Sziasztok Lányok
köszönöm a pizsama tippeket- amig nincs jobb, addig kibontottam a gumit egy Decathlon-os gatyóból.... és ma folytatom az összes többi nacimmal. Sajnos nem nagyon tudok kimozdulni, így abbók kell "főznöm" ami itthon van.
Ma kezdem a 18. hetet és este megyünk a Dokihoz- hátha már léthatjuk, hogy Kisfiú vagy Kislány. (múltkor mintha fiú lett volna.......)
A Dokit én is letámadom az oltáskérdéssel, bár Ő korábban azt mondta, hogy egyszer már átélt olyan igazán komoly influenza járványt, amikor egy nap 174-en haltak meg a szövődményes tüdőgyulladásban csak a János kórházban....
Védőnő
Érdekes, Akihez járok nagyon kedves, de a vérnyomásmérésen és a pecsételésen kívül nem sok történik Nála. Igaz abban a 12 percben amig ott vagyok nem is történhet sokkal több. Múltkor kijött és itt volt szintén 12 percig. Közben elmondta, hogy a szoptatást meg a babaápolást majd később meséli el, mert még úgyis korán van ezekhez a témákhoz....
Tőletek sokkal több infót lehet szerezni
Szüléselőkészítő tanfolyam
1. Az egyik őssejtbank szervez havonta szüléselőkészítő tanfolyamokat, ha megtudok valami bővebbet akkor felteszem az infót a következőkről hátha érdekel Valakit közületek.
2. Nem tudjátok véletlenül, hogy a János kórházban mikor van a szüléselőkészítő?
csics
Nekem is elkezdett rugdosni, ahogy észrevettem akkor, amikor megijedt a zenétől. Most ahogy ülök érzem, hogy mocorog, meg reggelente és este, bár az előbb sétáltunk és közben is ficánkolt.
cs Andi
A János Kórházban fogok szülni és egyenlőre még úgy néz ki, hogy nem oltatok. (bár ez estére megváltozhat)
mucus75
Boldog szülinapot Dominak.