Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Mit akartam írni??? :roll:
Zsand! Nem mész el a Parraghoz???
Szerintem tök jó doki, és megcsinálja a nyakiredő szűrést is itt a magánrendelőben!
Teszveszen rajtra készen állok! Nagyon szép ruci!!!!! :wink:

Mangóra! Hogy vagy Nyanyó??? :( Tudtál kicsit pihenni????
Sajnos nagyon nehéz az első két hónap, de inkább úgy mondanám a második harmadik nehéz! :wink:
Sajnálom, hogy a párod nem segít! :cry: Én ezek után tutira nem keltem volna fel reggelit csinálni! :oops:
Nagyobb házat akartok venni? Vagy miért akartok költözni?
Nagyitól akartok külön?Tényleg mostanában mien?
Jaaaaaaaaaj és nehogy 3 héttel szülés után próbálgass rucikat!!!!
Még vizet is tartasz vissza, meg a pocakodnak is kell egy 6-8 hét hogy visszahúzodjon teljesen!Főleg császinál! :wink:

Hajni! Nagyon jó paraméterekkel rendelkezik a csajszid! :lol:
Doki! No comment! A védőnénire hallgas és kész! :wink: Nomeg ránk! :D

Én meg magam alatt vagyok! :cry:
Apának ezt küldtem el, hogy jöjjön máááán!
http://www.youtube.com/watch?v=D6eUdMYzL3k

Marci haragszik rám, látom a szemén!Mindenkinek örül csak nekem nem! :cry: :cry: :cry: Nem akartam neki rosszat, annyira szeretem ezt a kis kócos dögöt!
Szerintem sosem fog nekem megbocsájtani! :(
Borzalmasan szenvedek!
Vendég

Brigi!

Annyira széép vagy! A mosolyod, a hatalmas szemeid! Olyan gyönyörűűű fogaid vannak, mint egy gyöngysor! Az ajkaid is szép teltek!
Szeretem Benned a kislányos visszafogottságodat! Kívül-belül szép vagy!
Vendég

Sziasztok!

Hajni!
Attól én is kiakadtam mindig mikor a dokinéni rendel és egészséges rendelésen van egyszerre. Ami persze senkinek sem jó!!!
Dorina anyatejes volt, és én 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást én ö.barackkal mondván almát egész télen ehet a gyerek. Védőnő javasolta.
A hozzátáplálásnál az újakat mindig délelőtt add, mert ha esetleg fáj a poci akor nem éjszakára jön elő!!! A banánnal óvatosan mert az okozhat szorulást! inkább olyan érettebbet adjál neki, amíg nem sikerül beszerezni a botmixert a banánt villával is össze tudod törni.
A DM be lehet kapni teljeskiőrlésű baba kekszeket én később azt raktam a gyümi mellé!!
Piros nuni:
én belülre nem tettem krémet!
Nem váltottál popsikenőcsöt vagy pelust?
Nálunk is volt ilyen, de már nagyobbacska volt és nagyn bepirosodott és nekem szomszédasszony mondta, hogy pelustól lehet gomba és Canestent próbáljak és az segített nekünk, de ez pelus korszakba többször is volt!

Nőgyógyász:
A volt védőnőm mondta, hogy kérdezzem meg a dokit akinél voltam battán, hogy mit javasol, de gondolom ő nem javasolna semmit, mert én kérdeztem, hogy ő vállalná e a szülést és mondta, hogy nem jár be kórházba.

De mostanra megadta egy régi ismerősöm (egy napon születtek a lányaink) az ő dokija tel.számát és holnap felhívom!!!
Nekem ez Dorinával olyan egyszerű volt, mert annyira de annyira rendes orvosom volt. Nagyon sok betege volt a dokimnak, de ha őt felhívtam rögtön képbe volt, ki vagyok, hol tartok a terhességnél szóval egy álom doki volt és nagyon hiányzik az a tudás az a nyugalom ami áradt belőle.
Mikor mentünk hozzá még ha rohant is mindent elmagyarázott mindent megmutatott az uhu-n egy tündér volt!!!!
Fölhívtam, hogy nem jött-e haza de sajna nem :cry:

Ma ki nagy takarítottam a fürdőt!! Bele kell húzzak!! a nagytakarításosdiba

De a fogammal nem jutottam vissza, mert apának dolgoznia kell és nem volt hova tenni az aprótalpút!!

Mangora!
Az első pár hónap tényleg nem könnyű, emlékszem én is sokszor kiakadtam, volt, hogy délbe jöttem rá, hogy még a fürdőszobában sem voltam!!!
De mi itt vagyunk Neked és gyere és amiben tudunk segítünk.
Evés:
egy két hét és megerősödik és pár perc lesz az evés, hidd el, még picuri és elfárad!!
Próbáld megbeszélni apával, hogy Te felöltözteted Marcit kocsiba rakod és menjen el vele sétálni ha egy héten kétszer esetleg háromszor elviszi már az is sokat fog segíteni a Te lelkednek!!
Rájössz, hogy mire elég 20--30 perc
Emlékszem ha apa fürdetett már az is óriási segítség volt az alatt a pár perc alatt kiteregettem vagy esetleg kutyákat etettem vagy vacsit csináltam az én páromnak!! De az is sokat segített!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Orsi!

Ne aggódj, ha haragszik is az a kócos eb majd megbékél!!!
Az vigasztaljon, ha elkezdett volna tüzelni akor meg magadra haragudnál, hogy ezt nem gondoltad volna és ha ne adj sikerül az első rndi az nem tett volna jót a szerveztének.
A szerelem hívószavára pedig bizts jöttek volna a lánykérők!!!!!!!!!

Ugye milyen szép ruhát találtam :)

Micsoda bókokat kap Brigi!!!!

Ki az a Parragh? Érden van? Merre? magánrendelője van? Te hozzá jártál???????

tényleg itt se vagyok még apának kell csináljak egy-két dolgot, de nem olyat....hanem dolgozosssat.
Vendég

Orsi: háááát azok előtt az idegenek előtt akik ezeket olvasság már le nem mosod magadról, hogy leszbi vagy. :lol:
Ja és én is ( ha rám jön a szeretet roham ) felhívom Apát és a " bár" hangommal ezt énekelem neki. Imádja! :lol: Olyankor tuti rohan haza.... :lol:

Brigi: egyébként teljes mértékben egyetértek Orsival!!!!! Csak nem mertem leírni.... :oops:

Zsand: köszi a tanácsokat, megfogadom! Látod ezért hallgatok inkább Rátok! Egyébként sajna az én védőnénim is össze vissza beszél. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote]A írta:nnyira széép vagy! A mosolyod, a hatalmas szemeid! Olyan gyönyörűűű fogaid vannak, mint egy gyöngysor! Az ajkaid is szép teltek!
Szeretem Benned a kislányos visszafogottságodat! Kívül-belül szép vagy!
.... Brigi jössz holnap DM-be ha nem esik az eső? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Igen, tutira leszbik vagyunk! De szerintem Mia is az, mert múltkor Ő is a mejjeimről írt! :lol: :lol: :lol:
Legközelebb csak azt kérdezitek majd!

Orsi! Leszbuli nálatok??? :wink: :lol:

Vagy megelakítjuk az ÉLMC-t! :oops: :lol:

Tényleg Mia! Túlélteda tegnapot???? Pocid jobban van???
Mikor gyün haza Urad?
Vendég

Hűűűűű most hogy visszaolvasom! :oops: :oops: :oops:
Remélem nem ért félre Brigi! :shock:
Vendég

Baccus megint hogy írok, nincs egy olyan szavam sem, amiben stimmelnének a betük! :roll:
Vendég

Olyan széééééééééééééééééép Nici macit kaptam Andikától! :D :D :D

Andi Te is gyanús vagy nekem! I Love you- macika????Hmmm??? :wink: :roll: :lol:

Holnap lefotózom, egész nap a hónom alatt van! :lol:
Vendég

Zsand! Itt van rendelője a Riminyákin a Borostyán gyógyszertár mögött!
Nem csak az én nőgyogyim aci Laci, hanem Miáé, Linié, meg talán Anetté??? :roll:
Vendég

sziasztok!

Mostanra szedtem ossze magam annyira hogy irjak...

Egesz nap agyban vagyok. Gyereket is ide transzportaltam, mert nagyon kivagyok a mensitol. Mar nem faj kulonosebben csak iszonyuan verzek. Vampirok kimeljenek :D

Szilvi:
Teso nem lesz ez tuti! Remelem par honap es ez a bovebb verzes majd elmulik, a doki szerint sajnos ez normalis.
Bar nekem mindig is eros verzesem volt, viszont csak ket napig tartott. :D Valamit valamiert... :)

tierno:

Bocis kep: :D:D:D:D:D

Korhaz: Errol lemaradtam (2 hetig nem volt Netunk es feluletesen olvastam vissza.) Ugye mar jol vagy?!

En is pakolgattam az osszes pasim utan! A mostani kapcsolatomat (az elso randin!) szo szerint ugy kezdtem hogy elmondtam mit akarok az eletben, mit utalok, milyen rossz tulajdonsagaim vannak es hozza tettem: Nem vagyok senki rabszolgaja, igy ha nem pakol el egy pasi maga utan, nem is kell.
Szerintem ez igy mukodik mert parom mellettem lett egesz elfogadhato. Anyosom nem hitte el eloszsor hogy a fia kepes elpakolni maga utan. :D
Teljesen megertelek! A ferfiakba bele van szerintem kodolva hogy felfordulast csinaljanak amikor elkezdenek valamit. En is a falra tudok az ilyentol maszni!
Szerintem az lenne a jo terapia hogy egy hetig ne csinalj semmit! Majd meglatna a parod hogy milyen fontos az otthoni munkad es meg kell hogy becsulje jobban! Ha majd megeszi a kosz es a rendetlensegtol mar jarni sem lehet, talan elgondolkodik!
NEkem volt egy lakotarsam regen, annyira kupis volt hogy a szobajaba amikor benyitottam nem lhetett latni a padloszonyeget mert mindent (!!!) ellepett a ruha a foldon! Ha a konyhaba ment, mintha robbantottak volna. Masfel ev alatt ugy megneveltem hogy azota megnosult, gyerekei vannak es a felesege nagyon halas nekem. :)

Orsi:
Teljesen normalis hogy Marci vissza-vissza alszik. AMikor a mi kutyinkat altattak utana meg a nyelve is kilogott, nem tudta behuzni, raadasul a visszaalvasok kozott probalt maszkalni de nem tudott mert szetcsusztak a labai. Szoval jobb ha Marci inkabb "csak" alszik maszkalas nelkul. :) Remelem jol van es gond nelkul tuleli ezt a lelki traumat. :)
Kuldok neki egy puszit :)

ROMANTIKA: Hat a vacsi fozes nem tudom hogy fog megvalosulni.... max rendelek egy pizzat :D Gyertya van itthon. :D A szexi fehernemure teljesen immunis. Kisminkelni? Huha, ahoz nekem legalabb az Operaba kellene mennem valami puccos eloadasra hogy sminkeljek! :D:D:D:D
Na jo, viccet felreteve: tenyleg vissza kene talalni egymashoz valahogy, mert amiota terhes lettem teljesen tabu lett ez az egesz romantika dolog. En szivesen osszebujnek vele, de meg beszelgetni sem igazan van ideje leulni. Tudom hogy sok van rajta mentalisan, stresszes a munkaja.
Olyan jo tippeket irsz, szivesen meg is csainalnam, de valahogy ugy erzem hogy apa ilyenre nem vagyik. :( Illetve nem is tudom. Vagy talan a nyomas mert most mindketten a gyerekre vagyunk ezerrel rakoncentralva, meg hat az idegi allapotom, ami tortent, teljesen felbolyditott mindent. Tudom hogy Apa nagyon aggodik most is. Mindig vizsgalgat hogy normalisan viselkedem-e vagy ismet bekattanok..... nagyon rossz lehet neki, mert vegig kellett mindent neznie ami velem tortent. (Ja, en "csak" megeltem mindezt....) De annak mindig rosszabb aki szemleli a dolgokat, ez teny!

Teljesen igazad van, ahogy olvasom: minden a non mulik! Hat ez az. En meg olyan kis gyagyas vagyok hogy nem kezdemenyeznek semmi penzert!!! Mindig csak varok es varok..... es Apa sem kezdemenyezo tipus. Igy hat altalaban elmarad az egesz dolog... szerencsetlenek vagyunk mindketten, asszem az itt a gond!
Pffffff rosszabbak mint a tinik !!!! (Olyanok, csak szottyadt a seggunk mar.)

KAD: en is bizom benne ha lesz egy olyan kadunk es vegre tudunk egyutt furodni akkor ott majd szerencsesebb leszek, a habok kozt. :D:D:D:D:D:D

zsand:
sex: irigy vagyok nagyon! :D:D:D:D Bar gondolom nalatok egyikotok sem olyan bena mint mi... ;)

Mi volt az SZTK-ban? Minden OK?

Hajni:
Annyira meghato ahogy szereted a gyermeked! Az aggodo almok is ezt mutatjak. De jo volt olvasni hogy megszeretgetted gyorsan. :D

Anett:
:):):):) De jo hogy ismet irtal!
Lakas: nagyon tetszik, mar egeszen megszoktuk. Szerintem ugyan abban lakunk amelyikben anno ti is. Felkor ives erkely, also szinten. :)

Na eddig jutottam a valaszokkal, a kovetkezo oldal meg hatravan, sokat irtatok.

De Patrik uvolt, igy mennem kell, kesobb tovabb olvasok es reagalok igerem. :)

sünciboglya

Orsi: milyen az a Love Storys kád? :shock: :lol: :lol: Most már NAGYON kivi vagyok. :lol:
Leszbuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote="piriczkihajni"]O írta:piriczkihajnirsi: milyen az a Love Storys kád? :shock: :lol: :lol: Most már NAGYON kivi vagyok. :lol:

Ravak Love story :wink:
Kép
Vendég

Mia!

NEMTUDOM elhinni, hogy nálad apa nem vágyik egy kis együttlétre.

Szerintem, csak fél az elutasítástól, hisz tudja, hogy nemrég szültél, hogy min mentél keresztül és nem akar zargatni.Én azt javaslom dobd be magad és lehet, hogy még Te magad is meg fogsz lepődni!!!!
Vacsorára kedvenc kajája, fürdetés aztán pedig koncentráljatok egymásra, ha nem lesz ágyjelenet az sem baj, de az legyen a Ti estétek egy pohár borral vagy egy likőrrel vagy pezsgővel, ha nem szoktatok inni vegyél mirelit epret mikor még jégkásás turmixold össze és egy kicsi pezsgővel bolondíts meg, ha megbolondítottad az epret utána bolondítsd az uradat.............
És ismétlem ha nem gyűritek össze a lepedőt az sem gáz, de legalább kicsit ellazultok és közelebb kerültök egymáshoz
SOK SIKERT

ahogy ezt leírtam eszembe jutott hogy ezt szokta Péter is olvasni :oops: :oops: :oops:
Erősen gondolkodom, hogy kitöröljem-e
:?:
Úgy döntöttem nem törlöm!!!!!!!!
Csajok azért ez már nem babanet kicsit haladunk a családinet felé :shock: :lol:

Sziasztok
Vendég

Bakker tényleg olvas minket Péter! :shock:
De szerintem ha ezt olvassa akor se fogja bevallani! :lol:
Végülis mi csak jót akarunk Nekik!
Nem bántottunk meg senkit! Vagy igen??? :shock:

Mindig megállapítom, hogy tök jó topicunk van! Veletek tényleg mindenről lehet beszélni!

Zsand amikor Ti kint a kandalló előtt a nappaliban, akkor hol van Dorina???? :shock: Nem fész hogy kijön a szobából? Ő amúgy is köztetek aludt nagyon sokáig, nem?
Vagy napközben mikor oviban van????
Élvezzétek ki ezt a kis időt, amíg nem jön öcsi! :wink:
Vendég

Patrik elhallgatott, most csak nagy banatosan nezeget. Irok gyorsan, meg olvasok vissza!

Dolli:
Hat.... minket sosem a sex tartott ossze a 10 ev alatt, de most tenyleg lementunk alfaba mindketten. Viszont jo jel hogy egy doboz gumit mar beszereztunk.... ez is haladas... :D

mangora:
Hoppa, mintha detto az en paromat irtad volna le: leul a szamitogep ele, utana meg tv-zni. (milyen erdekesek ezek a ferfiak!) Nalunk ebbol mar ezerszer volt botrany. Tudni illik, hogy parom informatikus igy egesz nap a gep elott ul, amikor hazaer, elso hogy rohan a gephez bekapcsolni.... szoval van alkoholizmus, drogfuggoseg, cukorfuggoseg (ez vagyok en) no meg ez a nyomorult Internetfuggoseg! Pfffff. Szerintem ez is szepen keresztbe tud tenni egy kapcsolatnak.
Sajnallak mert parod nem igazan erti meg milyen helyzetben vagy most. Az enyemnek is csak akkor jutott el az agyaba (szerintem) amikor elegansan becsukodott utanam a zart osztaly ajtaja. En benn, o kint....
(Szerinted hol van most az en kedvesem? ...egyet talalhatsz! Igen, a gep elott..)

Elolvastam vegig amit irtal, nagyon ismeros ez a hasfajas dolog sajnos. :( Nalunk kb. ilyen programozas megy. Most eppen is pont ez a musor, bar mar lazulnak a gorcsok, nalunk mindig delutan kezdodik es este 9, 10 orakor van vege.
Nalatok hogy van kaki? (nalunk napjaban csak egyszer!)
Mi mindenfele csodaszert kiprobaltunk mar, az Infacol es a Gripe Water jott be. Espumisan-tol iszonyat rossz lett az allapot, azt azonnal kiiktattuk. A Sab Simlex-et meg nem probaltuk. Lehet hogy lemegyek holnap a gyogyszertarba es beszerzem. Sajnos nekunk minden csodaszer ellenere is faj a pocak. (Most ismet ordit eppen szegenykem.)

Csokisztrajk: Barmivel nevezheccccc:) Csak jo sok cukor legyen benne, hehehe.

Etetes elhuzodasa: Hat en sosem tudtam igazan szoptatni cicirol, kezdettol fogva fejtem es cumisuvegbol etettem a picurit. Ha a kajajat 20-40 perc alatt eszi meg az normalis. A cicirol valo evesrol sajnos nincs tapasztalatom (az en babomnak nem fert bele a bimbom a szajaba.)
Patrikom manapsag 20 perc korul eszi meg a kajajat, de amikor kisebb volt, 3-4 hetes, akkor volt hogy 40 percre is elhuzodott az eves es ez csak a cumisuveges taplalas. Mostanra mar gyorsabban gyuri be a kajat. :D (ja es szunet nelkul, szinte egy szivasra is kepes benyomni a 140 ml-t. :D:D
TIPPEM: ha lefejed a tejet es cumisuvegbol adod, tuti hogy gyorsabban fogja elfogyasztani. (Csak hat igy a szopizas orome nincs meg az anyanak...)

zsand:
Tipikus, velunk is igy volt!!! Parom odatelefonalt a nyaki redosohoz hogy kene idopont. Aszongya a csaj neki hogy 3 honapra elore be vannak tablazva. Parom szepen, turelmesen megkerdezte tole hogy akkor hogy legyen? Akkor kellett volna bejelentkezni amikor megcsinaltuk a gyereket??? (Egyebkent szerencse hogy a 12. heten eppen korhazban voltam verzessel, igy "veletlenul" azt is megnezte a doktorno "ha mar ott vagyok."
Mi vegul az Istenhegyi Klinikan csinaltattuk meg a genetikait, a 18. hetit.
Azt tudom hogy ott csinalnak 12. hetit is es 3 nappal elobb eleg bejelentkezni. Ha esetleg oda mennetek akkor a Hajdu Krisztina doktornohoz menj, o orszagosan is elismert diagnoszta!

Hajni:
Ha jobban belegondolok apa sem veszi Patrikot fel tutujgatni. Bar mindig odamegy hozza amikor hazajon, ma is megnyugtatta szepen mert gorcsolt a pici hasa. Ja tenyleg, apa furdeti mindig Patrikor es szo nelkul teszi tisztaba is.
Csak ez a nyomorult szamitogep ne lenne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este 7-kor ult le melle, most 8:50 van, apa persze oda van ragadva a gep ele....

HUHA!!!!!!! FURDETNI KELL MERT 9-kor eves!

Majd jovok es olvasok tovabb, meg egy oldal hatravan!

Folyt. kov!

sünciboglya

Dolli,
Csütörtökön délelőtt átmehetünk?

Orsi,
Jó volt az Alma koncert, manó ott csápolt az első sorban :D Szerencsénk volt mert pont vége lett amikor elkezdett esni az eső.

Szilvi,
Nagyon jók ezek a fűzők amiket feltettél :D Nekem még sosem volt, de most azt hiszem be kell szerezzek egyet. Az a karácsonyis nagy sikert aratna itthon azt hiszem :D Beneveztem magamat egy fogyimasszázs kúrára, arra járok most Orsihoz. Nem mondanám lazulósnak de én már látom az eredményét :D Én még sehogy sem állok az ajándékokkal :(

Kép[
Kép[
kostyika

Mia,
Sajnos nálunk is ez a helyzet, Robi majdnem minden este 10-11 körül jön haza és utána ül le a gép elé. Éjfél előtt sosem fejezi be és csak dolgozik szótlanul :( Én már hiába balhézom, nem változik semmi.

Orsi,
Most hogy mondod, le kellett volna vennem a maci pulcsiját :D Jól lebuktam :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Ezt az esti olvasást át kell ütemeznem napközre, mert ilyenkor már nincs energiám reagálni, pedig lenne mit…….

Na majd holnap igyekszem jönni, írni….

Már elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teszveszes fűzős cucc nadon jóóóóóó ötlet!

Lini
Kép
kicsi lini

na itt vagyok, lassan ejfel, most tudok csak reakciozni vegre! A mensim is megadta magat, igy talan nem verzek el :D:D:D

zsand:
Parragh doki egy angyal. Hozza jarok en is, nala szultem! + a szuleszno, o is egy nagyon kedves hogy. :)
Orsi:
Nem am kikotyogni a mi kis zserelmi szeanszainkat :D:D:D:D Meg itt kedvet kap a csapat egy team sex-re. A ferfiak ugy is gyagyasok. :D:D:D
Juj de allat vagyok, bocsi. De igy ejfel tajban mar csak orultsegek jonnek belolem, nem tudom visszafogni a hulyesegaradatot. :D
Tuleltem a napot, egesz nap agyban, este apa hozott csokit, 3 tablat meg is ettem. Most majdnem hanyok, de finom volt. :D Tenyleg, az a fogyi masszazs erdekelne, beszeljunk rola ha legkozelebb megyek hozzad. :) Szerintem masszazsra is kepes leszek 2-3 nap mulva mar....
zsand:
Hehe, nalam aztan nincs elutasitas, terhesen is mindig vissza kellett fognia, mert mindig ra akartam ugrani. O az aki kibirta. Most meg menzesz van, ilyenkor felem sem nez, bar en sem lennek kepes ra.... vampir sex. :mrgreen: JUJ :D Majd megugrom apat elobb-utobb. :) Akkor meg szetcincalom apro pici darabokra. (Csak a stoppolt gatam birja ki....) :D
Egyebkent a leitatason en is gondolkodtam, de ez nem egyeztetheto ossze az elveimmel. (Most ugy erzem hogy sajnos.) :)
Orsi:
Nem bantottunk meg senkit, az erzeseinket irtuk le es tuti hogy mindegyikunk parja tisztaban van ezekkel. Az enyem termeszetesen igen, mivel mindent megdumalunk. Neki ez nem ujdonsag, max fura neki hogy itt mi leirjuk ezeket, de mi nok vagyunk es mi igy tudjuk kiereszteni a gozt idonkent. :) KEll ez neha!

kostyika:
Ezert nem erdemes semmit szolni, en is feladtam ezt a gepfuggoseget, illetve hogy szoljak erte. Abban remenykedem ha Patrik nagyobb lesz akkor estenkent majd egyutt jatszunk es kommunikalunk. :) NEkem az tokeletesen megfelel(ne) :)

Nah vegeztem a valaszokkal:) Most megint nem jovok egy napig, tuti osszeirtok megint 3 oldalt :)
Holnap megyunk csipo UH-ra vagy mire..... nem tudjatok hol van ez pontosan helyileg? Nem tudjuk elerni telefonon oket a cim miatt, mindig foglalt....

puszka es joejt!

sünciboglya

Sziasztok Leszbik! :lol:

Nem tudom ki volt az a doki.Hozzám képest mindenki magas. :? De jól nézett ki!Zavarban is voltam.Szerencsére csak hasi UH-t csinált.Lehet nem is nődoki volt...Nem volt egy beszédes,mint egy gép,olyan volt.
Remélem nem haragszotok,de páromnak ma említettem pár dolgot,hogy min témázunk.Azt mondta,mi felnagyítjuk a problémákat. :? Azt is mondtam,ha beszélek,akkor nézzen már a szemembe!

Dolli!Alacsony vagyok,kis mellek,csúnya bőr,rövid,vastag láb,nagy segg. :? Valamin lehet változtatni,de amin nem,azt nehéz elfogadni.
Említettem Dorcinak,hogy Gézu mit mondott,de csak gondolkodott rajta.Kérdeztem,hogy átmenjünk hozzátok?Már indulni is akart :)

Hajni!Jobb,ha magadra hallgatsz!Vagy ránk!Szerintem elkezdheted a hozzátáplálást.Nem kell mindenről tudniuk.Rosszul is lennének,ha mindenki megosztaná velük a dolgokat!Én belülre nem kenném.Milyen krémet használsz?Nekünk csak a gyógyszertári vált be.Meg amikor jön a foga,akkor az egész alsó fertálya csúnya.Akkor szellőztetem a popót,többször cserélem a pelust és vastagabban kenem be krémmel.
Azt olvastam,ha fáj a baba hasa a banántól,akkor a kis magokat el kell távolítani,mert az okozza.
És Lili szépen fejlődik!Remélem megnyugodtál! :wink:
Ha nem esik,talizhatunk.Majd vigyázok :)

Zsand!Én is Parraghoz jártam.Végűlis rendes,csak én csalódtam benne és azért kerestem egy másikat.Egy nőt ajánlottak.Pesten rendel.
Találtál ruhát?

Orsi!A Leszboszi :lol:
Köszi! :oops: Jobban bókolsz,mint egy pasi. :) Többször is elolvastam,amit írtál!A fogam,mint a gyöngysör,kicsit túlzás.Tök csámpás,le is tört hátul az egyikből.Éppen fogdokit keresek.De azért köszi!
Majd még hálás lesz Neked Marci!Figyeld meg!Biztos nem utált meg,esetleg kicsit megsértődött,de el fog múlni!!!!! :wink:

Mia!Köszi,már jól vagyok!Még vár rám majd egy műtét.2 napja meg elkezdtem hasazni.Mondta is párom,hogy jobb,ha elfelejtem,nehogy megint szúrkáljon az oldalam.
Már gondoltam rá,hogy sztrájkolok,de akkor nagyobb munkát csinálnék magamnak!Nem hiszem,hogy idegesítené a rendetlenség.Ma megint teszetelem.Kiborította a fürdővizet és kéztörlővel törölgette fel,amit a mosdó szélén felejtett.Kiváncsi vagyok mikor tűnik el onnan.
Csípő UH?Nem az sztk-ban csinálják?
Nekünk is van gumink! :wink:

Mentem,megint fél2 :roll:
jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt!

Attya ég! :shock: Micsoda éjeli baglyok vagytok! :D

Brigi! Én sokáig szerettem volna magas lenni, most meg azt sem bánnám, ha kissebb lennék!
Alakoddal nincs gond, a lábikódból meg majd faragsz le! :wink:
Pl. tök irigy vagyok, hogy nincs hasad, vékony a derekad!

Nem néztétek tegnap a Viasaton a Szeretem a Testemet?
Egy testépítő csajszi volt benne! Szerintem tök csini lett a végén!
Nem is ez a lényeg, mert mindenkiből szépet csinálnak, hanem azon lepődtem meg, hogy egy izmos vékony testű nőnek mi a franc baja van magával???? :shock:
Szerintem agyban dőlnek el ezek a dolgok!Van egy-két ismerősöm aki elég kakin néz ki, mégis 2x akkora önbizalma van! :shock:
Mondjuk szerintem az sem jó, mert az is gáz ha azt hiszi magáról, hogy tökéletes közben meg................... :?
Amúgy én sosem azt nézem egy nőn milyenek a testi adottságai, hanem az igényességet amivel kihozza magából a legjobbat!
Szerintem az ápoltság ér a legtöbbet!
Néha látok 50 éves nőket és irigykedve nézem, milyen szép a haja, a bőre, mennyire csinosan van felöltözve, ruha kiegészítők, ékszerek passzolnak, táska cipő egymáshoz választva, finom parfüm illatta van, jó a sminkje, ápolt manikürözött kezek stb....
Na jó gondolom ehhez egy valag pénz kell! :? :? :?
Meg tutira nem 3 kisgyerekkel indul el kapkodva fél 8kor!
Meg tutira nem parkvárosban tolja a babakocsit a derékik érő sárban! :wink:

Na mindegy! A lényeg, hogy törődjünk magunkkal, nem kellenek nagy dolgok, csak annyi amitől jól érezzük magunkat a bőrünkben! :wink:

Na inkább jövök ovi után, most megyek zuhizni sminkelni, hamár itt járatom a számat! :oops: :lol:

Marcipán jobban van, már csóvi-csóvizik nekem is! :D Hanyat vágja magát egy kis pocaksimiért! Jó az étvágya, egyedül megy ki a kertbe!Csak a jövő csötörtököt várom! :D

Bakker még nem is néztem magamnak semmi felsőt, igaz a pénzem sem jött meg, de már nem izgat mert jött CSP, Gyed! :D
A kretének meg postán adták fel az átutalási megbízást a banknak! :shock: :shock: :shock: Baccus ennél bonyolultabban nem tudtak volna intézni egy kifizetést????? :evil:
Vendég

Drága Marcipán!

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Marcipán!
Kép

Lini!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Andi! Gyerteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Húúú ma két ünnepeltünk is van? :lol:

Lini: Kép Szeretettel küldöm ezt a puszit névnapodra!

Marcipán:
Kép yappy!!! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

úgy döntöttem ma dőzsölök és forró csokit iszom reggelire. :oops: :cry: nyammmiiiii!

Brigi: párod beszólása azért nem piti! Ilyenkor olyan szívesen cserélnék velük! Azon kívül, hogy dolgoznak gondjuk alig. Ezzel szemben nekünk..... na jó ne is menjünk bele mert csak felbosszantom magam. :roll:

[quote]M írta:eg tutira nem parkvárosban tolja a babakocsit a derékik érő sárban!

Orsi, nem tudom kikre gondoltál de MAXIMÁLISAN egyetértek! :lol: :lol:

Ezzel a piros nunival bajban vagyok mert, hogy belül piros neki. Végül egész vékonyan kentem oda krémet. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi! De édi Dorina! :D Hogy van a nagylány?
Nem tudom, kiről beszélsz! :roll: Ne részletekben szemléld magad, hanem az egészet nézd! És az nekem bejön! :wink: Csatlakozom a leszboszikhoz! :lol:
Nem felfújjuk a dolgokat, csak másképp gondolkodunk, mint a pasik. És szerintem párod is szereti, hogy ez így van, különben nem Te lennél mellette, hanem egy másik hím. :wink:

Orsi!
[quote]e írta:gy izmos vékony testű nőnek mi a franc baja van magával???? :shock:

Ugye hallod magad? :wink: Ezt mi is kérdezhetnénk Tőled néha! :wink:
Örülök, hogy Marci már nem duzzog Veled!
Pár éve álltam egy buszmegállóban, hátulról láttam egy "csajt"... Hihetetlen jó lábak, csinos, modern, ízléses kiskosztümben... Mikor előlről megnéztem, volt vagy 50 éves a hölgy! De az arca is szép volt, ápolt, szolidan sminkelt. Szeretnék majd én is ilyen 50-es lenni! :D

Csajok! Nekem szerencsém van párommal, nálunk is volt számítógép és tévé probléma, de mikor elmondtam, mi bánt, megértette, és azóta nincs ilyen. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem ül le a gép elé, de nem az az első, és nem az uralja az életünket.

Mia! De jó, hogy jobban vagy! :D Én is kaptam csokit, meg pilótát! :D Jót tett a lelkemnek, mert nagyon levert voltam már.
[quote]D írta:e igy ejfel tajban mar csak orultsegek jonnek belolem,
Biztos, hogy csak éjféltájban? :wink:
Azért érdekes lehetett az első randitok... :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Az ifjú férj az esküvő után így szól a feleségéhez
-Drágám,te csak mosni,vasalni,takarítani,főzni és mosogatni fogsz.És persze neveled majd a gyerekeinket.Az én feleségemnek nem kell dolgoznia.

Asszem, ez már volt, de nem árt az ismétlés! :D
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja
szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaaaaaj a Tescoból jövet jutott eszembe, hogy Linit Melindának hívják!

Boldog Névnapot Drága Lini!

Kép
Vendég

Voltunk Bogikával vásárolni, végre találtam magamra tök szép melltartókat bugyival! :D
Úgy örülök neki!!!!!De most nagyon szépek voltak, mondtam Apinak hogy jöjjön és válogasson, megadtam a méreteimet! :wink:

A gyerkőknek nagyon jó dolgokat láttam karira! Valamikor el kell mennem és elkezdeni a vásárlást!

Mivel döginek ma van a szülinapja, bementem a Fressnapfba!
Olyan jóóóóóó dolgokat vettem! Kapott egy pihe puha fekhelyet,(most tök nehezen megy be a kenelbe a gallér miatt és csak éjszakára van benne) egy új csajos nyakörvet pórázzal, vettem neki egy rágcsi játékot és egy szárított csirkemelles kutyanasit!:wink:
Apa kinyír ha meglátja! :oops: Már a kutyaruhát is szülinapjára vettem! Deeeeeeeeee nem bííííírok elleneállni ezeknek a dolgoknak!
Az új nyakörvet majd akkor kapja meg ha végre levehetjük róla ezt a hülye gallért és azzal együtt kihajítom a mostani nyakörvét, hogy ne emlékezzen rá!

Na megyek gyorsan pakolok, takarítok, indítom a mosássokat stb.... :?
Vendég

Töltöttem le képeket! :wink:

Ilyen szééééép Macikát kaptam Anditól! :D
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Ilyen nagy már Patrik baba! (én kócos fejemet nem nézni!!) Kép Vagy ilyen pici? Minden viszonyítás kérdése! :-))) Kép Apukája :-))))))) Ki veszi észre mi nem stimmel a képen??? Kép Marcipán új fekhelye!
Vendég

sziasztok:)

Patrik eppen az elalvassal kuzd, fujtat mint egy mozdony. Lehet hogy hamarosan "felhuzza a zold bugyit". Szagrol tuti kiderul mikor sikerult a kakat elkesziteni anyanak. :D
De remelem valami alvas-fele is lesz azert...

tierno:
Hat az igaz hogy nem vagy egy kosarlabdas tipus, de hogy csunya lenne a borod azt nem hinnem! A cicit nem lattam a nagykabatban, de a feneked nem nagy es a labad sem rovid. Olyan pici helyes vagy! Olyan tipus, akit nem lehet nem szeretni. Orulj neki! Teged felteni es vigyazni kell, ez jon le a ferfiaknal. Bezzeg egy jol megtermett not mint pl. en, sosem akarnak felteni meg vigyazni. pfffff. Nekem mindig az volt a bajom hogy tul nagybarab vagyok, igy max harci amazonnak mehetek el... :mrgreen:

Az en parom is azzal szokta elintezni a korabban emlitett dolgokat hogy kepzelodok, meg felnagyitom a dolgokat. Pedig ha jol magaba nez barmelyik pasi, lathatja hogy megis csak igazunk van..... csak arra nincs erejuk vagy kedvuk hogy valtoztassanak. Pasik!

Most megyek, Patrik ugy dontott hogy hasfajosat jatszik. :(

sünciboglya

Kép Gyönyörűűűűű Patrik baba
Vendég

Jaj, Orsi ezek a képek... :D
Hogy elveszik apuja kezében Patrik! És milyen gyönyörűség! Olvadozom! :D

Kép
Kép
tekiroll

:D

Itt járt Mia és nem vette észre a képeket! :lol:
Vendég

Szegény kis Marcipán! Látom, tetszik neki a fekhely! :)

Kép
Kép
tekiroll

Igen!!!!! Tetszik neki! Képzeld rögtön belefeküdt, pedig elég biazlmatlan minden új dologgal! :shock:
Úgy örülök, hogy legalább valamivel tudtam edveskedni neki! :D
Este Apája odaadja neki a finomságot! :wink:
Vendég

Szasztok!

Lini, Nagyon Boldog Névnapot!!!!

Kép

Puszi
sylph

Szilvi! Te nem lépsz át holnap? :D

Kép
Kép
tekiroll

Gyanúsan nagy csend volt! :?
20 perc múlva meg kelthetem fel! :cry:

Kép

Dolli hogy vagy????
Most akkor elnapoltátok a vezetést?
Észrevennék ha elmennék helyetted vizsgára????? 8)
Vendég

Marcikám!!!

Nagyon Boldog Születésnapot!!!

Kép

Kép Kép
sylph

SZILVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

EZ CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :D :D :D

Meg is könnyeztem! :)
Vendég

Sziasztok!

Lini!
Boldog névnapot Neked!

Marci!
Boldog születésnapot!!!

Sajnos Dorina éjszaka lázas volt 38,5 elkezdtem lázcsillapítót keresni az egyik kúp lejárva a másik kúpról le volt tépva az a rész ahol a szav.idő van, kuka lett az is.
Nurofent pedig egy hete odaadtam a majdnem szomszédnak, így maradt a vizes ruhás borogatás.
Gyorsan le is ment a láza, de egy óra múlva megint felment aztán le.
Azóta csak hőemelkedés van, meg fekvő gyerek fáradt anyukával.

Na, most én is zabos vagyok apára.
Elment, hogy hazahozza az egyik légvárat, útközben fölvette a barátját és bementek a barátja testvéréhez. Nemhogy sietne haza, szépen elmondtam neki reggel, hogy se Mikulások, ma akartam megvenni, a bankba is mennem kell. :evil:
Ezt én csinálnám biztos kiakadna!!!!

Mindjárt tüzet okádok!!!

Bogi szépen elhasalt :D

Sziasztok, szép napot!!!!
Vendég

Szasztok!

Végre eljutottam addig, hogy írjak is... Marcinak szerkesztettem ezt a képet tök sokáig, de megérte! :lol:

Andi, szerezz is be!!! Párod, majd odáig lesz meg vissza, hogy milyen dögös vagy!!!!

Orsi, látod, szeret Téged Marci, csak egy kicsit megviselte a dolog...
De jó képeket tettél fel! Milyen szupi ágya van Marcinak!!!
Pénteken nem shoppingolunk egyet? :wink:

Mia, nagyon helyes Patrik, olyan szép baba!!!!

Dolli, gondolkodom, gondolkodom!!! Épp filóztam, hogy holnap vagy pénteken, de lehet akkor felugrok én is... :wink: Hánytól lehet menni?

Holnap délután megyünk az Operába Miki buliba!!!!!!!!! :lol: Olyan jó lesz!!!! Lőttem a teszveszen ruhacsomit Lilinek, olyan jó cuccok vannak benne, már ki is mostam, holnap egy szép lila szerkóban megy Lili a buliba... hogy Bubóra mit adok, fogalmam sincs...
sylph

Zsand, jobbulást a lánykádnak!!! Remélem jobban van!
sylph

Sziasztok!

Lini!Boldog névnapot kívánok!
Marcipán!Boldog szülinapot kívánok!És gyógyulgass!

Hihi!Csak panaszkodnom kellett! :wink: Taliztam ma Hajnival.Olyan jó volt végre dumálni!Lili nagyot nőtt és nagyon huncut. :) Mire haza értem,párom csinált krumplis tésztát,elmosogatott,elmosta a cumisüveget is és a fürdőből is eltüntette amit ott hagyott. :shock: Meg is dícsértem.Kérdeztem tőle,hogy olvassa a fórumot?Óóó,vagy akar talán valamit este?Azt mondta nem azért csinálta,csak hogy ne hőbörögjek. :)

Orsi!Te nem is rólam beszélsz!Tök nagy hasam van!
Na,az a legdurvább,mikor egy rusnya nő beképzelt!Én is ismertem olyat,aki 50 feletti és annyira csinos,hogy na.Legszívesebben dícsérgettem volna egész nap!
Nem csak parkvárosban van ám sár!Ma mondta is Dorinám,hogy dödö(döcög) a babkocsi.
Végre megjött nekem is a pénz!Vennem kell pár ruhát gyerek ruhát.
De édi maci!!!
Patrik jól megnőtt!És milyen szépség!Nemsokára akkora lesz,mint apukája. :)
Mi nem stimmel a képen? :roll:

Szilvi! :lol:

Dolli!Már Te is? :shock: Semmi tünet,hogy beteg lenne.Az az egy,hogy szürcsög.Néha,hapci+köhögés,de az orra sem folyik.Szóval nem tudom.
Teljesen másképp gondolkodunk,az biztos!Arra mondta,hogy felfújjuk,mikor mondtam Neki,hogy egyesek eregetik a galambot,meg oda kakálnak.Hogy ez olyan zavaró.Nekik természetes,hogy aminek ki kell jönnie,azt ott és akkor kiengedik.
És az milyen,hogy látsz egy jó csajt hátulról és megfordul és egy szőrös férfi? :)

Hajni!A Tescoban is akciós lesz a T.kutya.Ma láttam az újságban.

Zsand!Jobbulást Dorinának!

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?