sziasztok!
Mostanra szedtem ossze magam annyira hogy irjak...
Egesz nap agyban vagyok. Gyereket is ide transzportaltam, mert nagyon kivagyok a mensitol. Mar nem faj kulonosebben csak iszonyuan verzek. Vampirok kimeljenek
Szilvi:
Teso nem lesz ez tuti! Remelem par honap es ez a bovebb verzes majd elmulik, a doki szerint sajnos ez normalis.
Bar nekem mindig is eros verzesem volt, viszont csak ket napig tartott.
Valamit valamiert...
tierno:
Bocis kep:
:D:D:D:D
Korhaz: Errol lemaradtam (2 hetig nem volt Netunk es feluletesen olvastam vissza.) Ugye mar jol vagy?!
En is pakolgattam az osszes pasim utan! A mostani kapcsolatomat (az elso randin!) szo szerint ugy kezdtem hogy elmondtam mit akarok az eletben, mit utalok, milyen rossz tulajdonsagaim vannak es hozza tettem: Nem vagyok senki rabszolgaja, igy ha nem pakol el egy pasi maga utan, nem is kell.
Szerintem ez igy mukodik mert parom mellettem lett egesz elfogadhato. Anyosom nem hitte el eloszsor hogy a fia kepes elpakolni maga utan.
Teljesen megertelek! A ferfiakba bele van szerintem kodolva hogy felfordulast csinaljanak amikor elkezdenek valamit. En is a falra tudok az ilyentol maszni!
Szerintem az lenne a jo terapia hogy egy hetig ne csinalj semmit! Majd meglatna a parod hogy milyen fontos az otthoni munkad es meg kell hogy becsulje jobban! Ha majd megeszi a kosz es a rendetlensegtol mar jarni sem lehet, talan elgondolkodik!
NEkem volt egy lakotarsam regen, annyira kupis volt hogy a szobajaba amikor benyitottam nem lhetett latni a padloszonyeget mert mindent (!!!) ellepett a ruha a foldon! Ha a konyhaba ment, mintha robbantottak volna. Masfel ev alatt ugy megneveltem hogy azota megnosult, gyerekei vannak es a felesege nagyon halas nekem.
Orsi:
Teljesen normalis hogy Marci vissza-vissza alszik. AMikor a mi kutyinkat altattak utana meg a nyelve is kilogott, nem tudta behuzni, raadasul a visszaalvasok kozott probalt maszkalni de nem tudott mert szetcsusztak a labai. Szoval jobb ha Marci inkabb "csak" alszik maszkalas nelkul.
Remelem jol van es gond nelkul tuleli ezt a lelki traumat.
Kuldok neki egy puszit
ROMANTIKA: Hat a vacsi fozes nem tudom hogy fog megvalosulni.... max rendelek egy pizzat
Gyertya van itthon.
A szexi fehernemure teljesen immunis. Kisminkelni? Huha, ahoz nekem legalabb az Operaba kellene mennem valami puccos eloadasra hogy sminkeljek!
:D:D:D
Na jo, viccet felreteve: tenyleg vissza kene talalni egymashoz valahogy, mert amiota terhes lettem teljesen tabu lett ez az egesz romantika dolog. En szivesen osszebujnek vele, de meg beszelgetni sem igazan van ideje leulni. Tudom hogy sok van rajta mentalisan, stresszes a munkaja.
Olyan jo tippeket irsz, szivesen meg is csainalnam, de valahogy ugy erzem hogy apa ilyenre nem vagyik.
Illetve nem is tudom. Vagy talan a nyomas mert most mindketten a gyerekre vagyunk ezerrel rakoncentralva, meg hat az idegi allapotom, ami tortent, teljesen felbolyditott mindent. Tudom hogy Apa nagyon aggodik most is. Mindig vizsgalgat hogy normalisan viselkedem-e vagy ismet bekattanok..... nagyon rossz lehet neki, mert vegig kellett mindent neznie ami velem tortent. (Ja, en "csak" megeltem mindezt....) De annak mindig rosszabb aki szemleli a dolgokat, ez teny!
Teljesen igazad van, ahogy olvasom: minden a non mulik! Hat ez az. En meg olyan kis gyagyas vagyok hogy nem kezdemenyeznek semmi penzert!!! Mindig csak varok es varok..... es Apa sem kezdemenyezo tipus. Igy hat altalaban elmarad az egesz dolog... szerencsetlenek vagyunk mindketten, asszem az itt a gond!
Pffffff rosszabbak mint a tinik !!!! (Olyanok, csak szottyadt a seggunk mar.)
KAD: en is bizom benne ha lesz egy olyan kadunk es vegre tudunk egyutt furodni akkor ott majd szerencsesebb leszek, a habok kozt.
:D:D:D:D:D
zsand:
sex: irigy vagyok nagyon!
:D:D:D Bar gondolom nalatok egyikotok sem olyan bena mint mi...
Mi volt az SZTK-ban? Minden OK?
Hajni:
Annyira meghato ahogy szereted a gyermeked! Az aggodo almok is ezt mutatjak. De jo volt olvasni hogy megszeretgetted gyorsan.
Anett:
:):):) De jo hogy ismet irtal!
Lakas: nagyon tetszik, mar egeszen megszoktuk. Szerintem ugyan abban lakunk amelyikben anno ti is. Felkor ives erkely, also szinten.
Na eddig jutottam a valaszokkal, a kovetkezo oldal meg hatravan, sokat irtatok.
De Patrik uvolt, igy mennem kell, kesobb tovabb olvasok es reagalok igerem.