Új privát üzeneted érkezett!

hogy lehet kitörölni?

Kép

Kép
vius
Baja

Visszamész arra a hsz-ra, szerkeszt gomb és kitörlöd.
20150601134430

sikerült igaz egy mondatot írtam mert nem engedett üres hozzá szólást irni

Köszi a segítséget

Kép

Kép
vius
Baja

na most ellépek megyek fejni.
Majd ha tudok akkor jövök

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,
jó az a személyi, bár nem kötelező!!!. Mi csináltattunk, mert ha külföldre megyünk semmi mással nem tudjuk igazolni, hogy a mienk. Tovább jó, mint az útlevél, ingyen van, és apa sem kell, hogy ottlegyen az igénylésénél.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Viki!

Az új talicska egy PP Aria Twin. Mindjárt vadászok képet róla, a mienkről személyesen még nincs :)

Ilyen volt, csak más színben:

Kép

Ilyen az új:

Kép

Aprók könyvecskét kapnak Mikibától, olyan tapizhatósat, minden oldalon más-más simogatni való kacat van.

Boni!

Jaj, de édes Zsigike :) Hogy vagytok?

Némóci!

De jó, hogy aludtál végre!

Twist!

Ne má' ennyire azért igazán lehetsz önző... Karácsony és szilveszter lesz jövőre is,sőt azután is :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Linácska nekünk azt mondták hoyg kötelező de tök mindegy meg van és kész abban meg igazad van hogy ezzel tudjuk igazolni hogy a miénk :)
Nekünk apa tartotta a fényképező elé az okmány irodában
elég gyorsan meg jött mert múlt hét szerdán voltunk csináltatni és ma már itt is van .

Évi tök jó az új kocsitok!!

Kép

Kép
vius
Baja

Évi!
Király verda!!!!!
A színe nagyon ott van, ilyen a miénk is!

Én is könyveket vettem Lalusnak mikire, a nagyszülők is ezt adják. Most varrom a hóemberét, egy mikit meg még kap pluszban. Csokit nem adunk, bár a nagyszülők ahogy hallom bepróbálkoznak.
20150601134430

Ditus!
Amit tőlünk kaptatok rucit jó lesz még Milóra?
20150601134430

Csak urticám van itthon. Most az előbb lefejtem 50-et. Lehet hogy jött volna még de már majd beszakadt a bimbóm, majd este folytatom.

VIKI
Hogyne lenne jó! A hálózsákban már kétszer is aludt amíg össze nem pisilte, de ma kivasalta a mama úgyhogy megint abban fog csucsuzni, szeretjük nagyon. :) A kiskabátban fog menni majd karácsonykor bulizi! :P

Hú de jó járgányok, alig várom hogy a miénket is tesztelhessük! :)

dita75

Ditus!
Köfi a vonalzót!!!! Már 10 napos? Fantasztikus!

Bulizni megy? Hihi!
20150601134430

DIta,

az új vonalzódon nagyon meghatódtam. :oops:

Vius, Linácska,

én nem is tudtam, hogy a babának is lehet személyit készíttetni. Nekünk akkor sem szóltak erről az okmányirodában amikor útlevelet csináltattunk Dancinak, hogy külföldre tudjuk vinni :evil:

Évi,

nagyon szuper mindkét verda. :lol:

Viki mami,

sok a laptetőd mostanában :wink: Visszanéztem, és bizony az enyém is zsinórban rengeteg volt, és én fafej, ekkor sem vettem a jelet, hogy babás lehetek :oops: De mentségemre legyen szólva, hogy a dokik elég rendesen a fejembe verték az "Önnek természetes úton nem lehet gyereke" dumát :lol: MOstmár tudok ezen nevetni. :wink:

HÁt lányok, nekem ma annyira hányingerem volt egész nap, és szédültem... Igaz, hogy nemrég voltam Dancival terhes, de ilyen mértékűre nem emlékszem. AZt hiszem ha lesz kis időm visszaolvasom a fórumon azt az időszakot, hogy is volt...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Haliho egy pici időm van

Monic nekünk meg azt mondták itt Baján hogy kötelező valamelyik vagy személyi vagy útlevél.
A személyi ingyen van 2012 ig érvényes mondjuk addigra nem így fog kinézni a lelkem minden nap más.

Eddig nyüglödött adtam neki egy kis pótlást és most alszik mint a tök.

Ma nagyon jó a jobbnál is jobb amugy sem rossz baba de ma csak eszik meg alszik.csak nehogy ennek éjjel meglegyen a bőjtje.

Dita ti mikor fürdettek??

Ma elküldtem anyut a ricinus.... akármiért és kérdezte a gyógyszerészt hogy mennyit lehet szedni belőle azt mondta nyugodtan szedjem nem kell kúra szerűen nem lesz bajom ha folyamatosan szedem.Úgy hogy úgy döntöttem hogy péntekig még szedem az urticat akkor lesz egy hete és szombattól meg szedem ezt a ricinust majd meglátjuk.

Kép

Kép
vius
Baja

Vius,

Danika ma meg épp borzasztóan nyűgös. Amilyen jókat aludt tegnap, ma egész nap kínlódik, aludni nem akar, de a fáradtságtól már sírdogál. Amikor meg sikerült végre letennem aludni nagy sírás közepette, fél óra után felpattant a szeme és minden kezdődött elölről.
Mondjuk ő nagyon frontérzékeny és hidegfront közeleg.. :?

Lehet, hogy mégis megint jön foga, ugyanis ma az etetésnél ugyanúgy hisztizett ahogy a fogzáskor szokott, és a kakija is nagyon lágy lett...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Én nem tudom még hogy érzékeny e a frontra de a hasam az igen mert ma fájdogál egy kicsit.Már úgy várom hogy teljesen rendbe jöjjön csak olyan furi hogy vannak benne csomók.

Lehet hogy tényleg a Foga jön Dancinak és ezért nyűgi.

Kép

Kép
vius
Baja

Monic,
csak most július 1-től lehet a babáknak személyije.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

mostmár értem akkor. :lol:

Kép}
monic80

Linácska,

hogy javult meg Lili vonalzója? Vagy újat csináltál?

Kép}
monic80

Viki roppantmód ügyes vagy! Nekem a pingucsalád a kedvencem! :lol:
Vendég

Monic,
újat csináltam. Végre eljutottam odáig is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt mindenkinek!

Dita,

arra gondoltam, hogy visszaküldöm neked a Norbis könyvet, mert te hamarabb hasznát veszed mint én, nálam most kb. 1,5 évig (terhesség, szoptatás) a fogyókúra és Norbis diéta szóba sem jöhet.
Hogy vagytok? Milóka még mindig csendes kisbaba, vagy azért kiereszti néha a hangát? :wink:

Boni mami,

a hőmérősben néztem az FP-s könyvecskés fotótokat tegnap, annyira szépek vagytok Zsigivel mindketten, jó rátok nézni. És persze a FP-s könyvecske is szuper. :wink:

Úgy néz ki, hogy az erős paprikátról most is le kell mondanom a terhesség alatt ahogy Danikával. Este ettem egy kicsit mert nagyon kívántam, és éjjelre annyira rosszul lettem, hogy fetrengtem a fájdalomtól. Szidtam magamat, hogy elfelejtettem, hogy Dancival sem bírtam ilyet enni (amúgy meg minden nap szoktam), és kínomban már imádkoztam nehogy a babának baja legyen. HAjnal egyig nagyon rossz volt, iszonyúan görcsölt mindenem, aztán kipárnáztam magam, ülve aludtam és a hasamra párnát tettem, hogy melegítse, akkor jobb lett.
Szerencsére mire Danika 5-kor felsírt már annyit javultam, hogy át tudtam menni hozzá, adtam neki egy kis teát és még mindig alszik, én meg ülök a nappaliban a tápszerrel a kezemben 8 óra óta és várom, hogy felébredjen :oops: :lol:

Kép}
monic80

MOncsi azon a képen nem én vagyok, hanem Kata05,aki azóta már szintén boldog anyuka! tőle meg testvérétől családilag kapta a könyvecskét 8)

nekem ma reggelre elkezdett fájni torkom.. :cry:

itt egy kép rólunk

Kép
Vendég

ja és tegnap elkezdtem a turbo diétát.. ultrabrutál.. de muszáj megsanyargatnom magam :wink:
Vendég

Boni mami,

én csak a barna hajat néztem, és mivel személyesen még nem találkoztunk könnyen bedőltem :oops: Így jár az aki csak a képeket nézegeti de a szöveget nem olvassa :oops: :lol:

Nagyon szép család vagytok!

Melyik ez a turbó diéta? A GAstroyalos?

Kép}
monic80

Torokfájást sajnálom :cry:

Kép}
monic80

MOncsi sebaj :wink:

igen az. apa meg a FOR Men menüt kapja :lol: Zsigának be kell érni a saját főztömmel :lol:
Vendég

Halihó!

Boni!
Szépek vagytok!

A turbó diéta mit jelent?

Jobbulást neked!

Moncsi!
Sajnálom a gyomorégést! Ölelés!
20150601134430

Viki tudod az a lugosítós, méregtelenítős kúra! állítólag heti 3-6 kg megy le...no kiváncsi leszek! és nincs utána jojo effekt..

manóba nem vágtál bele?

Moncsitényleg sajnálom én is a car éjjelt!
Vendég

Boni mami,

azt én is néztem, de a legszimpatikusabb a szénhidrát szefény menü volt, mert az finom fogásokat tartalmaz, a reggelivel és a vacsorával is.
A turbó még olvasásra is nagy kitartást igénylőnek tűnt nekem.
Anno a férjemnek én is a for Ment néztem ki, de végül nem rendeltünk.

Viki mami,

a hintacsacsi még mindig nagy sláger Lackónál?

Kép}
monic80

Boni!
3-6 kg? Hű, az nagyon sok egy hét alatt, nem?

Manót nem készítem még, tegnap fejeztem be a hóembert. Most hütőmágneseket gyártok.

Moncsi!
Nagyon szereti, még csettint is a nyelvével :lol:
20150601134430

Viki a tegnapi kritikus ponton túl vagyok, ma még semmi gond... még éhes sem vagyok... szerintem ez csak írják mézesmadzagnak ... biztos nem fog annyi lemenni...

:lol:
Vendég

Bonikám!
Hajrá! Meddig tart ez a kúra?

Én a norbis kódokra esküszöm továbbra is. Ennyi kg vmikor jánykoromban voltam utoljára.
20150601134430

Viki 2 hetes :lol: utána meg majd valami mást találok ki..hogy szinten tartsam a dolgot! az tutker,hogy te most jól nézel ki! :roll: becsüllek is a kitartásodért! nekem sajnos kellett valami drasztikus is.. ,mert lement aztán vissza aztán igy tovább.. most az a célom, hogy 10 kgt ól megszabaduljak minimum, és utána is odafigyeljek rája! :lol: tegnap carul viseltem, ma még semmi gond.. pedig ez az adag amit adnak kismadárnak se elég :mrgreen:
Vendég

Jaj, én nagyon szeretek enni. :oops: , kis adagokkal nem kezdenék

Végülis a fórumos csajokkal fogyiztunk, és 5 hónap alatt ment le. Jó volt a szervezett fogyózás, spannolta az embert.
20150601134430

sziasztok

VIUS
Mi olyan 7 és fél 8 körül fürcsizünk.

Én is megvettem a ricinust communist most be is vettem 5 golyót, egy nap mennyit lehet belőle? Elég az egyszer 5 golyó vagy mit mondtak?

MONIC
Ahogy gondolod. Én napról-napra kevesebb vagyok a mérlegen, de gondolom az utolsó kilókat már nehezebben fogom leadni. Jelenleg 4 kilóval vagyok kevesebb mint a terhességem kezdetén.

Miló azóta is jó fiú bár amit mondtam a telefonban hogy tegnap aztán volt minden.... hááááááát..... na de még így teljes mértékben mondhatom hogy nagyon jó baba. Szegénykém sokat csuklik, tőlem örökölte! :(

Hangját akkor hallani ha pancsi van vagy néha pelenkázásnál. Amúgy nem igen sírós szerencsére. Remélem ez így is marad.
Imádom a kis törpémet, ngyon rossz szenvedni látni.

Most hogy így írod ülsz a tápival a kezedben én is volt hogy megcsináltam előre de mégis visszaaludt egy picit és nem tudtam hogy most újramelegítsem vagy csináljak másikat vagy mi legyen. Végül beraktam 20 mp-re a microba. Remélem jól csináltam.
Az anyatejet is néha sokáig kell fejnem, meddig maradhat szabadon, mármint hűtés nélkül? Volt hogy 2 órát is elől volt mert abba-abba kellett hagynom a fejést mert épp nyügi volt vagy bármi. Annyi még belefér?

BONI
Nagyon jó ez a kép! :)

dita75

Sziasztok

Dita
Én sokszor sírtam a Bencével, amikor fájt hasa. Tényleg nagyon rossz őket szenvedni látni. Annyira jó, hogy végre ott van Nektek Miló. Ma kicsit érzelgős vagyok, mert megint megjött (még nem teljesen, de már alakul) a bajom és ráadásul megint 6 nappal hamarabb.

És senki ne csinál semmit velem ez miatt.

timejka

Dituci!
Én 3*5 bogyót ettem nyelv alatt belőle. Éjjel is, amikor fejtem.

Tápit újra lehet melegíteni. Tejcst tedd be a hütőbe, ha köv. alkalommal fejsz és az kihűl, nyugodtan öntsd hozzá.

Pocakfájós Miló? Tápi után?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.12.02 16:05-kor.
20150601134430

Timejka!
Milyen hosszúak a ciklusaid? A vérképed mit mutat? Barnázol?
20150601134430

Ditus!
Most néztük meg Lackóval az iwiwes képeit Milónak. Vigyorogva mondta neki, h Baba! Baba!
20150601134430

Ey új barátság kezdete :)

Viki
szeptemberben volt inszem és már abban a hónapban is kb. a 20. cn-tól brnáztam olyan 5 napig, utána mensi, persze nem 28 naponta jön meg, hanem kb. 24-26. Pénteken kellett volna mennem 24- cn-i vérvételre, most hívtam a dokit, azt mondta holnap menjek. Nem tudom, hogy van-e értelme. Ez a bizonytalanság a legrosszabb.

timejka

A barnázás nem elégtelen progira utal? Kaptál progipótlást? A 21. vv eredménynél jó volt az értéked?

Amúgy a 26 napos ciklus is lehet jó, ha van pé-d.
20150601134430

Viki
Állítólag a progi szar. Múlt hónapban kaptam proverát, majd hívtam a dokit, hogy megint szar a helyzet, azt mondta ne szedjem a proverát, ír fel merionalt, meg clostit. De b....a meg, engem ne stimuláljon, hanem valami szart csináljon már, hogy jó legyen. Kb. fél éve voltam 3. 21. napi hormonvizsgálaton az jó volt, de azóta eltelt egy pár hónap és valami miatt ez "elromlott" nekem. Kaptam egy ötletet, hogy menjek endokrinológushoz, most ezt fontolgatom.
Elvileg ha nincs pé, akkor nincs mensi ugye? Na most, szeptemberben az inszemnél 3 napon keresztül csináltam az lh tesztet amikor elvileg volt a pé, és mindig negatív volt, akkor még normális ciklusaim voltak. Szóval én már nem értem.
Szóval Viki megmondom őszintén teljesen tanácsatalan vagyok, hogy mit csináljak, menjek endo dokihoz vagy mi.

timejka

Timejka!
Mi az, h állítólag szar a progi? Ezt nem értem.

Attól,h nincs pé, piri még lehet. Nálam is volt mindig, akkor is, amikor nem volt domináns tüszőm. Merionál és closti tüszőképzéshez jó, de a progira ott az utro és tsai. Ha rossz a progid, akkor kell a pótlás.

Sztem köv. ciklusban érdemes inkább uh-val követni a peteérést, mint lh teszttel.

Endos dokihoz elmehetsz, ártani nem árt.
20150601134430

A Kaáliban úgy is lesz friss vv-i eredményed. Szóval ne izgulj!!!! Jó kezekben leszel!
20150601134430

Viki
Mert a doki amiket elmondtam az alapján mndta hogy sárgatesthoron elégtelenség. Vérvételre nem küldtt, pedig akartam. Most is volt domináns tüszőm, nem is kicsi (nagyon szugeráltam, de nem jól). Inszem után is kaptam utrogestant (nem azt azt hiszem, a másikat) és akkor is barnáztam. Na látod Viki ezt nem értem, hogy miért nem pótlást akart adni az inszemes dokim, miért stimulálni akar. Akkor szerinted nyugodtan menjek a kaáliba jövő héten függetlenül attól, hogy mi van velem? Nem izgulok,csak idegesít hogy semmi nem történik. Ahol lakom normális orvos nincs, csak akinél szültem. Pest jöhet szóba, de pestre nem szívesen megyek.

timejka

Sziasztok!

Asszem a fiam egy kicsit felcserélte a nappalt az éjszakával vagy nem tudom mert tegnap is ugyanaz volt a szitu. Éjjel 1-ig adogattam a cumit a szájába, majd megúntam és magam mellé vettem, de persze így ő frankón alszik, de én nem. 3 körül felébredt mert este csak 40 ml tápszert evett meg, rátettem a cicire evett 5-öt aztán aludt tovább, pedig ömlött a tejem totál nedves lett tőle a pelenka amin feküdt úgyhogy át is tettem a kiságyába. Hajnali 5kor pedig a tegnap lefejt 70 ml anyatejet adtam neki amiből csak 40-et evett meg azóta mozdulatlanul alszik. Éhezni nem éhezik, mert végülis nappal szépen eszik, igaz akkor sem túl sűrűn mert tegnap is vagy 6 órát aludt folyamatosan már úgy keltegettem.
Azt tudom hogy mindenféle kaját amit nem evett meg kuka, de ugye ez az anyatejre nem vonatkozik mert nem szívesen dobnám ki azt a 30 ml-t amit hajnalban meghagyott.
Most mindjárt nekiállok fejni hozzá.

TIMEJKA
Sajnálom hogy még mindig nem tudták igazán kideríteni a baj forrását nálatok. Csodállak a türelmedért, bár gondolom Bence sokat tud javítani a kedélyállapotodon hisz ő már neked ott van szerencsére.
Remélem hamarosan most már nálatok is megtörténik a csoda. Hihetetlen hogy akinél egyszer már spontán gyermekáldás volt korábban, később meg évekig küszködik és semmi eredmény.

dita75

Sziasztok

Ma tökre megrémültem amit reggel 7kor megevett 100 anyatejet a lelkem az mind visszajött neki hála istennek a kezemben volt épp.

Most adtam neki tápszert de csak 30at evett amugy meg egy kis zabagép mert napi 600 körül eszik

Lenne egy kérdésem már biztosan unjátok.

A tápszer sűrűbb mint az anyatej??

Úgyanis az aventes újszülött cumiból az nem nagyon akar jönni a drágámnak amikor tápszert kap.

Most következő tápszeresnél ami lehet csak éjjel lesz (attól függ mennyi tejem lesz ma )kicserélem eggyel nagyobb cumira.Vagy függ attól is ha az egyik teás(avent 125ml) cumisüveg a másik meg nem (avent 260ml)?

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS
Lehet hogy porszemcse kerül a cumilukhoz ezért jön kevesebb, én egy kicsit meg szoktam szívni, nem veszem a számba csak épp hogy leellenőrzöm hogy jön-e belőle és hogy nem túl meleg.
Volt hogy totál nem jött semmi belőle mert odakerült a luksihoz a szemcse és eldugította a cumit. Lecseréltem és a másikból tökéletesen jött.
Ne adjál még neki 2-es cumit sztem mert akkor lehet úgy jársz mint mit hogy túl hamar megeszi és fájni fog órák hossazt a pocakja!

Tényleg jó étvágya van a lányodnak, Miló rekordja eddig napi 370 ml volt. Tegnap 6x evett és összesen 330 ment le a torkán ebből viszont most jó sok anyatej volt, kivételesen több mint tápi. 140 tápi a többi anyatej volt.

Ma 125-nél járunk ez is mind anyatej volt. Ciciből még mindig keményen 5 körül szív, két mellből max. 10-et. :(
Szóval fejős tehén lettem! :roll: De a fiamért mindent.

A szeme még mindig nagyon váladékozik, reggelre baromi csipás szokott lenni. Most már asszem felhívom a dokinénit hogy nincs-e begyulladva mert hiába kamillázom napközben is néha összegyűlik a szemén és olyan csúnya.

dita75

Nekem is eszembe jutott még egy kérdés.
A vigantol (D-vitamin cseppet) szombattól (2 hetes korától) mindennap kell neki adni a kajájába? Az egyik étkezésbe csempésszek bele egy cseppet oszt jó van?

dita75

SZiasztok,

Dita,

Igen, úgy kell a VIgantolt ahogy írtad. Bár én már a szájába cseppentem tápszer előtt, nagyon ügyesen nyitja már a száját, ha látja a kezemben a Vigantolos üveget :wink:

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?