Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
nincs nagyon érkezésem visszaolvasni, mert szaladásban vagyok...
holnap reggel hívom a dokit. remélem, sikerül még az orvosiban elcsípnem... különben fogalmam sincs, hogy itthonról hogyan fogom levadászni Kép

joli!
holnapra megy a drukk! minden rendben lesz :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, lefotóztam az idei díszeket.
a csillagokat tessék úgy nézni, hogy még nincsenek kikeményítve... szóval azok most még elég szerencsétlenül néznek ki :oops:
http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=173837

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó estét!

Hát nekünk a mai napunk nagyon jóra sikeredett. Reggel kimentünk a zöldséges piacra, ilyenkor szoktam egész hétre bevásárolni zöldségből, gyümölcsből. Aztán vittük anyósomhoz Kristófot, elmentünk apának vásárolni pár ruhát, d ebből 2 órás próbálgatás után mindössze egy nadrág lett. :) Mondtam neki, hogy a menyasszonyi ruhámat hamarább megtaláltam. Vettünk nekem is egy nagyon szép kismama felsőt a kedvenc szinemben, voltunk ikeában, vettünk extra meleg paplant, ma este le is teszteljük. :)

Ma megérkezett hozzánk a jézuska is, sajnos már egy ideje már vacakol a fényképezőnk, és szerettünk volna egy újat. Most nagyon jó akció volt az Auchanba, hát apa győzött, megvettük, elég drága volt, de nem lesz más karácsonyra, nekünk ezt hozta a jézuska.

Ja! És a C&A- ban vettem kettő 56- os mini bodyt a picikémnek, és erről jut eszembe, hogy ma hajnalban úgy lerúgott, hogy csak pislogtam. :lol:
Mondtam is apának, hogy fiúnak érzem, mert ugyanúgy mozog, mint Kristóf. Ugyanott, ugyan úgy éreztem először mint Manócit, ha balra fordulok az nem tetszik, és hajnalban aktív. De majd meglátjuk.

Holnap reggel hívom a dokit és valószínűleg délután beoltatom magam. :roll:

Juli
Nagyon ügyes vagy, keményítés nélkül is tetszenek!

Kitti
Elhiszem, hogy bosszús voltál, én is az lettem volna. Piri továbbra sincs?

Kép
Kép
susytunder

Nem tudom miért lett az egész kiemelve... :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Túl vagyok a nagytakaritáson!! :lol: :lol: Apával hétvégén minden bútort elhúztunk, feje tetejére állítottuk a lakást!!! :lol: minden tiszta.... és tegnap feldiszítettem a lakást, hoztam is nektek képeket!

Ez az én adventi "koszorúm" :lol: :lol: :lol: :

Kép

ez pedig a konyhából fényképeztem a nappali felé:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot lányok!!!
Puszi!

Kép
gtunde75

Szép jó reggelt...

Ancsám: Bizony ám én is kötekedek apjukkal menzi elött,na most ügye szombaton összekaptunk és én még vasárnap is mondtam a magamét, csak úgy azért is, mint egy hisztis pi..a... :shock: de apjuk már békülni akart, de nem hagytam...Kérdezte, mi a bajom, és...nem tudom...ki vannak a hormonjaim és nevettem, aztán üvöltöttem sírtam :shock: :?

Joli: Mennek a drukokk mára...

Suzytündér: Mien színű bodykat vettél??? És a kismama felsőd, milyen színű???Mert írtad, hogy a kedvenc színed...De én nem tom mi a kedvenc színed... :oops: Gyerköc jobban van???

Onlány: Kislányod jobban van már??? Te hogy vagy???

Kírus, Iner: Hogy vagytok????

Tünde: Apájával rendessen kihasználtatok a hétévégét???Minden pillanatát???Szép rend van akkor nálad, irigyellek, én nem csináltam semmit :P aludtam vasárnap egész délután...

Juli: Amint elérted az orvosod, tessék jönni elmesélni, mi, hogy folytatódik!!!!

Hát csajok kismamik változatlan a helyzet!!!!
Sehol semmi piri!!!!!!!!!!
Azt hittem legalább ma megjönn, hogy még tegnap rátettem a veszekedésünkre egy lapátot, de nem....
Hát most már izgulok rendessen...
Nem tudom, mit csináljak meddig várjak még...De valahogy mindig azt érzzem na most megjönn, szaladok is a wc-re, de nem és ezáltal nem tesztelek...
Meg most valahogy félek... :oops: :oops:
De mért????
bezzeg csütötrtökön nagy asszony voltam, de most nincs bátorságom.... :oops: :oops:
csip-csip18

Jó reggelt!

Bocs, most nincs időm semmire, csak azért jöttem, hogy Csip tesztelt e, de nem :( ma tesztelj szerintem!

Egész éjjel fenn voltam és alakítgattam a dogámat, de olyan frászban vagyok, hogy csak na. 86szor elmentem nagywcre.... szal csak ennyire izgulok, de nem értem min :roll:

Kép
Kép
onlány

Onlány: Privi ment....
csip-csip18

Sziasztok!

Tünde, szépek a díszek nagyon :!: ügyik voltatok, h megcsináltátok már a nagytakarítást :!: :wink:

Csip, miért várod pirit ennyire, ne izgulj, hanem sztem csinálj egy tesztet :?: :shock: drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kitti
Hát már nagyon izgulok érted.
Bodyt fehér alapon zöld mintásat vettem, és fehér alapon barnás csíkosat...unisexet. :)
A kedvenc színem a bordó, mély bordó, padlizsán. :)

Kristóf teljesen jól van, most én nem vagyok jól, nagyon fáj a torkom és gyengének érzem magam, így oltás ma nem lesz. :?

Kép
Kép
susytunder

Suzy: Fogok tesztelni, de még bátorságomat össze kell szednem!!!
FÉLEK :oops:
Lehet anyám miatt??? Amióta megtudta, azóta majdnem minden nap kérdezte, hogy megjött-e már...Rendessen mikor már hív, remeg a hangom...Azt szeretné ha megjönne...Tudod írtam, hogy ő azt mondja várjunk még...Boldogabb lenne, és, hogy most ő ezt nem támogatná... Ráadásul most fognak elutazzni, pénteken 2 hétre, apukám 60-dik szülinapja alkamából... És nem igazán szertném elrontani nekik azt 2 hétet, ha estleg még is baba lenne a dologban...
Vagy a párom miatt is??? Mert tudod ő azt mondta, ha most esnék teherbe ő azért félne,mert így 1 hónapban, nehogy valami baj legyen a babával...Amit megértek, mert azért nekem is kering ez a fejemben...
Szóval félelem van...És ezáltal nem tom mi tévő legyek...
Mert azért nem szertnék velük rosszba lenni, és főleg nem akkarom, hogy most az utazássuk elött legyen-lenne ebből veszkedés....
csip-csip18

De a párom már tükön ül nagyon....Már nagyon szertne, csak azért belém rakta a félszet, ezzel, hogy valami baj lehet, ne legyen, egészséges baba legyen...Csak egyszer kellett nekem is meghallanom...És máris fosok... :oops: :oops:
csip-csip18

Hello Mindenkinek!!

En mar tul 6 ora munkan, ujra itthon.....Azt hiszem hamarosan ledölök, mert ez a 2.30-kor keles annyira nem esett azert jol , bar rosszabbra szamitottam :wink: ...Direkt 5 percel elübb indultam, hogy majd vakarom a jeget( mondjuk azt nem tudom mivel akartam vakarni, mert nincs hokaparom :shock: :lol: ), aztan legalabb 5 fok volt pluszban :arrow: Kellemes csalodas!!

Csip- Mire varsz????????Tesztelj, tesztelj, tesztelj :lol: ...Mar tükön ülök miattad :wink:

Susytunder- Örülök, hogy jo napotok volt, kerünk am kepet a kismama felsöröl es a bodykrol is :lol: ...De jo erzes lehet mikor rugdos a kisbabad :wink:

Juli- Nagyon szepek a diszek szerintem kemenyites nelkül is :D

Zsu- Hogy vagy ma???

Gtunde- Nagyon szep az az "adventi" koszoru, nagyon az en stilusom :lol: ....En tegnap jöttem ra, hogy tavaly kidobtuk az ajtodiszt ugyhogy majd vennem kell :lol: ...Nagytakaritas miatt le a kalappal :!:

Onlany-Mikor kell ma leadnod a szakdolit??Es mikor kell allamvizsgaznod??

Joli- Gyere a hirekkel!!

Iner- Te is!!

Ediii, Anita, Reka- olyan regen voltatok csajok, tessek eletjelet adni!!

Mindenkinek nagyon szep hetfö delutant, megyek aludni :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Csip-csip!
Ne izgulj,ha már ott lesz a pocidban a lakó akkor örülni fog mindenki neki!!!
Ma sem vagyok jól,tök depi vagyok egyszerüen elkap a sírás :cry:

Gyancsi !
Van már hó nálatok??
Jó korán keltél,pihenj le!!

Többieknek is üdv! Bocsi hogy most nem írok többet...
Vendég

Kírus: sajnálom, hogy depi van...

Na hát persze ki hívot anyu...Na miujság van???Mit csináltatok tegnap???És a 3 dik kérdés...Megjött már???
Azt mondja tudod, amit megbeszéltünk...
Na ezzel kivágta a biztosítékot megint...
Egyszerűen a sírás folytogat már, nem bírom ezt... :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Csip, nem tesztelsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: De fogok!!! Csak nem tom, hogy most??? Nem-e gondd, hogy 1pisiből...Szerinted?
csip-csip18

én már többször csináltam napközbenit, de a reggeli első adja a legbiztosabbat :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Egy jó nagy negatívat teszteltem!
De akkor mi a tökért nem jönn már meg???
Már most nem vagyok jóban a tesztelt, kivágnám a kukába az összeset!!!!
csip-csip18

Én most már ezt nem értem...Megnézztem mégegyszer, és nem tom eldönteni van ott valami vagy semm...De nem hiszem, mert akkor már erős csíknak kellene lennie...De ez totálissan halvány, de eltom képzeld, hogy csak képzelem oda...
Negatív az bizti!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Kitti
Ha negatív a teszted akkor csak a gyógyszer abbahagyása kavart be neked. Ne aggódj ettől nem lesz bajod, lehet hogy még 1 hétig sem fog megjönni.
Próbáld meg átgondolni a dolgokat, és ne sírj, hiszen még csak most kezdtétek.
Fel a fejjel.

Ancsa
Hozok majd képet, de még az új gépről nem tudom, hogy kell feltölteni, de igyekszem.

Kép
Kép
susytunder

Suzytünder: Most türelmessen várok lesz ami lesz...Már nem tom, mi van...Majd elválik...Végül ez a 31 napom...Ti kismamák mikor teszteltetek amúgy pozítivat????
Csak bosszantó egy pöpet, de probálom valami mással lekötni magam...Holnap vásárlással :D :D
csip-csip18

csip-csip18 sztem reggel tesztelj...bár az én első tesztem a 12.DPO-n délután készült és tök erős volt a csík...de azt Ti is láttátok!
Ne idegeskedj, mert azt sem tudjuk biztosan hányadik DPO-n vagy!!!!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok!

Még a fősulin... hát nem tudom, de azt hiszem ma éltem át életem legszarabb napját:
egész éjjel fenn voltam, hogy a dogám a végső formáját elnyerje. Kimentettem cdre és az annotációt is. Kinyomtattam Gyula munkahelyén, vágták rendesen a képeket... Aztán mikor útban voltunk a kötőhöz, észre vettem, hogy nem kevés hibát ejtettem. Sebaj... Megérkeztem a copi generalba, ahol közölték velem, hogy nem készült el, nem tudják miért :shock: :twisted: A vicc, hogy megálmodtam azt, hogy nagy gebaszok lesznek ma... Megcsinálták, a srác összevissza nyomtatott nekem, persze ki kellett fizetnem. Erre az ajtóba érek, szólnak, hogy a mittom én mit nem fizettem ki (kötést) Mondom akkor mi a fenét fizettem???? Hát a színes nyomtatást. Otthagytam 13.000ftot. Valamit hákolt a srác a cdmmel is, mondja azért csekkoljam le,mielőtt beadom. Jó. Suli könyvtára. Cd betesz, nem ismeri a gép fel a cdt, feketehalált halt... Cd nem jön ki. Ja délre kellett volna leadni a cuccost, hát ideértem fél 3ra a srác miatt :twisted: Aztán szóltam a könyvtárosnak, hogy varázsolja ki de izibe, míg én felmegyek a tanulmányishoz meg a tanáromhoz (itt megjegyezném, hogy senki nem vette fel a telefont és nem reagált az emailjeimra csütörtök óta! Ottmaradt a tanárnál a konzultációs lap) Hát bekopogok a záróvizsgaközpontba, egy idegbeteg csaj visít, hogy nem tudok olvasni??? De mondom, csak direkt a lelkemre kötötte a kolleganője, hogy idehozzam a cuccot. Köszönés nélkül jöttem el. Ekkorra már sírásra állt a szemem eléggé. A kiírt szobába bementem, normálisan fogadott a csaj, mondta, hogy holnap 10ig legkésőbb itt legyen minden (végre valami jó a mai napba), mondom okés, de a konzultációs lap nem kell? Akkorát nézett, azt mondja, anélkül nem tudja elfogadni. Fasza. Felrongyolás a 4.re, kop kop, sehol senki, egyszer csak a semmiből előtűnik a tanárnő kollegája, mondja megnézi a szobáját, hátha otthagyta... Nem volt sehol :( felírta a számom és azt mondta, rámcsörren, ha megtud valamit. Mondom kb mikorra várható. Erre, hát azt ne kérdezzem :shock:
Ja, annyit kell tudni, hogy ebben a suliban közel 1millió forintom van és ez a legeslegutolsó lehetőségem a leadásra, mert lusta disznó voltam és halasztgattam, toltam minél későbbre a dolgot.
És hogy még egy infarktust kapjak... a copis srác nem tett bele elő és hátlapot :shock:

Csip, ha már "odaképzeled" a második csíkot az nagyon jó, nekem is így volt!!!!!!

Kép
Kép
onlány

Onlany nagyon sajnalom ami veled törtent :( ...Nem a Kodolanyira jarsz veletlenül??Mert en oda jartam es ott mindig ilyen vaddiszno dolgok törtentek, de mindig :evil: ....De jo a rosszban, hogy holnap meg leadhatod :wink: ....A lenyeg, hogy tul elted ezt a napot :lol:

Csip- Holnap tesztelj elso pisiböl :!: ...Nekem a gyogyszer abbahagyasa utan ( szedtem vagy 6-7 evig egyhuzamban) baromira felborult a ciklusom, volt hogy nem jött meg 2 honapig, de olyan is, hogy 2 hetente jött :roll:

Na most megyek ebedelni!!

Pusssz

KépKép
gyancsi

Onlány, sajnálom ezt a kacifántos napot, de a lényeg, h le tudod adni holnap, túl élted és kész!ilyenkor szoktam én azt mondani, ha ilyesmi történik velem, h ha nem élném át el sem hinném :!: :?: :roll: annyira kimerítő, idegtépő az ilyen :evil:
1 millió :?: :?: :?:

Csip, tesztelj reggel is, drukkolok nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: Nem fogok szerintem...Várok még...Most is görcsöl a hasam megint...Ilyet???
Már komolyan nevetek, ilyen nincs :lol: :lol:
csip-csip18

Csip, akkor tuti, h a gyógyszer nem szedése okozza ezt a zavart!
mikor hagytad abba :?:
már a múlt hónapban sem szedted, ha jól emlékszem :?: :?

nekem régebben, ha ideges voltam mindig késett, a nővérem pont az ellenkezője volt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:
Most ez az 1 hónap...De amúgy még sosem késett...Régebben mikor abbahagytam, akkor megjött rendessen...Még ha ideges is voltam, másnap nem alap szinten elöntött pirianyo...Azért hittem, hogy ez lesz most is, de hát még nem...De mostanra meg már megnyugodtam...
Nem tudom, de az biztos, hogy rendessen müködnek a hormonjaim, azért én is érzzem....Csak tudnék kiigazodni, az lenne egy jó dolog!!!!
Nem szeretem a binyotalanságot!Akkor vagy jönne meg van nem!És kész! :) Szerintem...
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk az uh-ról...

A doki mindent rendben talált, a lepény a hátsó falon, ép koponya kontúr, végig követhető gerinc...minden jó!!!
A méretei alapján egy héttel fiatalabb a pocaklakónk...
Így most kb a 17-18 hét között vagyunk a 18-19 helyett...
Azt mondta az amnio eredményei biztos jók lesznek ezalapján az uh alapján...
Csak laikusként teszem hozzá, hogy ha a drágánk fiatalabb egy héttel, akkor valószínű, hogy amikor 11,5 hetesen nem ábrázolódott az orrcsont az azért lehetett, mert még csak 10,5 hetes volt, így akkor kezdett csontosodni....
Remélem tényleg minden okés lesz, most kicsit nyugodtabb vagyok...de az eredményt már nagyon várom....lassan telnek ezek a napok!!!

Csip! szerintem is első vizeltbl tesztelj, az a tuti, nekem azon a napon mikor meg kellett volna jönnie volt egy halvány csík, 2 nap múlva pedig egy erősebb de mindegyik reggeli első vizeletes volt...

Onlány sajnálom! Remélem sikerül rendezni a dolgokat!

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Jah és elfelejtettem írni, hogy 80% hogy kislány lesz :lol:
Bár zárójelben megjegyzem, hogy én végig fiút éreztem...

De ez nem számít, csak egészséges legyen!! az a lényeg!

Iner

iner

Iner: jaj, de jó, jaj de jó szupi!!!!
Elsők között :wink: vagyok aki(K) gratulálnak neked!!!!
Nagyon jó szupi!!!Végre!!!! Jupi-jupi-jupi :P
Kislány...Lényeg, hogy makk egészséges s csöpség!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Iner- Nagyon nagyon örülök ennek a szuper hirnek!!! :lol: ..Hat minden rendben lett es lesz is :lol: ...Nagyon boldog vagyok, hogy megnyugodtal picit vegre :lol: Kislany???Akkor nagyon szepen fogod tudni majd öltöztetni mindenfele csajos hacukaba :lol:

Csip- tesztelj holnap reggel mindenkepp :wink:

Mindenkinek szep estet, leptem dolgozni!!

KépKép
gyancsi

hali!

iner!
nagyon jó hírek :!: :lol:

csip!
nekem úgy tanították a nagyok :D hogy a halvány csík is csík... nem színre megyünk, hanem darabszámra :lol:

onlány!
nagyon gáz napod volt... emlékeztet régi önmagamra. 2 héttel az utolsó utáni határidő után sikerült leadnom a szakdolgozatomat... úgy, hogy határidőre be volt kötve, csak éppen a konzulensem álmot látott, és megvétózta kb 70%-át :shock:

joli!
mi van már :?:
föld hívja jolit, joli jelentkezz :?:

én: dokit 15. hívással sikerült elérnem (sz@r a szabadság, mobilon elérni kész anyagi csőd :shock: ) hogy hol :?: persze, hogy a műtőben :oops: gondoltam, megvárom, amíg végez, de ki tudja, hogy utána megtaláltam-e volna még1x.
szóval 24 óra múlva vár (ami, ahoz képest holnap dél), szólt, hogy vigyem a gyereket is... :?: :?: :?: hát ami a pocakomba van...
mondtam is, hogy hát ha az én pocakomban babát talál... nem fejeztem be a mondatot... de az lett volna a vége, hogy minimum a nyakába ugrok :lol: de lehet, holnap megmondom, hogy addig nem jövök el, amíg meg nem találja bennem a babókámat :D
majd holnap jövök friss youlcsi-nyúzzal :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Iner!
Nagy gratula!!! :wink: nem lesz semmi gond!!!

Joli!
Gyere a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csip-csip!
Én is aznap mikor meg kellett volna jönnie, teszteltem egy nagyon halvány pozit...

Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Juli!
Hát nagyon szórakozott ez a Karasz! :lol:
Meggyógyult már ilyen hamar??
Látod beléd beszéli még a végén azt a babókát!!!!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.30 19:28-kor.
Vendég

Juli!
Nincs meg Joli száma?????
Már olyan kivi vagyok,remélem minden a legnagyobb rendben van nála is!!!!!!!!!!!+++++++++++++
Vendég

Csajok nálam barna folyást jelent meg,ilyet még nem tapasztaltam, :oops: :?
de utána olvastam, piri anyó fog jönni, meg a hormonjaim produkálja...Ügye igaz???Végül is megértem!!!
Jól fogom fel a dolgot, nem vagyok szomorkás.... :wink:
Köv hónap!!!!!
csip-csip18

csip-csip18 barnázás lehet beágyazódásos vérzés is!!! drukkolok! +++++++++++

csajok, én ma hazahoztam a melót, ezért most nem tudok írni... :(

mindenkinek szép estét!
puszi!

Kép
gtunde75

Tünde: Most elkönyveltem, hogy jönn piri anyó, erre te most megint felkellteted az érdeklődésemet!!!
Most Megint izgulok, mi lesz velem :lol: :lol: :lol:
31 napon létezzik ilyen, amit Tünde ír???
csip-csip18

csip-csip18 már hogyne lehetne?!?! nekem a 27. napon volt most pé... :lol: :lol: :lol: a 42. nap körül kell megjönnie...

Kép
gtunde75

[quote]N írta:incs meg Joli száma?????

vazze :!: most, hogy mondod :idea:
írok is neki sms-t.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, azt nem tudom, biztosra, hogy Karasz beteg volt-e... csak annyi, hogy szerdán nagyon furcsa volt a hangja, és utána 2 napban már sem őt, sem a kocsiját nem láttam... de igen, elég szórakozott volt... de hát örülök, hogy nem vette fejemet, hogy a műtőbe telefonálgatok...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

írtam jolinak sms-t... de még kézbesítetlen :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde: hát nem tom...legyen akkor igazad...de már nem akkarom magam beleélni nagyon...Inkább elkönyvelem, hog piri jönn...aztán jobban örülök, ha mégsemm :lol:
csip-csip18

csip-csip18 na látod én is így szoktam hozzáállni!!! a rosszabbra készülök! a kellemes meglepetés jobb a kellemetlennél!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
én mindenesetre továbbra is drukkolok!!! +++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, mert elég hosszú volt a nap és nem volt már erőm ideülni.
Szóval, nem lesz amnio. De elmondom a részleteket.
Odaértünk már 9 előtt Kecskemétre, erre az előtérben megállítanak minket, hogy Tomi nem jöhet be, mert a köcsög influenza miatt, csak az mehet be, akinek van beutalója. Hát kurva jó. Próbáltam a figurák lelkére beszélni, de hasztalan. Mehettem egyedül, gombóccal a torkomban. Viszonylag hamar behívtak az UH-ra. Ott aztán kb. 3 perc alatt lerendeztek. Én semmit sem láttam az egészből, mert csak a nőci előtt volt monitor, és nem láttam rá. Amikor felfeküdtem az ágyra, a baba annyira elkezdett mozogni, hogy féltem nem tudják lemérni. Gondolom érezte, hogy sík ideg vagyok, és ettől volt olyan izgatott ő is. Az UH-ás csak sorolta a számokat, amik nekem semmit nem mondtak. Végül kinyögi, hogy semmi eltérést nem lát, egészséges a pici, mint a makk, nem kell aggódni. Rákérdeztem, hogy látja e, hogy mi lesz? Hát nagyon lánynak néz ki. Örültem nagyon. Mondjuk egy papírtörülközőt sem bírtak adni, hogy megtöröljem a pocim, nah mind1. Zsepivel megoldottam. Aztán kis keresgélés után megtaláltam a genetikai rendelőt. Ott várni kellett egy órát, mert rendelési idő előtt már ott voltam. Addig az egyik kismamával dumáltunk. Végre megjött a doki és behívtak. A szívem a torkomban dobogott. Nézegeti a doki a papírjaimat. Kérdi, hogy miért küldtek. Mondom, mert alacsony az AFP szintem. Időben vették le? Mondom igen. 16+2-nél. Rendellenesség előfordult már a családban? Nem. Láthatnám a 12 hetes UH eredményét. Mutatom. Nézi. Ez tökéletes. Semmi gond nincs itt. Az Uh semmi rendellenességet nem mutat. Mondom, hogy a dokim nagyon javasolta az amniot. Hát ő meg nagyon nem. Sokkal nagyobb az esély arra, hogy elvetéljek a vizsgálattól, mint, hogy beteg legyen a baba. Ő semmiképpen nem szúrja meg a pocim. Valamint ez az AFP szint nem alacsony a genetika szerint.
Szó szerint ez áll a leletemen, hogy a terhesség 16 hetében a 0,47 MOM normális. Rendellenességre nem utal. További genetikai gondozás nem szükséges. Azért még1x rákérdeztem, hogy akkor bizti nem kell az amnió? Bizti.
Szóval ennyi csajok. Jövő csütörtökön megyek a 20 hetes UH-ra. Ott azért majd megint alaposan megnézik, de talán, ha egy genetikus ezt mondja próbálunk hinni neki. Igaz ez nem 100%, de reménykedünk, hogy minden rendben lesz. Én készen álltam volna a vizsgálatra, a doki nagyon ellenezte, hát remélem tudja mit csinál....

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli!

Örülök nagyon a jó híreknek...az AFP tényleg nem jelent semmit...
Remélem meg tudsz azért nyugodni, mert az fontos!
De hidd el minden rendben van nálatok!

pussz

Iner

iner

joli! örülök a jó hírnek! gyönyörű egészséges babátok lesz!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok mindenki!

csak bekukk, hogy jó reggelt kívánjak!!!
hív a munka!!!
Puszi!!!

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?