Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvus, szerintem tuti így van a banánnal, mert mi ettük a banános tejpépet, napi 1 alkalommal, és olyan szorulás lett belőlle 2 nap után, hogy a szívem szakadt meg szegény gyerekért...

Petinek nagyon huncut szemei vannakKép

Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Szilvus!!
Testi épségem kockáztatásával (nyakamat majd' kitörtem...Kép) percekig csodáltam Petit. Tünemény!! Kép

Eszter
budddha

Na itt, majd' 2 órás séta után. Látogatást tettünk egy tünemény leányzónál, akivel Petike egy napon született és egy kórteremben hempergettKép

Nuska
Igen, valószinüleg ezért mondta a védőnéni. De Petinek nincs szorulása a banántól szerencsére. Hétvégén bogyózott (jó téma..höhö), szerintem a pénteki sütőtöklétől.

Budddha
Köszönjük a tünemény nevében. Kár, hogy a digigép nem vesz fel hangosfilmet, mert idetenném Nektek a prolongált esti, fürdés előtti koncertünket. Igaz, csak kb. 10 perc, de azok a hanghatások!!Kép

Van valami jó ötletetek hová lehetne menni a hirtelen ránk szakadt 3 napos ünnep alatt?Kép

Most pedig gyorsan vacsizom, mert 1/2 8-kor fürdés, majd Petivacsi a Szeress most alatt. Szörnyű, de kinomban még a brazil TV-sorozatokra is rákényszerültemKép Mikor Peti még szopizott (ez 1 óra volt alkalmanként) pont olyan időszakra jöttek ki az etetések, hogy éppen egy "jó" kis sorozat kezdődött. A szopi elmaradásával már csak ez az esti Barátok közt és társai maradtak! Kép Kép

Léptem, sziasztok

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

Szilvus ! Nálunk ez úgy módosult, hogy akkorra állítottam be a szopik idejét amikor a kedvenc müsoraim mennek, egyébként ez kb Bencinek is pont így a jó, így legalább nem unatkozom szopi közben, bár most már alkalmanként max 5-10 perc a szopizás, ez valaha kb fél óra volt+fejés, így pont megnéztem közben a kedvenceimet.Föleg a Viasatot nézem.
Esti evés nálunk is Barátok közt történik Kép
Hétvégi tippem nincsen, nálunk 3 napos nagytakarítás lesz a program, mert vasárnap este olasz vendégek jönnek, lehet protokollpofát vágni csütörtökig...(hogy kell vicsorifejet tenni ?)Így most még azon is agyalhatok, mi az amit meg is esznek, a magyar kaják közül ? Mert bár nagyon jól fözök olaszul, gondolom magyarországon nem annyira a saját konyhájuk érdekli öket.
Bence új tudománya, hogy hason fekve felhúzza a térdeit maga alá, feneke az égnek, de nem támaszt ki a kezével hanem feje lenn a földön, és ebböl a pozícióból lök egyet magán elöre, orráról kopik a bör, de halad elöre ! Csuda édes !Nem is hittem, hogy egy baba ilyen szórakoztató is tud lenni !
Szilvus ! Nem jött mél.

Na csók mindenkinek, lépek aludni, mert 1x végre nem nézi senki a tévét éjfélig a nappaliban ...

Pá,

Timi
kismaszat

Timi
Hihi, Peti is pont úgy halad előre (és oldalra), mint Bencus. Viccesek, nem? Főleg, amikor a gyapjúszőnyeg piros szöszeit szedegetem le utána a nózijáról, mert már kicsinek bizonyul a játszószőnyeg.
Egy jó gulyást mindenképpen készits az olaszoknak (ne macskából..Kép). Ha lehet, akkor bográcsban. Na olyat úgysem esznek otthon. Meg somlói galuskát és rétest, ezekért megvesznek a külföldiek. Mikor még az utazással foglalkoztam, ilyenekkel tömtük a külföldieket. Ja, és halászlé! És itass velük igazi ágyas-barackpálinkát, a grappájuk elbújhat melletteKép

Léptem én is, bár nem vagyok álmos.

Ja, ma egy pozicióval megemeltem a babakocsit, Peti nagyon élvezte!

Jó éjt mindenkinek!

Szilvus
szilvus

Maszat!

Vicsorgó fej: kettőspont és egy nagy rövid Ó betű Kép Orr pálcika nem kell mert ha egérrel rákúszol mutatja azt is. Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap megvolt az első biciklizésünk! Kép Nagyon tetszett Matyikának, összesen egy jó fél órát tekertünk, 2 részletben. Odafelé nagyon tetszett neki kurjongatott, visszafelé meg jól bealudt. Szerencsére felkészültem kispárnával, és így nem volt gond!Kép

Mászás: Matyika még csak körbe-körbe forog 360 fokban, nem mászik, esetleg néha hátrafelé.

Milyen tapasztalataitok vannak turmix gép ügyben? Érdemesebb többfunkciósat venni, vagy elég a merülős is. sajna felmondta a szolgálatot az őskori, és be kell szerezni egy másikat. Sz...t nem akarok.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Bogi! Orsi is mindig jót alszik uszás után!

Timi! pihenj amig nincs itthon!!! Remélem ellesznek még egy darabig.

Orsi 2 napja hasrafordul igaz a karja sokszor maga alatt marad mégKép

Ági! Én is hallottam imádnak biciklizni, jól elrázza öket.Kép

Sorozat. Nekem 2 van ami szent, a Helyszinelök és az AliasKép

Du. mi is megint usziban leszünk, tegnap tele volt a medence nagyon, dehát nem csoda.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szeptembertől megyek usziba, kiváncsi vagyok Petinek hogy tetszik majd. Csak győzzem összeegyeztetni azt a rengeteg programot, amit ősztől beterveztem. Kép

Karmen
Gratulálok Orsikának! 2-3 nap és rájön hogy húzza ki maga alól a vállát. Petike is igy kezdte - akkor jött az ordítás, gondolom elzsibbadt a válla. Orsi nem jelzi, hogy segits Neki ilyenkor?Kép

Ági
Én a Moulinex és a Philips trutymixgépeket néztem ki, azthiszem ő lesz a befutó nálunk. Ezek a márkák beváltak egyéb konyhai segédeszközökben is. A miénk is kezdi felmondani a szolgálatot, igaz, jó régi már. A botmixer is nagyon jó, de én maradok a hagyományos többfunkciós "kancsós" turmixnál. Egyébként ha megnézed árban tökugyanaz a bot és a normál. Helyfoglalás szempontjából persze nem mindegyKép

Ma csúcsot dönt a dögmeleg...És nincs itthon sörömKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus (Petike ma még semmit nem aludt reggel óta...)
szilvus

Sziasztok!

Egy kicsit elvesztem, de megkezdődött az iskolai cuccok, ruhák utáni rohangálás így napközben alig voltam itthon. Azért olvastalak Benneteket, de írni már nem jutott időm.

Etetés: Én is valószínű a Kecskeméti kajákat fogom venni, de meg kell nézni, mert úgy láttam,hogy többször cukrozzák, mint a Hipp-et. Uaz. a bébidesszert a Kecskemétiben cukorral van, a Hipp-ben annélkül. Sőt van,ami tejjel van. Hát... azt nem hiszem,hogy mernék adni Rékának.

Szilvus!
Most,hogy írtad, valami felsejlett: Mintha még 10 éve azt mondta volna a doktornő, hogy a banánban túl sok a Kálium, és megterheli a baba veséjét, ha sokat kap belőle. Tehát nem azonnal látszik, hogy pl. kiüti, vagy hasonló, de hosszútávon nem tesz jót. De most lehet,hogy hülyeséget írtam.

Én még egyenlőre csak barackot adok Rékának, a főzelékkel várok, uis a barack nem sokára leérik, krumpli, répa és hasonlók lesznek utána is.

Timi!
Megijesztettél a nitráttal. Azért szerintem megbízható helyről vett zöldségből(már ha van ilyen) nyugodtan lehet otthon is főzni. Nekem az a tapasztalatom, amikor elkezdtem üveges kaját adni a babának, utána már nem ette meg a házit. Konzultáltam is a zöldségessel, nála merek venni, fog szólni, ha nem ajánlja a babának. Amúgy itt tőlünk nem messze van egy biotermesztő, lehet,hogy répát, meg a kényesebb dolgokat megveszem Náluk.

GYES, GYED!
Én már "élvezem" a GYED nyújtotta anyagi jólétet. És a 82 e Ft bruttó, leadózva jó, ha 70.
Bogi! A GYED valóban munkaviszony után jár, de a GYES nem. Azt mindenki megkapja, akinek nem jár a GYED. Egyébként mond meg a beszólónak, hogy persze nem az államnak szüljük a gyereket, de majd az Ő nyugdíját is a mai gyerekek termelik ki.

Amíg kicsi volt Réka én is a Barátok közt szoptattam, de most már Ő is nézné, így aztán a szopi idejére szigorúan elvonolunk.

Karmen!
Gratula Orsinak a hasraforduláshoz!

Szilvus!
Mindig ilyen huncutul néz Peti? Látom a Pampers napocska még megy nálatok is.

Itt is szörnyű meleg van, és elkezdett kaparászni a torkom. Csak ne,már megint...

Tegnap olvastalak Benneteket éppen, letettem Rékát a szőnyegre ide a dolgozóba. Mire megfordultam, éppen Apa kábeleit falatozta ekképp.
Kép

És Réka is szereti még mindig a napocskát:
Kép
Kitty
kitty123

Kitty
Réka de aranyos!!!! Informatikus leszKép Nemnem, nem mondtál csacsiságot, mintha a Káliumot emlegette volna a védőnéni. No, akkor leállunk a banánnal heti 1 db-ra. Pedig hogy szeretjük! Marad a barack azt büntetlenül lehet falni. Merthogy a körte meg szorulást okozott. A szőlőt hogy kell kitrutyizni, hogy ne legyen magja-héjja?Kép

Érdekesek ezek a beszólogatók, inkább hallgatnának. A jómúltkor a postán egy öregnéni csúnyán rámszólt (mert nem engedtem magam elé, mondván a munkaidőmben szaladtam ki), hogy azért van munkám, mert ő nyugdíjas. Elmagyaráztam Neki, hogy ez kábé fordítva van: azért kap nyugdíjat, mert mi fiatalok dolgozunk. Na mind1.

Szeretitek a rántott cukkinit? Franciasalival nemtudom milyen lesz, Apának talán nem nagy szám, de ma valami különösen könnyűre vágytam.

Puszi Mindenkinek,

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

hír: szörny rt hazaindult, reggelre teljes lesz a létszámKép Jó sokat pihentem, végigcsutakoltam a lakást, hogy "csináljak is valamit" Kép
kitisztítottam végre a fugákat is a csempék között a fürdQben is meg a konyhában is, erre az idén még télleg nem volt idöm, de most inkább nem föztem.Ugyis dögmeleg van. Ablakot mostam, lemostam a dzsungelröl a port, stb.
Ja, meg elraktam fagyiba Bencének egy csomó öszibarackot, meg nektarint, meg sóskát megfözve, jégkockatartóban kikockázva. Ahhoz azért lehet cukrot adni, nem ? Anélkül szerintem ember nincs aki megeszi Kép
Szilvus ! Az öregek mindig sietnek, nem tudtad ? Roppant fontos dolgaik vannak otthon. ezt egyszer elmagyarázta nekem 1 néni, mikor reggel 8ra odamentem a postára hogy még munka elött elintézzem, erre rámförmedt hogy ö elöbb volt itt. Kérdeztem, vajon öt is megszolja e a fönöke ha késik fél orát, mire közölte hogy pimasz vagyok és igenis ö nagyon siet.
Különben köszi a kajatippet, sajna rétesben nem vagyok igazán menömanó, valahogy mindig kiskanalas verziót alkotok. De a somlói jó ötlet ! Gulyásból szerinted simát vagy babgulyást ? Jó lesz 40 fokban bográcsolni Kép

Kitty ! Édi nagyon Réka, a kábeleket nálunk is el kell majd tüntetni, mert van belölük tengernyi.

Lépek csajok, még ma alszom egy hosszút Kép

Csók mindenkinek

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Elnézést, hogy így ismeretlenül idejövök és kérdezek, de légyszi nyugtassatok meg!!! Május végén született a kisfiam, jövő héten megyünk a 3 hónapos oltásra. Én már előre félek tőle, mert szegény nagyon sírt a 2 hónapos oltásnál is, jó mélyen nyomták a combjába a tűt. És ha minden igaz, most ráadásul 2 oltás lesz egyszerre, 2 combba! Így van ugye? Kép A ti babáitok hogy bírták ezt? Esetleg hallott valaki a Tetracoq nevű oltásról, amelyikben együtt lehet beadni a Di-Per-Te és az IPV oltást? Ez csak 1 szuri lenne szegénykémnek... És akkor még a várható lázról és egyebekről nem is beszéltünk... Kép
Előre is köszönöm annak, aki válaszol!

Egy aggódó anyuka Kép
hello

Sziasztok,

Tegnap megjártuk Ausztriát. Nádja manó nagyon jól viselkedett. Nádja először külföldön fotosorozat is elmaradt, gondolom mondanom sem kell, hogy ismét itthon maradt a fényképezőgép. Még jó. hogy útlevelet vittem (bár a kutya sem kérte). Nem vásároltam sokat, a legjobb vásár egy gyönyörű, rózsaszín-fehér aprókockás nyári ruha a hozzá való ugyanolyan anyagból készült bugyogóval. Persze 18 hós méretben, ígty jövőre egész nyáron hordhatja.

Forgás már nagyon ügyesen megy neki. Amint landol a nagy játszószőnyegén (mert bizony elő kellett venni, mert forgás közben vándorol is) rögtön pördül is. Nem mindig sikerül elsőre, de nem adja fel, azonnal újra próbálkozik.

HelloKép
Nálunk 1 oltás volt a 3 hós, most fogjuk kapni a 4 hósat, az kettő lesz. Nádja nem sírt nagyon,és csak rövid ideig sirdogált, nem is láttam milyen mélyre szúrták, olyan gyorsan történt. Utána belázasodott, sőt még másnap is volt pici hőemelkedése.

Mostanában én is nézek sorozatokat. Barátok közt alatt nálunk is szopi van, Nádja még nem akarja nézni Kép Hétfőn mindig megnézem a Szex és New York-ot, kedden meg a Harmadik Műszakot. Aliast is időnként. Nagyon szeretem még a JAG-at. Tv2-n volt, de Sat1-en mai napig megy. Mikor először adták a Viasat-on, nem mulasztottam el sosem A Star Trek Voyager-t és a Deep Space 9-t sem.

TimiKép
Szörny ügyileg részvétem. Minden csodálatom a Tiéd, egész jól viseled.

SzilvusKép
Peti biztos nagyon élvezi az úszást. Amúgy is olyan mozgékony baba! Hová mentek úszni?

KittyKép
Réka nagyon édi, ahogy kábelt rág Kép És még mindig hasonlít Nádjára vagy fordítva, mindegy KépKép

Turmixgépem nekem sincs, de még van 2 hónapunk, míg szükség lesz rá. Kérek majd infót, mit vettetek és bevált-e?

GYES, GYED
Szerintem is bosszantó, hogy elég kevés, mert bizony az. Meg a 4900 Ft-os családi pótlék, már a havi pelenkaadagot sem fedezi. Ha otthon maradsz a gyerekkel ingyenélő vagy, ha visszamész dolgozni meg gonosz, lelketlen anya. Nem is kell foglalkozni az ilyen beszólásokkal. M@rhákKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Hello, nálunk is egy oltás volt a 3hós, a 4 hós volt már kettő.A 2hósnál még nem adhattam Germicidet, a 3 és 4 hósnál már igen, semmi baj nem is volt 37 fölé nem ment a láza, és az egész napot végig aludta.Remélem nálatok is így lesz majd.Aztán gyere, és mesélj.

Timi, én biztos "rájuk borítottam volna az asztalt".Elég primitívnek kell lenni ahhoz, hogy vki egy kisgyermekes anyát ne hagyjon aludni.

Mariann, nekünk olyan gépihabverőnk van, amihez van csatlakoztatható turmix, így nem kellett külön venni, és a habverőt csak gyakrabban használja az emberKép

Lányok, mióta nyüglődünk ezzel a talival, mikor hozzuk már össze?

Mi megyünk holnap Esztergomba, nyári fesztiválra, remélem jó lesz, hozok majd képeket.
Addig is puszi, Léna

nuska

Kép

<font color="0000ff">Sziasztok lányok! Kép

Dohyné Mikusik Szilviának ( Sziszi ) hívnak, 26 éves vagyok. Pilisszentkereszten lakom a családommal, ez egy kicsi falu Dobogókő alatt 6 km-el.

Kép Kép Kép Három kisfiú boldog anyukája vagyok. Kép Kép Kép

Kép

BENJÁMIN 1999. augusztus 27-én született a Budai Honv. Kórh.

DOMINIK 2001. 04. 17-én született a Szent Margit K.-ban.

És a kisherceg OLIVÉR, aki miatt bemerészkedtem hozzátok 2004. 04. 04-én 21:24 perckor látta meg a napvilágot 3150 grammal és 51 cm-el szintén a Szent Margit K.-ban.

Olivér most 20 hetes 6570 garmm és 66 cm. 13 hetes kora óta forgolódik, 16 hetesen már hasról-hátra illetve vissza is fordult.
A visszafordulás nem mindig sikerül neki elsőre.

Kép

Rólunk röviden ennyit, ha befogadtok szivesen csatlakoznék a csapathoz! Ha kérdésetek van kérdezzetek bátran Ok!

Ha kíváncsiak vagytok ránk megnézegethetitek az albumjainkat.

www.babanet.hu/album/main.php?album=237

www.babanet.hu/album/main.php?album=1086

www.babanet.hu/album/main.php?album=2010

További kellemes hétvégét és jó pihenést minden anyukának és babának!

Sziasztok

Sziszike</font>

Kép

bedoli

Szia Sziszike!

Gratulálok a gyerkőcökhöz!!! Miért mentél át a Budai H.K.-ból a Szt. Margitba?

Hello
hello

Sziasztok!

Üdv köztünk Sziszike. Aranyosak a srácaid. Kép

Kitty,
Réka egyre szebb és szebb. Igazi gyönyörű kislány huncut mosollyal. Kép

Most szaladok csak bekukkantottam. Szeptemberig nem leszek netközelben, de igérem újra jövök és rakok majd fel frissitett táblicskut is.

Addig jó talit nektek, ha közben találkoztok.

Puszi:
Humi és a kis kópé Kristóf
humi

Kép

<font color="ff0000">Sziasztok lányok!

Kedves Hello! Kép

Azért mentem át a Budai Honv.-ból a Szent Margitba, mert kicsit soknak találtuk 5 éve a szülésért kért 40.000,- Ft-ot ugyanis ennyi volt akkor a tarifa!!!
Tudomásaim szerint most ugyanott már 80-90 ezret kérnek el a szülésért. Ezt onnan tudom, hogy nem rég szült ott egy ismerősöm. Egyébként az orvosommal sem voltam megelégedve, folyton csak a markát tartotta.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kedves Humi! Kép

Üdvözöllek én is téged. Bármit is csinálsz szeptemberig jó szórakozást hozzá, remélem utána közelebről is megismerkedhetünk egymással.

További kellemes hétvégét Képpuszika mindenkinek!

Sziszike és a fiúk</font>

Kép

bedoli

Na sziasztok,

Hogy birtátok a mai nagymeleget? Mi ma csak a Városligetbe mentünk, hogy ne mindig itt a környéken sétáljunk. Holnap sörözés Szlovákiában. Reggel ad-hoc eldömtjük, hogy Peticicával, vagy nélküle. Valszeg vele, mert ma olyan nagyon Jófiú volt, rettentően élvezte az ücsörgést a babakocsiban, valamint az uzsonnát a padon, az árnyat adó fák alatt. Kép

Mariann
Nagyon készülünk Bécsbe mi is. Az idén alig vettem magamnak valamit, és ez nem jó igyKép.
Jó lett volna azért fotó a Nagyutazó NádjárólKép Egy kockásruhással kárpótolhatnálKép

Timi
Szerintem sima gulyást készits. Az az igazi. Jó csipősenKép Nem irigyellek a fugatisztitás miatt. A "kedvencem". Bár hallgattam a kivitelezőmre és a járólapokat manhattan-szürkével fugáztattam. Azt mondta azok pár év alatt úgyis manhattan-szürkék lennének, bármilyen szinűek is voltakKép Kép

Hello
Ne aggódjKép Az én kisfiam ha meglátja a Rendelőt már visit! És olyankor hiába bizonygatom milyen aranyos mosolygós baba is valójában. Láz nekünk csak a 2 hóstól volt, mégpedig az oltás másnapján. A 3 hós és a 4 hós szurit nem követte sem láz, sem egyéb tünet. Két combiba megy, biztosan nagyon fáj szegénykéknek. Én beadtam Petinek egy fél kúpot amint hazaértünk.

Sziszike és a Fiúk
Nagyon szépek a srácaid, gratulálok Nektek!!Kép

Humika
Kép hogy nem hallunk Felőletek, ámde Kép hogy nyaralni mentek! Érezzétek jól magatokat, már előre irigyelem Krizsót, milyen szép csoki lesz a nyár végére.

Lénuska
Igenigen, mostmár remélem semmi nem jön közbe és tudok csatlakozni a találkozóhoz. Rita mikor jön haza?

Peti rázenditett az esti koncertre, hiába no, pontos az órája: 7 óra vanKép Igy aztán hagyom a házak nézegetését. Tegnap ugyanis "megtelt a pohár", elegem lett a társasházakból, lakótelepből, a .... szomszédokból. Költözünk, amint visszamentem dolgozni!! Csodás sorházak és mediterrán házikókat kapni pl. Érden, Csömörön, Örbottyánban. Tervbe volt véve a költözés, igaz 4-5 év múlva, ám nem birok ki itt annyit úgy érzem. Vagy likvidálom a fölöttünk lakó nőt...

Peti már ordít, télleg megyek.

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Helló Bedoli, üdv köztünk.Micsoda szines hozzászólások!Kép

Szilvus, hát csak hajráKép
Rita azt hiszem csak szeptemberben fog újra köztünk lenni, mintha ezt mondta volna anno.

Humi, naaaagyon fogtok Kristóffal együtt hiányozni,de érezzétek jól magatokat!Kép

Lányok, íme egy új kép, a címe:engedjetek már kiiiiiiiiiiiiiiii!

Puszi mindenkinek, LénaKép

nuska

Kép

<font color="0000ff"> Sziasztok lányok! Kép

Keves Szilvus köszi a gratulációt! Kép Aranyos vagy! Mennyi idős Peti? Merre laktok?

Kedves Nuska!

Kell egy kis szín a topikba Kép
Édi a kislányod, pontosan mennyi idős???

Puszi mindenkinek

Sziszike</font>

Kép

bedoli

Szia Bedoli!

Sára 5 nappal fiatalabb Olivérnél, szóval most 9.én volt 4 hónapos, vagy a szeptember 9.-én lesz 5 hónapos jobban hangzik?Kép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt nekem az oltással kapcsolatban! Akkor kaptunk legalább 1 hónap haladékot... (mármint ami a duplát illeti) Kép

Sziszike, ki volt az orvosod '99-ben a BHK-ban?

Sziasztok, Hello
hello

Sziasztok!
Végre én is idejutottam.Kicsit el vagyunk veszve, mert ma utazott el a húgom kislánya anyuval Londonba, ezért sokat voltunk ott. Meg a Krisztina is aludt nálunk néhányszor. Most még szerdáig megint keveset leszünk itthon, mert Apu otthon van egyedül a törött lábával, megyünk neki segíteni. Főzni stb. Szerdán aztán anyu hazajön, és visszaáll az eredeti rend.
Olyan furcsa, hogy Tomika egy hét múlva 6 hónapos lesz. Még csak most született. (Én meg ma vagyok 38. Még jó, hogy nem érzem magam annyinak, meg fitalabbnak is nézek ki - állítólag.) Épp most telefonáltak anyuék, hogy megérkeztek Londonba.
Tomika jól van, éjszaka kezd szép lassan visszaállni, hogy hajnalban egyszer ébreszt (jó esetben 4-5 körül). Remélem, most már tartósabban így lesz. Persze néha felébred, de olyankor gyorsan visszaalszik. Viszont éjjel állandóan forog. Néha fölébred, de visszaalszik. Ilyenkor sokszor hasra fordul, és úgy alszik (edddig ilyet nem csinált). Amúgy is állandóan hasra fordul, pillanatok alatt. Vissza még csak nagyon ritkán, úgyhogy ha elfárad, sír, és vissza kell fordítani. A köv.pillanatban már megint hason van, és kezdődik elölről.
Napközben viszont napi 2-3-szor fél óra alvás az adagja. Ma túlteljesítette, mert du. apuéknál bealudtunk vagy 2 órát (igaz, közben szopizott is). Ma mintababa volt. Eljátszott jó ideig a foglalkoztatóval, sokat aludt, utána megint beszélgetett, játszott. Nem kellett egész nap a kezünkben tartani.
Ja, nagyaon aranyos: ha fekve szopunk, sokszor hasra fordul, és utána úgy keresi a cicit, és szopik tovább. Meg tudnám zabálni.
Éjszaka többször találom még keresztben+oldalt az ágyban.
Tegnap adtam neki almalét. Ma megint. Így nem bántja a pociját (egyszer már próbáltam reszelt almát, de attól fált a hasa). Nagyon ízlett neki, minden almás lett, evés közben mindig elkapta a kanalat. Nem könnyű etetni.

Én még mindig nem fogyózok, bár szpetembertől valami nagyon szolidat el akarok kezdeni. Mondjuk kicsit mellőzni a sütit+édességet. Majd meglátom, bírom-e.
Meg valami hasizmot muszáj lesz csinálnom lassan, mert a hasam még mindig akkora, mint 5 hónapos terhes koromban.

Szerencsére a menzi engem eddig még elkerült, remélem egyelőre így is marad. A fogigátlót már rég kiváltottam, de nem kezdtem el. Majd idővel.

Fájdalom:nekem mostanában a bal lábfejem fáj. Hétfőn voltam dokinál, röntgen szerint minden OK. Fölírt 10 rövidhullám kezelést, de nem járok el. Majd elmúlik.

Mariann!
Nem semmi, hogy kimászott Nádja!

Karmen!
Nem automatikus az UH a csípőszűrésnél, akkor csinálják, ha van valami gyanú, vagy a családban volt csípőficam.

Humi!
Gratula Kristófnak a hátraforduláshoz!

Bogi!
Lili nagyon ügyes!
Nagyon aranyos az usziban is. Nekem is a láblógatós kép tetszik legjobban.

Barbic!
Aranyos lehet Bence!

Kitty!
Gratula Rékának a fél éves szülinapra!
Látom, őt is érdekli a technika. Tomika a mobilomat szeretné megkaparintani, és ha sikerül, azonnal rágja.
Nálunk is nyerő még a napocska.

Sziszike!
Üdvözlet köztünk! Nagyon szépek a gyerekek,és nagyon szép helyen laksz. Tavaly voltunk arrafelé.

Szilvus!
Peti nagyon ügyes! Megelőzte Tomikát! Ő hasra nagyon gyorsan fordul, de vissza csak néha tud gurulni.
A GYED-et én aug.13-től élvezem. Már előre ki vagyok akadva rajta, nem tudjuk még mi lesz, mert nagyon lecsökken a bevételünk. Fölháborító, hogy az ember befizet egy csomó Tb-t stb. és a GYED összegét ennyiben maximálták (ráadásul több éve változatlan a max.összeg). A GYES-ről már nem is beszélek.

Nagyon ügyesen szedi szét Peti az ágyat!

Léna!
Nagyon édes Sára! Látom, a napocska nálatok is menő.
Na, megyek, bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de régen jártam itt.

Mostanában a lábujját is szopja Tomika:
Kép

További jó hétvégét!
Tünde+Tomika
ptünde

Jó reggelt!

Sziszike!
Üdv köztünk! megnéztem az albumotokat, igazán szép és boldog család vagytok! Kép Gratula!
Nagyon tetszenek ezek a jópofa figurák, honnan teszed fel őket?
Ja és ha visszanézel akkor találsz táblázatot az arhívba, abban minden adatot megtalálsz a babócáinkról. A profilokban meg átlag megvan hogy ki hol lakik nagyjából.

Hello!
Szerintem ne aggódj az oltások miatt! Matyika már megkapta az 5 hósat is, és nem lázasodott be 1x sem. Persze gyerkőce válogatja. Próbálj meg úgy állni hozzá, hogy nem nagy tragédia az sem ha lázas lesz. Meg szerintem jó ha utána teszel egy nagy sétát vele. Kicsit elvonja a figyelmét a megrázkódtatástól. Kép

Tünde!
Jól kijut most akkor nektek a vendégseregből. Nem unatkozol! Kép
Matyika is csak néha fordul vissza a hasáról, átlag "szól" hogy segítsünk neki. Üléssel hogy álltok?

Szilvus!
Remélem jó lesz Szlovákiában a sörözés!? Nagyon irigykedem ám, ott igazán finom söröcskék vannak. Kép

No megyek mert megunta a kiságyat. Sebaj este fél 9-óta aludt, és kb fél órája vacakol a vackaival, mostmár éhes lehet.

Szép (hűvösebb) napot!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Kép

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Most rövid leszek, mert megyünk el császkálni egy kicsit apával kettesben - végre!!!

Hello! Kép

Az orvosom Dr. Vértes András volt! Kép

Rozsagi! Kép

A gifeket a gépemről teszem fel, amiknek a nagyrészét a topikokból töltöttem le! Örülök, hogy tetszenek, volt már hogy megszóltak miatta, mert talán egy picit lassabban jön le az oldal tőlük. Ha ti nem bánjátok akkor én cifrázom az e-maileket! Kép

Tünde! Kép

Nagyon édes Tomi! Boldog születésnapot Neked! Kép

Látom a babácskák nagyrésze még szopikál, nekünk nincs ilyen szerencsénk, egyik fiúval sem volt tejecském csak pár hétig, bármit is tettem.

Olika 6 hetes kora óta eszik főzeléket Kép, és gyümölcsöket ( alma, banán, őszibarack ), sőt már pudingot és Danoninot is evett, mondanom sem kell imádja. Tápszert csak este meg reggel kap! Ebben a nagy melegben a teát is pusztítja rendesen.

Most már mennem kell puszika nektek!

Szép napot mindenkinek! Kép

Puszi

Sziszike

bedoli

Most rövid leszek, mert megyünk el császkálni egy kicsit apával kettesben - végre!!!

Hello! Kép

Rozsagi! Kép

A gifeket a gépemről teszem fel, amiknek a nagyrészét a topikokból töltöttem le! Örülök, hogy tetszenek, volt már hogy megszóltak miatta, mert talán egy picit lassabban jön le az oldal tőlük. Ha ti nem bánjátok akkor én cifrázom az e-maileket! Kép

Tünde! Kép

Nagyon édes Tomi! Boldog születésnapot Neked!

Látom a babácskák nagyrésze még szopikál, nekünk nincs ilyen szerencsénk, egyik fiúval sem volt tejecském csak pár hétig, bármit is tettem.

Olika 6 hetes kora óta eszik főzeléket Kép, és gyümölcsöket ( alma, banán, őszibarack ), sőt már pudingot és Danoninot is evett, mondanom sem kell imádja. Tápszert csak este meg reggel kap! Ebben a nagy melegben a teát is pusztítja rendesen.

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Sziszike

bedoli

Hello! Kép

Rozsagi! Kép

Tünde! Kép

Nagyon édes Tomi! Boldog születésnapot Neked!

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Sziszike

bedoli

Ez egy kicsit sokszor ment le! BocsikaKép

bedoli

Szilvus! Igazad volt, tegnap már a karját is kihuzta a hasa alólKép Amugy nem jelzett korábban hogy ha beszorult alá.
Mi is a mester tanácsára fugáztunk Manhattan szürkével, tényleg igaza volt.Kép
A csipöUH infot köszi, nem tudtam, mert nem kérdeztem miért kell mennünk.

Kitty! hogyhogy te már kaptál GYED-et? Én hamarabb szültem és most fél hónapra már GYED járt, de neked akkor elvileg még csak pár nap lehetett esetleg. Adtam Orsinak répát, na jött is egész nap a kaka, gondoltam hátha Rékának is segit.

Hát én nem szivesen mennék vissza dolgozni másfél év mulva meg valszeg nem is lesz hova, de sajna GYES-böl megélni mi sem tudnánk. Még most akarunk házat venni, a hitelt meg fizetni is kell. Közben meg tényleg sirnak nem születik elég gyerek.

Mariann! jó hogy ti tudtatok valamit venni, mi Orsinak csak olyan drágán láttunk kint bármit (bár gyönyörüek voltak) hogy mégsem vettünk semmit.

Timi! Egyszerüen nem értem hogy tudtál ennyi mindent megcsinálni, nekem komolyan nem lenne se idöm se energiám még akkor sem ha az a sárkány itt fújtatna a nyakamban.

Nekem Moulinex turmixom van, én nagyon szeretem. Nekem is a gép habverös készülékhez van.

Sziszike! nagyon helyesek a srácok, gratulálok hozzájuk!!

Humi! Jó nyaralást!!

Tündi! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! (tényleg fiatalabbnak nézel kiKép) Nem tudod mennyiért láttad anno a babakocsira a napernyöt? És új v. használtat árulnak ott?

Már kérdeztem de senki sem válaszolt, ezek szerint nem tudjátok ti sem mi lehet Erikával és Danikájával. Kép

Ritáéknak de jó az egész nyarat a viz mellett töltötték!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok !

Hát már régóta nem írtam mert építkezünk Győrszentivánon , de azért ma szorítottam egy kis időt az írásra .
Kitty!Aranyos nagyon a Réka . Én még bírom a főzőcskézést .(Ma pl.: krumpli+paradicsom+tejci)Kittinek elég hígan tetszik csak .
Ti hogy vagytok vele ?
Szilvus !Igaz ez a szőlő dolog hogy ki kell a magját venni?Én is sok rántott cukkinit készítek .Nagyon finom .
Kismaszat!Én tököt raktam el a fagyasztóba , de nem tudom megérte-e , mert amikor először evett belőle eléggé húzta az orrát .
Bedoli!Gratulálok a 3 fiúhoz !
Ptündi!Kitti most lesz 1 hét múlva 6 hónapos nálam is .Ő is sokat forog már .A hasizomgyakorlatra annyit csinálok , hogy félfelülésben maradok és huzogatom fel magam kb.100*reggel+este .(párom megdícsérte : Nem vagy megint terhes ?Bumm hát ez van)
Ezt a lábszopogatósdit mi még nem tudjuk , még csak megfogjuk a lábikót .
Na megyek kKitti bekakilt
Sziasztok:Alíz
papzso

Adós voltam a keresztelö ruhás képpel, ez ma készült mielött visszaadtuk volna.

Tündi! A piacon a napernyö 2500Ft volt! ennyiért nem vettem. Nagyon jo lenne tudni nálatok mennyiért adják ott.

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Tündike!
Boldog Szülinapot!

Sziszi!
Üdv köztünk.
Aranyosak a fiaid. Fiatalon kezdted Kép Én 27 vagyok, és Lili az első gyermekem. És remélem még követi pár másik Kép

Allergia megy ezerrel. Szörnyen érzem magam tőle. Állandóan folyik az orrom, mostmár a szemem is elkezdte, szóval szörnyűűűűűűűűű.
Nincs véletlenül valaki, akinek 90%-osra írnak fel Zirtecet? Kellene szereznem egy dobozzal, de nem adnak recept nélkül. (Azt hiszem).

Alíz!
Lili már elmúlt 6 hónapos, de a lábszopogatás nálunk is kimaradt. Bár már néha megofgja a lábfejét, és húzza oda az arcához, de még nem kapta be Kép

Tegnap voltunk a Balatonon. Egész jó volt. Lili élvezte. Bevittem a vízbe is, jó fél órát bent volt, és nagyon tetszett neki. Vettem bébi úszógumit, és nagyon szuper.

Alíz!
Hol építkeztek? Én meg Győrújbaráton lakom, de 20 évig Győrben laktam. A férjem nővére Győrszentivánon lakik. Honnan költöztök oda?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok! Kép

Sziszike!
Gratulálok a 3 kissráchoz, nagyon szépek. Ti hogy fogadtátok,hogy 3 egynemű gyerek jött? Nálam 3 kislány van, hát Apuka mindegyiknél fiút várt, de imádja a csajokat nagyon! Azért felsóhajt, ha lát egy kisfiút.
Gyere gyakran!

Timi!
Gondolom, Te meg takarítasz, várod a holnapi vendégeket. Biztos jól sikerül a menü.
Szörny nem segít?

Mariann!
Ne feljtsd máskor otthon a gépet, kíváncsi lettem volna a kis világjáróra. Amúgy szerintem is hasonlít a két kiscsaj.

Szilvus!
Milyen volt Szlovákiában? Végül is vittétek Petikét?

Léna!
Sári nagyon cuki, biztos tényleg azt kiabálta, hogy vegyetek már ki innen a rácsok közül!!!!

Tünde!
Boldog szülinapot!!!!!!
Nagyon aranyos, ahogy falatozza Tomika a lábujját. Réka még csak fogja,de mind a két kis lábát egyszerre.
Furcsa,hogy elmentek a Húgodék, ugye? Biztos nem találkoztok gyakran.

Karmen!
Én már tényleg GYED-en vagyok, ugyanis én szülés előtt 1 hónappal már elkezdtem. Muszálj volt, mert passzív tp-en voltam,ami már lejárt volna. Be kellett jelentkeznem pár nap munkanélkülire,amit aztán szüneteltetek, mert csak így jár a GYED. Szóval kavarós eset vagyok, de lényeg,hogy megoldottam, és így GYED-et kapok, különben csak GYES lett volna. Még így is nagyon kevés ez a pénz.

Köszi a répa tippet,eddig meg sem mertem volna próbálni, mindenhol azt olvastam,hogy fog. De tényleg mindent meg kell próbálni, babája válogatja,ki mire hogy reagál. A múltkor csak egy negyed almát tettem a barackba, és már szenvedett is tőle.

Én sem tudom mi lehet Erikáékkal, ezer éve nem jelentkeznek.

Alíz!
Én még nem főzöcskézek, egyenlőre csak barackot eszik Réka. Én valszeg fogok főzöcskézni is, meg bébiételt is adni vegyesen.

Képzeljétek Réka aluszik éjjel. Este 8-kor leteszem, és reggel 7 után kel. Már 5 napja.
Tegnap Szigligeten voltunk strandolni. Rékát is térdig belemetítettem a Balatonba, először megijedt, de aztán élvezte. Egy órát még aludt is a strandon.
Na, lépek,mert itt nyügizik mögöttem, és így nem tudok ide figyelni.

Kitty

Kitty
kitty123

Kitty! Mi az a passziv tp? mert én 2003.juliustól tp. voltam mégis eleinte TGYS járt. Én is igy olvastam a répát, hát nekünk pont az ellenkezö volt a hatása. Keveset adj és meglátod mi lesz.

Aliz! Mikor tudtok költözni? Kisbaba mellett nem semmi lehet épitkezni!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

<font color="0000ff">

Olvasgatom, hogy mit produkálnak a 6 hónapos babák, hát nálunk egy kicsit más volt a helyzet, 6 hónaposan már mindkét fiúcska rohangált négykézlább, valamint egyedül felálltak a járókában. Benikém 8, Domikám 8,5 hónaposan indult el egyedül. Kicsit korán kezdték Kép!!! De én nem bánom, olyan aranyosak voltak, ahogy az apróságok sétálgattak.

Olika is most 4,5 hónaposan forgolódik ezerrel, egyre többször sikerül vissza is fordulnia, próbálkozik a kúszással, egyre többször löki előre magát, ha játék elérése a cél. Kiváncsi vagyok, hogy 6 hónaposan ő miket fog csinálni. Egyenlőre úgy néz ki, hogy ugyanúgy feljlődik mint a testvérkéi.

[color=#ff0000]

[color=#0000ff]Kedves Kitty! Kép

Én elsőre mindenképpen fiút szerettem volna, másodiknak is jobban örültem a kisfiúnak, de harmadiknál mindent megtettünk, hogy kislányunk legyen, mindent úgy csináltuk ahogy a nagykönyvben megvan írva. Peteérés előtti 36-48 órában voltunk együtt, és mégis kisfiú lett.
Borzasztóan szerettem volna kislányt, úgyhogy eléggé megviselt amikor a 16. héten a 4D ultrahangon megmutatta mije van!

Kép

Ugyanezt a 37. heti 4D-n is megerősítette Kép Kép Kép !!!

Kép

Kb. 2-3 hét kellett mire beletörődtem, hogy megint kisfiúnk lesz, a dokibácsi azt mondta, hogy le kell cserélni az apukát ??? Kép. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudom, lehet, hogy kevesebb a női ivarsejtje????

Most röviden csak ennyit!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi Sziszike</font>

bedoli

<font color="aa00aa">Kedves Tünde!

Ezt neked küldöm - szerintem nagyon édi!!!

Kép

Puszi Sziszike</font>

bedoli

Karmen!
Nekem 2003 június 30-án szünt meg a munkaviszonyom. Június 28-tól pedig táppénzen voltam. De mivel megszünt a munkaviszonyom utána passzív jogon még max. fél évig kaphattam táppénzt.(Ezt azóta ha jól tudom 2 hónapra lecsökkentették) Nekem pont jól jött ki, mert utána tudtam TGYAS-ra menni, és még a GYED-et is kaphattam.(Ha-ha nem tudott kiszúrni velem a mhely Kép ) Ja, és minden eddigi ellátást a régi bérem után kaptam.

Sziszike!
Azért kérdeztem, mert szerintem majdnem mindenki szeretne fiút is meg lányt is. Harmadszorra mi is mindent tudományos alapon csináltunk, mégis Réka lett.
Van egy ismerősöm 2 nagy lánya van, elvált, és utána az új férjétől meg 2 fia született. Az exférjének az új házasságában ismét 2 lánya lett.
Azért nem bánom, hogy nem cseréltem le Apát. Kép

Nagyon ügyesek a fiúk. Ilyen korán elindulni! Tényleg lehet,hogy Olika is követi a nagyokat. Réka majdnem fél éves volt, amikor megfordult.

Megyek, a nagyokat is be kell invitálni az ágyba.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Nem rég jöttünk haza Eszetrgomból, így csak egy ici picit néztem be, de Karmen, nem tudtam kihagyni, egyszerűen gyönyörű a lányocskád, és a ruhája..., mint egy kis hercegnő.Szóval csak ezért jöttem, holnap bővebben,
csók, Léna

nuska

Szia Sziszike!

Lehet, hogy a nem anyatejen felnőtt babák korábban érnek, még akkor is, ha fiúk??? Kép Nagyon szupi, hogy már 8 hónaposan szaladgáltak!! Gratulálok! Tényleg, most hogy megint fiatok lett, próbálkoztok majd újra, hátha végre kislány lesz?

Még visszatérve a BHK-ra: a barátnőd, akiről írtad, hogy most fog ott szülni, neki ki az orvosa? És ő hogyhogy ott szül, ezek szerint neki jobb véleménye van a kórházról, mint Neked, ugye?

Szia, Hello
hello

Karmen! Kép
Most láttam csak Orsit! Gyönyörű a képen, mint egy játékbaba. És azok a szemek...

Kitty
kitty123

Sziasztok.)

Nuska
Nahátnahát milyen 1formán gondolkodtunkKép Csak visszaolvasni jöttem, irni nem szándékoztam, de én amint megláttam Orsit, muszáj irnomKép Ti hogy vagytok? Sára hogy birta az utazást?

Karmen
Annyira édes Orsika! Azok a kék szemekKép Hát igen, ilyen ruhácskája csakis egy leányzónak lehetKép Fiúcskának is szép a keresztelőruha, de az más. Petiét már megterveztem: fehér galléros ingecskét veszek és varrok hozzá sötétkék kockás nacit, csokornyakkendőt (amit tuti letép...) és mellénykét. Persze még se templom, se pap, se időpont...Kép

Ha már ittvagyok, azért irok isKép Nem vagyok álmos, a fiúk meg már alszanak.Kép

Tündi
Boldog szülinapot, még nagyonnagyon sokat!!Kép Mindegy mennyi idős vagy, ha testben-lélekben ifjú .Kép Tudod: a boldogság fiatalit. Én pl soha ilyen jól nem éreztem magam, mint amióta elmúltam 30. Pedig az sem tegnap voltKép Tomcinak üzenem, azért ne rágja rongyosra a lábujjacskáitKép Kép Az éjszakai visszaforditgatást hamar elfelejtheted, innentől kezdve 1-2 hét és Tomika magától visszafordul. Petivel is ezt játszottukKép Ő fel sem ébredt, a nyekkenéséből tudta megint háton van, alvajárva átmentem és visszapenderitettem.
GYED: hát ez van. Kár bosszankodnunk. Kicsit szorosabbra vesszük a gatyaszijatKép Ha belegondolok, hogy tavaly még simán megvettem 1 pár cipőt annyiért, amit most majd 1 hónapra kapok gyermeknevelés cimszó alatt. Na mind1.Kép

Kitty
Dejó, örülök, hogy Réka is szundit már éjjel. Kipihentebb vagy igy Te is reggelreKép Szigliget a Balcsi gyöngyszeme, imádomKép Tiszta volt a viz?

Aliz
Igen, a magját ki kell szedni s szőlőből - jó macerás meló, még nem próbáltam. Aprómagvas gyümiket nem szabad a babáknak asszem 1,5 éves korig, mert allergizálhat. Eper, kiwi, ilyesmi.

Bogika
SzegénykémKép Őszinte részvényem és együttérzésem. Nekem most kezd bedurranni a szemem, most is pl. szinte hártyásan látom a monitort. 90 5-osra csak allergológus irhat fel, ahhoz lusta vagyok elmenni. Te nem alszol el ezektől az antihisztaminoktól? Nekem a Zirtec volt az, amitől egész nap kóvályogtam. Nem is szedem. A garat és orrspray-k nagyon jók, nem próbáltad? Azokat adják recept nélkül is. De máris kérdezem Kittyt, mert gyanitom, homeobogyó is létezik, ki kellene próbálni. Kitty?Kép

Ági
Sörözés nagyon jól sikerült. Végül Peticica nélkül mentünk, Ő a nagyinál töltötte a napját (némi nyűgivel megspékelve = fogzik). Vedeltük a "zlatyit" és végre ismét ettem IGAZI sztrapacskát!Kép Sajnos néhány rekesz sör könyörgött, hogy hozzuk át a határon, hát nem ellenkeztünkKép A hűtőnk és a kamránk most úgy fest mint egy alkoholista családé: telisteli különféle sörökkelKép Hiába no, jó is az. Csak kár, hogy nekem már tejecskét nem csinál...

Sziszike
Még tegnap végiglapoztam mindhárom albumodat: büszke lehetsz a 3 kis kópéraKép Nagyon helyes gyerkőcök, sok-sok örömödet lelheted bennükKép
Kérdésedre: Peti fiunk március 23-án született, első gyermek, vérbeli KOS. Nagyon élénk kisbaba, asszem felköthetem a gatyámat, ha elindul. Én pl. nem mindig örülök, hogy Peti túl korán tesz bizonyos dolgokat. Mindennek megvan a maga ideje. Mondjuk azért nagyon hálás vagyok neki, hogy eddig összesen talán 2-szer kellett éjszakáznom miatta. Arany cicámKép

Képzeljétek, Peti kedvence most a szines asztalteritő. Egyetlen kézmozdulattal rántja le az asztalról. A vázával együttKép A másik pedig az üveg dohányzóasztal. Addig vakerál, mig alá nem hemperedik, hátra dobja magát, keze lába jár és magyaráz az asztalon "áttetsző" kuplerájnakKép

Grafomán voltam. győzzétek olvasniKép

Puszi Mindenkinek, jó éjszakát és ALVÁST minden babának!!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat! Szülinapomra kértem egy gyümölcscentrifugát, így ma már azzal csináltam Tomikának az almalét. Nagyon jó ketyere. Csak azon lepődtem meg, hogy az van ráírva, hogy sárga- és őszibarackot nem lehet beletenni, mert magas a szárazanyag tartalma. Akinek van: tényleg nem lehet belerakni???

Míg apa altatni próbálja Tomikát (egyelőre nem sok sikerrel), én írok egy kicsit.
Tomika ma is nagyon jó baba volt. Aludt 2-szer 40 percet. Délután kimentem vele a ligetbe (Újszegeden voltunk apunál), ahol grillfesztivál van. Kb.1,5-2 óráig elvolt a babakocsiban, kapálódzott, röhögött, járt keze-lába. Nagyon aranyos volt. Amikor kivettem a kocsiból, és ült az ölemben, elkapta a kocsi tolókarját és felállt. Ülni már majdnem tud, tartja magát, de még eldől.
Hazafelé meg bealudt. ...

Tomika most végre elaludt (3/4 11-kor). Remélem, most nem 5 percre. Biztos a front miatt, mert már 7-kor nagyon álmos volt, de nem bírt elaludni, ill. csak pár percre. Itt (Szegeden) jó kis vihar van: dörög, villámlik, lehűlt a levegő.

Múlt éjjel megint csak fél 5 körül ébresztett Tomika először. Nagyon jó ez. Persze azért fölébredek ált.hamarabb, és megnézem.Általában keresztben oldalt vagy hason van. Persze takaró nélkül.
Még jó, hogy van két vastag hálózsák, télen az lesz rajta takaró helyett.

Ági!
Ahogy írtam: ül, tartja magát, de eldől. De pl. tegnap a kocsiban hazafelé jó ideig tartotta magát a hordozóban.

Karmen!
Én 2000-ért vettem az ernyőt még nyár elején (fehéret). Most kockás volt 1500-ért, de mondta a csaj, hogy elfogyott, és idén már nem lesz. Ja, és ezek újak.
Nagyon csinos Orsi a keresztelő ruciban!

Alíz!
Én a terhesség előtt hasprést csináltam. Lassan erőt kéne vennem magamon újra. De sajnos azt is tudom, hogy a hasról csak fogyókúrával+ tornával megy le a háj. De ma is ettem egy csomó süteményt.Majd leszek én még egyszer csinos.Most meg úgyis mindenki Tomikát nézi.

Bogi!
Remélem, hamarosan jobban leszel!

Kitty!
Nagyon rossz, hogy ilyen messzi vannak a húgomék. Eddig 3-szor találkoztunk 3,5 év alatt, előtte meg minimum 3-szor hetente. De most már ők is tudnak jönni, már nekik is csak pénzkérdés. De azért nagyon jó, hogy megismertük Londont, erre soha nem került volna sor, ha ők nincsenek ott. És nemcsak túristaként (én pl.pár hetet dolgoztam is, szobát béreltünk egy házban, ahol mindenki más nemzetiségű volt stb.). Remélem, jövőre megint el tudunk menni hozzájuk.
Gratula Kittynek az éjszakai alváshoz! Remélem, mi is afelé haladunk.

Sziszike!
Igazán hamar kezdték a gyerkőceid a mocorgást. Biztos a kicsi sem fog lemaradni.
Köszi az üdvözlőlapot, tényleg nagyon aranyos.

Szilvus!
Biztos jó Nektek Szlovákiában! Tavaly Zebegényből mi is átrándultunk párszor Szlovákiába, és én is ittam bizony finom söröcskét. És megkóstoltam a Beherovkát is. Nagyon jó volt. Akkor még nem tudtam, hogy hogy terhes vagyok (a nyaralás végén derült ki).

Na, lassan aludni kéne: Jó éjszakát!
Szép vasárnapot!
Tünde+Tomika
ptünde

Köszönjük a dicséretet!Kép

Tündi! Nem értettem én sem igy nyár végén miért nem adta ide a nö 2e ft-ért a piacon, szerintem sem tudja már eladni. 2200 ft-ért adta volna min. mondtam még a 2e is sokallom.
Béna voltam, mert eddig ugy gondoltam nem kell ez nekünk most meg rájöttem nagyon sokat sétálunk és szegénykémnek mindig a fejére süt a nap, valahogy ugy jön ki.

Kitty! nem ugy van hogy terhesen nem szünhet meg a munkaviszony??! bocs, már hogy értetlenkedek itt. Gratula az éjszakai alváshoz, mi min. 1x azért ált. most felkelünk. Remélem ha nem lesz ilyen meleg visszaáll a régi rend.

Szilvus! Itt láttam Kenguru gold sötétkék-fehér csokornyakkendös, mellényes ruhácskát, gondoltam is egyböl ha fiam lenne ebben keresztelném. Árat nem néztemKép Ja és láttam a multkor szintén nekik pl. tiszta fehérben is ilyet.

Kicsit irigykedek hogy ilyen sokan kirándultok ittKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép Szép vasárnapot mindenkinek!Kép

<font color="0000ff"><font color="ff6000">
Hello!</font>

Az ismerősünk, nem fog szülni, hanem tavaj júliusban szült ott, akkor volt ennyi a tarifa, talán azóta még több.
A terhesgondozásért is 4 hetente 9 ezret fizetett, de ebben benne volt egy röpke ultrahang is.
Nekem a kórházzal semmi bajom nem volt, a nővérek kifejezetten kedvesek voltak. Az orvos is kedves volt, de nagyon zavart, hogy ennyire anyagias, én nem engedhetem meg magamnak hogy ennyi pénzt kiadjak. Az lány sokkal jobban áll anyagilag mint mi, a féjre vállalkozó és sokat keres!

Kitty! Kép

Nagyon édes Orsika a képen! Gyönyörű kislány, nekünk szeptemberben lesz a keresztelőnk, sajnos kissé megkésve sikerült csak összehozni!

Szilvus! Kép

Örülök, hogy végiglapozgattad az albumjainkat, és annak is hogy tetszett a mi kis családunk.
Nagy mázlista vagy, hogy ilyen jó alvó Peti. Nálunk Benike borzalmas alvó volt. Semmi alvásigénye. Mivel alszik az oviban, este 11 fele is csak nagy hiszti közepedte hajlandó lefeküdni, és reggel 6-kor már fent van, vele nagyon sokat szenvedtem.
Domika is csak 1 évesen aludta át az éjszakát.
Olivér is csak 10 óra fele alszik el, ha már a fiúk is egy kicsit elcsendesedtek, általában 4-5 óra körül eszik de utána azonnal visszaalszik, és 7 óra körül kell. De vannak kivételes napok, ma éjjel pl. már 2-kor követelte a magáét! Ő is állandóan vándorol a kiságyban, hol itt-hol ott találom! Kép

Tünde! Kép

Örülök, hogy tetszett az üdvözlőlap!Kép Szép napot nektek!

Látom a kilók és a poci is porondon van! Én 12 kg híztam a terhesség alatt! 62 kg-ról 74 kg-ra, és 67 kg-mal jöttem haza a kórházból és most 60 kg vagyok ( 175 cm ), köszönhetően az 5 hetes oviszünetnek Kép !!!

Kép

Ez a kép 5 héttel a szülés után készült !

Most mennem kell!

További kellemes hétvégét!

Puszika mindenkinek</font>

bedoli

Sziasztok!

Hű, Sziszi, de csinos itt valakiKép
Neked aztán semmi okod nem lehet a panaszraKép

Tünde, bocs, hogy csak most, de BOLDOG SZÜLINAPOTKép

eh, mennem kell, felébredt a kis éhenkórász, és a krumplija is megfőtt,megyek turmixolni, mindjárt visszanézek még, addig is puszi.
Jaa, és új képek vannak az albumbaKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=1790

Puszi, Léna( az igen jó anya, aki hagyja éhezni a gyereket)

nuska

Sziszi! Orsi az én kislányom, Kittynek Rékája vanKép
Egy alkatúak vagyunkKép Én 174cm 59 kg mostKép

Most nekem is mennem kell este megnézem a képeket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép <font color="119911">Bocsika Karmen, a lényeg Orsikán van, nagyon édi, mint egy kis hercegnő!Kép

Még meg kell tanulnom, hogy kinek hogy hívják a gyermekét!

Egyébként én rengeteget küszködök a súlyommal, alig eszem, hogy tartsam, ha egy kicsivel többet engedek meg magamnak, csak úgy pattogzanak a kg-k. Általános iskola 8. osztályában 86 kg voltam, akkor megelégeltem, hogy állandóan csúfolnak és fél év alatt lefogytam 60 kg-ra. Koplalás + rengeteg torna segített, akkor sikerült egy életre megutálnom a tornát.
Egyébként a súlyom 60-64 kg között ingadozik az az álmom, hogy egyszer 57-58 kg legyek! Kép

Puszika

Sziszike</font>

Kép

bedoli

Sziasztok,

TündeKép
Kicsit megkésve ugyan, de BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Tomika nagyon ügyes már! Meg persze gyönyörű is!

SzilvusKép
Ruhácskás kép csak jövőre, mert most még nagyon nagy. Direkt olyan méretet vettem, ami majd jövő tavasszal és nyáron lesz jó. Magamnak meg vettem 2 nadrágot őszre meg télre, egy kord meg egy farmer. Muszály volt mert én tartom a 2-3 kg plusszt (hason és csipőn).
Párkányban voltatok?

KarmenKép
Én sem vettem sok mindent Nádjának. Jónéhány üzletben valóban húzós árak voltak. A rucin kívül kapott még 2 őszi sapit meg 2 harisnyát és egy szabadidő ruhát. A keresztelő ruhás képen gyönyörűséges Orsi! Kis habcsók kisasszonyKép

SziszikeKép
Üdv köztünk!

Mariann
tmarianna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?