Sziasztok!
Jó korán keltetek! Én igazából akkor feküdtem le
Kezdem egy kis panaszkodással, mert most nagyon rám fér. A tegnap este+éjszaka írtó brutál volt... Kár volt tegnap a páromat dícsérni, mert jó dühös voltam rá az este
Eleve ott kezdődik, hogy már fél 10 volt, mire hazaért. Én hulla voltam, mert anpközben semmit nem tudtam pihenni (pedig az előző éjszakák is rövidre sikerültek). Jó lett volna, ha mikor hazajön, foglalkozik kicsit Marcival, aki este fél 7-től kb éjfélig fent volt és közben vagy 3x evett... De semmi, kezdte azzal, hogy rám volt dühös, hogy miért nem pihentem. De könyörgöm, akkora kérés még ha nem is vagyok fáradt, hogy egy kicsit foglalkozzon a gyerekkel, hogy én ki tudjak kapcsolni legalább fél órára??? Valahogy nem érti meg, hogy egész nap vele lenni kimerítő és kéne egy kis feltöltődés. Nem tudom mit gondol, hogy jól elkajálgatunk meg alszunk egész nap???
Szóval nyűgös Marci maradt nekem... Na jó, a tápszert megcsinálta, ha kértem... De lült a számítógép elé, utána meg tvzni és ez volt a programja... Én meg etettem, pelenkáztam, büfiztettem és próbéltam altatni. De még éjfélkor, mikor megpróbáltam letenni sem ment az alvás, olyan keservesen kezdett el sírni, pedig előtte már kómásan lógott az ölemben
Ahogy letettem, felébredt. Párom meg az üvöltés közepette fejére húzta a párnáját, befordult a fal felé és aludt...
Jó, tudom, hogy neki is kell a pihenés... De velem mi lesz???
Fogtam magam és áthoztam magam mellé Marcit a nagyágyba. Kicsit még elnyekergett, de utána elnyomta az álom és így aludtam el én is. Akkora már zombi állapotban voltam
Olyan fél 4 körül ébredt újra, de addig tök éberen aludtam és minden mozdulatára felébredtem... Szóval nem a pihenésről szólt az a pár óra...
Utána a hajnali kajcsi és sikerült letenni a kiságyba olyen háromnegyen 5 körül és végre ott is elaludt (nekem akkor kezdődött a köv. műszak, mert apának megcsináltam a reggelijét, hogy mire munkába megy legyen neki, úgyhogy fél 6 körül feküdtem le). Reggel háromnegyed 8 körül keltünk mindhárman. Utána következett Marci nyűgösködése megint... Szerintem fáj a pocakja, mert minden pukinál felsír és alig evett valamit (mármint magához képest, de azért éhen nem hal
) De mindez a "próbálunkenni is valamit két puki között" program eltartott 10-ig. Akkorra kicsit megnyugodott és letettem a kiságyba, de a pocija alá tettem a felmelegített szőlőmag párnát meg adtam neki cseppeket a hasfájásra (még jó hogy volt itthon, mert megvettük, amit a gyerekdoki ajánlott). AZóta is hallom a gyerekszobáól a nyöszörgését, gondolom a pukizásokkor
De lágalább alszik (nem úgy mint én, aki végre reggeliztem, de még a fürdőszobáig nem jutottam el, először ki kell írjam magamból a bajom
)
Ezek után kíváncsi vagyok milyen napunk lesz... És még az idő is pocsék, így sétálni sem tudunk menni...
Mia, hasfájára a mi dokint a Sab Simplex nevű cseppeket ajánlott, recept nélkül kapható, ha váltani akarsz, esetleg próbáljátok ki!
Hajni, Lilinél tuti minden rendben lesz a kontrollon, majd számolj be. Hozzátáplálásra kivi leszekmit mond a doikd! Álom meg
hesegesd el a rossz gondolatokat!!!
Mia, csokisztrájkba benne vagyok, bár én nem bírok sok csokit megenni egyszerre
Sütivel is lehetne nevezni???
ORsi, tökjó hogy práod ennyi mindent segít, mikor otthon van. Nálunk elvárja, hogy elé tegyem a kaját, de utána elpakol (szóval fél siker) de nem mindig
Gyerköccel meg még szokják egymást. Igazából nem tud még vele mit kezdeni (mondjuk én sem
)
Örülök, hogy MArcid ébredezik már, hamar eljön a köv csüt és túl is lesztek az egészen!
Szilvi, mi az a mirena???
Brigi, Dorci és a cica édesek lehettek
Boci csoki meg
Tűz: Nálunk sosem jött be a páromnak semmi extra fehérnemű... A korábbi pasijaim szerették, így volt pár a szekrényben, de nem láttam rajta különbséget, ha felvettem vagy ha análkül voltam
Igazából ő is az a két cici + egy p... látószögű
Minden más csak körítés. Azt meg nem is tudom mit szólna, ha gyertyát gyújtanék... Szerintem megkérdezné, hogy ez meg minek
Orsi, jó ötlet, amit Miának tanácsoltál, az előre eltervezés, csak Mia számítsatok rá, hogy tuti akkor fog közbejönni valami
Azért legyen B terv is
MErt ugye murphi bácsi nem alszik
Ja, és tapasztalt anyukák segítség!!! Valamit án csinálok rosszul szerintem, de hogy van az, hogy lassan ott tartunk, hogy egy etetés kb 2 óra hosszát elhúzódik??? Kezdjük ugye a cicivel, azon lóg kb fél órát, utána jön a tápszer, ami megint legalább 40-45 perc, mire megeszik mindent. Közben persze szünetekkel, mert büfizni is kell neki. Sokszor bealszik a cicin, így a tápszerezés előtt ébresztgetem, hogy ugyan már ha enni akar, akkor keljen fel
Úgyhogy alaphangon másfél óra peluscserével együtt. ÉS sokszor ilyenkor jön rá (főképp az utóbbi két napban), hogy ő még éhes maradt, így minden kezdődik elölről??? Vagy lehet hogy nem éhes, csak nyammogni akar??? Adjak a szájába cumit ilyenkor (azt még nem kapott, mert nem szeretném ha rászokna... de már a tűrőképességem határán abba is belemennék
)
Várom a tippeket, hogy hol a hiba!!!
Próbálok majd jönni még ma, de nem tudom mennyire leszek hulla
Na, most ennyire futotta, megyek összeszedem magam én is
Embert faragok magamból a következő etetésre!