sziasztok!
Még a fősulin... hát nem tudom, de azt hiszem ma éltem át életem legszarabb napját:
egész éjjel fenn voltam, hogy a dogám a végső formáját elnyerje. Kimentettem cdre és az annotációt is. Kinyomtattam Gyula munkahelyén, vágták rendesen a képeket... Aztán mikor útban voltunk a kötőhöz, észre vettem, hogy nem kevés hibát ejtettem. Sebaj... Megérkeztem a copi generalba, ahol közölték velem, hogy nem készült el, nem tudják miért
A vicc, hogy megálmodtam azt, hogy nagy gebaszok lesznek ma... Megcsinálták, a srác összevissza nyomtatott nekem, persze ki kellett fizetnem. Erre az ajtóba érek, szólnak, hogy a mittom én mit nem fizettem ki (kötést) Mondom akkor mi a fenét fizettem???? Hát a színes nyomtatást. Otthagytam 13.000ftot. Valamit hákolt a srác a cdmmel is, mondja azért csekkoljam le,mielőtt beadom. Jó. Suli könyvtára. Cd betesz, nem ismeri a gép fel a cdt, feketehalált halt... Cd nem jön ki. Ja délre kellett volna leadni a cuccost, hát ideértem fél 3ra a srác miatt
Aztán szóltam a könyvtárosnak, hogy varázsolja ki de izibe, míg én felmegyek a tanulmányishoz meg a tanáromhoz (itt megjegyezném, hogy senki nem vette fel a telefont és nem reagált az emailjeimra csütörtök óta! Ottmaradt a tanárnál a konzultációs lap) Hát bekopogok a záróvizsgaközpontba, egy idegbeteg csaj visít, hogy nem tudok olvasni??? De mondom, csak direkt a lelkemre kötötte a kolleganője, hogy idehozzam a cuccot. Köszönés nélkül jöttem el. Ekkorra már sírásra állt a szemem eléggé. A kiírt szobába bementem, normálisan fogadott a csaj, mondta, hogy holnap 10ig legkésőbb itt legyen minden (végre valami jó a mai napba), mondom okés, de a konzultációs lap nem kell? Akkorát nézett, azt mondja, anélkül nem tudja elfogadni. Fasza. Felrongyolás a 4.re, kop kop, sehol senki, egyszer csak a semmiből előtűnik a tanárnő kollegája, mondja megnézi a szobáját, hátha otthagyta... Nem volt sehol
felírta a számom és azt mondta, rámcsörren, ha megtud valamit. Mondom kb mikorra várható. Erre, hát azt ne kérdezzem
Ja, annyit kell tudni, hogy ebben a suliban közel 1millió forintom van és ez a legeslegutolsó lehetőségem a leadásra, mert lusta disznó voltam és halasztgattam, toltam minél későbbre a dolgot.
És hogy még egy infarktust kapjak... a copis srác nem tett bele elő és hátlapot
Csip, ha már "odaképzeled" a második csíkot az nagyon jó, nekem is így volt!!!!!!