Jó reggelt mindenkinek!
Dita,
arra gondoltam, hogy visszaküldöm neked a Norbis könyvet, mert te hamarabb hasznát veszed mint én, nálam most kb. 1,5 évig (terhesség, szoptatás) a fogyókúra és Norbis diéta szóba sem jöhet.
Hogy vagytok? Milóka még mindig csendes kisbaba, vagy azért kiereszti néha a hangát?
Boni mami,
a hőmérősben néztem az FP-s könyvecskés fotótokat tegnap, annyira szépek vagytok Zsigivel mindketten, jó rátok nézni. És persze a FP-s könyvecske is szuper.
Úgy néz ki, hogy az erős paprikátról most is le kell mondanom a terhesség alatt ahogy Danikával. Este ettem egy kicsit mert nagyon kívántam, és éjjelre annyira rosszul lettem, hogy fetrengtem a fájdalomtól. Szidtam magamat, hogy elfelejtettem, hogy Dancival sem bírtam ilyet enni (amúgy meg minden nap szoktam), és kínomban már imádkoztam nehogy a babának baja legyen. HAjnal egyig nagyon rossz volt, iszonyúan görcsölt mindenem, aztán kipárnáztam magam, ülve aludtam és a hasamra párnát tettem, hogy melegítse, akkor jobb lett.
Szerencsére mire Danika 5-kor felsírt már annyit javultam, hogy át tudtam menni hozzá, adtam neki egy kis teát és még mindig alszik, én meg ülök a nappaliban a tápszerrel a kezemben 8 óra óta és várom, hogy felébredjen