Sziasztok,
írtam egy jó hosszút, de elszállt, így másodjára már nem lesz az igazi
.
Bree,
asszem ez a hónapunk megint kimaradt, lassan érzem, hogy prementsrus tüneteim vannak, ááááááá mindegy.
Igazából már nem is tudom mit gondoljak, mert eldöntöttük, hogy beoltatjuk magunkat. Én a tervezett a babázás miatt, a párom meg baromi sokat utazik vidékre, külfüldre, nem érdemes kockáztatni.
Ilangocska amúgy jól van, nem viselte meg az oltás, semmi gondja nem volt. Kiváncsi vagyok nagyon az UH-dra, alig várom már én is!!!
Susy,
Diósdon lakunk (Törökbálint és Érd között van). Nem tudom most mi az aktuális helyzet H1n1 ügyben itt nálunk, de holnap okosabb leszek, ugyanis Ilangocskát itthon tartottam 4 napot az oltás miatt. Fújtak ránk az oviban az óvónők, hogy mikulás ünnepélyre, meg karácsonyra kell készülni, mi az hogy nem viszem. Hát köszi! Úgy gondolom fontosabb az, hogy a gyerekek ne dőljenek ki mind egy szálig 2 hétre, mint az, hogy bethlehemezzenek az Idősek otthonába. Ne értsetek félre, nagyon szép dolognak tartom, hogy minden évben mennek a helyi idősek otthonába műsort adni, énekelni, ajándékot vinni, de idén sok a betegség, így nem örülök neki. Nem mellesleg volt már arra példa, hogy a 33 gyerekből 11 járt oviba, amikor májusban a bárányhimlő tarolt az oviban. Szóval van már ilyen tapasztalat is, nem értem őket
.
Kistörpe,
ne aggódj, igaza van Nitának a média nagyban felelős a H1N1 hisztériáért! Én már közel voltam, hogy bekattanjak, főleg amikor sorra jöttek a hírek az egyre növekvő beteg gyerek létszámról. Nehéz jól dönteni, de ne aggódj, ne idegeskedj!!!
Gittus,
sajnálom a pirit, de nekünk majd a jövő hónapban sikerül, mit szólsz? csatlakozunk Breehez, hm?
MManya,
hogy vagytok? Meggyógyult Maja?
Brigi,
nagyon finom karácsonyi menüd lesz, hmmmm. Dekorálás még nálunk se volt igazán.... nem volt hozzá ingerenciám. Mondjuk ez a 10-15 fok se segít igazán a hangolódásban....
Rólunk:
majd 1 hétig feküdtünk itthon. Apa szerdán lázasan ébredt, nagyon kivolt szegény. Szerencsére Ilangocska nem kapta el (kopp-kopp), így Őt vittem oviba, csak pénteken meg ma maradt itthon. Én is dolgoztam mától, háááát az 1 hét távollét a munkának nem tett jót, fényre szaporodott ugyanis. Egy gyenge 10 órás melóval nagyjából beértem magam, de hóvége is van, így zárnom is kell. Na mindegy nem panaszkodom, a főnököm tök normális volt.
Amennyire nem vagyok negatív általában annyira nem lett pozi ez a hsz, ezért bocsi. Igyekszem mielőbb összeszedni magam és hozni a magam jókedvű és optimista oldalát!
Mindenkinek csak jókat, vigyázzatok magatokra!