Ann9
Ne butáskodj!
Félek attól, hogy beteg leszek. Sőt, őszintén bevallom, hogy nekem, amióta az eszem tudom voltak "kötelező" nyavalyáim, vagyis minden év szeptember, októberében durván beteg voltam. 39-es láz, mandula gyulladás és ehhez hasonlók és minden nyáron a legnagyobb melegben szoktam torokfájósan megfázni
Félek. Persze. de ellentétben veled én nem csak mondom, hogy a léleknek nagy ereje van, hanem hiszem is. Te nem, hisz magad is leírod, hogy neked ez sosem jött be.
Ezzel ellentétben úgy vagyok vele, hogy az őskorban is szűltek az asszonyok mindenféle vitamin és ecetera nélkül. Persze gondolom a fertőzés durvább volt, de 50 éve is szültek és akkor is volt influenza és tüdőgyulladás és így tovább. Világ életünkben kerültük a mesterséges gyógyszereket, de persze nem lennék őszinte, ha azt mondanám, hogy sosem szedtem antibiotikumot
Annyi az egész, hogy hagytuk dolgozni a szervezetünket és ezért van az, hogy mással ellentétben nem vagyok sem allergiás meg minden hónapban beteg.
A régi öregek 100 évig éltek és 99 évesen még kapáltak. Ma már jó ha látni 70 éves embert. Persze az éremnek itt is két oldala van. Akkor nem volt ennyi E350 és társai, meg ennyi szmog...
De ez tudatosság. Én sem eszem meg bármit ennyi.
Szóval félek, ahogy te is mondjuk az oltástól, de ha beteg lennék sem pánikolnék. Mindkét döntésben van rizikó. Ez tény. Nekem ez természetesebb és ezért döntöttem.
A politikai és világnézeti dolgokat én is kihagynám sőt....
Bár valljuk be annyira nem lehet, de beszélni nem akarok róla.
A lényeg, hogy az én mérlegem erre billent.
Amúgy örülök, hogy el tudunk beszélgetni, remélem tényleg nem kötekedésnek veszed