Viki mami,
imádlak!
Czinki,
és hogy vagytok? Párod előtt tényleg le a kalappal, nagyon ügyesen kiveszi a részét a feladatokból!
A fürdetés nálunk csak a párom dolga, ők együtt fürdenek, belepalkoják a rengeteg fürdőjátékot a vízbe, és jó fél-háromnegyed óra eltelik mire Danci mindet sorra veszi. De leginkább a tusfürdős és samponos flakonokkal játszik.
Vicky,
de örülök, hogy hazaengedtek! Otthon azért mégiscsak kellemesebb! Remélem azért tudsz majd nekünk írni, annak ellenére, hogy fekve kényelmetlen.
Vius,
jövő héten kedden megyek ismét ultrahangra, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a picike.
Etetés dolgot Viki mami nagyon jól leírta, azt is, hogy a babák ettől igényeik szerint eltérhetnek. Egy idő után már te is látni fogod, hogy Darinka mennyivel lakik jól.
Lehet, hogy tényleg a front bolondítja meg a kutyikat...
Dita,
a füzet vezetése nagyon jó ötlet, én is vezettem, egy A5-ös spirál félig megtelt, most a másik fele majd a kistesóval lesz tele. Jó így mert legalább vissza tudom nézni, hogy Danci mennyit evett, tudok majd viszonyítani a kistesónál.
Sajnálom, hogy anyud elment. A sírás természetes. Én azért zokogtam, mert nekem külön kellett aludnom a picivel a gyerekszobában, és nem lehettem a párommal. ANnyira depis lettem ettől, hogy a végén a babakocsit odaállítottuk éjjel a hálóban mellém és úgy egyszerre aludtam a párommal és a kisfiammal is.
Ez biztos, hogy szülés utáni szomorúság volt nálam, mert azóta aludtam már Danci szobájában amikor beteg volt, ez kb 2-3 hónap, és nagyon jókat alszok ott, az az ágy hihetetlen kényelmes, pedig kihúzható ülőgartnitúra.
Néha páromnak is szoktam ajánlani, hogyha igazán jót akar aludni akkor használja azt az ágyat.
Évi,
Esztikéd tényleg igazi kis csajszi
SZopis tanács nagyon jó volt, bele is gondoltam, hogy nemsoká nálam is aktuális lesz.
Újra előkerül a fejő is, én lelkiismeretesen fejtem minden szopi után, de bevallom, hogy örömmel pakoltam el, mert nem ez volt a kedvenc időtöltésem
HÁt Csajok, nekem annyira fáj a hasam és a derekam.
Úgy emlékszem Dankával ugyanígy volt, bár ekkora fájdalomra nem emlékszem. DÉlután aludtam vele egy hatalmasat, de mégsem lett jobb. MOst bevettem 2 MagneB6-ot, remélem hat, mert még altatnom kell kb 10-ig, és a párom nem tud segíteni, mert hajnal 2 óta talpon van, megjárta Romániát, és annyira fáradt, hogy alig tud beszélni. Már azért is hálás vagyok, hogy megfürdeti Danikát.