Új privát üzeneted érkezett!

Szia Hajni!

Nálad mizu?
Nem emlékszem, most hogy állsz? Már új ciklust kezdtél a spontán pé után, ugye?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hajni! Gratula az újabb kilóhoz! Nekem alig több ment le összesen február óta, igaz, nekem nem volt olyan sok feleslegem.
Na de most nem én vagyok a téma! A lényeg, hogy gratula, és hajrá, csak így tovább!!!
Ezek szerint meg is gyógyultál már?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Lucuzs!

Tetűűűűűűűűűűűűű :D

20.napon vagyok ma. Nagyon kíváncsi leszek hogy alakul a dolog majd...
Köszi a gratulát! :) Mondjuk ma bűnöztem mert tökre megkívántam a lángost. :oops: és Apácska hozott nekem, aminek a majdnem fele még itt figyel vacsira mert nem bírtam megenni. :shock:
Csak jó lenne ha ez rásegítés után is így maradna. Habár lehet hogy az eucreas mellé kellett megint a déli 1000es mefim is. Tudod, én kaptam fogyibogyót, Lindaxát hisz anno a Xenical nem vált be.
Igen, fogjuk rá, meggyógyultam. Ma voltam pont a dokinál. hétfőn már mehetek dolgozni. Ideje lesz már, mert múlthét szerda óta itthon vagyok és hiányoznak a kis szarosaim egytől egyig. :)

Bogival mizu? Meggyógyult már mikor mentek megint oviba?

Olvastam az eredményeteket. Sajnálom hogy a fer14 nem volt túl jó. Na dehát az inszemhez úgyis kiválogatják a fickókat nem?
Érdekes mert nekünk senki nem mondta egy szóval sem hogy a mi eredményünkkel csak inszem jöhet szóba.......

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Melike,
drága sok boldog nnévnapot kívánok!

Monyó,
szép Nóci lak.

J és Petra,
üdv köztünk!

Lucuzs,
apinak milyen volt mütét után?

Móki,
szép ciklus.

Hajni,

gratula a fogihoz, csak így tovább.
Vendég

Szia Loviné!

Apa eléggé megszenvedett műtét után. :( Sokat fájt neki a golyója, és sokáig fel is volt duzzadva. De most már lekopogom, rendben van.

Erre voltál kíváncsi?

Nálad apa hogy érzi magát?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

A tényállás ugyan az, meg is ijedtem amikor megmutatta,de ma már egész jól leapadt.
:wink:
Vendég

Hajni! Már a 20. cn? :shock: Rohan az idő, komolyan, csak kapkodom a fejem!
Ahogy nézem te egymagad fent tudsz tartani egy gyógyszertárat, annyit fogyasztassz! :wink: De persze, csak ugratlak, jó, hogy úgy tűnik végre megvan a jó kombináció! :lol: :lol: :lol:

Bogival sajnos nem gyógyulunk, a köhögés és a nátha állandósult. :? Most már én is antibiotikumot szedek tegnap óta, hogy az inszemre azért meggyógyuljak.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! Apának még hetekig nagyobb volt, ami szemmel már csak alig volt látható, de őt zavarta, nem tudott kényelmesen menni, feküdni... :? De a doki azt mondta, hogy ez normális, és tényleg mára már elmúlt teljesen.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

húúú, de aktív vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Anita,
gratulálok a szép barna mentes mensihez.
Vendég

miért is?
Vendég

mókica!
a gond a spontán pé-vel az, hogy felnevelni fel tudom a tüszőt (ez már életemben a 3.), de megrepedni nem szokott... ezért is van az, hogy ha most nem lesz baba, akkor a closti mellé szeretnék béta-hcg-t... a doki azt mondta, hogy ha nagyon akarom, kaphatok :)

hajni!
és ebben a ciklusomban az a nem semmi, hogy a 15. napon is volt egy 19mm-es domináns tüszőm... tehát az érlelés-része megy ciklikusan :) csak a többi nem.
-7 kiló :?: grt! nekem eddig egy deka sem :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
szerintem mindenképpen kellene neked a tüszőrepi, ha tényleg ez a probléma!

Hajni,
nagyon ügyi vagy a fogyással, csak így tovább!

Loviné,
apácskának gyógyulást!A nehezén már túl van!Szeretgesd meg szegénykét! :D

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda!
a dokim azt mondta, hogy majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok a closti mellett... és ha kell/akarom megkapom a szurit :)
bízom benne :) hiszen ígért nekem babát... hát tartsa is meg a szavát :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli,

boldog névnapot kívánok!

Kép
gota79

Lányok!

lenne egy kérdésem. a debreceni papíromra rá van írva, hogy cisztikus a lepényszerkezet.
elvileg megyek pénteken dokkerhoz, de szerintetek ez lehet a PCO miatt?

Kép
gota79

Lucuzs, Loviné,
sajnálom apácskáitokat!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Lucuzsét utólag is.

Hát nálunk nem volt ilyen, az a lézeres műtét nagyon más... az ő golyójával nem volt semmi, a pici sebfájdalmon kívül nem volt semmi, és egyből ment és igényelte is AZT.
Most, ma 2 héttel a műtét után egy egészen halvány kb. 1,5 cmes vonalkán kívül nem látszik semmi, mivel plasztikai varrat felszívódós cérnával, varratszedés, kontroll sem kellett.

Eclipse
eclipse
Budapest

Julcsi!
Én csak azt nem értem, hogy már egyszer előfordult hogy eltűnt a petéd úgy hogy nem volt se mensi sem baba, akkor most a dokid miért nem nézi meg uhun, hogy megrepedt-e a mostani? Mert ha nem reped meg akkor adhatná azt a repesztő szurit és akkor lehet nem kellene a következő ciklusban a closti és ott csücsülne a baba a pocakodban.....
De az is lehet hogy csak én nem értem, hogy most akkor mi is van tulajdonképpen....Főleg úgy hogy érőben lévő tüsződ van...... :?

hajni...
Budaörs

Gota!
Sajnos én ebben nem tudok segíteni neked. :(

hajni...
Budaörs

Hajni,

hát nem tudom, ki tenne nektek igazságot apácska ügyben!
Az tuti, hogy Arnold dokinak soha nem fogom megbocsátani, hogy márciusban elcseszett nekünk fél évet az életünkből, mert már akkor is világosan látszott, hogy apa visszere beavatkozást igényel, de nem, jó az, szódával elmegy, majd adunk clostyt, jó hogy nem szedtem be, aztán a maca vibe szedés ellenére szeptemberben már a pincében volt apa eredménye, és most két hete volt műtét, és ki tudja, mikorra lesz OK megint....
Azóta nem is voltam Arnoldnál, de nem is megyek már vizsgálatra, kezelésre, de még egyszer kiosztom, és elmondom neki, hogy rohadtul elcseszte nekünk!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Én is hasonlóan vélekedek róla.......

hajni...
Budaörs

Boldog Nevnapot Meli!

Koszonom a fogadtatast,probalok bekapcsolodni...

Apacskaknak gyogyulast!
Meg az infulenzasoknak is!

Mennek a drukkok mindenkinek.

En mar nagyon varom,hogy menjunk vissz a orvoshoz.
Annyira remelem,hogy lesz mar valami elore lepes.
Talan most elindult valami 2 ev utan...
Sokszor szomorkodtam am itt veletek es sokszor orultem a Ti oromotoknek. :oops:

Kép
paszicsnyek

jó reggelt!

hajni!
sztem a dokim egyszerűen csak nem akar beleavatkozni még ebbe a pé-dologba.
ha gyógyszerrel lesz tüsző, akkor oké, gyógyszerrel repeszthetünk... de ha magától nő, akkor a természetre bízzuk.
illetve tudom, hogy most az is indok, hogy hetekig szabin lesz. inkább nem csinálunk semmit, hogy mire kontrolra/orvosra lesz szükségem, addigra már megint dolgozon. mert ugye mégsem mehetek máshoz :roll: nem is mennék :) nem szeretem, amikor csak úgy beesek az ambulanciára úgy, hogy fogalmam sincs, ki szakrendel.

Meli!
boldogságos névnapot! utólag is...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Meli boldog névnapot így útólag :)
Ma van az 5. házassági évfordulónk...el sem hiszem...a kis ajándék csomagunk meg ott szuszog az ágyban :) tegnap vettünk neki játékot...rugdossa is keményen.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! Sok boldogságot nektek! :lol:
Bár ahogy olvasom, a kívánságom nélkül is hatalmas a boldogság. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi? Mara? Nocciola?

Gyertek mesélni!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, Boldog 5. házassági évfordulót!

Loviné, dejó hogy jöttél. Párodnak gyors gyógyulást!

Julcsi, nem értem hova tűnik a petéd... Remélem ez a mostani szépen megreped és nem szívodik fel.
mókica

Sziasztok!

Tényleg rég nem jöttem, de van mentségem! :)

Lucuzs!
Köszi a hiányolást! Tök jó, hogy nem húzzák az időtöket és belevágtok az inszembe! Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön! :)

Meli!
Boldog névnapot így utólag! :) Hány napod is van még a kezdésig?

Aisha!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! A legcsodálatosabb ajándék egyértelműen Zyva bébi! :)

Móki!
Kár, hogy nem sikerült a bab, de a ciklusod tényleg gyönyörű!

Julcsi!
Ezekhez a pete eltűnésekhez nem értek, de biztos tudja a dokid, hogy mit csinál!

Hajni!
Nagyon ügyes vagy a fogyással!!! Csak így tovább! :)

Loviné!
Veled mi újság? Hogy vagy? Párodnak gyors gyógyulást kívánok!

Na most ennyire tudtam reagálni, röviden leírom, hogy velem mi van:
Úgy tűnik, hogy a sors elrendezi nekem, hogy ne tudjak a babatémára rágörcsölni, ami nagyon jól jön, mert már nem nagyon tudtam mostanában másra figyelni... Az történt, hogy miután megtudtam, hogy megint nem sikerült a baba, másnap megkeresett a főnököm és a karrierem szempontjából a legmagasabb pozíciót ajánlotta fel nekem. Nem merek részletekbe belemenni itt a fórumon, ezért írok csak ennyit róla. Nagyon nagy döntés és még mindig nem dőlt el, hogy mi is lesz, még nem állapodtunk meg, de a jövő héten elvileg minden kiderül. Akárhogy is alakul, az biztos, hogy az önbecsülésemen rengeteget dobott az ügy és remélem, hogy minden jól alakul. És ha pont ebben a helyzetben jönne a baba, akkor a legjobbkor jönne! :) Amúgy most is beszedtem a clostit, jövő héten cikluskövetés, csak már nem görcsösen! :)
Bocs, ha nem voltam túl érthető, de nem merek részleteket írni, ha valakit érdekel, kérdezzen priviben!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Nagyon Boldog 5. evfordulot Aisha!
Ott szuszog a kis babatok ez csodalatos dolog.
Biztos gyonyoru lesz az elso karacsony egyutt.

Kacsi Gratulalok az eloleptetesedhez!
Ugyi vagy!

Kép
paszicsnyek

Kacsi,

köszönöm kérdésed elvagyok.Előmeneteledhez gratulálok, és engem érdekelne részletesebben is a dolog.

Apa, ma volt varratszedésen a doki bácsi még csak most kapott egy kis jutalmat a munkáért, de nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Márciusba kell menni sperma vizsire.

Köszönjük a jókivánságokat!
Vendég

Szia Kacsi! Húúúú, micsoda történések nálad!!! :shock: :lol: Szuper! Gratulálok!!! :lol:
Az meg külön öröm, hogy eltereli a gondolataidat! :lol:

Privi jöhet a részletekről, mert majd kilukad az oldalam! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

kacsi!
grt a melóhoz :)

aisha!
5 év házasság :o gratulálok az évfordulóhoz :)
engem a zember nem vesz el :shock: megbeszéltük, hogy ennyi időbe már a válás is belefért... úgyhogy minek :?: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ó, de bóka liba vagyok!

Aisha,
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK!!!
Vendég

Kacsi, grat az előléptetéshez. :lol: Én is kíváncsi vagyok.... :) :oops:

Julcsi, vezetsz hőgörbét? Mutizol ha van?

Meli, mindjárt újra hétfő és indul a mandula...
mókica

mókica!
a mai állás:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi, nem vagyok görbeszakértő... szépen látszik, hogy a 15-16 nap körül próbálkozott a tested az ovulációval. de tuti nem ott volt péd ahová a ciklus keresztet ad. Én dec 1-re tenném a péd, amikor a domináns tüszőt látták nálad. Remélem meg reped és szép babóca lesz belőle. Drukk++++
mókica

mókica!
pedig görbeszakértő vagy! :lol: :arrow:
15 cn-on volt egy 19 mm-es domináns tüszőm... az került a süllyesztőbe.
az 1-jei pé-ben azért nem bízom igazán, mert az akkor látott 15 mm-es (ha jó emlékszem egyáltalán a méretre) sztem még kicsi... bár elvileg ekkora már jó lehet repedni... de a köv napokban úgyis kiderül.

egyébként meg a ciklus.hu megmondta :!: :arrow: volt pé-m :lol:

köszi a drukkot :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Julcsi!
Így már értem! :) Mopst úgy látszik a görbencsedből, hogy talán megreped..Bízzunk benne hogy feljebb megy...Ciklusban ne bízz mert soxor gyagya és nem jó helyre teszi a pé-t. Ferti jobb, igaz angol.

Kacsi!
Aztaaaaaaaa!Majd szólsz, ha biztosan lehet gratulálni? :wink:

Loviné!
Gyógyító erő Párodnak!

Aisha!
Gratulálok az 5.hez!Igazán szép ajándékotok van!
:wink:

hajni...
Budaörs

csajok, ki mit tud a h1n1 oltás és a teherbeesés összefüggéséről?
tényleg nem szabad oltás után teherbe esni valamennyi ideig mert magzatkárosító hatása van?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek :)

Üdv.
Aisha
aisha

Kacsi,
hatalmas gratula az előléptetáshez!

Aisha,
még 10x ennyit kívánok nektek, legalább!!! :D

Julcsi,
azt hittem, már kezdek kilógni a fórumon, hogy nem vagyok férjezett! Apának szerintem egyszer már elég volt, de kerülöm a témát. Bár még nem vagyunk olyan régóta együtt, ki tudja?

Ma este olyan szuper 8 km-t futottam, soha ilyen jól még nem esett.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Egészségedre váljék! :D

hajni...
Budaörs

Reggel vervetel!! :roll:

Kép
paszicsnyek

üdv!

a hőm nem ment feljebb... 1 tizedet esett :s

eclipse!
ha a zemberen múlik, én nem is leszek férjezett... beszéltünk róla párszor (vagyis én), de annyit nem ér az egész, hogy ezen vitázzunk. lassan 10 éve együtt vagyunk, 2 éve vettünk közösen egy lakást... szóval innentől már tényleg csak egy papírfecni lenne a házasság...
8 km futás? én 80 m után meghalnék :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Petra! Milyen vv volt?

Amúgy nekem is ma volt vv, az epilepsziagyógyszerem szintjét mérték a véremben.

Hajni! Én ma adattam be a sima és a H1N1 oltást még az inszem előtt. Nem volt szó ilyenről, márhogy ne adassam be, inkább pártolta a dokim, és sürgette, hogy minél előbb védett legyek.
Sőt, és ezt most mindenkinek mondom, hogy ingyenes minden olyan nőnek, aki fél éven belül kisbabát szeretne!!!!

Ranita! Neked milyen lett a terheléses eredményed?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Remélem hétfő előtt még befutsz, és tudok neked élőben is minden jót kívánni! :D Drukk hegyek, természetesen!
De azt áruld már el, pontosan mi is lesz? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
írtam privit!
Meli hétfőn kezdi a szurikat!

Kép

Kép
ranita1979

Hormonos lett volna...
Anyosom kitaltal,hogy inkabb holnap menjunk... :evil:
Amugy
DHEAS,E2,FSH,LH,PRL,HCG,TESTA.
10.-en ultrahang. Utan vissza a dokihoz.
Ekkor kerni fogok mar egy inzulin vizsgalatott is.
Csak sajnos nem olyan egyszeru a kommunikalas a dokival.
Nekem meg nem olyan jo az angol tudasom,de majd parom jon segiteni forditani. :roll: Igy megy ez nalunk.
Elore szoktam mar felni milyen lesz ha kisbabam lesz,es egy csomo kerdest tennek fel...De majd jovok ide. :)

H1N1 oltasbol,hogy az egeszvilagon milyen megoszlasok vannak.
Itt is az orvosok egy resze azt mondja minel elobb a masik,meg hogy ne... Kinnek lehet hinni?!
De azt hiszem ha mi is kozelebb kerulunk a babasodashoz,befogom oltatni magamat.

Lucuzs, mikor kezditek az inszemet?

Meli, mar biztos izgulsz,hogy hetfon kezded a szurikat?! Meddig kell es utana mi a kovetkezo lepes?

Kép
paszicsnyek

Jah es nalunk szakad a ho,mar van vagy 15 cm. :o
Szerettem a havat. :)

Kép
paszicsnyek

Sziasztok!

Lucuzs!
Köszi az infót! Én még mindig nem tudom mit csináljak, oltassak vagy ne......Annyira undorító, hogy semmi érdemlegeset nem tudnak mondani....Miért kell ebből politikát gyártani???Amúgy mindkettő ingyenes vagy csak a h1n1?Mondjuk én alapból ingyé kapom a h1n1et mert allergiás asztmám van(ami most jelenleg nincs mert a tavaly előtti horvátországi nyaralás csodát tett :shock: kopp-kopp-kopp) meg hát óvónéni vagyok vagy mifene.Házidokim most annyit mondott hogy ő nagyon ajánlja a fokozottan veszélyes munkahelyem miatt......Nehéz döntés na......

Petra!
Aztaaaaaaaaa!Havaziiiiik???? :shock: Dejóóóóó.. énisénis akarok havaaaaaaaat!!!!

Amúgy valami hidegfront tuira jön mert fájt ma a ínszalaghúzódásos bokám és érdekes módon megint érzem a cisztás térdem is, ami a hidegfrontot jelzi. :shock: :cry:
És képzeljétek cirka 2hét után kész lett a kocsink!Ma hozhattuk el a szervízből!!El sem hittem..... :)

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?