oh, aranyér a régi tàrsam
én nem nyulnék hozzà amig nem olyan sulyos mint pl az apukàmnak aki néha ulni vagy jàrni alig tud és neki nem ugy vérzik mint nekem h egy két csepp a WC papiron hanem rendesen vérzik miatta
nekem van egy remek krémem ami ha kijon jobban bekenem, bàr most nem hasznàlom, mert nem talàlom a papirjàt h lehet-e terhesség alatt, majd megnézem, és a koromviràgkrém is bevàlt.
influ: igen, sajnos ennire veszélyes, mert mi gyengébb immunrendszeruek vagyunk, a baba miatt. ez nem jelenti azt h belehalsz, de azt mondjàk a szakértok (nem csak a Falus), hogy ha valaki fertozo kozelségben van vagy a buszon valamihez hozzàérsz aztàn a szàdhoz nyulsz pl, akkor terhesként elég nagy az esélyed h meg is kapod. nem fogsz feltétlenul belehalni, de beteg az leszel, elég nagy valoszinuséggel. ettol még nem kell oltani annak aki nem akar, de ezt jo tudni. én ugy veszem észre h BPen màr jàrvàny van, én korbekérdeztem a helyeken ahol tanitok meg ahol baràtaim dolgoznak, bizony terjed rendesen, de ha nincs kisgyereked és Te nem nagyvàrosban laksz, szerintem még van idod donteni azért, meg beszerezni a maszkot meg fertotlenito kendot.
én pl nemes egyszeruséggel eloveszek a munkahelyeimen egy fertotlenitokendot,a miknek egyébként os ellensége vagyok de a virustol jobban félek, és letorlom az asztalokat meg a tàblàk szélét... inkàbb hulyének nézzenek mint hogy beteg legyek...
amugy Szegeden is két kismama volt de az egyik azt mondjàk màr kikerult az intenzivrol.