Új privát üzeneted érkezett!

Kpn!
Hát nem tudom, hogy ő volt-e a Nyírőbe, de azt tudom, hogy valamikor volt a Szabolcs utcában. November elejei leletek, de a terheléses cukrom jó volt, a terheléses inzulinom volt a rossz. A pajzsmirigyben még reménykedem, hogy jó lesz!

Babe3!
Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert én még nem voltam a BMC-be, majd csak 10-én megyek! A dokit nem ismerem, bocsi!
Arra meg ne gondolj, hogy az első nem fog sikerülni, mert az hülyeség. Nekem az első sikerült, ráadásul 1 petéből lettek volna ikrek, de 8 hetesen az influenza okozta láz miatt elmentek! Szóval az első is simán sikerülhet! Úgyhogy csak erre koncentrálj! Az első is sikerülhet!

Lukácsné!
Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon jók az eredményeid!

Navared!
Ma már megnyugodtam, de tegnap egy kicsit sok volt. Mára már túltettem magam rajta!

Eszter!
Hova jársz? Pestre?

Sajt!
Nagyon szurkolok! Én mikor terhes voltam állandóan aludni akartam. Már este 8-kor éreztem, hogy húz az ágy! Szurkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A diétával kapcsolatban most még próbálkozom! Ha vannak jó kis ötleteid, hogy mit lehet enni reggelire, vagy vacsira, az jól jönne. Még utána akarok olvasni, hogy képben legyek, mert csak most ismerkedem az egésszel!
Sajti! Ez a sok laptetű, nagyon ígéretes! Drukkolok!+++++++++++++++++++++++++

rodina74

Sziasztok!
Most akkor már inkább Jó reggelt kívánok, mindenkinek!:)

Nem voltam pár napig, de utánaolvastam a történteknek. (Először is az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha a fórumot nem csak vissza lehetne olvasni, hanem előre is...)

Sajt! A nagyid hagymateája nagyon bizarrrr :oops: Azt tényleg meg lehet inni "következmények" nélkül???
Ennyi laptető nem lehet véletlen!!! :lol:

Avarka! Az az akvárium fantasztikus!!Nekünk is van, asszem csak 120l-es, de még így is nagyon jókat szoktam mozizni előtte. Akkor mennyi időt tölthettek ti egy 1000 l-es előtt?! :)

Makó, Lukácsné!!! Szurkolok a kicsijeiteknek, hogy erősödjenek meg minél jobban és minél többen a beültiig!!Pihenjetek addig is annyit, amennyit csak tudtok!!

Andi, remélem beférsz még egy decemberi stimura! Mikor dől ez el?

Eszter!Kalappal a vizsgákhoz!!Főleg így, hogy sokkal fáradékonyabb vagy!Tán gyorsabban kéne növeszteni a pocakod, hogy a vizsgáztató meghatódjon kicsit :roll: :)

Angi! Mi ez a talpmasszázs? Ha jól értettem, akkor kitanulod, és nem csak élvezkedsz?Hova jársz?

Rodina, nem semmi ez a sok vizsgálat...De legalább meg lesz az ok! Egyébként én is jártam a Fülöphöz, de csak injekciókra.

Fülöpről jut eszembe!Endósok! A nővérem is most jár a GNRHra, Fülöphöz, aki most azt mondta, hogy van gyógyszer az endometriózisra.... :shock: Igazából nem sok mindent tudott meg a tesóm, de valami havi 27000-be van most, és pont azon dolgoznak, hogy a tb támogassa...Nem tudok róla többet, de holnap bejelentkezek egy konzultációra hozzá. Eddig olyan infóm volt csak, hogy nincs erre gyogyó...Ti esetleg tudtok erről valamit? Bár szerintem ez egy elég friss dolog lehet.

Vörösmacska! Ez a főnök durva lehet. Annyira gáz, hogy dolgozik az ember tisztességgel éveken keresztül, aztán amikor neki lenne szüksége támogatásra, akkor ilyen helyzetbe kerül. Nagyon sajnálom, hogy a főnököd ennyire 0 szinten van érzelmi inelligencia terén...Persze ha vigasztal, nem vagy egyedül ezzel. :?
Nekem tegnap szűnt meg a munkaviszonyom. Nem pont ezért, de sajnos ez is közrejátszott, mármint, hogy mostanába hiányoztam kezelések miatt..

Egyébként voltam pénteken a BMC-ben. Ahogy az infóitokból sejthető volt, nem megy a lombik nekem már decemberben, hanem januárban, ha minden ok lesz. Az lehet, hogy terminált együttléttel próbálkozhatunk még az idén, de ez meg attól függ, hogy elmúlik e az a ciszta, amit Szűcs észrevett az uh-on...
Egyébként nálunk az eddigi spontánkodás nem járt sikerrel:( 23napra megjött...

Iszonyatosan sok voltam, boi! Remélem ennek ellenére jól indul a napotok!! :!: :!:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

A vonalzóm nem aktuális :( levettem...

Megyek aludni, mert senki nem válaszol...Olyan izék vagytok!:)

M
muzsi

Jó Reggelt!

Kérdezni szeretném, akinek már volt inszeme: FÁJ? Én nagyon félek a fájdalomtól. A tüszőrepi szurit azt kb. mennyivel előtte kell beadatni?

Babe:)

Kép

Kép

babe3

Jó Reggelt!

Sajt nem lesz kicsit sok 5 gyerek? :lol: :lol: :lol:

Muzsi, amikor nekem endom volt én a SOTE I.-be jártam. Ott van „endokrinólógiai és endometriosis ambulancia”. Szendei György a doki. Én itt ingyen kaptam a gnrh injekciókat, hat hónapon keresztül minden hónapban 1 injekciót. Igaz ez már kb 3 éve volt, ezért nem biztos, hogy még most is ingyen adják, de érdemes lenne rákérdezni/megpróbálni.
mako30

Jó reggelt!

Drukk mindenkinek, akinek szüksége van rá! :wink:

Üdv az újaknak :D

Muzsi: A nappalink egyik falát teljesen elfoglalja az akvárium, így igen szem előtt van. Szeretjük nézegetni... megnyugtató.

Voltam természetgyógyásznál. Kaptam egy kis energiát, "megcsontkovácsoltak" és újjá születtem! Soha nem voltam ilyenen. Érdekes és jó volt. Januárban megyek legközelebb.. nem lehúzós. Addig egy 20 napos méregtelenítés utána egy kis propoliszos feltöltés.

Ha valakit érdekel, hogy miket kell szednem, akkor szívesen megosztom vele.

Kellemes napot!
avarka

sziasztok

jó híreket kaptam 9ből 9 :))))))
5tegnap 4 pedig ma tehát 9 baby vár ránk jelenleg.
péntekre hívtak vissza , úgyhogy hétvégére már nő a család létszáma.....

babe
nem fáj az inszem, legalábbis nekem 2 volt és egyik sem fájt.
tüszőrepi 36 órával beavatkozás előtt.

nem tudom láttátok-e feltűnt-e valakinek hogy a fiatal recepciós csaj a vöröshajú babát vár 5hónapos terhes, már csak decemberben dolgozik azt mondta.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Babe nekem 4 inszemem volt, de egyáltalán nem fáj, inkább csak kellemetlen, mint egy nőgyógyászeti vizsgálat. A rákszűréshez hasonló, úgy emlékszem itt is használják azt a fémes valamit, amivel kitágítanak. max ez a legrosszabb az egészben. A tűszörepi injekciót pedig majd a doki megmondja mikor kell beadni órára percre pontosan, de azt hiszem kb 36 órával előtte (ez nem biztos).

Lukácsné várjuk a híreket!!!!!!
mako30

Köszi Lukacsné.
Igen, Nekem feltűnt múlt hét pénteken voltam ott és akkor.
Egyébként Én is pénteken megyek UH-ra.
Csak azért kérdeztem, hogy fáj-e, mert hallottam már ezt is meg azt is. Hát nem tudom, Én azért félek.
Te kihez jársz? Neked nem sikerültek az inszemek?

Kép

Kép

babe3

Lukácsné nagyon örülök a jó hireknek, remélem a legszebb ajándék lesz a karácsonyfa alatt!!! :lol: :lol: :lol:
Te is szedsz Doxycyclin-t és Metypred-et?
mako30

Ja, még egy kérdés: két ünnep között vannak a BMC-be? :lol:

Kép

Kép

babe3

szia mako

igen kell szednem, csak tök jó hogy 4db-ért veszek 30db dobozt nem igaz hogy nem birnak kitalálni 10db belőle, mindegy csak így kidobáljuk meg pazarolunk...

babe
én még nem kérdeztem rá hogy vannak-e? hívd fel őket vagy pénteken kérdezz rá.

mako
neked kell menned hamarabb uh-ra a dokihoz?
nekem ma azt mondta Katalin hogy 12-re menjek a doki meg azt hogy reggel fél nyolcra. mindegy megyek 11körül addigra remélem végzek mire 12-re mennem kell a beavatkozásra.

sajtikám
úgy látom nagyon be akarod magadat biztosítani ezekkel a laptetőkkel..

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Bocsi a tudatlanságért, de mi az a LAPTETŐ?
Szeretném Én is tudni.
:oops:

Kép

Kép

babe3

Lukácsné!
Fantörpikus az eredmény! Az enyém is ilyen lesz februárban :D

Hajrá, hogy sok kis ügyes manócska legyen!
avarka

Lukácsné csütörtökön nekem 11-kor lesz a beültetés, de nekem is korán kell mennem, mert azt mondta a doki, hogy előtte lesz uh, és lehet hogy vérvétel is. Mi 8-ra tervezzük, hogy odamegyünk.

A doxycyclin-t az mind be kell szedni ugye, csak a másikat kell 4 napig szedni?

Babe, a laptető egy babona, aki legfölső egy adott oldalon, annak szerencséje lesz.
mako30

Aha, értem. De jó, ez tetszik :)
Mako,
egyik inszem sem sikerült ezek szerint? Lehet tudni, hogy miért? :cry:

Kép

Kép

babe3

Kép

Rodina:
Küldtem priv.

Muzsi:
Az előreolvasás érdekes ötlet, assuem én nem merném megnézni... :roll: :oops:
A hagymatea tuti szer, az íze sem rossz.
Szorítok neked januárra, vagy akár a decemberi partizánkodáshoz is! :wink:

Babe:
Az inszem kb. olyan érzés, mint egy rákszűrés. A lényeg, hogy lazítsd el jól az alfeled és akkor minden okés lesz. :)
A laptetőt elcsípni olyan babona, mint amikor elkapod a menyasszonyi csokrot = te leszel a következő!

Mako:
5 gyerek, ugyanmááá! :lol: Max. ki van a fél kosárcsapat! :wink:

Avarka:
Érdre jársz kovácshoz? Engem érdekel, miket szedsz, szerintem nyugodtan írd le, abból is lehet tanulni.

Lukácsné:
Jujj, de szuper!!!! Tudtad, hogy a 9-es a számmisztika szerint sikerszám? :) Én is láttam a recis-pocist a múltkor, az inszem napján!
A laptetőkről: Kép Csak új jöttek maguktól...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@!

Nem Érden voltam... nagyobbat kirándultam, ami jól esett. Szegeden voltam és szívesen kirándulok januárban is egyet, sőt ha lehet februárban is. 5.000.-ft -ot fizettem /talpmasszázs, energetikai kezelés, csakrák megnyitása, csontkovácsolás/

A múltheti sikertelenség arra ösztökélt, hogy egy "nagytakarítást" végezzek az agyamban és a testemben. Néhány munkát lepasszoltam, sőt ha kell még többet leadok és magammal foglalkozok, illetve egy-két dologra koncentrálok nem pedig 100 felé esek.

A kúra, amit végig csinálok:
3 liter berry nectar: 2x1 dl
3 doboz probiotic: 3x3 3napig, 3x2 5 napig, 3x1 10 napig
Aloe Blossom herbal tea 2 liter/nap

Utána: Propolis kúra: 3x5 5 napig, 3x4 5 napig, 3x3 5 napig, 3x2 5 napig, 3x1 5 napig. + a aloe blossom herbal tea mindennap /ha meg tudom venni a berryt, akkor folyamatosan fogom inni/

Minden reggel eszem a 2 egység méhpempőt.

Ez kb: 43 nap. Holnap után tudom elkezdeni az első kúrát, így februárra teljesen kikupálódok. :D
Kérek apától karira megelőlegezve egy talp és testmasszázs bérletet min. heti 2x jó lenne menni.

Úgy gondolom, hogy ennél többet nem tehetek a sikerért!
Ha tudtok még valamit mondjátok el!
avarka

Lányok,

adjatok tanácsokt, mit csináljak inszem előtt, hogy sikeresebb legyen? Bár tudom, erre nincs semmi. De azért mégis.
Ti meddig maradtatok otthon? Én már másnap jönnék melózni. Semmi megerőltetőt nem végzek, pénzügyi ügyintézek, tehát egésznap csak ülök.
Mit tanácsoltok? :lol:

Kép

Kép

babe3

Lukácsné, nagyon szuper! Csak így tovább.

babe, nyugi. Ahogyan már leírtam neked. Az egész csak kellemetlen, de nem fáj.

muzsi, hajrá januári lombik!

Rodina, írtad, hogy inflenza miatt történt a baba elvesztése. Nagyon sajnálom. Akkor mi volt magas lázad?

Na én meg most kezdtem el parázni. Mindenki mindenhol beteg. Nem azt mondom, hogy H1N1, de náthás stb. Nagyon gondolkozom, hogy mi legyen. Menjek majd betegállományba vagy ilyesmi.
Sajnos a férjem is náthás, nem is alszunk egy szobában már hétfőtől. :( A lakásban is maszkot visel. Nagyon félünk, hogy nehogy elkapjak valamit.
Holnap szerintem megkérdezem, a dokinőt, hogy mi legyen.
woody

Hát megpróbálok nyugiba lenni, de egyszerűen nem megy. Egyre jobban izgulok.

Kinek volt amúgy sikeres inszeme? :wink:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok, mindenkinek szép napot!
(Nálunk süt a Napocska!JuhuhuhúúÚ!)

Makó! A GNRH nekem is és a nővéremnek is ingyen volt.(illetve kellett fizetni minden alkalommal a dokinak, mert magánrendelésre kellett menni. De az injekció teljesen tb támogatott, ill. csak vmi 300 Ft-os dobozköltséget kellett fizetni) Az, ami 27 000-be kerül, az valami új gyógyszer, nemrég kísérletezték csak ki. Eddig semmit nem tartottak számon endometriózis elleni gyógyszerként, csak olyan injekciók voltak (ahogy én tudom), amik időleges megoldást jelentettek. És ezek mellett ugye nem lehetett teherbe esni (mert a hormonháztartást kikapcsolta). Szal én nem tudom mi ez az új gyogyó, de nem lenne rossz, ha mellette teherbe lehetne esni, vagy legalábbis véglegesen kiűzné az endót a szervezetből.
Neked nem jött vissza az endó azóta, hogy műtöttek?
Csütörtökön mennyi babust adnak neked vissza?

Lukácsné! Gratu a 9 kistörpéhez, tuti befutók lesznek pénteken!!Te tudod, hogy mennyit kapsz vissza? És mintha azt írtad volna korábban, hogy blasztociszta állapotban kapod meg a picúrokat? Akkor mégsem vártok hétfőig a beültivel?

Avarka! Nekem nagyon tetszik a hozzáállásod!! Asszem én is kitalálok valamit a felfrissülésre. A masszázs nekem is valami olyan, mint a lemerült telefonnak a töltő!!Szerintem én is beruházok/beruháztatok vkivel egy bérletre!Bár kicsit közelebb. A csontkovács, akinél voltál, az orvos, vagy nem?

Lányok! Tudtok abban segíteni, hogy a BMC-s doki kiállíthat nekem olyan igazolást, hogy meddőségi kezelésben részesülök? Azért kérdem, mert passzív táppénzhez kell valami igazolás a háziorvosnak erről. Valaki hallott már ilyenről?
Ja, és még annyi! Hogy Szűcs visszahívott a 2. vagy 3. ciklusnapomra egy vizsgálatra, hogy eldöntse, hogy mehet e a stimu a terminált együttléthez, vagy, hogy ha megmaradt a ciszta, akkor fogigátlót írjon fel..A kérdésem: Akkor most úgy fog megvizsgálni, hogy közbe én meg bládizom?!?!
:shock: :oops:

Köszi előre is!

M
muzsi

babe: Üdv itt, néha ide is szoktam még írni. Nekem a 4. inszem sikerült. Semmit nem csináltam másképp, mint a többinél, talán annyit, hogy a szobában feküdtem utána még 10 percet feltámasztott fenékkel. Nekem sem fájt az inszem soha, bár az utolsónál egy kicsit rosszabb érzés volt. De ez sikerült. A mellettem lévő lány viszont eléggé megkínlódott vele, valamiért nem ment a felhelyezés zökkenőmentesen, de nagyon ritka az ilyen. Nem megijeszteni akarlak, tényleg RITKÁN fordul elő! Csak gondoltam szólok, hogy ne rémülj meg, ha mégis carabb. De ne félj, mert ha nagyon feszült vagy úgy nehezebb (persze az első előtt én is paráztam :) ). Én előtte nem csináltam semmit másképp, de én a tesztig otthon feküdtem. Persze nem egész nap, de azért próbáltam ráhangolódni. Babás könyveket olvastam és ilyen műsorokat néztem. Pedig az én melóm sem volt rosszabb, de jó volt a pihi. Most meg kényszer pihenőn vagyok, úgyhogy most meg szívesen mászkálnék. :) Igyál utána sokat és egyél sok fehérjét. Túró, sajt, tonhal. Azt hiszem ennyi. Nagyon sok sikert és drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Bládizom??? Bocsi, de Én ezt se értem.
Lányok, szótár kell Hozzátok, aki itt új.
:oops:

Kép

Kép

babe3

muzsi: Nekem ugyan nincs endóm, de valami svéd találmányról én is hallottam. Azt hittem még csak kipróbálás alatt van. Van egy ismerősöm, neki van nagyon durva endója, majd mondom neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, aludjal csak amennyit tudsz, tudod, így szokott kezdödni egy terhesség :lol:

Muzsi, az az igazsag, hogy én mar hallottam egy endos gyógyóról (hormonkészítmény), ami nem a GnRh kezelés... Sajnos csak annyi infom van a dologról, hogy egy baratnöm baratnöje, akivel egyszer beszéltem mesélte, h. neki 3 mütéte volt az endo miatt, utana pedig volt egy dokinal, aki adot neki vmi készítményt és azóta (ez mar néhany éve történt) nem jött vissza neki. Azt mondta, h. igen mindenki úgy tudja, h. nincs ra semmi szer, de allítólag van. Aztan teljesen kikerült a képböl a csaj, úgyhogy végül nem tudom mi ez pontosan és a doki nevét sem tudom, de lehet, hogy ez a Fülöpünk lesz...? Bar ez mar kb. 2-3 éve volt, nem mostanaban...
Majd ha voltal nala, tajékoztass légyszi!
Végül is, ha kell elö tudom talan halaszni a csajszit több infoért :D
Ne keseredj el, januarban indulhat a mandula, addig pedig hajra spontankodas, de csak lazan 8)

Lukacsné! ez szuper!!! Fantasztikusan jó hírek :D Lesz majd "miböl" tesókat valogatni :lol:

Babe, úgy latom nekem nem hiszel, h. nem faj az inszem :lol: egyszerüen ennek nem lehet fajnia, jó nyilvan nem a legkellemesebb dolog a vilagon, de hidd el, a szülés milliószor rosszabb lesz.... jaj barcsak mar MINDENKI ott tartana :)
Amúgy szerintem nincsenek a BMC-ben 2 ünnep között, a'sszem csak 15-20-ig vannak, de kérdezz ra!

Avarka, minden érdekel, ami segíthet! Kérjük az infokat :D méregtelenítés, gyógynövények, minden....
navared
Szfvár

muzsi: Persze, minden ciklusnál megnéznek a 2-3. napon. Sajnos ehhez hozzá kell szokni, nekünk cikibb.

babe: Bladizol=menstruálsz
vicky79
Budapest III. kerület

navared: Azért nem bánnám, ha a szülés is majd csak annyira fjna, mint az inszem. :D Nem tudom egyébként ennek a csajszinak miért fájt, de azóta már ő is babás és ráadásul spontán lett a baba, szóval nem tudom mi lehetett a gond, de nem szervi. Talán a doki nem volt elég türelmes.
vicky79
Budapest III. kerület

Babe, a baldi, az a mensi :lol:

Muzsi, igen úgy is megvizsgal, no para, kicsit undi, de hidd el téged jobban zavar...
Ja és az nem svéd, hanem norvég talalmany, egy krémröl van szó. ha érdekel elküldöm priviben!!!

Woody, szerintem maradj otthon, írtasd ki madag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugodtan megteheted :wink:
navared
Szfvár

Vicky, hat amikor voltam a beültin, akkor a szobaban is volt 3 csajszi akinek kellemetlenebb volt az inszem, de azért nem haltak bele...ahogy te sem fogsz a szülésbe :lol: figyi valahogy ki kell jönnie! Tényleg, jobban vagy mar, olvastam, h. kórhazban voltal, mert nagyon tag volt a méhszajad? Ugye nalad volt? Mesélj!
navared
Szfvár

Értem, köszi :)
Bocsi a tudatlanságomért, ha sokáig itt leszek Nálatok, csak megtanulok mindent.

Szóval, Muzsi, igen úgyis megvizsgál. Nekem is így volt múlt pénteken. Elég kellemetlen, de Én vittem ilyen nedves törlőkendőt és jól megtörölgettem Magam, mielőtt behívott.

Navared,
hiszek Én Neked, csak szeretnék minél több infót kapni, és mint mondtam hallottam már azt is, hogy fáj, meg azt is hogy nem. Nekem amúgy általában a rákszűrés is szokott fájni. Jó, nem iszonyatosan, de fáj, feszít.

:wink:

Kép

Kép

babe3

navared: Köszi az érdeklődést. Jól vagyok, szedek egy csomó bogyót, hogy ne szüljek meg ilyen hamar. A méhszájam egy ujjnyira teljesen kinyílt, szóval most csak a burok van a baba és a külvilág között. Nagyon kell vigyáznom, hogy semmi baci ne kerüljön oda, mert az megrepesztheti a burkot. Először úgy volt, hogy össze kell varrni a méhszájamat, de a doki végül úgy döntött, hogy inkább ne piszkáljuk, nehogy attól induljon meg a szülés. Holnap töltjük a 30. hetet, szóval már nem lenne a babóval gond, de azért még jobb lenne neki odabent 2010-ig. A tüdőérlelőket megkaptam a múlt héten a kórházban, szóval szép fejlett tüdeje lesz a drágámnak. Majd megtudjuk mit bír, amikor az éjszaka közepén kezd sírni. :D Most szigorú fekvés van feltett lábbakkal, bár ma jó lenne sétálni egy kicsit, olyan szép idő van kint. A cukrom is jó és görcsöm sem volt, ezért engedett csak haza, úgy volt hogy csak karácsonyra ad haza.
vicky79
Budapest III. kerület

babe: Szerintem a fájdalommentes inszem titka a lazítás. Tudom hogy nehéz, de akkor azok az izmok nincsenek útban. Próbálj majd közben másra gondolni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Neked inszemmel sikerült Barbi?

Kép

Kép

babe3

Muzsi!

A csontkovács természetgyógyász! Mindent megkaptam egy helyen. Természetesen masszázsra nem Szegedre fogok járni! :shock:

Nekem a Konc doki írt egy járóbeteg vizsgálati lapot, melyen tájékoztatta a háziorvosomat a programban való részételemről és az időpontokról. December 4-én lett volna a leszívás és 7-én a visszahelyezés :cry:
avarka

Csajok, ha tud vki egy szuper csontkovácsot Bp-en, ne fogja vissza magát!
Anyósom lába vacak, vszeg isiász miatt, eddig semmilyen orvosi kezelés nem használt...

Avarka:
Na, ezt jól teszed! Bizony nekem is sokszor a sajt@-ságom volt a gond, folyton jövök-megyek, cipelek, szervezkedek, kevés a két kezem egyszerre. :lol: Érdemes visszavenni a tempóból és kicsit befelé figyelni, lenyugodni, relaxálni.
Ezt a propoliszt nem igazán értem... :roll: 3x5 5 napig (de 3x5 micsoda konkrétan?). Annyi jó dolgot iszol-eszel, hogy biztosan segíteni fog a feltöltődésben, aztán már semmi nem állíthat meg! :)

Babe:
Ha megteheted, menj tp-re! Inszem után 3x1 Utrogestan hüvelygolyót kell feltolnod odalenn, nemtom ezt hogyan oldod meg a melóhelyen, hogy higiénikusan történjen és utána picit pihenni is szoktam, hogy nem jöjjön ki a cucc egyből... Mondjuk az én melóm lóti-futis is, ezért nemtom, hol érne a golyófelrakás... Azért a Mekibe mégsem szívesen csinálnám. :roll:
Sikeres inszemest Heni táblázatában találsz.
Nekem a múltkor a drnő csinálta az inszemet és jobban éreztem a szerkentyű berakását, de ze csak az én hülyeségem miatt vol, mert féltem és nem lazítottam, úgyhogy bizti ez a titka: LAZÍTS!!!

Woody:
Túl sok ember közé tuti ne menj!!!

Muzsi:
Én is szeretnék napocskát!!! Itt kikapcsolták a fűtést és a vizet is, mert nem fizettük be a számlákat.
Na jó, ez csak vicc, mert karbantart a főtáv. Mikor máskor, mint télen?! :evil: Úgy fázom, hogy még sálat is kötöttem a nyakamba. Azt tervezem, hogy elmegyek itthonról vmi plázába melegedni délutánig. A lábam jégcsap.
Kép
Szerintem a BMC-ben simán kiállítják neked azt az igazolást.
Szűcs doki meg igenis bládi közben tolja be neked a silverboy-t! No para, vigyél nedves popsitörlőt és előtte az öltözőben használva, nem fogod olyan kellemetlenül érezni magad. Egyébként ők naponta látnak ilyet, tök természetes számukra, ez nem ciki. Én nyagon szégyenlős vagyok, de már fotocellás a lábam és nem érdekel, ha ömlik, akkor sem. Te is megszokod (illetve nem szokd meg, legyen hamar babád). :)

Navared:
Már nem alszom reggel sokáig, de este azért beájulok a film alatt.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok.. megjöttem! :)

Megvolt az UH.. rendben minden, úgyhogy ahogy a GPS mondaná: "Újratervezés" ... :))))

A dr. nő beteg, állítólag már tegnap sem volt.. úgyhogy a Szűcs dokihoz kértem magam, őt már legalább a hsg-ről "ismertem" ... úgyhogy ő csinálta a bládis uh-t.. (hogy ezt én mennyire rühellem... áááááá).

És akkor az itteni doktorokhoz lenne néhány kérdésem:
A dr.úr a vizsgálat alatt annyit diktált az asszisztensnek, hogy endo 4 (ezt értem.. nem kell magyarázni).. de még annyit mondott hogy PCO C... na ez mit jelent??
Egyébként felírt Merionalt 2/3-ot... én a dr.nőnél eddig mind a 2-szer Menopurt kaptam.. oké.. örültem, hogy a gyógyszertárban ez ócsóbb.. de érdekelne, hogy a két gyógyszerről mi itt a vélemény????
Repesztőt még nem írt fel... Merionalhoz mit szoktak adni, tudjátok? (én eddig a Menopur-Ovitrelle kombóval nyomtam.. azt most hogy itt bekavarás van más gyógyszerrel kattog az agyam.. :)))...)

Heni: kérlek szépen írj be a táblázatba, hogy indult a 2. inszem.. az idő az én számításaim szerint sacc/kb. olyan 16-17-e környéke lesz.. annyi biztos, hogy a december 14-ei héten valamikor....
andrea-1

muzsi

kettőt kapok vissza így látja jónak Kanyó dr-nő, és azért nem hétfőn mert 5-en vannak már tegnapról. mindegy csak maradjon meg egy vagy kettő bent pocaklakónak.
mondtam a férjemnek hogy pénteken este már 5-en leszünk itthon :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea:
Nemtom mi a "C" betű a PCO után... Merionalhoz eddig nekem 2 ampulla Pregnylt írtak fel (ami lehet, h. hiánycikk) vagy 2 ampulla Choragont (ez a drágább). Egyszer kaptam vmi mást, az egy összeszerelt 1 db-os betöltött fecskendőben volt.
Nagyon drukkolok az inszemhez!!! :)

Lukácsné:
Éljen a pénteki nagycsaládos buli! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: a Choragont ismerem, annó a clostilbegyt mellé nekem ezt adta a sima nőgyogyi párszor...
És akkor ez hogy lesz? Felírják mondjuk teszem azt majd ez a pregnylt (már olvastam pár helyen hogy nem nagyon lehet kapni..) és akkor a patikában automatikusan adnak helyette choragont.. vagy majd indulhat a kanossza-járás másik receptért? Bocs.. de fel vagyok pörögve, azt azonnal mindent tudni akarok, hogy mire számítsak :)))))))))))))
andrea-1

Sajt@!

3 x 5 db tabletta 5 napig stb...

Legyen igazad, ne állítson meg senki és én is járjak úgy mint Lukácsné.. legyen sok petécském! :lol:
avarka

pco c az a cisztásodás mértékét jelenti nekem "D" volt én is rákérdeztem anno..... mennyire vagy pco-s?

na csajok még jóhogy felhívtam a Szűcs dokit, mert pénteken fél nyolcra kell mennem UH-ra hogy megnézze nem-e vagyok túlstimuzva ha igen még vérvétel is kell és utána van délben beültetés.
szóval péntekre beköltözök a BMC-be.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne: tudtommal - legalábbis eddig - nem voltam az... :roll: :roll: :roll: :roll: Soha nem volt sok tüsző látható.. max pár egészen pici, így a hónap legeljén...amikből havonta 1-3 indult be a stimuk hatására.. és vagy 1 érte el a megfelelő méretet.. vagy max. 2... cisztásodást eddig összesen 1-szer talált még a sima nőgyogyi.. akkor mikor a closti mellé nem adott repesztőt. de utána mikor már együtt adta a repivel akkor mindig rendben zajlottak a dolgok odabent....

Na mostmár akkor tényleg nem értem mi a fene van?.. A drnő szerint csak rendben való lehetett eddig minden odbent nem?? mert csak szólt volna, ha valami nem úgy van ahogy kéne.. nem??

Kész.. tiszta para vagyok...
andrea-1

Andrea,
Te akkor a 2. inszemedre készülsz?
Nekem kb. jövő héten lesz az első. Én napi 1/2 ampulla Merional-t kapok. Tüszőrepit még nem tudom. Azt tényleg percre pontosan kell beadni?
Te Magadat szúrod? Hogy bírod? :oops:

Kép

Kép

babe3

Szia Babe,
Igen a 2. inszem lesz.
Dehogy szúrom magam.. ott ájulnék el :))))).. Dr. B.R.. a férjem csinálja ..... na persze nem dr. (informatikus).. csak én hívom annak... Megosztjuk a szuris melót.. én kotyvasztom össze, ő adja be.. én oda se bírok olyankor nézni.. sőt még a tv-ben is ha ilyen van, eltakarom a szemem...
Gondolom mindenki törekszik arra, hogy amikor mondják akkor adja be a repesztőt.. nekünk hol reggel 8 volt, hol este 8... amikor az este 8-as volt, akkor egy kicsit késtünk vele.. de ettől függetlenül szerintem később volt a repedés....inszemkor az uh-n még ott volt.. éreztem is rohadtul.. aztán a fájdalom csak aznap este 6 után múlt el... gondolom akkor lehetett a repedés...

andi
andrea-1

babe: Igen, a 4. volt a befutó. De a babásban van két lány, nekik a második inszem sikerült és az egyiknek hármas ikrei lesznek. Kell ennél több bizonyíték? A tüszőrepit nem kell azért percre pontosan beadni, de mondjuk plusz-minusz 10 perc. Csak az a lényeg hogy inszemre megrepedjenek a tüszők.

andrea: Talán talált egy pár kis tüszőt is és azt diktálta pco c-nek. De a pco még nem a szindróma, ha eddig nem volt neked, akkor most is csak ideiglenes dologról lehet szó. Állítólag ilyen mindenkinél lehet, csak mensikor ürülnek és ezért nem is tud róla az ember. Csak most sok a vizsgálat és kiderül. Ha nem ürülnek mensivel az a pcos. Menopurt nem használtam, nekem a merional bejött, csak kicsit macerás ezzel a kevergetéssel. A merionalhoz kérned kell 2ml-es fecskendőket, felszívótűt a keveréshez és beadótűt a beszúráshoz. A naggyal felszívod a folyadékot, át a porba, megforgatod hogy mindenhol feloldja a por, felszívod, kicseréled a tűt, fertőtlenítesz és beadod. Tüszőrepesztőnek én ovitrellet kaptam, 1/2 vagy 1 fecskendővel.
vicky79
Budapest III. kerület

andrea: Akkor úgy látom a szuri menetét már nem kellett volna ecsetelnem. Nálunk a párom keverte és én adtam be, mert én elvágtam a kezem a folyadékos ampullával. Sajnos terhességem alatt nagyon jól jött, hogy megtanultam magam szurizni, mert kétszer adom magamnak az inzulint. :( Terhességi cukor. Mondjuk ezt kényelmesebb, mert tollba van töltve.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky,
Köszi a választ.. jellemző, hogy már elkezdtem a nagy pánikban temetni magam :)))))))))))) De most akkor nekem ezzel van valami teendőm? Kell vele foglalkoznom? Idegesít.......

Menopur is kevergetős cucc... ugyanígy kis tű, nagy tű... jajj, a legelső hónapban nem volt gáz.. áááá nem.. mikor a végén már csak fél ampullával kellett adnom.. persze nem volt annyi tű, mint amennyit még be kellett adni.. úgyhogy futkostunk külön plusz tűk után.. a patikában meg néztek rám mint a profi drogosra, mikor soroltam hogy fecskendő.. felszívótű, beadótű... és nem kértem semmi mást.. :)))
andrea-1

Én remélem - bár tudom, hiú ábránd - hogy Nekem az első inszem fog sikerülni. Nagyon bízom benne.
Hát Én a Férjemre se bíznám a dolgot, úgyhogy az ismeretségi körből kerestem egészségügyist, és Ő adja be, vagy amikor délután van a háziorvos, akkor Ő.
És mondjuk olyan lehet, hogy a repi szurit mondjuk éjfélkor kell beadni, vagy hajnalba, vagy napközbe?

Vicky,
akkor Neked a 4. inszem sikerült? Ki csinálta?

Kép

Kép

babe3

Éljen LAPTETŐ, Éljen LAPTETŐ, Éljen LAPTETŐ!

Tuti, ez hozza meg az inszemen a szerencsémet.

:D

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?