Sziasztok.)
Nuska
Nahátnahát milyen 1formán gondolkodtunk
Csak visszaolvasni jöttem, irni nem szándékoztam, de én amint megláttam Orsit, muszáj irnom
Ti hogy vagytok? Sára hogy birta az utazást?
Karmen
Annyira édes Orsika! Azok a kék szemek
Hát igen, ilyen ruhácskája csakis egy leányzónak lehet
Fiúcskának is szép a keresztelőruha, de az más. Petiét már megterveztem: fehér galléros ingecskét veszek és varrok hozzá sötétkék kockás nacit, csokornyakkendőt (amit tuti letép...) és mellénykét. Persze még se templom, se pap, se időpont...
Ha már ittvagyok, azért irok is
Nem vagyok álmos, a fiúk meg már alszanak.
Tündi
Boldog szülinapot, még nagyonnagyon sokat!!
Mindegy mennyi idős vagy, ha testben-lélekben ifjú .
Tudod: a boldogság fiatalit. Én pl soha ilyen jól nem éreztem magam, mint amióta elmúltam 30. Pedig az sem tegnap volt
Tomcinak üzenem, azért ne rágja rongyosra a lábujjacskáit
Az éjszakai visszaforditgatást hamar elfelejtheted, innentől kezdve 1-2 hét és Tomika magától visszafordul. Petivel is ezt játszottuk
Ő fel sem ébredt, a nyekkenéséből tudta megint háton van, alvajárva átmentem és visszapenderitettem.
GYED: hát ez van. Kár bosszankodnunk. Kicsit szorosabbra vesszük a gatyaszijat
Ha belegondolok, hogy tavaly még simán megvettem 1 pár cipőt annyiért, amit most majd 1 hónapra kapok gyermeknevelés cimszó alatt. Na mind1.
Kitty
Dejó, örülök, hogy Réka is szundit már éjjel. Kipihentebb vagy igy Te is reggelre
Szigliget a Balcsi gyöngyszeme, imádom
Tiszta volt a viz?
Aliz
Igen, a magját ki kell szedni s szőlőből - jó macerás meló, még nem próbáltam. Aprómagvas gyümiket nem szabad a babáknak asszem 1,5 éves korig, mert allergizálhat. Eper, kiwi, ilyesmi.
Bogika
Szegénykém
Őszinte részvényem és együttérzésem. Nekem most kezd bedurranni a szemem, most is pl. szinte hártyásan látom a monitort. 90 5-osra csak allergológus irhat fel, ahhoz lusta vagyok elmenni. Te nem alszol el ezektől az antihisztaminoktól? Nekem a Zirtec volt az, amitől egész nap kóvályogtam. Nem is szedem. A garat és orrspray-k nagyon jók, nem próbáltad? Azokat adják recept nélkül is. De máris kérdezem Kittyt, mert gyanitom, homeobogyó is létezik, ki kellene próbálni. Kitty?
Ági
Sörözés nagyon jól sikerült. Végül Peticica nélkül mentünk, Ő a nagyinál töltötte a napját (némi nyűgivel megspékelve = fogzik). Vedeltük a "zlatyit" és végre ismét ettem IGAZI sztrapacskát!
Sajnos néhány rekesz sör könyörgött, hogy hozzuk át a határon, hát nem ellenkeztünk
A hűtőnk és a kamránk most úgy fest mint egy alkoholista családé: telisteli különféle sörökkel
Hiába no, jó is az. Csak kár, hogy nekem már tejecskét nem csinál...
Sziszike
Még tegnap végiglapoztam mindhárom albumodat: büszke lehetsz a 3 kis kópéra
Nagyon helyes gyerkőcök, sok-sok örömödet lelheted bennük
Kérdésedre: Peti fiunk március 23-án született, első gyermek, vérbeli KOS. Nagyon élénk kisbaba, asszem felköthetem a gatyámat, ha elindul. Én pl. nem mindig örülök, hogy Peti túl korán tesz bizonyos dolgokat. Mindennek megvan a maga ideje. Mondjuk azért nagyon hálás vagyok neki, hogy eddig összesen talán 2-szer kellett éjszakáznom miatta. Arany cicám
Képzeljétek, Peti kedvence most a szines asztalteritő. Egyetlen kézmozdulattal rántja le az asztalról. A vázával együtt
A másik pedig az üveg dohányzóasztal. Addig vakerál, mig alá nem hemperedik, hátra dobja magát, keze lába jár és magyaráz az asztalon "áttetsző" kuplerájnak
Grafomán voltam. győzzétek olvasni
Puszi Mindenkinek, jó éjszakát és ALVÁST minden babának!!
Szilvus