suzy: huzz el dokihoz most, mielott korhàz lenne belole, lehet h simàn csak egy kotohàrtya gyuszi vagy torokgyuszi, de jo lenne tudni. fujjod az orrod is? ha nem fàj izmod csak a terhességtol, akkor nem hiszem h influenza, rengeteg baci van mostansàg, nekem is ezek voltak, 4 nap alatt mentek le, de egymàs utàn 2-3 volt...
szosz: én is szédelgek néha, és nekem extrémen tud alacsony lenni a vérnyomàsom, szerintem a védono azért mér most egészséges nem terhes n-féle vérnyomàsokat mert fehér koppeny szindromàm van. egy kis kàve vagy valami friss gyumilé megdobja
moki: koszi, én is ugy értettem mindenféle helyeken h késobb kell elkezdeni jàrni. én ugy tudom h eloadàsok is vannak néhàny korhàzban, egy auditoriumban pl, és ennek keretében van a szuloszoba làtogatàs...
a Jànosrol mi véleménnyetek? én is oda tartoznék de végul megye a SOTEra, ott ajànlottak dokit. meg mostanàban kicsit gyakran jàrtam arra, fordul tole mindig egyet a gyomrom
klacc, csics: hàt igen, én pl nem éreztem magam rosszul a bolcsiben meg a dadussal, és anyàmat imàdom, ami van torés az nem emiatt van. de én szerencsére megtehetem h az elején nem megyek vissza mondjuk 20 oràt tanitani , amugy sem tanitok annyit mert mire ezek beindulnak egy tanàrnak az rendszerint 1-2 év, addig féluzem meg privàt, és én 1 éve jottem haza, most meg màr nem tudok tavasszal sokat vàllalni, mert ismerem a korlàtaimat, a hàtam szét fog menni, szoval majd szulés utàn a tavaszi félévben visszaszokom, remélem lehet, az 2-3 délelott meg pàr ora, azt simàn megoldom és én is akarok egy fix dadust a gyerek mellé, ragaszkodjon csak hozzà, aki heti 2szer mondjuk vann vele, aztàn mehet bolcsibe majd ha màr 2 év felé jàr, vagy ahogy sikerul. én pl szerencsésen a bolcsi alatt mindent megkaptam amit kellett és nem voltam tobbet folyton beteg,szoval még jo is volt benne
jaimee: nekem is van néha ilyen paràm, hogy na most nem mozog, de periodikus a dolog, meg én még elol vagyok, még nem mindig gyértelmu h nem a gàz a gyomromban, néha meg meglepodom mert olyan mintha fordulna egyet a gyomrom csak odalenn, szoval az nyilvàn a baba a méhemben. ez tegnap a buszon volt, hulyének néztek mikor elkezdtem nevetni.