Helóka!
Andrea:
A közérzetem jó, a fészkeimet azonban az iszem óta érzem. Egyik nap rámjött a zabálhatné, de szolidan nyomtam, úgyhogy nem kell virgácsot kapnom.
Amúgy semmi extra, talán a hormonok miatt van az egész...
Mako:
Először is: Nagy gratula az 5 lurkóhoz!!!
Jó, hogy mondtad a nyers túrót, ezt nem is tudtam.
A petikék miatt kár volt izgulnod, látod? Mostmár nyugodj meg és ha elkeserednél, inkább gyere a netre és mi felvidítunk, megvígasztalunk, visszazökkentünk a pozitív szemléletbe!
Kiss Angyal:
Köszi a drukkokat, kedves tőled.
Most tp-en vagyok, de majd szabira is megyek, mert még van 13 napom.
Navared:
Kegyed milyen vicceske!
Bevallom, először én is furcsálltam, amit Babe-nek írtál, aztán továbbolvastam a következő hsz-odat. Besz@rás vagy, simán bevettem!
Rodina:
Húha, ez a doki nem cicózik! Sajnálattal hallom, hogy te is IR-es vagy... Ha kell segítség a diétában, csak szólj, küldök infót szívesen (mert az IR gyilkolászás legjobb módja: diéta+gyogyó+edzés).
Babe:
Üdv, mielőbbi babásodást kívánok!
Én is Sz-höz járok, nagyon alapos, rendes orvos, a beavatkozásokat és az uh-ozást nagyon óvatosan csinálja.
A többiek már leírták az inszem menetét, tényleg nem kell tartanod tőle. Max nem Misibá, hanem az új zöldruhás fickó (nemtom a nevét) fog mozizni.
Eszter:
Most koncentrálj csak a vizsgádra, az a legfontosabb - azért azt majd írd meg, hogy hányan vagytok, mert már lukas az oldalam.
Egyébként nagy szükség van a hivatásos vámpírokra, ill. vámPiroskákra kis hazánkban.
2009. dec. 10-e neked és nekem is nagy nap lesz, drukkolok a pozitív eredményhez!
Angi:
Köszi, aranyos vagy!
Hányadik ker-be jársz masszíroztatni?
Hmmm... túrós zsömi! Küldesz nekem fénypost? Retúrba felajánlanék répafőzeléket, svédgombát, grillpipi-cicit! Ablakot nyitottam, kössszike!