Sziasztok!
Tényleg rég nem jöttem, de van mentségem!
Lucuzs!
Köszi a hiányolást! Tök jó, hogy nem húzzák az időtöket és belevágtok az inszembe! Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön!
Meli!
Boldog névnapot így utólag!
Hány napod is van még a kezdésig?
Aisha!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! A legcsodálatosabb ajándék egyértelműen Zyva bébi!
Móki!
Kár, hogy nem sikerült a bab, de a ciklusod tényleg gyönyörű!
Julcsi!
Ezekhez a pete eltűnésekhez nem értek, de biztos tudja a dokid, hogy mit csinál!
Hajni!
Nagyon ügyes vagy a fogyással!!! Csak így tovább!
Loviné!
Veled mi újság? Hogy vagy? Párodnak gyors gyógyulást kívánok!
Na most ennyire tudtam reagálni, röviden leírom, hogy velem mi van:
Úgy tűnik, hogy a sors elrendezi nekem, hogy ne tudjak a babatémára rágörcsölni, ami nagyon jól jön, mert már nem nagyon tudtam mostanában másra figyelni... Az történt, hogy miután megtudtam, hogy megint nem sikerült a baba, másnap megkeresett a főnököm és a karrierem szempontjából a legmagasabb pozíciót ajánlotta fel nekem. Nem merek részletekbe belemenni itt a fórumon, ezért írok csak ennyit róla. Nagyon nagy döntés és még mindig nem dőlt el, hogy mi is lesz, még nem állapodtunk meg, de a jövő héten elvileg minden kiderül. Akárhogy is alakul, az biztos, hogy az önbecsülésemen rengeteget dobott az ügy és remélem, hogy minden jól alakul. És ha pont ebben a helyzetben jönne a baba, akkor a legjobbkor jönne!
Amúgy most is beszedtem a clostit, jövő héten cikluskövetés, csak már nem görcsösen!
Bocs, ha nem voltam túl érthető, de nem merek részleteket írni, ha valakit érdekel, kérdezzen priviben!