Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit
Allergia Kép
A Coryzalia-t próbáltad már? Nem megszűnteti az allergiát, de elviselhetővé teszi a szénanáthás dolgokat...
Mondjuk macera volt kb. óránként szedni, mivel előtte/utána fél óráig nem szabad enni/inni... Kép DE: nem folyt az orrom, kaptam levegőt, és nem könnyezett a szemem...
igaz, én csak "sima" náthára használtam... de arra többször is... de ismerős allergiára szedi, és így jobban bírja...

Na megyek, beájulok, mert hajnali 3-kor kezdődött a mai műszak... és végre alszik mind2 törpe Kép

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

hát.. nem leszünk túl sokan Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

gyors leszek,mert ideájulok. Rebi drága! Annyira nagyon vártam ezt a talit és nagyon szerettem volna találkozni Veletek,de elég sz.rul lettünk az éjszaka,én nyelni nem bírok,úgy fáj a torkom és a szemem is mindjárt kiszakad a helyéről. A párom még rosszabb. Kép Kép Kép Vencel egyenlőre csak köhint néha-néha, szeretnék is tanácsot kérni megelőzés ügyben. Mi most az Oscillococcinumot kezdtük el, már egy párszor bevált. Állítólag csecsemők is kaphatják,és jó megelőzésre is. Szerintetek? és akkor az adgja ua., egy teljes pellet? Help plíz, nem tudom,mit tegyek. És bocsi még egyszer,bár szerintem senki nem örülne,ha közétek vinnék valami nagyszerű betegséget. Judit! így csodakalapács késik,de mihelyst meggyógyultam!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

De hülye vagyok. Szóval ezt akartam: Kép Kép Kép
kisbuksi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Minden betegnek jobbulást!

Azért nekünk van egy jó hírünk! Kitti végre megfordult hasról hátra. Kép Eddig csak oldalra forgott, de most már sikerült teljesen átfordulni.

Na megyek, nem tudom, hogy este tudok-e még jönni, úgyhogy pá mindenkinek a hosszú hétvégére, majd csak hétfőn vagy kedden jövök újra.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Talira maradtak Iniék... és esetleg Juditék... mi legyen?

Kisbuksi
Gyógyuljatok!!!
Osc...-t nem használtam még, nem tudom, Vencelnek hogy lehetne adni... Kép

R.

rebi

sziasztok!

nem megyek már be a 2 gyerekkel a H. útra... úgyhogy ott nem lesz tali...

R.

rebi

Sziasztok!
Ez most elég balul jött ki. De ami késik az nem múlik. Két hét múlva? Mi jövő7-en nem vagyunk, utána igen. peddig jól lett volna megismerni Titeket.

Akik betegek, allergiások jobbulást kívánunk!

Rebi!
Ma este 21:20-kor Tűzijáték Budakeszin. Nem jöttök át?

puszi

Ines
ini

Még jó, hogy benéztem!
Mára jobban lettünk, de akkor még egy kicsit kúrálom magam. NAGYON SAJNÁLOM A MAI ESŐNAPOT, de akkor annál nagyobb öröm lesz talizni legközelebb!
Gyógyuljatok Buksiék, és számítógép, a többieknek nem árnyékos délutánt.
see you tonight
holophernes

Úgy fest magamnak írkálok, egyszercsak vki benéz majd remélem. Kép
A tegnapi jobbanlét mára elmúlt. Azt hiszem esőtáncot kel járjak, akkor enyhül egy kicsit ez a pokol az orromban. Részletek nélkül csak annyit, hogy átok szorulás is rajtam van, ez egy percenként 40-60beütésszámú tüsszögéssel kombinálva....
Varázslók, kuruzslók, csodadoktorok ne kíméljetek!!
Kislány az apukájával repzajokat ment nézni, tegnap este meg moziban(Hazugsággyáros) voltunk. Szóval legalább egy hétig csak farkcsóválva lenne szabad közlekednem. Rajta leszek Kép

Ági
fokdokiKépKépKép Tökmagos pogi ala Daubner is nagyon finom, meg hát a Brazil-dió torta. Csigasztori nagyon édi lehet, persze kizárólag nem háziasszony szerepből
Én a szigetre szavazok, ott vmivel kevesebb a parlagfűKép, de szezonja után minden újításban benne vagyok

Rebi
Édi vagy, de a bogyók már nem segítenek, 20éve vagyok allergiás, szerintem én voltam a 'vírusgazda' Kép Lár, hoyg elmaradt a tali, de legközelebb bepótoljuk, amúgy a szüleimhez nagyon közel lett volna a tali, így nincs kibúvó legközelebb Kép
Milyen volt a tüzijáték?? Én imádom, és mégis szobafogságra vagyok ítélve....

Buksi
nagyon sajnálom, hoyg betegek lettetek! Mi volt szerdán a dokinál? Minden ok? Szerintem Vencelszépszeműpseprűpillásodnak C-vitamint(cebion) adj, és sok-sok habos cicitejet! Őt az védi a legjobban!

Ini
majd remélem legközelebb megnézzük egymást, addig is cupa a kicsinek, meg a picinek. Tényleg , mindkét törpét hoztad volna??

sziasztok, dugultam
Kép
Judit
holophernes

Sziasztok!!!
Sajna nem nagyon tudok mostanában írogatni, mert elég sok fekete felhő gyűlt a fejünk fölé (anyukámékkal van a gondKépKépKép) de szorgalmasan olvasgatlak titeket!!!

Megpróbálok nem lemaradniKép
PUSZI!!
Emő+Csöpp

hicudzsi

Sziasztok!
Mátyásoknak boldog névnapotKép !

Képzeljétek majdnem egy egész nap nem volt netünk. Axeleronak gondjai voltak néhány helyen.

Tali remélem hamarosan, mi holnap elutazunk egy hétre.
Judit!
két gyerkőccel jöttem volna, rebi Csengéje egyidős a Hannával, jól eljátszottak volna.

Emő!
Ha leszeretnéd írni a gondjaidat, tedd meg nyugodtan, akkár priviben is. Remélem, hogy hamar rendbe lesz minden. Vigyáznod kell Magadra meg a kic Csöppre.

megyek, mert pakolnom kell lassan,
puszi

Ines
ini

Bocsi a helyesírási hibákért, kapkodom, annyi dolgom van még.
puszi
ini

Sziasztok!

Mi még elég bénán vagyunk, ma már Vencelnek is folyik az orra,meg köhög Kép Bár érdekes módon ő viseli a legjobban, a közérzete és hangulata teljesen jó,az éjszakájába sem zavart be a dolog Kép Pedig reggelre tök kiszáradt a szája is. Az orrszívásért nem rajong,de kicsit morcos arccal jól tűri. A két lerobbant szülő meg nyavalyog körülötte.Az alvás dolog amúgy jól alakul,általában napi egy megy önállóan, és kettőnél kell vele maradni,de ezek sem olyan vészesek. Néhány napja új szokása van: megtanulta kezelni a zenélős bohócát,és egy nagyon kellemes kis dallamra ébredünk Kép Ezt mindketten elég jópofának találjuk, már félálomban mosolygunk a vidám zenés ébresztő miatt Kép

AKCIÓ! Kenguru Kid akció van /pl. Megatoys, Stop Shop Óbuda/Hűvösvölgy, Kenguru Kuckó, Kenguru Gold mintabolt/, rugik 799 Ft, sima plüss nacik 499 Ft, joggingok, polár együttesek, Siesta cipők, meg ilyenek. Tapasztalataim szerint nem sok van belőlük,és hamar elfogy, így apa tegnap munka után beugrott és hozott három rugit, meg két nacit 3ezer valamennyi pénzért KépIni, Rebi! nagyobb méretek is vannak dolgok 164-es méretig. Na most gyakorlatilag bemásoltam az egész szóróanyagot, majd intézkedem jutalék ügyben Kép!

Judit!

Hát csóváld is a farkad, mást ne lássak-halljak Kép!!!Homeobogyó semmit nem enyhítene ?

Hicu!

Tényleg vigyázz magadra, remélem megoldódnak a problémák!

Ja! és persze ahogy kicsit belehúztunk a szexbe,azonnal folyásom lett,na nem az az egészséges fajta. Így szerda du. családostul nekiindultunk,és elmentünk a nőgyógyim azon magánrendelőjébe,ahol persze nem szerdán rendel. Tiszta agyatlan vagyok. Majd átbumliztunk a világ másik végére,és a legvégén én fizetés nélkül távoztam volna, csak az asszisztens utánam szaladtKép. Ezt a cikit! Hol jár az eszem...? Kép Ja! Nőgyógyi szerint biztos,hogy a következő terhességem egy átlagos,normál, 38-40 hetes lesz, na nem csak úgy mondta,el is magyarázta hiper-szuper tudományosan és hihetően Kép

bocsi,hogy ilyen zavaros vagyok, biztos a betegség...Kép

ja és persze Kittinek gratu, Mátyásoknak boldog névnapot,és jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

Zita (remélem olvasod) Matyijának BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!

Kittinek nagy gratula az átforduláshoz, innentől kezdve már gurulááááásKép

Judit,
Allergiával mélyen együttérzek, nekem még egy erős asztma is társul hozzá, úgyhogy nem csak "sír" a szemem és az orrom megállás nélkül hapcik kíséretében, hanem még fulladok isKép SzörnyűKép

Velünk kapcsolatban: Dorci 4 napja olyan gyorsan mászik, mint egy gyík, és elkezdett pakolászni mindenhol, ahova négykézláb elér.
Térdenállásból párszor már kinyomta magát állásba, de ezután akkorákat dől, mint egy lisztes zsák.

Közben ahogy itt írok, olyan hatalmas robajjal mennek el a repülők, majd beszakad a dobhártyám.

Ti merre voltatok ma?

Buksi,
Jobbulást kívánunk mindhármótoknak! Régebben én is mindig a legnagyobb melegben feküdtem otthon 40 fokos lázzal és egy jókora tüdőgyuszivalKép Szóval vigyázzatok nagyon magatokra! Igyatok sok folyadékot!

Rebi,
A találkában benne leszünk, majd figyelem az eseményeket, hogy kinek mikor jó.
Ja, a mailedet nem kaptam meg, mármint a legelsőtKép

Ági,
Így utólag tényleg béna voltam, hogy hagytam magam lebeszélni a sulikról, és nem írtam inkább a minisztériumnak, hogy melyik iskolával van szerződésük és melyikkel nincsKép Amúgy meg fel vagyok háborodva, hogy még az állami iskolák is igyekeznek átverni a tanulni szándékozókatKép

HicuEmő,
Próbálj meg nem idegeskedni, ha az segít, akkor inkább írd ki magadból a problémákat, fájdalmakat, nekem ez mindig segített. Persze a beszélgetések segítenek a legjobban.
Vigyázz nagyon magatokra!

Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy D. négykézláb helyzetből átbillen ülő helyzetbe, és úgy játszik tovább. Persze néha akkora spárgákat csinál, hogy nekem a hajam majd leesik rémületemben, de ha Neki nem fáj és nem ordít közben, akkor biztosan nem lehet nagy baj.

Na, most megyek.
Mindenkinek kellemes tüzijáték nézést. Tényleg, Ti honnan nézitek majd?

Küldök egy kis tüzijátékot én is:
Kép

Üdv,

Vic

Ui.: Az akciófigyelést köszi!!!
Victoria

És az Olimpia jegyében felteszek egy tornász gifet is, szerintem irtó édes:

Kép
Victoria

SziasztokKép

Sajnálom az elmaradt talit, de gondolom ezerrel azon leszünk, hogy bepotóljukKép

Számítógép megjavult, hála az égnek, kisebb ráfordítást igényelt igy sokadika tájékán, de hát szegényembert az ág is huzza.
Fogam sajna még mindig rosszalkodik, így nem fogom meguszni a dokit azt hiszem... bár még bizom a nem tom miben, csak jól hangzikKépKép

HolophernesKép
FarkcsóválásKépKépKép AllergiaKépKép Megbeszéltük a dolgot, tali elött kiküldünk egy csapat iskolást, hátha elintézi a sok sok ronda parlagfűvet, bár a reklám szerint gyenge eresztésKép Viccet félretéve akkupunkturát nem probáltad még?? A szezon elött bőséggel kell elkezdeni és általában nagyon sokat szokott segiteni, legalábbis az ismerősőm mindig azt tette és jóval kevesebb pzst fogyasztott a veszélyesidőszakokban, és jóval jobban is érezte magát.

HicuKép
Remélem sikerül megoldani a problémákat és eltünnek a feketefelhők. Csatlakozva a többiekhez, ha gondolod ird ki magadból itt vagy akár priviben és ha esetleg olyan természetű a dolog lehet hogy még segiteni is tudunk.

BuksiKép
Bizunk benne, hogy hamar békén hagy titeket a sok baci, és gyorsan meggyógyultok. Vencelke tuti azért erősebb nálatok, mert fini anyatejcsi megvédi őt a baciktól. Tök jó lehet a reggeli zenés ébresztőKép Daninak is van egy felhuzható orrmányú elefántja ami zenél, imádja hallgatni, de még nem jött rá teljesen hogy hosszabb ideig hogy tud hangot kicsikarni belőleKép
NőgyogyiKép Nem fizetésKépKép Szerintem nem ciki, mikor ezer felé jár az emberlányának az agya, akkor a fölösleges dolgok hamar kihullanak belőleKépKép

VicKép
Ez még semmi sebesség, fog még gyorsabban is skerázni a leányzó, lassan az egész lakást egy szinttel feljebb költöztethetitek, meg elkezdhetitek a barikád emelésétKép A felállások számának szaporodásával csökkeni fog a liszteszsák efektus, nah ezt jól megfogalmaztamKép
Szépen megtanul majd leülni a felállásból és akkor már nem döl fel annyiszor a jányzóKép

IniKép
Nagyon jó nyaralást nektek, jó időt és sok pihenéstKép

TündeKép
Gratula Kitti mutatványához, majd törheted egy idő után mivel kösd le a figyelmét, hogy tisztába tud majd rakni, folyton forogni szeretne majd.

Ma voltunk a Dunaparton, meg a Várban, egy jót sétáltunk, Dani hatalmasat aludt a jó levegőn és bevágott egy teljes üveg bébikajcsit minden zókszó nélkül, meg még utána küldött egy jó megtermett nektarin felét (tényleg jó nagy volt).
Láttuk egy részét a repcsiversenynek, meg messziről ránéztünk a mesterségek ünnepére... kicsit huzosnak találtam a belépőt arra, hogy végig sétáljunk egy pavilonsoron és nézelődjünkKép
A tűzijátékot már itthon néztük meg a tévében, mondjuk a hangja az jó dörgő volt, még a lakásunkig is elhallatszott, de látni sajna nem láttuk, pedig még a padlásra is felbotorkáltunk apával, de csak a fények villódzását lehetett érzékelni.
Tegnap voltunk egészséges rendelésen, Dani kerek 9 kiló volt és 70 cm, ami szerintem több volt, de egy centi ide vagy oda nem számit, majd a következő méricskélésnél hirtelen többet fog nőniKépKép

Lányok van valakinek tapasztalat futószemölcs ügyben?? Sajnos ugy néz ki hogy Danin van egy jó pár darab belőlük, a dokink adott beutalót a Heim Pál bőrgyógyászatára, de nem igazán gyógyszerekkel szeretném megoldani vagy esetleg durvább dologgal, jobb lenne homeosbogyokkal, tapasztalat esetleg valakinél???

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok
Hát a jobbanlét sajnos a tegnapé, ma csak tüsszögtem, és tüsszögtem. A részletek kihagyásával jegyzem meg, hogy még a szorulásom is beköszöntött, mindez percenként 30-40beütésszámú tüsszentéssel kombinálva nem vmi mennyei érzés. Hát ez van.
Imádott tüzijáték nélkülem is meg lett tartva (nem is értem), talán jövőre...
Az OLIMPIAI DELEGÁCIÓNKANAK MEG GRATU, olyan jó érzés látni, hogy milyen ügyik a srácok/csajok.Csak az a piszok kézilabda ért kurtán véget, helyette a jobb(rosszabb)körbenetet szemlélhettük, az utolsó 5perc helyett. (bocs, ha vkinek a lelkébe gázolok, vhogy nem tudok azonosulni a szeneskéz imádattal összekötött hurcolással)

Hicu
drukkokat küldök, bár azt se bánnánk, ha megosztanád a gondod Kép

Buksi
Gyógyuljatok, Vencelnek adjatok Ceboint (C-vitamin) meg sok habos cicitejet, az védi a legjobban. A nyögéshez kitartás, és teljes együttérzés megy. Bónuszba mozgócsoda:
Kép
Jó, hogy nem talált Szőnyink semmi komoly gondod, bliccelni meg néha meg kell próbálni KépKépKép

Vic
Neked sincs módszered rá? Egy darabig nekem is volt asztmám, aztán abbahagytam a 10féle be/fel/kifújó használatát, azóta 'csak' szimpla allergiám vanKépKépKép Dorci nagy király, ha már áll és billeg is, ebből lesz a járásKép

Ági
Fogfájás vacak, nagyon vacak. Én gyakori fogdokilátogatással szoktam megelőzni, hogy visszavicsorogjak rádKépKépKép De tényleg ócska fájdalom!! Ami tűket illeti, nálam nem vált be, se az injekció, sem a homeogolyók. Kinezológiával szokott pár nap enyhülést hozni, az is sokat számít.
Futószemölcs ügyben nekem csak durvább tapasztalatom van, rólam egyszerűen lézerrel leégette a bőrgyógyász, szóval passz. Kép

Ja Léna ma átlépte a bűvös 8kg-ot, nem is csodálom, mert ma 2(!!) üveg bébikaja csusszant le a torkán ebédkére különös strapa nélkül, utána estig no alvás. A hosszát nem mértem, de szerintem 74en is túl vagyunk, mert minden rugit rángatni kell a pelusra KépKépKép Ja és ugye Léna a legifjabb a csapatból, igaz?? Cserébe nincs foga, és a hasraforgást is csak reggelre adja elő. KépMi a testünknek élünk KépKépKép

Cupa, hátha holnap jobb lesz mindenkinek
J, aki nem látta élőben Kép
u.i.: Kispapi haloványan igéretet tett arra, hogy a 40éves szülinapomra kapok sajátot(Kép). Hát nem édes, addigra biztos jó vén leszek, legalább is most úgy érzem.
holophernes

Sziasztok!
Csak gyorsan jelentkezem, mert pakolok, délután utazunk.

Tünde!
Köszönöm, megkaptam a levelet kalappal együtt. Jó lesz most Hancsónak(Hanna) a strandon. Elég nagy méretű. Tavaly fejkendő szerű sapit adtak, az nagyon pici volt.

Ági!
Szemölcs: Érdemes egy homeopata orvoshoz elvinni.
Nővérem baráti családjában is volt a kisgyereknek és bogyókkal sikerült elmúlasztani.
Elég sok volt a gyereken. Úgy vettem észre, hogy a Hannának is van.
Na megyek, legyetek jók!

A táblázatot most késik, mert valami nem stimmel az excel programmal. Férjem biztos valamit állítgatot rajta.

puszi

Ines
ini

Sziasztok Lányok!

Allergia megy ezerrel. Most néztem szét a szomszéd utcában,kb. 2 méteres parlagfű erdő van. Laknak is mellette, de úgy látszik senkinek nem tűnik fel.
Kép Kép Kép

Csajok!
Senkitől nem vettem okoskodásnak a jó tanácsokat. Csökkentettem azokat a dolgokat, amikkel még várni kellene.

Buksi!

Nőgyógyinak legyen igaza Kép

Sajna, sajna többi allergiást!
Csak tudnám mit lehetne alkalmazni rá. Ha jól emlékszem, nekem segített a Zirtec, csak nem írták fel 90%-osra, pedig már nem tudom hány éve allergiás vagyok. Szerintetek mitől függ, hogy 90%-os támogatást adnak-e rá?
A legsúlyosabb allergiát hozták ki, mégis fizessek, mint a hülye.
Na ezért aztán nem is mentem már évek óta orvoshoz, és nem irattam fel.

Lili ma elkezdett nyafogni, és közben mondja, hogy baba baba Kép Olyan édes.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Hali
Allergia téma ismét:a támogatottság mértéke a betegség egészségcsökkentő hatásátról függ. Ha 'szerencséd' van, akkor a hatályos jogszabályok alapján 90%osan vagy beteg, ha nincs, akkor meggyógyultál, csak nem vetted észre. Félre a viccet, nekem is volt doki, aki közgyógyellátott mértékű támogatással írta fel, aztán meg szegény doki hamarosan meghalt. SZóval, nem tudom, mi az oka. Azóta semmit nem szedek Kép. Vicces, de tényleg jobb, már ha ezt jónak lehet nevezni... (volt rosszabb is)

Ma Kispapinak olyan jó kedve volt, hogy nem vette zokon, hogy itthon hagytam őket 8-12között Kép. Jajj, de jó volt flangálni. Igaz, csak a paradicsomok, meg a kiflik vigyorogtak rám, de akkor is csudaklassz. (bűnöztem: vettem magamnak egy kafa gyűrűt Kép) Aztán sétáltunk egy nagyon a Margitszigeten, ahol összefutottunk Dettivel, meg a férjével, Levicirmanccsal és egy csapat rokonnal. Nagyon helyesek voltak! Levi nagyon barátságos volt és folyton csajozott velem (Kép). Uo csatyekban feszítettek Detti és Levi, meg kell őket zabálni.És hát be kel vallani, irtó szexi pillái vannak ennek a Levinek. Nem olyan sűrű, mint Vencelé, de az a kunkorítás, csudaédes.
Levi megrágcsálta Léna vadi új könyvecskéjét, majd távoztak. TerületjelzésKépKépKép
Na ennyi, csupa izgalom (??) volt az én napom. És a tiétek? Hol vagytok? Megbántottam mégis valakit??? Nem akartam! Ha igen, akkor 1000x is bocsi, és kérek visszajelzést róla, hogy engesztelhessek (azt nagyon szeretek KépKépKép).
Boginak nem jár,ezt már tudom, csak egy igéző pillantás (Kép):
Kép

Holnap vendégség apóséknál, végre nem én főzök Kép
Buksikának üzenem: csóvál, csóvál

J, aki Kép
holophernes

Judit Kép
Itt vagyok Kép

Lányok, bocs az OFF-ért!

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Judit!
Igéző pillantás célba ért Kép
Szuper napod lehetett. Az enyém már nem volt ilyen jó. Allergia hegyek, taknyomnyálam Kép

El is felejtettem gratulálni Léna babának a 8 kg-járét. Lili meg fogyott, pedig rendesen eszik. Ez mitől lehet? Vagy csak össze-vissza ugrál a mérlegen?

Na mindegy, remélem nincs semmi baja.

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!Kép
Olyan édesek vagytokKép

Elég régóta húzódó családi gondokkal van bajKép Anyukám végre 36 évután úgy döntött, hogy elege van a zsarnokságból önálló akar lenni végre és szabad...
(Ezt értsétek úgy, hogy jógázni sem mehetett el, és minden baráti társaságát fel kellett adnia (énekkar, irodalmi kör stb...))
Háát szóval ezel vannak a bajok...
ráadásul Dudu is lebetegedett 39 fokos a láza és most itt virrasztok mellette két éjszakájaKép
Meg még rengeteg minden összejött sajnaKépKép

Szerencsére az én édes csodás férjem erős és itt van mindig mellettem és bátorítKép Na meg Dudukám, meg Csöpp a pocakbanKép Miattuk érdemes reggel felkelniKép

Tovább nem folytatomKép Elég volt ebből ennyi.

Bogi!
Az Önkormányzatnál fel lhet jelenteni a gondozatlan parlagfüves birtokokat, vagy a neten is biztosan van valami központi szám ahol szólhatnál!!!

Allergiásoknak millió gyógypuszi!!!!!!!!!!!!******************

Megyek, mert Mashunak még dóga van a gépenKép

Puszi!
Emő+Csöpp

hicudzsi

Ja Bogi!
Dudu is fogy, de csak mert nem nagyon eszik csak gyümölcsöket, de azt dögivel! Nyáron mindenki fogy, a babák isKép
A képeitek nagyon jóóók! Megnéztem valamelyik nap a honlapot!Kép
A pároddal már rendeződtek a gondok?? (Ha indiszkrét vagyok nyugodtan küldj el melegebbre!!!Kép)

hicudzsi

SziasztokKép

HicuKép
Remélem szépen megoldodnak a gondjaitok, anyudnak meg erőt és kitartást.
+++++++++++++++ energiát és millió gyógypuszit küldünk Dudunak hogy gyorsan meggyógyuljon.

BogiKép
több energiát használ el ebben a hüle melegben, mint amit bevisz ezért fogy, meg hidd el nekik sincs ugy kedvük enni, mint nekünk, kicsit hül majd a levegő és be fogja pótolni a fogyást, csak győzd majd etetniKép
Édes lehet Lili ahogy nyafizhat és mondja hogy babaKép
AllergiaKépKép hűvös és pollenmentes időt tudok csak kivánni.

HoloKép
Jelentem fogfájás elmúlt, tuti segitett a vicsoritásKép Jó napotok lehetett, kirándulás, tali,dumcsi, rágicsálásKép
Jajj a gyürüt ki is felejtettemKép de rég leptem már meg magam valamivel... de sebaj, felbuzditottál, csak apa pénztárcájának kell majd kibirniaKép
A kinez segitsége szerintem akkor mást is jelez, valahol mélyebbre kéne turkálni és lehet hogy találnátok végleges megoldást az allergiádra...
Gyógyszertámogatásról meg szerintem szót sem érdemes pazarolni, éppen milyen cipő van a dokin, olyan receptet ir fel... vagy éppen milyen boritékot hagysz ott neki...

InesKép
Köszi a megerősítést, én is inkább a homeo pártján állok, jobb a szelidebb módszer.

Tettem fel végre képeket a topicunkba, egy jó másfél hónap termését probáltam bepotólniKép

Mindenkinek jó éjt

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Mit műveltek Ti itt éjjnek éjjelén Kép??????

Mára már sokkal jobban vagyok, a párom teljesen meggyógyult, épp végigtakarítja a lakást,amíg Babanetezek,egyszerűen imádom,na nem ezért KépKép Kép Én már csak kicsit hapcizgatok, Vencel meg huncut kutya,és mint egy kutyushoz illik: kutya baja KépKépKép

Judit,Vic!

Hát nem semmi lehet ez az allergia, sőt asztmával megtoldva Kép Nekem ez a pár napos orrdugulás meg tüsszögés felért egy rémálommal,annyira nyügi voltam tőle!

Vic,

Dorka teljesen megtáltosodott! Gondolom,csak kapkodjátok a fejeteket Kép! Hát igen,remélem már elkezdtétek kicsit átrendezni a lakást,mert már nincsenek akadályok KépKépKép! Ami a tüzijátékot illeti, majdnem végig a TV-ben néztük,majd kb. az utolsó 5 percben vettük észre,hogy az erkélyről is látszik Kép Az olimpiás gif nagyon édi,és ha már számítógépes "gurumágusnaccsasszonyunk" nem hajlandó elárulni a titkot, legalább Te segíthetnél,hogy túllépjek ezen a szinten: Kép Ja! Amúgy szorgalmasan főzzük az 1-eseket,nem is rossz Kép!

Ági!

Böcsülettel végignéztem a képeket,egyik cukibb,mint a másik! A sörösdoboz nálunk is nagy sláger, hát hiába, fiúból vannak már most is Kép! Én még mindig nem fogtam fel,hogy mennek amerre akarnak, ma reggel az étkezőben teáztunk,Vencel bent játszott,félszemmel ugye láttuk,hogy jól elvan,mire bementünk ,kipakolt egy 100-as pzscsomagot Kép. Ahogy elnézem, a Te fiacskádnak már se lépcső,se szék nem okoz gondot, gratula Kép

Tünde,

...ahogy Ági mondta Kép A pelenkázás egy hét múlva inkább kötöttfogású birkózáshoz fog hasonlítani Kép

Hicu,

Hajrá anyukád Kép!!! Biztos nagyon húzós lehet ennyi év után,na de még még olyan sok szép van hátra, ne is hagyja magát! Dudunál ez az a vírusos nyavalya ? Jobbulást!

Judit,

Ez a Léna mekkora! Hát igen,ahhoz hogy beinduljon a pörgés-forgás-kúszás-mászás,előbb a testet kell megfelelő formába hozni, úgy látom,Léna nem tétlenkedik Kép! Két üveg bébikaja? Egyszerre? És hány milisek? Ami a Szőnyinél való blicelést illeti,az elsőn már rég túl vagyok, már terhesen is ennyi agyam volt, gyakran leléptem Kép Akkor Te most vendégségben?

Bogi!

Lili nagyon ügyi,hogy így dumál!
Ini,

Tudom,hogy nem olvasod,de azért gondolok ám Rátok,hogy pont most lett ramaty az idő Kép Remélem készültetek esőprogrammal Kép!

Rebi,

Ugye nem a füstbe ment tali miatt tűntél el? lassan törhetjük a fejünket a pótláson Kép!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép

BuksikaKép
Máskor nem tudtam időtszakítani a képek lekicsinyítéséhez, ezért voltam fent olyan későn, addig babráltam vele, amig észre sem vettem hogy mindjárt reggelKép Én mentem aludni, apa meg lassan kelhetett, mert reggeli ügyeletes volt, legalább bemelegítette az ágyat nekemKép

Pzs, az nálunk is kedvenc volt, olyan jó kis apró miszklikbe lehet szedni, és ugy néz ki a szoba, mintha hó esett volnaKép Dani sokszor szerintem túl bátor is, igaz még nincs teljes mélységérzetük talán az is közrejátszik, a nagyágyunkon bárhol képes és fogja magát felül, aztán én meg kaphatom el, mert ez a produkció legtöbbször az ágyszélén a legizgalmasabb, le lehet vele dölni róla.

A pelenkázáshoz a legjobb hasonlatot adtad, tényleg kötöttfogású birkozáshoz hasonlit, már nem győzök újabb fogásokat kitalálni amivel egy helyben tartom, most éppen azok gondolkodtam hogy előszedem a szilveszteri álarcokat, hátha az leköti. Múltkor sikerült akkorát birkoznom vele, hogy a pelenka egyik felét a fülnél leszakitottam (a pampersnek a lábgumirozásnál kicsit perforálva van a széle, az maradt a kezemben).

Gif feltöltési továbbképzés:
Nagyon egyszerű, keresel egy mókás képet amit fel szeretnél tölteni, szépen lemented a gépedre valahova (a képre jobb egérgomb, ott a kép mentése másnéven), majd ugyanugy jársz el mintha képet raknál ide fel, vagyis melléklet feltöltésére kattintasz és a tallózással kiválasztod a képet és elküldöd. Probáld ki, szerintem tuti sikerülni fog.
Kép
puszi
Ági
Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Emő!
Igen, úgy néz ki rendeződnek a dolgok. Mikor megbetegedtem, mondta, hogy kár Kép Már azt hitte, van kisöcsi a pocakban.

Lili mostanában állandóan ugrál Kép Apja akkorákat tud kacagni. Már nem is kell fekvőtámaszoznia, Lili edzi a bicepszét Kép

Emő!
Anyukádnak kitartást kívánok! Remélem nem keserítik meg még jobban az életét. Ha túl lesz rajta, sokkal könnyebb lesz az élete, és visszatér belé az élet!

Dudunak sok sok puszi!

Ágikaboszika!
Remélem hamarosan csillapodni fog az allergia. Csak pár napig, vagy max. hétig ilyen rossz, aztán javul a helyzet.

Buksi!
Tényleg ügyi Lili Kép Kép Örülök, hogy jobban van a family Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Ismét itthon. Kép
Még nem volt időm rendesen olvasni, csak olvasgattam.

Kisbuksi Kép
Hatalmas gratula Vencel kúszásához! Kép
1,5 hét alatt hihetetlen nagyot változott Liliána. Kúszik előre (ritkábban), hátra (gyakrabban) és pörög-forog. Az első 2 napban nem értette miért kell hason lennie. Mobiltelefonnal, szemüveggel és távirányítóval motiváltam a csajszit. Kép Ezek mindig bejönnek és megszerzi magának. Sokszor maga alá húzza a térdét és hintázik. Úgy örülök neki. Kép) Még egyszer nagyon köszönöm, hogy szóltál!!! Pusz érte!

A siófoki nyaralás nagyon jól sikerült, Liliána szuperül viselte. Ugyanúgy aludt délelőtt és délután is mint itthon. Az étkezéseknél mellettünk ült etetőszékben, a szobába kaptunk rácsos ágyat. Mielőtt mi vacsiztunk őt lefürdettük, megetettük és a mi vacsoránk után sétáltunk egy hatalmasat mindig, ő közben elaludt a babakocsiban és amikor visszaértünk a szállodába (BM) letettük és aludt tovább. Még koktéloztunk is egy jót (megátalkodott szülők) és ő a legnagyobb hangzavarban elaludt. Kép

Liliána messziről kiszúrja a gyerekeket és kiabál meg sikítozik nekik. Úgy égett a fejünk az egyik étkezésnél, mert tiszta extázisba esett, annyira ordított, meg ütögette az etetőszéket. Kép

Hozzátápival kicsit hadilábon állunk sztrájkol a csaj, vért izzadok vele. Hiába kutyulok neki, nem eszik, csak a tápszert inná. Brrr. Na majd holnaptól csak ő meg én és akkor szépen visszaállunk a rendre. Kép

Képzeljétek kezdenek rólam leolvadni a kilók. Na a plusz 11-ből eddig csak 2-3 jött le, de szemmel látható. Kép

Na most megyek. Majd jövök és belefolyok a párbeszédbe. Kép

Puszka mindenkinek
Noémi
noémi

Szasztok
Mocskok allergia, ma ő nyert! Nem baj, van egy újabb ÉRMÜNK!!! Vendégség megvolt, kinezológiusnál is futottam egy kört, de hiába. Egy jól eső talpmasszázson és néhány fülbetűn kívül más nem történt. Állítólag kárt tettünk volna vkinek. Aki nem érti, csak annyit jelent, hogy még nem járt kinezológusnál, azaz tök jól van KépKépKép
Nővérkémnél nagy a mocorgás, már rákészült! Kép(hajmosás, borotválás) Milyen régnek tűnik ez, nem ??

Hicu
Szorítok nektek, és jó hogy ilyen tündéri párod van. Ami meg anyukádat illeti, ha most jött el az idő, akkor mennie kell. Mindenkinek ez jobb lesz, meglásd!
Feljelenteni felesleges, szerintem. Az Önkormányzatnak nincs pénze a pereket a bíróságra beadni. Már pedig a bunkója nem kaszál, de nem is fizet. Ha én lennék a lemondott Megyó helyén, tuti a tulajdoni lapra rávezeteném egyszerűen a tartozást! Kasza lenne, azonnal Kép Vagy inkább kívánjam, hogy egy napra cseréljen egy allergiással??? (ez már wodoo-nak számít lassan)

Ági
Dani nagyon éde a képeken, én is becsületesen kivártam, míg letölti a gépem Kép

Buksi
GIF ügyben mail ment Kép.Éljen a munkamegosztás!

Bogi
Biztos a meleg miatt lehet! Nagyon jó, hogy a kisöcsi ismét osszehozott benneteketKép

Noé
Jajj, de jól ki vagy pihenve, csak úgy árad belőled az energia!!! Gratu a kúszáshoz, és az olvadó kilók is nagyon reménytkeltően hangzanak.Kép(nekem is van még 10kilómKép)Édi lehetett, ahogy Lil' tombolt a székében, és minden asztaltól benneteket néztek: "mit csinálhatnak ezek a mai szülők a gyerekekkel??" KépKép

A jó kedvem azért még kitart,ígéretem szerint, cupa
Kép
J
holophernes

Judit!
Ha nem magyarázod el de rögtön, megpukkadok. Mi van a nővéredéknél? Baba lesz, és szülés előtt van? (Bocs, de nem tudok másra koncentrálni Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogic
ne legyél ilyen izgatott, még csak készülődik. KépKépKép Azt mondta, hogy sokat feszült be a hasa, de jól van. Amúgy már nem az első törpe a családban, szóval remélem nem halogatja nagyon. Ígérte szerint, ha nem lesz jó a hangulat a pszhiho papával, akkor megint engem akar maga mellett a szülésnél. Hát pedig erre nagy az esély Kép
Így néztünk mi ki május elején
Kép
J
holophernes

Ági!

Már megint kéretlemül szólok bele Kép.
Nálunk is gond volt a futószemölcs sajna (éljenek az uszodák). Kaptunk rá homeopátiás bogyót a doki néninktől,de csak az egyiknek van meg a doboza Nitricum Acidum 9 ch. Azt mondta a doki nénink, hogy hosszú időn át kell szedni, csak akkor hat. A másik megoldás, ami hatásos, de kétségtelenül kicsit fájdalmasabb, hogy ha megérnek a szemölcsök, ki lehet nyomni, mint egy pattanást. Van egy kemény közepe, ha az kijön, akkor már nem nő vissza. Én rátettem egy kis fertőtlenítőszert és egy éjszakára leragasztottam ragtapasszal, utána nem nőt vissza. Emellett szedtük a homeobogyókat és néhány visszahúzódott tőlük. Bőrgyógyászatra nem viszem többet a gyerekeimet szemölcs ügyben, a lányomnak kikaparták egy kanál szerű dologgal, ami hússal együtt szedte ki az egészet, gyerek üvöltött, hetekig ápolgattuk a karját, míg visszanőt a bőr, szemölcsök nem múltak el, hanem visszanőttek Kép.
johitimi

Sziasztok!

Most sietek,plíz help: hol lehet venni olyan anyagot,amibe belenyomjuk kezünk-lábunk nyomát és kiégetjük? Lehet ezt szinesre csinálni? Hogyan? Mennyi idő alatt készül el? Mivel Csepelen lakunk,lécci ne vmi cuki kis békásmegyeri boltocskát javasoljatok Kép! S.O.S. lenne,mert mihelyst Vencel befejzi legújabb tudományos kisérletét "Ha minden piszkot fel lehet kaparni a fökdről,akkor a parketta faerezetét miért nem?" címmel, indulnánk is beszerző körútra! Köszi!

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép

BuksiKép
Irtam mailt neked lábnyom ügyben, remélem még nem indultál el és elolvasodKép

JohitimiKép
Nagyon szépen köszi a megerősitést, pont az ilyen durva beavatkozásoktól akarom megóvni Danit. Pontosan mit jelent, hogy megérett és ki lehet nyomni?? Bevallom először azt hittem hogy pati, de jobban megnéztem és nem bántottam neki, mert valahol azt olvastam, hogy pont ettől hogy bántjuk fertőzödik tovább és szaporodik.

JuditKép
Nagy drukk a tesodnak, tök jó izgulni ujraKép
Dani üzeni, hogy megtiszteltetve érzi magát, hogy végig nézted a képeit, sőt kivártad, amig betöltödnekKép Most bőszen integet neked és mondja hogy pááápá.

NoémiKép
Tök édi lehetett a leányzó ahogy magára vonta a figyelmet a kajáldábanKép Olyan édesek amikor dobolnak és kacagnak hozzá, mert nagyon tetszik nekik a végeredményKép
Kitartás a további olvadozáshoz csak igy továbbKép

BogiKép
Neked kedvezz meg a többi allergiásnak hála az időjárás most, legalább nem akkora a töménysége a pollennek ebben a hüvősebb időben, bár a szél meg viszi... Látom nálatok is megy apa edzése, annyira édesek amikor összegabalyodnakKép Dani nálunk is edzi apáját, vegyél fel rakjál le, hadd másszam meg a pocid, olyan jó ugrálni rajtad, stb megoldásokKép

Mi lesz a mai menű csajok???

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Minden allergiásnak jobbulást! Nálunk a férjem szenved (szerintem ö 100%-os lehetne), viszont én a szörcsögésétöl alig alszom.

Bence 2 hete alig alszik napközben, rengeteget szenvedünk emiatt, mert nyügös, alig játszik el egyedül. Ma éjjel a fogmanó is megtoldotta, mert jópárszor felsirt.

Buksi, Neked milyen jó ötleteid vannak! Kéz-lábnyom! Kép De sajna nem tudom, hol lehet ilyet kapni.

Emö, anyukádnak sok-sok kitartást és eröt! Dudunak sok puszi a gyógyuláshoz!

Judit, gratula Léna méreteihez.

Ági, igyekszem megnézni a képeket! Végre!!! Bence nagyban tesz a mélyésgre, magasságra, csak megszerezze a kiszemelt áldozatot!

Mi a hónapos méricskélést kihagytuk, de szept. elején megyünk. Egy biztos: leszakad a karom Bence cipelésétöl, és kicsik rá a 74-es cuccok.

Be kell valljam nem vagyok egy maximumon pörgö háziasszony, minden napos meleg kajcsival (methogy a férjem alig eszik itthon), és egyenlöre egy manónk van, de azért lefáradtam a hétvégén! U.is anyósom a kedves, "rádöbbent", hogy ö csak kiszolgál(!) minket mikor itt van, sosem pihen. Hát most megcsináltam mindent, pihenhetett, vendégeskedett a keresztfiúval.(Pedig lételeme a fözés, rendrakás, elpakolás, takaritás. Állitólag.) Kép Úgyhogy irigyelek mindenkit, akinek jó anyósa van!!! És zárójelben jegyzem meg, ö volt az egyetlen aki vigyázott néha a Bencére, és segitett nekünk az itthoni teendökben.

Ne haragudjatok, ha összevisszaságot, blahbláht irogattam, de teljesen le vagyok fáradva, Bence szinte folyamatosan rajtam lóg. (Ja öt is elláttam a hétvége alatt.) Most az egyik lábammal tologatom az új praktikának bevetett babakocsit, ami beválni látszik altatásra. 8 hónapos koráig egyedül elaludt ...

Pussz
Orsi
orsi17

Ági!

Köszi!!!!!!!!!!!!!!! Most épp Vencel belealudt a nagy munkába,de utána megyünk!

Orsi!

Hurrá,én vagyok az első: BOLDOG NÉVNAPOT BENCÉNEK!

Na majd jövök!

Buksi

Menü: összedobtunk görögsalit,meg pulykamellből kiskockákat gyrosfűszerrel, úgyhogy ma az olimpia tiszteletére görög napot tartunk Kép,és kb. 15 perc volt az egész. Ja! És minden 1-es benne,még a Feta is! Vagy a hús nem is?

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi, Bence köszöni szépen! Aranyos vagy.

Én rántott csirkecombot, krumplipürével eszek.
De ötlet: rakott tészta: kifött tészta(pl.penne) jénai aljába, rá hagymán kissémegsütött sonka, bacon, ilyesmi, mehet rá akár fött tojás is, sok-sok sajt, újabb réteg tészta, és nyakon önteni tejszin, tej, tojássárga, füszerek keverékével, majd sütöbe tolni. Egyszerü, gyors, és lényegében bármi mehet bele.
Egy kis ajánlat: Kotányi Olasz-fűszerkeverék. Mi nagyon szeretjük.

pussz
Orsi
orsi17

Kép

És ime sikerült átméreteznem, még magamat is levágtam a képröl!

Ahol mutatja, ott vannak a fogacskái!Kép
orsi17

OrsiKép

Boldog névnapot BencénekKép
Ezek a csodás nagy szemek, nagyon édiKép Te is ügyi vagy hogy sikerült átméretezni, de mért vágtad le magadat? nem kellett volnaKép
Öszinte részvétem a hétvégi nagy üzem miatt, most egész héten igyekezhetsz kipihenni magad, ami ugye egy örökmozgó törpicur mellett szinte lehetettlen. Én áldom a sorsom, hogy anyósom nagyon rendi, és folyton körbeugrál minket ha hozzájuk megyünk, hozzánk elég ritkán jönnek, de akkor is mindig felpakolva jönKép
Doki nénink szerint is még nem alakult ki a mélység érzetük, inkább a felfedezési vágy hajtja őket, megszerezni a kiszemelt áldozatotKépKép

BuksiKép
Még valami eszembejutott. Valakitől láttam a neten, hogy fogászati gipsszel, tudod, az amivel foglenyomatot vesznek a páciensről, csinált lenyomatot a baba kezéről és lábáról, majd kiöntötte sima gipsszel, tök jó lett, sőt a gipszet meg is szinezte. Sajna nekem nincs egy normális fogorvos ismerősőm se akitől tudnék kunyizni ilyen anyagot, de hátha nektek van.

VicKép
Merre vagytok? NEm irtál választ a multkori mailomraKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

CSak kutyafutta....
Először a melegtől döglöttünk ki, aztán a széltől... már egész tökéletes zombi lett belőlem...

Bencének BOLDOG NÉVNAPOT!

Ági
futószemölcs
Egy ismerős kisfia is elkapta (babaúszás)... mindent próbáltak, spéci orvos, spéci szerek: szegény gyerek egyre ramatyabbul lett. Aztán vmi vérehulló fecskefű kivonatot tartalmazó csepp hamar teljesen elmúlasztotta... Megpróbálom pontosan megkérdezni a csepp nevét.
Amúgy nekem anno a makacs szemölcsömet a kertben letépett gizgaz vérehulló-ról rácseppentett trutyi múlasztotta el...
Lábnyomarchiváló engem is érdekelne!!!
Én most kiégethető gyurmával próbálkoztam, de nem sikerült elég puhára gyömöszölnöm Kép
Összeszedtem pár (szerintem szép) szalvit, amit otthon találtam Kép

Judit
Nővéred Kép
de ez a pszicho-papa melléklet nem hangzik túl jól Kép

Allergiások
A korábban említett Coryzália homeopátiás szer!!! És a tünetekre tényleg hatásos (elviselhetőbbé teszi...)

pelenkázás
most még szabadfogás... aztán lesz belőle akadályfutás is hamar KépKépKépKép

ma voltunk Levi mázsáláson 7700 g (kb.) és 67.5 cm ... a 2600 g-hoz meg a z 50 centihez képest szerintem jó Kép - de ehhez képest eszi a ruháját, mint aki nem kap enni... honnan jön ennyi nyál a gyerekből???

az olasz rokon pizzájára Após közölte, hogy az enyém jobban sikerült Kép .. meg is sértődött...

Na megyek, mert mindjárt rám szakad a 2 gyerek az összes nyűgjével...

üdv
Rebi

ui
A mi kis Benőnk fél kézzel lóbálja a feje fölött a babatornáztatóját Kép

rebi

Ági!

Balázsnak nem fertőződött tovább, csak elmúlt, amikor kinyomkodtuk, nagyon sok volt neki, ma már nincs egy sem szerencsére. Tényleg úgy néz ki, mint egy pattanás és ha megnyomod, először fehér genny szerű anyag (bocs mindenkitől, tudom, hogy gusztustalan) jön belőle, aztán a kemény közepe és egy kis vér. Én pont azért tettem rá Betadinet és ragasztottam le, hogy ne fertőződjön tovább.
Azt is írták valahol, hogy ez a vírus bekerül a szervezetbe és ha legyengül az immunrendszer, akkor okoz problémát, ezért azt is lehet erősíteni.
johitimi

Sziasztok!

A mai nap nagy mérföldkőnek tűnik Vencel életében: a világ kinyílt,mint egy hatalmas ablak Kép! Eddig azért elvolt a játékaival,és kúszás közben is inkább azokat kergette, a szoba eddig díszlet volt. Na ma felborított egy nagy kaspót, kiborított egy vázát műnapraforgókkal,tologatta a széket,rángatta a számítógép kábeleit. Mindezt egymás után,folyamatosan. A lakás úgy néz ki, mint egy csatatér. Majd elmentünk vásárolni, nem volt hajlandó hátra dőlni /eddig nem is nagyon ültettük/, letojva a háttámlát egyik karját kilógatta, a másikkkal ua. az irányban kapaszkodott, a fejét rátámasztotta a kezére és bámulta az autókat. Még a fejét is minden alkalommal utánuk fordította. Annyira édes volt Kép! Plusz egy kellemes élmény: kis posta,egy ablak működik, kigyózó sor szinte kiér az ajtón. Biztonsági őr odajön,és előre vezet,nehogy már várjak a babával Kép KépKép! Nekem vagy mákom van az emberekkel, vagy mindenkit elbűvöl a kisfiam Kép Vagy a csámpás járásom Kép.

Orsi,

Tündérmazsola Kép Amúgy az alvással nálunk dettó ugyanez a helyzet, kb. két hete nem megy egyedül. Illetve változó,és az a durva,hogy most már nagyon sokáig bírnak ébren maradni, nem adják könnyen meg magukat Kép

Ági,

Köszi a segítséget, a bolt megvan,és kb. 100 évfordulóra való ötlettel gazdagottam Kép Végül a levegőn keményedő gyurmát választottam, de az eredmény nem lett túl jó, holnap újra próbálkozom /mármint az anyag jó, meg színes is,csak én voltam béna, egy asztali toll- és kapocs/kacat tárolót akartam,de a kivitelezés nem az erősségemKép/. szóval még van egy napom.

Rebi!

Megkóstolnám én azt a híres pizzát,és nem sértődnék meg,ha jobb,mint az enyém Kép Kép Kép
Ez a gyurma sem lett elég puha, szegény Vencelnek majd' beletörtem a lábát a nagy műbe Kép

Judit!

Nem láttad,hogy többszáz kérdéssel bombáztalak Lénácska étkezési szokásait illetően Kép? Vagy már koncentrálsz a szülésre Kép De izgi! Pszichopapit sajnálom,de drukkolok,hogy Te legyél bent Kép!

Noémi!

De jó lehetett ez a kis nyaralás! Liliánának meg külön örülök,többször voltál eszemben,hogy nyaralás előtt jól rádhoztam a szívbajt,de minden jó,ha kúszás a vége Kép Én is voltam ott pár éve /BM szálloda/Kép És milyen koktélt nyomattál,csak hogy csorogjon a nyálunk? Képeket! /Mármint nem a koktélról Kép/

Ági,Judit!

Köszi a segítséget gif ügyben, miután kb. 4 órát kutattam,hogy megtaláljam a legcukibbat és azt rakjam ide, kiderült,hogy a gép már azt sem hagyja,hogy "Melléklet feltöltése...". Egyszerűen rá sem tudok klikkelni. Hol a hiba?

Most megyek eldugom a művem nyomait,mert jön apa...

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Rebi, Ági, Bence nektek is köszöni szépen a köszöntést!

Ági, pihenni Kép, te már tudod, hogy az milyen "könnyü"! Levágtam magamat, mert kellett. Megnéztem végre az albumotokat! Csuda helyes kis örökmozgó ez a Dani! Imádnivaló!

Rebi,Levi is szépen fejlödik! Hamegfejtetted a nyál titkát, ird meg! Kép És a pizza nekem is felkeltette az érdeklödésemet!!!

Buksi,gratula Vencelnek! Akkor nálatok is beindul a nagyüzem! Hogy csinálod? Én sosem kapok senkitöl segitséget! Ma is majd besz... mire felraktam Bencét azon a nyamvadt 3db lépcsöfokon a dögnehéz babakocsival, a bizt.ör pedig az ajtóból asszisztált/nézett, hogy hogyan boritom ki a gyereket.Majdnem. Lefele pedig a parkör tette u.ezt. Várom a gifet!

Elkészült az albumunk, albumaink:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2280&page=3
(második sor 2. képtöl kezdödnek az új képek)
http://babanet.hu/album/main.php?album=3249

Vic, csatlakozom Ágihoz mail-ügyben.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Senki sem érdeklődött utánunk Kép

Alexa nem lett bárányhimlős szerencsére. Kép
A múltkor elfelejtettem írni, hogy akik a vírusgazdák voltak, már egyszer megkínáltak minket szalmonellás lagzis sütivel Kép Csak akkor valahogy nem kívántuk a sütit...

Buksi
ha kikapcsolod a tűzfalatokat arra a pici időre míg a gifet feltöltöd, akkor sikerülni fog a feltöltés.
Emberek=szerencse Kép

Névnapos fiukák sok-sok cuppanóst nektek!Kép

Nálunk a nagy újság, hogy Alexa egy hete magától csücsül! Azóta mást sem csinál csak ül és ül. Kép
Kép
Ja meg kúszik (még nem mászik) és kb. úgy rombol, mint "seprűszempillás Vencel fiú" Kép

Noémi,
és csak mint civil voltatok a BM üdülőben vagy esetleg kollega vagy? Többek közt én szoktam a mérlegeiket ellenőrizgetni a BM üdülőknek.

Ja és csatlakozom a parlagfű allergiások népes táborához Kép

Most megyek, mert át kell adni a terepet Apának.
Pusz mindenkinek
Hajni
tigribigri

Szia Hajni!

Üdv a csapatban Kép
Édes ez a gyerkőc. Már én is olyan régóta akarok venni ilyen szőnyget, de még nem szántam rá magam. Na majd holnap.
Alexa mennyi idős is most?

Buksi!
Vencel aztán nem semmi. Szuper kissrác. Seprűszempillás KépKépKép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Egy újabb album: http://babanet.hu/album/main.php?album=3250

Hajni, milyen jó, hogy nem kivántátok a sütit!!! Kép Gratula Alexa új tudományához! Nagyon édes a habtapiban!

Puszi
Orsi
orsi17

SziasztokKép

BuksikaKép
A héten meglesem én is azt a botot amugyKép, megyünk csepelre anyóspajtihoz párnapra, tuti az egyiken elsétálunk a piacra, kiváncsacsi vagyok.
A levegőre száradó gyurmával elég nehéz dolgozni, én is vettem anyáknapja tájékán hasonló láb és kéz lenyomat megörzés céljából, hát az istennek nem tudtam rendesen belenyomni még az én ujjamat se, nem hogy manó kezecskéjét, a végén konzervdobozból gyártott irószertartó belsejére használtam el, hogy nehogy vágjon a széle, ahol a konzervnyitó dolgozott.

Erre a célra hobby homokot ajánlottak sokan, van szines is belőle, azt össze kell keverni hobbyragasztóval, beleteszed egy keretbe, elegyengeted majd szépen belenyomod a kezét vagy lábát, és hagyod megszáradni (nem kell benne tartani addig a mancsátKépKép), majdnem olyan lesz mintha kő lenne. (drága hobbyhomok helyett szerintem simán lehet használni a madarak alá ajánlott finom homokot, meg lehet szinezni festékkel, majd jöhet a ragasztó)
Ma vettem sima gyurmát, elég puha, kiváncsi vagyok hogy amit kigondoltam sikerül e megvalósitanom, ugy gondoltam, hogy belenyomom Dani kezét, majd kiöntöm gipsszel, ha sikerül teszek fel majd róla képet.

Látom beindult Vencelke, neked meg eljött az idő a lakás gyermekelöli elbarikádozásánakKép Mikor átmegyünk a nagyihoz, akkor a nagyszoba két perc alatt átalakul Dani dühöngővéKép Virágcserép (jó nagy) fel az asztalra, veszélyesebb helyek fotellal elbarikádozva, telefon három emelettel feljebb helyezve stb....Kép

ORsiKép
Böcsülettel végig néztem én is a képeiteket, nagyon édes Bence, sok nézésében Dani huncutságait látom visszaKép Látom a sárgarépa nálatok is kedvencKép A habtapit nem szedi még szét?? látom a tietek kivehető formás, a mienken valami mese volt a tigrisről, de Dani klasszul meghámozta őket, igy mostanság inkább csupasz fehér.

RebiKép
szemölcs ügyben a vérehullófecskefűt én is ismerem, már be is gyüjtöttem a tinkturát, csak még nem akartam alkalmazni Danin. Inkább elöbb tapasztalatokat akartam hallani, hogy jobban tudjak majd dönteni. A lábnyom ügyben majd neked is referálok, de ha valakinek van fogorvos ismerőse, akkor amit irtam az tuti jól müködö dolog, hisz a fogtechnikusok is igy öntik ki a protkonak valo formátKépKép
SzalviKépKép
PizzaKép igy járt az olasz rokonKép JAh amugy ma éppen pizzáskorongokat sütöttem a vendégeinket, egy se maradt belőleKépKép

HajniKép
MEkkorát nőt AlexaKép csoda szép kis csajszi, a mosolya még mindig igéző, nagy gratula neki az üléshez, látni rajta hogy mennyire elvéziKép
AllergiaKép Hm nem semmi a szalmonellával izesitett süti, még jó hogy nem füllött rá a fogatokKép
Mivel foglalkozol, hogy mérlegeket ellenőrzől?

Jányok van egy nagy dilemmám, hátha van már tapasztalatok benne: vettem sarokvédőt a szobában lévő egy szem asztalunkra, ami veszélyforrás manóra, ezek ilyen műanyag vackok, hogy kell felrakni őket, hogy ne essenek le. Ha simán felrakom akkor egy fuvallat és már len is van, megprobáltam kétoldalu ragasztóval, kb fél napig tartott és elengedteKép Valaki segitsen már, főleg ha neki sikerült tartósan fentartani.

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági, most csak ülök a tágranyilt szemeimmel!!! Oda kell ragasztani azt a vackot? Mi most készülünk venni, arra az egy szem asztalunkra Kép Én a konnektorvédön lepödtem meg. Nekünk anno még olyan müanyag bedugós volt, most pedig ragasztósat vettünk, amit én is alig tudtam elöször használni. Az jutott eszembe, hogy ránk vki mindig figyelt, vagy nem volt ilyen asztalunk, vagy "HŐSÖK" vagyunk? A habtapi már porosodik. Eltettem, amikor elkezdte enni ... Kép

puszi
Orsi
orsi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?