Hello Csajok!!!
En is bejelentkezek.....Ma szetbaszott az ideg mar a repteren, mert közöltek, hogy lehet nem tudok többet 21 orat dolgozni hetente, csak 15-öt.....Na de en elinteztem magamnak...Mert ugyanis ugy nez ki egy munkahetem normalisan, hogy hetfötöl pentekig este fel 7-fel 10-ig a DHL epületeben melozom a repteren es pluszba penteken delelött 7-13-ig egy 3-as kapu nevü helyen...na most a nagytudasuak kitalaltak, hogy olyan beosztas mar nincs, hogy 7-13-ig hanem reggel 3.30-tol 9.30-ig.....Csak hat ugye ezt en pentek reggel nem tudom csinalni, mert csütörtökön este fel 10-ig ott vagyok a DHL-nel
....De elinteztem magamnak, mert ezek annyira balfaszok, csereltem a munkatarsammal aki hetfön csinalta volna ugyanezt a munkat ( 3.30-tol), igy most en megyek hetfön...Hurra, kelhetek fel reggel 2.30-kor
...Na de egyszer egy heten azert tulelem
Zsu- Elolvastam Betty blogjat, majdnem bögtem rajta, azoka szivecskek mennyire edesek mar??
Gtunde- Köszi a kepdicsit...hat igen, nem vagyok egy depis tipus
...Na mondtam en, hogy lesz pozi az az LH, vagy nem mondtam??
Csak akartam??
Susytunder- Jo, hogy jöttel....Szorgalmas vagy, hogy nagytakaritottal, meg milyen kajcsikat tudsz fözni
..Milyen az a turos zsemle??
Kirus- Neked is szep nappot!!
-J- Na persze neked is
Csip- Jo, hogy nem keseredtel el, nem is szabad!!A kövi honap a tietek lesz, az tuti
...En meg csak a tesom gyerekeinek vettem ajandekot, különben senkinek!!
Ediii- De jo hallani rolad....A dokik tenyleg hihetetlenek, legalabb is egynemelyik...De hajra inszem!!!
Onlany- De ügyi vagy, nagy gratula a szakdolidhoz...Szolithatunk ezentul professzor asszonynak??
Iner- Szijaa!!Akkor te is pihenj sokat, mert te mar tul vagy az amnion, te hös
Joli- Hat megertem az aggodalmad, hihetetlen, hogy mi folyik az eü-ben...nem is tudom mit csinalnek a helyedben...ha megnyugtatna tenylegesen az amnio akkor en valoszinü megcsinaltatnam
Na csajok, megyek mert meg nem kajcsiztunk, holnap jövök!!
Szep pentek estet mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa