Sziasztok!
eljen a hus levego!
Nos nagyon jol aludtam az ejjel, csak wc-n voltam kb 4x.
Reggel 5-kor ebredtem, azota kimostam, kiteregettem, lehutottem a husokat amiket vettunk, csinaltam a papanak reggelit meg ebedet, megfoztem a kukoricat, utjara engedtem a papat a munkaba.
Na es a lenyeg, hogy leszeleteltem az osszes felvagottat meg sajtot. Na meg sikerult az ujjamat is. Levagtam 90%-ban az ujjam veget. Papa ki is akadt, mert reggel ugy keltem, hogy neki mentem a zart ajtonak, belerugtam a kuszobbe. Mondta, hogy bezar a szobaba, de nem sikerult neki, igy lementem szeletelni es levagtam az ujjam veget is.
Igy megigertette velem, hogy nem csinalok semmit.
Nem is merek vasalni, mert a teaval is megegettem a kezem. Igy most lassan megy az iras.
Eszter!
Nem nagyon volt leertekeles ruciban, meg semmiben sem.
egyedul jatek volt amit erdemes volt venni, mert 50% off volt.
Nem is vettunk semmit, csak jatekot.
Liv!
Szerintem, ha ugy erzed magas a vernyomasod, dolj le es vegyel mely levegoket. Nekem az bejon, mikor ramjon a hohullam es a zihalhatnek. akkor nekem is magas a vernyomasom.
Regen 100 korul volt, most mindig 130, ha zihalok meg hohullamom van, akkor nekem is van 140.
Nekem azt mondta az orvos, hogy az normalis, mert a meh megfeszul es tobb ver meg oxigen kell neki, igy a sziv is felgyorsul, meg a verkeringes is.
Huh de sokat irtam nektek.
Magi