Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Iner, örülök a jó hírednek, drukk továbbra is!+++++++++++++++++

Joli, már nagyon vártunk pedig tegnap...neked is örülök, én vhogy gondoltam, h nem kell egyből a mintavételre gondolni, de tudom,h nagyon meg tudják ijeszteni az embert és mindenki egészséges babát szeretne (ahogy a köcsög reklám is mondja!!!)és persze, h élne a lehetőséggel :!:
Kislány :?: neked is, akkor itt beindult a csajos buli :!: :wink:
próbálj most már megnyugodni :!:

Csip :?:

Csajok Betty ma ment a transzferre :!: lurkódrukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jaaaaa, majd elfelejtettem... Zsu!!! hogy vagy???? Puszillak!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!!

Joli!!!
Ez tök jó hír,mondtam hogy ne aggódj!!! :wink: :wink:
És legalább téged vissza sem rendeltek :) ,én meg most megyek már 3.-szor :twisted: :) ...
Akkor neked sem mondta végülis 100%-ra hogy kislány?
Ott ugy van hogy a vetközőben tudod magad megtörölni papírtörlövel,elég gáz ugy.. Mert itt azért adnak rongyot mindjárt..
Lényeg hogy tényleg rendben van minden!!!! :wink:
ÉS jövö hétfön meg rajtam a sor :roll: :roll:
Na ezt jó tudni hogy nem mehet be más :( és meg is nézte a beutalódat a pasi??????
Vendég

joli!
ezek jó hírek :D

írtam neked sms-t... de nálam még mindig azt mondja a telefonom, hogy kézbesítetlen :? megkaptad :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli

Még be sem kapcsoltam. :oops: De köszi, hogy írtál!

Kirus

Igen, megnézték a beutalómat. Annyit mondtak, hogy nagyon kislánynak néz ki. Nagyon örülünk, mert titkon azt is szerettünk volna.

Zsu

Hát belém verték az ideget az tuti. De remélem minden rendben lesz.

Csajok!

Nézegettem az uh értékeimet. Itt már nem a hosszát nézték, hanem felkar, comb, haskörfogat, fej stb. Az szerintetek rendben van, hogy az egyik érték szerint egy héttel fiatalabb, a másik szerint egy héttel idősebb az átlag értékekhez képest? Valahol azt írták, hogy +-2 hét teljesen normális az egyes testrészek közötti különbségeknél. Mert hol ez nő jobban, hol az.
De biztos szólt volna a doki, ha valami nem stimmel...

Joli
Kép
Kép
joli83

Tünde, szijjjjjjjjjjjjja :wink:
annyi a helyzet, h megmértem a hőmet reggel, mert ilyenkor már ciklus vége felé meg szoktam nézni, h mire készüljek...37 volt :shock: nagyon bízom benne és reménykedek, h így is fog maradni :!: ja és a cicimhez egyszerűen nem lehet hozzáérni :!:
remény a kedvenc szlogenem :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Nem gond ha egyes értékek fiatalabbnak mások pedig idősebbnek mutatják, ez nálam is így van Nekem a pocija nagyobb egy héttel. :lol: Rám ütött. :lol:

A kislány az egyértelmű szokott lenni, ha nem mondják azt hogy az, csak valószínű akkor abból még simán lehet fiú, ne éld még bele magad. Nem okoskodni akarok, csak nem akarom, hogy csalódj. :wink:

én továbbra is taknyolok, torkom jobb, ez komolyabb szerencsére nem lesz. Meghalt az egyik intenzíven fekvő kismama babája. Istenem... :cry:

Kép
Kép
susytunder

suzy78 jaj de jó! drukkolok!!! +++++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Tünde, köszi :wink: olvastalak :!:

Suzy, jobbulást :!:
hallottam én is :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli!

Nekünk azt mondta a doki, hogy a méretek alapján 17-18 hét közötti, de megnéztem itthon a táblázatot és egyik érték alapján betöltött 17 másik alapján 18 hetesnek felel meg...
Szerintem az lehet tényleg, hogy más ütemben fejlődik és szerintem itt a napok is számítanak nem csak a hetek, pár mm-t nőhet épp pár nap alatt....

Most hajlok az oltás felé lányok!
Ki oltatott már a kismamák között?
Győrben is van egy kismama a kórházban, állítólag nem tudták megmenteni... :cry:
A dokim azt mondta tegnap mindenképpen oltani kell....

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Joli!
Az nem számít,minden baba más milyen ütemben fejlődik..

Iner!
Barátnőm 19 hetes ö beoltatta magát már pár hete, de semmi mellékhatás nem volt nála :roll:

Hát szőrnyű hogy mik történnek,már kitavaszodhatna és akkor lecsenghetne ez az egész :!: :!: :evil:

Susy!
Jobbulást neked is!!! :wink:

Zsu!
Neked meg drukk hogy így maradjon a hőd!!!!!+++++++ :wink:
Vendég

Kírus, köszi :!: reménykedek :wink: :roll:
a férjed meggyógyult :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!

Jobb már neki,most 10napos gyógyszer kúrán van.. de majd csütörtökön megy vissza a dokihoz aztán kiderül :roll:

Szép napot mindenkinek :!: :!:

Kép

Mondjuk gőzőm nincs hogy mit jelent az írás,de nagyon tetszik ez a cicóóó :lol:
Vendég

Kírus, a legjobbakat kívánom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus
Hát ez a jószág nagyon bejön Kristófnak. :lol:
Most nézem, hogy a lánykád 5. szülinapjára kap egy kistesót. :)

Kép
Kép
susytunder

hali csajok!
megjöttem az orvostól...
b@sszus! lehet, hogy kihozza ebből Kép a görbéből a babát :lol: ismét van egy domináns tüszőm, nyálkahártyámy szép vastag... ja, és a cicim is fáj... pontosabban a bimbók érzékenyek :o
két hét múlva kell mennem, ha nincs semmi.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, azt meg meg lehet nézni, milyen okos a ciklu.hu :idea: szép pé-t behúzott nekem... de ha ő mondja :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

na most elolvastam az előző 3 oldalt, és végre megpróbálok írni mindenkinek! :lol:

onlány köszi, hogy utána néztél a melónak... a párom végül is beregizett az adatbázisba... Liza meggyógyult már? sikerült elintézned ma a szakdolis ügyet?

susytunder rendületlenül várom a képet az adventi koszorúdról!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kristóf hogy van? meggyógyult már? a scrabble-t mi is szeessük, csak mi egyenlőre online jáccunk... :lol: :lol: :lol:

suzy78 biztos beadatod a védőoltást? valahol azt olvastam, hogy az oltás után két hónapig nem javasolt babásodni... lehet ez is csak ijesztgetés, de én beszélnék a helyedben előtte a nődokimmal... :roll: egyébként külföldön nincs ilyen pánik mint nálunk... ja... és laptetőőőő!!! figyelek ám!!!
ja, úgy hallottam, hogy sajnos a kismama is meghalt... :(

kírus jobb már a hangulatod? bár ez a fos idő se sokat segít... :?

iner nagyon örülök a jó uh eredménynek! az amnió is rendben lesz!!!

csip hahóóóóóó! mi van Veled? jelentkezz!!!

gyancsi :lol: :lol: :lol: sziiijjja!!! mikor utaztok haza a konzi miatt?

-j- nahát ez nagyon izgi!!! akkor tessék szorgoskodni!!!

szép estét mindenkinek! :lol:

Kép
gtunde75

http://videoklinika.hu/video/gyermekter ... ny_idejen/

ezt azért érdemes megnézni, aztán ki-ki eldönti, hogy kinek hisz...

Kép
gtunde75

"Sziasztok lányok!
Bettit nem engedem a géphez mert neki most feküdnie kell.
Rendben van, jól van és majd érkezik nemsokára.
Üdv Tamás"

ezt egy másik topikból másoltam át!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Bettynek megvolt a transzfer (remélem nem haragszik meg érte), írt sms-t délután nekem!
szó szerint idézem:"na megvannak a bébik, 2 jött vissza hozzánk és még 1 megindult közben fejlődésnek, szal összesen 6 lett, 4 ment sítáborba, 2 velem van" :!:
drukkolok nagyon, h meg is tapadjanak a lurkók!

Tünde, nem adattam be az oltást, mert úgy voltam velem, h az első megérzésemre hallgatok és az az volt, h ne :!: :!: :!:
hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

youlcsi, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 jól vagyok, köszi... vánszorognak a napok!!! :lol: :lol: :lol: és Te hogy vagy?

Kép
gtunde75

megvagyok, várakozok, reménykedek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi a drukkokat :)

jó részét mesokszorozva Bettynek passzolom :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde
Hétvégén lesz kép a koszorúról, mert még ismeretlen a gép számomra, főleg a feltöltés. Nem baj?
Kristóf jól van már, és én is alakulok.

Bettinek nagy nagy drukk!!!

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Lizusom már jobban van, bár még mindig naggyon taknyos. Viszont vagytőle elkaptam, vagy nem tudom honnan... takonykór, torokfájás és fejfájás :(
Szakdolgozat leadása egy röhely volt!!! Bementem tegnap, és összevissza küldözgettek egy papír miatt, amit tegnapelőtt nem tudtam leadni, mivel a tanárnőnél volt, aki azt mondta, hogy már leadta xy-nak. Hát senki nem tudott semmit, néhány ember meg elérhetetlen volt. Mondom a tanárnak, megvan a fénymásolat arról a pappírról, csak alá kéne írnia, mert én átírom, meg az értékelést leadni, hát az úgy nem jó. A legviccesebb és kiborító az volt, hogy mindenki ba@ott megmozdulni, vagy egy kis hajlandóságot mutatni a segítségnyújtásra... De végül meglett 2 óra alatt!!!! Aztán jött az újjabb kavalkád, de már a tökm tele van. Na mindegy.

Betti, pihizzél, szorítok. A sítáboros szöveg tetszett!

Ancsa, ez a testvérsulija a Kodolányinak, amúgy ÁVF.

Julcsi, van egy domi tüsződ? Na! Még a végén tényleg belevarázsolja a babát a drid :shock: :oops: :lol:

Tünde, majd azért én utánakérdek, ha még ott dolgozik az illető, hogy nincs e hely... Taliztam az egyik céges üdülőbe egy pécsi házaspárral és a fiú mondta hogy ott melózik...

Micsoda kreatív topictársak vannak itt! Adveti koszorú, kari díszek. Hm,,, nekem is elkéne kezdeni ezeket. Megetetem Lizit és aztán visszaolvasok :wink:

Kép
Kép
onlány

Csip csip?

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt lányok!

Bár picit elkéstem, de szeretnék nektek egy kis virtuális ajándékot adni. Készítettem egy "adventi naptárat" nektek, és mivel csokit nem tehetek bele, ezért hozok nektek szép képeket és érdekességeket adventtel kapcsolatban.
Sok szeretettel csak nektek! :)

A Csendes éj című éneket 1818-ban egy osztrák pap, Joseph Mohr írta. A karácsony előtti napon közölték vele, hogy a templom orgonája eltörött és Szentestére nem készül el. A pap bánatos lett, és mivel a karácsonyt zene nélkül nem tudta elképzelni, úgy döntött, ír egy dalt, amelyet a kórus előadhat. Leült és megírt három versszakot. Később ebben a kis ausztriai templomban hangzott fel először a "Stille Nacht"

Kép

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt...Lesz van mit mesélni, lehet tele írom, most ezt az oldalt :D
Hozzá tenném, hogy ma nagyon jó a kedvem amúgy :D :D :D

Tegnap: reggel felkelltem fél 11 kor :shock: (kicsi barna folyással)Aztán kapkodva elindultam kari ajcsikat venni...Mennék először a páromnak venni egy mamuszt ami elfogyot :twisted: Na mondom jól kezdödik a napom... Aztán na megyek tovább!!! Sikerült mindenkinek mindent megvennem az utolsó porszívó lett az enyém :lol: :lol: Nagyon örültem neki!!!!Csomi papír is minden meg van...Hurráááá :lol:
Tesóm hív, na mizu, hogy vagy...Terel össze vissza érezztem...Mit kérdezz megjött???Mondom igen, mert gondoltam én....Tényleg, igen, tényleg igen...De mondod mi a szart akarsz már??Nem fogod fel amit mondok????
Hát akkor gyere át hozzám ma mindenképp...Mert???Már kiváltottam neked gyógyszert!!(Most már kis is váltotta, nem csak receptem van) :evil: Tartsd meg mondom!!Nem érted nem szedem, de, hát Kitti, és elkezdet ordítani velem... :evil:
Na ez az a pont, amikor fogtam és mondtam neki, hogy szájjál le az életemről és ne hív többet sosem, és rák.rtam úgy a telefont, hogy kiesett a kezemből, úgy össze csuktam a mobilomat :lol:

Aztán, irány a szalon melozzni, 2 vendégem lemondott, betegek... :?
Csinálom az első vendégemet, majdnem végeztem és kaptam egy rejtett számról egy hívást...Felvettem...Rendőrség...Kitti?kérdezi...Tessék???Kitti vagy???Mondom, igen, de én kivel beszélek...V.kerületi Rendőrfőkapítánnyal...Tanuként bekellene fáradnom... :shock: A fönökőm holnap, azaz ma megy be fél 11 kor... :shock: Mondom beszélje meg vele, hogy mikor enged el, hogy betudjak menni...
Na leraktam a mobilt, majd beszartam úgy remeget a kezem, hogy épp betudtam fejezni...Bepatantam a kocsiba, írány a szoli...
Főnökkel beszéltem...És annyi a lényeg röviden, hogy egy srác feljelentett miket, hogy állítólag itt tünt el a pénztárcája... :evil:
Na mondom a fönökömnek azzonal mondja meg mi volt a Rendőr neve és én most azonnal bemegyek...
Be is mentem 1 órán át ott voltam...Majdhogy nem még meg is vádoltak engem?!?!?!De aztán mondtam neki, hogy ne velem szorakozzon...no eljöttem, vissza jöttem a fönökömhöz...Elmeséltem neki...
Aztán írány anyósékhoz, mert tegnap felköszöntöték a páromat, és meghívtak vacsira...

Mielött oda értem volna, mobilon tartottam a párommal a kapcsolatot...Mit mondd nekem, tesommal beszélt...Felhívta.... :evil: :evil:
Hogy, tényleg pirizem-e....Mert, hogy hívott engem és velem nem lehet beszélni...Meg ha én terhes leszek, engem kitagadnak, nem beszélnek velem, és a lakást nem kapom meg, kiadják albérletbe mondja a páromnak a tesom... :?: :!: :?: :roll: ja meg, hogy ha akkor nem szedem a gyógyszert, akkor ne élvezzem belém(bocsi, hogy ezt így megirom, de ezt mondta a telefonba)
Most nem értem, hogy ez igaz lenne????Vagy most mi van???
Sokk...sokk...sokk...

Végeztünk anyóséknál, irány haza...De akkor már olyan fejfájásom volt, hogy az nem igaz...
Épp, hogy haza értünk...róka koma...Fürdés...Alvás...Elött... :wink: Apával összebújás...Wcre menet, s mit láttok piri anyó :?
No mind 1, de legalább korán, egyész jól bejelentkezett....
Nem bánom, nem vagyok elkeseredve, csak sok volt ez így tegnapra!!!Szóval azért ne sajnáljatok ma, mert most már jó a kedvem, hogy túl vagyok ezeken.... :wink: :lol:

Bocsi, de muszály volt megírni, remélem nem haragszotok!!!! :oops:

Szép Napot!!! Puszi
csip-csip18

Jó reggelt!

Tünde! Megnéztem a videot, meg a többit is, ami ezzel a témával foglalkozik!

Elhatároztuk magunkat, a nődokim, a házi orvosom és a védőnőm is azt mondta hogy oltani kell...ma délután megkapom az oltást...
Remélem nem lesz következménye a babára nézve...csak ettől félek...

Suzytundér!
köszi az adventi naptárt, nagyon jó ötlet! :)

Bettynek
én is szorítok nagyon!!!++++

Onlány!
Végre akkor sikerült lerendezned, nem semmi történet...

pussz

Iner

iner

Csip!
Sajnálom a történteket, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy azért most kicsit megkönnyebbültél...
Hatalmas nyomás lehet rajtad...nem tudom mit tennék a helyedben de amit írtál elgondolkodtató...felnőtt ember vagy, a pároddal közösen döntötök már minden kérdésben, és ebbe a szüleid nem szólhatnának bele, jobb esetben...de még azért ott van nálatok egy minimális függőség is amiért ők úgy gondolják, hogy beleszólhatnak a döntéseitekbe....
Egyszóval én nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, mi a jó megoldás...
Most akkor nem is próbálkoztok tovább?

A lányok biztos jobb dolgokat tudnak írni neked...

Iner

iner

Iner: Igen igazad van, hogy valmi függöség van...lakás...Pontossan jó írtad!!!Telibe trafáltál a dolgok közepébe!!!
A párom most vagyis tegnap elhatározta,hogy ő leül anyuval beszélni...Az lesz a legjobb!
csip-csip18

Sziasztok Csajok!!

Visszaolvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Csip-csip!
Akkor most tényleg megkönnyebültél,és most már nem fognak bombázni a kérdéseikkel :evil: ,de durva hogy így megzsarolnak,ráadásul egy élő lényről babáról van szó..nem hogy örülnének neki :roll:

Susy!
Köszönjük az adventi naptárat,nagyon szép :!: :!: :wink:
Hát igen ha egy kicsit elöbb jönne a kistesó akár márc 22.én is születhetne mint Kíra :D
És érdekes Kíra mikor megszületett elterveztük hogy 5 év mulva legyen kistesó,és most be is jön a terv 8)

Juli!!!
Nah még a végén lesz ott valami :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
Hajrá :!: :!:

Tünde!
Hát nem mondanám hogy jól vagyok,tán egy fokkal, de ma valahogy fizikailag nem vagyok jól, a boltban is majd el ájultam :roll: kérdezte is a boltos hogy rosszul vagyok? a vérnyomim jó pedig most...
Na majd csak elmulik...

Zsu!
Köszi,reméljük most már csak jobb lesz az állapota :) ,szegénykém életében nem szedett ennyi gyógyszert mint most az utobbi időben...
Mikor nem kéne megjöjjön neked piri??? :wink:

Többieknek is üdv!!!
Vendég

Kirus- Jövö hetre drukk neked is az Uh-hoz, hozz te is ilyen szupi hireket, mint Iner es Joli :wink:

Joli- Nagyon örülök, hogy minden rendben nalatok odabent, most te is megnyugodhatsz es elvezheted a babavaras szepsegeit :lol:

Zsu- Hogy allsz höügyileg???Mikor akarsz tesztelni??

Bettynek nagyon nagyon örültem, bevallom, hogy tegnap ö miatta itt voltam olvaso üzemmodban, csak irni nem volt eröm meg idöm :oops:

Susytunder- Köszönjük a kis ajidat, nagyon kedves gesztus töled :wink: ...Varom a kepet az adventi koszorurol az uj szupi geppel :lol:

Onlany- Ne is stresszeld magad többet a hülye szakdolival, kesz, tul vagy rajta :arrow: soha többe nem kell vele foglalkozni :lol: ...Mikor lesz az allamvizsi??

Juli- Hajra babas honap, hajra doki bacsi :lol: ....Most mi van a clostival, szeded vagy nem szeded??

Csip- Hat hallod csaje, nem egyszerü a csaladod....Mivel te vagy a kisebb testver ( ugy veszem ki az irasodbol), szerintem kicsit meg mindenki ugy kezel teged, mint egy gyereket, nem igazan veszik eszre,hogy mar felnöttel , anyaskodnak feletted :arrow: megmondjak mikor mit csinalj, mit ne csinalj, szerintük hogyan kene ezt csinalni.....De hogy ehez meg megzsarolnak ezzel a lakassal....Hat ez gaz szerintem....De az biztos, hogy indulattal nem lehet megoldani....Csak egy felekeppen, ha leülsz Anyuddal es tesoddal na meg a paroddal negyesben es megbeszelitek ezt a dolgot indulatok nelkül, mert ez csak egyre elfog mergesedni szerintem es ezt nem szabad hagyni, onnan mar sokkal nehezebb visszaterelni egy kapcsolatot a normalis kerekvagasba :roll:

Iner- Szijja :lol:

Csajok ma voltam a nödokinal, rakszürest, meg Clamydia szürest csinalt, na meg megcsinal minden leletet ami kell a lombikhoz ( hormonlabor, HIV, Hepatitis ilyesmik). Annyira boldog vagyok, mar csak 6 nap a konziig :lol:

Na most lepek szepen kajcsit fözni es tornazni :D
Mindenkinek szep napot!!

KépKép
gyancsi

Kírus, Ancsi, szombaton kellene nem megjönnie, a hőm 36,7 lett ma :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: Akkor szoritunk érted!!!!!!!!!!!!!

Ancsa: Csak tudod a tesomnak baromira nincs ehez köze...Akár, hogy is nézzem...Ő ne irányítsa az én éltemet!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Az egy másik dolog, hogy anyám, mit mondod vagy tanácsol, de anyám...De a tesom elmehet a büdösbe!!!
Kedvesem azt mondta, hogy majd leülni beszélni anyuval hárman...Csak kérdés majd mikor :roll: ...Mert holnap jönnek át hozzánk a páromat felköszönteni és most nem akarjuk, hogy erről szóljon a holnapi nap8minden nap), ráadásul apu és teso is ott lesz...Szóval majd máskor...Csak Szombaton meg elutaznak 2 hétre...Úgyhogy kiváncsi vagyok mi lesz...Ja holnap meg nekem meg kell pedikürőznöm anyut, szóval lehet megint ketten akkor fogunk beszélni erről...Már most össze van szorulva a gyomrom, ha eszembe jutt...Nem akkarok én ezen vitatkozzni az anyámmal, azért, mert ő még, ezt korainak találja...
Ez az én szerencsém, jobb lett volna, ha nem is derül ki semm :!: :( Inkább mondtam volna azt a tesomnak, hogy szedem a gyógyszert :? hát már késő :?
csip-csip18

hali!

csip!
nagyon sajnálom ezt az egész cécót körülöttetek :( tényleg az kellene, hogy leültök anyudékkal és megbeszélitek... ti összetartoztok, szeretitek egymást, családot szeretnétek...

ancsi!
closti a konyhaasztalon várja, hogy sorsa beteljesüljön.
igazán én erről a cilkusról annyira lemondtam, hogy nem lesz világvége, ha nem lesz baba... hiszen ott a closti. csak annyi, hogy a beszedésével most már meg kell várni, hogy a dokim eltöltse karácsonyi szabiját... szóval ha nem is baba, akkor is remélem, hogy most nem lesz spontán vérzésem.

ja, mutizok domináns tüszőt:
Kép
nem nagy, nem szép, de az enyém :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy a kolléganőm, akinek múlt hét hétfőn volt a beültje a mai napon pozitív HCG véreredményt produkált! Ez azért nagyszerű,, mert ez már az ötödik lombikos próbálkozásuk volt.. Esküszik arra, hogy valami “macan” cucctól sikerült, mert most először szedte, lombik előtt három hónappal kezdte a kúrát!
Hallottatok már erről a cuccról?
Hurrrrrá!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

délután majd visszaolvasok!

-j- mit is kéne látni rajta?!?!?! :roll: :)

Kép
gtunde75

Csip- Mondjuk azt en se nagyon hagynam, hogy tesom beleszoljon, mert Anyukad meg hagyjan, de a tesodnak valoban semmi köze hozza....Mondjuk az biztos, hogy szeretetböl csinaljak, különben nem foglalkoznanak veled, lesz@rnak, hogy mit csinalsz, ugyhogy a beszelgeteseknel lebegjen ez a szemed elött :wink: Csak ügyesen!!

Gtunde- Annyira jo, hogy megosztottad ezt a hirt, en mindig az ilyenekböl meritek eröt, hogy sosem szabad feladni, mindig van remeny, es a kitartas mindig meghozza a gyümölcset :lol:

Julcsi- Ez aztan a tüszöcske :wink:

Ja, jelentem, hogy ma meglatogatott piri anyo engem is, ugyhogy ez a honap sem lett a mienk, de mar egyaltalan nem szomorkodom, varom a konzit, ha nem megy magunktol, majd csinal nekünk a doki bacsi gyereket :lol:

KépKép
gyancsi

Most hívott telefonon a tesóm...És mit mondd...Hogy az én anyám kérte meg őt, hogy hívja fel a Tomit, és beszéljen vele... :shock:
És most mondta nekem a tesóm, hogy nem tudja, hogy én hallottam vagy anya beszélt-e velem, már azóta, de nekem(tesomnak) azt mondta, hogy kitadag a családból és nem kapom meg a lakást, ha most teherbeesek... :shock:
De én most nem rég beszéltem az anyámmal, és én nem vettem ki a szavaiból, hogy most ő ideges lenne vagy, nemtom...Meg tegnap találkoztunk is akkor mért nem állt oda elém és mondta volna nekem?!?!?
Nem értem!!!Most ki a hunyo???Anyám???Tesom???
De basszus már nagyon elegem van ebből baromira...
Holnap beszélek mindenképp vele...Csak, hogy a fönök elött erről beszélni a szalonban :?
Áhhhhhhhhhhhhhh :cry:
csip-csip18

Jajj Csip, ez mar kezd egy brazil szappanoperara hasonlitani :? ...A legegyenesebb, ha rakerdezel Anyudnal, hogy most mi van....En csak ezt tudom javasolni, na meg persze azt, hogy nyugodj meg :!: :roll:

KépKép
gyancsi

Megjöttem! :) visszaolvasok... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na itt, több-kevésbé...
Csip, amit írtál, hát nem igazán tudok mit mondani...,, de annyi biztos, hogy valóban van még anyud és közted egy bizonyos "gyermeki" kötődés. Nagyon nehéz ezt a köteléket elszakítani. De ez nem azt jelenti, hogy már többet szóba sem állsz vele... Nagyon nagyon hasonlít a helyzeted az én helyzetemhoez, pontosabban, amiben korábban voltam. Én odáig jutottam, hogy pszichológushoz jártam, mert kiakadtam nagyon és ő világított rá arra, hogy nekem már meg van a saját életem, nem kellene a szüleimtől függni. Meg ugye nekem is volt egy ilyen ház témám, hogy "Magdika szemtelen, ezért nem kapja meg", holott a nevemen van!!!! Na ekkor szakadt el a kötelék... Gondoltam magamban: kapjátok be a bal bokámat és nem ahogy lehetett nem vettem fel a telefont, de azért ügyeltem arra, hogy nehogy megsértődjenek. Csak azt akartam elérni, hogy szembesüljenek azzal, hogy nem irányíthatnak, saját életem van, meg hogy vegyék már észre magukat. Nekem évekbe tellt, mire eredménnyel járt ez a dolog. A házamat odaadtam nekik, nem érdekel, legyenek boldogok benne. Annyit nem ér az egész, hogy kicsináljam magam idegileg. Meg, ha arra, gondolok, hogy aha odaköltöztöünk volna, állandóan azt hallgathattam volna, hogy bezzeg ez a hála, amiért vettünk neked egy házat. Na köszönöm, nem! De ez az én példám.

Mindenképp kell egy nyugodt pillanatot találnod arra, hogy beszélhess vele, tesód nélkül! de a pároddal, mivel a párod jelenléte azt szimbolizálja, hogy ti egyek vagytok és amúgy sem mer úgy kiabálni, fenyegetőzni. Nektek sem kell vitatkozni, ha magyaráz, hagyd hogy magyarázzon. Amikor befejezte a mondanivalóját, kezdd a tiedet, ha beleszól, maradj csendben és hallgasd végig. Tuti taktika! De azt elárulom neked, hogy 100000%, hogy még nem fogja néhány évig megérteni, hogy felnőttél, maximum kissé beletörődik, de elfogadni nem fogja. Neked meg nem szabad ennyire magadra venni ezt az egészet, tudom, nagyon nehéz. Ha terhes leszel és ennyit idegeskedsz, az nagyon nem jó. Úgyhogy csak pozitívan!

Ancsi, igen, ezen már túl vagyok. De a gubanc ott kezdődik, hogy mikor államvizsgázok. Márciusra jelentkeztem, de csesztek az egészre és le vagyok keveredve. Erre írtam azt hogy lesz még egy nagy köröm...

Suzytundér, szép az adventi koszorúú, köszönjük :wink:

Tünde, már szabad a pálya, mindjárt indítjuk a dvdt :D

Juli, wow! NA, tényleg igaza lesz a dridnak! Mikor repeszt?

Kép
Kép
onlány

Tünde, a "csodaszer" neve: maca, létezik multi maca, maca vibe, de ezek a szerek főként immunerősítők. spermiumszám növelők.

Zsu, drukkolok nagyon szombatra! A 36,7 szerintem még tök jó hő. Na majd az elkövetkező napokban!

Kép
Kép
onlány

Onlány:
Igen köszönöm biztos így van, ahogy te mondod...Csak nem lesz olyan pillanat mostanság, mikor mi így 3 man, letudnánk ülni beszélni...És ha hárman is leülnénk, akkor is kinézzem sajnos a saját anyámból, hogy ha utána esteleg ketten lennénk mást mondana megint nekem :? De az biztos, hogy elötte nem üvöltene velem, és normáslissan beszélne...
Na, de holnap ott lesz az alkalom, hogy beszéljek vele...És megkérdezzem, hogy- hogy is történt ez(hogy tesomat kéri meg, hogy beszéljen az één párommal :shock: ), meg, hogy ezt a zsarolász komolyan mondta-e, mert ha igen, akkor biztos nem lesz ennek békesség a vége!!!!!!!
Szóval már alig várom a holnap reggelt... :roll:
csip-csip18

ja a tesód... hát azért ez elég kemény, hogy a tesód így beleszól a dolgokba, pedig ha jól emlékszem, idősebb nálad... thát lehetne annyi esze, hogy tudja azt, hogy nem esik jól a másiknak az, hogy ha az életét irányítani akarják... Nem is értem, hogy gondolja ezt. Azt nem akarja megmondani, hogy milyen tampont használj? Már bocs

Kép
Kép
onlány

csip most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog holnap mondani anyukád!!! :roll:

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?