Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok, ennyi gyönyörü cica!!! Olyan jó lenne egy, de nemrég vettünk új kanapét...hat nem biztos, h. örülnék, ha nekiesne :lol:
van olyan cica, amelyik nem szeret kaparni és nem hullajtja a szörét??? :D
Tényleg úgy szeretnék egyet, de félek, nem nekünk való ebben a lakasban...

Andrea, sajnalom :( szorítok a decemberért!!!
Ezt nem is tudtam, h. ha vizessé valik a h.valadék, akkor azt mit jelent. Mas meg azt sem tudja, mi az az ovulació, mi meg mar a legkisebb jelböl is tudunk "olvasni"!
navared
Szfvár

Sajti, mondom én hogy gyanús vagy :D
amúgy nekem is a kedvencem az algaevö...nekünk is van, olyan édi! Tudod melyik nagyon aranyos még? a pancélosharcsa, ahogy a talajnal turkal a kis bajszaval :lol:
navared
Szfvár

Andrea:
ÓÓóóó, a fenébe!!! Tudom mit érzel, annyira sajnálom... Kép

Navared:
Esetleg kopasz és körömtelen cica? :roll:
Engem alig lehet elvonszolni az ilyen akvárium elől, ha meglátok egyet! Asszem ezek olyan harcsafélék nem? A profi betörők jutnak róluk az eszembe, ahogy rácuppanak az üvegre, már várom, hogy mikor vágják körbe... :D

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Nekem is bevonzotta a baba a laptetőket. Akkor tele voltam laptetővel és a lap aljával is (az már majdnem tető :) ).
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
:lol:

Csézjang:
Látlak!!! :) Hogy vagytok?

Pá Drágáim!
sajt@

Aranyosak vagytok, köszönöm a drukkot! :)

Jópár év sikertelenség után az ember már keni-vágja a teste minden rezdülését, de így legalább tudom, hogy mire számíthatok

Egyébként egész jól viselem.. talán azért mert itt a december és nagyon-nagyon remélem, hogy nem kell megint x időt várni, kezdődhet a 2. inszem, ha minden rendben lesz. Mostmár csak ezen drukkoljatok!!!!! :)
andrea-1

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, csak gyors helyzetjelentést írok. A macskás képeket azért láttam, nagyon szépek.

Voltunk a bmc-ben túl vagyok a leszíváson (nem volt vészes). Azonban a leszívott 7 petesejtből csak 2 érett. :cry: :cry: Holnap reggel kell telefonálnom, hogy ért-e még be petesejt, ha igen azokat holnap megtermékenyítik. Bíztam benne, hogy többen lesznek. Úgy látom nem lesznek fagyi babák. Most elégé el vagyok kenődve, de hát a remény hal meg utoljára.

Lukácsné megy a DRUKKKKKK holnapra.
mako30

Csajok, azt mondta a doki, hogy egyek sok túrót, de lehetőleg úgy nyersen,nem főzve vagy sütve.
mako30

Mako! Sajnalom, h. "csak" ketten vannak, de ne aggódj egy pont elég a sikerhez :D !!!
Jó túróevést, csak ne vidd túlzasba!

Lukacsné, én is drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

szia mako

remélem az a kettő az elég lesz és szuper a babához, akkor meg minek fagyibaba???
fel a fejjel és tessék bízni bízni bízni..... csak így lehet ezt végigcsinálni :)

a túrót én is mondtam látod nem beszélek a levegőbe.
remélem reggel jó híreket kapsz és együtt leszünk babások karácsonyra.

csajok én nagyon ki vagyok ütve lefeküdtem ma délben és alig bírtam felkelni 3 után hogy elmenjek az oviba és utána is mikor hazajöttünk csak feküdtem elaludtam meg felébredtem, nem tudom mi van velem de nagyon fáradt vagyok még jó hogy szabadnapos voltam ma.
azt hiszem a héten sokat fogok aludni.
majd ha holnap hazajövünk én is beszámolok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ja és azt nem is írtam hogy a bal oldalamon a petefészkem majd szét szakad nagyon fáj, szúr meg minden, remélem ez holnap elmúlik.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

Mako: ne legyél elkeseredve, mert kint is tudják érlelni őket :!: :!: :!: nekem is 5-ből 2 volt megérve és mire mentünk az E.T.-re még kettőt meg tudtak termékenyíteni :!: :!: :!: nagyon ügyesek a biológusuk a BMC-ben :D :D :D

Lukácsné: holnapra én is küldöm neked a DDDRRRRRUUUKKKOOKKKAATTTT :D :D :D

Andi: sajnálom,hogy megjött mensi-manó :cry: remélem,hogy bele fogtok férni a decemberi inszembe és akkor Te is bővíteni fogod a Sajt +tesztes táborát :wink: :wink: :wink:

Sajt: dolgozol vagy otthon pihizel????nagyon szorítok Neked :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mako!

Abból a két kis petikéből akár 4 babód is lehet! Úgyhogy azért nem rossz ez! Szorítok, hogy még érjenek peték!

Lukácsné!
Megy neked a drukk holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

MA voltam Fülöp dokinál. Ő a habituális vetélőkkel foglalkozik. A leleteim alapján közölte, hogy fokozott inzulintermelésem van, erre majd ad metmorfint 2x850mg, a prolaktinom sem jó, arra Bromót ad 3x500 mg-t. Aztán a pajzsmirigyemnél sem tetszett valami neki, ezért lesz Anti Tg és Anti TPO vizsgálat. Ekkor meg is kérdezte, hogy nincs-e Hashimoto betegségem, hát eddig még nem tudtam róla, majd kiderül. Elküld még Faktor V, II, és MTHFR vizsgálatra, ami a Leiden mutációval van összefüggésben. Ez hiányzott az autopanelemből. Ja, meg mennem kell majd meghatározott napokon vérvételre és a 11 naptól 2 naponta uhu-ra. Ja, és újra akarja csináltatni a hsg-t, amit nem bánok. Szóval azt hiszem most egy kicsit besz@rtam. De legalább valami elindult! Csak ez a sok minden! Kicsit megijedtem!
Majd mire a BMC-be kerülök inszemre, addigra helyre is rak!

rodina74

Rodina, ki az a Fülöp? Aki a Nyírőben volt és a Tátra uban van magánrendelése? Mikori leleteidet nézte? Egyáltalán meddig értékelhető egy terheléses cukor és egy pajzsmirigy lelet?
kpn

Sziasztok!

Új vagyok még itt Nálatok, remélem befogadtok.
Mi is a BMC-be járunk.
Jövő héten lesz (elvileg) az első inszeminációm Dr. Szűcs Zoltán Doktor Úrnál. Merional-t kapok napi 1/2 ampullát.
Szeretnék véleményeket, és tapasztalatokat kérni, mind az Doktor Úrral, mind pedig a beavatkozással kapcsoatban.
Mennyi az esély a sikerre?
Köszi és szép napot Mindenkinek.

:D Babe

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Mako: Szorítok, hogy jó híreket kapjál! :)

Lukácsné: Neked is mennek a drukkok! +++++++

Sajt: Ez a sok laptető, anyám, nem semmi!!! :)) Ezek után tutira sikerülnie kell!! Tényleg, hogy érzed Magad?

Csajok: Nyomassátok a sok túrót, folyadékot, pozi energy-t :)))

Rodina: Amit itt leírtál.... komolyan, aki nincs benne ezekben a dolgokban, tutira értelmező kéziszótár kell hozzá... :)))

Angyalka: Úgy legyen. Decemberben remélem megáldanak az égiek... de legalábbis az őrangyalom mellettem lesz a megfelelő pillanatban :) Januárban pedig jössz/jönni fogtok utánam :)

Kpn: Küldök Neked is egy kis +++++++++++++++++++-t :)

Én holnap reggel megyek BMC-be. Jön valaki??

andi
andrea-1

Sziasztok!

Makó!

ne keseredj el, nem rossz a 2... és ahogy írták már a többiek is, egy is elég a sikerhez :)
csak ne adj fel semmit :)

Woody!

én is nagyon várom a csütörtököt :D
...vicces...nekünk golden retriverünk van :D

Andrea!

Sajnálom, hogy most nem sikerült! :(
de szuper hogy a jövőbe nézel és pozitívan állsz a decemberhez! :)

Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán tudok jönni és most sem tudtam még teljesen visszaolvasni, csak átfutottam az előző két oldalt :(
államvizsgázom még 10-én is, és múlt csütörtökön is ott voltam, így nem igen van időm netezni, mert mikor éppen nem alszom el, olyankor igyekszem tanulni... ez lenne az utolsó kettő, és semmi kedvem nyűglődni vele évekig...
de ígérem, igyekezni fogok, és jövök amint tudok...

puszi: eszter

eszter82
Budapest

sziasztok

túl vagyunk a leszíváson már magamhoz tértem, a férjem dolgozik a gépen csak megkaptam 2percre míg írok nektek.

megvolt a leszívás 9 db van amit leszívtak Kanyó Katalin dr nő jött és mondta hogy inkább a blasztocisztát javasolja mert sokan vannak
és nagyobb az esélyük a maradásra de holnap kiderül reggel.

hétfőn kapnám vissza ha maradnak, majd este ha tudok jövök.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

mako

nálatok mi van?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsné! ez szép eredmény, gratula!
Nem értem, mi az, hogy a blasztocisztat javasolja a Kanyó drnö? Hétföig még 6 nap :D tök jó!

Eszter, és mi leszel, ha nagy leszel???? :lol:
Pihizz csak, amikor csak teheted, mi megvarunk... :wink:

Rodina, tök jó, hogy valaki ilyen alaposan megnézi, mi lehet, a bibi nalad! ne izgulj, szerintem inkabb örülj, mert lehet, hogy olyan egyszerü dologra derül fény, aminek a kezelése utan siman babas lehetsz :D

Mako???????? mi a helyzet?

Babe3, sajnos mar nem fogadhatunk be senkit, túl sokan vagyunk :cry:
navared
Szfvár

Babe3!
Ugye nem sértödtél meg??? Ne haragudj, ezt nem hagyhattam ki, csak vicceltem, olyan poénos hangulatban vagyok ma! Természetesen üdvözöllek/ünk a klubban! :D
Én lombikos vagyok, de én is a Szücs dr-hoz jarok, szerintem alapos, ügyes és kedves. Remélem mehet az inszemed a héten és sikeres is lesz! Az inszemes lanyok biztos segítenek infokkal!
Mégegyszer bocsi :oops:
navared
Szfvár

Navared!

Hát először besz@rtam, de aztán tovább olvastam.
Már azt hittem Senki nem válaszol Nekem.
Nálatok miért kell lombik? Mióta jársz Szűcs dokihoz?
Nekem is nagyon szimpi, szerintem érti a dolgát.
Az inszem jövő héten lenne, remélem meg is lesz.
Eddig még csak Te méltattál válaszra. Remélem, Más is követi a példádat.
Örülök, hogy vicces hangulatba vagy, maradjon is így.

Babe :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe, hidd el mas is valaszolni fog, nagyon aranyosak a lanyok, csak most nem pörög annyira a topic...
Ha megadod az adataidat, akkor Heni majd beír az excel tablazatba, ahol nyomon lehet követni, ki hol tart, kihez jar, stb.
Nekem 3 inszemem volt, de nem a BMC-ben, aztan sajnos endomertiosissal mütöttek és utana nem volt értelme több inszemnek és így kerültem Szücs dokihoz nyaron, de csak okt-ben tudtunk kezdeni. Eddig egy sikertelen lombikom volt, ill. mentünk volna fagyasztott embriókért, de sajnos nem élték túl :( Szóval mi itt tartunk.
Nalad/tok mi a probléma?
Amúgy ha jól tudom inszemnél 15, lombiknal 30% a sikermutató kb!
navared
Szfvár

Nálunk? Hát, tulajdonképpen semmi. Én PCO-s vagyok 4 éve, szedem is a Metet, és volt egy lapar műtétem 2 éve, na azóta rendszeres 30-33 napos ciklusaim vannak.
Mikor idekerültem a BMC-be, Szűcs doki ugye megnézett, és azt mondta, hogy PCO-nak semmi nyoma, hormonok is OK. Persze szerintem a Met tartja kordában. Szóval minden OK. Páromnál is.
Inszemet javasolta. Nagyon bízom benne. Persze, azt mondják, hogy az első nem szokott sikerülni.
Az adataimba, mit írjak bele? És hol lehet ezt nyomon követni?
Most hol tartasz a második lombikba?

Kép

Kép

babe3

Babe!
Értem...akkor szerintem nagy esélyed van az inszemmel is és sokaknak az elsö is sikerül, úh. nem mondogatni, h. az elsö nem szokott, ez nem törvényszerü! :lol:
Heni hozzaszólasainak az aljan (nem mindegyiknél) szokta csatolni a tablazatot, ha megtalalod tudni fogod mit adj meg (lakhely, kihez jarsz -ezt mar tudjuk, probléma -ezt is tudjuk, mikor van az inszem, kor...)
Most mi pihenünk, 3 hónapot varni kell... :roll:
navared
Szfvár

Navared!

vérszívó ügyvéd leszek :D :D :D

Babe!

Üdv köztünk! :)

eszter

eszter82
Budapest

Mako, mi a helyzet telefonáltál már a BMC-be?
Nagyon várom a híreket és nyugi! 2 is elég, még 3-as ikrekhez is.

Lukácsné, szuper 9 db az nagyon jó, nekem nyáron 8 db volt és 4 db élte túl az 5. napot 2 db 6. nap ment is a fagyiba. Tehát nem kell agódni, amelyik megélni az 5. napot az elmegy 6-ig is!

Eszter, hajrá tanulás!

Andrea, sajnálom de a 2. inszem tuti siker lesz. Nekem is az jött be! :D

Babe, üdv itt nálunk. Én nem a Szűcs dokinál vagyok. De nekem az első inszememet ő csinálta.
A lényeg, a beavatkozás nem fájdalmas. Inkább kicsit kellemetlen, max azt lehet érezni amikor átszúrja a doki a mnyh-t.
A doki mondja, hogy mikor kell majd beadni a tüszőrepit. Ez 2 nappal a beavatkozás előtt van és nekem mindig este 8-kor volt.
Aztán az inszem napján reggel megy a párod 7:30-ra leadni a kiskatonákat. Neked elég csak 11-re menni. Utána bevisznek egy szobába, ha kevesen vannak, akkor van ágyad is. Aztán jön a beavatkozás. A végén kicsit megdöntik az ágyat és úgy kell feküdni vagy 4 percig. És kész is. Kicsit pihizel még a szobába, aztán várod a zárójelentést. És a legfontosabb, hogy 17 nap mulva kell visszamenni tesztelni. (ez reggeli vizeletet kell vinni)

Kb. ennyi lenne. Ha bármi kérdésed van, írj!

Ja és a sikeresség, bízni kell benne és sikerül. Nekem volt 1 inszemem, utána a 2. inszemből lett lombik (túl sok tüszőm volt). Ezek nem sikerültek.Most novemberben ismét egy inszem. Na és pont ez sikerült, csütörtökön megyek uh-ra petezsákot nézni. Tehát nem csak a lombik sikeres!!!
woody

Navared,
remélem, igazad lesz, és azon "kivételek" táborát fogom erősíteni, akiknek az első sikerül.
Megnézem azt a táblázatot, és megadom Én is az adataimat.

Eszti,
köszi!

:P

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Pár napja már nem jöttem, de most van egy kis időm írni.

Képzeljéte, járok "ciszta űző, pete gyártó" talpmasszázsra. Már érzem a jótékony hatását, mert sokkal kevésbé fájt a masszírozás, ment legelső alkalommal. Kihagytam, hogy tegnap volt a 3. alkalom.
Ezen kívül semmi különös nem történt, várakozó állásponton vagyok még mindig.

Sajt

Már nemsokára eredmény :) Drukkolok, hogy csíkosodj be :lol:

Lukácsné

Gratulálok a sok petéhez! Biztos lesz belőle baba!

Makó

Nem elkeseredni, a kettő is elég kezdetnek. Aztán ha még érlelnek, lesz belőle tesó.

Babe3

Üdv minálunk! :D
Mielőbbi pocakosodást!

Macskáitok szépségesek. Én sajna allergiás vagyok a szőrére, ezért nincsenek. De messziről mindig gyönyörködök bennük.
Anyuéknál van 3 kutya( német juhász, palota pincsi és csivava) őket nagyon szeretem. :D

Most megyek főzni, ill. sütni túrós zsömlét :D

Puszi: Angi
angi81

Köszönöm szépen Mindenkinek az üdvözlést, már azt hittem, nem fogadtok be.
Nagyon örülnék, ha mesélnétek még Magatokról, BMC-ről, dokikról, beavatkozásokról stb.
Én nagyon félek és izgulok is a beavatkozástól meg az egésztől.

Kép

Kép

babe3

Babe, szerintem az inszem abszolút nem faj!!! Kb. olyan, mint egy rakszürés, a lombik meg még annyi sem (ez az én tapasztalatom...) Szücs doki nagyon ügyes, nem kell félned!
Ha megtalalod a tablazatot, akkor sokminden kiderül rólunk és ha van idöd olvasgatni, abból még több :D
Én azért nem jarok még olyan régóta (és nem is szeretnék sokaig :wink: ), de nagyon rendesek a dokik is és növérek is, stb...
navared
Szfvár

Sziasztok!

Előszőr is, bocsi, de összejött a meló, nem tudtam jönni.

Nem tudok mindenkinek reagálni előre is bocs.

Babe!
Üdv itt közöttünk, mielőbbi pocakosodást kívánok neked!
Én fogom csatolni a táblázatot, majd nézd meg a hsz om végén :)

Mako!
NO PARA, 1 petike is elég a sikerhez!!!

Lukácsné!
Gratula a sok szép petikéhez!!
Pihenjetek, folyadék túró nyugalom!!!!!

Kpn!
Már megint negatívkodsz :evil:

Andikám!
Sajnálom, decemberbe remélem belefértek!!! Drukkolok!

Húúú így hirtelen ennyi...

Csatolom az adatokat!!!!!

1259673300.9805.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja: Eszter, csak ügyesen...okos lany vagy te, menni fog a vizsga! :D ((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))
Mikor is mész uh-ra? Ja tudom mar Woodyval együtt csütörtökön, ugye? Akkor mondjak meg hogy 3-an vannak?! :lol:

Angi, üzzétek csak a cisztakat és érleljétek a petéket! Hajra!

Woody, csütörtökön helyzetjelentést!
navared
Szfvár

Köszi Heni.
Szerintem Mi a Családinet.hu-ról már ismerjük egymást. Visszaküldöm a táblázatot, kitöltöttem.
Illetve nem tudom visszatölteni, mert kiírja, hogy a típusa nem megfelelő.
Na, majd otthonról

:cry:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így betörök, de Heni-nek üzenem, hogy Colin kisfia megszületett, úgyhogy átteheted őket a táblázat másik részébe :lol:

Mindenkinek drukkolok, gyertek hamar át Hozzánk a szomszéd topikba, mert lassan kezd kihalni!

Kép
akire79

Szia Babe! :) Üdv köztünk.
Én is inszemes vagyok, egy volt idáig... a második és egyben remélem az utolsó előtt állunk..... Magától a beavatkozástól ne félj, bár az ilyen dolgokat mindig valami misztikum lengi körül és elsőre ezért "félünk" vagy "tartunk" tőle.... :)
Olyan, ahogy kb. Navared is írta. Ennek is, mint kb. mindennek a BMC-ben a várakozás része a leghosszabb. ... Reggel a párod leadja a kiskatonákat.. aztán később Te is becsekkolsz, átöltözöl, vársz, szólnak, átbattyogtok a műtőig... Érdemes zoknit vinned Magaddal, bent kicsit hűvös van... Bemész a műtő feliratú ajtón, papucs-köntös marad az előtérben.. (innen 2 műtőszoba nyílik.. ne lepődj meg, mert átlátni kb. derék magasságig.. és hallani hogy mi zajlik a másikban... nekem ez kicsit fura volt.).... a műtőbe majd Misibá bevezet, elmondja mit csinálj, hogy feküdj.. közben mozizik egyet... Aztán jönnek dr-nő, műtősnő, a biológus behozza a megtisztított-felturbózott katonákat.. Azonosítanak, hogy Te vagy-e Te, meg a párodé-e a cucc... aztán a kis katéter be a méhszájba.. és fellövik a cuccost.... Maga a beavatkozás ezzel az egésszel együtt tényleg csak pár perc és utána megdöntve fekszel még kb. ugyanannyi időt... aztán pihi.. és megint jó hosszú várakozás a záróra... Remélem nem hagytam ki semmit....
Én a drnőhöz járok, de a Szűcs dr. csinálta a hsg-t. Az első inszemnél a drnő is, meg a hsg-nél a Szűcs doki is pontosan elmondott mindent, mikor mit csinál... figyelmesek voltak, tudják szeirntem hogy parázunk és próbálják a feszültséget oldani.. Legalábbis én ezt tapasztaltam eddig...

andi
andrea-1

Köszi Andi Neked is az infókat.
Te mikor mész inszemre?
Mivel stimulálnak/stimuláltak?

Kép

Kép

babe3

Holnap megyek uh-ra, akkor kiderül mikor. Ha minden ok lesz, akkor várhatóan december 17 körülre saccolom.
Menopur volt eddig, Ovitrelle repesztőnek + Utrogestan.
andrea-1

[quote="navared"]
írta:
navared
Babe3, sajnos mar nem fogadhatunk be senkit, túl sokan vagyunk :cry:

Ezen akkorát röhögtem, de előszőr míg nem láttam a következő hsz t, még meg is döbbentem, hogy mekkora bunkóság ilyet írni :) :shock:

Tényleg babe3, ismerős volt a neved, csak nem tudom honnan!! :)
A táblázatba ne írj légyszi, írd meg az adatokat, majd én beírom, köszi :)

Hú Akire, tényleg, elfelejtettem átteni Colint!!! Pedig gratuláltam is már neki odaát!! :oops:

Csatolva a friss tábli!!

Mako!
"gyerekek" hogy vannak, mi lett velük, mikor lesz ET?

1259684369.8147.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Üdv Babe, mielőbbi pocakosodást. Kérdezz bátran, amiben tudunk segítünk. Én is Szűcs dokihoz járok, és meg vagyok elégedve vele. Bár mi lombikosok vagyunk

Lukácsné örülök, hogy 9 lett, és az jó jel, ha majd csak hétfőn rakják vissza. :D

Azért jöttem ilyen későn, mert ma még voltam dolgozni, de holnaptól már nem megyek. Nagyon aranyosak vagytok, hogy bíztattok engem. Ma telefonáltam, és azt mondták a 2 érett már beindult, és még úgy néz ki, hogy még 3 is be fog indulni. Szóval összesen 5 vannak :lol: :lol: . Amúgy csütörtökön kell mennünk. Még egyszer köszi a jó szavakat, biztos lesz még olyan, hogy elbizonytalanodok, vagy el leszek keseredve.
mako30

Eszter sok sikert a vizsgához, biztos sikerülni fog. :D

Andrea holnapra megy a DRUKKK, hogy jó híreket kapj.

Csajok úgy gondolom, ki kellene nyomtatnom a lombikosok 10 parancsolatát, és kitenni a hűtőre, hogy mindig szem előtt legyen. Talán pár pontot sikerülne betartani. :D :D :D

Valaki írta, hogy a beültetés előtt megmutatják a "gyerköcöket". Le is lehet fényképezni őket?
mako30

Helóka! :)

Andrea:
A közérzetem jó, a fészkeimet azonban az iszem óta érzem. Egyik nap rámjött a zabálhatné, de szolidan nyomtam, úgyhogy nem kell virgácsot kapnom. :wink: Amúgy semmi extra, talán a hormonok miatt van az egész...

Mako:
Először is: Nagy gratula az 5 lurkóhoz!!! :)
Jó, hogy mondtad a nyers túrót, ezt nem is tudtam.
A petikék miatt kár volt izgulnod, látod? Mostmár nyugodj meg és ha elkeserednél, inkább gyere a netre és mi felvidítunk, megvígasztalunk, visszazökkentünk a pozitív szemléletbe!

Kiss Angyal:
Köszi a drukkokat, kedves tőled. :)
Most tp-en vagyok, de majd szabira is megyek, mert még van 13 napom.

Navared:
Kegyed milyen vicceske! :lol: Bevallom, először én is furcsálltam, amit Babe-nek írtál, aztán továbbolvastam a következő hsz-odat. Besz@rás vagy, simán bevettem! :lol:

Rodina:
Húha, ez a doki nem cicózik! Sajnálattal hallom, hogy te is IR-es vagy... Ha kell segítség a diétában, csak szólj, küldök infót szívesen (mert az IR gyilkolászás legjobb módja: diéta+gyogyó+edzés). :D

Babe:
Üdv, mielőbbi babásodást kívánok! :) Én is Sz-höz járok, nagyon alapos, rendes orvos, a beavatkozásokat és az uh-ozást nagyon óvatosan csinálja.
A többiek már leírták az inszem menetét, tényleg nem kell tartanod tőle. Max nem Misibá, hanem az új zöldruhás fickó (nemtom a nevét) fog mozizni. :?

Eszter:
Most koncentrálj csak a vizsgádra, az a legfontosabb - azért azt majd írd meg, hogy hányan vagytok, mert már lukas az oldalam. :lol:
Egyébként nagy szükség van a hivatásos vámpírokra, ill. vámPiroskákra kis hazánkban.
2009. dec. 10-e neked és nekem is nagy nap lesz, drukkolok a pozitív eredményhez! :)

Angi:
Köszi, aranyos vagy! :)
Hányadik ker-be jársz masszíroztatni?
Hmmm... túrós zsömi! Küldesz nekem fénypost? Retúrba felajánlanék répafőzeléket, svédgombát, grillpipi-cicit! Ablakot nyitottam, kössszike! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mako:
Én úgy tudom, hogy lehet. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk ismét 1 pozitív teszttel gyarapodott, ezért a
"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása:
24 !!!

Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

azt hiszem benevezek a medvék közé téli álmot aludni.
csajok mióta hazjöttünk alszok mikor irtam nektek a kórházból utána aludtam szóval nem tudom mi van....
a hasam majd ki szakad a helyéről bár mondta dr bácsi hogy a sok tüsző miatt sokszor szurkáltak vegyek be nyugodtan fájdalomcsillapítót.
holnap majd jövök ha tudom mikor kell visszamenni.
mindenkinek drukk holnapra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

üdv az újaknak itt köztünk bocs de én most ki vagyok ütve holnap talán válaszolok a kérdésre.

mako pihenj sokat aztán irj hogy mikor jössz????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mako! De jó, latod :lol: beindulnak szépen!
Igen, megmutatjak a lurkókat és meg is lehet cirógatni öket.... :lol:
na nem am, csak lesni, na meg fotózni is!
És gyere ha el vagy kenödve, mi majd felvidítunk! :wink:

Sajti, mi mar csak ilyen vicceskék vagyunk :lol: valahogy nem hagyhattam ki, annyira passzolt!

Babe, szerintem a lanyok mindent szuperül leírtak, esetleg annyi, h. ajanlanam az otthoni fazonírozast :D gondolom ezt nem csak lombiknal kell, mert inszemnél is matatas és kukucskalas van!

Colinnak nagy gratula a kisfiúkahoz!
navared
Szfvár

Lukácsné:
Kép
:lol: :lol: :lol:

Egyébként az inszem óta én is olyanokat alszom, hogy csak lesek!
Van vmi a levegőben?

Pá Drágáim!
sajt@

EEEEEZT neeeeeem hiszem eeeel! 5. laptetű!!!!
:lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?