Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
:oops: :oops: :oops: De legalább megmosolyogtattalak! :lol: :P :D

Fitie!
Nekünk is krémszínű az ülőgarnitúránk,ráadásul most cseréltük le újra!De épségben maradt! :lol: 8)
Na,akkor még az új sapiban is kérünk egy fotót! :lol: :wink:
Most mi nagyon túlaludtuk magunkat reggel,mert 9-ig aludtunk!Igaz Barni már 7-kor kukorékolt,de még visszaaludt! :D

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
Azt hiszem a laptetőm most legfőképp a tiéd,de persze mindenkié akinek szüksége van rá! :P

belluska

Sziasztok! :D

Minnie!
Köszi szépen a drukkokat, és örülök, hogy tetszik a vonalzóm! :D

Belluska!
Tegnap este ismét jól megnevettettél! :lol: Szegénykém, tízszer kellett elolvasnod, hogy rájöjj, mit írtál! :lol: (S persze nem is a MIT-tel volt a gond, hanem a MILYEN SORRENDBEN-nel!) Férjem nem értette, min hahotázok annyira, de elmeséltem neki, s neki is nagyon tetszett!!! :lol: :lol: :lol:

Fitie!
Köszi szépen továbbra is a drukkokat!
Az altatást jól bírtam, nem emlékszem semmire. Az utolsó emlék, hogy megkérdezi az altatóorvos, hogy kezdek-e álmosodni, s azt mondom, hogy még egyáltalán nem. Aztán valamit mintha kezdenék érezni, s a következő emlék az, hogy az ágyról, amin kitoltak, átmászok a saját ágyamra. Onnantól kezdve én végig fent voltam, csak a másik 2 lány kedvéért maradtam csöndben, mert ők aludtak még. :lol: (Nagyon szívesen beszélgettem volna Marika nénivel, aki vigyázott ránk; annyira kedves!!! :D ) Csak otthon aludtam délután egy keveset, bár én akkor is azt hittem, hogy nem volt igazi alvás, mondtam is anyósomnak, hogy hallottam, hogy egyszer feljött megnézni - erre ő azt mondta, hogy háromszor volt fent!!! :oops: :lol:

Kép
hbzs

Fitie!
Most látom, hogy a vonalzód a heteket számolja! :D Már fél év és 1 hétnél tartotok! :wink:

Belluska!
Köszi szépen a laptetőt! :D Persze szívesen osztozkodom bárkivel, aki szeretné! 8)

Kép
hbzs

Hbzs!
Na,örülök,hogy neked is szereztem pár mosolygós percet! :lol:
Azzal volt a gond.hogy én azt hittem félreírtam valamit,de nem is gondoltam arra,hogy ti olyat olvastok,amire én nem is gondoltam amikor írtam!
Szóval értitek?....... :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Persze, hogy értjük! :wink: És köszönjük! :lol: :lol: :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok!

Én kicsit meg vagyok fázva. Kismamik, befogadtok így holnap magatok közé? Majd jó messze ülök tőletek :lol:
H1-es nem lehetek, mert lassan 2 hete megkaptam az oltást. :roll:

i.kata

Kata!
Jobbulást!Kicsit Barnimnak is folyik az orra tegnap óta,de csak annyi,de szerencsére eddig még mindig csak ilyen jellegű problémánk volt!Szerintem a tiéd nem vírusos!(Belluska doktornéni) 8) :lol:
Úgy sem puszilkodunk holnap!Apukám úgy nevet,mert már egész "függő" vagyok a táskámban a kézmosógélemmel(holnap is viszem) 8) :wink: !

belluska

Sziasztok lányok!Nagyon készültem a holnapi napra,de nem tudok menni,mert szerintem vmi bújkál bennem.Fáj a fejem,égnek a szemeim,és olyan gyönge vagyok,mint a harmatos libafos.Azért teázok,és remélem holnapra jobb lesz a helyzet.Hbzs,ari a vonalzód....Fitie,ha jól esik öltöztetni Pepét,hát tedd,max.akkor ha nincs otthon apája :lol: Olyan édes kis tengerész rucit és kis öltönyt láttam én is nemrég,a szivem fájt is nagyon..... :oops: :roll: :lol: De már igyekszem kis habos-babos szoknyákra orientálódni.... :lol: Belluskám kipróbáltad már a gyerkőcőkkel az ujjal festést?Jó móka nekik,mi rendszeresen csináltuk az óviba,szerették a kicsik.

salygabó

Gabó!
Na tessék lebetegszik a topik!Jobbulást és pihenj sokat,sok vitamin...stb!Sajnálom,hogy nem tudsz jönni! :cry: :cry: :cry:
Feküdjél és pihend ki a betegséget!Sok puszi és simi!
De azért ha holnapra múlik minden akkor remélem eljössz! :P
Még nem próbáltuk,de majd legközelebb,óóó hát tuti tetszeni fog nekik!

Szilvi remélem eltudtad intézni,hogy gyere!!!!!
Lassan már csak négyen leszünk! :(

belluska

Sziasztok !

Belluska, igen úgy tűnik, igaza lesz Katának, hogy több lány sikerül lombikkal, mint fiú :wink: Tegnap újra megerősítette a dokibácsi, hogy tökös :lol: lesz, és hosszú lábai vannak, mint apjának.

Gabó, ne keseredj el, hogy szoknyák felé kell orientálódnod! Én akkor szoktam nyavalyogni, amikor a játékoknál járunk, hogy nem fogok babákkal játszani, csak autókkal :shock: :) Erre szokta a párom mondani, hogy lesz élő babád 8)

Hbzs, örülök, hogy jól mentek a dolgok, és jó a vonalzód, így látjuk, hogy hol is jársz :D

Fitie, aranyos vagy a felajánlással, de tényleg kinőné jövő mikulásra a rucit. Teszel fel sapis képet is Pepéről :?: :)

Lányok, valaki nem tud infót az István kórházról ? Előre is köszi !

Holnapra jó szórakozást kívánok Nektek a talira! Én is megnéztem, a honlapját, hát rögtön éhes lettem, persze sütire :D
wepe

Gabó,
sajnálom, hogy kerülget valami nyavaja. Jobbulást!

Wepe,
én nem azt mondtam, hogy több fiú lesz lombikkal? De mostanában amúgy kezd megfordulni, vagyis lehet a Forgácsban a lány vonalat erősítsik :lol:

Szóval akkor holnap 4-re hova kell menni??? :lol: :oops:

i.kata

Wepe!
Hát én pont azon csodálkoztam amikor már nem tudom ki,de mondta,hogy több fiú születik lombikkal,mert az ismerőseim között csak te és Fitie ill. itt a topikosok közül Babynek és Tündinek tudok fiúkról,de a környezetünkben és ismerősök között még csak lány született és hát nálunk is! :wink: De a Forgácsban amikor néha hozott be valaki babát megmutatni,azok is csajszik voltak mind!
Majd meglátod a kisfiatok milyen anyás lesz! :P
Az Istvánban sok ismerősöm szült és lényegében mind ugyanazt mondta,hogy a személyzettel nem is igazán volt gond,meg nagyon szép a szülőszoba...stb,csak ami nagyon negatív volt nekik,hogy kicsik a szobák és ugye oda bemehettek a hozzátartozók is és hát én azt el sem tudom képzelni,mert az egyetlen nagyon pozitív a II nőivel kapcsolatosan,hogy a látogatók nem mehetnek be a kismamik és babák közé a kórtermekbe!És ahogy mesélték ez nagyon negatív volt,de pl. a szülésznőkkel nagyon megvolt mindegyikük elégedve.De ez csak az én ismerőseimtől hallott dolog persze!Ott fogsz szülni?
Poci simi!

belluska

Igen Kata tényleg te voltál,de hát nektek úgy is fiú-lány ikrek lesznek(az a legjobb nem?) :wink: Bocsi,de én ezt úgy eltudnám képzelni nektek! :P
Zilahi kávéház,XVIII: Üllői út 452. és akkor a kávéház előtt 4-kor! :P

belluska

Belluska,
én is el tudnám képzelni :lol:
Köszi a címet, holnap ott találkozunk :-)

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Remélem csak egy kis megfázásod van. :) Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Pihenj sokat és igyál sok folyadékot, így remélem hamar elmúlik, akármi is ez... :) Neked is jobbulást!!!!!!!!!!!!
Pocaksimi a kis hercegnőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én nem tudom, hogy oszlik meg a fiú-lány arány...
Nekem a barátnőm, akiről már korábban írtam (a 3. fagyi babás beültetés sikerült nekik) a győri Káli Intézetbe járt, szerdán töltötte be a 26. hetet és ő is kislányt vár. :)
Rajta kívül még van pár lombikos ismerősöm, akik közül 1 kisfiú, 1 vegyes iker páros, 1 iker fiú páros. :D

Teszek fel 2 képet Minnieről, mind a kettő Bakonybélben készült, az egyik egy kirándulás előtt, a másik a szobánkban az ágyunkban. Szerintem rájöttök, hogy melyik-melyik... :lol: :lol: :lol:

Kép Minnie szabadidő ruciban...

Kép Édes álmok jönnek...

ui.: Holnap 4-kor gondolok rátok, és csorgatom a nyálam... :P :D :P

Majd gyertek mesélni!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska, hát szemezgetek a kórházzal, ezért kíváncsiskodtam. Hát a látogatós dolog, szerintem is jobb lenne, ha nem mehetnének be, mert a többi kismamát és babáját zavarhatják :shock: :?

Kata, én is arról beszélek, hogy azt mondtad, hogy több lány lett a környezetedben lombik program keretében. Kár hogy nem csinálnak statisztikát, kíváncsi lennék, ill. arra is hogy vajon a sejten látják a biológusok, bát most lehet, hogy nagy hülyeséget írtam :lol: :oops:
wepe

Minnie, aranyos Minnietek :) a ruháit Te varrod, jól emlékszem :oops: :?:
És a babakelengyével hogy állsz ?
wepe

Wepe!
Köszi, Minnie nevében is! A ruhácskáját interneten rendeltem, én sajnos nem tudok ilyen csini rucit varrni... :(
Kelengye ügyben szerencsére egész jól állunk, az egyik barátnőmtől kapunk kiságyat betéttel, babaruhákat, a másiktól légzésfigyelőt, babamérleget, a harmadiktól pedig járókát és kis kádat állvánnyal. Babaruhát már most sokat kaptunk, szinte mindegyik rózsaszín... :D Van egy fiókos komódunk, azt apa megcsinálja pelenkázónak, csak szivacsot kell rá venni. Tehát egész jól állunk, csak babakocsink nincs, ezért azt már most nézegetünk, de még nem találtuk meg a befutót... :?
Nálatok mi újság, ti, hogy álltok?
Légyszi, ha van baba vagy pocakfotód tegyél fel, annyira kíváncsi vagyok... :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Wepe,
nem-nem, én azt mondtam több fiú születik :lol: De egyre inkább borul az arány.
Belluska amúgy azt mondta, hogy a biológusok már a hímivarsejtek mozgásán látják, hogy X vagy Y.

Minnie,
nagyon édes abban a rózsaszín ruciban :lol: Honnan rendeled? Kicsit szétnéznék én is ruhák között, bár engem leginkább az olyanok érdekelnek most,a miket gyorsan rájuk lehet adni és vastagok, vízállóak...
Nem vészes a megfázásom. Néha kicsit köhögök (leginkább éjjel), meg náthás vagyok.

Gabó,
hogy vagy? Remélem nem lett komolyabb bajod!

i.kata

Minnie!
Hát én már megdicsértem Minnie-t ebben a szerkóban,de hát egyszerűen tündéri!Katánknak is nagyon tetszett!Az volt az első kérdése,hogy hová megy Minnie! :lol:
Na hát akkor már nektek sem kell sok mindent vennetek!És hát képzeld én is úgy voltam vele,hogy gondoltam más színű ruhát is veszek Katánknak mint rózsaszín,de aztán valahogy a boltban mindig azt vettem még is csak meg!De azért utána jó volt már Barnimnak kékeket is venni! :wink:
Mikor lesz újbó szülésfelkészítő?Vagy minden héten van?

Gondolunk majd rátok csajok a sütizéskor,biztos hogy mindenki megemlítésre kerül majd! :wink: :P

Szép hétvégét mindenkinek! :P

belluska

Kata!
Kicsit nekem is folyik az orrom,de amúgy toppon vagyok! :lol: :wink:
Szerintem a biológusok "nem tudhatják",hogy milyen nemű! :wink:

belluska

Minnie,
Minnie nem szeret a takaró alatt aludni télen? A mieink mindig bekéreckednek úgy októbertől márciusig a takaró alá :lol:
Itt a példa:
Töpi
Kép

Dió szeret a helyén feküdni, de néha félig kimászik :-)
Kép

i.kata

Sziasztok !

Kata, akkor rosszul emlékeztem, bocsi :oops: :lol:
Diónak nagyon szép fényes bundija van :lol:
Neked is jobbulást!

Minnie, ruhánk van egy pár, de még nem teljes a kezdőgarnitúra. Kiságyat elvileg 2 helyről is kapunk, majd meglátom melyik hol lesz, ill. járókát, pihenőszéket, és etetőszéket is kapunk, utóbbiba sajna nem kaptam új szivacsbetét, azt hiszem, hogy varrok bele vízlepergetős anyagból, hát nem is tudom, hogy neki merjek-e állni 8)
Ruhákat nem nagyon kapunk, mert utóbbi időben lányok születtek a családban.
Autósülést azt vettünk, tegnap egy fél napja ráment a páromnak, hogy áttanulmányozza a szerelést, de mondta, hogy egyszer berakja a kocsiba, és ki nem veszi :)
Képem 24. hétről van, de ma csinálok újat, és azt fel teszem.

Belluska, én is majdnem mindig egy színű ruhánál maradok, pedig igyekszem a többi színt is nézni :lol:

Gabó, remélem, ma már jobban vagy !
wepe

Sziasztok

Gabó, remélem semmi komoly és hamarosan jobban leszel. Kiscsaj téma: anyukámék négyen vannak lánytestvérek, olyan összetartás van közöttük hogy igazán irigylésre méltó. Az egyik húgának 3 lánya van és ők is nagyon összetartanak, néha irigylem őket mert nekem 1 bátyám van, aki akkor hív fel ha kell neki valami 8) és különben is tudod, egy kiscsaj, lehet öltöztetni, megnöveszteni a haját, kreatívkodni vele :D nagyon szeretnék 1 kiscsajt is Pepe mellé!

Wepe
persze majd rakok fel képet, csak még a mosásban van a sapi :oops: egyébként én nagyon sok rucit turztam Petinek, mi sem kaptunk túl sok babaruhát, de volt olyan hogy annyira jó darabokat találtam, hogy 12 eFt-ért turiztam egy fél zsák ruhát. Megoszlanak erről is a vélemények, van olyan doki aki azt mondja hogy jobb a használt ruha az újszülötteknek, mert már biztosan kimosódott belőle a festék. Én úgy voltam vele hogy mindent alaposan kimostam, kivasaltam és nem is lett semmi baja Pepének, viszont a kórházban a feje alá tett pelenkától azonnal kiütései lettek :? Etetőszékbe egyébként lehet kapni kitámasztó párnát az Ikeában: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90143392 lehet hasznát vennéd? sok jó cuccot vettem ott, mint pl a felfújható pelenkázó alátét, ill. a textilpelus, nagyon jó minőségű. Dudorkasimi a pocidra :D

Hbzs
igen, elfelejtettem írni hogy a vonalzóm a heteket számolja. Örülök hogy ilyen jól bírtad a beavatkozást, nagyon drukkolok hogy meglegyen az eredménye. Marika néni tényleg nagyon aranyos, olyan megnyugtató volt nekem hogy végig ott volt a kórteremben és vigyázott ránk ébredés után. Az altatással én is úgy voltam hogy beadta az orvos a szert és semmi hatása nem volt.. majd filmszakadás és már tolnak is kifele :D

Minnie
a kutyid nagyon édes :D ilyenkor mindig úgy bennem van hogy most azonnal ide egy kutyát nekem de izibe :D (nagyon hiányzik a makka :( ) aztán rájövök hogy bizony a kutyát sétáltatni kell és Pepe mellett nem túl szerencsés, a férjem tuti nem vinné le, azt mondaná hogy az én kutyám én vigyem sétálni :D

Kata
a Ti kutyusaitok is zabálnivalóak :D a paplanos kép nagyon cuki!! :lol:

Belluska
nagyon tartok az elkövetkező időszaktól, Pepe már most nagyon bámulja a távirányítókat és a telefonokat az asztalon :roll: mondjuk a férjemmel mindketten műszaki beállítottságúak vagyunk, szóval nem is tudom miért vagyok meglepve hogy érdeklődik a műszaki dolgok iránt :D lesz itt még móka ha elindul kúszni a szobában :lol:

puszi mindenkinek és nagyon jó sütizést Nektek!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie, én is jártam turikban. Az igazi turis ( turkálós ) nem jött be, csak lányos ruhákat találtam kicsiben ( lehet, hogy rosszkor mentem ), ott csak termopulcsi tudtam venni, de az is 1 éves korára lesz jó. Az akasztós turiban rugit nem találtam, csak pulcsikákat, és nacikat vettem.
Szerinted a 0-3 hós, az 56-os vagy 62-es méret inkább ?

Az ikeás felfújhatós pelenkázó bejött ? Vettél rávaló huzatot is ?
Megnéztem a kitámasztót, nem lenne vele semmi bajom, csak az etetőszéknek elég nagy a háttámlája, hasonót kapunk: http://www.teszvesz.hu/item814372971_br ... lcson.html
És mit tettél amikor Pepének kiütései lettek a pelenkától? Kented, vagy nem használtad többet ? :oops:
wepe

Fitie!
Hát már Barnim anyuéknál rakott a videó lejátszójukba elemet(nem tudtuk miért nem megy bele a kazetta)! 8) :roll: :wink:
Egyébként Barnim mindent szerel,műszaki beállítottságú mint apja!
Jézuska barkács asztalt hoz neki,szerszámokkal,ja és persze autót! :lol:
Kata legújabb mániája,hogy mindent vizez,mos,töröl...!Van,hogy úszik az egész fürdő. :lol:
De hát gyerekek..... :lol: 8) !

Nekünk is Ikeás pelenkázónk volt!(szerettem) :D
Én nagyon sok mindent idő hiányában mai napig az internetről veszek és nagyon bejött,nagyon sokat lehet vele spórolni!Na de ha beszabadulok egy üzletbe,akkor aztán apa sem tud megállítani,ámbár nem az a fajta...!Sajnos nagyon imádok gyerekrucit vásárolni! :oops: :lol:
Van pl. két olyan anyukám az internetről,akivel már szinte barátnők lettünk és gyerekeik előttünk tartanak méretben és alig használt Nex,Gap,... rucikat,nadrágokat veszek tőle fillérekért és meg sem látszik rajtuk a használat,de tényleg!És így hogy kölcsönös a bizalom még postai költségekkel is bőven megéri,érdemes kipróbálni!Legalább is nekem nagyon bejött,mert olyan kevés időnk van elmenni vásárolni.És hát gyerkőceim "eszik" a rucikat!

belluska

Sziasztok!

Csajok!
Már biztos javában lakmározzátok a sütiket, nekem pedig a nyálam csorog, hacsak rátok gondolok. :P :P :P Egy kicsit irigyellek benneteket, olyan jó volt múltkor is a hangulat. Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de nem akartam kockáztatni. :? Viszont a következőn már tuti ott leszünk!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata!
A kutyarucikat általában a teszveszen veszem, amit a képen látsz, azt ettől a lánytól vettem: http://www.teszvesz.hu/item819017718_kutyaruha_szoknya_egyedi_meretre_hat_20_30cm.html , ő méretre készít a kutyusoknak ruhácskákat, nagyon édeseket!!! :) Egyébként Minnie is imád a takaró alatt aludni, de neki teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, nyáron a 35 fokban is bebújik a takaró alá, olyankor én majd megsülök, mert rendesen melegít. :) Viszont télen nagyon kellemes ha odabújik hozzánk... :lol: :lol: :lol:
Nagyon édesek a kutyusok, mi most szeretnénk venni Minnienek ágyikót, mert napközben általában pléden vagy az Ikeás krokodilján alszik. :)

Wepe!
Nekünk szerencsénk van, mert az ismerőseink közt van 4 kislány, akiknek a ruhácskái hozzánk vándorolnak... :P De azért én is szoktam turiba járni, mert találtam egy nagyon jó baba és gyermekruha turkálót Budapesten a Keleti melletti Rákóczi úton. Méret szerint vannak csoportosítva és nagyon sok szép dolguk van. Pl. márkás overálok 1490 Ft-ért.
Várom a pocakfotót!!! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Kedden megyünk ismét szülésfelkészítő tanfolyamra, de sajnos ez lesz az utolsó, pedig nagyon tetszik. :) Most babás téma lesz, etetés, pelenkázás, fürdetés, stb. Aztán januárban újra indul elöről, mondtam apának, hogy mivel most az első 4 előadásról lemaradtunk, szeretném, ha akkor elmennénk azokra, ő is szívesen eljön, mert tetszik neki. :D

Fitie!
Én is kíváncsi vagyok a sapis képre! :)
Nagyon jó dolog egy kutyus, de sok munka is van vele, Minnie teljesen olyan, mint egy gyerek, saját akarattal, ami nem mindig jó... :? Kíváncsi leszek, mi lesz a baba megszületése után, az első időkben biztos féltékeny lesz, nem is akárhogy... Tudom a mi hibánk is, de egy kicsit elkényeztettük, nagyon sokat van kézben és ez mindaddig jó, míg nincs baba, de ha van, akkor már problémát okozhat... De majd meglátjuk. :) Azért bízom benne, hogy minden simán fog menni... :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Remélem mára jobban lettél. Vigyázz magatokra!!!! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Képzeljétek van egy elektromos kandallónk a nappaliban, ha Minnievel már végképp nem bírunk, mert olyan eleven, bekapcsoljuk neki, ő egy piilanat alatt lenyugszik és odafekszik elé a műanyag kosarába, imádja a meleget!!! Igazi Mexikói kutya... :lol: :lol: :lol:

Íme egy melegedős kép róla:
Kép Sütkérezés a kandalló előtt...

Várom az íz és élménybeszámolókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek!!! :D

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Nagyon jó volt a sütizés, mindenki sajnálhatja, aki lemaradt róla. Végül négeyn voltunk és nagyon hiányoltunk Titeket!!!

Minnie,
nekünk a Dió imádja ennyire a meleget. Ha hajat szárítunk, akkor is odajön egyből és kicsit őt is kell fújni a meleggel és anyósomék, hát nem fűtik 23 fokosra a lakást, és általában bekapcsoljuk náluk a hősugárzót. Dió olyan közel szokott feküdni, hogy néha már érezni, hogy pörkölődik a bundája, de még mindig nem jön el onnan. Úgy szoktam elzavarni onnan, nehogy megsüljön :roll:

i.kata

Csajok!
Hiányoltunk benneteket!!!!
Nagyon jól éreztük magunkat,és hát Hbzs nagyon szuper helyre invitált bennünket!ISTENI a sütijük,tortájuk!El kell mondjam,hogy amit hazahoztam tortaszeleteket már nem kellett hűtőbe rakni,volt-nincs! :oops: :oops: :lol:
Volt egy helyes kis dumcsizós "fészkünk",szóval jó volt!
Hbzs!
Amint megkóstolom a tőled kapott finomságot,egyből fogom jelezni(még egyszer köszönöm),de már nem mertem bevétkezni ma azt is! :wink:

Minnie!
De cuki lehet Minnie a kandalló előtt,hát hiába tudja mi a jó!
:P

Kriszta kismamink fantasztikus helyes pocival rendelkezik!
Örülök,hogy még szülés előtt láthattalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Gabó!
Hiányoztál tegnap!Hogy vagy?Remélem nem lettél betegebb!
Puszi! :P

belluska

Sziasztok!

Hbzs,
most kóstoltam meg a lekvárt és nagyon-nagyon fimon! Amikor azért küzdöttem, hogy ki tudjam nyitni, gondolkodtam milyen lehet az íze, és felülmúlta az elképzeléseimet :lol: :lol:
Szívem szerint máris nekiállnék palacsintát sütni, de indulunk a szülőkhöz.

Gabó,
reménykedtem benne, hogy mégis eljössz, még a cd-t is betettem az augusztusi találkozóról, mert nálam van a tiéd is és Zsuzskáé is. Lehet lassan postára adom.

Minnie,
köszi, megnézem este a ruhákat:-)

Belluska,
kóstold meg a lekvárt, nagyon jó:-)

i.kata

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért. Apa szerencsére elég sokat volt itthon, így vele foglalkoztam. A Manó meg szerda óta szinte ccsak kézben volt el. MEg van őrülve a frontoktól. Ma már kezd vissza találni magához. Még aludni is alszik rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Puszi Bencusnak!Azért jó,hogy párod sokat van veletek,mert tudom milyen nagy segítség tud lenni!
Továbbra is várjuk a friss képeket!

Hbzs!
Majd írjál,hogy sikerült a szülinapi buli!Biztos sokat készültél rá,sütöttél,főztél!

Minnie!
Rád és párodra gondoltam mikor ma felbontottuk a házi savanyúságot(csalamádét),hát még ilyen fini nem volt soha mint idén! :D

belluska

Sziasztok lányok.

Biztos jó volt a sütizés, bánom is , hogy nem lehettem ott:( De majd legközelebb.

Lenne egy kérdésem felétek.
A Forgács doki azt mondta, hogy a számítógépbe január 9.van beírva kezdésnek.
Az mit jelent? Mi fog akkor történni?
Most megyek hozzá 7-én konzultációra. Csak azt nem tudom, hogy a vérvételeket mikor kell megcsinálni, mert nekem 2 án kell megjönnie.
Szerintetek? Remélem jól ki tudtam fejezni magamat :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
beus84

Beus,
nem tudom, hogy nálad most hogy lesz. Gondolom már volt 3. és 21. napi vérvételed, ugye? Mert ha volt, akkor gondolom majd a 7-i konzultáción elmondja, hogy milyenek lettek az eddigi vérvételes eredményeid és ha minden rendben, akkor vissza kell majd menned a 21. napon megint vv-re és akkor fogsz kezdeni. De ha 2-án jön meg, akkor érdekes lesz az a 21. napi vv, mert az már akkor dec. 23 lesz? Mondjuk az még jó, tuti dolgozni fognak még akkor.

i.kata

Sziasztok.
Katám, már annyira vártalak:)

Igen megvolt már az a vérvétel a 3. és a 21. napi.
Azok jók lettek, de azt kb 4 hónapja csinálták.
Biztos jó akkor még.
Épp erre voltam kíváncsi, hogy a kezdés előtt melyik vérvétel kell nekik.
Akkor ezek szerint csak a 21. napi.
Nagyon remélem hogy nem fog csúszni a havim, mert akkor , épp az ünnepekre esik, és akkor csak január vége felé lesz valami:(

Lányok ahogy közeledik az idő, egyre izgatottabb vagyok...
beus84

Beus!
Drukkolok a pontos mensihez,hogy minél hamarabb kezdhessél!!!!!Majd meglátod mennyien fogunk itt szorítani értetek! :P És csak minimális izgalom! :wink: Mert minden rendben lesz!

Kata!
Párodnak is jól sikerült a találkozó?

belluska

Köszönöm Belluska:)
Már nekem is lehetne egy kis szerencsém, mert már körülöttem mindenki babás.

Képzeljétek a húgomnak én csináltam egy terhességi tesztet, és két csíkos lett.
Annyi a baj, hogy a fiúval 1,5 hónapja van együtt, de úgy néz ki hogy megtartsák a babát.

Anyu eléggé meglepődött, de nem tud beleszólni, hisz ő is már 24 éves.Én is örülök neki nagyon. De mindenki azt hitte, hogy most már nekem lesz. Így hozta az élet::)
beus84

Beus,
szerintem már elég a 21. napi vv, de nyugodtan hívd fel az intézetet és kérdezd meg. Veszíteni valód nincs :lol: Én is a mensi miatt aggódok, hogy mikor fog megjönni. Az előző hosszabb volt, mint általában, és örülnék ha most is hosszabb lenne. Ha az átlagos időre jön meg, akkor nem fogok tudni elmenni vv-re, mert államvizsgáznom kell azon a napon :roll: Na majd meglátjuk hogy alakul.
Tesódéknak gratula, bár bevallom őszintén, nekem kicsit extra gyorsnak tűnik, de ha már így alakították a dolgaikat, akkor én sem vetetném el a helyében semmi képpen.

Belluska,
nem volt a legjobb nekik, vagyis inkább csak csalódott a régi osztálytársakban. Páran vannak az osztályból, akiknek egyenesben van az életük, és az összes csaj vagy elvált, vagy éppen válófélben van :roll: Párom kicsit ledöbbent. :lol:

i.kata

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a sütizés, sokat gondoltam rátok... :)
Ezen felbuzdulva ma elkészítettem azt a kekszszalámit, aminek a receptjét Belluskától kaptam. :)Nagyon fincsi lett!!! Sajnos egy baj van vele, ez olyan gyorsan fogy, mit a keksztekercs... :) :oops:

Gabó!
Remélem minden rendben és gyógyulgatsz. :)Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Belluska!
Apával együtt csorgatjuk a nyálunkat a savanyúságotokra... :lol: Reméljük marad belőle még tavaszra, mert nagyon szeretnénk letesztelni, hogy milyen lett... :wink: :lol: :wink:

Kata!
Kíváncsi vagyok, hogy, hogy tetszenek a kutya rucik, majd írd meg, hogy mire jutottál. Remélem találsz megfelelőt! :)
Fülvakarás a kutyusoknak!!! :P :P :P

Hbzs!
Hogy állsz a szurikkal, pocakod, hogy bírja a szurkálást? Ugye jól emlékszem, ma méssz UH-ra? :roll: Gondolok majd rád és gyere az eredménnyel! :D

Kriszta!
Hogy vagy? Hallom pocakod szépen gömbölyödik, tessék jönni mesélni és ha van pocakfotód azt is szívesen látnánk!!! :) Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!! :D

Zsuzska!
Mára megint meleget mondanak, de reméljük ez nem fogja megzavarni Bencuskát. :) Légyszi, ha van új fotótok, oszd meg velünk. :D Puszi neki a pocijára!!! :P

Azt mondták ma napsütéses szép idő lesz, ha így van, akkor mindenkinek szép napot kívánok!!! :D :P :D

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok .
Mimie, te aztán korai vagy:) vagy 1-kor még fent vagy?
Nagyon édi a kutyusod:)

Kata, szerintem is felhívom az intézetet, mert jobb biztosra menni.
Most már nagyon várom hogy megjöjjön:)
Szerintem is extra gyorsak a hugomék, de nagyon véletlenül csúszott be a baba.Én inkább azért aggodok, hogy a fiú el ne hagyja, vagy meggondolja magát.Én se vetetném el a helyébe, hisz mégis csak egy kis életről van szó.
beus84

Jó reggelt!

Jobban tettem volna, ha veletek megyek sütizni, mint a tételeim fölött múlatom az időmet egész hét végén :( Nem tanultam semmit! :(
Lányok, én nem vagyok valami túl jól ettől a Metfogammától :(
Vacsi után jön a hányinger, pedig nem is vettem be gyógyszert! Most is hányingerem van, de még a reggeli gyogyit nem vettem be.
Hol normális a székletem, hol nem (bocsi). Próbálok odafigyelni a kajára, nem is eszem édeset, és mégis inkább jönnek a kilók, mint mennek! Gyakran érzem, hogy fáj a fejem, pedig nem vagyok egy fejfájós. Hol itt, hol ott szúrkál néha a hasam. Lehet, hogy beképzelem, de szerintem a látásom is romlott. Mennyi idő mire hozzászokom? Szombaton lesz egy hónapja, hogy szedem és csak 2x1-et. Bocsi, hogy nyavalygok, nem jó a közérzetem. Lehet, hogy ez csak valami hiszti nálam a suli és az idő miatt! Remélem hamar elmúlik :)

Ölelés mindenkinek
sonjus

Beus!
Én általában hajnal 1-kor még fenn vagyok, úgy 2-1/2 3 körül szoktam lefeküdni. :) Párom 1 körül ér haza a munkából és mindig megvárom, valahogy nélküle nem igazán tudok elaludni, kb. 6 éve így csinálom, de mire a baba megszületik normál ritmusba szeretnék kerülni... :P

Szorítok pirihez!!! :)

Szép napot mindenkinek!!! Várom már a napocskát... :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!Kedves sütikézőseink!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,gondoltam rátok,fájt is a szivem:)Mielőtt szülök,mindenképp szeretnék találkozni veletek,jó?Katám,olyan kis rendi vagy,hogy őrizgeted a cd-t,és vigyázol rá,köszönöm a figyelmességet!Hbzs,hogy sikerült a hazai buli?Hogy érzed magad a szuriktól,és hogy állnak a tüszőcskék?Magad szúrod?Beus,mindjárt te jösz,most izgulhatunk érted is .... :lol: Belluskám,remélem nem lettél komolyabban dáthás :lol: Én a hétvégén fekvős pozitúrában voltam.... :lol: Nem megyek ma dokihoz,mert már csak az orrom folyik,és a fejem fáj...Gyógyszert nem merek bevenni,igy kicsit nehezebb volt :cry: Wepe,nemsokára küldök privit!Minnie édes a kutyusod,és annak örülök,hogy előkerültél :lol: Fitie,hogy áll a fogacska kérdés azóta?Remélem senkit nem hagytam ki a felsorolásból :lol: :oops:

salygabó

Sziasztok

Wepe
nagyon ki kell fogni a turit, én is jártam már úgy hogy üres kézzel jöttem ki az üzletből. Nekem bejönnek az Ikeás cuccok, vettem huzatot is a felfújhatós pelenkázóra, sok játékot vettem ott Pepének (ha veszel akkor a tükrös katicát ne mosd ki mert kimosódik a tükör belőle :lol: ) vettem kis frottír kendőcskéket azt hiszem 12 db van egy csomagban, az nagyon jól jön etetésnél, a kis kádat is ott vettük (mondjuk azt hamar kinőtte).
a kórházban a kórházi pelustól lett kiütése Petinek amit a feje alá raktak. Amint kiengedtek az őrzőből és felkelhettem az ágyból a saját otthoni pelust tettem alá, és attól semmi baja sem volt. Mondta is az egyik nővérke, hogy ők nagyon erős vegyszereket használnak a fertőtlenítéshez és biztosan arra érzékeny a bőre Petinek. 3 nap alatt szépen elmúlt, nem mertem semmit rákenni.

Belluska
sok mindent én is a neten szerzek be, főleg most ebben a járványos időszakban. Annyi szerencsém van, hogy ha anyum feljön akkor el tudok szaladni bevásárolni mert nagyon jól elvan vele a gyerek. Karácsonyra már csak 1 ajándékot kell megvennem és kész is vagyunk! :D

Kata
Remélem a várakozásodnak megfelelő időzítés lesz és az államvizsga után már kezdhettek is! :D

Minnie
jaj nagyon várom hogy süssön ki a nap és megyünk egy nagyot sétálni Pepével :D pocaksimi
jön majd a sapis kép, csak ma extra nyűgi Peti :( talán holnap jobb kedve lesz, bár 3 napja már hogy elég hisztis

Gabó
jobbulást! pihenj sokat. Jelentem alsó két fogacska kint van, most is teljesen fogzási tünetei vannak, de felül nem látok semmit, lehet hogy alul jön a következő, de nem engedi megnézni :lol: azonnal megharap ha arrafelé piszkálok

örülök hogy ilyen jó volt a sütizés, gondoltam én is rátok és szolidaritásképpen megettem 1 csokit :lol:

szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Beus!
Hát igen valóban elég gyorsak voltak tesódék,de én azért gratulálok nekik!A környezetemben sehol szinte nem vezettek jóra az ilyen gyors és véletlen babavállalások,de reméljük ők kivételek lesznek!Szorítok nekik,hogy még ha hirtelen is jött a baba,jól meglegyenek egymással és a fiú ne hátráljon majd meg a megpróbáltatások,felelősségek elől!
Ti pedig hamarosan gondoskodni fogtok úgy is az unokatesóról! :wink: Puszi!

Kata!
Hát igen sajnos nem mindig csak pozitív dolgok érik az embert egy osztálytalálkozón. :roll: Párom mikor októberben volt, azon lepődött meg,hogy szinte csak a fiú osztálytársainak lett gyereke!A lányokon meg azt látta,hogy nem is nagyon szeretnének még!

Minnie!
Örülök,hogy ízlett a kekszszalámi!Most épp tegnap néztem a gyerkőcöknek zizis változatban!Valamikor kipróbálom! :lol:
Biztos lesz alkalmatok még megkóstolni a csalamádénkat,igaz abból most kevesebbet gyártottunk!
Helyetekben én is elmennék januárban a szülésfelkészítő elejére!És annyira jó,hogy párod is élvezi!
Simi!

Gabó!
Azért még pihengessél kismamink! :D
Tudod,hogy Belluskának nincs ellenére még találkozni veled a szülés előtt! :wink: Sőt!
Nekem továbbra is csak az orrom folyik!De tök jól vagyok! :lol:
Simi a hercegnőnek! :P :wink:

Sonjus!
Sajnálom hogy nem túl jól viseled a Metfogammát! :(
Így van,én mondtam,hogy pár órára el kellett volna szabaduljál otthonról egy kis sütire :wink: Majd legközelebb!
:lol:

Hbzs!
Majd írjál mi volt uh.-on!Várunk és a szülinapi összejövetelről is kérjük a beszámolót! :lol:

Szép napot mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok!

Minnie,
megnéztem a Teszveszen a ruhákat és délután fogok is rendelni. Egy másik csajtól, de ő is méretre csinálja.

Beus,
felhívtad őket? Mit mondtak?

Sonjus,
szerintem nem normális, hogy még mindig ennyire rosszul vagy a gyógyszertől. Beszélj a dokival, hátha mást ír majd fel, amitől nem leszel ilyen állapotban.
Amúgy nekem is gáz a wc-zés. Van hogy 3 napig egyhuzamban megy a hasam, aztán napokig meg semmi...

i.kata

Sziasztok! Mindenkinek szép napot! :D

Belluska, Kata, Kriszta!
Köszi szépen a sütizést! Nagyon szuper volt! - Még ha utána éjfélig voltam is a konyhában, megérte!!! :D
Lányok, akik nem voltatok ott, mind nagyon hiányoztatok! - De legközelebb bepótoljuk - ezek szerint még április vége előtt lesz folytatás, ugye, Gabó? :lol:

Belluska!
A szülinap jól sikerült. Nem volt nagy dínom-dánom: babgulyás és palacsinta volt a menü. Meg sütöttem finom Kata szeletet (s közben gondoltam a sok fórumos/"fórum-közeli" Katánkra is :wink: ), anyósom pedig sütött pogit és kaptunk gesztenyés sütit is. Meg ők mindenkinek vesznek tortát is a szülinapjára... :?

Az UH-n Sipos doki nagyon meg volt ma velem elégedve: ha jól számoltam, jobb oldalt 5 tüszőt nézett, bal oldalon meg 8-t. Ma és holnap 3-3 Merionalt kapok, illetve este 7-kor 1-1 Orgalutrant. S szerdán újabb UH, pénteken pedig, úgy néz ki, punkció. :D

Kata, örülök, hogy ízlett a finomság. Amikor készítettem, írtam is róla itt a fórumon, s mivel kiderült, hogy te nagyon szereted a fügét, még akkor elhatároztam, hogy neked mindenképpen kell kapnod belőle! :wink: (Mindenképpen akartam nektek vinni valamit a talira, mert neked és Bellluskának mindjárt szülinapja lesz, utána pedig (mindenkinek :wink: ) itt a karácsony! :D )
Nagyon aranyosak a kutyusaid! :D
Az államvizsgás "drukkod" nem befolyásolja a menszid érkeztét? :wink:

Gabó, nagyon hiányoztál a taliról! Sajnálom, hogy a betegség levett a lábadról! :( De örülök, hogy most már jobban vagy! :D

Wepe, az én sógornőm is az Istvánban szülte a 2. és 3. gyermekét. A közös szoba tényleg furcsa, mert ott van a pici baba és a látogatók is mind 1 szobában, de ő kért 1 ágyas szobát. 2 éve szült utoljára, s akkor azt hiszem 5000 Ft volt naponta. 8)

Minnie, nagyon édes Minnie kutyus! :D Remélem, nem lesz túl nagy a féltékenység, amikor megszületik a baba! Drukkolok hozzá! :D
A pocakom eddig még jól bírja a szurikat - bár mától este is be kell adjak egyet... :?

Fitie, most szépen süt a nap! Mentetek Pepével sétálni? Remélem, most már nem olyan nyűgös! :D
Sajnálom, hogy neked csak "sima" csoki jutott :( - én kindercsokis tortát ettem: egy vékony piskótaszeleten volt egy habkönnyű fehér és barna csokis krém, aminek a közepéből, ahogy ettem, csokis öntet folyt ki... :wink:

Zsuzska, hihetetlen, hogy mennyire telik az idő: Bencus már 1,5 hónapos. Várom én is az új képeket! :D

Beus, drukkolok a kezdéshez! :wink:

Sonjus, látod-látod, inkább velünk kellett volna sütizned - annak valószínűleg több "haszna" lett volna, mint a tételeid felett gubbasztani!!! :lol:
A gyógyszert én sem tudom kiszámítani; hol így reagálok, hol úgy... :roll: A hányinger pedig nekem úgy tűnik, pont akkor jön, ha sok CH-t eszek, s nem veszem be utána rögtön a gyógyszert. (Mert például uzsira többet nassoltam, mint kellett volna... :oops: )

Kép
hbzs

Szilvi!
Merre vagy? Számítottam rád nagyon a találkozón! :roll:

Kép
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?