Új privát üzeneted érkezett!

onlány nehogy függővé válj!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na csajok befejeztem a melót mára!!! :)

susytunder dehogy baj! viccelsz?! hétvégén akkor várjuk a képet! :lol: szupii az "adventi naptár" ötleted :!: és akkor minden nap ilyen érdekes történetet hozol majd?? :oops: :lol:

csip erről a hercehurcáról az jutott eszembe, hogy engem másfél éve zsarolt meg az apám, ha 2 éven belül nem lesz unokája, kitagad az örökségből... :( néha nem normálisak a szülők...
nemsokkal utána ment galyra a kapcsolatom, azóta nem piszkál... illetve elárultam neki, hogy dolgozunk az ügyön...

iner megkaptad az oltást? hogy vagy? mérd a lázad minden délután-este!!! nehogy belázasodj! vigyázz magatokra!!

kírus dokival nem beszéltél a rosszullétedről?

gyancsi 6 nap??? hogy rohan az idő... hiszen az mindjárt itt lesz!!! :lol: :lol: :lol:

suzy78 ha jól rémlik Neked alapból alacsony a hőd... sztem ez még belefér!!! különben is beágyazódáskor leesik egy napra a hő... :wink: :wink: :wink: :wink: úgyis beléd beszélem előbb-utóbb azt a babót!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma House nap van!!!! a kedvencem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szép estét!!! ja és Mikulás már itt lopakodik a kertek alatt!!!!

Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde, egy újabb tetőőőőőőőőőőőőőőő :!: :wink:

Csip, sztem beszéljetek anyuddal mind a ketten a pároddal

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 sziiiijjjja! szívesen átadom... nekem ez a hónap esélytelen!!! :)

Kép
gtunde75

Köszi mindenkink aki gondolt rám...Meg a jó tanácsokat!!! :D
Holnap jövök és elmesélem mi volt...
Mindenképp beszélek vele...Már nagyon izgatot vagyok....
De akármi is lesz a párommal meghoztuk a döntést, nem változtatunk :lol: Jöhet a baba!!!Mi eldöntöttük ketten!!!
És jó lenne, ha anyám elfogadná, és békesség lenne....De valamiért azt sejtem, hogy nem lesz ez ilyen egyszerű, ahogy én szeretném :oops:
Majd kiderül :wink:

Szép Estét!!!!!!!!
csip-csip18

Tünde, úgy érzem én is passzolhatom tovább...a hangulatom egyszerűen borzasztó :evil: ilyen szoktam lenni menzi előtt, de hátha... :wink:

Csip, sok sikert :!: nagyon gondoljátok át, h mit szeretnétek mondani(ez csak tapasztalatból írom, nem okoskodni akarok :!: )
csak ügyesen és higgattan :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!

tünde!
a sok kis fekete folt között van egy nagyobb. az az én domináns tüszőm :)

ancsi!
látom, te felfedezted :)

onlány!
nem repeszt a doki... ezt most a természetre (apára) bízza. mivel ez nem clostis tüsző, nem akar belenyúlni.
de azt mondta, hogy ha akarom, a closti mellé kaphatok béta-hcg-t :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde, gratula a kolléganődnek, a legjobbakat kívánom neki

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány, köszi a drukkot, remélem nem jön meg addig :!: :roll:
Liza hogy van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tünde! Igen beoltattam magam...bízom a dokimban, kiben bizzak, ha nem benne...
Remélem nem leszek rosszul tőle, a férjem sem volt az...bizakodom...
A babára nincs hatása, több helyen utána néztem mielőtt oltattam...reménykedem...

Csip! Remélem sikerül rendezni a dolgokat anyukáddal, néha teljesen rátelepednek az emberre, nálunk anyós volt....nehéz időszak volt...ő azzal védekezett, hogy csak jót akar nekünk, de mindent úgy csináljunk, ahogy ő mondja....nehéz megérteniük néha, hogy a gyermekeik egyszer felnőnek és önálló életet kezdenek, és ha a szülők adnak valamit a gyereküknek, az a legrosszabb dolog amit tehetnek, hogy valamivel függővé teszik, és utána felemlegetik...

Zsu! drukkolok nagyon...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, köszi aranyos vagy :wink:
vigyázz magadra és a pocaklakóra :wink:

Tünde, igen nekem alapból alacsony az ébredési hőm,jól emlékszel, nagyon reménykedek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, én is látom a tüszőcskét :wink: és mekkora :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány utánaolvastam a macának, és nőknek is használ... asszongyák az okosok... sztem ezek a mottyok annak használnak, akik hisznek benne...

-j- aham... alul a feketében egy nagy fekete??? vágom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
még sose láttam ilyent!!! Kép

csip gondolok Rád holnap!!!

iner minden rendben lesz!!!

suzy78 tereld el a gondolataid! nehéz, de legalább próbáld meg!!!

Jóccakát lányok! megyek, készülök a mozizásra!!!

Puszi Kép

Kép
gtunde75

Tünde,
próbálom, de most nem fog menni, mert reggel már izgatott vagyok, amikor hőt mérek, csak nem hagy nyugodni...
Kép

Ez a maca a foreveres multi maca :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
talán 15 mm... de nem emlékszem :oops: (kövezzetek meg :!: ). valahogy erre nem figyeltem, hiszen annyira abban voltam, hogy csak megnéz, kapom a norcolutot és jöhetek haza...

tünde!
igen, a nagy fekete.
és ha baba lesz, akkor ez az első fotó... úgy -1hetes korából :) amikor még nem ismerte apát :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik az "adventi naptáram".

Tünde
Igen, hozok érdekességeket minden nap, legalábbis igyekezni fogok.

Lányok én nagyon carul vagyok. Semmit nem javultam, sőt rosszabb. Ömlik a könny a szememből, az orrom már sebes a sok fújástól, gyenge vagyok... mondtam apának ha felmegy a lázam azonnal vigyen kórházba. Nagyon félek!
Holnap kellene Kristófot vinni vissza urológiára, de nem megyünk, egyenlőre nem.

Kitti
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ott nálatok a tesód a nagy carkavaró, szerintem telebeszéli anyud fejét... de lehet orsszul gondolom.

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Tünde, lehet függő leszek.... A macának ja a nőkre is hatást gyaokrol, csak azt már nem írtam le. De szerintem is úgy van, hogy ha nagyon hiszel benne....
Juli, akkor hajrá a természetes tüszőrepesztésért! Lesz a közeljövőben uhud még?

Csajok, Liza verekszik :shock: felakarom öltöztetni csapkod, meg egyéb esetekben is! Ötlet arra, hogy szoktassam le :roll:

Zsu, hőd???

Kép
Kép
onlány

Tegnap olyan finomat csináltam, saját találmány... Elneveztem mézes padlizsánnak! Olyan kínais féle lett, de mennyei!!! Még apának is ízlett, pedig színtiszta zöldség volt rizzsel :shock: :roll:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány, a hőm 36,7 változatlanul :!: , a bimbóm annyira érzékeny, h alig bírok hozzáérni, izomlázszerűen fáj!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lizusnak még csúnyán folyik az orra és a torkára megy, pedig kb fél óránként porszívózzuk :( már ő maga hozza a porszívót és magának csinálja! Annyira édes. Anyós talizott a drijával és mondta mi a helyzet és azt mondta rá, hogy az orrfolyással nem tudnak mit kezdeni :shock: Jó...
Iner, hűha beadattad magadnak? :) folyamatos helyzetjelentést kérünk :wink:

Kép
Kép
onlány

na, Zsu, :))) ez tök jó hír!

Whá, Liza visít :(

Kép
Kép
onlány

Suzy, hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mi baja a lányzódnak :?:

nem akarom elkiabálni, de én is örülök neki :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

az hogy nem jöhet ide be, mert szétszedi a laaptopom :) De már mwegyek ki hozzá, meg reggelizünk a csajjal. Ne kiabáld el, így van! Szoryítok

Kép
Kép
onlány

Zsu
Még élek... 11- re megyek dokihoz, megnézi tiszta e a tüdőm. :roll:
Semmi változás, ugyan úgy carul vagyok.
Örülök a hődnek és az érzékeny bimbóknak is.

Onlány
Figyelem elterelés...

Kép
Kép
susytunder

Suzy, jajjj, ne írj már ilyet :!: :shock: jobbulást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!

Bocsi, hogy mostanában ritkán jövök, de elkezdtem a tételeimet tanulni. Hát szerintem én sosem fogom ezt mond megjegyezni. Alapból elég nehezen tanultam mindig. Velem nincs semmi extra. már nagyon várom jövő csütörtökön az UH-át. Azért abban a dokiban jobban bízom, mint a kecskemétiekben, akik két perc alatt lerendeztek. Ez a doki sokkal alaposabb, és legalább végre újra láthatom a babámat. Egyre aktívabb. Olyan jó! :D

Csip

Nagyon sajnálom, ami veled történik. Sajnos ismerős a történet. Az én bátyám is beleszólt mindenbe, amikor elköltöztem a jelenlegi páromhoz. Iszonyat veszekedések voltak, de hagyjuk is. Borzasztó emlékeim vannak nekem is. Szerintem hallgass Onlányra és Zsu-ra.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudsz majd anyukáddal beszélni. Sok nyugalmat előre is.

Zsu

De jó lenne, ha spontán összejönne a bébi. nagyon szorítok! Mikor kéne nem megjönnie? A mellbimbó érzékenység nálam első jel volt!!! És azóta is van! Remélem neked is így marad vagy 9 hónapig.

Bettynek

Hatalmas drukk a beültihez! Remélem kapaszkodnak a babócák!!!

Susytunder

irány a doki! Szerintem ne várd meg, hogy lázas legyél!!!!!!!!

Iner

Hogy vagy? Érzékeny még az amnio helye?

Kirus

Veled mi a helyzet? Hogy vagy? Babó mocorog?

Onlány

Remélem sikerül a sulit elintézned! Imádom a padlizsánt! Ide is küldhetnél belőle.

Ancsa

Akkor hamarosan te is dokihoz mész! Reméljük így ti is előre tudtok majd lépni.

Juli

Akkor apával mindent bele!!!! De jó lenne, ha sikerülne nektek is!!!! Szép karácsonyi ajándék lenne.

Joli
Kép
Kép
joli83

És akkor egy kis advent...

Kép

Az első karácsonyi üdvözlőlapot 1843-ban nyomták, Sir Henry Cole részére. Nagyon elfoglalt ember volt, aki időt akart nyerni karácsonyi leveleinek megírása során, viszont érdekeltsége fűződött a postai hálózat bővítésében is. Csak az 1860-as évek során terjedtek el a képeslapok, az olcsóbb nyomdai megoldások bevezetésével.

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Onlány! Beadattam és eddig jól vagyunk, picit fájt a karom utána tegnap este, de az már elmúlt...

Joli!
Örülök, hogy jelentkeztél, most már érzem az írásodon, hogy kicsit nyugodtabb vagy...az utolsó uh óta engem mintha kicseréltek volna, egész addig minden nap éreztem, hogy picit fáj a pocim, de azóta elmúlt, az amnio helye már nem is látszik, a doki szerint most már nem lehet probléma belőle, remélem igaza van! ÉN is imádom érezni ahogy mocorog odabent a kiscsajszi :lol:
Jó tanulást...

Suzy!
Remélem "csak" megfázás és semmi komoly nem lesz nálad belőle, mindenképp menj el orvoshoz....és gyógyulj meg hamar!!!!

Zsu! Nekem a mellem az első pillanattól érzékeny volt, nagyon-nagyon drukkolok NEKED!!!++++++++++ :)

CSip!
Remélem sikerül rendezni a dolgokat!

Juli!
neked is megy a drukkkk+++++

pussz

Iner

iner

jó reggelt!

még mielőtt megyek a napi dolgomra (kezdődik a karácsonyi linzersütés) beköszönök...

susy!
vigyázz magadra te lány :!:
ha gond van, tényleg inkább kórházba menj! legfeljebb azt mondják, hogy fölösleges volt bemenni... de lásson orvos!

onlány!
nem tudom, mikor lesz uh. sztem csak 15-én... vagy majd csak jan-ban. előbb tuti nem, mert az azért mégsem járja, hogy az uh-val jobb szexuális életem legyen, mint itthon :lol:
Lizusnak jobbulást!

zsu!
hőd teccik :D csak így tovább!
ma reggel nekem is 36,8 lett. és a bimbók most már 4-5 napja úgy fájnak, hogy hozzáérni nem lehet :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi lányok a drukkokat, zsebretettem :wink:

Joli, nekem is úgy tűnik, - mint ahogy Iner is írta, - h sokkal nyugodtabb vagy, legyél is az, továbbra is drukk, h minden rendben legyen az uhun :!: :wink:

Iner, nekem minden menzi előtt ilyen a mellem, de ennyire még nem volt kemény és sokszor úgy érzem,mintha "lázas" lenne :shock: nem tudom, h leírni, de piszkosul fáj :!:

Suzy, tetszik a kép nagyon :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi, köszi :wink:
a Te hőd is elég jó :wink: :?:
most Te miért nem kaphatsz már ebben a hónapban repesztőt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
most nem is volt szó róla... igazából én úgy mondtam neki, hogy a closti mellé szeretném kérni a béta-hcg-t.
meg amúgy sem akar sztem belenyúlni ebbe... hiszen ez most magától érik, hát repedjen is magától :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

julcsi, értem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Képzeljétek lányok, reggel megyek a kamrába, nekünk ott van a hűtőnk, hogy szedjek ki apának szalámit, margarint szendvicshez, és hallok valami matatást, oda nézek.. és egy egér volt. :shock:
Azóta be se merek menni, apósom hoz egérfogót.

Zsu
Nagyon drukkolok neked! Vannak még csodák! :wink:

Kép
Kép
susytunder

Suzy,te jó ég?!!! én nagyon félek az egértől :!:
köszi a drukkot, csodababa minden vágyam :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt csajok!!!

Ma a tervezetett 10-ig alvas elmaradt, mert az epitömunkasokat nem nagyon erdekelte a haz elött, hogy en meddig szeretnek aludni :lol:

Gtunde- Mi is imadjuk House-t!!! :lol: ...Mondjuk nekem igazi nagy kedvencem, amit sosem tudok megunni es olyan 300-szor lattam de meg ennyiszer legalabb megnezem meg, az a Jobaratok!!! :lol:

Zsu- Drukkjaimat itt is küldöm egy csodababohoz :lol:

Csip- Nagyon kivancsi vagyok, hogy mit sikerül Anyuddal megbeszelni, gyere majd a hirekkel!! :wink:

-J-Akkor hajra spontan tüszörepi :arrow: hajra spontan babo :!: :lol:

Iner- Bajod nem lesz az oltastol se neked, se a picinek es legalabb a lelked megnyugszik :!: Szerintem mindenkinek ugy kell dönteni ahogyan a szive es az esze diktalja, akinel az a szuri annak ugy, akinel meg nem annak meg nem, ennyi :D

Susytunder- Jobbulast, remelem minden rendben lesz a dokinal :!: Eger???Ne felj töle, nem bant es sokkal kisebb mint te :lol: ....Jajj hat mi nekünk az elözö lakasunkban ahol itt kint laktunk majdnem 2 evet, egy csomo eger volt allandoan...Ugyhogy en mar nem felek tölük, csak az idegesitett, mikor mar annyira pofatlanok voltak, hogy a nappaliban neztük a TV-t es keresztül setalt a nappalin :shock: :lol: ....Es persze hiaba raktunk nekik egermerget, tojtak ra nagy ivben :lol: ...Szerencsere ez mar a mult, itt nincs egy darab se, mondjuk nem is lehet összehasonlitani a 2 lakast azt tuti.....Csak hat az elsöert nem kellett fizetnünk semmit, de hat olyan is volt :wink:

Onlany- Verekszik Liza?? :shock: ...Es csak teged ver vagy masokat is, mondjuk pl gyerekeket?...Mondjuk nekem nincs gyerekem, gondolom nem az en jotanacsomra varsz, de azert elmondom, hogy elmeletben hogyan csinalnam.....Elmondanam, hogy nem szabad verekedni, mert az faj Anyanak stb es hogy ha meg egyszer elöfordul akkor ilyen meg olyan bünti lesz....Es ha megcsinalja legközelebb akkor tenyleg a beigert büntit megcsinalni....Igy kepzelem elmeletben, de hat gondolom a valosag az nem ilyen egyszerü :lol:

Joli- Jo tanulast neked!!Es vigyazz nagyon magadra meg a babocadra!! :wink:

Csajok most lepek, picit takaritok, aztan ajandek vasarlast tervezek!!

Mindenkinek nagyon szep napot es mindenki vigyazzon magara!! :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok :D

Még nem olvastam nagyon vissza, de azt látom ZSu,hogy neked drukkolni kell :D drukkolok nagyon,hogy spontán sikerüljön :wink:
Hanyadik napon vagy???

Suzy!! neked jobbulást! pihenj sokat! reméljük csak sima infulenza.., beoltattad magad az új vírus ellen??

Ti díszítitek már a lakást?? én tegnap kezdtem el ,de még nem fejeztem be, imádok díszíteni és mindjárt itt a karácsony :D

visszaolvasok,hogy mi van veletek....., majd még jövök :)

EDI
ediii

Ancsa, hát ezt kivitelezni elég nehéz... Csak engem ver de nem mindig, hacsak valami nem tetszik neki, meg apjára csak. Véleményem szerint azért mert tőlem látta és azt hiszi neki is így kell csinálni. Pl ha nagyon rossz és már 26szor elmondtuk neki, hogy nem szabad ezért meg azért, óvatosan a kezére csapok és ekkor pislog, hogy mivan és nevet. Szóval szerintme, ahogy S.tudndér is írta, figyelemelterelés. De ne szokjon rá, mert leharapom a buksiját:)

Joli, olvastam vissza, de nem találtam a bejegyzésed, viszont következtetni tudok... szóval nem kell amnió? jupppijéééé! Ez tök jó! Tételeket akkor ezek szerint magolod :( Ht drukk a vizsgákra. Mikor is lesz???

Julcsi, ez jó...
[quote]a írta:zért mégsem járja, hogy az uh-val jobb szexuális életem legyen, mint itthon
:shock: :D :D

Edi, veled mi a helyzet??? Rég jártál itt

Kép
Kép
onlány

2 órát telefonáltam a barátnőmmel :shock: Szerintetek ez normális? :roll:

Kép
Kép
onlány

Ancsa, az építkezésről az jutott eszembe, hogy:
van egy szembeszomszédunk, akik mindig mindenkit feljelent csendháborításért. Pl a szomszéd csirkéi túl hangosak stb... Aput rendszeresen zaklatja... Aztán egy nap az unokája odaköltözött hozzé és elkezdett építkezni... reggel fél 7kor már fúrás faragás, kalapálás volt, azt hittem megvadulok.... Na azóta az öreglány nem jelentget fel senkit... Átérzem a helyzetet!

Kép
Kép
onlány

Onlány

Január 3. hetében lesznek a vizsgák. De már nagyon hányok az egésztől. 2 órát telefonálni a barátnőddel, szerintem teljesen normális. :D

Joli
Kép
Kép
joli83

Ediii, örülök, h előkerültél már hiányoltalak :wink:
27. cn-en vgyok :!:
köszi Tőled is a drukk :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

friss információk a h1n1-ről....

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0912032

Ediii, hogy vagy mostanában? régen voltál itt....

Joli, biztos sikerül, nem olyan szigorúak, legalábbis velünk nem voltak azok és a gyakorlat sokkal többet jelent...

pussz

Iner

iner

Iner, nem sokára mész az eredményekért... mikor is pontosan?

Kép
Kép
onlány

Onlány, dec. 10-én telefonálok a genetikai központba és akkor mondják meg, hogy van-e eredmény vagy nincs...és akkor kiderül, hogy mehetek-e érte, mert az eredményt személyesen mondja meg a genetikus nőci...csak nekem... :wink:

Iner

iner

hűha, már nincs 1 hét :)

Kép
Kép
onlány

hát, már nagyon számoljuk apával a napokat, mint a gyerköcök karácsony előtt :lol:

Iner

iner

Ediiii- Szijaa!!Jo reg voltal! :wink: Mi ujsag most nalatok Apjukkal??Voltatok mar valahol , doki vagy meddösegi?

Onlany- Gondoltam, hogy a modszer nem annyira megvalosithato :lol: ...Pedig elmeletben olyan szepen hangzik!De akkor azert annyira nem is veszes a dolog!...Ja 2 orat telefonalni a baratnöddel teljesen normalis :lol: ...Nekem minden honapban 1000 percem van ingyen, es csomoszor mar atleptem, vagy az utolso heten mar csak par percem maradt, mindet a baratnömmel dumalom le, mert a parommal szepen visszahivatom magam :lol:

Iner- 1 het, azta tenlyeg hogy telik az idö :lol: ...Ez szuper, most mar tenyleg pillanatok kerdese :wink:

Zsu- Hogy vagy te lany??Tüneteid remelem meg "kinoznak" :lol:

Gtunde- Hol vagy???

Csajok ügyesen vasarolgattam, vettem ajto diszt, meg unokaöcsemnek harisnyat szülinapra meg micimackos felragaszthato gumi figurakat, nagyon nagyon cukik :lol:
Aztan mindjart mehetek melozni!!

Mindenkinek nagyon szep estet kivanok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

gyancsi itt vagyok, csak többnyire olvasó üzemmódban... :) rengeteg a meló... a cégtől napközben már egyáltalán nem tudok írni...
Jóbarátok? iggggeeeeen! megvan az összes rész!!!! :)
:lol: :lol: :lol:

susytunder jobbulást! inkább menj 10X feleslegesen dokihoz, mint egyszer se!!!

onlány 2 óra csacsogás??? töööööööök normális!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

joli83 kitartást a tanuláshoz!! sikerülni fog!!!

:D

-j- bimbófájdalom? hi-hi!!! ezzel a témával pofátlankodtam be közétek 3 hónapja... :wink: azóta megtapasztaltam, hogy tüszőrepi után kezdődik... :lol: :lol: :lol: drukkolok! szorgoskodjatok!!! :lol:

suzy78 mikorra nem várod? vagy ezt így nem lehet tudni az utóbbi hónapok hormondömpingje után? :roll: mindenesetre továbbra is szorítok!!! ++++

én most egy kicsit megint elkenődtem, a 6.DPO-n mááá megint majdnem pozi az lh tesztem... :( valahol azt hallottam ez lehet PCO miatt... remélem nincs nagy gebasz nálam... :(

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?