Sziasztok!
Most akkor már inkább Jó reggelt kívánok, mindenkinek!:)
Nem voltam pár napig, de utánaolvastam a történteknek. (Először is az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha a fórumot nem csak vissza lehetne olvasni, hanem előre is...)
Sajt! A nagyid hagymateája nagyon bizarrrr
Azt tényleg meg lehet inni "következmények" nélkül???
Ennyi laptető nem lehet véletlen!!!
Avarka! Az az akvárium fantasztikus!!Nekünk is van, asszem csak 120l-es, de még így is nagyon jókat szoktam mozizni előtte. Akkor mennyi időt tölthettek ti egy 1000 l-es előtt?!
Makó, Lukácsné!!! Szurkolok a kicsijeiteknek, hogy erősödjenek meg minél jobban és minél többen a beültiig!!Pihenjetek addig is annyit, amennyit csak tudtok!!
Andi, remélem beférsz még egy decemberi stimura! Mikor dől ez el?
Eszter!Kalappal a vizsgákhoz!!Főleg így, hogy sokkal fáradékonyabb vagy!Tán gyorsabban kéne növeszteni a pocakod, hogy a vizsgáztató meghatódjon kicsit
Angi! Mi ez a talpmasszázs? Ha jól értettem, akkor kitanulod, és nem csak élvezkedsz?Hova jársz?
Rodina, nem semmi ez a sok vizsgálat...De legalább meg lesz az ok! Egyébként én is jártam a Fülöphöz, de csak injekciókra.
Fülöpről jut eszembe!Endósok! A nővérem is most jár a GNRHra, Fülöphöz, aki most azt mondta, hogy van gyógyszer az endometriózisra....
Igazából nem sok mindent tudott meg a tesóm, de valami havi 27000-be van most, és pont azon dolgoznak, hogy a tb támogassa...Nem tudok róla többet, de holnap bejelentkezek egy konzultációra hozzá. Eddig olyan infóm volt csak, hogy nincs erre gyogyó...Ti esetleg tudtok erről valamit? Bár szerintem ez egy elég friss dolog lehet.
Vörösmacska! Ez a főnök durva lehet. Annyira gáz, hogy dolgozik az ember tisztességgel éveken keresztül, aztán amikor neki lenne szüksége támogatásra, akkor ilyen helyzetbe kerül. Nagyon sajnálom, hogy a főnököd ennyire 0 szinten van érzelmi inelligencia terén...Persze ha vigasztal, nem vagy egyedül ezzel.
Nekem tegnap szűnt meg a munkaviszonyom. Nem pont ezért, de sajnos ez is közrejátszott, mármint, hogy mostanába hiányoztam kezelések miatt..
Egyébként voltam pénteken a BMC-ben. Ahogy az infóitokból sejthető volt, nem megy a lombik nekem már decemberben, hanem januárban, ha minden ok lesz. Az lehet, hogy terminált együttléttel próbálkozhatunk még az idén, de ez meg attól függ, hogy elmúlik e az a ciszta, amit Szűcs észrevett az uh-on...
Egyébként nálunk az eddigi spontánkodás nem járt sikerrel:( 23napra megjött...
Iszonyatosan sok voltam, boi! Remélem ennek ellenére jól indul a napotok!!