Új privát üzeneted érkezett!

Bree, én egyik terhességem alatt se bírtam.bírom a szagokat :shock: nálam ameddig tartott a hányás, is ez volt a baj :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi a kalkulátorok többsége szerint július 28 :shock: :shock: :shock: :lol:
Jó kis 40 fok , bedagadt lábak, izzadt haj, türelmetlenség, hiszti.....de királyság lesz 8) 8) 8) 8) 8)
De mit bánom én :D :D :D lesz sok gyümi nekem, nem leszek sápadt, mert picit napoztathatom a fejem késő délutánonként és elvileg hamar kivihetem a babát is a szabad levegőre majd...

Ildi hányni még nem hánytam, csak öklendeztem...eddig :)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Sziasztok!!!!!!!!
köszi az évfordulós köszöntéseket!!!!!!!!
Hékás ilyenkor már természetes hogy ilyeneket álmodsz!!!!...nyugi.nem fog előbb jönni Mincsike!!:)))
Bree nyugiii.....én az egésuz nyarat végig szenvedtem a nagy hassal....... :) :) :) :) ..ugye szeptemberben szültem!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hékás
Örülök, hogy jobban vagy :) :) :) :) :)

Bree
A 27. és 28. napon teszteltem negatívat. De már nem merek többet tesztelni. Ma vagyok a 30. napon és még nem jött meg. :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Bree, aznap született unokaöcsém is. Jó kis nap, nyugi :lol: :lol: És egyáltalán nem biztos, hogy vizesedni fogsz. Én is csak minimálisan vizesedtem, fel sem tűnt, csak annyiban, hogy szülés után pár héttel laza volt a papucs, amit terhesség alatt hordtam :lol:

Nita, nem aggódok én, hogy korábban jön a pici. Jön, amikor jönni akar, már elég érett szerintem. Persze maradjon még, mert még mocskosak a ruhái :lol:

Ünnepeltetek tegnap?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gittus, türelem...tudom nehéz.
Várj legalább a 35ik napig...
Nekem 28-30 naposak a ciklusaim..egyik hónap hosszabb, másik rövidebb...most a rövidebb volt és a 32ik napon volt olyan halvány, hogy nagyító kellett hozzá...de persze mindenkinél másképpen alakul...
Drukkolok :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brigi, Nitácska...hát remélem én is szerencsés leszek a nyárral..bár én legalább júniusig szeretnék dolgozni, ha bírom...jó lenne... :roll:

Kép
bree

Hát elkezdett szúrkálni a hasam. Attól félek, hogy meg fog jönni :( :( :( :( :(

KépKép
KépKép
gittus0726

[quote="gittus0726"]H írta:gittus0726át elkezdett szúrkálni a hasam. Attól félek, hogy meg fog jönni :( :( :( :( :(

Bree is így kezdte :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás ne ünnepeltünk mert a kis kerilányom 1. szülinapját ünnepeltük......de be fogjuk pótolni!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
bree

Hát csajok, azt hiszem meg fog jönni. :( :( A hőm leesett :( :( :(

KépKép
KépKép
gittus0726

sziasztok
csütörtökön voltam kontrollon-kaptam magnézium citátot és pipolfent-méhnyugtató hatása is van de plyan álmos vagyok tőle.Vasárnap 3000méhnyakat mértek csütörtökön 2000.melyik igaz most-?aggódnom nem kell a a doki azt mondta.
Gittus ne parázz,minden oké lesz
Bree-nemsokára eljön az ultrahang és meglátod a picurkád-én pénteken megyek.
Hékás-minden rendben?én már áttmostam mindent(hordozó,babakocsi,ruhák,takarókstb)ne hogy meglepjen Bálint minket,aztán apa mit kezdene a mosógéppel?tudja mi az de hogy hogy indul az rejtély.........anyósomra nem számithatok amig kórházba voltam fel sem hivott mi van velem,de lesz ez igy se,isten nem vet bottal.Anyukám meg beteg,a tőle telhetőt mindent megtesz-de nem akarom terhelni örülök-hogy köztünk van még.szép napot csajok, lehet hogy nem tudok jönni mert Patrik uralja a gépet.

Kép

Kép
kistörpe

Gittus, amíg nem jön meg, van esély :wink:

Kistörpe, nekem a mosás még hátra van. Az utolsó cuccot is megvettük ma, a pelenkát. A mosás miatt nem aggódom, a párom is tud mosni, vasalni, meg anyósom is itt lesz, amíg bent vagyok a kórházban. De nekünk még van egy hónapunk :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás-ha muszáj lenne és a kényszer rávinné a páromat,ő is tudna vasalni,meg mosni.nagyon sokszor hazaér munkából,és hivják vissza ügyeletbe,van úgy hogy napi 4 órát tud aludni csak.A házimunkába besegit (felmosás,takaritás,stb)De ha tehetem szeretem én végezni a munkát,persze amig birom.Szerencsés vagy ,hogy ilyen anyósod van,hogy én bent voltam a kórházba a saját fiától nem kérdezte volna meg ,hogy "fiam gyertek be enni"-anyukám főzött.Ő egy begyöpösödőtt öreglány aki él-hal az aranyért.Gondol eggyet-vesz magának,magával van csak elfoglalva.Nem veszekedünk, elvagyunk ,de tudom rá nem számithatok.
Megtudták mondani a 32 hetes ultrahangon,hogy kb hány kiló Jáznim?

Kép

Kép
kistörpe

Megjött :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus, sajnálom, de akkor a következő hónapban sikerülni fog!

31 hetesen voltunk UH-n, akkor 1627 grammos volt. Nem kell óriás babára számítanom, 3500 gramm körülire saccolja a doki. Anyóssal szerencsém is van, meg nem is. De legalább segít, ez tény. Néha többet is, mint kellene :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gittus sajnálom pirit...küld ide hozzám én most nagyon várom........ :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gittus sajnálom... :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel...nagyon szorítottam Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Következőre :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
Ma egész nap takarítottam, főztem, sütit sütöttem, nővéremék voltak nálunk....lementünk a sétálóutcába a karácsonyi vásárba...kaptam egy pulcsit, fülbevalót, nyakláncot (IMÁDOM A BIZSUKAT :oops: :oops: )gyertyákat...itthon meg egy lebaszást :lol: :lol: :lol: :lol: ,hogy elköltöm a pénzt :roll: :twisted:
Na de tényleg fillérekért vásároltam...már el is égettem egy gyertyát (120 FT volt :P )meg vettem eukaliptusos illóolajat is...fincsóóóóóóóóóóóóóóóó
Én már kiraktam az étkező asztalra a karácsonyit szajrékat.... :twisted: :twisted: :twisted: gyertya, kisműfenyő..ilyenek.... :roll: :D

Na remélem mindenki jól van azért és Gittus Te se szomorkodj!!!
Megyek fürdeni...én .....és a kannáim.... :arrow: konkrétan két ólomkancsó van a melleim helyén... :lol: :lol:
Pusziiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
bree

Hehe 20 perc múlva már csak 3 nap van az UH-ig :wink: :wink: :wink: Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Nitácska
Sajnos a piri nálam landolt. :( :( :( Pedig szivesen elküldtem volna Neked :D

Bree
Nem adom fel.Hátha legközelebb összejön. Addig készülök én is a karácsonyra. Látom, Te is. Én imádom a karácsonyt. A kedvenc ünnepem. Nem azért mert ajándékot kapok :D, hanem a hangulatát. Ilyenkor szeretem kidíszíteni a házat, és karácsonyi hangulatot varázsolni. Bár a párom nincs oda érte :D :D És most lesz az első közös karácsonyunk a párommal a közös házunkban :D :D :D . Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?

Hékás
Hogy vagytok?

KépKép
KépKép
gittus0726

Karácsony??? Én is úúúgy imádom. De idén nem nagyon tudok dekorálni Marci miatt, mert mindent leszed meg szétdobál. Úgyhogy nem tudom, hogy mi lesz idén a hangulattal... Amikor meg itt lesz a fa, én leszek kórházban... De azért várom már :wink: Nálunk a menü áfonyás kacsamell lesz krokettel, a desszertet még nem találtam ki. Valami könnyű kellene, a kacsa úgyis nehéz kaja.

Gittus, köszönöm kérdésedet, remekül vagyunk. Hajnalban keltünk, mert Marci kialudta magát. Ennek örültem is, mert ma megtapasztaltam a jóslókat. 3 görcsön voltam túl, amikor ki kellett menni Marcihoz, aki totál felébredt addigra. Így a sétálgatás el is múlasztotta azokat :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gittus tudom nem vigasztal de tegnap este hozzám is jött piri!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gittus, ne ad fel, egy hónap nem hónap

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok
Csajok-tisztára parázok-Győrben is van h1n1-es kismama a kórházaba,drámaian romlik az állapota,egy hét múlva jelentkezett az orvosnál,amikor a tüneteket észlelete.
Hékás-jobban vagy?görcsök elmúltak?
Gittus sajnálom pirit-lehet,hogy te kezded az új évet.............
Karácsony:mi is készülődünk,van egy emberi nagyságú Mikulásunk kiraktuk a ház oldalára,ablakokon mikulásos fólia,narancsból csináltam függő ablakdiszt,a ház előtt lávő tuját pedig kivilágitottuk.Imádom a karácsonyt.......
Mi megvagyunk,sokat segitenek a gyógyszerek,nem keményedik annyira a hasam,Bálint ficereg ezerrel.

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe nyugi....az egyik forumon mondták hogy kapcsolatba vannak az egyik influenzás kismamával és ő mondta hogy a sajtó nagyon túloz!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

írtam egy jó hosszút, de elszállt, így másodjára már nem lesz az igazi :? :? .

Bree,
asszem ez a hónapunk megint kimaradt, lassan érzem, hogy prementsrus tüneteim vannak, ááááááá mindegy.
Igazából már nem is tudom mit gondoljak, mert eldöntöttük, hogy beoltatjuk magunkat. Én a tervezett a babázás miatt, a párom meg baromi sokat utazik vidékre, külfüldre, nem érdemes kockáztatni.
Ilangocska amúgy jól van, nem viselte meg az oltás, semmi gondja nem volt. Kiváncsi vagyok nagyon az UH-dra, alig várom már én is!!! :lol:

Susy,
Diósdon lakunk (Törökbálint és Érd között van). Nem tudom most mi az aktuális helyzet H1n1 ügyben itt nálunk, de holnap okosabb leszek, ugyanis Ilangocskát itthon tartottam 4 napot az oltás miatt. Fújtak ránk az oviban az óvónők, hogy mikulás ünnepélyre, meg karácsonyra kell készülni, mi az hogy nem viszem. Hát köszi! Úgy gondolom fontosabb az, hogy a gyerekek ne dőljenek ki mind egy szálig 2 hétre, mint az, hogy bethlehemezzenek az Idősek otthonába. Ne értsetek félre, nagyon szép dolognak tartom, hogy minden évben mennek a helyi idősek otthonába műsort adni, énekelni, ajándékot vinni, de idén sok a betegség, így nem örülök neki. Nem mellesleg volt már arra példa, hogy a 33 gyerekből 11 járt oviba, amikor májusban a bárányhimlő tarolt az oviban. Szóval van már ilyen tapasztalat is, nem értem őket :(.

Kistörpe,
ne aggódj, igaza van Nitának a média nagyban felelős a H1N1 hisztériáért! Én már közel voltam, hogy bekattanjak, főleg amikor sorra jöttek a hírek az egyre növekvő beteg gyerek létszámról. Nehéz jól dönteni, de ne aggódj, ne idegeskedj!!!

Gittus,
sajnálom a pirit, de nekünk majd a jövő hónapban sikerül, mit szólsz? csatlakozunk Breehez, hm?

MManya,
hogy vagytok? Meggyógyult Maja?

Brigi,
nagyon finom karácsonyi menüd lesz, hmmmm. Dekorálás még nálunk se volt igazán.... nem volt hozzá ingerenciám. Mondjuk ez a 10-15 fok se segít igazán a hangolódásban....

Rólunk:
majd 1 hétig feküdtünk itthon. Apa szerdán lázasan ébredt, nagyon kivolt szegény. Szerencsére Ilangocska nem kapta el (kopp-kopp), így Őt vittem oviba, csak pénteken meg ma maradt itthon. Én is dolgoztam mától, háááát az 1 hét távollét a munkának nem tett jót, fényre szaporodott ugyanis. Egy gyenge 10 órás melóval nagyjából beértem magam, de hóvége is van, így zárnom is kell. Na mindegy nem panaszkodom, a főnököm tök normális volt.

Amennyire nem vagyok negatív általában annyira nem lett pozi ez a hsz, ezért bocsi. Igyekszem mielőbb összeszedni magam és hozni a magam jókedvű és optimista oldalát!

Mindenkinek csak jókat, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

kistörpe
Hogyan csinálsz ablakdíszt narancsból? Én is elkezdem a hétvégén kidíszíteni a házat. :D

sucer
hogyne csatlakoznánk breehez :D A következő hónap a miénk lesz :D :D Mit dolgozol amúgy?

hékás
nekem is tetszik a karácsonyi menüd. Én még mindig nem találtam ki, hogy mi legyen a menü

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert irtó pocsék éjszakán és egy irtó fáraszstó napon vagyunk túl. Ma voltam dokinál, pici jól van, a pulzusommal nem kell foglalkozni, nem ártalmas, és már kezdeni sem tudnak vele semmit, mert Mincsi vérkeringését is megbolygatnák vele. A külső méhszáj már nyitva, a belső még teljesen zárt. Ez még heteket is jelenthet. Mostantól hetente ctg, következő UH és méhszáj vizsgálat dec. 21-én (ha addig nem szülök meg - tette hozzá a doki :lol: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ma egy kicsit zűrös napom volt :? nem részletezem, ex munkahely, munkaügyi bíróság..stb.
Szar volt a kedvem ma, bocsi, majd holnap reagálok mindenre.
Azért most este csináltam tesztet a hétvége helyett...már kezdtem azt hinni nincs semmi....de ez este is olyan szép csíkos lett, hogy ihajj..szóval itt van...és kapaszkodik az én Pocakmancim :oops: :)
Holnap jelentkezem!!!
Millió puszi Mindenkinek!!!

Kép
bree

Kép
Kép
Szóval ez a tegnap esti sms Mancitől :D
Holnap mmsem lesz este 8 után :wink:

Kép
bree

Hékás örülök, hogy Jázmin jól van, még biztosan jól érzi magát bent egy jó darabig :)
Gittus minél előbb csatlakozzatok Ti is...nagyon várom a friss tesztelőket...
Na megint főnök van..majd jövök még és vissza olvasok.. 8)

Kép
bree

Bree, és szerinted utal valamire, hogy az egész teszt rózsaszínűre változott? :lol: :lol: :lol: :lol: De várom már a holnap estét :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás én nagyon bízom benne... :wink:
Betege vagyok a kislányoknak...én nem titkolom,hogy nagyon nagy álmom egy kislány... :lol:
De ez majd csak talán januárban derül ki...
Én is várom..
csak most tökre ki vagyok...hosszú lenne leírni és nem is akarlak traktálni titeket, de úgy félek több dologtól...
Itt csak februárban mondom majd el a babát...a főnököm ki lesz akadva...szarul vagyok bejelentve...ahhoz is kell majd a segítsége még ezek után..megyek tb szakértőhöz is....
A volt munkahelyem perében a mostani főnököm legjobb barátja az ügyvédem...így ő sem tudhat a babáról...pedig jobb lenne....és pláne ha eljutna a hír a volt főnökömhöz is...talán leszállna rólam... (tavaly is perelt 12 embert...de karácsonyra tekintettel békén hagyta őket)...csak mondjuk itt én perelem a pénzemért, ő meg hazugságokkal akar beperelni és mivel nagy zsivány és nem kispályás csaló gazember így joggal tartok a felesleges izgalmaktól.. :cry:
Meg depis is vagyok kicsit....itt bezárunk két hét múlva..tudom örülnöm kéne, hogy otthon lehetek és kapom a fizumat is...de nem bírom a tétlenséget....és ugyan mit dolgozhatnék addig?
Takarítást nem, újságkihordás (cipekedés) nem, hostess????vagy mit???két hónapig mi a nyavaját csinálok??Be fogok kattani és közben félni, hogy majd a főnököm elé kell állni...,hogy terhesen jövök vissza a főszezonra :roll: :?
Na röviden ennyi..itt a főnök folyt köv..

Kép
bree

Bree
Ugyanilyen nagy álmom volt egy kislány. Mikor a hugom terhes volt és mondta hogy én leszek a keresztanya mondtam hogy csak akkor vállalom ha kislány lesz. Az lett. :lol: Aztán nálunk is jött a baba 18. héten mondták először, hogy kislány. Földöntúli örömöt éreztem. Majd még kétszer mondták, aztán elmentünk 4d- s uh- ra ahol azt mondták hogy sajna nem lesz baba mozi, mert haránt fekvésű a gyerek ,de azt meg tudják mondani, hogy kisfiú!!! Hát azt hittem menten elájulok. Olyan csalódást éreztem ,hogy napokig nem tudtam beszélni róla, mert csak bőgtem... aztán kiválogattam a kisruhákat és a lányosakat eltettem, azóta is ott lóg a tündérkés kiskabát a szekrényben. :) Nem lett volna gond, ha nem mondják, hogy lány, de így beleéltem magam. És most van egy kisfiam akit 10 lányért sem adnék oda, és ha a kistesó fiú lesz akkor is boldog leszek, ha kislány lesz akkor pedig még boldogabb.
Bocsi azoktól akik ezt már többször olvasták. :oops:

Amúgy elkapott a takony kór, a torkom már nem fáj, komolyabb szerencsére nem lesz. Most hallottam a tv-ben, hogy meghalt az egyik kismama. :cry:

Kép
Kép
susytunder

Bree, nem könnyű most, és tudom, hiába mondom, hogy ne idegeskedj... Pedig most tényleg nem kéne...

Susy, Neked jobbulást! Az én fiam is beteg, nemrég ment el a doktornéni. És csak reménykedem, hogy nem kapom el.

Lányok, Ti mindig megmondjátok a frankót. A szülésznő tegnap elámult, hogy mekkora hasat növesztettem. Pedig szerintem nem is nőtt a múltkori óta :oops: Szerintetek???? És azt mondta, hogy a pocak mérete alapján ő azt mondja, jó nagy baba lesz. Nem világosítottam fel, hogy a pocak méretéből erre nem lehet következtetni :wink:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
nagyon szép a hasad továbbra is. Vonalzóval is megnéztem a képeket nőtt, de nem óriásit.
Gyönyörű kismama vagy.
Lehet, hogy nem rémlett neki hogy néztél ki előzőleg.
Mosolyogj!

Ui: olvasó üzemmódban vagyok

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Suzy nagyon örülök, hogy ezt megosztottad velem :D komolyan!!!Valahogy így érzem én is, hogy a Tündérkés kabát meg a masnis dolgok....igen..meg a babakonyházás, meg barbizás, meg hajtekergetés, meg kisszoknya blabla...ez vagyok én IGEN!!!!
El sem tudom képzelni, hogy vonatozzak...aztán lehet,hogy azt fogok.
Nehéz lehetett így, hogy beleélted magad....de tudom, hogy most már nagyon boldog vagy!!!!
Én szégyellem, de biztosan csalódott leszek én is egy pár napig...de szerintem ezen több kismama átesik...egy két nap és már nem foglalkozom vele..mert a lényeg, hogy van, és az enyém..és ha végre látom már, meg nagyobb is lesz természetesen, akkor nem fogok ilyen drasztikusan gondolkozni...

Hékás, tényleg nőtt a pocakod, de formás és szép továbbra is. Szerintem nem is nagy
:D
Suzy Te pocakod mennyit nőtt??Képet, képet!!!!! :P
Mmanya jót nevettem, hogy vonalzóztál a képernyőn :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitácska merre jársz????
Sucer??
Többiek??

Kép
bree

Bree, én is nagyon kislányt akartam, amikor Marcit vártam. Annyira, hogy mikor még nem tudtuk a nevét, állandóan Zsófiztuk. Aztán az UH-n mondta a doki, hogy egyértelmű kisfiú. És én szinte ugráltam örömömben, hogy kisfiú. Szerintem teljesen mindegy, fiú vagy lány. Vonatozni meg autózni meg könnyű megtanulni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!!!!!!
reggel Barni is lázas volt már.....este nekem nagyon magas lázam volt.most már jobb......

karácsonyi menü nálunk:töménytelen mennyiségben TÖLTÖTT KÁPOSZTA!!!!!!!!!......meg sütik...hal ne lesz..utáljuk......

Bree gyönyörű 2 csíkos a teszted!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))

Hékás tényleg nőtt a pocakod:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok
Gittus-ablakdiszt narancsból úgy csinálok,hogy szépen felszeletelem a narancsot, a radiátorra rárakok vagy újságrapirt,vagy selyempapirt,de csak 1 sorosan,és 3 napig száradni hagyom.Utánna valami vastagabb fonálra felfüzőm őket,de ugy hogy egyszer áttbököm a tüt és utánna pár milivel vissza ,is és igy nem tud leesni a fonálról.Két narancs szelet között kb ,8cm-hagyok.Egyszerü de mutatós.
Nita remélem jobban vagytok....
Hékás szép nagy a pocakod,pénteken megirom én is hány kilóra saccolják Bálintot.
Én tiszta ideg vagyok a beteg kismamák miatt-úgy néz ki holnap oltatom magam.............de nem tudom igazán mi lenne jó......
jó éjszakát mindenkinek
Bree.GRATULA..............

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe szerintem már javulófélbe vagyunk..........Máté tuti.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
A keresztlányom olyan, hogy egy babája sincs, nem vesz fel szoknyát és rózsaszínt... szóval, mint ha keresztfiam lenne. :)
Kristóffal nagyon jó birkózni, garázst építeni az autóknak, építőkockázni stb... valahogy nem is hiányzik, hogy nem kislány, de azért titokban reménykedem... :)

Brigi
Hát tényleg jó nagyra növesztetted a pocakod.

Lányok tőlem most ne kérjetek képet, új gépünk van és még csak ránézni mertem. De hamarosan hozok, igérem.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Nitácska jobbulást Nektek!!!!!!!!

Suzy tudom, hogy a kisfiú is a szerelmem lesz...de jelenleg még egy harcias kislányra vágyom :lol:
Én drukkolok Neked a kislányhoz, de a pocakfotódból szerintem TUTIRA KISLÁNY!!!!
Figyi ha bejön a jóslatom, akkor nekem is lányom lesz :wink: :wink: :wink: :wink: na? (menj máááá UH-ra minél előbb :P :P )
Kistörpe ne idegeskedj annyit :o nem leszel beteg!!!!!!!
Oltatni..hát nem tudom..én nem drukkolok hozzá, bár tudom nem kérdezted!De itt oltatták magukat a babás lányok közül is..szóval nem te lennél az első!Vigyázz magadra nagyon!!És ne nézz híradót!!!! :twisted:

Kép
bree

Bree köszi!!!!!!!!!!
gyere uh után a jó hírekkel!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

bocs, hogy csak önzőzök, de segítsetek légyszi!!!!!

Ma megyek oltatni, és biztos ami biztos vettem egy tesztet, hogy mi a helyzet odabent. A kontrollcsíknál nem rózsaszín, hanem fehéres csík van, rózsaszín háttérrel, de baromi halványan és olyan mintha eltűnőben lenne..... ez mi a fene? Tapasztalt már vki ilyet közületek?

Ma vagyok 16. vagy a 23. napon.... (az első a barnázás kezdete, a másik az igazi vérzésé....)

Köszi szépen és bocsi, hogy csak ennyi...

Ja és csináltam 3 napon át az LH teszetet 8-10 napig de mindig negatív lett. Szóval a fene se tudja mi hír odabent. Ha terhes lennék és úg yoltanak, mi lesz a babával?????

ÁÁÁÁ én becsavarodtam, eldugulok

:( :( :( :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

szerintem csinálj még 1 tesztet....ha az is ilyen akkor doki..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát valszeg ez lesz.
Köszi Nita!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
gondolok rád ma este, várjuk a holnapi beszámolót. Mindenképpen benézek.

Bocs, hogy nem nagyon írok mostanság de elég nyamvadt időket élek, magam alatt vagyok, próbálok ezen úrrá lenni.

Remélem egykettőre visszaáll a lelkibékém és jöhetek többet, reszkessetek :wink:

Mennem kell meló, aztán doki/oltás...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree-oltásból nem lett semmi.Ma voltam a védőnőnél,nem ajánlja,ha annyira jó lenne,miéert nem teszik kötelezővé,mint az oltásokat????
a győri kismama 40kg vaságyastól,függ a szociális háttértől,alapbetegségektől,meg ő az 5,dik nap után ment dokihoz.
Suzy-hol a pocak fotód?az iwiw-en?itt nem találom..
Hékás-hogy telnek a napok?nekem smmi kedvem semmihez,pár hete pörögtem most meg nem ismerek magamra.....
Ma lemértek az elmúlt hónapban egy dkg-ot sem hiztam,vérnyomásom 130-67 volt,gyalog mentem elég messze van,kocsi apánál volt,dolgozott.
Mindenki vigyázzon magára csajok.

Kép

Kép
kistörpe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?