Új privát üzeneted érkezett!

Orsi: köszi! :lol: :lol: Életemben először az esküvőmön éreztem szépnek magam. :?
Azon mosolygok itt magamban, hogy ha idegen olvassa amiket írunk mit nézhet. :lol: Én is agyon dícsérlek, hogy milyen szép vagy, meg Te is. :lol: Ej-ej.... :oops: :lol:
JA a galamboktól először paráztam de tök szépek voltak. :lol:

Andi: köszi a tegnapi és a mai séta is tök jó volt. Ma elindultam, hogy lemegyek a Sparba aztán nem volt kedvem hazajönni Apósomhoz, inkább lesétáltam a körforgalomba. Mazsiztam kicsit a DM-ben. :lol: Vettem egyszeri holt-tengeri meg aloe verás arcmaszkot, egyszeri habzó levendulás fürdősót, mini parfümöt.... mindenből kicsit mert üres a malac de megérdemlem. :lol: Este majd lazulok kicsit a kádban. :lol:

Kriszti: de jó, hogy Te sem ülsz otthon! Levelet írtál párodnak? De jó!!!! Én tök sokat kértem Apát, hogy legalább egy szerelmes levelet írjon nekem, hogy eltehessem emlékbe. Hát gondolhatod! Kaptam egy cetlit, ez állt rajta: szeretlek. :oops: :lol:
NEm egy írkálós, romantikus fajta. :? Párod mit szólt?
Tök jó ötletet adtál, keverek a folyékony szappanjába az enyémből. :lol: :lol: Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe... :oops:

JA és lekapcsoltam a sütőt!!!!!!! :twisted: Eddig még nem mert szólni...... :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Itt volt a volt osztálytársam.De jó volt vele talizni!Hogy megöregedtünk! :(
Már nem szúr az oldalam,csak néha.Pl tegnap este egy picit.Nem tudják mitől van.Lehet,ha kiveszik a cisztát,nem fog újra fájni.Bár azt mondták,nem hiszik,hogy attól van,mert más az elhelyezkedése.
Kedves nagynéném tegnapi beszólása:már jól vagy?Miért nem szóltál,hogy csak kocsikázni akartál?Marha jó fej. :evil: Gondolja örömmel töltöttem bent az éjszakát.Sulis koromban is kitalálta,hogy biztos dogát írunk,azért fetrengek a tanáriban a havi görcstől.Csak Ő lehet beteg és a családban Ő az ész a lányával együtt.Tudom,szemét vagyok :oops: ,de örülök neki,hogy unokatesómat megvágták vezetésből,talán vissza vesz az arcából.
Dorci hiányzott,persze.Olyan aranyos volt,mikor hazarohantam körzeti után,mondtam,hogy még vissza kell menni a dokihoz.Mutatta,hogy szeret és megölelt. :) Szegénykémnek olyan csúnya lett a feneke. :( Szerintem Neki is jön a foga.

Hajni!Ezaz Lili!Csak így tovább! :wink: Én a bogyót vízben oldottam fel,de előtte összetörtem,úgy könnyebben oldódik.A szám a higítási arányt jelenti.Mit szólt após?Utána kellett volna szólnod,hogy vegyen magának egy grill csirkét,mert mire hazaér,nem lesz kaja. :)

Dolli!Voltál dokinál?Mi volt?

Orsi!Marhára kövér vagy! :roll: A végén még anorexiás leszel!Ne vidd már túlzásba!!! :evil:

Kriszti!42 milkó? :shock: Az elhiszem,hogy szép lehet!

Nézzétek mit találtam! http://www.youtube.com/watch?v=deA6shARLq4
Szerintetek miért örülök annyira neki,mint majom a farkának?

Kép
tierno

Hajni! Párom nem írkálós, sőt nem is túl beszédes típus. ÉRzelmeket nehéz előcsalni belőle, de a szeme mindent elárul és számomra ez a legfontosabb!!!
Örülök, hogy tudod használni az ötletet :) Kíváncsi vagyok após észreveszi-e?!?!?!

Na, ma elsétáltunk apával is megnézni a házat (persze ő már kívülről nézve is talált rajta hibákat...) és beszélgettünk a szomszéd bácsival. ő azt mondta, hogy 29 millióért árulják a házat. Felhívtam a megadott telószámot, holnap délelőtt elmegyünk megnézni belülről is, a telefonban 36 milliót mondott a pacák. Kíváncsi vagyok most már, hogy mennyi. DE most nézegettem kicsit a parkvárosi hírdetéseket és tényleg nem ér többet 30 milliónál, úgyhogy annyira nem számít itt extrának...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!

Hajni!
Honnan szerezted azt a hambuger receptet, bemásolnád nekem?

Ahogy Dorina elkezdett önállósodni egyre jobban foglalkoztatott a kistestvér gondolata, mert én nem vagyok híve a kis korkülönbségű testvéreknek. Nekem kellett ennyi idő, hogy újra nyitott legyek egy gyermek kihordására, megszülésére és nevelésére.Többször megfogalmazódott bennem, hogy tudom-e majd a terhességet újra csodaként megélni, hogy fogom e tudni úgy szeretni, hogy lesz-e türelmem, lesz-e energiám a végig nem aludt éjszakákhoz, hogy helyt tudok-e állni ugyanúgy mint Dorinánál akiért gondolkodás nélkül odaadnám az életemet.
Attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtam, hogy itt van velünk, ugyanolyan szeretettel és izgalommal várjuk mint ahogy Dorinát vártuk!!!

És hogy mindenki megnyugodjon.
Nem csalt a megérzésem!! 10 hetes terhes vagyok.
Első ultrahang:
Normális szívműködés, zárt méhszáj.
BPD( koponya, haránt átmérője): 19,9mmmm
CRL (ülőmagasság, fejtető popsi között)
És a vizsgálatnak köszönhetően ösmét visszanyertem az ultrahang kép felismerő képességemet ami rá kellett jönnöm olyan mint a biciklizés!!!
És most, hogy jön KisTesó ismét bújhatom a szakirodalmat, merthogy KisTesónak név is köllene:)

Nagyon nagyon örülünk bár, még olyan picike az a lény a pocakomban, de reméljük minden rendben lesz és legalább annyira zökkenőmentes lesz a terhesség mint a nagy okos nővérével volt!!!

Sajnos csak felületesen olvastam vissza :oops: de légyszi ezt most nézzétek el nekem!!!
Vendég

Zsand:

nem tudom, hogy szabad-e még ilyen korán de:
Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi most, hogy olvastam, hogy mentek Kolpingolni eszembe jutott, hogy nyárra jó lenne majd találni valami bababarát de olcsó szállást a Balatonon. Szegény az eklézsia de annyira jó lenne legalább egy hét pihi.
Esetleg ötletek?

Szép vagyok, jön a Kari én meg a nyárra gondolok. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Nekem annyira nincs még karácsonyi hangulatom. Veronika már nyúz hogy tegyük fel az ablakra a világító díszeket és ma láttam hogy lesz valami karácsonyi műsor a Művházban is. A Diósdi úti DM-be voltál vagy a Stop shopban? Mert ha az utóbbiban akkor hozzánk is felugorhatnál. Manó nagyon szereti a piciket :D

Zsand,
Gratulálok :D Nekem is hasonló gondolataim voltak, hogy hogyan lehet ugyanúgy szeretni egy másik babát aztán ez abban a pillanatban megszűnt amikor a karomba tették Zsombort.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsandika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!! :D :D :D
Hogy bírtad eddig Magadban tartani? Én tutira elkotyogtam volna!
Mááár 10 hetes? Mindjárst szülsz! :D

Én sosem gondolkoztam azon, hogy kevésbé szeretném a másodszülöttemet! Még meg se fogant de már IMÁDTAM! :D
A második és a harmadik baba között 3 évet akartunk, de nem bííírtam ki! Annyira vártam hogy megint várandós legyek! :D
Nem volt könnyű most vsizont nagyon örülök, hogy ilyen kicsi a korkülönbség köztük!Teljesen összenőttek! :D :D :D

Andika holnap 5:50-re mehetek Érted? Jön Évi is, érte 5:45-re megyek.

Csajok nekem sincs karácsonyi hangulatom!Talán ha feldíszítjük a házat! :roll:

Dolli mit mondott doki??????????????????????

Judy! Jöttök vasárnap az osztálymisére?
Vendég

Hajni! Majd lejösz Velem Akarattyára! :wink:
Jövő nyáron sokat akarok majd lent lenni, ez a nyár nagyonkimaradt a suli miatt! :cry:
Egyszerű kis faház, de megvan az a várázsa, hogy ott a Balaton! :wink:
Vendég

Mostanában sosincs időm írni vagy inkább energiám. Egyszer csak kirobbanok és írok vagy 3 oldalt. :oops: :lol:

Hajni: a ch szám az erőssége a bogyesznak. 5 bogyót oldjál fel meleg vízben utána igya meg de lehetőleg reggel.

Orsi, Andi: lehet nektek nem is fogyózni kéne, hanem inkább megbarátkozni magatokkal!!! Szépek vagytok és csinosak!

Képzeljétek tegnap elaludt Lilim, aztán fél óra múlva apa megszólal, hogy még mindig megy a körforgója? :shock: Erre nekem is leesett a 20 filléres, hogy tényleg…. Benézek és mit látok??? Lili bekapcsolgatja magának a zenét!!!!! :shock: :lol: Olyan édes!!

Andi: a naptár jó. Ma adtam neki őszibarackot, amit Hajnitól kaptunk ízlett neki. Remélem a has is bírni fogja! :P

Ja képzeljétek néha, amikor Lili azt akarja, h figyeljek rá azt mondja nekem mama, de eddig csak nekem mondta még!!! :D Néha babát is mond meg blablát! Megzabálom. Beszélek neki, aztán nagy komolyan rám néz és elkezdi ezeket mondani! Ez már nem olyan nyögés, hanem tényleg olyan mintha beszélne! :D

Lini
Kép
kicsi lini

Jó estét!

Csajok! Ma megint volt termés, és nem nagyon tudok már visszaolvasni... De van laptop, holnap hentergés közben már netezhetek! :)

Zsand! Jajj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :D Örülök Nektek nagyon! :D
És hogy vagy? Milyenek az első hetek? :D

Nálunk minden rendben! :D Méhszáj/nyak maradt 2000 :D , de maradt a pihis üzemmód is! :( Magnéziumot továbbra is szedem, ami valamit talán enyhít, mást egyenlőre nem akar írni a doki, ha nem muszáj. Azt mondta, hogy a vékony testalkatú nők gyakrabban görcsölgetnek, de mivel még nagyon korán lenne Réka érkezése, inkább pihengessek, tuti ami zicher alapon. Ha rosszabbodik, akkor megyek hozzá, ha nem, akkor csak 18-án uh-ra. És nem kért lóvééééééééét! :roll: Azt mondta, hogy ebben a hónapban már adtam, és a 8ezer az havi terhesgondozási díj! :shock: Bírom nagyon! :D

Na holnap jövök, olvasok, és reagálok, meg csacsogok! Jó, Orsi? :wink:

Én is akarok merülni a hajnali habokban! :( Jó uszit Nektek! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Viszünk gumimatracot, te ott pihenhetsz rajta és meg tollak úszás közben :D Időnként még le is locsollak hogy azért vizes legyél.Jó hír hogy a méhszáj maradt. Pihi :? Viszont tényleg túl korai lenne még úgyhogy csak henteregj tovább :D

Lini,
A barack nálunk is nagy kedvenc volt. A lápcsőházunkban lakik egy bácsi akinek van barackosa, nem nagyon szokott permetezni úgyhogy aránylag bio gyümölcse van. Tőle vettünk egy csomót és lefagyasztottam.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Megjottem!

Valora valt az almunk, ma vegre be meltoztatta kotni a T-com az Internetet uj otthonunkba. (13.-an koltoztunk...) :? :?

Minden jol ment, a cuccok is mar mind a helyukre kerultek szoval kupi likvidalva! :D

Most csak ennyit igy sebtiben, mert rohanok etetni aztan elcsipni egy kis alvast. :shock:

sünciboglya

Most csak ennyi:

Ezen a hétvégén, Vasárnap, Érden a Treff Sportközpontban rendezünk MEGA Játszóházat. A Sportközpont, a Piroska u. 6 sz. alatt található, a Penny Market mögött.

Gézu Bohóc műsorával, sok, különleges légvárral, 3 dimenziós mozival, arcfestéssel, kézműves foglalkozással várunk minden kedves vendégünket.

Kép
tierno

Útra készen vagyok! :D
Azt hittem nehezebb lesz felkelni, de Bogika ébresztett, nem az óra!

Dolli hiányzol a csapatból! :cry:
Tényleg eljöhetnél velünk, veszel egy wellnes és úszás nélküli jegyet és befekszel egy nyugágyba! :D

Mia! VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEE! Gyere és mesélj! :D

Jaaaaaaaaaj Lini! Olyan édeseket tudsz írni Liliről! :D
Na pont az mondja, hogy ne fogyizzunk akinek olyan darázsdereka van szülés után, hogy csak naaaaaaaa! :evil:
Bakker a Fruzsinak vastagabb a dereka! Masszázs közben simán étérem! :D Tényleg nagyon csini vagy én meg tényleg nagyon irígy! :wink: :lol:

Na indultam!

Csak azért írtam, hogy legyen ma reggel mit olvasnotok! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Jó uszizást nektek!
Tegnap olvastam az érdi újságban, hogy decemberben nyitják az uszodát!!!

Zsand! Előre nem gratulálok neked, majd ha már megvan a bébi, de nagyon örülök a jó hírnek, legyen szép és örömteli terhességed!!!

Dolli, ez most jó hír vagy rossz??? Azért csak pihengess mindenképp, tényleg korai lenne még a szülés! :roll:
A novemberi babavárók között volt egy csajszi, akinek hasonló problémái voltak, nagyon sokat kellett feküdnie és ő lett az utolsó a végénm, aki szült még túl is hordta a babát! Úgyhogy kitartás! Tudom, hogy nagyon szar lehet, de a jó ügyx érdekében mindent!!!

Mia! Üdv újra köztünk! Jó, hogy a költözés nehezén már túl vagyok. Sikerült a pakolás után már kicsit belaknotok a lakást? Hogy érzitek magatokat? Hogy van Patrik és Te??? Gyere majd és mesélj!!!

Lini! Tök jó, hogy Lili már kezd beszélni!!! És ez a körforgós sztori jó :lol: Leleményesek a kis csöppségek!!!

Nem tudom, hogy tudok-e még ma jönni, de próbálkozom :)

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Még ismerkedem a fekvős netezéssel. :)

Orsi! Ja, partról hajráznék nektek! :D Tegnap nagyon ideges is voltam, hogy mit mond a doki, meg az ücsörgés gép előtt nagyon nem megy, azért voltam szótlan. De majd most! :D
Márciusban megyek hozzád masszírra, leszakad a hátsm/derekam. :?

Andi! Ez jól hangzik, néznének nagyot az usziban asszem! De én élvezném. :D

Kriszti! A jó hír az, hogy nem bébike jól van, és így már a fekvés sem zavar annyira, mégha nem is az én világom ez a sok tunyulás. Olyan car, mikor anyum szegény meg itt tüsténkedik körülöttem, én meg lustizok. :( Szegény csütrörtök este meg megemelte magát, ahogy Gézut beemelte a kádba. Úgyhogy most őt is próbálom visszafogni, ne pörögjön, mert látom, hogy nagyon fáj neki, csak ő is zizgős fajta.
Milyen igaz, én is épp elérni kezdtem azt az alakot, amit már elfogadhatónak tartok, erre gólya bácsi nem bekopogott... :lol:

Orsi és Andi! Két lüke tyúk vagytok! Vagy a tükrötök pocsék, vagy a szemetek! Bocs! :oops: :wink:
Mondjuk bagoly mondja, mert ahhoz képest, hogy a doki levékonyozott, este olyan dagadtnak láttam a combom, hogy csak na! Apa meg is erősítette, hogy kezd látszódni a terhesség! :? És nem a gömbölyödő pocakra értette.

Lini! De ügyes Lili, hogy már kapcsolgatja a forgót! :D

Mia! De jó, hogy újra itt! Mesélj, hogy van Patrik! Azt hittem, már szellemeket látok valamelyik reggel. :)
T-com nálunk is lassú volt, de az pont arra volt jó, hogy nem neteztem, hanem rendet raktam. Hajlamos lettem volna elmismásolni a rámolást... :oops: Bár sürgetett az idő, mert közeledett akkor is a Karácsony. Tényleg. 8-án lesz két éve, hogy Érdiek vagyunk. :D

Karácsonyi hangulat még nekem sincs, pedig úgy szerettem volna ezt a mézeskalácsos adventi koszorút megcsinálni. :( Így most apa vesz majd holnap a virágosnál valamit.

Brigi! Gézu bohóc... :lol: Azt hittem, rólunk beszélsz! :D

Nem tudjátok a közelben hol van ahol csinálnak fényképes bögrét gyorsan? Br már oly mindegy, csak hátha... El vagyok csúszva...

Na egyenlőre ennyi elég lesz belőlem. :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Zsand!Csak óvatosan gratulálok Nektek! :D Amikor álmodtam Rólad,akkor kislány csecsemő volt melletted.

Hajni!Megcsináltad az omlós csirkét?Én ma azt csináltam ebédre.Kicsit száraz lett,de finom.

Dolli!De jó,hogy minden ok! :)
Itt lehet bögrét csináltatni:
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... gozas.html

Miután Dorina fölkelt,megyünk unokatesómékhoz.Ott lesz a nagy Ő is. :)

Kép
tierno

Dolli: itt is csinálnak bögrét és itt most akciós!
http://www.deniswebshop.hu/index.php?pa ... ate_id=102

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: megcsináltam de én a húst egy éjszakára beáztattam fokhagymás tejbe. :oops: Nagyon fini lett. Csináltam hozzá kínai zöldséges,tojásos rízst. Plusz az a szósz hozzá.....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ma én is sütöttem zabpelyhes-szedres muffint. Nem olyan édes mint a csokis de azért nagyon finom lett :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok! :)
Csodas, fel 12 ejjel es en most jutottam gephez, eddig a gyerek nem igazan hagyott semmit sem csinalni.... (es a 9-kor bevett dilibogyomtol nem is lettem almos mar napok ota.... ez azert durva, 2 hete meg 5 perccel a bevetel utan negykezlab tudtam csak eljutni az agyamig....) Enyhen szolva hozzaszoktam.... (a kis zug-drogos!)

Beszamolo Patrik kismalacrol:
Hogy hany centi nem tudom pontosan, de a 62-es cuccok mar jok ra. A sulya 5.25 kg korul van. attol fugg mennyit kakilt aznap.... :D Nezelodik egesz nap, nyulkal a jatekai utan, megtanitottam neki ha megpuszilom a kis kezet es tetszik neki akkor o utana odadugja a szamhoz tobb pusziert. :) A fejet mar jol tudja tartani, sokat van hason az igaz, igy amikor hason nezelodik akkor felemeli a mellet is, karjara tamaszkodva es forgatja azt a bolyhos fejet. :) Szoval jo fej kiskrapek, mar nagyon osszehaverkodtunk, vagy inkabb osszenottunk. :)

Ma voltunk uj rugikat, body-kat vasarolni, mivel 1 het alatt kinotte mindegyiket hosszaban. Csodaszepeket vettunk a Tesco-ban. (Bar volt egy kis vita, nekem a sarga-rozsaszin mintas, muris feliratos dolgok tecccettek, apa meg mondta hogy csak a halott testen keresztul vehetek ilyesmit....) Vegul is azert egy Micimackobol valo Tigris felszerelest azert szervaltam (kis hosszu ujju polo, hozza naci. Narancs szinu , van rajta Tigger az elejen a naci es a felso ujjai pedig tigris csikosak. Nagyon durvan nez ki! Hazafele sirva rohogtunk rajta.
Remelem most egy honapig nem kell uj cuccokat venni.
Egyebkent annyira edes cuccokat lehet kapni, mackos anorak, hozza valo sapesz, maci fulekkel, kesztyucske es talpravalo is. :D Folyott a nyalam rendesen kar hogy mar van anorakunk.
Ma a gyerek egeszen el volt romolva, mindig sirdogalt, unatkozott, ha foglalkoztunk vele az sem volt jo neki. Enni is harcok aran, tobbszor bufizessel a kajak kozben. Ez a hasfajas az agyamra megy! De nagyon remenykedem hogy lassan kinovi.... Legalabb mar azt elertuk hogy mar naponta tobbszor is kakil.... ez pedig csoda nalunk! Csak sajnos a pocak igy is faj. :(

Lehet hogy valtanunk kell ismet a csodaszeren? Egy jo ideje Gripe Water-t hasznalunk, nagyon jo. Elotte Infacol, az is jo volt. De egy ido utan ugy latom hogy valtani kell. Csak az a kerdes hogy mire? Az Espumisan-tol nagyon beteg volt, az kiesett a repertoarbol... Talan ha ismet egy rovid idore visszaternenk az Infacol-ra? Ez a nagy dilemmam most!

Dolli:
Tessek szepen az agyat nyomni! Punnyadni! :) A vegere ugy megszokod hogy szules utan fel sem akarsz majd kelni. :D:D:D:D De tenyleg fontos, probalj lelassulni, tojni minden masra es Internetfuggove valni. :D

Mangora:
Nem is tudtam meg gratulalni Marci szuletesehez igazan! Es mar 3 hetes!!!! Mennyire repul az ido! Remelem jol vagytok mindketten, nagyon sok boldogsagot kivanok es legalabb egy gallon tejcsit minden nap. :D (ha tul sok van mi szivesen atvesszuk a "maradekot". ) :D:D:D:D

Fozes: Hat nekunk a TeleTal Etelfutar ceg foz, legalabb is hetkoznap. :) Igy mindig mast eszem, nem lehet megunni es nagyon fincsi! Raadasul nem is draga. (es igy nekem is tobb idom van napkozben. Tobb ido: a semminel kb. 5 perccel tobb...) :twisted:

Fotokat majd toltok fel, de csak a masik gepen van, viszont az a haloszobaban van, ahol parom alszik eppen... szoval majd napkozben megkiserlek nehany fotot osszekurkaszni!

joejt! puszka

sünciboglya

Liniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
http://www.youtube.com/watch?v=bBdVR6RF ... re=related :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Drága Lini!

Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából
!

"Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot
!"

Kép
Vendég

Lini! Mennyi is az annyi? 18? :D
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép
Kép
tekiroll

Disznóság! Nekem itt a gép, csacsognék, oszt sehol senki tegnap sem... Mindig csak a család! :wink:
Most hozzánk is jöttek/jönnek. Apósék elvitték csibét tekeregni, meg majd jönnek párom keresztszülei is nemsoká.
Após tud ám hízelegni! Kaptam egy rózsát, és Rékának is hozott egyet! :D

Andi, Szilvi! Szóljatok, mikor jöttök, mi itthon vagyunk, bármikor szívesen látlak Benneteket! :D Meg bárkit! Csak szét nem kell nézni nálunk most... :oops:

Andi! Ez a zabos muffin milyen? Nekem zabkorpás receptem van. Mondjuk azt szerintem fini.

No jöttek!

Kép
Kép
tekiroll

Szija Dolli!

Én vagyok, de olyan fáradt vagyok! :cry:

Tegnap uszi, utána dolgoztam, aztán jött Apósom, én lemostam a a maradék ablakokat, ebédeltünk, nagyokat levitte Apa 14h-ra a gyerek zsúrba,Bogikával aludtunk egy kicsit, 16h-ra mentünk a csimókért, C&A-ba visszavittünk egy szétreccsent gatyót, amit tök jó gyerek gatyókra cseréltek be!
Este csak lötyögtem, dőltem jobbra-balra! :? Iszonyatosan fáj a nyakam! Még sosem volt ilyen! :shock: :cry:
Ma osztálymisén voltunk, majd átszaladtunk anyósomhoz, hogy felköszöntse Apit!
És most ne röhögjetek ki! Hazaértünk és 2 órán kerseztül kerestük az osztálypénzt, ami a listával, számlákkal együtt egy műanyag bugyiban volt a szekrény tetején!
Már átturtuk az egész házat, bár a könnyeimtől nem láttam semmit! Végül Apa megtalálta az íróasztalom fiókjából kiesve, leesve a számítógépen! :shock:
De ez most úúúgy felemésztett! :? Nem is pénz érdekelt, mondjuk annak sem örültem volna, ha pótolnom kell 50 ezret saját pénzből, de akkor azt se tudtam volna, ki mennyit fizetett be! :oops:
Most gyorsan beírtam számítógépbe, hogy ott is dokumentálva legyen! :D
Takarítást nem fejeztem be, hátra van Bubu szobája és a fürdőszoba és mindenhol felpórszívózni, felmosni, de olyan szinten nincs karácsonyi hangulatom, hogy kedvem sincs előpakolni a cuccokat! :?
Lehet alvás után hamar befejezzük a takarítás, este meg meggyújtjuk az első adventi gyertyát és ennyi volt! :oops:
Jövő hétvégén majd díszítünk! Amúgy is az volt ez eredeti terv, hogy spórolunk a villanyszámlán és csak az utcsó héten fényfüzérezünk! :wink:

Holnap már megy oviba Fruzsika, Bogit viszem anyósomhoz én meg elmegyek csavarogni, vásárolni! :wink:
Lehet kipróbálom ezt a hipoxy trénert a fogyiközpontban! :D
Nézem magamnak péntekre valami csini felsőt és valami csecse kis bizsut!

Parázom Marcipán műtétje miatt! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Lini! Boldog szülinapot!

Mia, jó hogy jöttél mesélni! A ruha téma nálunk is aktuális. Már látom,hogy a legkisebbeket kezdi kinőni Marci.Pedig nemrég még lógtak rajta :) Bár nálunk még van betárazva pár méretnyi cucc, azért jó 1-2 darabot venni neki így is :)
Sajnos tejcsi nekünk sincs elég, így adni nem tudok... Ti csak tápszert adtok neki vagy vesztek anyatejet? Én nagyon gondolkozom rajta, hogy az kéne tápszer helyett, apa meg nagyon szeretné.

A tegnapi vásárlás befuccsolt nálam.Egy farmert sikerült vennem, ami kicsit hasban szűk, pedig 4 számmal nagyobb, mint a korábbiak... Elég kiábrándító volt, úgyhogy hamar meguntam...:(

Megnéztük a házat is tegnap, de akármilyen jól is néz ki, csomó hibája van... :(

Na ma meg itt a takarítónő, kivakar minket a koszból :) Azért annak még nem mertem nekiállni!

Apa meg beteg... Fáj a torka és hőemelkedése van...:(

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Lini!Boldog szülinapot kívánok!

Mia!Jaj,kis Patrik is milyen gyorsan növöget!Tescoban én is néztem a rucikat.Tényleg nagyon édesek!Némelyik viszont olyan drága.Kabátot láttam akciósan majdnem 5 ezerért.Aztán hordja a gyerek 3-4 hónapig...Tigris szerkós Patrikról raksz fel képet?

Dolli!Valamelyik nap mi is átmehetünk?Csak most várom,mi lesz Dorcival,mert kicsit szörcsög,kiszívta ma az orrát,nagyon pici jött ki.Mintha egész fönt lenne a trutyi.Csak nehogy beteg legyen! :?

Nekem sosincs karácsonyi hangulatom!Utálom ezt a napot! :? Nem is szoktam díszíteni a házat se,csak 1-2 mütyür kerül elő. :oops:

Ezt most találtam:
A csillagánizst a gyógyászatban már évszázadok óta használják. Általában reumatikus panaszokra szokták használni, mert görcsoldó hatása miatt a fájdalmak enyhítésére alkalmas. Teakeverékként, ízjavításra használják elsősorban, de az étvágy javítására is jó. Viszont, amit sokan nem tudnak, hogy a madárinfluenza elleni oltóanyagot is ebből állítják elő. A madárinfluenza elleni védőoltás hatóanyaga, a sikimasav ugyanis a csillagánizsból is előállítható. Ezért volt, hogy néhány évvel ezelőtt teljesen hiánycikk volt a piacon, mert vakcinakészítés miatt felvásárolták az egész országban. Mi ugyan otthon vakcinát előállítani nem tudunk, de nagyszerű ízű teát készíthetünk belőle, ami segít megelőzni a bajt.

Kondisok!Ezt ismeritek? http://www.erdifitness.hu/index.html
Vagy olyat kerestek,ahova csak nők mehetnek?

Kép
tierno

Sziasztok!

Orsi!
ne félj a kutya műtétjétől, tudod a mi kutyáink is túl vannak rajta!
Ami fontos, hogy műtét előtt amikortól mondják ne egyen a kutya!!!!
Az ébrdeés kicsit macerás lesz, mert menne, de nem tud szegény aztán semmi gond!
Lábadozás alatt a gallér legyen rajta, ez azért kell, mert kinyalhatja a varratokat és akor újra varrni kell és befertőződhet a seb.
A gallér nagyon nem szokott tetszeni nekik, de MUSZÁJ!!!
Ha otthon vagy napközben nem gáz, ha leveszed róla, de ha felügyelet nélkül lesz legyen rajta gallér éjszakára is.
A varratszedés pedig sima ügy!

Nekem sincs sok karácsonyi hangulatom, se díszítés és a takarítással sem járok élen.
Az ajándékokkal pedig konkrétan SEHOGY:(((
Nem baj, majd jövőhéten elmegyünk apával a Régióba és ott letudjuk az összes gyereket!!!
A felnőtteken pedig még agyalhatok!!!

Dorina és DorinaApa elmentk sétálni:))

Megyek vasalni

Sziasztok
Vendég

Írtam egy csomót, erre Gézu belenyúlt valamibe és elszállt! :(

Orsi! Ugye nem vettél omolyan? :wink:
Én a sok dolgod olvasásába is belefáradtam, nemcsoda, ha hulla vagy... Ez a pénzes dolog meg. :( De jó, hogy megkerült! :D Anno óvónéniként volt egyszer, hogy eltűnt a csoportpénz. Az sajnos nem került elő. Visszatettük kolleganőmmel, de nagyon moslék érzés volt az egész.
Marcipánt mikor műtik? Bocs, ha átsiklottam felette. :oops:
Jaj, nagyon ari vagy, semmi extra segítségre nem gondoltam igazából, csak egy tortahozatalra, de még annyira nem találtam ki ezt az egészet. Lehangol, hogy nem tudok úgy készülni párom szülinapjára, ahogy szeretném! :(

Brigi! Gyertek csak! :) Remélem, nem lesz beteg Dorci! Szoktál neki sterimart vagy valamit fújni szívás előtt?

Elküldöm, mielőtt elszáll...

Kép
Kép
tekiroll

Zsand! Még jó, hogy jó a szemem, és el tudtam olvasni, hova mész! :lol:

Hajni! Köszi az oldalt, bár nincs info róla mikorra szállítanak, de páromnak nagyon megtetszett rajta egy dolog, ami lehet, hogy jó lesz családnak ajándéknak! :)
Te rendeltél már tőlük?

Brigi! Neked is köszi! Nekem túl hosszú a 7 munkanap, amire vállalják a szállítást! :( Persze előbb kellett volna gondolkozni, de a franc se tervezte ezt a hülye fekvést! :evil: Párom szülijére gondoltam a bögrét, hogy valami legalább legyen, eredetileg nem ezt terveztem...

Mia! De jó végre olvasni Patrik babáról! :D Meg Rólad is persze! :wink:
Én lehet, hogy ismét Infacolra váltanék. Szerintem bejönne... És akkor a kettőt tudnátok váltogatni.
Aztán mindjárt itt van a megváltó 3. hónap, remélem, akkor varázsütésre megszűnnek a pocigondok! :)

Kriszti! 3 hete szültél! Ne izgulj a gatyaméret miatt, idő, mire visszahúzódik a pocak. Én anno tojtam rá! Igazából most sokkol, hogy mekkorákat hordtam... mondjuk az nem csak a terhesség alatt felszedett súly volt... :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mentségemre szeretném felhozni, hogy melegszik a vasaló :shock:

Lányok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mit csinál az Elmű ha az év végi elszámolásnál plusszba vagyunk, kiutalja a pénzt vagy be kell menjek vagy levilágítjuk.
Mi villanynál átalányt fizetünk és pluszba vagyunk 19ezerrel annak is örülnék, ha a postás hozná a lóvét, de az sem baj, ha jóváírják. Csak sajna azt nem tudom, hogy ez intéződik magától vagy be kell menjek személyesen?
Nem volt ilyen valakinél véletlenül?

Mentem, tudjátok hova :shock:
Sziasztok
Vendég

Zsand! Párom mondja, hogy visszautalták a pénzt maguktól tavaly... 261 ft-ot! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Csak gyorsan mert én még takarítok, de mindjárt végzünk!
Apival belehúztunk!
A szalonban összecsuktam a masszázságyat és levittük a nagy szivacságyat!
Olyan szerelmi fészket rendeztem be, hogy jujujuuuuuuuuuuuuuuuj! :oops:
Piros gyertyák, párnák, hangulatvilágítás, zene! :wink:
Bogit hamar lerakjuk alukálni, nagyoknak berakunk egy mesét, mi meg azt mondjuk, hogy fáj Apa háta és lemegyünk! :wink:
Hogy ez miért nem jutott hamarabb eszünkbe? :roll:

Zsandika! Hogy vagy???? Hányinger?
De jóóóóóóóóóóóóó, hogy írtál a kutyusokról, kicsit megkönnyebbültem!
Lehet hogy majd zaklatlak, holnap délután ha beparázok valamin! :oops:
Szerinted dec 20-ra rendben lesz annyira Marcipán, hogy Szilviékra bízzuk???
Úgy értem, hogy azon aggódom, hogy ne legyen plusz feladatuk Szilviéknek, így is parázom, hogy nagyon megterhelem Őket! :cry:
Az asszisztens azt mondta 10 nap a varratszedés és utána semmi teendő nincs vele! Ez reális?
Barátnőm is azt mondta, hogy ha itt van mellettem a kutya, akkor leszedhetem róla a lámpabúrát, csak ha nem látom, akkor feltétlenül rakjam rá!
Na hogy megy a vasalás???? :lol: :lol: :lol:
Én mostanában még kisbetűvel se merem leírni és azóta secperc alatt túlvagyok rajta? :shock:

Dolli!

Figyi én tudok nagyon jóóóóó tortát! 3500-ért (asszem) csinálja egy néni! Isteni finom, olyan feketeerdő féleség, főzött csokikrémmel, nem vajassal, megydarabokkal, csokis piskótával!
Tényleg ISTENI! Nyugodt szívvel ajánlom!Mikorra kell?
Mert ha gondolod, intézem Neked, és házhoz is viszem! :wink:
Itt van a néni a Rákóczi utcában, régen a Osváthban volt cukrász!

Na megyek gyorsan befejezem a takarítást és megyek szépítkezni! :D
Vendég

Jelentem vasaltam egy kazal ruhát!!!

Orsi!
Nem lesz semmi gáz, csak ezeket tartsd be:
műtét előtt nincs kaja amikortól mondják inni sem szabad!!!
csak akor ehet ihat ha teljesen magához tért, stabil a járása, leülése, lefekvése, felállása ez a félrenyelés miatt fontos!!

Műtét utáni nap lehet, aluszékonyabb, étvágytalanabb

Lábadozás alatt SZIGORÚAN gallér!!!

Semmi gondod nem lesz vele már a műtét utáni 3. napon!!! NO PARA!!!!!
a varratszedés után semmi teendő nincs már vele, esetleg annyi, hogy ha elkezdi kilökni a szervezete a varratokat egyszer-kétszer át kell törölni neki Betadinnal!!! DE ez szervezettől függ és semmi komoly

Hol műtik? Valahol most van ivartalanítási akció, talán a rendőrség utáni á.orvosi rendelőnél olvastam!!

Ha valami van nyugodtan hívj!!!

Hála égnek nincs hányingerem, egy hete volt egy kicsi, de elmúlt KOPP-KOPP-KOPPP
Naon jól vagyok, bár a kávét nem kívánom nem is iszom úgyhogy az amúgyis alacsony vérnyomásommal meg a terhesség eleji fáradtságommal estére már csak bedőlök az ágyba!!!

Szerintetek hol érdemes Dorinának Szentestére ruhát néznem??? Annyira szeretnék neki valami szépet, de néztem a H&Mbe a Camponai C&A-ba, de semmi.

Tekiroll!
köszi az Elműs infot!!!

Ha valakit érdekel a biatorbágyi faluházba lesz decemberben Halász Jutka koncert!!!
Ha valakit érdekel bemásolom, hol találtok róla infót!!!

Valaki meggyújtotta az első gyertyát az advent koszorún???

Sziasztok!!!
Vendég

Orsi! Ez de jól hangzik! Még meg hányavetizem a dolgot, mert csibe még nem eszik csokit, mostmár megvárom vele az allergiavizsgálat eredményét... Más tortit nem süt a néni? amiben nincsen semmilyen allergizáló csoki, dió, mogyoró, eper, málna... hű, asszem ez túl nagy kérés... napoljuk is... :( Pedig én hogy imádom a feketeerdőt...
Szép estét! :wink:

Mi még most fogunk gyertyát gyújtani, Gézu kidőlt kicsit estére, aludt egy bő fél órát...

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Hétvégén anyuméknál voltunk, lepasszoltuk a gyerekeket, párom meg papus elment autót venni, hugit meg engem kiraktak az auchanba és megvettem mindent karira!!!!!!!!! Ajándékok letudva! De mr most olyan tömeg volt... mi lesz később?!.....
Ma egy kis karihangulatot is varázsoltunk, fenn vannak az égők, ajtódísz, csak egy kis igazi fenyőágat kéne venni, hogy az illat meglegyen....

Kriszti, hogy van Marci körme? Bubónak is 1-1 ujján befelé nő a köröm... olyan nehéz vágni neki, meg mindig figyelni kell, hogy be ne nőljön... Párod hogy van? Jobbulást neki!

Zsand, nagyon gratulálok!!!! Dorina mit szólt?
Nekem annyira jó, hogy ilyen kicsi korkülönbség lett köztük!
Túlfizetés a villanyon.... de jó! Nekünk tavaly minusz 40ezer volt kari előtt... nagyon örültem neki..... :evil: Hívd fel őket, biztos megmondják mi legyen a pénzzel....

Lini, Lili kapcsolgatja a zenét magának????? Nem semmi, milyen kis ügyes!!!!

Dolli, örülök, hogy minen okés! Pihi meg.... pihenj csak, hisz nemsokára úgy sem fogsz! :wink: Két gyerkőc mellett... :D

Orsiborsi, AVOOOOON!!!!!!!! :wink:
Hová mész csavizni? Hánykor lesz Marci műtétje?
Kellemes estét Nektek! :lol:

Mia, van net, de jó! Olyan jó olvasni Téged, hogy Patrikkal milyen jól összemelegedtetek és, hogy ilyen szépen gyarapszik!!! Fotóóóóót!

LINI, nagyon boldog születésnapot!!!!!!
Kép
sylph

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Megyek kicsikarok egy kis romantikát! :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok!

Elnezest, rovid leszek, egesz nap rohanas volt, most meg en kelek majd Patrikhoz ha valami nyugje van.

mangora:
Tap versus Anyatej: A gaz csak az hogy a lefejt, lehutott anyatej mar nem teljes erteku, ezert hivjak "noi" tejnek. Raadasul egy liter 1800 ft ! Megfizethetetlen. Patrik csak tapot kap, gyonyoruen fejlodik minden tekintetben. Valami hypoallergen csodat irt neki a doki neni, jol szuperal. Erdekes, meg izre is emlekeztet az anyatejre. (Es nem utolso sorban 2500 korul van ami eleg nekunk (most) egy hetre.

tierno:
Igerem lesz foto a tigris-Patrikrol. Picit nagy meg neki, de szerintem par heten belul jo lesz ra. :D

Dolli:
Ma kiprobaltam, nem adtam neki a kajajaba semmit csak a tapot es nem voltak nagy gorcsei, nem is sirt annyit.... meglatjuk mi jon be igazan. (Addigra meg kinovi szerintem...) :D

zsand:
altalaban jovairjak es "levilagitod" idovel a tobbletet, de pl. anyunak kikuldtek a zaras utan a fennmarado osszeget. (ami nem kis osszeg volt, 39 ezer egy ev alatt!)

Bocsanat, de megint rohannom kell, nincs idom irni tobbet ma. :(:(:(

Mensizek is, igy a vilagvege bekoszontott az agyamba....

puszka es joejt mindenkinek, elnezest ha nem reagaltam mindenre!

sünciboglya

Sziasztok!

Azt hiszem Dorci tényleg beteg lesz. :( Egész nap nyűgös.Reménykedtem,hogy ha kialussza magát másképp lesz,de nem.Most is már többször fölkelt,biztos nehezen kap levegőt.Pedig nem rég volt megfázva. :?

Dolli!Nasivint használok.Gondolom párod megértené,ha csúszol kicsit az ajándékkal.
Itt is van bögre:
http://www.gravirexpressz.hu/index.php?main_page=index

Zsand!Új ruhát szeretnél,vagy használtat?Teszvesz,Vatera,Babaszoba

Szilvi!Húú,megvannak az ajándékok? :shock: Nekem semmi ötletem,hogy kinek mit vegyek. :(

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Banyek, hogy rohan az idő! Lilikém ma FÉL ÉVES! :shock: :shock: :shock: És megint fél 6-ig aludt. :lol: :lol: :lol:

Megcsináltam tegnap a mézeskalács adventi díszt. Hát...... Kicsit béna, kicsit nyomi de a miénk. :oops: :lol: Meg is gyújtottuk rajta az első gyertyát ( almás-fahéjas) tök jó illat volt.

Orsi,Lini: sikerült a romantikázás? :lol: Nekünk is ki kell találjunk már valamit mert ez így nagyon gáz. Bár úgy tűnik Apósom kibékült a nőjével és hétvégénként ott alszik. Majd jól beosonunk a szobájába....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli: a rossmannban is van bögre. A honlapon megrendeled ( le kell tölteni egy programot hozzá ) és a kért üzletbe kiviszik. Nekem így 3 nap alatt megcsinálták a fotóalbumot. Szerintem a bögre megvan 2 nap alatt. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

LAptető..... ráadásul a 200-adik. :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, Brigi! Köszi az újabb infokat!:D Szerintem csúszni fog az ajándék, inkább szeretnék mindent profin kitalálni, minthogy gagyira sikerüljön... mert még képen is agyalok, hogy melyik lenne jó, legyen-e rajta felirat stb... Szerintem karira kap pótlást. :D
De ügyi vagy az adventivel, akkor Nálatok már karis illat van. :)
Látom, átvetted a kiskakas szerepét! :lol:
Én nagyon hulla voltam, rég aludtam éjjel ennyit, mint most. Párom kétszer volt át Gézunál, az egyikre nem is emlékszem! :roll:

Szilvi! Hogy Te milyen ügyi vagy ajándékozásban... Nekünk most áll össze, hogy mi is lesz, de úgy néz ki, megvannak az ötletek, már csak a megvalósítás... :D

Brigi! Jobbulást Dorcinak!!!

Kép
Kép
tekiroll

Hajni! Puszi a kis féléves Lilikének! :D De ügyes, hogy ennyit alszik! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, jó reggelt!

Vásárolni nem megyek a drága főnököm jóvoltából! :?
Csütörtökön utalták el a pénzemet, de még nincs a számlán! :cry:

Tegnap este nagyon szupikiráj volt!:oops:
Hajni, kölcsönadjuk a szerelmi fészkünket és nyithatunk egy bordélyházat! :lol: :lol: :lol:
De most hogy elmegy Após (remélhetőleg!!!)lesz Nektek is helyetek!
Amúgy nekünk hiába van külön szobánk, mégis fusztrál, hogy ott vannak tök közel a gyerekek! A bubu szobája meg szomszédos a mienkkel és mindig bennem volt a para, hogy mit hal az a gyerek! :?
De hogy mennyire fusztrált engem ez a dolog, csak tegnap jöttem rá 6,5 év után! :shock: :cry:
Mi még sosem voltunk gyerekek nélkül sehol! Most érzem igazán mennyire fontos lenne, hogy el tudjunk néha "menekülni"
előlük és tényleg csak egymásra koncentrálni, úgy hogy nem azt hallgatózom, hogy a gyerek mit csinál!
Apival volt múlthéten egy jó kis veszekedésünk(vagyis csak duzzogás volt) mert elmagyaráztam neki, hogy nekem szükséggem van arra, hogy figyeljen rám, törődjön velem! Van hogfy egész nap hozzám se szól és akkor este meg ugorjunk egymásnak!
lehet én vagyok egy frigid picsa (pardon :oops: ) de annyira szeretném ha odafigyelne rám! :cry:
Múlthéten felvettem a fekete csipkés míderemet, pont sminkeltem a fürdőszobában, mikor belépett ésleült nagy wc-ni! :shock: :shock: :shock:
De még csak azt sem mondta, hogy hűűűűű, vagy vmit! :cry:
Na ez számomra annyira kiábrándító volt, hogy a szó szoros értelmében carik rám! :lol: :lol: :lol: Azzal a lendülettel töröltem le a sminket, és büntiből felvettem a szülős almamintás hálóingemet! :wink:
De legalább volt rá alkalom, hogy elmondjam mi bánt!

Kértem, hogy ne csak este legyen kedves, hanem napközben is!
Ha én a fürdőszobában készülődöm, hogy anyából, takarítónőből, konyhásnéniből átváltotzzak szexistennőnek, akkor ne üljön be kakálni mellém, sőőőőt be se nézzen! :lol:
Lehet én vagyok hülye, de itt nem csak arról van szó, hogy szépítkezem hanem át is kell szellemülnöm! :oops:

Háát csajok sosem gondoltam volna magamról, hogy egyszer ilyen problémas hülye picsa leszek! :cry: :cry: :cry:
Bocsi, hogy iylenekkel fárasztalak Benneteket! Erről senkinek se merek beszélni, így leírom, hadd olvassa mindenki! A szomszédok, az ovistársak anyukái és még ki tudja! :lol: :lol: :lol:
Igazából nem érdekel ki olvas, nyilván könnyű Érden beazonosítani minket!
Vendég

Boldog félévet Lilikének!!!!! :D
Hogy szalad az idő!

Mi lehet Berniékkel, Edináékkal???? A csajszik mindjárt 1 évesek! Már biztosan nagyon ügyesek, lehet hogy már járnak is!
nekem nagyon hiányoznak! :cry:
Jó lenne hallani felőlük!

Andi milyen volt Alma koncert? Képzeld majdnem ledudáltunk egy piros Cólás autót! Ment a lakótelep felé, azt hittük Robi az! :lol:
Van már Vica néni!Azért örülök, hogy Fruzsika oviban van! :P

Dolli! Milyen tortára gondoltál?
Én csak csokisat és gyümi tortát szoktam csinálni!

Szilvi! Aztaaaaaaaaaaaaa Te már feldíszítetted az egész házat?
Avont, lehet kihagyom most, add le nyugodtan a rendelést!
Ilyenkor karácsonykor rengeteg kenceficét kapok!
Amiben viszont sosem csalódok az az Aldo Vandini termékek!!!!
Kép
IMÁDOM!!!!

Brigi! Miért nem szereted A karácsonyt???? :shock: Én imádom, azért vagyok lehangolva, hogy most nem ragadott magával! :cry:

Hogy van Dorci?????????????? Jaaaaaaj ne legyen mááár beteg szegényke!

Képzeljétek nincs víz nálunk 8-12-ig! :?
Teliengedtem a kádat vízzel, hogy tudjak takarítani!
Tudjátok micsoda baromságba kezdtem bele??? Elkezdtem a fugát kefével mosni a járólapojk között! :?
Aholk megcsináltam tök szép és most annyiar idegesít, ahol koszos! Eddig észre sem vetem, most meg muszáj lesz megcsinálnom az egészet! Csak az a probléma, hogy 80nm a járólapos rész a házban! :evil:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁ megint mennyi hibával küldtem el az üzit! :oops:
Nincs időm javítani, nézzétek el nekem!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?