Na csajok ma annyit fogok írni nektek, hogy majd nem győzitek olvasni! Mert csak írni és írni és írni fogok……
Őőőőőőőőőőőőőőőő, mit is akartam.
Nem tom. Na majd jövök. Pápá
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, na szóval.
Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Hajni: én is írtam neked. Doki: nem emlékszem mit mondtál mit mondott a hozzá táplálásról, de szerintem fél évesen simán el lehet kezdeni! Én most adok neki krumplit, de csak egy ici picit, mert szerintem azért fájt mindentől a pocakja, hogy sokat adtam neki. 4 baba kanállal most 2vel kap na majd meglátjuk.
Tényleg a tejet felolvasztottam hozzá, hogy azzal hígítom, de olyan fura szaga van?
Milyen szagú a felolvasztott anyatej? Ill magától olvad fel, nem mikrózom meg ilyenek.
JA amúgy meg Lilid Modell alkat! Ez tudod mit jelent?! A pasikkal vigyáznod kell!!!!!
Kriszti: tejcsivel mi a helyzet? Ami nekem bevált az az alkohol mentes barna sör. Az ismerősöm mondta, hogy a brendonban lehet kapni valami tej serkentő löttyöt, ami állítólag nagyon jó, igaz 6000 Ft körül van egy doboznyi.
Ez az első 2-3 hónap valóban ilyen nehéz. Örülj neki, hogy legalább nem has fájós a babód! Az egész éjszakás és nappalos ordítás hidd el rosszabb lenne ezt tapasztalatból mondom!
Orsi: ápoltsággal kapcsolatban teljesen igazad van! Nekem mondjuk nincs türelmem ékszereket válogatni, hozzá táskát…. Indulás előtt.
Pedig tini koromban……. Apa mellett elsportosodtam! Pedig néha emlegeti a miniszoknyás megismerkedésünket! Na ez lesz majd a célom jövőre, lefaragni 1-2 cmt!
Lecseréljük a babakocsinkat, ugyanis Lilikém nem igen fér el már benne kényelmesen, plusz nekem sem olyan kényelmes tolni. Tesz-veszen vettünk egyet, van benne ciklámen, nadon jól néz ki. Apa ma azt mondta, hogy uni szín és ha a KÖVETKEZŐ baba fiú lesz neki is jó lesz.
Ezt nevezem én haladásnak!
Szilvi: azt hiszem az anyag vásárlást halasztom. Néztem Újpesten is egy boltban de nem jártam sikerrel. Igaz a diósdi úton még nem néztem. De most nincs energiám ezzel foglalkozni. Mi is készen vagyunk a karácsonyi vásárlással, ugyanis megbeszéltük a családban, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot, így nem veszünk senkinek!
Örülök neki, mert nem kell tömegben agyalni, h kinek mit…..
Dolli: hogy vagy? Pocak? Pihenj sokat! Mi lesz a vezetéssel?
Andi: bocsi, h múltkor nem maradtam a játszón, csak gondoltam gyorsan összepakolok, amíg Lili alszik, de persze felébredt mire felértünk.
Sex: még hogy a pasik minden 2. gondolata a sex! Lehet h gondolja, na de a kivitelezéssel már vannak gondok….
Legalább is nálunk a kezdeményező szerep nekem jut. Pedig jól esne, ha nem csak nekem kellene kezdeményeznem……….. na mindegy.
Brigi: hogy vagy? Pocak? Ajcsidat visszaadtam Hajninak, így másodszorra is megkaphatod Hajnitól.
Na mit is akartam még?
Ja oltás: apa ma egy dokinál mérte fel a terepet. Utána felhív és mondja, hogy oltassunk!
Beszélgetett a dokival és így már azt gondolja, hogy adassuk be. Pedig apa eddig annyira de annyira ellene volt!!!!!!!!!! Na akkor utánakérdezek ennek holnap. Felhívom Sárát. Van itt az SZTKban oltó központ? De jó akkor apa is el tud menni!
Hétvégén jönnek sógornőmék látogatóba. Vettük a kisebbik lányának egy nagy lovat,ami nyihaházik. Imádja a lovakat. Kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni! Nagyobbik lányának meg egy gurulós cipőt, olyat akart már régóta! Asszem lesz nagy öröm!
Na megyek odaadom apinak a gépet, mert már pipa, pedig ez az én gépem!
Megyek vasalni!