Sziasztok! Mindenkinek szép napot!
Belluska, Kata, Kriszta!
Köszi szépen a sütizést! Nagyon szuper volt! - Még ha utána éjfélig voltam is a konyhában, megérte!!!
Lányok, akik nem voltatok ott, mind nagyon hiányoztatok! - De legközelebb bepótoljuk - ezek szerint még április vége előtt lesz folytatás, ugye, Gabó?
Belluska!
A szülinap jól sikerült. Nem volt nagy dínom-dánom: babgulyás és palacsinta volt a menü. Meg sütöttem finom Kata szeletet (s közben gondoltam a sok fórumos/"fórum-közeli" Katánkra is
), anyósom pedig sütött pogit és kaptunk gesztenyés sütit is. Meg ők mindenkinek vesznek tortát is a szülinapjára...
Az UH-n Sipos doki nagyon meg volt ma velem elégedve: ha jól számoltam, jobb oldalt 5 tüszőt nézett, bal oldalon meg 8-t. Ma és holnap 3-3 Merionalt kapok, illetve este 7-kor 1-1 Orgalutrant. S szerdán újabb UH, pénteken pedig, úgy néz ki, punkció.
Kata, örülök, hogy ízlett a finomság. Amikor készítettem, írtam is róla itt a fórumon, s mivel kiderült, hogy te nagyon szereted a fügét, még akkor elhatároztam, hogy neked mindenképpen kell kapnod belőle!
(Mindenképpen akartam nektek vinni valamit a talira, mert neked és Bellluskának mindjárt szülinapja lesz, utána pedig (mindenkinek
) itt a karácsony!
)
Nagyon aranyosak a kutyusaid!
Az államvizsgás "drukkod" nem befolyásolja a menszid érkeztét?
Gabó, nagyon hiányoztál a taliról! Sajnálom, hogy a betegség levett a lábadról!
De örülök, hogy most már jobban vagy!
Wepe, az én sógornőm is az Istvánban szülte a 2. és 3. gyermekét. A közös szoba tényleg furcsa, mert ott van a pici baba és a látogatók is mind 1 szobában, de ő kért 1 ágyas szobát. 2 éve szült utoljára, s akkor azt hiszem 5000 Ft volt naponta.
Minnie, nagyon édes Minnie kutyus!
Remélem, nem lesz túl nagy a féltékenység, amikor megszületik a baba! Drukkolok hozzá!
A pocakom eddig még jól bírja a szurikat - bár mától este is be kell adjak egyet...
Fitie, most szépen süt a nap! Mentetek Pepével sétálni? Remélem, most már nem olyan nyűgös!
Sajnálom, hogy neked csak "sima" csoki jutott
- én kindercsokis tortát ettem: egy vékony piskótaszeleten volt egy habkönnyű fehér és barna csokis krém, aminek a közepéből, ahogy ettem, csokis öntet folyt ki...
Zsuzska, hihetetlen, hogy mennyire telik az idő: Bencus már 1,5 hónapos. Várom én is az új képeket!
Beus, drukkolok a kezdéshez!
Sonjus, látod-látod, inkább velünk kellett volna sütizned - annak valószínűleg több "haszna" lett volna, mint a tételeid felett gubbasztani!!!
A gyógyszert én sem tudom kiszámítani; hol így reagálok, hol úgy...
A hányinger pedig nekem úgy tűnik, pont akkor jön, ha sok CH-t eszek, s nem veszem be utána rögtön a gyógyszert. (Mert például uzsira többet nassoltam, mint kellett volna...
)