Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Jajj te szegény :? ,bizti rossz lehet...
És mennyi ideig szenvedsz attól?

Csip-csip!
Igen jól értelmezed..engem megnyugtatott a 2 uh és a magándokim ugyhogy én nem kérvényeztem ezt,de a genetikus sem ajánlotta fel...

Onlány!
Hu az már durva fejfájás lehetett :roll: ,de csak ha elmúlt :wink:
Vendég

kírus egész nap... de délelőtt sokkal rosszabb... de most sokkal inkább az fáj (lelkileg), hogy egy napon múlt, hogy lecsússzunk róla... ha holnap repedt volna... :(

most nagyon mérges vagyok... :evil:

Kép
gtunde75

Hello Csajok!!!

En is bejelentkezek.....Ma szetbaszott az ideg mar a repteren, mert közöltek, hogy lehet nem tudok többet 21 orat dolgozni hetente, csak 15-öt.....Na de en elinteztem magamnak...Mert ugyanis ugy nez ki egy munkahetem normalisan, hogy hetfötöl pentekig este fel 7-fel 10-ig a DHL epületeben melozom a repteren es pluszba penteken delelött 7-13-ig egy 3-as kapu nevü helyen...na most a nagytudasuak kitalaltak, hogy olyan beosztas mar nincs, hogy 7-13-ig hanem reggel 3.30-tol 9.30-ig.....Csak hat ugye ezt en pentek reggel nem tudom csinalni, mert csütörtökön este fel 10-ig ott vagyok a DHL-nel :evil: ....De elinteztem magamnak, mert ezek annyira balfaszok, csereltem a munkatarsammal aki hetfön csinalta volna ugyanezt a munkat ( 3.30-tol), igy most en megyek hetfön...Hurra, kelhetek fel reggel 2.30-kor :shock: ...Na de egyszer egy heten azert tulelem :wink:

Zsu- Elolvastam Betty blogjat, majdnem bögtem rajta, azoka szivecskek mennyire edesek mar?? :lol:

Gtunde- Köszi a kepdicsit...hat igen, nem vagyok egy depis tipus :lol: ...Na mondtam en, hogy lesz pozi az az LH, vagy nem mondtam?? :roll: Csak akartam?? :lol:

Susytunder- Jo, hogy jöttel....Szorgalmas vagy, hogy nagytakaritottal, meg milyen kajcsikat tudsz fözni :shock: :lol: ..Milyen az a turos zsemle??

Kirus- Neked is szep nappot!!

-J- Na persze neked is :lol:

Csip- Jo, hogy nem keseredtel el, nem is szabad!!A kövi honap a tietek lesz, az tuti :wink: ...En meg csak a tesom gyerekeinek vettem ajandekot, különben senkinek!!

Ediii- De jo hallani rolad....A dokik tenyleg hihetetlenek, legalabb is egynemelyik...De hajra inszem!!! :lol:

Onlany- De ügyi vagy, nagy gratula a szakdolidhoz...Szolithatunk ezentul professzor asszonynak?? :lol:

Iner- Szijaa!!Akkor te is pihenj sokat, mert te mar tul vagy az amnion, te hös :wink:

Joli- Hat megertem az aggodalmad, hihetetlen, hogy mi folyik az eü-ben...nem is tudom mit csinalnek a helyedben...ha megnyugtatna tenylegesen az amnio akkor en valoszinü megcsinaltatnam :roll:

Na csajok, megyek mert meg nem kajcsiztunk, holnap jövök!!

Szep pentek estet mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!!

Pusziiiiiiiiiiiiiii
csip-csip18

Jó reggelt!

Először is kellemes hétvégét kívánnék mindenkinek! :wink:
Másodszor, pedig Csip csip :!: :?: :?:

Ancsi :oops: áh én nem vagyok professzorasszony :D Hát jól megkavaráták a beodat! Na, akkor már leesett ez a soförködéses dolog :idea: Hm, én nem láttam az ígért dzsekis képet :roll: :lol:

Tünde, párod vasárnap jön?

Kép
Kép
onlány

ja persze írtad is! :oops: Nézegettem intranaeten párodnak valami informatikusos melót, de nem láttam :( mármint a cégemnél, ami felétek is műkszik.

Kép
Kép
onlány

Szép jó reggelt...

Érezztem, hogy jönni fogsz miattam Onlány, ezért is jöttem :lol: :lol: :lol:
Na tegnap este már mikor haza jöttem nem bírtam elaludni, ráadásul ment a Szőkés évadzáró, utána meg annyira feldult érzelmileg a vége, hogy nem tudtam elaludni....
Végig zokogtam a végét, mert meghalt a főszerplő :cry: :cry:
És mit láttok az én párom is megkönnyezet :shock:

Na mondom elmegyek wc-re berakok leglább egy tisztasági betétet, hátha történik valami reggel...

De sehol SEMMi!!!!!!!!!!!

Most elment 6 kor a párom munkába, nem sokára jönni és megyünk Auchanba vásárolni, kiváncsi vagyok ő neki mikor jut eszébe, hogy elméletileg ma kellene megjönni...Mert idáig nagyon számolta a napokat!!!!!!!!!!!
De szerintem csupán késik...

Na majd még jövök helyzetjelentést adni!!!!!!!

További szép hétvégét!!!
csip-csip18

na :!: :D :D :D

Kép
Kép
onlány

hmmmmm, hát ez bíztató... Rokonság nem jött még azzal, hogy hogy áll a ciklusod?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

onlány tegnap jött!!! :) mindig pénteken jön hétvégére... nagy ritkán csütörtökön... :)

csip jaj, egyem meg a kis érzékeny szíved!!! :) amúgy én is simán tudok sírni filmen... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek naon szép hétvégét!!!
Kép

Kép
gtunde75

akkor szuperül fog telni a hétvégéd! :wink: Remélem mindenkinek!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Tegnap megkapta Kristóf a h1n1 oltást, ma reggel hőemelkedéssel orrfolyással keltünk. Nem tudom van e közük egymáshoz, lehet mégis az urológián kapott el valamit, de lehet, hogy csak megfázott... most tök ideg vagyok, mert lehet mégse kellett volna oltani... nem lehet jó döntést hozni.

Onlány
Azt hiszem te kérdeted, bocs ha nem... én nem lettem beoltva, csak a körülöttem lévő emberek.

Reggel szépen sütött a nap, most meg... mindjárt esik.

Kép
Kép
susytunder

Hello Csajszik!!

Mindenkinek kellemes hetveget kivanok!! :wink:

Onlany- El is felejtettem a dzsekis kepet, de potolom, igerem :wink:

Csip- Piri meg sehol??Az nagyon jo hir :lol: ...Jo vasarlast!

Susytunder- Ne izgulj, sok oltas utan szoktak a gyerekek picit betegeskedni, mivel ugy tudom, hogy elvileg a virus egy leggyengitett valtozatat adjak be az oltasban es a szervezet immunrendszere pedig kitermeli az ellenanyagot...Ugyhogy minden rendben lesz :wink:

Gtunde- Kellemes hetveget neked is a paroddal!!

Most megyek,megyünk puncsozni :wink:

Megegyszer kellemes hetveget mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzytunder, én kérdeztem, de szentül abban voltam, hogy beadattad. Szegény bogárkád! Gyógypuszik neki! Lizusom is le van gatyásodva :cry: nagyon náthás, köhög és baromira fáj a foga. Nem tudom hogyan segíthetnék az én kis csillagvirágszálamnak, a szívem szakad meg érte, ahogy látom, hogy szenved :(

Ancsi, hmmm de jó neked! Puncsozás :P mi majd 19-én fogunk! Ja, azt akartam kérdezni tőled, hogy 7végén is fizetős a parkolás???????

Kép
Kép
onlány

Ancsa
Majd mesélj, hogy milyen volt a puncsozás. Milyen áron adják most? És a forralt bort?

Onlány
Én mézes citromos teát adtam neki, meg oscillococcinumot, és már sokkal jobban van szerencsére. Nektek is gyors gyógyulást kívánok
Mi 12- én megyünk Bécsbe, de marhára félek!!! Dokim tanácsára nem oltattam magam, de akartam. Nem tudom mi lenne jobb.

Kép
Kép
susytunder

mi az az oscillococcinum? Ilyen homeós cucc??? Ne is mondd a bécsi dolgot! Én is be vagyok rendesen tojva!!! de apája azt mondja, ne izguljak, mert szabad téren leszünk és kissebb így az esélye a dolognak. Nem hagyom, hogy rám tüszizzenek :D viszek azért olyan maszkot, mint Jackónak volt és fertőtlenítő sparyt :oops:

Kép
Kép
onlány

mézet lehet már adni a gyereknek? Nekem erősen tiltotta a dr, viszont arra nem emlékszem, hogy hány hóig :oops: Adtam neki citromos teát, folyamatosan szippantjuk a nózit és nurofent kapott még, és picit jobban érezheti magát

Kép
Kép
onlány

Mézet egy éves kortól lehet adni, nyugodtan adhatsz, akár kiskanállal is a szájacskájába. Az oscillo igen homeos, megelőzésre is lehet és betegség esetén is, nekünk nagyon bevált. Ja és mi is szedhetjük kismamik.
Én is viszek bécsbe fertőtlenítőt is és maszkot is.

Kép
Kép
susytunder

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

öööööööö...hm........izé..... harmadik napja pozitív az lh-m, de annyira, hogy sötétebb a csík a kontrollnál... tegnap a jobb oldalon szúrt állatian, ma a bal oldalon....
most akkor mi van? már semmit sem értek!!! :shock: :roll:

susytunder remélem Kristóf hamarosan jobban lesz!!! :roll:

onlány Lizának küldök egy halom gyógyító puszikát!!!

Épp tejfölös csirkepaprikást főzök galuskával és tejfölös ubisalival... nagy zaba van kilátásban!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, hm több petécske :?: :roll: A lényeg, hogy apája ott van melletted! :D :wink: köszönjük a gyógypuszit, szegényre nagyon ráfér!
Tegnap este rámtört az, hogy hu de ennék valamit... chips kenőmájassal lett belőle. Gyula csak nézett :D

Kép
Kép
onlány

chips kenőmájassal???? az kemény!!! nekem a legdurvább ilyen kajáim: majonézes alma illetve a kempingsajtos albertkeksz... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, nem is kell érteni és agyalni, csak egymásnak esni és majd ledolgozni a csirke paprikást :!: :lol:

onlány, jobbulást Lizának :!:
érdekes ízlésed van kaja téren :?: :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tünde, a te ízlésed se kutya...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

elég szarul vgyok, remélem nem kaptam be ezt a calici nyavalyát, mert hogy most még ez is van az influenza ,mellett :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

normál esetben nem ennék ilyet! Hát ha még azt is hozzátenném, hogy erősen elgondolkodtam azon, hogy csalamádét egyek e hozzá, de nem ettem, mert apája kitért volna a hitéből. Na mind1.

Zsu, köszi Lizi nevében is! NA, mi van veled?????????? Sűrűn moss kezet, sok folyadékot igyál és diéta!!!!

Kép
Kép
onlány

Tünde, igaza van Zsunak! És ugye egy pasi szívéhez a pocakján keresztül vezet az út (az ágyhoz) :wink:

Kép
Kép
onlány

Suzy, jobbulást Kristófnak :!:
Beszétem dokikkal a h1n1 miatt, én még változatlanul nem adattam be magamnak, de már nem tudom, h jól döntöttem-e :?: :roll:
h1n1 jele, ha vkinek 5 napig magas láza van :!:
kétségetlen nagyon sok a beteg ember, sokan meg vannak fázva, de nem is csoda ebben a takony időben, mint ami ma is volt gondolom országszerte :!:

Jó volt a tegnap este a barátoknál, sokat ettünk, társasoztunk (régi játék a neve ki nevet a végén?), gyerekkorunkban sokat játszottunk ilyet és most is hosszasan élvezzük :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány, na ez nagyon igaz, a pasik már csak ilyenek :!: :lol:

ennél sűrűbben nem is lehet, mert én állandóan azt csinálom itthon is meg a laborban is :!:
februárban kaptam be ilyen jó kis calicit, hát nem hiányozna :!: :?

a diéta meg rámférne :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép estét...

Tünde: na ne csináldd 3 napja???Akkor tessék ki használni a hétvégét!!! Ez amúgy én is tapasztltam már, hogy egyszer jobb oldalt szurkálok, aztán a bal...Nem értem mért???
Kaja téren nem vagy semmi...
Kicsit rám tört a hányinger :? :lol:

Onlány:Pici husodnak adjál vitamint, és sok c-vitamint!!!! Remélem holnapra már jobban lesz...

Suzytündér: Tényleg jó az oscillo én is szoktam szedni...a te csöpségednek is jobbulást!!

Hát mi elmentünk vásárolni, egyből egy 10.000 ft, ott maradt...
Úgy, hogy akartam még egy két csokit venni ajándékba és nem vettem...
Ja ráadásul persze most van leárazva a porszívo, 1500, Samsung... :evil:
Remélem apa hétfőn kap fizut,akkor vissza megyek megveszem anyuéknak....
Na aztán takarítás és főzés...Fasírt volt rízzsel tejfölöskukorica salátával...
Aztán 3 óra alvás... :lol: :lol:
Most api elment 1 órácskára dolgozni...Rám vár még a kutya fürdetés... Aztán már vége is a napnak...ÉS PIRI ANYÓ NEM JÖTT MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap jelentkezzem

Pusziiiiiii
csip-csip18

Csip, drukk, h ne is jöjjön úgy 9 hónapig :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, laboros vagy? Hűha! Hát akivel kórházban feküdtem sokáig csajszi, ő is az volt és mesélt ezt azt, hogy vannak guszta dolgok :shock: Akkor értem a kitüntetett figyelmedet a steril környezetért! Csak nem lesz az! Lehet elcsaptad a pocakod :roll:

Csip csip, én is így vásárolok, ha egyedül megyek... a lényeget elfelejtem vagy nem futja rá. Na ez nagyon biztató jel, hogy sehol semmi! Ha nem jön meg a következő napokban, akkor mikor tesztelsz legközelebb?

Kép
Kép
onlány

jaj, majd elfelejtettem! Kedves diplomás prof.asszonyok! Mivel az annotációról, mármint készítéséről a főiskola semmi infót ne adott ki, így titeket kérdeznélek. Szóval gondolom csak a lényeget kell nagyon tömören leírni 1-2 oldalban vagy akár 3??? :roll: Gondolom nem kell bevezető, mint a diplomamunkánál, hogy bevezetés, ...., összefoglalás, hanem csak elkezdem írni. Jól gondolom? (nemtom hogy fogom 2 oldalba préselni a sok mondanivalómat)

Kép
Kép
onlány

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Mi scrabble társasjátékkal szoktunk játszani meg takarékoskodjal, apa szeret csalni, néha hagyom neki. :)

Ezzel az oltással kapcsolatban tisztára bedilizek, most megint megnéztem e híradót... de minek. :evil:
3 kismama van intenzíven. Felhívtam a gyógyszerész ismerősömet, azt mondta nyugodtan beadathatom, de még hétfőn még egyszer rákérdek a dokira. Ő végül is nem ellenezte, csak azt mondta várjunk még, de meddig várjak? És ha elkapom, és tüdőgyuszi lesz a vége, ki vállal értem felelősséget? :twisted:
Na mindegy, lassan beleőrülök ebbe.

Kicsit depis is vagyok, Kristóffal is volt ilyen a terhesség alatt. Minden ok nélkül bőgök, nem jó semmi.... remélem holnap szép napunk lesz.

Kitti
Én is drukkolok neked nagyon!

Kép
Kép
susytunder

Kép

Suzy, láttam én is a híradót, sztem kezd már mindenki baparázni ettől a h1n1-től, eddig csak a csapból folyt, most meg már minden honnan :!: :?: :roll:
azt hiszem én is beadatom, de a sima influenzával együtt, egyik karomba a h1n1, a másikba az a+b oltás megy!
két hét múlva ad védettséget, ha egyáltalán reagál rá a szervezetem, mert ugye csak akkor lenne jó és hatásos, ha azt utána lecsekkolná vki :?: ...de ilyen még nem történt meg senkinél :!:
azt hallottam, h már mutálódott a vírus, akkor meg minek :?:

remélem ma már jobban vagy, elég vacak az idő, sztem ettől is lehet :!:

nem lettem beteg...!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

Olyan álomkóros vagyok, hogy csak na :shock: nem bírok felkelni :shock: kávé mindjárt kicsúszik a kezemből :(
Én is elgondolkodtam rajta (H'N'), de mivel nem járok közösségbe, így nem adatom be. Környezetemben mindenkinek beadták.

Kép
Kép
onlány

valaki az annotációs dologra :?: :roll: :shock:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Hát igen, dolgozzuk lefele a kaját rendesen!!! :):):)
Abbahagytam az agyalást!!!! a baba szextől lesz...

onlány igen a tömör lényeg... nekünk egy oldalt adtak meg...az enyém másfél oldalasra sikerült... én minden fejezetről írtam egy összetett mondatot...azt, hogy miről szól... és ugyanúgy van egy befejezése és egy zárása..

Megyek is csinálom a reggelit, hogy legyen mit ledolgozni!!!

Puszi!!!

Kép
gtunde75

Jó reggelt...

Hát jó szarul végzödött a tegnapi estém...Api azt mondta van 1-2órás munkája aztán jönn haza...
Még mondtam is, hogy siessen hozzám....Na hát este 10 re ért haza...Teljessen kibuktam, mert 3 szor hívtam, hogy hol van, erre mondja felment a haverja anyjához, beszélgetni, de indul már...Hát jól ráraktam a mobilt, aztán kapot is egy szép sms--t. 2 Óra elteltével sehol semmi,hívom vagy 15 ször és nem veszi fel... :evil: :evil:
Mire felhívom a haverját,hogy adja nekem oda a telefonhoz, de már elindult mondja...Na rá10 percre hívott, és azt mondja, már úton van, és azért nem vette fel a telefont, mert kifogyott a benzin...Hülyének az anyadát nézzd mondom neki...
Ha haza érsz majd elbeszélgettünk...
Haza ért és ordítottam vele, mint a sakál, még rá is kellett gyújtanom, pedig 1 éve nem cigizzem...
Na erre ő azt hitte, hogy 10 perc alatt megnyugszom, és akkor már probált beszélgetni velem...Meg, hogy megnyugotm-e....
Mondtam nem és nem is fogom, mert egész héten ilyen leszek, amiért te neked fontosabb a haverod anya, mint Én,mikor kértelek,hogy siess haza....Kicsit össze tudtunk volna bujni,gondoltam én, de ezek után, biztos, hogy nem....
Na ennyike....
Ebből az jött le nekem, hogy ma tuti megjönn, mert mi általában elötte 1 nappal jól össze veszünk....
De sehol semmi,nincs piri anyo....pedig görcsöl a hasam....
Nem tom medig várjak még???????
még este jövök

Puszi
csip-csip18

Tünde, köszi az infót! :shock: :shock: :shock: akkor nagyon le kell tömörítenem... nagyon sokat segítettél ezzel, mert abszolút semmi infót nem adtak meg :(
Csip :D dolgoznak rendesen a hormonok! Nyugalom, mert ha baba van a pocakban, akkor az idegeskedéssel nem teszel jót neki :wink:
Ja Tünde,
[quote]A írta:bbahagytam az agyalást!!!! a baba szextől lesz...

:shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lányok!

Onlány, Susytunder

A gyerkőcöknek jobbulást!!!

Zsu

Tudom, hogy 1% az esély a vetélésre, de úgy félek, hogy nem vesznek észre valamit. Hát nem tudom, hogy mi lesz holnap. Nagyon drukkoljatok csajok! Reggel 7-kor már indulunk Kecskemétre.

Csip

Sajnálom a veszekedést! Remélem ma már kibékültök! Szerintem holnap csinálj egy terhességi tesztet. Már mutatnia kéne, ha van valami.

Ancsa

Sajnálom, hogy felhúztak a melóban, de talán rendeződnek a dolgok nálad is!

Szép hétvégét!

Joli
Kép
Kép
joli83

Jolikám, drukkolok nagyon! Akkor tutkó az amnió :roll: ? Pihenj utána sokat! és várunk a hírekkel!

Kép
Kép
onlány

onlány ha segítség, hétfőn át tudom küldeni a céges gépről az enyémet...hátha ihletet ad... :)

Csip igaza van onlánynak!!! nyugi!!! és a cigi... :shock: ejnye!!! :lol:

Kép
gtunde75

hétfőn kell leadnom :( hát de sajnálom. Azért köszönöm. Egész jól belejöttem a rövidítésbe :) most átírom

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Zsu! és Suzy! Engem is elgondolkodtatott tegnapi híradó....nem tudom mi lenne a jobb, az oltás vagy sem...holnap megyek dokihoz megkérdezem neki mi a véleménye...tök tanácstalan vagyok...a férjem már beadatta , nehogy haza hozza nekünk, de én nem járok már közösségbe...meg mutálódott is...nem tudom mi lenne a jó???

Tünde! Hát akkor csak dolgozzatok, lehet hogy lesz ott valami... :wink:

Onlány! Jó munkát, ügyi vagy hogy ennyi teendő mellett még ezt is meg tudod csinálni...én sokat szenvedtem a szakdogáimmal, nekünk egyszerre kellett a kettőt beadni :?

Csip! Ilyeneken mi is sokat veszekedtünk annak idején...szerintem majdnem minden pasi a holdról jött mert soha nem értik meg hogy pl egy ilyen este után mi a fene bajunk van... :wink:
Remélem piri sokáig elkerül....szerintem csinálhatnál már tesztet, nekem anno azon a napon halvány pozi lett, mikor meg kellett volna jönnie...drukkkkkk+++++++++ :lol:

Joli! Megértelek, én is így voltam, hiába mondta másik doki egy hét múlva, hogy rendben van, én már csak a 100%-os eredményben bíztam...azt mondják ma már ez szinte egy rutinvizsgálat...visszagondolva nem kell félni tőle...de ez a TE döntésed, én csak a tapasztalataimat írtam le!
Holnap nagyon szorítok értetek!!!
És várom hogy írj, hogy mi volt!!!!
De mindennek rendben kell lennie....csak erre szabad gondolni...gondolom te is érzed, hogy minden ok odabent...

Nekünk holnap délután drukkoljatok, akkor lesz az AC uh-kontroll....lehet már a genetikai uh-ot is megcsinálja a dokim...igaz az csak 1 hét múlva lenne esedékes, de betöltött 18.hét után csinálják, ha jól tudom....

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Joli,Iner!
Megy a drukk nektek!!!!++++ :wink:
Rendben lesz minden!!!

Nekem ez a hétvége olyan pocsék :?dög unalom,és már 2 napja anyámmal sem beszélünk :( (kimertem nyitni a számat) ,hát alig várom már az ujabb hetet :!: :!: :!:

Csip-csip!
Megy a drukk neked!! Reggel hozz egy pozitív tesztet :wink: :wink:

Megyünk játszoterezni kicsit 3-asban hátha jobb lesz a kedvem is:roll:
Vendég

Tünde, :shock: :lol:

Csip, sajnálom a veszekedést, de ne idegeskedj sokat árthatsz vele :!: még nincs piri, a hormonjaid dolgoznak ám rendesen :?: :roll: :!:
Tesztet mikor csinálsz?
eddig mindig pontosan jött meg, mióta abbahagytad a fogigátlót :?:

drukkolok nagyon a pozitív tesztért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Joli, a legjobbakat kívánom neked, csak ügyesen és várlak a híreddel, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iner, nálunk 20 hetesen csinálnak genetikai uh-ot, neked is mennek a szurkok és várlak az eredménnyel!
Hogy vagy, a mintavétel helye látszik még :?:
ne idegeskedj, nálad is minden rendben lesz, türelem :!:

Ancsi, merre vagy :?: vagy talán a jól sikerült puncsozás miatt nem tudsz jönni :?:
puszi :wink:

További kellemes advent első vasárnapot kívánok Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus, sajnálom :cry: , kellemesebb délutánt kívánok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Lanyok!!

Tegnap nagyon jol sikerült a puncsozas, meg elmentünk bowlingozni is, hajnali fel 2-kor ertünk haza :lol: ...Ma meg probaltunk magunkhoz terni, karacsonyi dekoraciokat kitettem, adventi koszorut is :lol: ...Viszont holnap reggel 3.30-ra megyek dolgozni, ugyhogy 21-kor huzok az agyba :roll:

Onlany- Jobbulast Lizanak!!....Becsben nem tudom, hogy hogyan van a parkolas, de itt nalunk szombaton 12-ig kell fizetni!...Jacko maszk :lol: ...Kerünk kepet!! :wink: ...Bar a dzsekissel meg en is ados vagyok! :roll: Sikerült megirni az annotaciot?

Susytunder- A fiuk fizettek a puncsot, de azt hiszem olyan 2.30-2.50 körül van, de függ attol, hogy milyen puncs is, en Himbeere-set ittam, fincsi volt nagyon!! :wink: ...Oltas miatt nem irigyellek titeket, most mar tenyleg nem egyszerü kiigazodni, hogy mi is a jobb....Nekem szerencse, hogy csak nemet adasaink vannak, azokat csak nagyon ritkan nezzük, igy nem is nagyon hallok semmit a h1n1-röl, de el is vagyok nelküle :lol:

Iner- Drukkok mennek holnapra az UH miatt, majd gyere a hirekkel!!

Gtunde- Hat ilyet meg nem is hallottam :shock: ...Fentröl a masodik topikban megtudod kerdezni, mert nagyon profik a csajok a temaban :wink: ...De Apara fel mindenkepp :lol:

Zsu- Jobbulast, nehogy lebetegedj!!En is emlekszem a ki nevet a vegen-re :wink: ...De reg is volt!!

Csip- Meg mindig nincs piri??Hat ez nagyon biztato!! :lol: ...Ügyi vagy az ajandekok miatt , en meg mindig nem vettem tul sok mindent :roll: ...A szitu ismerös, piri elött egy nappal en mindig kötekedek Apjukkal, olyankor tudja,hogy piri közeledik :lol:

Joli- Nagyon drukkolok a holnapi vizsgalathoz, te is gyere majd!!

Kirus- Anyukaddal remelem rendezödik a helyzet :!:

Na most lepek csajok!!

Holnap jövök!
Mindenkinek nagyon szep estet!

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?