Szép jó reggelt...Lesz van mit mesélni, lehet tele írom, most ezt az oldalt
Hozzá tenném, hogy ma nagyon jó a kedvem amúgy
Tegnap: reggel felkelltem fél 11 kor
(kicsi barna folyással)Aztán kapkodva elindultam kari ajcsikat venni...Mennék először a páromnak venni egy mamuszt ami elfogyot
Na mondom jól kezdödik a napom... Aztán na megyek tovább!!! Sikerült mindenkinek mindent megvennem az utolsó porszívó lett az enyém
Nagyon örültem neki!!!!Csomi papír is minden meg van...Hurráááá
Tesóm hív, na mizu, hogy vagy...Terel össze vissza érezztem...Mit kérdezz megjött???Mondom igen, mert gondoltam én....Tényleg, igen, tényleg igen...De mondod mi a szart akarsz már??Nem fogod fel amit mondok????
Hát akkor gyere át hozzám ma mindenképp...Mert???Már kiváltottam neked gyógyszert!!(Most már kis is váltotta, nem csak receptem van)
Tartsd meg mondom!!Nem érted nem szedem, de, hát Kitti, és elkezdet ordítani velem...
Na ez az a pont, amikor fogtam és mondtam neki, hogy szájjál le az életemről és ne hív többet sosem, és rák.rtam úgy a telefont, hogy kiesett a kezemből, úgy össze csuktam a mobilomat
Aztán, irány a szalon melozzni, 2 vendégem lemondott, betegek...
Csinálom az első vendégemet, majdnem végeztem és kaptam egy rejtett számról egy hívást...Felvettem...Rendőrség...Kitti?kérdezi...Tessék???Kitti vagy???Mondom, igen, de én kivel beszélek...V.kerületi Rendőrfőkapítánnyal...Tanuként bekellene fáradnom...
A fönökőm holnap, azaz ma megy be fél 11 kor...
Mondom beszélje meg vele, hogy mikor enged el, hogy betudjak menni...
Na leraktam a mobilt, majd beszartam úgy remeget a kezem, hogy épp betudtam fejezni...Bepatantam a kocsiba, írány a szoli...
Főnökkel beszéltem...És annyi a lényeg röviden, hogy egy srác feljelentett miket, hogy állítólag itt tünt el a pénztárcája...
Na mondom a fönökömnek azzonal mondja meg mi volt a Rendőr neve és én most azonnal bemegyek...
Be is mentem 1 órán át ott voltam...Majdhogy nem még meg is vádoltak engem?!?!?!De aztán mondtam neki, hogy ne velem szorakozzon...no eljöttem, vissza jöttem a fönökömhöz...Elmeséltem neki...
Aztán írány anyósékhoz, mert tegnap felköszöntöték a páromat, és meghívtak vacsira...
Mielött oda értem volna, mobilon tartottam a párommal a kapcsolatot...Mit mondd nekem, tesommal beszélt...Felhívta....
Hogy, tényleg pirizem-e....Mert, hogy hívott engem és velem nem lehet beszélni...Meg ha én terhes leszek, engem kitagadnak, nem beszélnek velem, és a lakást nem kapom meg, kiadják albérletbe mondja a páromnak a tesom...
ja meg, hogy ha akkor nem szedem a gyógyszert, akkor ne élvezzem belém(bocsi, hogy ezt így megirom, de ezt mondta a telefonba)
Most nem értem, hogy ez igaz lenne????Vagy most mi van???
Sokk...sokk...sokk...
Végeztünk anyóséknál, irány haza...De akkor már olyan fejfájásom volt, hogy az nem igaz...
Épp, hogy haza értünk...róka koma...Fürdés...Alvás...Elött...
Apával összebújás...Wcre menet, s mit láttok piri anyó
No mind 1, de legalább korán, egyész jól bejelentkezett....
Nem bánom, nem vagyok elkeseredve, csak sok volt ez így tegnapra!!!Szóval azért ne sajnáljatok ma, mert most már jó a kedvem, hogy túl vagyok ezeken....
Bocsi, de muszály volt megírni, remélem nem haragszotok!!!!
Szép Napot!!! Puszi