Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi!
Megértem a házasélet "aggályaidat", szerintem teljesen igazad van!!!
De azért jó, hogy találtatok magatoknak egy kis fészket ahol egymásra tudtok hangolódni!!!
A nappalit még nem próbáltátok?

Fuga:
én trisóval szoktam, de idén kipróbáltam a csodaszódát is.
Mind a kettőt be tudod szerezni itt Érden.
Leírjam, hogy hol?

Bocsi, már nem tudom ki írta, mert az előző oldalon, hogy nézzem meg a vaterán vagy teszveszen, köszi, eszembe se jutott
:oops:

Háát igen, hol vannak a hiányzók? Mimi, Gabusz, Anett, Berni csípőből ennyi jutott eszembe.

Nekem is vannak aggályaim, ilyen túlsúllyal kezdem a terhességet, mi lesz a végére? Behúzom a lábam és simán gurulni fogok
:cry: :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Hú, ezt nagyon jól megfogalmaztad, nekem sem menne jobban! :wink: És szívemből szóltál, nem tudom, a pasik hogy működnek, de ők tényleg képesek egy szótlan este után hancúrozni az ágyban/asztalon/ruhásszekrényben/mosógépen (szabadon választott :D ) . Nekünk meg kell a ráhangolódás.
Örülök, hogy jól sikerült az estétek! :wink:
És jót mosolyogtam, a büntis megoldásodon! :lol:
Tortán agyalok... tavaly nem is tudom, mi volt, mert akkor meg pont előtte voltunk kórházba. :roll: Gesztenyetortában, joghurtos, túrós, pudingos, megoldásban gondolkodom általában. Most azon vagyok, hogy csinálok joghurtost, az kb 2xnegyed óra alatt megvan, annyit lehetek talpon. Úgyis úgy tervezem, hogy azért kicsit aktívkodom is, persze módjával. Mondjuk 5 perc porszívózás, egy óra pihenő, 5 perc vasalás, egy óra pihi és így tovább. Karácsonyra kész is a lakás! :lol:
Mézeskalács sütés idén viszont lehet, hogy kimarad (pedig azzal szoktam díszíteni a fát... :( ), bár még van 4 hét karácsonyig, addig bármi történhet.Mondjuk megtáltosodom. :) Ha meg nem, akkor gyűjtést rendezek, kunyizok mindenkitől 5 mézeskalit! :oops: :wink:
Fuga... úúúúúúúúúúú, az goni egy munka... :(

Zsand! Milyen túlsúllyal kezdesz? Én az előzőt több mint hússzal többel kezdtem, és negyede ennyi nyavalyám nem volt, mint most. Úgyhogy azon agyalok, hogy a harmadik előtt szedek magamra egy kicsit! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Szija Zsand!

A nappali mitől biztonságosabb mint a saját háló????? :lol: :lol: :lol:
De lökött vagy!

Nézd mit lőttem a teszveszen! :wink:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=807054265

Én bordót kerestem, mert Bogi belenőtt Fruzsi gyönyörű Next rucijába és ahhoz kerestem hasonlót! :D
Életben még szebb!

Szerintem mindegy mivel mossuk a fugát, ígyis-úgyis kell a körömkefe! :? Egy gőzgép lenne jó még, Papáméknak van is, de mire eljuttatják én már készen leszek a 80nm-rel! :wink:

Ne parázz túlsúly miatt! Majd leadod, próbálj odafigyelni mennyit , mit eszel de kínozni nem szabad Magadat!

Tegnap megmértem gyerekeimet és kicsit beparáztam, hogy Fruzsika nagyon alacsony! :cry:

Bogi 97cm
Fruzsi 107cm
Bubu 126 cm

A csajok között csak 10cm van, Bubu és ruzsi között pedig majdnem 20! :shock:
incs erre vonatkozó adat, hogy mekkorának kell lennie egy 4,5 éves kislánynak????
Vagy lehet Bogi magas? Na jó nem Szilvi Liliéhez fogom hasonlítani, mert ugye Szilvink alapból 12cm-rel magasabb nálam! :lol:
Vendég

Mindjárt indulunk az állatkórházba! :cry:
Annyira félek!

Remélem Assisi Szent Frenc, az állatok védőszentje segít rajtunk!

Ha nem is imádsággal, de kérlek drukkoljatok szegény kicsi Marcipánnak! :oops:

Kép
Vendég

Marcipánnak:

Kép ügyes légy! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi! Talán nemsoká túl is vagytok rajta, nagyon drukk a kis pamacsnak! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi, drukk Marcikának!!!!!!!! Lehet túl is vagytok rajta.... remélem simán ment! Szegényke, jó kis szülinapi ajándék... :wink: :(
Sokszor érzek én is így a párommal, :( egy kis több odafigyelés és máris boldog mindenki, mert ha a boldog vagyok akkor nincs lehetetlen....
Azt viszont csak ajánlani tudom, hogy néha passzoljátok le a gyerekeket a nagyszülőkhöz, aztán este egy mozi, egy vacsi ..... csak Ti kettesben!!! Nálunk nagyon bevált :wink: néha kell, hogy csak magatok legyetek!!!
Most ilyet akarok mikulásra varrni... :wink: :oops:
http://www.teszvesz.hu/item834837230_se ... rnemu.html
És ezekkel szemezek... valamelyiket meg kéne venni... :wink:
http://www.teszvesz.hu/item827536310_lu ... _fuzo.html
http://www.teszvesz.hu/item834408259_ro ... onnal.html
http://www.teszvesz.hu/item828441123_no ... 00_ft.html
http://www.teszvesz.hu/item827536332_fe ... yaval.html
http://www.teszvesz.hu/item828441119_no ... 00_ft.html
Imádom a fűzőket, előző életemben biztos sokat hordtam... :wink:

Hajni, boldog félévet a nagylánynak!

Dolli, jaja, beszereztem mindent, mert nem akarok a nagy nyüzsiben kolbászolni... még könyvet kell rendelnem, meg anyuéknak csináltatok a gyerkőcök képével ellátott faliórát, anyóséknak egy fotókönyvecskét és kész. Azt meg házhoz jön... :wink:
Csak nekem nincs még semmi... :cry: de majd leadom a rendelést a páromnak... :lol:
sylph

Hú, csajok, ha egy pasi belenéz néha a topicunkba... :lol:

Szilvi! A Mikis ajándék nagyon ott van! :wink:
Szerintem nálunk szinte minden rendelős cucc lesz... Max Gézunak nem. Csak azt meg szeretem én kiválasztani, mert kényes vagyok, hogy milyen egy játék...
Hát én sajna nem tudok nagyszülőknek passzolni, pedig jó lenne. :( Max ha anyu itt van vagy nála vagyunk, de az nem egészen ugyanaz...
A fűzők nekem is tetszenek, csak azt nem az én testemre találták ki! :? :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Húúúúú Szilvi! :lol: Ilyen télapós ruci szerinted van a szivecskés boltban? :lol: MErt ez sajna nem az én méretem. :oops: De nagyon kéne már valami ilyesmi.... bár már kezdem unni, hogy mindig én strapálom magam. :x

Orsi: szerintem tök jól megfogalmaztad mindannyiunk gondját. :lol: Most nem elemzem de halálosan unom már, hogy Apa már nem tud máshol hozzám érni csak ..... Elhiszem, hogy a helyzet miatt nem árt a gyorsaság de a nőknek alapból kell idő a ráhangolódásra, most meg pláne. :oops: Néha meg is sértődik, hogy miért húzódok el mellőle. De hát nem csak egy p......ból állok. :evil: Bocsi.... :oops: :oops: :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Baccus!!!!!!!!!!!! Hajni!

Meg fogom mutatni Apinak amit írtál,mert ne tudd meg mennyi veszekedésünk van ebből!
Ő azt mundja, hogy teljesen elveszem az önbizalmát, ő meg elveszi a hitemet, hogy nem egy pinából és két csöcsből álló valami vagyok! :cry:
Az is érdekes, hogy azt mondja csak kedveskedni akar!
Na de akkor miért nem simogatja meg a hajamat, hátamat, karomat, arcomat stb...?????
Ja és amikor zuhanyzom bejön és valamről éppen beszélünk közben meredten a csöcsömet bámulja! :twisted:
Persze tökre kiakadok ezen is! :oops:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :?

Marciért csak 17h-ra mehetünk, nem is tudom mi van most vele! :cry:
Nagyon köszi a drukkokat!

Szilvike nagyon szépek a fűzők :wink: , én a babydollokat imádom!
Kép
Vendég

Orsi! Bizti jó kezekben van Marci! Majd írj, hogy hogy van!
Párodnak boldog névnapot ! :) Iwiwen mazsolázgattam, annyira jó kép a 3 legfontosabb nőszemélyről készült fotó! Olyan csini vagy rajta, hogy húúú! :D És a képfeliratról látszik, hogy imád benneteket! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Ja! gyerekek nem kérdezték, hogy minek az a nagy matrac odalent? :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Megnézted ki az a tapizós ürge! :lol: :lol: :lol:

Jól van kicsit túloztam, nagyon kedves, udvarias, aranyos pasim van! :wink:
Ez a tapizás sem olyan durva ahogy leírtam, de sokszor nem esik jól! Valszeg ez az én hibám! :oops:
Nincs gond, csak jó lenne kicsit többet beszélgeteni, kicsit többet kettesben lenni! :wink: A többi dolog nagyon jól műxik!

Gyorsan megnéztem milyen képei vannak fent, de ezek pont 1 éves képek! Mennyit nőttek a csimók! :shock:
A hajam még Pulp fictions-ös volt! :D

40 perc múlva indulunk Marciért, még gyorsan át kell rendezni a szalont, mert jön este Andika! Bááár lehet egy kis romantikázásra vágyik és akkor csak gyertyákat gyújtom meg! :wink: :lol: :lol:

Szerencsére skacok ritkán járnak a szalonban, de valami mókásat találtam volna ki ha észreveszik! :wink:

Majd írok mi van szegény kiskutyámmal! Nagyon félek mi lehet vele! :cry:
Vendég

Orsi: háááát megmutathatod ha ezzel segítek. :lol:
Egyébként valószínűleg tényleg jót akarnak csak nem fogják fel, hogy mi mások vagyunk mint ők. Ők megkapták azt az adományt, hogy fél másodperc alatt kikapcsol az agyuk és bekapcsol a ..... :wink: Valahogy nekem is meg kellene beszélnem Apával de eddig még mindig személyes sértésnek vette. :?

Hú banyek tényleg ezt mások is olvassák! :oops: :lol:

LÁnyok! Ha unjátok már a sima fasírtot:
http://www.nosalty.hu/baconos_toltott_f ... ecept_2527
ezt ettünk ma vacsira és ISTENI!!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi: megvolt tegnap a szerelmes találkozás? :lol: Olyan jó lenne ha le tudnád kamerázni. Annyira édes lehet Dorina. :lol:

Ja sógornőm azt mondja, hogy a Stop Shopban a Takkoban minden féláron van. Olyan babarucit vett Lilinek, hogy megszólal 2000-ért. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Hajni, a szivecskés boltban is sok szép cucc van, de egy kicsit drágák, de nézz körül a teszveszen én most nagyon jókat láttam, és egy fűzőben nagyon dögös tud lenni az ember, egy harisnyatartó, bugyesz, harisnya....
Nekem is sokszor tele a hócipőm, hogy mindig én aktivizálom magam ilyen cuccokkal, de megéri :wink: :D Párom mondjuk szokta kérdezgetni, hogy ő mit tehet, mit vegyen fel, de nekem nem tetszenek a pasis szerelések... olyan kis idétlenek, persze egy tengerész szerkó.... :wink:
Vagy egy ilyen.... hmmmm.....
http://www.youtube.com/watch?v=HjF6Nx3GuS4 (imádom a pasit :oops: )

Dolli, dehogynem! A fűző az ami minden nőnek jól áll és dögössé teszi(szerintem) persze nem a Te állapotodban :wink:

Lányok, ahogy olvasom magunkat, mindenhol ezek a problémák vannak... Teljesen másképp működnek mint mi... :wink: de így a szép, nem?! Tök uncsi lenne, ha ugyanolyanok lennéne, mint mi..... Meg mihez is kezdenénk nélkülük.... :D nem?!
sylph

A fűzőkről jut eszembe... láttátok már a velencei kurtizán című filmet? Én nagyon szeretem...
sylph

Sziasztok!

Hajni, boldog feledik szülinapot Lilinek!

Szilvi, tök jók a kiszemelt darabok :lol:

Orsi, szerintem abszolút elvárhatja egy nő, hogy ne csak este az ágyban kapjon elismerést, hanem napközben is nézzk embernek! Igazad van, hogy megmondtad a párodnak! Volt hatása amúgy???
Nálunk Marci születése óta apa érzelmileg teljesen kinyílt. Sokkal többször símogat, puszil, odabújik stb. pedig alapból nem egy érzelmeket kimutatós típus! Azért arra én is kíváncsi leszek, hogy így gyerekkel együtt majd a szex milyen lesz... :shock: :oops: :lol: De ez a próba még pár hetet várat magára :(, pedig már hiányzik... :D

Marcipánról mesélj, hogy hogy ment!!!

Hajni, én már több, mint egy éve érdi vagyok, de a stop shop-ba még nem vásároltam :) Bár pont mostanában gondolkoztam, hogy el kéne menni oda is, mert tök jó boltok vannak :)

Nálunk a karácsonyi ajándékok még sehol :) Még ötlet sincs... Nem tudom mi lesz így :D

Magunkról: Marci ujja kicsit javult a hétvégén, de nem látványosan... ha szerdáig nem lesz jobb, akkor megmutatom a dokinak (akkor van egészséges rendelés). Amúgy elég nehézkes volt az elmúlt két éjszaka, mert MArcira az éjszakai evéskor jön rá, hogy éhen akar halni kajálás után is :) Így kezdődik mindig minden előröl. Leteszem, elmosogatok, sterilizálok és fél óra múlva felsír, hogy ő még éhes :):):) Tegnap éjjel 3 órán keresztül kajáltunk ma meg 2,5 órán át :) Én meg már hulla voltam :)

További szép estét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Ja, még ezt akartam....

Olyan tanácsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek az influenza elkerülésében.

Annak is érdemes lehet őket alkalmaznia, aki beoltatta magát (valamelyik) influenzavírus elleni vakcinával, mivel egyrészt a védőoltás nem jelent száz százalékos védelmet az adott vírustörzs ellen sem, másrészt a módszer egyéb, hasonló módon terjedő kórokozók ellen is hatásos lehet.

.....csak kiegészítő módszerekről van szó, melyek szerintem is nagyon hasznosak, de nem szabad kizárólag csak rájuk hagyatkozni.

Az influenzavírus az orrüregen és a száj-garatüregen keresztül képes fertőzni. Az majdnem lehetetlen, hogy egy nagy járvány esetén elkerüljük a H1N1 vírussal való találkozást, dacára minden elővigyázatosságunknak. Ám nem a vírussal való puszta találkozás, vagyis a megfertőződés okozza a nagyobb problémát, hanem az, ha a vírus képes el is szaporodni a szervezetünkben.

Néhány nagyon egyszerű dolog segíthet megelőzni a fertőződést (vagy legalább lecsökkenteni annak mértékét), illetve a mégiscsak elkapott vírus elszaporodását a szervezetben. Ezen hasznos fogásokat sajnos a hivatalos szervek sem hangsúlyozzák eléggé.

1. Gyakori kézmosás (ezt a tanácsot azért gyakorta hallani)

2. "El a kezekkel a szádtól" módszer. Próbáld meg megállni, hogy nem nyúlsz az arcodhoz és főleg a szádhoz a kezeddel, csakis alapos kézmosás után. (Bizonyított, hogy sok, légúti betegséget okozó vírus nem közvetlen cseppfertőzéssel terjed emberről emberre, hanem úgy, hogy a vírussal fertőződött tárgyakat megfogod és utána a kezedről a vírust szépen lenyalod.
A szájvédő maszk azért is hasznos, mert ezt is megakadályozza.)

3. Gargarizálj naponta kétszer meleg sós vízzel (vagy Hydrogen-peroxidos vízzel, ha nem bízol a sóban.) A H1N1 vírusnak ugyanis a fertőzést követően 2-3 napra van szüksége ahhoz, hogy a száj és/vagy orrüregben elszaporodjon és kialakítsa a tüneteket. Egy egyszerű gargarizálással nagyban csökkenthető a vírusok szaporodása, illetve mennyisége. Ne becsüld le ezt az egyszerű,
olcsó és hatásos megelőző módszert.

4. Hasonlóan az előzőekhez, az orrüregeidet is tisztítsd ki legalább
naponta egyszer meleg sós vízzel. Van, aki óvatosan vizet szippant fel az orrába és úgy öblíti ki azt, ami nagyon jó tisztító módszer, de erre nem mindenki képes. Arra viszont igen, hogy egy meleg sós vízbe mártott fültisztító pálcával naponta végigtörölje belülről az orrát. Nagyon jó módszer a vírusok számának lecsökkentésére.

5. Erősítsd az immunrendszeredet magas C-vitamin tartalmú zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával. Ha a C-vitamin szükségletedet tablettákkal fedezed, figyelj arra, hogy azok cinket is tartalmazzanak, mivel a cink elősegíti a C-vitamin felszívódását.

6. Igyál olyan sok meleg folyadékot (tea, gyenge kávé, kakaó stb.)
amennyit csak lehet. A meleg folyadékok fogyasztása hasonló hatású, mint a gargarizálás, csak az ellenkező irányban. Lemossák a szaporodó vírusokat a torokból a gyomorba, ahol azok nem tudnak tovább szaporodni és ártalmatlanná válnak."

Mentem vacsizni.... pusszantás!
sylph

sziasztok!

Nalam ma vilagvege van! Menzesz, elverzes. :( Egesz nap csak kinlodom, persze aludni sem tudok. Kerem valaki lõjjön fejbe!

Hajni:
Gratula a 6 honapos merfoldkohoz!
A fel hat jol hangzik. Este mikortol alszik el Lili?

Orsi:
Maximalisan igazad van!!!!!!!!!! (Bar az egesz napi nem-beszelgetes utan nalunk megugras sincs...) Szoval igenis hogy igenyeljuk (igenyelnenk!) hogy parjaink kommunikaljanak velunk, de valahogy ok keptelenek osszekotni ezt a kis agyukban. En mindig mondom a magamet emiatt, de egyszeruen keptelen apa valtoztatni...
Nem vagy frigid p***, egyszeruen nem megy a testi elet ha a lelki eletbol hianyzik akar egy kis darabka is!
Alapitsunk klubot, vagy szervezetet es tuntessunk! (Ehsegsztrajk Mia modra= 3 kg csoki minden nap, amig nincs valtozas!) ;)

A furdoszobas jelenet is detto! En lengethetek akarmit apanak, oda se hederit. (Bar most max a sharpei testemet lobalhatnam, de nincs is kedvem hozza. Jah, 2009 Januar 23.-an volt az utolso sex..... erre varjal gombot!(vagy partedlit!)
Szoval nem tudom, mar raferne a jo kis vudu ezekre a pasikra. (az enyemre valami kanosito vudu, a tiedre meg olyan altalanos, kommunikaltatos vudu.) Vagy egyszeruen valami vudu-komplex ami minden ferfi hulyesegre jo lenne...

Lecci szamits ram egy brutasis masszazsra! Kielheted rajtam minden duhodet a ferfi nemmel kapcsolatban, kegyetlenul megdogonyozhetsz en meg elvezni fogom a cincalast. :D (korbacsot, meg borszijakat, szegecselt hacukat viszek.) :D (Juj, ez mar nagyon durva, de nem torlom ki mert ezeket a dolgokat mar csak elviccelni lehet hogy tuleljuk ep esszel!)

Dolli:
Lehet hogy az en esetem mar banalis, de en annak is orulnek ha egy szotlan nappal utan VEGRE lenne valami este. :D:D:D:D
Nalunk se duma se sex...
(Na ha ezt most apa elolvassa kapok a pofamra, de usse kavics, eljart a szam...)

zsand:
Amilyen kis energiabomba vagy a terhesseged vegere nem hogy hizol, fogyol is! Etiop menekult leszel ennyi munka mellett! Meg a vegen tolunk kunyizol kilokat. :)

Orsi ismet:
En is szoritok Marcikanak!!!
TECCCCETT: ket csocs es egy p... (hat nem csodalom hogy parod szereti ezeket a reszeidet mert jol nezel ki!!! (Na jo, a p-t nem tudom, de a cici meg a "korites" igencsak jol fest.) :D Szoval ot is meg kell erteni valahol.
Komolyan, kicsit irigy vagyok hogy ennyi ev utan parod kepes bamulni teged! :D (Irigy-irigy maximalisan.) En allhatok fejen is, akkor sincs semmi vizsgalgatas. :( Nalunk a fehernemuk sem hoznak semmi hatast, max ha megtudja mennyibe kerul, akkor egy enyhe szivrohamot a bankszamla lattan....

KIVAGYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK NAGYOOOOOOOOOOOOOOOOOON!

Utalok menstualni, sirni lenne kedvem meg enni legalabb 20 kilo csokit, de NINCS ITTHON egy kockanyi sem!!!!!!!!!

Elverzek, ehen halok stb. Itt a vilagvege!!!

sünciboglya

Mia! A csokis sztrájkban benne vagyok! :D
Én 3 napja depizem, nagyon uncsi a fekvés... Gondoltam, hogy hoznak fini tortát páromnak vasárnap, de olyan csömör karamell torta volt, hogy na. Egy falat ment le a torkomon, hiába vágyom édességre.

Orsi! Jaja, kivi voltam a tapizósra! :wink: :lol:
Mi van kutyuliddal?

Szilvi! Akkor egyszer kénytelen leszek felpróbálni egyet... :D

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi, felébredt már Marcikisasszony? Hogy van?

Andi, jót lazultál?

Kriszti, megnéztelek iwiw-en.... olyan édesek vagytok Marcibabával! Aranyos kiskrapek! :D

Mia, mirena! És nincs mensi!!!!

Pasi téma: nekem szerencsém van, mert ha végigszambázok előtte egy szál tangában, már kész van.... :wink: :oops:
sylph

asszem az a bajom hogy apa videken melozik megint es csak holnap ejjel jon haza, ami azt jelenti hogy vilagvege!
Meg jo hogy Patrikot idetranszportaltam az agyamba. Igy ha mar az orulet hatarara jutok ranezek es visszabillenek a normalisba. :D

Fogalmam sincs hogy fogom megfurdetni, megemelni a kadat a vizzel. Szetesik a hasam ugy faj ilyenkor meg nem szabadna emelni.

De hat koszos malac nem maradhat Patrik ! :shock:

CSOKIT AKAROOOOOOK !!!! :( :evil:

sünciboglya

Szilvi:
Nem merek en ilyesmikkel kiserletezni. :( Bar kaptam egy jo tippet: apa osszehoz egy masodik porontyot aztan nincs mensi megint 9 honapig. :D:D:D:D

sünciboglya

Mia, jó megoldás a tesó is! :wink:
Nekem nagyon bevált a mirena, semmi gondom nincs vele! És hogy mensi sincs az plusz jó... :wink: A mensitől én is nagyon szenvedtem... tiniként hányásig ment a dolog, amint hánytam, mintha elvágták volna a fájdalmat :? később azért jobb lett, fájt, de legalább nem hánytam :wink: és semmi gyogyó nem használt :evil:

Na, megyek, elteszem magam holnapra.... jó éjt!
sylph

Délutáni levélke:

Sziasztok!

Akkor én is csatlakoznék.Az én párom is szokott tapizni,ráadásul Dorina előtt. :evil: Nem érti miért lököm el a kezét.Teljesen máshogy vagyunk kódolva!!!Nálunk úgy van,ha beszélek,vagy nem néz rám,vagy ha kint kávézunk,akkor szó nélkül bevonul,hogy majd bent folytatom,de persze,hogy nem úgy van.
A másik,amitől idegbajt kapok,állandóan pakolok utána.Ha itthon van tele a mosogató.Most már annyit megtesz,hogy a szennyesét berakja a tartóba.Mikor panaszkodtam Anyósnak,azt mondta,az a nő dolga,hogy kiválogassa a férfi ruháit. :shock: Úgy gondolja,hogy kipakolom a szekrényét és szagmintát veszek,hogy melyiket hányszor hordta?? :roll: Annyira idegesít,hogy nem becsülik a munkámat. :evil: Dorina ujjlenyomatot készít,kifolyatja az innivalót,stb.Párom meg összeszőröz mindent borotválkozáskor,ha Ő főz,minden úszik az olajtól.Mikor hazajöttem a kórházból,a szobában a szőnyegbe beletaposva a sár+valami kaja,a szék összefirkálva.Ha meg takarítani akarok,mikor itthon van,akkor meg muszáj ezt most?Legközelebb,ha megyek kórházba,haza se jövök 1 hétig!!! :wink:

Jaaa,letöltöttem a Csernustól A férfit.Még nem olvastam bele,de kiváncsi vagyok.

Találtam egy jó kis oldalt :wink: :
http://edenkert.net/index.php

Orsi!Drukkolok Marcinak!
Kép
Anyu párja meg megint nyitva hagyta a hátsó kaput,a kutya meg átment a szomszédba.Onnan ki szokott menni az utcára is.Haza jön,nem arról van szó,de olyan dinka és ha elüti az autó,vagy felcsinálja egy kan?Hiába mondjuk,hogy figyeljen,sz@rik rá!
Azért nem szeretem a Karácsonyt,mert előtte halt meg Apum és mindig arra emlékeztet. :( És ilyenkor olyan hiányérzetem van.
Szerintem nem alacsony Fruzsi.itt megnézheted: http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok
Mehetnétek a fürdőszobába is "duguláselhárításra". :wink:

Zsand!Azt hittem direkt nem akarsz aukciózni.Talán még a Takkoban is lehet ruha,nem tudom.A babaszobát is érdemes megnézni.Könyvet pl féláron vettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2009.12.01 09:45-kor.

Kép
tierno

Juuuuj milyen lavinát indítottam el! :oops:
Holnap az lesz a téma ki mit imád a párjában! :lol:
Én pl imádom, hogy itt fagyizik mellettem az ágyban miközben én vacsi nélkül fekszem le! :?
Na jó ittam egy shaket!

Marcipán szegényke még alszik, illteve felkelt már többször de visszaalszik! Ez normális?????? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Meghívást kaptunk egy szülinapi buliba.Szombaton 3 órakor.Akkor pont alszik Dorcim,nem tudom hogy lesz. :? Remélem a szürcsögése is elmúlik! :?
Annyira rákapott a babázásra.Eteti,azt mondja maszatos(ma) és megtörli a baba száját,pelenkázza.Öröm nézni! Úúúgy imádom! :oops: :) Meg olyan sztorikat kitalál..! :shock:

Iwiwen van egy csaj,van férje,gyereke,de szinte csak saját magáról rak fel pózolós képeket,ilyen címekkel,hogy csizmás cica,próbálok szexisen mosogatni.BrrrrSzoktátok látni,hogy a kislányok is milyen képeket tesznek fel magukról?Lehet,prűd vagyok,de sokszor ledöbbenek.

Hajni!Meg volt a tali. :) Tényleg látni kéne!Na,meg a macskával való találkozását.Annyira édi volt,előszőr hagytuk,hogy simogassa meg.Aztán megmostuk a kezét.Mikor eszébe jutott a macsek,kereste,de nem tudta melyik ajtó mögött van,mert mind 3 ajtó egyforma.Végűl Apa bevitte újból,de mondta Neki,hogy ne nyúljon hozzá,mert koszos,csak messziről nézze.Szót is fogadott,leguggolt,ránézett az apjára,mutatta,hogy nem és fújkálta a macskát(a koszt akarta lefújni)Majd legközelebb kamerázok! :wink:

Orsi!Nem tudom normális-e.Remélem minden rendben lesz!

Szilvi!Ezt én is olvastam valahol.Szájban turkálást kéne kiiktatni valahogy. :roll:

Mia!Éhségsztrájkodhoz én is csatlakozom!Tök régen ettem már csokit!Meg is kívántam. :P
Hogy készűl a Boci csoki?
Kép

Megyek Benkőt nézni. :oops:
Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt! :?

Lili úgy döntött ma csak 3/4 5-ig alszik. :? Azóta meg nyafog.

Ma megyünk a 6 hónapos általános vizsgálatra. Remélem minden megfelelő lesz a dokinak. És remélem, hogy végre engedi a hozzátáplálást. Mondjuk egy hete már adok Lilinek minden félét mert megeszi a tápit és már tátja a száját, hogy még éhes. :lol:

Brigi: Boci csoki :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi: hogy van Marcipán?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Felébredt Marcipán! :D :D :D
Egész éjszakát végigaludta, csak párszor volt morgás és nyüszögés!
Reggel már annyira ideges volta, hogy kivettem a kenelből!
Tök szépen jár, rengeteget ivott, kapott egy kis sajtot, azt sem utasította vissza! :wink:
Kivittem pisilni, szegényke ülve pisilt! :lol:
Ettől a hülye búrától mindenbe beleakad szegény! :(
Látszik rajta, hogy még szédeleg, de utánaolvastam és az altató 24 óra alatt megy ki belőle teljesen!
Köszi a drukkokat! Nem mondom, hogy teljesen nyugodt vagyok, de egy fokkal jobb!
Tegnap nagyon carul voltam!

Andika köszönöm az ajcsit, annyira meghatott! :cry:
Jó, hogy jöttél tegnap, mert annyira fáradtnak, punnyadtnak éreztem magam! Azt hittem meg se tudlak masszírozni! :shock:
Ez a folyamatos aggódás kiveszi az embert! :cry:
Jó volt, hogy kicsit kirángattál ebből!!!! :wink: :lol:

Brigi!

Igen én is nézem, milyen képeket raknak fel emberek az iwiw-re! :shock:
Mintha árulnák magukat vagy legalábbis azt reklámoznák! :wink:
Deédes Dorci! Én lányaim is nagy babázósak! :wink: Majd átjöttök és együtt babáznak!

Fúúúúúú azért a Te párod is tud ám felfordulást csinálni! :shock:
Akkor van egy lányod meg egy nagyobbacska fiad is! :lol:
Apa szerencsére nem kupis! Pl reggelente kipakolja, bepakolja a mosogatógépet, kávét főz, kakaót a gyerkőknek, lefőzi aznapra a 3 liter teát! Kiviszi a szemetet, intézi a szelektív hulladékot! A kisbevásárlásokat ő intézi egyedül útban hazafelé!
Az etéim is szabadok, mivel ha hazaér 19h felé akkor Ő vacsoráztat, fürdet, fektetei le a csimókat!
Szóval ha itthon van nagy segítség, csak sajna keveset van itthon! :cry:
Én napi 12 órát putyulgatom a gyerkőket, ő meg kettőt! :wink:
De ha hazaér, akkor tényleg 100%-os Apa!

Hűűűű Mia!Gááz amit írtál! Valszeg Péter is fáradt meg Te is! De az kizárt ha csinálnál neki egy fincsi vacsorát, gyertyát gyújtanátok az asztalnál, kicsit beszélgetnétek, nosztalgiáznátok ne lenne hatása!
Egy szexi fehérnemű, egy kis smink, egy parfüm, egy fincsi testápoló amitől puhal illatos a bőröd, nem hiszem, hogy ne hozná tűzbe! :wink:
Tudom, hogy nehéz, de alkalmat kell találnotok, hogy visszataláljatok egymáshoz!
lehet hogy fél közeledni, mert nem akar terhelni, vagy úgy érzi nem állsz készen a dologra!
Tűzzetek ki egy napot amit úgy alakítotok ki, hogy csak a kényeztetésről szóljon!
Főzzetek meg előző nap, vagy menjetek el valahová enni!Délután bújjatok össze tv-t nézni, egy kis nasi az ágyban!
Este meg készüljetek rá a dologra, próbáljátok Patrikbabát elaltatni időben de előtte magatokat hozzátok rendbe, hogy mire bébike elalszik ugrásra készek legyetek! :wink:
Szerintem még izgató is lehet a várakozás, hogy addig nem nyúlhattok egymáshoz míg a kisember ébren van! :wink:
De szerintem minden a nőcin múlik! Nem a sexi ruhán, a sminken, hanem a szemükben a tűz a lényeg! Ha érzik, hogy mi is kívánjuk tuti nincs elutasítás!
Nálunk volt egy olyan időszak, hogy éjszaka kellős közepén felébresztetem Apát! :oops: Nem volt ellene kifogása! :lol: :lol: :lol: Terhes voltam és 8-kor már aludtam, de éjszaka felkeltem!

Júúúúúúj megalakíthatjuk a É.P.M.C.-t! :lol:
(Érdi Pajzán Mamák Clubja)

Brigi! A fürdőszoba már uncsi! Szerinted miért van Love Story kádunk???? :lol:
Vendég

Szija Hajni! Hűűű de korai voltál! :shock:

Én is fél 5 óta fent vagyok, de nem tudtam aludni Marcipán miatt!
Tekerni is akartam, már este bekészítettem a cangámat, de nem tudtam itthagyni a kutyuskát!

Köszi kérdésedet jobban van! Jaaaj csak lenne már jövő csütörtök! Akor szedik ki a varratokat!
Vendég

Hajni! Minden rendben lesz Lilivel! Annyira szép, formás, egészséges! Fejlett, jól mozog, ügyes, okos! Ha beleköt valamibe a doktornéni akkor bunyó lesz! :twisted:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ december van!
Gyerkőknem adventi naptárt kellett volna bontaniuk! :shock:
Bakker el kell ma mennem vásárolni!
Vendég

Sziasztok!

Nekem egy szavam sem lehet, nálunk műkszik a s.x. Van, hogy mire kijövök a fürdőből apa megágyaz a nappaliba, a kandalló előtt és még gyertyát is gyújt!
Ha délelőtt együtt vagyunk itthon vagy, hogy akor is egymásba gabalyodunk!!!
A Stop Shopba van egy ilyen kiegészítős bolt, nagyon jó dolgok vannak.

Orsi!
Ma még aludhat többet, de holnapra kutya baja sem lesz!
Egyetértek vele, hogy nagyon nagyon sokminden múlik a csajon!!!!

A mi háztartásunkra is ráférne egy alapos vásárlás! Már nagyon le vagyunk csövesedve.
A vásárlás még várat magára, mert ma erőt kell gyűjtenem és kihúzatni a bölcsesség fogamat, már pénteken is fájdogált és most éjszaka is felkeltem rá.
Nekem még soha nem fájt fogam, de nem is akarom megvárni, hogy úgy igazából belobbanjon.

megyek összerakom a házat és elindulok az Sztk felé!!! Szorítsatok légyszi légyszi
Vendég

Na visszaa aludtunk még másfél órát. Erre megint mit álmodtam?????? Lili felemelt egy követ és valami megcsípte ami alatta volt erre rögtön összeesett. Én meg rohantam vele az utcán, és üvöltöttem, hogy segítség! :x A hócipőm tele van már ezekkel az álmokkal. :evil: Szegény Lilit úgy megszeretgettem, nem is értette mi bajom. :oops:

Orsi: igazából csak arra vagyok kiváncsi mit mond a doki a hozzátáplálásról. Köszönjük a bókokat. :lol: Milyen az a Love storys kád? :shock: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lili tegnap volt 6 hónapos akkor most mi ez a + 3 nap? :shock:

Na megyek iszom egy nyugis cappuccinót.

Jaj a Reggeliben már olyan karis a díszítés.... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Jó régen írtam már, de azért olvasgatok ám! :wink:

Zsand
Gratulálok a kistesóhoz! Dorina tudja már?

Orsi
Marcipánnak gyors gyógyulást kívánok! Biztos minden rendben lesz, 1-2 nap, és túllesztek a nehezén!

Brigi
Olvastam, hogy kórházban voltál?!
:shock: Azóta minden rendben van, jobban vagy már?

Hajni
Ezek az álmok! :cry: Én is szoktam ilyen butaságokról álmodni. Olyan valóságosnak tűnnek. Belegondolni is rossz!! :(

Mia
Na, milyen az új lakás? Megszoktátok már? Jól érzitek ott Magatokat?
Bence mostanában sokat emlegeti a Marika nénit, úgyhogy lehet, hogy majd valamikor elsétálunk arra.
:wink:

Andi
Hogy megy a fogyókúra?
Olvastam, hogy belefértél a 36-os gatyóba! Nem semmi! Nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Nekem most nagyon leállt, nem mozdul a mérleg. El kellene kezdenem valamit mozogni, vagy nem is tudom, hogy ezen hogy lehet átlendülni. Jó lenne, ha megint menne le pár kiló, mert még nagyon sok van hátra.

Képzeljétek, Beni az utóbbi pár hétben nagyon beindult.
Már ügyesen mászik, kapaszkodva feláll, és már az üléssel is próbálkozik. :D Simán felül már úgy, hogy támaszkodik a kis kezeivel! Olyan kis ügyes, úúúúgy imádom!!! :lol:
És olyan büszkén tud nézni, ha sikerül valamit megcsinálnia! Nagyon tud örülni olyankor magának.
Amikor Benit megdícsérem, mert sikerült valamit megcsinálnia, pl amikor felült, olyankor Bence is olyan kis édes. Egyből megy oda Beni mellé, Ő is odaül, és mondja: Nézd Anya, én is milyen ügyesen tudok ülni. Persze Őt is nagyon megdícsérgetem ilyenkor! :wink: :D

Már nem is tudom, hogy még kinek mit akartam írni!
Na majd legközelebb. Most mennem kell, Beni ébredezik.

Kép
Kép
anett_

Mi történt a vonalzóimmal?! :shock: :(

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Olyan szombati hangulatom van. :shock:

Hajni!Persze,hogy minden rendben lesz!

Orsi!
Ciki,de nekem már nincs tűz a szememben :cry: :cry:
Marci hétvégén már rohangálni fog! :wink:
Jaj,ha párom fele ennyit megcsinálna.. :roll:

Zsand!Megy a drukk!

Anett!Köszi!Már jól vagyok!
De aranyosak lehetnek!Még mindig jó tesók?Igen,milyen büszkék tudnak lenni!Meg mi szülők is. :lol: Dorci meg is szokta magát tapsolni. :)

Léptem.
Egy kis karácsonyi hangulat:
http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo

Kép
tierno

Sziasztok!
Itt felejtette magát a laptop! :lol:

Brigi! Ó, bárcsak már szombat lenne! Habár párom aznap is dolgozik... jó hosszú lesz ez a hét.
Édi lehet Dorina a babázással. :)
Mondtam Gézunak tegnap, hogy majd átjöttök, ha Dorci meggyógyult, meg Zsomborék is jönnek, és ma reggel eszébe jutott, és mondta, hogy majd Géza mesél neki három cicát, me megmutatja a vonatot, amit az előmiki hozott! :)
Szemedben a tűz... hidd el magadról, hogy jó nőci vagy, és menni fog! Nagyon sok múlik az önértékelésünkön, önbizalmunkon. Nekem ebben a mozgás sokat segített!

Anett! Olyan sok azért nem volt rajtad! :roll: De cukor lehet a két fiú! Már várom én is, hogy ketten legyenek! :D

Orsi!
[quote]& írta:quot;De ha hazaér, akkor tényleg 100%-os Apa! "

Akkor induljon a mai lavina! :D
Páromra most ilyen téren nem lehet panasz, hazaér, ha van a mosogatóban valami, elmosogatja, megcsinálja a vacsinkat, tegnap vasalt is, hogy ne gyűljön fel sok, és éjjel is kipattant csibéhez. Nagyon vigyáz rám, és ez olyan jólesik!
És vasárnap a vendégséget olyan szépen levezényelte, mondtam is neki, hogy milyen büszke vagyok rá. És Gézu terelgetésében is nagyon sokat fejlődött... nem, mintha mindig az lenne a helyes út, ahogy én csinálom vagy mondom, de nagyon sokmindent átvett tőlem... mondjuk különben már fejére nőtt volna Csibe. :oops: :D
És azt érzem, hogy egyre jobban szeretem. Néha elgondolkodom... Lehet ezt még fokozni? :D
Bocsi az ömlengésért! :oops:

Mia! Egyetértek Orsival, nálunk is lassan indult a szülés utáni hancúr, mondjuk én is el voltam, párom is tartott tőle, hogy még nem vagyok kész rá... De rajtam múlt, hogy visszataláltunk egymáshoz az ágyban is. Bíztatni kellett és elcsábítani! :D Pont valamelyik nap beszéltünk róla, hogy jobban egymásra hangolódtunk és aktívabbak voltunk, mint a kapcsolatunk kezdetén! :oops: :wink:

Hajni! Nem kell mindent tudni a dokinak! :wink: Én is adtam már korábban pár kanálka almalét majd almapürét, mint azt a dokink gondlta volna. Én a védőnéninkre hallgattam mindenben, ha már ilyen szerencsés voltam, hogy szuper védőnéni és egy hullámhosszon vagyunk. :D

Zsand! Megy adrukk, remélem, még nem késő!

Na pihi, elzsibbadtam...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Jó korán keltetek! Én igazából akkor feküdtem le :)

Kezdem egy kis panaszkodással, mert most nagyon rám fér. A tegnap este+éjszaka írtó brutál volt... Kár volt tegnap a páromat dícsérni, mert jó dühös voltam rá az este :) Eleve ott kezdődik, hogy már fél 10 volt, mire hazaért. Én hulla voltam, mert anpközben semmit nem tudtam pihenni (pedig az előző éjszakák is rövidre sikerültek). Jó lett volna, ha mikor hazajön, foglalkozik kicsit Marcival, aki este fél 7-től kb éjfélig fent volt és közben vagy 3x evett... De semmi, kezdte azzal, hogy rám volt dühös, hogy miért nem pihentem. De könyörgöm, akkora kérés még ha nem is vagyok fáradt, hogy egy kicsit foglalkozzon a gyerekkel, hogy én ki tudjak kapcsolni legalább fél órára??? Valahogy nem érti meg, hogy egész nap vele lenni kimerítő és kéne egy kis feltöltődés. Nem tudom mit gondol, hogy jól elkajálgatunk meg alszunk egész nap??? :shock: Szóval nyűgös Marci maradt nekem... Na jó, a tápszert megcsinálta, ha kértem... De lült a számítógép elé, utána meg tvzni és ez volt a programja... Én meg etettem, pelenkáztam, büfiztettem és próbéltam altatni. De még éjfélkor, mikor megpróbáltam letenni sem ment az alvás, olyan keservesen kezdett el sírni, pedig előtte már kómásan lógott az ölemben :( Ahogy letettem, felébredt. Párom meg az üvöltés közepette fejére húzta a párnáját, befordult a fal felé és aludt... :twisted: Jó, tudom, hogy neki is kell a pihenés... De velem mi lesz??? :x Fogtam magam és áthoztam magam mellé Marcit a nagyágyba. Kicsit még elnyekergett, de utána elnyomta az álom és így aludtam el én is. Akkora már zombi állapotban voltam :) Olyan fél 4 körül ébredt újra, de addig tök éberen aludtam és minden mozdulatára felébredtem... Szóval nem a pihenésről szólt az a pár óra... :( Utána a hajnali kajcsi és sikerült letenni a kiságyba olyen háromnegyen 5 körül és végre ott is elaludt (nekem akkor kezdődött a köv. műszak, mert apának megcsináltam a reggelijét, hogy mire munkába megy legyen neki, úgyhogy fél 6 körül feküdtem le). Reggel háromnegyed 8 körül keltünk mindhárman. Utána következett Marci nyűgösködése megint... Szerintem fáj a pocakja, mert minden pukinál felsír és alig evett valamit (mármint magához képest, de azért éhen nem hal :) ) De mindez a "próbálunkenni is valamit két puki között" program eltartott 10-ig. Akkorra kicsit megnyugodott és letettem a kiságyba, de a pocija alá tettem a felmelegített szőlőmag párnát meg adtam neki cseppeket a hasfájásra (még jó hogy volt itthon, mert megvettük, amit a gyerekdoki ajánlott). AZóta is hallom a gyerekszobáól a nyöszörgését, gondolom a pukizásokkor :) De lágalább alszik (nem úgy mint én, aki végre reggeliztem, de még a fürdőszobáig nem jutottam el, először ki kell írjam magamból a bajom :) )

Ezek után kíváncsi vagyok milyen napunk lesz... És még az idő is pocsék, így sétálni sem tudunk menni...

Mia, hasfájára a mi dokint a Sab Simplex nevű cseppeket ajánlott, recept nélkül kapható, ha váltani akarsz, esetleg próbáljátok ki!

Hajni, Lilinél tuti minden rendben lesz a kontrollon, majd számolj be. Hozzátáplálásra kivi leszekmit mond a doikd! Álom meg :twisted: hesegesd el a rossz gondolatokat!!!

Mia, csokisztrájkba benne vagyok, bár én nem bírok sok csokit megenni egyszerre :) Sütivel is lehetne nevezni??? :)

ORsi, tökjó hogy práod ennyi mindent segít, mikor otthon van. Nálunk elvárja, hogy elé tegyem a kaját, de utána elpakol (szóval fél siker) de nem mindig :) Gyerköccel meg még szokják egymást. Igazából nem tud még vele mit kezdeni (mondjuk én sem :) )
Örülök, hogy MArcid ébredezik már, hamar eljön a köv csüt és túl is lesztek az egészen!

Szilvi, mi az a mirena???

Brigi, Dorci és a cica édesek lehettek :) Boci csoki meg :lol:

Tűz: Nálunk sosem jött be a páromnak semmi extra fehérnemű... A korábbi pasijaim szerették, így volt pár a szekrényben, de nem láttam rajta különbséget, ha felvettem vagy ha análkül voltam :) Igazából ő is az a két cici + egy p... látószögű :) Minden más csak körítés. Azt meg nem is tudom mit szólna, ha gyertyát gyújtanék... Szerintem megkérdezné, hogy ez meg minek :) :) :)
Orsi, jó ötlet, amit Miának tanácsoltál, az előre eltervezés, csak Mia számítsatok rá, hogy tuti akkor fog közbejönni valami :) Azért legyen B terv is :) MErt ugye murphi bácsi nem alszik :)

Ja, és tapasztalt anyukák segítség!!! Valamit án csinálok rosszul szerintem, de hogy van az, hogy lassan ott tartunk, hogy egy etetés kb 2 óra hosszát elhúzódik??? Kezdjük ugye a cicivel, azon lóg kb fél órát, utána jön a tápszer, ami megint legalább 40-45 perc, mire megeszik mindent. Közben persze szünetekkel, mert büfizni is kell neki. Sokszor bealszik a cicin, így a tápszerezés előtt ébresztgetem, hogy ugyan már ha enni akar, akkor keljen fel :) Úgyhogy alaphangon másfél óra peluscserével együtt. ÉS sokszor ilyenkor jön rá (főképp az utóbbi két napban), hogy ő még éhes maradt, így minden kezdődik elölről??? Vagy lehet hogy nem éhes, csak nyammogni akar??? Adjak a szájába cumit ilyenkor (azt még nem kapott, mert nem szeretném ha rászokna... de már a tűrőképességem határán abba is belemennék :) )
Várom a tippeket, hogy hol a hiba!!!

Próbálok majd jönni még ma, de nem tudom mennyire leszek hulla :)

Na, most ennyire futotta, megyek összeszedem magam én is :) Embert faragok magamból a következő etetésre! :lol:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Fogamat nem húzták ki!!! Mondván, hogy akihez tartozom doki délután rendel, pedig már felkészültem rá!!
Másik:
Gondolván lemegyek megnézem mikor van a védőnő meg megkérdezem mikor és hol csinálják a 12.heti nyaki redő mérést.
Hát itt nem fogják, mert már 13 ember van beírva és a doki csak 10 embert vállal.
Szerintetek merre induljak meg hogy KisTesónak mérjenek nyaki redőt a 13.héten????
Akinél született Dorina ő sajnos kiment külföldre még valami dokit is kell halásznom, aki szimpatikus aki normális, mert az érdi sztk.ba nem mennék!!! :evil: mindjárt sírok!!!
Vadászhatok dokit azt se tudom hol kezdjem!!!!

Bocsi, hogy itt rinyálok, de mindjárt szétrobbanok a dühtől!!!!

Még jövök, ha nem robbanok szét!!!

sziasztok
Vendég

Zsand, mi a nyaki redő vizsgálton az istenhegyi magánklinikán voltunk, uygan fizetős volt, de tök profin kiértékeltek mindent!
Nem tudom, hogy ez jó-e nektek, ha kell elérhetőség szólj, és megkeresem!

Mangora

Kép
mangora

Ja, és ezen ne idegesítsd magad!!!

Mangora

Kép
mangora

Mangora!
Megteszed, hogy megkeresed????

köszi A.
Vendég

Basszzzzuuusssss Kriszti!
Szóról szóra UGYAN ÍGY VOLT NÁLUNK IS!!!!!
Apa hazajött, evett, elült a gép elé aztán lefeküdt aludni. Én meg éjszaka is két óránként keltem etetni. Volt, hogy úgy elkeseredtem, hogy sírva etettem hajnali 1-kor Lilit APa meg aludt mellettünk. Két hét után már annyira kikészültem lelkilek ( + bejátszott a baby blues is ), hogy a fejéhez vágtam minden gondomat. Erre közölte, hogy ő dolgozik, hulla fáradtan jön haza, aludnia kell. Na akkor nagyon csúnyán összekaptunk. De persze az élet megy tovább. Tudom, hogy közhely de az idő mindent megold. Én is rájöttem, hogy ahogy sokszor én sem ő pláne nem tud még mit kezdeni Lilivel. De aztán ahogy Lili egyre nagyobb lett már bevállalta az esti fürdetést ( ma már csak ő csinálja) ami óriási segítség volt. Legalább fél órára kikapcsolt az agyam. Ma meg már hazajön és egy órára átveszi Lilit. Persze nem pihenek ilyenkor sem de kicsit lazul az állandó figyelési kényszer.
Szóval ez most egy holtpont nálad is de TÉNYLEG napról napra jobb lesz!!!!!! Végül is az a nyögésem lényege, hogy az első három hónap nagyon nehéz ( nekem legalábbis az volt - bezártság, magány-tanácstalanság - de aztán hirtelen valahogy minden a helyére került. És amikor Marci is már alszik egyhuzamban 5-6 órát az maga a gyönyör. :lol: Addig meg ÍRJ!!!!! :lol:

Az etetés nálunk is így volt. Amikor bementünk a kórházba mérték, hogy mennyit eszik. Jött a nővér, hogy akkor most eszünk? Mondom igen. Jó akkor visszajövök, hogy mennyi az annyi. 50 perc!!!! múlva Lili még mindig cicin volt ami nekem természetes volt, mert otthon is ezt csinálta. Erre jött a nővér és teljesen kiakadt, hogy ezt nem lehet csinálni. A baba 15 perc alatt megeszi ami kell neki utána már csak játszik a cicivel. A te cicid is csak felázik, véres lesz, fájni fog. Ja és Lili is elaludt rajta erre azt mondták, hogy ébresszem fel és csak addig legyen cicin amig eszik.
Persze a védőnőm meg azt mondta, hogy annyiszor és addig adjak neki cicit ahányszor csak kéri. Szóval ördögi a kör. Mindenki mást mond. Én végül 20 perceket hagytam cicizni aztán adtam neki tápit és ez bevállt. :lol: A tápival jóllakott és két - három órát elvolt. :lol:

Zsand: mi az, hogy a körzeti orvos nem csinál nyaki redőt???????? Hát akkor ki???? Nem kötelezhetnek arra, hogy fizetős orvoshoz menj! Vagy van máshol is ingyenes? Legalább adtak tippet? Bár ahogy olvasom nem!

Nekem nagyon jó orvosom van, igaz az Uzsokiban. Ő mindent megcsinált igaz 10 000 Ft egy alkalom. Viszont nagyon ügyes, fiatal és NAGYON HELYES! Bár ez azt hiszem most teljesen mellékes. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Zsand,
Én az összes ultrahangra bejártam a II-es Női klinikára, mert itt folyton lemondták az időpontjaimat.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Brigi, micsoda honlap.... :shock: lestem nagyokat, nem is hallottam még egy két játékszerről... :wink:
Iwiw, nekem is van egy távoli ismerősöm, aki cak magáról rak fel képeket, ilyen olyan pózban, csak az a baj, hogy bűn ronda, és ezt nem veszi észre... :shock:

Orsi, legalább kibeszéltük a problémáinkat, hamár a pasik nem akarnak beszélgetni... :wink:
ÉPMC.... :lol:

Hajni, mi volt a dokinál? Ehettek mást is?

Zsand, milyen rendi párod van! A stop shop-os az a szivecskés bolt! :wink: Tényleg jó dolgok vannak ott! Más vásároltam is...

Kriszti, kitartás!! Az eleje tényleg nehéz, de amint összerázódtok jobb lesz. Később a párod is jobban ki tudja venni a részét... a dolgokból...
Én sokat ringattam a gyerkőcöket, és volt hogy már nagyon hulla voltam, és nem akartak elaludni, olyankor átpasszoltam páromnak, sétált vele fél percet és beájultak! Olyan finom dörmögős hangja van, dudorászott míg sétált, aztán leültek és a mellkasán szunyókáltak, ő meg tvzett! :wink:
Mirena, olyan fogigátló mit a spirál, de sokkal jobb, mert nem rézből van, hanem rugalmas műanyagból és a végén egy icipici kapszula van a mi hormont bocsájt ki. Ez megakadályozza, hogy megvastagodjon a méhnyálkahártya(vagy mi) amibe beágyazódna a petesejt, és mivel nem vastagszik meg nincs mi leváljon mensikor, így nincs mensi sem! 5 évig műxik. Sokkal jobb mint a tabletta, mert ez közvetlenül a méhben fejti ki a hatását, és nem terheli meg annyira a szervezetet mint a bogyesz.

Na, megyek a futok...... rohanok Liliért....
sylph

Hú,de nehezen ment az elalvás. :evil: Alig ebédelt,aztán meg állandóan kidobta a cumit.Én már ordtottam,Ő meg hangosan nevetett rajta. :evil: :)

Dolli!Ööö,valószínű,hogy az önértékelésből adódik. :? Sose tudtam magam elfogadni,mostanában meg pláne.Párommal nincs is gond.Így 10 év után is bizsereg. :wink: De ez idővel el fog múlni nála. :roll:
Nagyot is csalódtam,hogy mégcsak kedd van.
Gézu!Szavadon foglak! :wink: Úgyse ismerjük a három cicát.

Kriszti!Nem tudom te csinálod-e rosszul,de nálunk ugyan ilyen hosszú volt az etetés.Nálunk nem lett volna megoldás,hogy csak 20 percet hagyom szopizni,hiszen 2 korty után bealudt.Akkor meg éhes maradt volna.De az valóban igaz,hogy majd az idő megoldja.
A férfiak többsége tényleg nem tud mit kezdeni egy aprósággal.Az én párom is sokszor föl sem ébredt,ha sírt Dorci.Ő is mindig azt mondja,hogy mennyit dolgozik,pihennie kell.Az anyák nem fáradtak?Nekünk nincs váltótársunk sem.Amúgy kiszoktam paterolni Őket az udvarra és már 2!x elmentek sétálni.Jaa,volt olyan,hogy ott hagyta az asztalon a koszos tányérját.Mondom letesztelem,meddig marad ott.3. napon raktam el. :evil: Hogy nem szúrta ki a szemét???Mondjuk azt hiszem erről az anyja tehet. :?

Zsand!Jól megjárod a dokikkal. :( Sajna nem tudok Neked ajánlani senkit.De nyugodj meg,a többiek biztos segítenek!Ne idegeskedj! :wink:

Hajni!Lehet,hogy találkoztam a dokiddal.Legalábbis jól nézett ki. :P

Mennem kell,már föl is kelt Dorci. :?

Kép
tierno

Hahó!

Zsand! Védőnénit nem lehet zaklatni, hogy ilyenkor mi van? Ez nem olyan vizsgálat, ami várhat! :roll: Eü no komment. :(
Én dokim is távol van sajna, ő a Duna plázánál magánozik.

Brigi! Én dokim is helyes Uzsokis! :) Ha magas, akkor Hajni dokija volt, ha alacsonyabb, akár az enyém is lehetett! :wink:
Sajnálom a karis hangulatod. :( Talán ha majd Dorci szemében látod a csillogó fényt, változni fog...
Önértékelés. :? Mit nem csípsz magadon? Aranyos, kedves, helyes, sőt bájos csajszi gyönyörűséges kislánnyal... Mi kéne még? :wink:

Andi! Tényleg! A ctg-s dolog hogy működött nálad itt Érden?

Hú, Kriszti! Hát nem egyszerű az tuti! :( Elején nálunk is szinte minden az én reszortom volt, párom annyira nem tudta, mihez is kezdjen. De nagyon igyekezett, és hamar belerázódott a dolgokba, nálatok is így lesz, kitartás, addig meg gyere, írj, hátha az is segít, hogy értő fülekre találsz! :wink:
Kajciban nem nagyon tudok mit mondani, mert nekem nagy szerencsém volt Gézuval, bár nálunk is akadt egész napos szopizás is...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Brigi: ha szőke és hasonlít Ewan Mcgregor-ra :lol: Kép akkor az én dokim volt. :lol:

NA megjártuk a Dokit és megint kiakasztott. Most fogadtam meg, hogy nem hallgatok többet rájuk. Egy szót nem szólt a hozzátáplálásról :evil: mert közben rendelt is és kapkodott úgyhogy a védőnőt kérdeztem meg. Erre azt mondja ő azt hitte, hogy már rég adok Lilinek gyümit. Mondom nem mert két hete a Doki rám ripakodott, hogy nem lehet. Persze egy hete már adok de ezt nem kell tudnia. Szóval teljesen következetlenek! :evil:
Viszont Lili 7140 gramm és 71 cm! :shock: Az átlag 6 hónaposan 64 cm! Ezen jól meg is lepődtek. Egyébként meg fél perc alatt lezavartak azzal, hogy van kérdés? De közben a doki fél lábbal már a rendelőben állt úgyhogy nem kérdeztem semmit. :evil:
Majd Ti segítetek ha valamiben elakadok. Mint például abban, hogy Lilinek kicsit piros belül a nunija. Doki odaköpte, hogy Sudo cream és kamillás törlés. De a krémet kenhetem fent a nunijába is? :oops:

Akartam Lilinek turmixolni banánt erre valahogy leégett a motor. Tiszta égett műanyag szag van az egész lakásban. Ráadásul vehetek újat de azt hiszem most már inkább botmixert veszek. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?