Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerkőcök!!!

Twist,
Nekem volt alacsony a hcg-m. Küldd hozzám nyugodtan az ismerősödet.

Dita,
Ügyi vagy a fejéssel! Csak így tovább! És tudod, ha sokat pihizel több lesz a tejcsi is!

Monic,
Hát ezt a sorozatot én is meg tudom bármikor nézni! :) Szólj, ha neked is kell valami, mert szívesen küldöm!
Tényleg hogy vagytok? Tudom, hogy te most is fiút szeretnél, de én azért bízom benne, hogy kislányotok lesz! Nagyon jó dolog egy kislány anyukájának lenni (persze kisfiúénak is biztos ugyanilyen jó lehet)!

Viki,
Sajnos nincs változás az éjelekben. Most 1/2 4-1/26-ig szórakoztatott minket a kisasszony. Ebben csak az a bosszantó, hogy a kezünkben, a vállunkon alszik, de ahogy lerakod felül, és elkezd sírni. Ja, és 1/2 8--kor meg fent kukorékolt. Vajon miért ébred fel 3 óránként mostanában? :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt,

VIki mami,

émelygés van délelőtt és este, még éjjel álmomban is. EZ Dancival is így volt, viszont Dancival gyönyörű volt a hajam, sosem zsírosodott,, most meg csomókban hullik és 3 nap után már nem mehetek utcára annyira gáz a fejem. :oops: Pedig szedem a vitaminokat...

Nemone,

a mostani éjjel nekünk is katasztrófa volt. Este Danci leesett a kanapéról fejjel, szerencsére a férjem lánya lába lelassítótta, inkább nagyon megijedt, és éjjel szerintem újraálmodta az egészet, óránként felsírt, de nagyon keservesen, úgyhogy 3 órától már inkább velem aludt, mert akkor azonnal meg tudtam nyugtatni, és nem zavartuk a többiek alvását.

Danci elég imbolyogva mászik még, de már mindent körbejár, amit bír szétszed, aztán feláll, vagy felül, mostmár fél szemem mindig rajta. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy akinek lombik volt, hányat ültettek be? Megyünk lombikra és attól félek, hogyha egyet kérek, mi van ha nem marad meg, de mi van ha kettőt kérek és mind a kettő megmarad. Jó, akkor maradna.

Monic
Bence is kb. ennyi idős volt, mint Danci, amikor leesett az ágyról, pedig körbe párnáztam. Még jó hogy nem volt magas az ágy.

Dita
Szopizás hogy megy, tejcsi?

Viki
Valahogy a gyerekek imádják a porszívót, gyerekem először nagyon félt tőle, de később már ő akart porszívózni.

timejka

Timejka, nekünk 2-őt ültettek be, de a doktornő ennyit is javasolt, nem többet. A férjem csak egyet akart, hogy ne legyenek ikrek. Még jó hogy kettőt ültettek be ennek ellenére, mert így maradt egy.
(Bár eleinte ikreknek indultak az 5. hétig...)
Vendég

Timejka,

nekünk is kettő babát ültettek be és egy maradt, Danci.
A beültetésnél mérlegelni kell az ikrek lehetőségét, de nem olyan gyakori szerintem. Esetleg a dokitól aki a beültit csinálja majd kérdezd meg a statisztikát, hogy hány %-ban szoktak ikrek születni.
Bence is leesett az ágyról? Ijesztő dolog nagyon.... :? Én tegnap 10 évet öregedtem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok!

végre sikerült a blogomra is egy kis időt fordítani.
még a videot is feltettem nagyon profi vagyok! :)

ma összesen olyan 120 körül tudtam fejni a kis szentemnek.

Iszom a laktoherbet mint az állat, a homeost szívem szerint szedném mindennap de írtátok hogy csak kúra javasolt. Nem tudom milyen időközönként lehet ezt csinálni.

MONIC
Még a múltkor előrelátó voltam és elkértem (igaz feliratosan) de megnéztem az utolsó 3 részt a Szökésből. Hát nem így képzeltem hogy meghal ez a jó pasi.

VIKI
Éjjel kb. egy óra tájban szokott kelni Miló. Aztán hajnalban olyan 4-5 között.

Anya holnap már megy haza. Igazából anyósom jön felváltani, de valahogy úgy vagyok vele hogy inkább csinálnám egyedül.
Lehet hogy holnap megnézem hogy boldogulok és ha nagyon muszáj csak akkor hívom. Ha egész nap itt lesz velem estére sík ideg leszek az tuti. A nagy takarítása is annyi volt hogy letörölte a konyhapultot a nappali asztalát, felsöpört és felmosott ott ahol a papok táncolnak. 9 körül állt neki és a fél 2-es busszal már ment haza úgyhogy gondolhatod. Én ha nagytakarítást csinálok akkor egy helységgel végzek ennyi idő alatt nem az egész lakással. Vastagon volt a kosz mindenhol szegény anyum takarít már szerda óta. Szóval erről is csak ennyit! Nagyon mérges voltam!

Na megyek mert kezd nyökörögni a kis drágám, lassan itt az etetés ideje aztán alszunk.

Amúgy a fürcsivel még elég béna vagyok, holnap ketten csináljuk apával biztos kész katasztrófa lesz, mert olyan elveszett a párom hogy csak hátráltat sokszor. Pl. ma még azt is elfelejtette hogy miben szoktunk tojást sütni, simán elvárta volna hogy én süssem meg neki mikor kettőig nem látok. De megmondom őszintén hidegen hagy. Ha nem találja fel magát akkor éhen marad. Ennyi.
A babával még annyira bizonytalanabb, akkora szája volt aztán szinte semmire nem emléxik, de az a gyanúm hogy a Ricsi körül sem legyeskedett nagyon ezért nem tud semmit, hisz alig merte megfogni, elég csálén is állt a kezében. Na majd csak összeszokunk, még idő kell mindenhez. Ezért akartam hogy még a terhesség alatt megtanulja ellátni magukat stb. de hát falrahányt borsó amit én beszélek.

dita75

DIta,

de örülök, hogy írtál!
Ha úgy érzed, hogy anyóssal csak hátrébb vagy akkor tényleg próbáld ki, hogy egyedül bírod-e, de ha csak kicsit is úgy érzed, hogy jól jönne a segítség akkor ne légy rest szólni neki, mert nem hiába van a szülés utáni 6 hét kíméletes életmód!
Akartam már kérdezni, hogy a párod fia nálatok volt hétvégén?
Látta már MIlót?
És ha igen akkor mit szól hozzá?
Párodra ne haragudj, a férfiak többsége fél, hogy árt az újszülöttnek, vagy összeroppantja, hisz olyan pici törékenyek, nekik meg akkora erős kezük van. AZ én párom pl az elején nem öltöztette, mert félt, hogy ő durván csinálná, most pedig, hogy Danci nagyobb lett eteti, öltözteti, altatja, játszik vele, úgyhogy egy szavam sem lehet. :lol:

Kép}
monic80

Dita,

én most töltöm le a Szökés utolsó részét, mert a párom beállította a videót, hogy felvegyük és akkor nem kell éjjelig fent maradni, aztán kiderült, hogy a nagy semmit vette fel.

Kép}
monic80

Jó reggelt!

jaj de jó volt ennyi fényképre jönni!

minden gyerek egytől egyig gyönyörű

:lol: Darinka tortája meg lényűgözően praktikus :lol:

a hőmérős topikban az egyik régi kedves topliktársnak spontán babája lett! elmondhatom már min15 éves szenved egy babáért... annyi mindenen keresztülmentek már.. ez egy igazi csoda! nagyon megnyugtat hogy Némónak is ilyen alacsony volt a HCgje, mert neki is a 29npon 89körül asszem... :lol:

Viki Zsigának is van saját klaviatúrája :lol:

ja lányok Dm ben most van máig akció interneten is le lehet adni rendelést, 19ft a kép ára .. én is gyorsan kiválogattam 100képet az első 15 hónapból.. olyan jó hogy végre albumban lesznek! :lol:

Dita én laktoherbet azért nem ittam, mert fájt tőle Zsiga pocakja.. ügyi vagy fejéssel.. apával légy kicist elnézőbb nem mindenkinek megy egből.. össze fogtok rázódni!

Vius most már azért jól vagy?

MOncsi Csigusz is esett már le ágyról nem is egyszer

:cry: borzasztó érzés!
Vendég

Jó reggelt!

Némóci!
Lehet, h hülyeséget kérdezek ám. Szokott a hajnali ébredésnél Réka enni?
Lackónál is volt, h éjjel kelt. Akkor átköltöztem vele a nappaliba, összebújtunk a sötétben (lámpát nem kapcsoltam). Melléfeküdtem, amikor felült, visszahúztam magamhoz, átöleltem. Így aludt vissza, akkor visszacsempésztem az ágyába, v. ha én is beealudtam, akkor ott aludtunk reggelig.

Moncsi!
Ne csodálkozz már, h lemerült a szervezeted! Van egy örökmozgód, sokat dolgozol, éjjelezel. A vitaminok mellé egyél sok sok friss gyümit.

Remélem Danci éjjele már jobb volt.

Az ágyról leesést sajnálom. Nekem is nagy mumusom, mert Lackóra ha rájön, akkor felugrik és ott táncol rajta. Én meg nem győzök összeveszni vele.

Timejka!
Mikor mész lombik konzira? Mintha úgy olvastam volna a másikban, h még idén, ugye?

Ditus!
Ha homeozol, ne idd mellé a lektoherbet, ezt már Linácska is írta. Én anno 5 napig szedtem napi 3*5 bogyót.

Ügyi vagy a tejjel! Csak így tovább! H. bíztassalak, Lalusom 1 hónapos volt, amikor elértük, h csak tej legyen.

Szopit gyakoroljátok?

Sajnálom,h anyós nem úgy takarított, ahogy szereted. Lehet, h legnagyobb segítséget abban nyújthatja, h főzz nektek.

Párod meg belejön hamar, csak vond be mindenbe! Komolyan! Mert ha most nem segít be, később elveszti a lelkesedését és tényleg minden rádd marad.

Boni!
Arany Zsigának idén is lesz karácsonyis szerkója? Köszi a DM-es infót.

Én meg most nekiálltam filcállatokat varrni Lacusomnak, már elég sok kész van. A héten még hóembert, mikulást és hütőmágneseket szeretnék neki készíteni.
20150601134430

Opps, vmiért duplázott.
20150601134430

Köszi mindenkinek a választ.

Viki
Jövő héten pénteken megyek konzira. Mindent megkérdezek majd, már írom a kérdéseket, mert általában a dokinál elfelejtek megkérdezni mindent.
De ügyes vagy, hogy ilyenekt tudsz varrni.

Dita
Majdnem elsírtam magam, amikor meghalt a kis drága.

Monic
Elaludt a Bence a mamáéknál a francia ágyon, elbarikádoztam nehogy leessen, a mellette lévő szobába voltam, egyszer csak azt hallottam, hogy sír, és hát a földön volt. Úgy sajnáltam. Nagyon rossz érzés volt, de nem volt semmi baja, csak megijedt.

timejka

Viki idén nem lesz! visszük szombaton fényképezni karácsonyi fotózás lesz . nem lesz maskara :lol:
Vendég

Sziasztok

Dita tök jó hogy kezd megindulni a tejed remélem több sikerrel jársz mint én.Mennyit esztek meg egy etetés alkalmával?
én a homeos bogyókat szedem és tényleg írta Linácska is hogy ne alkalmazzam a kettőt egyszerre mondjuk én már tegnap meg tegnap előtt ittam barna sört hogy meginduljon a tej pedig ki nen állhatom a sört...
Szoptatni ne tudok mert eltünik a mellbimbóm pedig még terhes voltam volt akkora mint az állat.Ez az egyik ok a másik ok a Drágám csak játszik vele.

Boniko köszönöm érdeklődésed már jobban vagyok de még nem 100% hamar fáradok és nem megy minden ugy ahogy kéne.Zsiga hogy van nem beteg?

Timejka a nagy bátyáméknál 3at ültette be mert annyit kértek és csak egy maradt nekik a legvégére.Szerintem nyugodtan ültettessetek be kettőt mert nem törvényszerű hogy meg marad mind két embrió.
Ahogy most sokat voltam kórházban volt két csaj is akik 3as ikreket vártak mind a 3 baba mind a két csajnál lányok voltak és nem is rossz súllyal születtek mert mindegyik 2kg körül volt.Mondjuk biztos nehéz 3mal nekem még eggyel is nehéz tapasztalatlan anyuka létemre.

Vickyékkel remélem minden rendben van sajnálom hogy kórházban kell lenned de mindent a baba érdekében.Én sokat bőgtem de rájöttem hogy a baba és az én érdekem!!
Te ne sírj tudom most könnyű mondani de majd elmúlik.
Én most másért bőgők.:)Remélem hamar elmúlik

Desviki Lackó jól van ?

Linácska Lili és Levi is jól vannak remélem!!!

Monic mikor mégy orvoshoz?

Egy majd három hetes baba mennyit eszik meg általában egy egy etetésnél?

Kép

Kép
vius
Baja

vius: Minden rendben van velünk, pénteken szerencsére hazaengedtek. De szigorúan feküdnöm kell, nehogy korábban jöjjön Barbus. Meg elég sok gyógyszert szedek, hogy még véletlenül se keményedjen a hasam. Egyébként egész jól elvoltam, nagyon aranyos szobatársaim voltak. Így meg hogy csak 1 hét volt végképp nem volt vészes. A szobatársam persze már 5 hete bent volt, de neki is olyan előzményei voltak, hogy azt mondta már kibírja szülésig. Még két hete van kb. A kislányod tüneményes.

dita: Miló is nagyon édes. Én anyuval vagyok úgy, mint te az anyósoddal, de az anyóst meg nem merem hívni, nehogy anyu megsértődjön. Szóval megpróbálom majd egyedül meg apával kettesben amíg itthon lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Tegnap apa és fia játszottak én megl alkottam

Kép
Vendég

Timejka!
Az túlzás, h tudok. Egyelőre inkább lelkes vagyok, mint ügyes :D

Íme: Kép Kép Kép

Boni!
Nagyon szép a kis kalóz kapitányod!!!!!

A karis fotók lesznek a karácsonyi ajándékok?
20150601134430

desviki: Szerintem tök jók lettek a figurák. Nekem a pingvin tetszik a legjobban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky örülök neki hogy hazaengedtek és jól vagytok nagyon vigyázz magatokra!!!!!!

Desviki nagyon jók nekem nagyon tetszenek de jó volna ha én is ilyen ügyi volnék

Megyek fejni majd jövök ha tudok és persze ha nem baj

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Viki!
Köszi!
Igazából egész család van: Kép

Hogy bírod a fekvést? Látod nem akartalak ijjesztegetni a sok pihivel, mégis bejött.
20150601134430

sziasztok,

Viki: Lackó zabálnivaló, olyan nagyfiú már! figurák nagyon jók, nekem a pingvincsalád tetszik a legjobban!!

Boni: Zsiga kép nagyon jó!

Linácska: mennyi gyerkőc, nagyon szupi lehetett, képek nagyon jók

Dituli: pároddal csak finomabban, tudod ők a második gyerkőcök . az én párom 7 hós koráig nem cserélt pelust, de onnantól kezdve, minden reggel ő pelusozza és öltözteti át Nándust, még a kaksi sem riasztja vissza. sőt, heti 2szer egyedül fürdet és etet, h elmehessek tornázni. idő kell nekik!! olyan jó olvasni, h mennyire szerelmes vagy Milóba!! szerintem a tejcsi sajna fajta kérdés. én ettem a sok levest, ittam mint a gödény, homeóztam, teáztam, fejtem, de nekem a nyugi és a pihi jött be a legjobban. de ügye állandóan idegeskedtem, h nincs elég tejem. de a szomszédom állandóan megy, mint a bolygóhollandi, alig eszik, mert arra sincs ideje, idegeskedik, és dől a teje. cumin se aggódj! én 2 hónapig ki voltam bukva, h az én fiam cumis, de a védőnő is mondta, h ilyen fajta és amikor az anyósom olvasta a dr spookban (igy van irva?) , h minden gyereknek megvan a maga szopási ideje, amit ki kell szopni, és ha azt nem szopja ki cicin , akkor megteszi azt cumival v a kezével, akkor megnyugodtam . nagyon ügyik vagytok, és Miló nagyon édi!!!

Némóka: sajnálom az éjszakákat, éjszakai etetés sem segit? nem jöttetek rá, h miért kel fel éjszaka? nappal mennyit alszik Réka?

puszi mindenkinek

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

SZiasztok,

VIki mami,

hát az éjjel megint rossz volt, most szerencsére nem Danci miatt, ő csak egyszer sírt fel, és gyorsan meg is tudtam nyugtatni.
Hanem a párom fél 2-kor indult dolgozni, és onnantól az egyik kutya óránként kikéretőzött wc-re, nem tudom milyen szapora jött rá... Úgyhogy megint fáradt maradtam.

Danci ma bemászott a kanapé mögé, addig addig tologatta a kisautóit, hogy elkeveredett oda :lol:

MOst meg beraktam a járókába kicsit, mire odanéztem kinyúlt a járókából és leszedte a citromfáról a citromot :lol: Szerencsére egy érettet szedett le, és végülis az övé, hisz a fát is ő kapta, hogy majd egyszer legyen a teájába friss citrom :lol:

Egyszerűen nem tudok rá haragudni :oops:

A textil figurák kimondhatatlanul gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyes vagy, olyan szépek lettek mintha főállásban világ életedben ilyeneket gyártottál volna!
EZeket hogy csinálod? Van valami könyv amiben benne van a minta?
Nekem a süni a legjobb, de a tehén és a pingvinek is szuperek!

Boni mami,

köszi, hogy írtad Babaimádó történetét, átolvastam, és annyira megható, és annyira de annyira megérdemli! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen vele!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAlóz Zsiga képe szenzációs, nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz készíteni! :lol:

Én tegnap a Tescos újságban láttam, hogy a Jégkorszak 1 és 2. része 990 Ft-ra le van akciózva, úgyhogy kimentem és megvettem. Ennyit adok érte....

Fotó akciót köszi, hogy mondtad, nálunk is alkutális már az előhívatás, szerintem ha Danci délután alszik gyorsan válogatok pár képet. :wink:

Kép}
monic80

Moncsi!
Sajnálom a rossz éjjelt! Viszont a citrom szüretelő fiad Kép

Van olyan könyvecském, h Ötletes filcállatok, Textilfigurák alapfokon + a pingu családot Ablakképek c. könyvecskéből csináltam.

Most délután 2 hütőmágnes sikerült varázsolnom.

Czinki!
Uracskádnak Kép

Nándicsek mivel szeret játszani?

Dita!
Tényleg most, h írta Czinki a levest, nekem még a köménymag leves is bejött. Ettem ipari mennyiségben.

hányszor fejsz egy nap?
20150601134430

Sziasztok!

VIKI
Hát ahogy van rá idő, de min. 3x fejek. Ezzel rengeteg idő elmegy hogy először pelusozás aztán cicizés, büfi, majd cumisüvegből etetés, közben mindig van rotty úgyhogy újra át kell pelenkázni, van hogy átöltöztetni mert kifolyik a pisi, de a huggies pelus elég jónak tűnik ilyen szempontból nem sokszor van baleset. le is kopogom.
Nem is tudom mit csinálnék ha nyakig kakis lenne, tuti pánikba esnék itthon egyedül. Anya most ment el, nem akartam hogy lássa mennyire szomorú vagyok miatta, alig bírtam visszatartani a könnyeitmet ahogy kilépett az ajtón bőgtem mint a csecsemő, ha látta volna még jobban sajnál, így is majd megszakadt a szíve hogy itt kell hagynia egyedül.

A bogyót kúraszerűen szedtem én is aztán utána amikor már vége lett azóta iszom csak a teát, a kettőt egyszerre nem alkalmaztam.
Anya csinált tojáslevest és már 3 napja azt eszem, abban is van kömény.
Újabb kúrát mikor lehet indítani az urticával?

MONIC
Itt volt a gyerek. Már pénteken akart jönni én meg megmondtam hogy csakis akkor ha itthon van az apja. Pénteken 7-8 között ért csak haza a párom nem hiányzik még egy kolonc órákra a nyakamba az újszülött mellett nem is értem hogy gondolta ezt az anyja hogy egy pár napos kicsi mellé ideküldi nekem.
Ráadásul amikor megjött anya megmosta a kezét kézfertőtlenítővel a köv. mozdulata meg az volt hogy telefújt két zsepit és lehányta az asztalra a szemetes helyett. Egész hétvégén csesztettem hogy a zsepiket azonnal dobja ki mert nagy veszélyforrást jelent. Szerencsére anya mindenre odafigyelt, én szinte csak babáztam, párom szinte egyfolytában aludt a hétvégén. Gondoltam is magamban hogy annyira akarta látni a nagy fiát csukott szemmel sokat látja. Anya társasozott vele egész nap meg kártyáztak amúgy meg bömböltette a számítógépet.
A picire néha odafigyelt ha megkértem rá. Amúgy olyan nagyon nem izgatta, nem akart minden eseménynél ott lenni. Nyomta a gépet szokásához jó híven.
Basszus akkora szerencsém van hogy ilyen jófiú az én drágám, már hülyét kaptam volna így is hogy anya itt volt.
Ezzel a kajával engem is a sírba lehet tenni, tudom hogy éhen gyerek még nem halt de mivel nem hajlandó szopizni és a tápszer mennyiséget sem mindig eszi meg amit kéne aggódom miatta.
Ma alig maradt valami a gyomrában, csoda hogy így alszik. Anyatejet fejtem reggel 60 ml és a felét itta csak meg azt is sztem az egészet kibukta. Pedig mennyit dolgoztam vele.
Pipa voltam miatta, mert akkor legalább a szar tápszert bukta volna ki. Most elkezdtem írni egy füzetet hogy mikor eszik és mennyit, tápszert-e vagy anyatejet és mikor bukott + még írom a székletet, a vizeletet is próbálom de sokszor olyan kakis hogy nem látszik hogy pisi is van-e.

dita75

Sziasztok!

Vius!

Esetleg próbáld úgy mellre tenni Darinkát, hogy előtte kicsit fejsz. Ezzel kiemeled a bimbódat, és be tudja kapni. Ha addig fejsz, hogy a tejleadó reflex is beinduljon, és úgy adod a szájába, még jobb eséllyel elfogadja, mert ilyenkor ahogy megszívja rögtön jön a tej, akárcsak a cumisüvegből. Dita, ezt szerintem te is kipróbálhatnád, ha nem kellene rögtön az elején dolgoznia a tejért, csak sugárban ömlene a szájába talán szívesebbne dolgozna utána, nem?

Viki!

Anyám, még hogy nem vagy ügyes! Az a tehén meg a süni szenzációs, és a többi is gyönyörű. Állítom nem tudnék választani közülük :) Jaj, mééééé' van nekem két bal kezem?

Képzeljétek, megvan a gyerekek új szekere, és egy álom. 7,5 kiló, és helyben megfordul. A régi akkora íven kanyarodott, mint egy nyergesvontató :twisted: Na de akkor olyanra volt szükségünk ami masszív, most meg egy tilitoli kocsira :) Olyan jót sétáltunk vele :)

Esztibébikém igazi nő. Ha egy ruhabarab kerül a kezébe (vagy amit ő annak hisz, pl. múltktor a konyhai kéztörlőm) húzza a fejére és tekeri magára. Öltözködik a drágám. Ha fésűt kap a kezébe azzal meg simogatja a fejét, szépen fésülködik. Ezekkel az apróságokkal nem lehet betelni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita,
nem járt nálad postás???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Visszanéztem, bár nem terveztem.

Vius!
[quote]E írta:gy majd három hetes baba mennyit eszik meg általában egy egy etetésnél?

Ez költői kérdés ám. Elvileg úgy kell számolni, h a baba súlya *150 / étkezések száma . Persze a babák ezt nem tartják be. A babás fórumunkon mondtuk, h a babák nem olvassák a szakirodalmat.

Visszanéztem a táplálási naplómat és Lacusom olyan 80-120 között evett ilyenkor .

Ditus!
[quote]A írta:nya most ment el, nem akartam hogy lássa mennyire szomorú vagyok miatta, alig bírtam visszatartani a könnyeitmet ahogy kilépett az ajtón bőgtem mint a csecsemő, ha látta volna még jobban sajnál, így is majd megszakadt a szíve hogy itt kell hagynia egyedül.

Kép Nyugi!!! Belerázódsz hamarosan!!!!

Évi aranyszívem nagyon jó tanácsot adott a szopira!

Évi!
Muti azt a szekeret?
2 bal kéz én vagyok, mert balkezes vagyok :lol:

Eszti bébit cuppantom!!!!!!!

Mit kap mikulásra?

Linácska!
A te csajosod mit kap?

Micóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Évi köszi a tanácsot próbálkozunk remélem sikerrel járunk

Desviki mi általában 70-110 között eszünk de ma váratlanul jött a védőnő és ő azt mondta hogy 95 körül kell neki ennie.
Nekem nagyon tetszenek a figurák amiket csináltál.

Dita nekem ma azt mondta a védőnő hogy egy hétig homeozzak tartsak egy hét szünetet és utánna lehet megint egy hétig bogyózni.
Jah meg persze sokat igyak.
Miló Fogyott a kórházban?
Neked mennyi ment le szülés után?

Ma vettem Darinkának espumisant azt mondta a védőnő hogy evés elött 25 cseppet adjak neki.Mi már meghaladtuk a születési súlyunkat már 4kgot nyom a drágám.
Boniko a kalóz úr nagyon cuki:)

Monic sajnálom az éjszakát.
Lehet érzi a kutya is a frontot ma nekünk is hülye volt az egyik megcsípte az unokatesom bokáját.

Kép

Kép
vius
Baja

Viki
Nagyon jók, boltbe se lehet szebbet kapni. Csak így tovább.

Tök "rossz", hogy a Bence már ilyen nagy, mert amikor így írtok a szopizásról, meg mit hogyan kell, gondolkozom, hogy nálunk hogy volt, mi volt (bár hál istennek a szopizással sose volt gond). Úgyhogy csak olvasok és tanulok.

Dita
Kitartás, ne idegeskedj, tejcinek se jó. Tudom, könnyű mondani.

timejka

Vius, az espumisan cseppet hogy adtad be Darinkának? Hogy kell? Tejcsiben?

Dituli, emlékszel még a régiek közül Sünciboglyára? Nagy szeretettel gratulál a kisfiad születéséhez és puszil!!!!:) Neki is megszületett a pici fia nemrég.
Vendég

Viki mami,

imádlak! :wink:

Czinki,

és hogy vagytok? Párod előtt tényleg le a kalappal, nagyon ügyesen kiveszi a részét a feladatokból!
A fürdetés nálunk csak a párom dolga, ők együtt fürdenek, belepalkoják a rengeteg fürdőjátékot a vízbe, és jó fél-háromnegyed óra eltelik mire Danci mindet sorra veszi. De leginkább a tusfürdős és samponos flakonokkal játszik.

Vicky,

de örülök, hogy hazaengedtek! Otthon azért mégiscsak kellemesebb! Remélem azért tudsz majd nekünk írni, annak ellenére, hogy fekve kényelmetlen.

Vius,

jövő héten kedden megyek ismét ultrahangra, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a picike.
Etetés dolgot Viki mami nagyon jól leírta, azt is, hogy a babák ettől igényeik szerint eltérhetnek. Egy idő után már te is látni fogod, hogy Darinka mennyivel lakik jól.
Lehet, hogy tényleg a front bolondítja meg a kutyikat...

Dita,

a füzet vezetése nagyon jó ötlet, én is vezettem, egy A5-ös spirál félig megtelt, most a másik fele majd a kistesóval lesz tele. Jó így mert legalább vissza tudom nézni, hogy Danci mennyit evett, tudok majd viszonyítani a kistesónál.
Sajnálom, hogy anyud elment. A sírás természetes. Én azért zokogtam, mert nekem külön kellett aludnom a picivel a gyerekszobában, és nem lehettem a párommal. ANnyira depis lettem ettől, hogy a végén a babakocsit odaállítottuk éjjel a hálóban mellém és úgy egyszerre aludtam a párommal és a kisfiammal is. :oops:
Ez biztos, hogy szülés utáni szomorúság volt nálam, mert azóta aludtam már Danci szobájában amikor beteg volt, ez kb 2-3 hónap, és nagyon jókat alszok ott, az az ágy hihetetlen kényelmes, pedig kihúzható ülőgartnitúra.
Néha páromnak is szoktam ajánlani, hogyha igazán jót akar aludni akkor használja azt az ágyat. :lol:

Évi,

Esztikéd tényleg igazi kis csajszi :lol:
SZopis tanács nagyon jó volt, bele is gondoltam, hogy nemsoká nálam is aktuális lesz.
Újra előkerül a fejő is, én lelkiismeretesen fejtem minden szopi után, de bevallom, hogy örömmel pakoltam el, mert nem ez volt a kedvenc időtöltésem :oops:

HÁt Csajok, nekem annyira fáj a hasam és a derekam. :cry: Úgy emlékszem Dankával ugyanígy volt, bár ekkora fájdalomra nem emlékszem. DÉlután aludtam vele egy hatalmasat, de mégsem lett jobb. MOst bevettem 2 MagneB6-ot, remélem hat, mert még altatnom kell kb 10-ig, és a párom nem tud segíteni, mert hajnal 2 óta talpon van, megjárta Romániát, és annyira fáradt, hogy alig tud beszélni. Már azért is hálás vagyok, hogy megfürdeti Danikát.

Kép}
monic80

Viki,
Lili egy rózsaszín szivecskés nyakláncot kért a télapótól, az lesz a mikuláscsomagban. A télapózásból nem csinálunk nagy ügyet, mert 20-a szülinap, utána karácsony.
Szeretnénk nagyon Lilinek egy kis házikót, de nem nagyon találunk megfelelőt. Már régóta szeretne, a szobatisztasághoz kötöttük, de az már fél éve megvan, szóval teljesíteni kellene.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Twist,

az Espumisant én mindig kiskanálba csepegtettem és úgy adtam Dancinak.
Nagyon finom banános édes íze van, Danci nagyon szerette. :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Monic,
Sajnálom, hogy Danika leesett az ágyról! :( És a rossz éjszakákat is, remélem most tudtál aludni!

Viki,
Nagyon ügyes vagy! Nagyon irigyelek mindenki aki tud varrni, mert én örülök, ha egy gombot rendesen sikerül felvarrnom.
Nem szokot Réka hajnalban enni, igaz régebben próbálkoztam, de a védőnő nem javasolta, így elmaradt. Amúgy valószínűleg megvan az utóbbi szörnyűbb éjszakák okozója. Hön egy fogacskánk...

Czinke,
Nagyon ügyi a férjed! :D
Na ez az, hogy kb. 21-től reggel 7-1/2 8-ig alszik Réka kisebb-nagyobb megszakíásokkal, és napközben meg 2x30 percet. Nagyon ritka, ha véletlenül 1,5 órát sikerül aludnia, de olyankor gáz is az éjszakánk, így megfogadtam, hogy nem is fogom hagyni napközben sokat aludni.

Dita,
Füzetet én is vezettem elég sokáig. Nehéz volt utána leszokni róla. Most már csak azt írom be, ha kijön egy fogacska, vagy ha valami újat csinál, illetve a méréseket.
Milyen volt a most éjszaka?
Ne haragudj, de szerintem a párod fiának legalább két hétig nem lett volna szabad Miló közelébe sem mennie mivel ő közösségbe jár, és bármit bevihet hozzátok. Remélem, hogy Miló erős legényke, és nem kapott el semmit a bátyustól!

Évi,
Eszti nagyon édi lehet! :lol:
Gratula az új kocsihoz!

Vius,
Nekünk a Gripe Water vált be.

Vicky,
De jó, hogy hazaengedtek! De most már tényleg szigorúan feküdj!!!

Boni,
Nagyon helyes a kis alózod! :D

Tegnap kipróbáltam a chamomilla mellé egy új homeos bogyót Rékánál, és csak éjfél körül ébredt fel, és végre végigaludtuk az éjszakát!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Tegnap nagyon kevesett evett a fiam és bukott is. Szerencsére éjszaka már megette az adagját, most napközben majd megint figyelem.

LINA
De jött postás írtam is privit ezek szerint nem ment át akkor itt köszönöm meg neked mégegyszer hogy ilyen aranyos kis body-t küldtél. NAgyon meghatódtam de nem kellett volna.
Viszont ha már itt van cserébe majd kapsz egy fotót benne a fiammal, bár még egy kicsit nagy de ha eszik rendesen a szerelmem akkor hamar belenő. :)

VIUS
Nekem a homeostól jól beindult de ahogy abbahagytam és csak tea van azóta sokkal kevesebb, ma pl. csak alig 40 jött ki a ciciből azzal az 5-el együtt amit nagy nehezen kiszivott Miló 8kor.
Én kb. 11-12 kilót fogytam ha minden igaz, meztelenül még nem néztem.
Igen fogyott a kórházban, de nem vészesen 36.. nem tudom pontosan a végét fel van írva.
Itthon rugiban kb. 4 kiló, este megmérem majd meztelenül ha nem felejetem el fürcsinél még ideges vagyok hogy mindent jól csináljak és mindig elfelejtem megmérni! :(

NEMO
Látod nem tudok mit csinálni, már annak is örültem hogy legalább ki tudtam harcolni hogy pénteken ne jöjjön már ide délután.
De most tényleg nem a gyerekre kell haragudnom mert a szülőknek lehetne ennyi esze hogy még egy hetes sincs a fiam és ilyenkor még nagyon kis gyenge szegény.
Kiváncsi vagyok fordított esetben mit szólna a tyúk!
:twisted:

A homeost szívem szerint már most elkezdeném újra.
Kár hogy nem lehet folyamatosan szedni mert elég jól beindította a tejcit. Alig várom hogy leteljen az egy hét hogy újra kezdhessem a kúrát.

dita75

Ditus!
Urtica után nyomasd a ricinus communist!

Jövök még alvásidőben. Lsz. kedvémért olyan vonit is csinálj, ami nem visszafleé számol. Köfi!
20150601134430

Sziasztok,

Nemone,

hát Danci megint megébredt egyszer éjjel, de nagy nehezen vissza is altattam, így nem kellett hozzánk fektetni.
Tegnap Danci sokat aludt, mert reggel fél 8-kor megitta a tápit, aztán aludt még 10-ig, aztán fél 12-13-ig, aztán délután 15-17 óráig.
Tuti, hogy a hidegfront miatt, és már abban is biztos vagyok, hogy nekem azért fájt a hasam tegnap, ma ugyanis semmi bajom.
Én remélem, hogy a 8 fog után most egy kicsi pihenő van és nem jön több egyenlőre.

Dita,

én teljesen megértelek, hogy nem tudod távol tartani a gyereket, úgyhogy már tényleg nagy haladás az is, hogy csak péntek esete megy.
Én folyamatosan szedtem az urticát és csinált elég tejet. Amikor kihagytam egy napot, reggelre már nem is feszült a mellem és tényleg alig volt benne tej. :oops: Úgyhogy kúra ide vagy oda, nekem a folyamatos szedés biztosított egyedül tejet.
Lakktoherb meg semmit nem ért, csak még Danika hasát is megfájdította.

Kép}
monic80

Dita,
akkor megnyugodtam. Privi nem jött át, de gondoltam, hogy ha odaér, akkor úgyis írnál, ezért aggódtam, mert már csütörtökön feladtam, és elvileg péntekre oda kellett volna érnie. De akkor ok.
A babatalira csináltattam egy párat, és gondoltam, akkor kap Milóka is egyet. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,
nekem a DM-es babylove teától van tejem. A laktoherb tényleg semmit nem ért. Ebből csak este lefekvéskor iszok egy pohárral, olyan 4 decit, és másnapra biztosítja a tejcsit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok! Tegnap írtam ide, de reggelre már nem találtam, misztikus ez.

Ditusnak írtam, hogy egy régi fórumos lány, Sünciboglya gratulál neki a kisfiához és sok puszit küld. Közben Sünci kisfia is megszületett, talán már egy hónapos babóca:)
Vendég

Twist,

én pedig olvastam tegnap ezt a hozzászólásod. És tényleg eltűnt?

Kép}
monic80

Sziasztok

Viki mi az a ricinus akármicsoda?Mire jó hol lehet olyant venni?

Monic nem lett baj hogy állandóan homeoztál?
Remélem minden oké lesz a kis csöpséggel odabent!!!!++++Drukkolok++

Dita majd belerázodsz a dolgokba én is még csak rázkodom :) mondjuk nálunk apa fürdet anyu segít nagyon sokat nem is tudom mi volna velem nélkülük anyós meg jön majdnem minden nap főzni nekem meg már ég a pofám hogy mindenki körbe ugrál én meg jó formán tehetettlen vagyok és nagyon hamar elfáradok.
Mi is visszafogytunk a kórházban 3850ről 3460ra mire jöttünk haza addigra 3580 lett és most már ütjük a 4kg :)
Nekem 16 kg ment le de még mehetne majd 30 még de előbb csak a tejre gyúrok lehet legelni kéne menni mert a tehenek 27 litert adnak egy nap :)

Twist én is olvastam az eltünk hozzászólásodat méghozzá most ahogy felléptem.

A drágám ma nagyon jó eszik meg alszik.Mostani etetésnél allig birtam felkelteni tiszta extázisban volt:)

Kép

Kép
vius
Baja

Hoppá, megvan a hozzászólás. :oops: :oops: bocsi

Akkor most írok mást:

Vettem Tena betétet szülés utánra, hát, nagyobb csomag, mint a gyermek pelenkája!:))

Jó, hogy írjátok a szoptatós teákat, meg homeós szereket, veszek
mindent:)

Monic, este jobban alszik a baba, ha tápit kap (ha nem elég a tej)? Teli pocival, ugye jobban alszik?

Én már előre ideges vagyok, hogy pont Karácsonykor, vagy a két ünnep között, vagy Szilveszterkor fogok szülni. Azt sem tudom, hogy kihez menjek, mert mindenkit zavarok, hiszen a család bulizni akar, én pedig feküdni. A doki szerint legyen Pesten a rokonoknál, hogy gyorsan beérjünk, ha elfolyt a magzatvíz, de most kinek a buliját tegyen tönkre? A szüleim meg a vidéki kégliben szoktak lenni az ünnepek alatt. Most miattam legyenek otthon? Kár, hogy a kórházba nem feküdhetek be egy héttel szülés előtt, a fenébe is.
Vendég

Vius,

az állandó homeózás mellékhatása nálam az volt, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, és hogy a kórházban megmondták, hogy nem lesz anyatejem, 7,5 hónapig szoptattam Danikát :wink:
A ricinus... is ugyanolyan tejszaporító homeós golyócska mint az urtica. Van akinek a ricinus több tejet csinál, rám ez nem volt igaz.
Ne égjen a képed, most olyan állapotban vagy amikor minden segítséget el kell fogadni, használd is és pihenj sokat, hogy hamar megerősödj.

Kép}
monic80

Twist,

a tápival tovább szoktak aludni a babák mint az anyatejjel, ezért is van, hogy a csak anyatejes babának is tápszert adnak inkább este, hogy az édesanya tudjon egy kicsivel többet aludni mert akkor a baba is később érbed (én annak idején kérdeztem erről a dokinőt és azt mondta, hogy ez egyáltalán nem gond, mert az anyának kell a pihenés a tej miatt is, és ha így többet pihen akkor nem szentségtörés ha este tápit kap a baba).
Danikánál is teljesen bejött ez, az anyatejtől nem tűrt olyan sokáig éjjel mint a tápitól.

Kép}
monic80

Ezt én is meg figyeltem ha tápit kap akkor általában 4-5 órát is alszik ha tejcsit akkor maximum 3,5- 4et na akkor ész nélkül bogyózom hátha az lesz a mellék hatása mint neked Monic!!

Twist ne idegeskedj nem tesz jót:)
Minden oké lesz már pedig miért ne lenne rendben !!!

Ma megkaptuk a drágám személyigazolványát!
Ekkora marhaságot!

Kép

Kép
vius
Baja

Linácska!
A szívecskés nyaklánc nagyon menő ám!

Ditus!
Én sem értem, h ebben a járványos időszakban miért kell a nagyfiúnak menni hozzátok. Főleg, most az elején, amikor kisebb gondotok is nagyobb nála.

Belerázódni meg hidd el hamar belefogtok. Ne légy ideges, Miló is megérzi ám!!! Nem kell tökéletességre törekedni, szeresd szívből, és legyél vele sokat.

Vius!
Sztem lakcímkártyát v. tajkártyát kaptatok.

Moncsi!
Jól húzta Danci véül!

Twist!
Ne agyalj már előre! Hidd el, megoldjátok okosba.
20150601134430

Viki nem lakcím megjött november 20.án a tajkártya megjött neki november 23.án ma pedig a személy igazolvány ami kötelező legalábbis itt nálunk azt mondták

Kép

Kép
vius
Baja

Na remélem sikerült
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vius 2009.12.01 14:04-kor.

Kép

Kép
vius
Baja

Nagyon cuki!
Viszont jobb, ha kitörlöd, nehogy visszaéljenek vele.
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?