tudni a dolgokat mire számíthatok-köszi :roll: :D :wink:

KRISZTA-na akkor kicsit halkabb a család....Panka hogy viseli-jobb már???-és remény?-az mindig van-hajrá Kriszta!!!! :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

tenci
bocsi, persze publikus, később leírom!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok....megint! :lol:

Hát az én alvásomnak löttek :twisted: , ugyanis Jázmin 3/4 óra alvás után... fél 3-kor.... felkelt, pont mikor Adrit lefektettem! Úgy hogy Kiskislányom elszórakoztatott....közben majd leestem magam mellé :roll: ..... Adri viszont nyomott egy 3 órás :!: :!: :shock: alvást! Most kelt fel, 3/4 6-kor! 8)

Na akkor, akik kimaradtak délután! :lol:

Orsi!

Szerintem fényképek azért "foltosak", mert valszeg optika össze van valamivel fröcskölve és rászáradt. Nézzétek meg! :wink: Egy jó puha ronggyal töröljétek le és szerintem jó lesz! Ha nem, akkor passzolok! :D
Egyébként "zöld szobában" lévő plafonlámpa naggyon ott van a szeren!!!!! :lol: :wink: Az nagyon tetszik! Hol vettétek?
"kék szoba" is jó! És melyik kié lesz? Mármint úgy értem, hogy a Fiúk külön szobában lesznek vagy egyben? Mert akkor gondolom a kék a Tiétek lesz! :P
Ha vígasztal, én sem tudom, mik azok a jósló fájások, mert nekem is jöttek a fájásokkal együtt a Lányok is! :wink:
Jó husiban van Kistöki is! :wink: És akkor a neve már eldöntött dolog vagy marad most is a szülőszobára? 8)
Autóddal meg remélem minden okés lesz!
Te leveledet is igyekszem elolvasni! :wink:

Kriszta!

Nekem is megfordult a fejemben az influ, de igazából nem tudom. Ha ma este is "tökig" megy a láza,akkor holnap felhívom doki bácsit és megkérdezem tőle, hogy nem lehet-e az a baja!
Hát igen, Jáz jó súlyban van! Ebben sem hasonlítanak egymásra Adrival! :wink: Adri 1 évesen volt 8760 g és 74 centi.
De ez nem baj!!! Istenke tartsa meg jószokásást és egyen mindig ilyen jól! :D Bár azért ebben a "jólevésben" azért a végletekig nem hiszek. Se Apája, se én nem voltam jó evő, úgy hogy passz, hogy kitől örökölhette ezt. Ha felkel, mindjárt mondja, hogy mamamamamama. Ez Nála az evést jelenti! :lol:
Pankának jobbulást! Petya jól van?
Vezetés hogy megy? Tessék menni ótóval télen is! 8) Nem feladni nekem, ha már ennyit "fejlődtél"! :oops: :roll: Bocsánat, de erre most nem találtam jobb szót! De remélem érted, hogy nem bántásnak szántam! :wink:

Judy!

Hazaértél már Régióból? Remélem kaptál azt amiért mentél! :wink: Majd mesélj, hogy mi volt. Egyébként egyedül mentél vagy Ancsával?

Sissy!

Köszönjük a kimerítő választ! :wink: És tényleg mondtuk már egy párszor, hogy gyere/gyertek nyugodtan. Ahogy Judy is mondta, senki nem született ebbe a topikba! És hidd el, szerintem két hét után már simán vágni fogod, hogy ki kicsoda!!! :lol: :wink:
Örülök, hogy minden okés Veled és KisTomival is! :wink:

Steff!

Hát szerintem nagygéphez én max. akkor jutok, ha Apa fürdeti a Lányokat! Legalábbis megpróbálok kilógni fürdetésről és akkor legalább már annyival "beljebb" leszek, hogy elolvasom a leveledet. :roll:
De megígérem, hogy igyekszem a válasszal is! :wink: Bár lehet, hogy az már csak holnap lesz! Jóesetben..... :roll:

Tenci!

Köszi a híreket Ancsáról! Meg a képet is!
Láz általában este szokta felütni a fejét. Nagyjából mindenkinél. 8)
Én örülök neki, hogy Adri "tud" lázas lenni, mert így tényleg dolgozik az immunrendszere, nem is beszélve arról, hogy pizsamája és hálózsákaj is egy merő víz, mikor felébred!
Te megőrültél?!?!?!?! :lol: :wink: Szerinted hogy lehet különválasztani Őket?! A külön annyiban nyilvánul meg, hogy mindkettőnek van saját szobája és abban alszanak. Egyébként....mikor nem alszanak.....egész nap egymáson lógnak! :lol:
Szerintem Jáz nem fogja érteni majd jövő 7en, hogy hol lehet Adri, ha majd megy/mehet oviba! :shock: :wink:
Egyébként, most is amikor felébredt délután, első útja a lépcsőhöz vezetett és kiabálta, hogy Adi! :lol: :wink: Tudja, hogy hol keresse, ha nincs lent! :wink:

Most megyek, és megnézem a Tényeket, hogy mikkel rémisztgetik az embereket! :? :evil: :roll: Aztán vacsi és vele együtt természetesen jön Balázs is! :lol: :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ismét gyorsba.....

Ancsa hívott-nagyon nagyon szomorú :( :(-kicsilányt nem engedték vissza a klinikára-és mint mondja Ancsa már vissza sem hozzák....
valamit láttak amit itt nem-kicsit zavaros a dolog....a lényeg a kardiológiai intézetben van Szofi.....Ancsa szeretne minél hamarabb menni-ha nincs gond a trombocitával elengedik...holnap még vérvétel meg a többi.....szóval nem egyszerű a dolog :( :( :(

STEFF-olvastalak-írok majd de nálunk most indul a buli......ötlet szuper :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?