Sziasztok
Buksika
A héten meglesem én is azt a botot amugy
, megyünk csepelre anyóspajtihoz párnapra, tuti az egyiken elsétálunk a piacra, kiváncsacsi vagyok.
A levegőre száradó gyurmával elég nehéz dolgozni, én is vettem anyáknapja tájékán hasonló láb és kéz lenyomat megörzés céljából, hát az istennek nem tudtam rendesen belenyomni még az én ujjamat se, nem hogy manó kezecskéjét, a végén konzervdobozból gyártott irószertartó belsejére használtam el, hogy nehogy vágjon a széle, ahol a konzervnyitó dolgozott.
Erre a célra hobby homokot ajánlottak sokan, van szines is belőle, azt össze kell keverni hobbyragasztóval, beleteszed egy keretbe, elegyengeted majd szépen belenyomod a kezét vagy lábát, és hagyod megszáradni (nem kell benne tartani addig a mancsát
), majdnem olyan lesz mintha kő lenne. (drága hobbyhomok helyett szerintem simán lehet használni a madarak alá ajánlott finom homokot, meg lehet szinezni festékkel, majd jöhet a ragasztó)
Ma vettem sima gyurmát, elég puha, kiváncsi vagyok hogy amit kigondoltam sikerül e megvalósitanom, ugy gondoltam, hogy belenyomom Dani kezét, majd kiöntöm gipsszel, ha sikerül teszek fel majd róla képet.
Látom beindult Vencelke, neked meg eljött az idő a lakás gyermekelöli elbarikádozásának
Mikor átmegyünk a nagyihoz, akkor a nagyszoba két perc alatt átalakul Dani dühöngővé
Virágcserép (jó nagy) fel az asztalra, veszélyesebb helyek fotellal elbarikádozva, telefon három emelettel feljebb helyezve stb....
ORsi
Böcsülettel végig néztem én is a képeiteket, nagyon édes Bence, sok nézésében Dani huncutságait látom vissza
Látom a sárgarépa nálatok is kedvenc
A habtapit nem szedi még szét?? látom a tietek kivehető formás, a mienken valami mese volt a tigrisről, de Dani klasszul meghámozta őket, igy mostanság inkább csupasz fehér.
Rebi
szemölcs ügyben a vérehullófecskefűt én is ismerem, már be is gyüjtöttem a tinkturát, csak még nem akartam alkalmazni Danin. Inkább elöbb tapasztalatokat akartam hallani, hogy jobban tudjak majd dönteni. A lábnyom ügyben majd neked is referálok, de ha valakinek van fogorvos ismerőse, akkor amit irtam az tuti jól müködö dolog, hisz a fogtechnikusok is igy öntik ki a protkonak valo formát
Szalvi
Pizza
igy járt az olasz rokon
JAh amugy ma éppen pizzáskorongokat sütöttem a vendégeinket, egy se maradt belőle
Hajni
MEkkorát nőt Alexa
csoda szép kis csajszi, a mosolya még mindig igéző, nagy gratula neki az üléshez, látni rajta hogy mennyire elvézi
Allergia
Hm nem semmi a szalmonellával izesitett süti, még jó hogy nem füllött rá a fogatok
Mivel foglalkozol, hogy mérlegeket ellenőrzől?
Jányok van egy nagy dilemmám, hátha van már tapasztalatok benne: vettem sarokvédőt a szobában lévő egy szem asztalunkra, ami veszélyforrás manóra, ezek ilyen műanyag vackok, hogy kell felrakni őket, hogy ne essenek le. Ha simán felrakom akkor egy fuvallat és már len is van, megprobáltam kétoldalu ragasztóval, kb fél napig tartott és elengedte
Valaki segitsen már, főleg ha neki sikerült tartósan fentartani.
puszi
ÁGi