Jo reggelt csajok!!!
Ma a tervezetett 10-ig alvas elmaradt, mert az epitömunkasokat nem nagyon erdekelte a haz elött, hogy en meddig szeretnek aludni
Gtunde- Mi is imadjuk House-t!!!
...Mondjuk nekem igazi nagy kedvencem, amit sosem tudok megunni es olyan 300-szor lattam de meg ennyiszer legalabb megnezem meg, az a Jobaratok!!!
Zsu- Drukkjaimat itt is küldöm egy csodababohoz
Csip- Nagyon kivancsi vagyok, hogy mit sikerül Anyuddal megbeszelni, gyere majd a hirekkel!!
-J-Akkor hajra spontan tüszörepi
hajra spontan babo
Iner- Bajod nem lesz az oltastol se neked, se a picinek es legalabb a lelked megnyugszik
Szerintem mindenkinek ugy kell dönteni ahogyan a szive es az esze diktalja, akinel az a szuri annak ugy, akinel meg nem annak meg nem, ennyi
Susytunder- Jobbulast, remelem minden rendben lesz a dokinal
Eger???Ne felj töle, nem bant es sokkal kisebb mint te
....Jajj hat mi nekünk az elözö lakasunkban ahol itt kint laktunk majdnem 2 evet, egy csomo eger volt allandoan...Ugyhogy en mar nem felek tölük, csak az idegesitett, mikor mar annyira pofatlanok voltak, hogy a nappaliban neztük a TV-t es keresztül setalt a nappalin
....Es persze hiaba raktunk nekik egermerget, tojtak ra nagy ivben
...Szerencsere ez mar a mult, itt nincs egy darab se, mondjuk nem is lehet összehasonlitani a 2 lakast azt tuti.....Csak hat az elsöert nem kellett fizetnünk semmit, de hat olyan is volt
Onlany- Verekszik Liza??
...Es csak teged ver vagy masokat is, mondjuk pl gyerekeket?...Mondjuk nekem nincs gyerekem, gondolom nem az en jotanacsomra varsz, de azert elmondom, hogy elmeletben hogyan csinalnam.....Elmondanam, hogy nem szabad verekedni, mert az faj Anyanak stb es hogy ha meg egyszer elöfordul akkor ilyen meg olyan bünti lesz....Es ha megcsinalja legközelebb akkor tenyleg a beigert büntit megcsinalni....Igy kepzelem elmeletben, de hat gondolom a valosag az nem ilyen egyszerü
Joli- Jo tanulast neked!!Es vigyazz nagyon magadra meg a babocadra!!
Csajok most lepek, picit takaritok, aztan ajandek vasarlast tervezek!!
Mindenkinek nagyon szep napot es mindenki vigyazzon magara!!
Szeretettel:
Ancsa