Új privát üzeneted érkezett!

Liv Kép
Én úgy tudom, hogy a toxémia nem kezelhető, csak szinten tartható az állapot, visszafordítani nem lehet. Tehát szerintem a szülésig kezelni fogják, ha valami csoda nem történik. De nem biztos, hogy jól tudom... utánakukkantok Neked.

HKata Kép
Köszi az infót. Bár tényleg nem olcsó, de azt hiszem az ikrekkel én beruházok rá, mert még csak a 27. héten vagyunk, de már érzem, hogy néha húzzák nagyon a pocimat. És ők még remélem sokat fognak nőni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Liv Kép
Néhány infós cikk... de lehet, hogy ezeket Te is megtaláltad:
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=news&target=article&type=babavarok&cat egory=9&id=1035

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=611

http://www.patikamagazin.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=484

Biztosan minden rendben lesz Nálatok! Szerintem, ha nagyobb biztonságban érzed magatokat, akkor inkább menjetek be pár napra a kórházba, és nézzenek Nálad is egy 24 órás vérnyomást.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Macs, nagy gratula a babához. Jó egészséget kívánok Nektek!

Liv, én is megnéztem az itthoni tudományos könyveimet, és a Corinfar az I. trimeszterben nem szedhető, bár még nincsenek véglegesen tisztázva a magzatra gyakorolt hatásai, mellékhatásai. A Dopegyt:Magzati mellékhatást nem észleltek. Az egyetlen szer , amivel több mint 10 éves követéses vizsgálatok történtek olyan gyermekeknél, akiknek anyja a terhesség alatt e terápiában részesült. Ezek a tanulmányok is alátámasztják használatának biztonságosságát. (Dr. Gődény-Dr. Lampé: Terhesség és nőgyógyászati kórképek a címe)

Én is aggódom, már régebben írtam, hogy csökken a trombocyta számom. Most tovább csökkent (114-re), az orvosom kedden elküld haematológiára. Addig marad az izgulás. Nincs valakinek véletlenül valami információja erről?
Icsilya, ha jól emlékszem te válaszoltál nekem a múltkor, hogy neked is alacsonyabb. Azóta neked nem változott?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Orsi,
Szerintem nem fogod megbánni. Remélem...Kép

Ti már voltatok úgy, hogy a fületeket feküdtétek el? Kezdek teljesen kiakadni, mert én szinte minden éjjel arra ébredek, hogy ez történik. Most megint. Egyébként nekem nem zsibbad még semmim, de ez a füldolog...Kép

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok lanyok!

Almatlansagban szenvedek. Kép

Megyek reggelit kesziteni a papanak, hogy mire hazaer tudjon enni, majd meg visszafekszem.

Kép

Magi
Vendég

Dino!

Pont most szült egyk ismerősöm, de neki ennél sokkal alacsonyabb volt a trombocita száma. Amikor 19ezer lett befektették kórházba és kapott szteroidot. kb.5 napig. Aztán szülés után visszaállt neki normálisra, bár szülés előtt közvetlenül is nagyon alacsony volt neki.
A babáé is nagyon kevés volt a harmadik napra ha jól emlékszem, de most már az övé is kezd beállni a normálisra. Nem tudom pontosan, de kb.10napos most.

HKata!

Én ezért vettem ki a fülbevalómat, már egy hónapja.Kép
linato

Latom tobben is almatlansagban szenvedunk. Kép
Vendég

ÁlmatlanságKép Elfeküdtem a fülemetKép

Noémi
fantikbaba

Noemi!

Kép
Vendég

Nos kesz a reggeli.
Vissza is fekszem. Kép

Szerintem nekem ejjel joslo fajasaim voltak, mert ugy gorcsolt a hasam, hogy azt hittem tenyleg megyek szulni.
De aztan 30 perc alatt el is mult. Kép

Magi
Vendég

Én rendszeresen elfekszem a fülemet,ott ahol a porc van benne,nagyon tud fájni.
Többedjére szülő kismamik!Mit mondott a doki a 32hetes vizsgálaton, milyen a méhszáj?A külső érdekelne.Nekem nyitva van de azt mondta nem jelent semmit.Általában csak az első terhességnél szokott zárva lenni végig!
Magi!Most takarítottam a fűrdőszobát és pont az jutott eszembe,hogy biztos írtál hajnalban mert az utóbbi időban nem marad el nap a hajnali írásod nélkül.Én sem tudok aludni.Írni viszont nem volt időm mert apa most ment szolgálatba és neki készítettem uzsit.
Nem szoktatok ugy lenni mint ha az utolsó napotok lenne otthon és minden rendben legyen ha véletlenül menni kell.Nálam ez az érzés már két hete tart.Olyan vagyok mint a nyúl aki fészket épít.Folyton pakolok.(tudom fészekrakó ösztön.)
Holnap jön a párom csalája nem vagyunk valami jóba a mamával karácsony óta nem beszéltünk de tuti jól fel fognak mérgelni.
Ma is sok dolgom van!Ágotának az oviba ágyneműt,tornazsákot és tárolózsákot kell varrni.
Kész van a babaruhák mosása.Már ki is vasaltam.Remélem Ágota nem szeretné megnézegetni egy óvatlan pillanatban mert akkor kezdhetek mindent előrről.
Kellemes hétvégét!
GnéKriszti
gnékriszti

Hat igen! Ejjel fekszem es hajnalban kelek. Kép

Na meg kozte is fent vagyok egy parszor.

Papa nalunk is megerkezett, megreggeliztunk.
Mar csak egy beteget varunk es utana megyunk vasarolni. Kép

Megyunk a Mega Toys-ba is. Kép

Addig legyetek jok.

Magi
Vendég

Kriszti!

Nekem, túl egy szülésen, most a 34.héten teljesen zárt volt a méhszáj (3000).

Pakolás: mindenki azt mondja, pihenjünk, meg minden, de akkor ki fog rendet tartani? Én is úgy vagyok vele, mint Te, legyen mindig rend, hogy nyugodt szívvel itt tudjam a lakást hagyni. Viszont azt tudom, ha hazajövök, nem olyan lesz, mint ahogy itthagytam. Anyám itt lesz, vigyázni fog a lányomra, és ő abszolút nem úgy pakol, mosogat, mos, stb, ahogy én szoktam. Már előre félek...

Éjszaka én sem bírtam aludni. Először a drága jó férjuram ébresztett fel azzal, hogy "egy krokodil van a szőnyegen" (szokott álmában beszélni, néha fel is ül és úgy magyaráz, mint most is). Ha már úgyis felkeltem, kimentem pisilni (krokidillal nem találkoztam), de visszaaludni nem tudtam, így kimentem tv-zni, egy óra hoszzáig bírtam, majd 3-kor visszamentem. Hosszas forgolódás után sikerült elaludnom, de később hányingerre keltem és borzasztóan fájt a jobb lábam, csípőtől térdig. El-elaludtam, de most meg a lányom keltett, igaz, már ideje volt.
Most meg olyan, de olyan édességhiányom van (álmomban egy régi vágású boltban a "nő a pult mögött" csikisperecet mért ki)!!! Édességet akarok!!!

Andi
(ma 36 vagy 37, ki tudja már...)
Vendég

Linato,
Én is először a fülcsire gyanakodtam, de aztán jól kitapogadtam, hát nem ott fáj. Szerintem velem ugyanaz történik, mint Krisztivel, a fülem felső része fáj baromira. Olyan, mintha valaki összehajtogatná, és úgy kellene aludnom. Hát úgy nem is tudok..Kép

Kriszti,
Nekem a dokim még nem tért ki ilyen részletekre, annyit szokott mondani, hogy a méhszáj még mindig teljesen zárt, egyébként meg - teljesen normálisan - úgy néz ki, mint egy többedszer szülő nőnek. Szóval valamennyire szerintem nálam is nyitott, de ezzel nem pánikoltatottKép

Az álmokról jut eszembe, az utóbbi pár hétben több szoptatós álmom is volt, az egyiket (ha nem bánjátok) elmesélem: szóval megszületett a babó, de egyből kamaszkorú volt, jött-ment a lakásban hosszú bő farmerban, laza kockás ingben. Én meg rohangáltam utána félpucéran, hogy: "Na de hát az anyatej...!" Annyira meg akartam szoptatni szerencsétlentKép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!!!!

Maccséknak gratula, és minden minden jó kivánság!!!!!!!

Márti
márti05

Dino Kép
Nekem 110-130 között ingadozik, rendszert nem találtam abban, hogy mi szerint változik. Nekem előtte is alacsonyabb volt (130), így a dokim szerint ennyi még belefér, ezt okozhatja a terhesség.
Nincs arra adatod, hogy a terhesség előtt ez mennyi lehetett nálad?

HKata Kép
DE!DE!DE! Kép Kép Én nem mert szólni itt a sok zsibbadó között, hogy nekem semmi bajom ezen a téren Kép de a fülemet nekem is sikerül néha elaludni. Ilyenkor iszonyúan fáj utána a fülcimpám Kép (de ez legyen a legnagyobb bajom az elkövetkezendő 10 hétben Kép Kép)

Nekem az elalvással vannak gondjaim. Kb. 2 hete nem bírok 1 óra előtt elaludni, pedig reggelente 7-8 körül mindig kelek... persze ilyenkor a fiúk is fenn vannak, így érzem már, hogy ez a megszületésük után is program lesz Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
26+3

Orsi
KépKépKép
icsilya

Márti!

Tegnap néztem, hogy te is a Bajcsyban szülsz majd. Ki az orvosod?

Andi
Vendég

Maccs!

Minden jót, örülök, hogy megszületett Lili! Jó egészséget mindkettőtöknek!

zsófi

ui: mi is nemsokára indulunk a Megatoysba szopis cicifixért.. A fél várost bejártam, F kosarút nem találtam, most mint a népmesében, megpróbálom a hozzánk léegközelebbi boltban Kép

pusz mindenkinek
papzso

Orsi,
Először gondoltam, hogy itt majd mindenki "dob egy hátast", ha elmondom a fülelfekvős sztorimat, de azért csak kiderül, hogy nem vagyok egyedülKép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!Kép

Zsibbadás nálam nincs, de éjjel nagyon gyakran felébredek, és csak nagy nehezen tudok visszaaludni. Olyankor persze kislurkó is felébred, és elkezd tornázni.

Kriszti: nekem teljesen zárt a méhszáj, C3000, és a másodikat várom. De mint ahogy nincs két egyforma terhesség még egy kismamánál sem, úgy nem is lehet összehasonlítani. Pl. első babánál nem is volt vérezgetésem meg keményedéseim, most vannak.

Trompipi: jót rötyögtem itt a gép előtt a párodon, aranyos lehetettKép

HKata: ez nagyon édesKép

Magika, Zsófi: jó vásárlást!!Kép

Tud valaki valamit Maccsról? Hogy vannak?

Szép napot kívánok mindenkinek, ma nem lesz olyan hőség mint tegnap szerencsére!

Lau
34+4
lau

Andi,

Olyan jót kacarásztam a párodon, hogy még a könnyeim is kipotyogtakKép

Liv,

Segített a gyógyszer? Már jobban vagy, ugye?

Magi,

Én is pocsékul alszom, de lusta vagyok kikelni az ágyból. Ilyenkor mindig tervezgetek, hogy mit fogok másnap rendezgetni, pakolgatniKép

Moncsi
minike

Olyan kemény a pocakom mint a beton, és jó sokáig tart a keményedés. És bocs hogy írok róla a székrekedés borzalmas, heti 1 szeri nagyvécé.Pedig már lennt van a babó, lehet hogy a vas miatt van ez. A cukor miatt meg semmi lekvár vagy ilyesmi, se tej reggelre.Kép
Egy jó hír: Ma végre nincs 30 fok Kép
Remélem azért 31-ig kihúzom. Egyre inkább a szülés foglalkoztat, hogy meg mint lesz, vettem még egy hálóinget és két "nagyi" bugyit, hátha a tenás nem szárad meg.
Hkata!
Este nekem is szoptatós álmom volt, percenként váltogattam a cicit Kép És jó sok tejem volt (Adja Isten)Aztán meg WC-t pucoltam ez már nem, volt annyira kellemesKép.

Raktam fel egy kis zöldséglevest, más nem is fér belém, csak folyadék.

Liv !
Remélem lement a vérnyomid a normál értékre.
fantikbaba

Fantikbaba Kép
Engem a Mg meghajt, téged nem. (Béres féle 250 mgos, reggel és este 1-1 szem), pont jól kiegészítik egymást a vassal.

Liv Kép
Hogy vagy?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziaszotk!

Végre működik a net és sikerült is visszaolvasni az elmúlt 3 napot Kép

Gratula Editnek és Macsnak!!! KépKépKép

Mi jól vagyunk, CTG-n minden oké volt. Uh-on 99-es BPD-t mért a doki, és közölte, hogy hajaj, jó nagy baba. Magamban már mosolyogtam a kijelentésén, mivel én tudom, hogy nem nagy ( meg a lányommal is állandóan ezt hallgattuk anno, és 3150-nel született a 40. héten ). Rá 1 órára CTG-n meg amikor a nővér megtapogatta a hasamat, közölte, hogy hát ez nem egy cukros baba... Na most akkor nagy vagy mégsem??? KépKépKép

A karjaim kék-zöldek a rengeteg vérvétel miatt, meg jól be is vannak dagadva KépKépKép De legalább a vérképpel szinte minden oké, leszámítva az enyhe vérszegénységet, meg némi acetont a vizeletben. De az meg nem probléma.

Hétfőn reggel megyek vissza, addig próbálok kiélvezni kispapát meg az itthonlétet KépKépKép El is mentünk mindenfelé vásárolgatni délelőtt, a végén már alig bírtam felmásznia 3.-ra hazajövetelkor... Azért este megyünk még egy körre KépKépKép

Zsófi! Volt nagy kosarú szopis melltartó a Megában? A Soroksáriban voltatok?

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Meg is jottunk. Na meg foztem halaszlevest. Kép Kép Kép

Nagyon fini lett.

Nos voltunk a tescoba, vettunk egy vilagoskek plus felsot a babanak 62 meretet nagyon edi es csak 1000 Ft volt.

Voltunk a brikoban is megvettuk a karnist is a szobaba, mert hat kedden kesz a fuggony. Juj de kivancsi vagyok.
Holnap meg is pucolom az ablakokat, meg mindent, mert a heten jon az asztalos es osszerakja a fenyo sarokpolcot is a gyerekszobaba.
Szoval jovo het vegere keszen lesz minden. Kép
Teljesen kesz lesz a gyerekszoba. Eljen!!! Kép Kép Kép

Voltunk a mega toys-ban is es hat szerintem a brendon jobb. De izlesek es pofonok.

Most egy csomo plus jatek le volt 50%-kal ertekelve. Vett is a papa egy parat.
Nagyon edeseket. 5000 Ft-ra volt leertekelve egy nagyon edes 9990 Ft-rol. Meg plus csorgok is. Kép

Nos most velem ennyi tortent.

Jaj nagyon elfaradtam, megyek es ledolok egy kicsit. Kép

Nem tudom, hogy ti hol vagytok, de itt nalunk meg mindig nagyon meleg van. Kép

Magi
Vendég

Itt is nagggyon meleg van!!! Nem arról volt szó, hogy ma már hűvösebb lesz? Ennek ellenére beleegyeztem, hogy oké, ma este menjünk valahova levegőzni. Én megint hetek óta nem voltam kint. Egyszerűen ebben a melegben nem vett rá a lélek.
Majd most jól elmegyünk sétálni, én meg 10 percenként bekeményedek, és persze ekkor be kell ülni valami jó kis cukiba sütizniKép
Vendég

sziasztok
igértem képet Lilikéről:Kép
maccs

Gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia MacsKép
Tündéri, gyönyörű a Kislányod. Ha lesz időd, energiád, kíváncsian várom a részleteket. Szoptatás rendben?

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Cukorfalat LilikeKép Bárcsak én is itt tartanékKép
Büszke vagyok rád MacsKép
Írjam azt hogy tiszta anyja?Kép
fantikbaba

Macs!

Gyonyoruuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Meg egyszer hatalmas gratula!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Varom a beszamolodat.

Kicsit irigykedve.
Te mar tul vagy rajta. Kép

Magi
Vendég

Nos lanyok nem tudtam pihenni, mert jott a sogorom pakolaszni es csak most mentek el.

Hat jol el is faradtam es ki is vagyok. Kép
Most dolok le egy kicsit, mert mar nagyon nehez a hasam es szur is egy kicsit. Kép

Magi
Vendég

Maccs, Maccspapa: csodaszép kislányotok van, egyszerűen tünemény!!KépKépKépKép

Magika: vigyázz magadra, pihenj sokat! A szobáról meg várjuk majd a képet!Kép

Lau
lau

Lau igyekezni fogok!

Nos most elmegyek aludni, ma bizti fog menni.

Nem pihentem semmit nappal.

Szoval lehet hogy most nem leszek hajnalban. Kép

Jo ejszakat mindenkinek!

Magi
Vendég

Kedves Maccs szülők!
Gyönyörű a kislányotok!Remélem ilyen nyugis lesz otthon is és Maccs mama tud pihizni is.
Magi!Reggel jövök,majd megnézem mennyire fárasztott ki a mai nap.Álmodj szépeket!GnéKriszti
gnékriszti

Maccs, gratula gyönyörű Lilihez! Kép

Tegnap este beszedtem a Dopegytet, reggeli vérnyomás: 1/2 6-kor 151/89, 9-kor 140/92. Reggel Dopegyt. Este 21 órakor 163/99! Utána beszedtem a Dopegytet, zuhany, kicsi lazítás, utána ismételt vérnyomásmérés: 147/94. Nem tudom, mitől lehetnek ekkora különbségek, mindenesetre ez nagyon magas. És nem tudom, mennyi kb. a hatóideje ennek a gyógyszernek!!! (A védőnő szerint kb. egy nap. Hát, nálam egy nap alatt semmi nem történt, illetve még feljebb is ment.) Aggódom. Ha holnap se megy lejjebb, kórház, és félek, hogy benn is tartanak. Attól pedig (és attól, hogy nehogy baj legyen) rettegek.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Tegnap este kimenőt kaptunk anyóstól, tüzijátékot néztünk, meg dumcsiztunk a barátainkkal, hajnal 3-kor feküdtünk le. Persze ma alig tudtam nyitva tartani a szemem. De azért mi is voltunk délután vásárolni, vettünk az ikreknek külön szekrényeket, mert már összevesznek a ruhákon. A picur meg majd örökli a bátyusokét!Kép Már csak a páromnak kell erőt gyűjteni az összeszereléshez, meg az átrendezkedéshez.Kép

Haskötőt mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem is van, és messze nem keményedik annyira a hasam, ha rajtam van, mintha lustaságból nem veszem fel. Ikreknél még nem volt, sajnos, pedig akkor biztos még jobban éreztem volna a különbséget.
Györesz! Szerintem nézd meg az apróhirdetések között, lehet, hogy használtan olcsóbb. Aztán szülés után ugyanígy el is adhatod!Kép

Liv! Szerintem adj még egy kis időt a gyógyszernek, meglátod, a gyógyszer szedésétől pszichésen is megnyugszol, és ez meg fog látszani majd a vérnyomásodon is!Kép Próbálj meg lazítani!Kép

Magi! Az nagyszerű, hogy nálad is minden rendben, pihenj, amennyit csak tudsz, a szoba ráér!Kép

Noémi! Milyen vasat szedsz? Mert nekem meg pont hasmenést csinál a MaltoferFol!Kép

Maccs(kispapi)!
Köszönjük a képet a kicsi lányról, nagyon aranyos!Kép

Gabi
efgabi

Liv Kép
Szerintem is várd meg a holnapot, de ha nem javul a helyzet, akkor irány a kórház. Ott Te is nagyobb biztonságban fogod magatokat tudni, és lehet, hogy már ettől jobb lesz a vérnyomásod.
A 32. hetet már betöltöttétek, innentől semmi baj nem lehet. Ne aggódj!!! Minden rendben lesz!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, az első vérvételnél ami februér 18-án volt 238 volt a trombocitám. Úgyhogy ahhoz képest csökkent. Remélem azért ez nem jelent semmi rosszat! Azért az megnyugtat, hogy neked is hasonló és nem izgul érte az orvosod.

Linato, köszi a választ. Ezek szerint ez annyira nem kóros még.

Macs, gyönyörű a kislányotok! Gratulálunk hozzá!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Jó reggelt Magi!
Látoma kispapa ölelő karjaiben végig aluttad az éjszakát.(vagy csak lusta voltál netezni?)
Nálunk hatalmas vihar volt,zuhogott az eső.Remélem ma már nem esik mert a városunkban vásár van.Ágotát szeretnénk elvinni ugrálóvárazni .Ilyenkor jönnak pónilovak is kisszekérrel meg lehet rajtuk lovagolni. Tavaj nagyon tetszett neki.Majd meglátom mit szól hozzá.Én izgatottan várom.
Tegnap elkészült a kétgarnitúra ovis ágynemű,tárolózsák és tornazsák.Ágota nagyon örült neki.Majd meglátom,hogy holnap az ovihoz mit szól.Féltem!Nem tudom,hogy akinek már nagyobb gyereke van,hogy élte meg az első nagy elválást de én nagyon tartok tőle.
Ma jöna párom családja.
Kellemes napoot mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

Gabi!
Ferrofolgammát, 2*1-et.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok! Alig győztem visszaolvasni.

Maccs és Maccspapa!Kép Gratulálok a babátokhoz, nagyon szép kislány. Neki és az anyukájának jó egészséget, az egész családnak pedig sok boldogságot, örömet kívánok.

LivKép, nagyon vigyázz Magadra! Ha valami probléma van, akkor inkább irány a kórház, ott jobban tudnak vigyázni Rátok.

MagikaKép, a Megatoysban voltak már őszi cuccok vagy még mindig nyári kiárusítás volt?

Ahogy látom, már mindenkinek előjött az összes nyűge. A hasam nekem is nagyon keményedni kezdett, bár most az utóbbi hetekben nem is pihentem annyit. Napi 4 Panangint szedek rá, egy tablettában kb. 150 mg magnézium van.

Furcsa problémám: Már pár hete van valami a talpammal és a tenyeremmel. Csupa vörös mindig, apró fehér foltokkal. Ráadásul annyira viszket, egész nap véresre bírnám vakarni. Ráadásul az ujjaim rettenetesen fájnak, reggelre alig tudom kihajlítani őket.
Mi a fene lehet ez?

Arról már nem is beszélek, hogy a lábödémám állandósult. Kép

Üdv mindenkinek: Eszter (30+3)
eszter28

Sziasztok!

eljen a hus levego! Kép

Nos nagyon jol aludtam az ejjel, csak wc-n voltam kb 4x.
Reggel 5-kor ebredtem, azota kimostam, kiteregettem, lehutottem a husokat amiket vettunk, csinaltam a papanak reggelit meg ebedet, megfoztem a kukoricat, utjara engedtem a papat a munkaba.
Na es a lenyeg, hogy leszeleteltem az osszes felvagottat meg sajtot. Na meg sikerult az ujjamat is. Levagtam 90%-ban az ujjam veget. Papa ki is akadt, mert reggel ugy keltem, hogy neki mentem a zart ajtonak, belerugtam a kuszobbe. Mondta, hogy bezar a szobaba, de nem sikerult neki, igy lementem szeletelni es levagtam az ujjam veget is.
Igy megigertette velem, hogy nem csinalok semmit.
Nem is merek vasalni, mert a teaval is megegettem a kezem. Igy most lassan megy az iras. Kép

Eszter!

Nem nagyon volt leertekeles ruciban, meg semmiben sem. Kép
egyedul jatek volt amit erdemes volt venni, mert 50% off volt.
Nem is vettunk semmit, csak jatekot. Kép

Liv!

Szerintem, ha ugy erzed magas a vernyomasod, dolj le es vegyel mely levegoket. Nekem az bejon, mikor ramjon a hohullam es a zihalhatnek. akkor nekem is magas a vernyomasom.
Regen 100 korul volt, most mindig 130, ha zihalok meg hohullamom van, akkor nekem is van 140.
Nekem azt mondta az orvos, hogy az normalis, mert a meh megfeszul es tobb ver meg oxigen kell neki, igy a sziv is felgyorsul, meg a verkeringes is.

Huh de sokat irtam nektek. Kép

Magi
Vendég

Orsi, kedden töltöm be a 32. hetet. Én is remélem, hogy már semmi baj nem lehet. Ma már jobb a közérzetem, és az előérzetem is. Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm az aggódást, a segítséget, az infókat, mindent.

Felhívtam reggel az orvosom helyettesítő orvosát, ma 3x1 Dopegyt, és holnap reggel találkozom vele a kórházba, labor stb. Szerinte nem kell majd bennmaradnom, azt mondta, szerinte holnapra valamelyest normalizálódik a gyógyszertől a vérnyomásom. Remélem, így lesz.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Macs!
Gyönyörű a kislányotok!!! Nagyon sok boldogságot kívánok a kis jövevényhez és nagyon sok tejecskét!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kedves Maccs-család! Gratulálunk a gyönyörű Lilihez!!! A párom és a lányom is itt gyönyörködtek benne, és arról beszéltünk, milyen jó lesz, ha a mi Lilink is megérkezik.
Vigyázzatok egymásra!
Andi
Vendég

Sziasztok!

Eszter! Nekem apró fehér pattanásszerű kiütésekkel volt tele a kezem, amik körül tök vörös volt a bőr, és nagyon viszkettek. Erre a doki azt mondta, hogy valamire allergiás vagyok, de a babára ez veszélytelen. Most éppen alig van, de eléggé váltakozó mennyiségben jönnek-mennek már április óta KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Macs-szülőkKép: én is gratulálok nektek a gyönyörű Lilike babához! Nagyon szép! Remélem, Macs is rendben van már a műtét után!

Timi

Kép
Kép
timóca

Macs és kispapa: csodaszép a lányka, gratulálok mégegyszer! KépKép

Soraya
soraya

Macs és kispapa: nagyon szép LiliKépSok boldogságot és tejecskét neki.

GnéKriszti!
Első nap Miléna simán bement az oviba. Én nagyon izgultam. Másnap sírt, engem kiküldtek én kint sírtam.Kép 2 perc múlva már vígan játszott. Harmadnap megint ugyan ez, negyedik nap már csak pár könnycsepp volt és pénteken már magától besétált. Azóta sem volt ezzel gondunk. Pedig előtte nélkülem összesen annyi időt töltött el, amíg Korina született és 4 napig a kórházban voltam. Ne izgulj, neked rosszabb, mint neki.Kép

Az én lábam is dagad, pedig ma már hűvösebb van. A pocakom is olyan mint a beton.

linato(35+0)
linato

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?