Szijasztok, jó reggelt!
Vásárolni nem megyek a drága főnököm jóvoltából!
Csütörtökön utalták el a pénzemet, de még nincs a számlán!
Tegnap este nagyon szupikiráj volt!:oops:
Hajni, kölcsönadjuk a szerelmi fészkünket és nyithatunk egy bordélyházat!
De most hogy elmegy Após (remélhetőleg!!!)lesz Nektek is helyetek!
Amúgy nekünk hiába van külön szobánk, mégis fusztrál, hogy ott vannak tök közel a gyerekek! A bubu szobája meg szomszédos a mienkkel és mindig bennem volt a para, hogy mit hal az a gyerek!
De hogy mennyire fusztrált engem ez a dolog, csak tegnap jöttem rá 6,5 év után!
Mi még sosem voltunk gyerekek nélkül sehol! Most érzem igazán mennyire fontos lenne, hogy el tudjunk néha "menekülni"
előlük és tényleg csak egymásra koncentrálni, úgy hogy nem azt hallgatózom, hogy a gyerek mit csinál!
Apival volt múlthéten egy jó kis veszekedésünk(vagyis csak duzzogás volt) mert elmagyaráztam neki, hogy nekem szükséggem van arra, hogy figyeljen rám, törődjön velem! Van hogfy egész nap hozzám se szól és akkor este meg ugorjunk egymásnak!
lehet én vagyok egy frigid picsa (pardon
) de annyira szeretném ha odafigyelne rám!
Múlthéten felvettem a fekete csipkés míderemet, pont sminkeltem a fürdőszobában, mikor belépett ésleült nagy wc-ni!
De még csak azt sem mondta, hogy hűűűűű, vagy vmit!
Na ez számomra annyira kiábrándító volt, hogy a szó szoros értelmében carik rám!
Azzal a lendülettel töröltem le a sminket, és büntiből felvettem a szülős almamintás hálóingemet!
De legalább volt rá alkalom, hogy elmondjam mi bánt!
Kértem, hogy ne csak este legyen kedves, hanem napközben is!
Ha én a fürdőszobában készülődöm, hogy anyából, takarítónőből, konyhásnéniből átváltotzzak szexistennőnek, akkor ne üljön be kakálni mellém, sőőőőt be se nézzen!
Lehet én vagyok hülye, de itt nem csak arról van szó, hogy szépítkezem hanem át is kell szellemülnöm!
Háát csajok sosem gondoltam volna magamról, hogy egyszer ilyen problémas hülye picsa leszek!
Bocsi, hogy iylenekkel fárasztalak Benneteket! Erről senkinek se merek beszélni, így leírom, hadd olvassa mindenki! A szomszédok, az ovistársak anyukái és még ki tudja!
Igazából nem érdekel ki olvas, nyilván könnyű Érden beazonosítani minket!